Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Grandpierre Atilla: Gondolkodik a Nap?
  2016-06-30 17:41:31, csütörtök
 
   
  Grandpierre Atilla: Gondolkodik a Nap? Link
Grandpierre Atilla, zenész, csillagász beszél új könyvéről, a Helios-ról
és az abban leírt elméletről. Amely csodálatosan új megvilágításba helyez nagyon sok fogalmat.
Aki kérdezi: Kiss József Zsolt
Operatőr: Nádorfi Lajos
Készítette: kalo Jenő



Link

Grandpierre Atilla: Héliosz - a Nap és az élet új nézőpontból

2,500.00 Ft 1,700.00 Ft

A nemzetközi szinten elismert csillagász, Grandpierre Atilla több évtizedes munkával korszakalkotó felfedezésre jutott. A felfedezés lényege, hogy a Nap nem egy merőben passzív gázgömb, hanem olyan élőlény, amely a fizikai tehetetlenséggel dacolva óriási energiákat mozgósít saját tevékenységének fenntartására. Felfedezése váratlan egyezést mutat az ősi tudással, amely szerint a Nap csodálatos szuperélőlény: Napisten, ókori nevén: Héliosz. A könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet szeretetének és megbecsülésének történetében.

A könyv angol nyelvű kéziratát elolvasva James Lovelock, aki Gaia című világhírű könyvével megalapozta a Föld élő voltának elméletét, ezekkel a szavakkal ajánlja az olvasónak: ,,Ez egy ragyogó könyv, melyből a mi saját csillagunk, a Nap fényessége ragyog ránk. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában."

Fedezd fel a Napot, fedezd fel az Életet!
Fedezd fel, milyen csodálatos az az Élet, ami a Napban rejlik!
Fedezd fel, milyen felemelő az az Élet, ami Benned rejlik!

Egy nap mindannyian ráébredünk arra, hogy az Élet nem egy apró szikra valahol a testünk mélyén, hanem egy mindent átható elemi erő: a valóság, ami magába öleli a Napot és az egész Világegyetemet.

A Nap mibenlétének feltárása az élet mibenlétét is új, váratlanul nagyszerű megvilágításba helyezi. A HÉLIOSZ - a Nap és az Élet új nézőpontból című könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet teljesebb megbecsülésének történetében.

Szeretnéd életed felemelni igazi magasába? Szeretnéd felfedezni a világot, ahogyan évtizedek múlva fogjuk látni? Kezdd a Nappal, és fedezd fel a Napban rejlő Életet: Napistent! Töltsd a kedved Napisten elgondolásával, és megértésével!

Rendeld meg a könyvet most, kedvezményes áron, 2500 Ft helyett 1700 Ft-ért!
Cikkszám: 2015-3 Kategória: Könyv Címkék: Nap, Napisten

Leírás

Grandpierre Atilla: Héliosz - a Nap és az élet új nézőpontból. Titokfejtő Könyvkiadó, 2015.
Megjelent! Kapható az Anima, Libri, Alexandra, Líra és Lant, az Írók Boltja és más könyvesboltokban! Ha itt a Vásártéren rendeli meg, a szerző kívánságra dedikálja a könyvet, illetve egy maradandóan szép gondolattal is ajánlhatja! Ha szeretné, ajándék HÉLIOSZ könyvjelzőt is tehetünk hozzá!

James Lovelock, a világhírű “Gaia - a földi élet új nézőpontból" c. könyv szerzője a HÉLIOSZ angol nyelvű kéziratáról ezt az ajánlást írta: “A shining book illuminated by the effulgence of our own star, the Sun. For the serious scientist a primer on Solar System Science". Magyarul: “Ez egy ragyogó könyv, melyet a mi saját csillagunk, a Nap fényessége világít be. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában."

Roger Tattersall (Leeds University) a könyvbemutatóra ezt írta: ,,Atilla könyve mérföldkő a Kozmosz, az élet és az egyén földi látóhatárokon túli, a csillagokig elérő kapcsolatainak megértésében."

Mire számíthatunk, mit adhat számunkra a ,,HÉLIOSZ" elolvasása?

- Másképpen tekinthetünk a Napra. Felismerhetjük, hogy a naptevékenység különleges, biológiai szervező-tevékenységet jelent, mégpedig egy rendkívül magas szintű értelem által irányítva.

- Bensőséges kapcsolatot teremthetünk az élő Nappal, Héliosz-szal, a Napban tevékenykedő magasabb értelemmel és lélekkel. Felemelő, megtisztító érzésvilág nyílik meg előttünk. Otthon érezhetjük magunkat a Világegyetemben.

- Felismerhetjük az élet lényegét, és annak jelentőségét, hogy tudjuk, mi az élet lényege. Az élet lényegének ismerete lehetővé teszi életvezetésünk megalapozottságát és biztosíthatja eredményességét.

- Az Én a döntésképesség, a szabad akarat, a cselekvőképesség legelső lépése.

- Minden élőlény kozmikus alaptörvénye az élet felemelésének törvénye, ami Én-ünk szempontjából maga az életösztön.

- Az élet lényege az Én és az életösztön egysége.

- Az élet alapvetően más természetű, mint a darwini harc a túlélésért, a végletes kiszolgáltatottság. Az élet törvénye és természetes főútja a jólét, az öröm és a boldogság az élet magasában. Megerősödhet bennünk az életszeretet és az élet megbecsülése.

- Életünket az élet alaptermészetével, a Mindenség akaratával egyezésbe hozhatjuk, felemelő irányba állíthatjuk.

- Másként tekinthetünk a tudatunkra. Felismerhetjük, hogy a tudat arra hivatott, hogy az életet szolgálja.

- Megismerhetjük tudatunk központját: Én-ünk mibenlétét. Önismeretünk magasabb szintre emelkedhet. Felfedezhetjük legmélyebb önazonosságunkat. Magunkra találhatunk.

- Felfedezhetjük, hogyan szabadulhatunk meg az elidegenedéstől. Visszanyerhetjük lelki épségünket.

- Megszabadulhatunk a szorongástól. A szorongás oka: a beszűkült látásmód. Az Élet alapjárata természet szerint a szabadság, a bőség, az értelmes és tartalmas boldogság. Az Én által annyi okot létesíthetünk életünk javára, amennyit csak akarunk. Az életösztön pedig minden energiát megad döntéseink valóra váltására. Emelkedjünk fel tudatunkban az Élethez, és az életünk felemelő pályára kerül!

- Egészséges, valós képet alkothatunk az Emberről. Megerősödhet bennünk az emberszeretet.

- Új fényben érthetjük meg az emberiség jövőjét. Közösség-szeretetünk előtt nagyszerű új távlatok nyílnak.

- Felfedezhetjük a társadalom jövőjét: az egészséges társadalmat - az ökológiai társadalmat, amely összhangban áll az emberi természettel, a környezettel, a Természettel, az Élő Nappal és az Élő Világegyetemmel.

- Felfedezhetjük a Napistenhit eredeti értelmét és jelentőségét a mai világ számára.

- Felfedezhetjük a táplálkozásban rejlő természetes spiritualitást, a napfénnyel belső kapcsolatot teremthetünk.

- Felfedezhetjük, hogy az emberiség alkotóereje szoros összefüggésben áll a naptevékenységgel, és ez tudományosan alátámasztott.

- Megérthetjük, miért okoz örömet nekünk, ha ragyog a Nap, és kibontakoztathatjuk ezt az örömérző képességünket.

- Megérthetjük, hogy belső világunk mélyén a Mindenség örökélete izzó Napként ragyog. Megerősödhet bennünk a Természet szeretete és megbecsülése.

A könyv hátlapjáról:

A nemzetközi szinten elismert csillagász, Grandpierre Atilla több évtizedes munkával korszakalkotó felfedezésre jutott. A felfedezés lényege, hogy a Nap nem egy merőben passzív gázgömb, hanem olyan élőlény, amely a fizikai tehetetlenséggel dacolva óriási energiákat mozgósít saját tevékenységének fenntartására. Felfedezése váratlan egyezést mutat az ősi tudással, amely szerint a Nap csodálatos szuperélőlény: Napisten, ókori nevén: Héliosz. A könyv új távlatokat nyit a Nap és az élet szeretetének és megbecsülésének történetében.

A könyv angol nyelvű kéziratát elolvasva James Lovelock, aki Gaia című világhírű könyvével megalapozta a Föld élő voltának elméletét, ezekkel a szavakkal ajánlja az olvasónak: ,,Ez egy ragyogó könyv, melyből a mi saját csillagunk, a Nap fényessége ragyog ránk. A komoly tudós számára alapmű a Naprendszer tudományában."
Facebook oldal: https://www.facebook.com/HelioszKonyv/

A KÖNYV MEGRENDELHETŐ- ITT KEDVEZMÉNYESEN, 2500 FT HELYETT 1700 FT-OS ÁRON! KÉRÉSRE A SZERZŐ SZÍVESEN DEDIKÁLJA A KÖNYVET!

Részlet az I. részből:
A Nap globális mágneses tere fizikai alapon többmilliárd év alatt csökkenne le a felére, majd újabb néhány milliárd év alatt ismét a felére, és így tovább, egyre lassabban és lassabban. Ehelyett azonban a Nap mágneses tere néhány év alatt teljesen eltűnik, majd néhány éves szünet után újratermelődik. Ahhoz, hogy ezt a rendkívül figyelemre méltó tényt kellőképpen tudjuk értékelni, egy hasonlatra lesz szükségünk. A Nap természetes úton évmilliárdos időskálán csökkenését hasonlítsuk egy olyan homokhegyhez, amely a sivatagban uralkodó szélviszonyok mellett fokozatosan veszti el magasságát amiatt, hogy a homokszemek lassan legurulnak az oldalán. Tekintve, hogy a naptevékenységi maximumtól a minimumig mindössze rendszerint körülbelül 3 év telik el, hasonlatunkban ennek a homokhegynek kell elvesztenie a teljes magasságát 3 év alatt. Amint azt már láttuk, ez a tény csakis azzal magyarázható, hogy a Nap belsejében éppen olyan anyagáramlások ébrednek, amelyek a mágneses teret ilyen különösen gyors és teljes eltűnésre bírják. Ez megfelel annak, hogy a homokhegyben olyan belső áramlások, örvények, tornádók ébrednek, amelyek képesek arra, hogy a várhatónál sokmilliárdszor gyorsabban ne csak lecsökkentsék, hanem teljesen el is tüntessék a homokhegyet! A homokhegy eltűnik, mintha sohasem lett volna, mert belső örvényei beszippantják! Ezek után a homokhegy helyén körülbelül 2 éven át semmi sem látható, teljesen kisimul a homoksivatag. Egy ilyen nyugodt helyen senki sem várná, hogy egyszercsak olyan belső örvények induljanak meg a mélyben, amelyek körülbelül 2 év alatt egy ugyanolyan mély völgyet alakítanak ki a homokhegy helyén, mint amilyen magas volt a homokhegy. Szél ide, szél oda, a homokhegy elővarázslása, eltüntetése, majd a homokvölgy létrehozása ezek után folyamatosan ismétlődik évmilliárdokon át, függetlenül minden külső változástól, a Föld éghajlatának bármilyen jelentős átalakulásától. A homokhegy eltüntetéséhez és elővarázslásához rendkívül okosan beindított egymással nagyon speciális összefüggésben álló, együttműködő és megdöbbentően jól szervezett belső tornádókra van szükség. Ugyanilyen belső tornádókra van szükség a Nap mágneses terének beszippantásához és újra eőidézéséhez. Fizikai alapon ilyen tornádók létrejötte kizárható. Ha a Nap mágneses terének beszippantásához szükséges tornádók egymással együttműködését figyelembe vesszük, akkor kezd kirajzolódni előttünk Héliosz igazi arca.

Részletek a II. rész összegzéséből:
1. Amíg nem tisztázzuk, mi a fizika, az élet összetéveszthető az élettelennel.
2. A ma uralkodó nézetek a fizika mibenlétéről ellentmondanak egymásnak.
3. A fizika összes alapvető törvénye levezethető a legkisebb hatás elvéből.
4. A fizika az élettelen testek tudománya.
5. Ha a naptevékenység valóban törvényszerű eltéréseket mutat a fizika alapelve által kijelölt viselkedéstől, akkor alapvetően nem lehet fizikai, és akkor a Napnak élőnek kell lennie.

Részlet a III. részből:
Ha az emberek tudnák, mi a Nap
A felnőttek én-je teljesen átalakulna
Visszanyerné eredeti fényét,
és melegét az emberi lélek.

Részletek a III. rész összegzéséből:
1. Bár manapság úgy tartjuk, hogy ,,kizökkent az idő", és ,,minden egész eltörött", csak a fejünkben törött el a világ, a valóságban ép és sérthetetlen. Csak rajtunk áll, hogy a fejünkben újra összerakjuk ép, egészséges egésszé a világot.
2. Nem tudjuk, hogy mit vesztettünk, mert tudásunk töredezett szét, és ennek hatására valóságérzékelésünk eltompult. Így azt sem tudjuk ma még igazán felfogni, milyen hatalmas változást jelent majd, ha megtaláljuk, újra felfedezzük az összhangot Ember és Nap között.
3. A ma is ép és egész valóságot úgy tudjuk felfedezni, ha megvizsgáljuk a növényvilág, az állatvilág, a régi ember és a gyerekek kapcsolatát a Nappal.
(...)
18. Az élő Világegyetem a legfelsőbb szinten élő lény, a Legfelsőbb Lény. Természettudományos értelemben az Élő Világegyetem az egyetlen elfogadható jelentése az Isten szónak. Az életelv az, amitől az Isten Isten, mert az életelvtől él a Világegyetem. Az a tény, hogy a Nap él, egyenértékű azzal, hogy a Nap isteni természetű. A Nap igazi arca isteni természete, amelyet Napisten ókori nevéről Héliosznak nevezünk.
(...)
21. A napfény információt tartalmaz a Nap élő mivoltáról. Ha a Nap él, és az élet a cselekvőképesség és az életelv elválaszthatatlan egysége, akkor az életelv a napfényben is jelen van. Az életelv a napfényben egy adott pillanatban jelen levő információt folyamatosan változtatja, mindig éppen úgy, hogy az életnek kedvező legyen, hiszen az életelv az élet felemelésére irányul. Mint egy kéz, úgy mozgatja a napfényben rejlő élet az elektronokat, atomokat, molekulákat. A napfény cselekvő fény.
23. Az isteni 'Nap-Én' a napfényben utazva beköltözött a földi sejtekbe, és élőkké, önjárókká tette őket. Sejtjeinkben az isteni Nap-Én éli életét.
(...)
28. A növények napfénnyel, az állatok növényekkel táplálkoznak: a Nap élete a kulcs minden földi élethez.
29. Boldogító az étkezés, mert a táplálékkal a Nap élete költözik belénk, és a Nap szinte tökéletes életet él - és ezért boldog. Minden étel kozmikus mélységgel és jelentéssel töltött: Napisten lelke lakik benn.
(...)
34. A naptevékenység vizsgálatával kiderült, hogy egyes jelek szerint az elkövetkező évtizedekben újabb Kis Jégkorszak és újabb Reneszánsz várható.

Könyvbemutató: december 11, 16 óra, Kossuth Klub, Budapest, VIII. Múzeum utca 7, Klubterem.

A Napistenről a történelem szemszögéből lásd:

Grandpierre K. Endre: A magyarok Istenének elrablása. Titokfejtő Könyvkiadó, 2015. Itt megrendelhető:

Grandpierre K. Endre: A Magyarok Istenének elrablása

Forrás: Link

Grandpierre Atilla YouTube csatornája: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: összetéveszthető, cselekvőképesség, könyvesboltokban, tehetetlenséggel, önazonosságunkat, visszanyerhetjük, elővarázslásához, beszippantásához, tevékenységének, világegyetemben, megbecsülésének, naptevékenységi, könyvbemutatóra, eredményességét, sokmilliárdszor, elidegenedéstől, együttműködését, világegyetemmel, anyagáramlások, átalakulásától, felfedezhetjük, naptevékenység, eltüntetéséhez, világegyetemet, évmilliárdokon, felismerhetjük, megismerhetjük, megvilágításba, újratermelődik, hasonlatunkban, összefüggésben, szabadulhatunk, életvezetésünk, táplálkozásban, kedvezményesen, elgondolásával, abban leírt, nemzetközi szinten, felfedezés lényege, merőben passzív, fizikai tehetetlenséggel, élet szeretetének, könyv angol, szavakkal ajánlja, ragyogó könyv, komoly tudós, apró szikra, testünk mélyén, mindent átható, egész Világegyetemet, élet mibenlétét, élet teljesebb, Grandpierre Atilla, Kiss József Zsolt, Nádorfi Lajos, James Lovelock, Könyv Címkék, Titokfejtő Könyvkiadó, Írók Boltja, Solar System Science”, Roger Tattersall, Leeds University, KÖNYV MEGRENDELHETŐ- ITT KEDVEZMÉNYESEN, FT-OS ÁRON, KÉRÉSRE SZERZŐ SZÍVESEN DEDIKÁLJA KÖNYVET, Legfelsőbb Lény, Isten Isten, Kossuth Klub, Grandpierre, Magyarok Istenének, Grandpierre Atilla YouTube,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Akik bántanak téged  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Hiányzik  Reggel van  Akik bántanak téged  Jó éjszakát  Png telefon  Szép estét  Reggel van  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Png virág  Paul David Tripp Április 19  Albert Einstein gondolata  Adakozás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Lóhere  Leonardo da Vinci gondolata  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Png csokor  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  A kételkedés kezelése  Paul David Tripp Április 20  A jó emberek mindig szépek mar...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png fotel  Akarat  Png férfi  Png rózsa csokor  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alázat  Alázat  Szívem  Png fotel  Nagyi telefonál  képre írva  Idő  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  Png rózsa csokor  Png nő  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png lepke  Varga János Veniam - Fontos sz...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Png nő  Szívem tiéd  Idő  Rátalálsz  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png kutya  Nagyi telefonál  Szép estét kedves látogatóimna...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Png kutya  Png kutya  Irgalom és ítélet  Mi lenne ha  Bounty krémes  képre írva  Szabolcska Mihály – Ákác...  Adakozás  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fehér virág 
Bejegyzés Címkék
abban leírt, nemzetközi szinten, felfedezés lényege, merőben passzív, fizikai tehetetlenséggel, élet szeretetének, könyv angol, szavakkal ajánlja, ragyogó könyv, komoly tudós, apró szikra, testünk mélyén, mindent átható, egész Világegyetemet, élet mibenlétét, élet teljesebb, kedved Napisten, könyvet most, szerző kívánságra, maradandóan szép, világhírű &#8220, földi élet, ajánlást írta, shining book, egyén földi, csillagokig elérő, naptevékenység különleges, rendkívül magas, élet lényegét, élet lényege, élet lényegének, szabad akarat, cselekvőképesség legelső, élet felemelésének, életösztön egysége, élet alapvetően, darwini harc, élet törvénye, élet magasában, élet megbecsülése, élet alaptermészetével, tudat arra, életet szolgálja, beszűkült látásmód, életösztön pedig, életünk felemelő, emberiség jövőjét, társadalom jövőjét, egészséges társadalmat, ökológiai társadalmat, emberi természettel, táplálkozásban rejlő, napfénnyel belső, emberiség alkotóereje, örömérző képességünket, könyv hátlapjáról, rendkívül figyelemre, hasonlatra lesz, olyan homokhegyhez, sivatagban uralkodó, homokszemek lassan, naptevékenységi maximumtól, minimumig mindössze, homokhegynek kell, teljes magasságát, tény csakis, mágneses teret, homokhegyben olyan, várhatónál sokmilliárdszor, homokhegy eltűnik, homokhegy helyén, ilyen nyugodt, ugyanolyan mély, homokhegy elővarázslása, homokvölgy létrehozása, homokhegy eltüntetéséhez, élet összetéveszthető, fizika mibenlétéről, fizika összes, legkisebb hatás, élettelen testek, naptevékenység valóban, fizika alapelve, emberek tudnák, felnőttek én-je, emberi lélek, fejünkben törött, fejünkben újra, összhangot Ember, régi ember, gyerekek kapcsolatát, legfelsőbb szinten, egyetlen elfogadható, napfény információt, életelv elválaszthatatlan, adott pillanatban, életnek kedvező, élet felemelésére, napfényben rejlő, napfény cselekvő, isteni &#8217, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 1941
  • e Hónap: 12955
  • e Év: 119099
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.