Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A szív nem rossz tanácsadó...hidd el!
  2016-06-18 16:39:32, szombat
 
   
  A szív hit és bizalom hangolásai a szeretés világaiba

Közeledvén a Telihold energiamezejéhez, rendkívül erős csakra - hangolások érzékelhetőek. Kiemelve a szívet és a tobozmirigy csakrát. Szívügyeink oldódnak és tisztulnak, és oldják az üggyel kapcsolatos hiedelmeinket, hit rendszereinket, mintáinkat. E folyamatnak fizikai tünetei is lehetnek, mint például erős mellkas-feszülés, vagy fej-, homlok-, halánték-feszítések. Bizony a dimenzióváltás bennünk zajlik, és ahogy letesszük a régi érzelem-, és gondolat - mintáinkat, úgy transzformálódhatunk az újba.

A szívünk emlékkönyvében sok-sok lenyomat, kép rejtőzik, melyek arra várnak, hogy a rózsaszínfény, a megbocsátás fénye, az alkímia varázslatában visszapolarizálja szívünket a fájdalomból a szeretetbe. Az új világ, amire várunk, ahova tartunk, a szeretés világa.

Az első lépéseket önmagunknak szükséges megtennünk. Ahogy mi változunk, úgy változik a kép, amit a környezetünkben látunk. Mintha tükörbe néznénk: ha kék ruha van rajtunk, teljesen mindegy, melyik tükörbe nézünk, kék ruhás kép fog visszatekinteni ránk. Ám, ha átvesszük a piros ruhát, ugyanaz a tükör (is) piros ruhás képet fog visszatükrözni...

A szeretés világaiba bármelyik pillanatban beléphetünk, a saját választásunk. Minden pillanatban mi választunk, hogy szeretünk vagy sem, azaz, hogy mi magunk szeretésben vagyunk-e, vagy sem. Ám, úgy tűnik, mintha magát a szeretést tanulnánk újra. Sokszor halljuk, és mondjuk mi magunk is, hogy az igaz szeretés szabad. Mégis, amikor úgy tapasztaljuk, hogy az, akit mi szeretünk, nem szeret viszont bennünket, az esetek nagy részében kétségbe esünk, elárulva és becsapva érezzük magunkat. Persze, ez hatványozódhat, ha szerelem-szeretésről van szó.

Mintha a hitünk és a bizalmunk sérült volna a szeretésben. Mintha az keringene bennünk mélyen, hogy szeretni veszélyes, sebezhető állapot. Mintha elvárás lenne a viszont-szeretés irányában. Ám, ahol elvárás van, ott nincsen szabadság. Az is igaz, hogy bármikor meghúzhatjuk a saját határainkat, mi az, ami számunkra a szeretés világa, és mi az, ami nem. Hiszen az igaz szeretésben mellérendeltség van jelen, egyik lélek sem rendelődik alá vagy fölé a másiknak, nem válik egyik sem a szeretés mártírjává. A mártír programok manipulációs programok a másik befolyásolására.

Közeledvén a Teliholdhoz, és a Nyári Napfordulóhoz, a figyelem a szívre irányul. Egyre inkább kapcsolódhatunk vissza szívünkhöz. Így a szív hit és bizalom körei tisztulnak, a szív hite és bizalma a szeretésben. A szív békéje gyógyul. Nincsen jó és rossz út, helyes vagy helytelen választás, az a szív útja, amikor a szív megleli békéjét. A szív békéje az egyensúly pont, a zéró állapot, a semleges állapot, a középpont, ahol a szeretés felszabadul és szabadságban lüktet.

Amikor úgy tűnik, hogy bekerültünk a zéró állapot békéjébe, és nyugalmába, akkor általában feltűnik valaki vagy valami, aki, vagy ami a tőle telhető erővel próbál bennünket kibillenteni. Vagy sikerül, vagy nem. Tulajdonképpen ez egy szolgálat, hiszen így számunkra is láthatóvá válik, hol nem vagyunk még függetlenek. Az érzelmi és mentális függetlenség állapota, a szív zéró állapota. Ez nem azt jelenti, hogy ne lennék együttérzőek, megértőek, vagy megszűnne az érzelmi intelligenciák, hanem azt jelenti, hogy befolyás-mentessé válunk. Azaz tetteink, szavaink szívünk zéró pon tjának (igazságának) békéjében, szabadon, vagyis befolyásmenetesen születnek meg.

Ezért szükséges a szív emlékeinek (karmikus - idővonal) megtisztítása, mert ahol (jelen élet vagy régmúlt élet) még megrekedt érzelem-lenyomatok, gondolat-hitek vannak jelen, ott még e saját mintáink (eszméink, hiedelmeink, esküink, fogadalmaink, stb.) által befolyásolhatóak vagyunk.

Amikor e megrekedések (a szív keserűsége, csalódásai, hitetlensége, bizalmatlansága) kitisztulnak, visszanyerjük azt a bizonyos tisztánlátást. Amíg a szívünkben keserűség, csalódás, hitetlenség és bizalmatlanság van jelen, addig a ,,harmadik szemünkkel" sem láthatunk tisztán. Mert fennáll a lehetősége, hogy saját hiteink, eszméink szennyezik a spirituális képességünket, mint a tisztán érzékelési képességet. Minél tisztább valakinek a szíve, annál inkább tisztul a spirituális érzékelése.

Jelenleg még nem egy steril térben vagyunk jelen, így napról napra szükséges tisztítanunk a szívünket és az energiamezőnket, úgy ahogy a fizikai testünket is minden nap megmosdatjuk, úgy a mentális és érzelmi ,,testeinket" (auránkat, energiatesteinket) is szükséges napról napra tisztítani.

A közelgő Nyári Napfordulóval, és 2016 nyarának arany-sárga napsugarában, szívünk energiateréből olyan régi, karmikus mintákat engedhetünk el, melyek elengedésével átléphetünk a lelkünk átlényegülési kapuján. Az átlényegülés bennünk, a magunkban történik meg, amikor saját tudatalatti programjainkat, önvezeklési, vagy mártír, vagy szív-szenvedési programjainkat tehetjük le.

A lélek olyan, akár egy kisgyerek...

Megvan mindene a léleknek, a kisgyereknek, ami a létezéshez szükséges, mert a szülei (Forrás) gondoskodnak róla: ám a kisgyereknek hiába tele a pocija, szép ruhácskában van, melegben van, szép környezetben él, létezik... - Mondd hát egy kisgyereknek, hogy nincs más dolga, csak csendben, nyugalomban lenni... lenni... lenni... ! - Mi lesz erre a gyermek reakciója? Lehet pár percig ,,nyugton" van, majd így szól: ,,Unatkozom! Unatkozom! Unatkozom! Játszani akarok! Játszunk valamit! Játszol velem?" - És a gyermek játszótársakat keres, és játszik valamilyen játékot, szerepeket játszik. Olykor a játék közbe n a gyerekek összevitáznak, örök-haragba kerülnek, olykor pedig örök-barátságokat kötnek, szerelmek születnek, majd szerelmeket tagadnak meg vagy le. Olykor pedig megunják a játékot. Vagy mindannyian új játékba kezdenek, vagy lesz, aki tovább áll, lesz aki, még továbbra is ugyanazt szeretné játszani, és új játszó-pajtásokat keres és talál.

Talán a hosszú játszás során elfeledtük, kik is vagyunk valójában...

A szív igazsága, a szív zöld tartománya, ,,Smaragdváros", megmutatja nekünk, kik is vagyunk az igazban. A szív zöld fénysugarában kapcsolódunk az Őseredet-Magunkkal, ön-magunkkal, a ,,vagyok, aki vagyok", lélek-állapottal. Eme őseredet igazságban, amikor mi magunk visszaállunk önön saját helyünkre, akkor a tér is átrendeződhet körülöttünk, és ránk találnak azok, akik a valóságban hozzánk tartoznak: akár párkapcsolat, akár barátságok, akár munka és önkiteljesedés terén. Szívünk Smaragdvárosában (szív csakra) térhetünk haza... összeütve piros cipellőnket (gyökér csakra)... Addig is ,,végig a sárga köves úton..." (személyiségünk, egyéniségünk alkímiája - napfonat csakra)

Írta: Kristályfény33
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: energiamezejéhez, smaragdvárosában, befolyásolhatóak, környezetünkben, mellérendeltség, befolyásolására, bizalmatlansága, visszatekinteni, energiamezőnket, kapcsolódhatunk, visszatükrözni, programjainkat, bizalmatlanság, energiateréből, intelligenciák, emlékkönyvében, hatványozódhat, személyiségünk, játszótársakat, dimenzióváltás, tulajdonképpen, önkiteljesedés, rendszereinket, átlényegülési, varázslatában, összevitáznak, rózsaszínfény, fénysugarában, napfordulóval, elengedésével, tisztánlátást, képességünket, érzékelhetőek, napfordulóhoz, átrendeződhet, megtisztítása, szeretés világaiba, tobozmirigy csakrát, üggyel kapcsolatos, dimenzióváltás bennünk, régi érzelem-, szívünk emlékkönyvében, megbocsátás fénye, alkímia varázslatában, szeretés világa, első lépéseket, környezetünkben látunk, piros ruhát, saját választásunk, szeretést tanulnánk, igaz szeretés, esetek nagy, Nyári Napfordulóhoz, Nyári Napfordulóval, Szívünk Smaragdvárosában,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Albert Einstein gondolata  Akarat  Szívem tiéd  210 éve született a SZÓZAT meg...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Png rózsa csokor  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png ház  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Egy maradéktalanul uralt világ  Esti kép  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Facebookon kaptam  Esti kép  Irgalom és ítélet  Radikális szeretet  Png cica  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Facebookon kaptam  Png virág  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Gonosz démon-álarc  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem  Hiányzik  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akik bántanak téged  Adakozás  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Erdőn  Nem számIt  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Bertolt Brecht -től idézet  Lóhere  Adakozás  Tanuld meg ezt a versemet  Png ház  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Nem tudhatod  Paul David Tripp Április 19  Ne kapaszkodj magasabbra,  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png ház  Facebookon kaptam Krisztinától  Tanuld meg ezt a versemet  Fekete István - Akác  Png férfi  Jó éjszakát  Alázat  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Kerüld el az evangélium örömén...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png csokor  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Nem tudhatod 
Bejegyzés Címkék
szeretés világaiba, tobozmirigy csakrát, üggyel kapcsolatos, dimenzióváltás bennünk, régi érzelem-, szívünk emlékkönyvében, megbocsátás fénye, alkímia varázslatában, szeretés világa, első lépéseket, környezetünkben látunk, piros ruhát, saját választásunk, szeretést tanulnánk, igaz szeretés, esetek nagy, bizalmunk sérült, keringene bennünk, viszont-szeretés irányában, saját határainkat, igaz szeretésben, szeretés mártírjává, mártír programok, másik befolyásolására, szívre irányul, szív hite, szív békéje, szív megleli, egyensúly pont, zéró állapot, semleges állapot, szeretés felszabadul, tőle telhető, szív zéró, érzelmi intelligenciák, szív emlékeinek, szív keserűsége, bizonyos tisztánlátást, szívünkben keserűség, spirituális képességünket, tisztán érzékelési, spirituális érzékelése, steril térben, fizikai testünket, közelgő Nyári, lelkünk átlényegülési, átlényegülés bennünk, magunkban történik, lélek olyan, létezéshez szükséges, kisgyereknek hiába, gyermek reakciója, gyermek játszótársakat, játék közbe, gyerekek összevitáznak, hosszú játszás, szív igazsága, szív zöld, valóságban hozzánk, sárga köves, energiamezejéhez, smaragdvárosában, befolyásolhatóak, környezetünkben, mellérendeltség, befolyásolására, bizalmatlansága, visszatekinteni, energiamezőnket, kapcsolódhatunk, visszatükrözni, programjainkat, bizalmatlanság, energiateréből, intelligenciák, emlékkönyvében, hatványozódhat, személyiségünk, játszótársakat, dimenzióváltás, tulajdonképpen, önkiteljesedés, rendszereinket, átlényegülési, varázslatában, összevitáznak, rózsaszínfény, fénysugarában, napfordulóval, elengedésével, tisztánlátást, képességünket, érzékelhetőek, napfordulóhoz, átrendeződhet, megtisztítása, visszanyerjük, hiedelmeinket, tapasztaljuk, kibillenteni, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 486
  • e Hét: 2334
  • e Hónap: 13348
  • e Év: 119492
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.