Belépés
sanci81.blog.xfree.hu
-Minden ember, minden apró mozzanat, Életedbe úgy került, hogy magad vontad oda... Az pedig, hogy mit kezdesz velük, csakis rajtad áll! ... Czifra Sándor
2007.12.24
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Adamus a Párizsban
  2016-08-10 19:09:28, szerda
 
   
  Adamus a Párizsban,

2015. november 13-án történt támadásokrólLINDA: Üdvözöllek ezen a különleges ülésen a Bíbor Körben! Linda Benyo Hoppe vagyok, és Geoffrey Hoppe-val vagyok itt, aki készen áll Adamus St. Germain csatornázására. Ez a Bíbor Kör ülés a Párizsban lezajlott események, bombázások és tragédiák miatt különleges. Nagyon sokan kértek minket arra, hogy lehetséges-e, hogy Adamus elmondja az eseményekkel kapcsolatos meglátásait? Így felvettük ezt a speciális ülést, hogy próbáljunk több megértést nyújtani a párizsi eseményekre vonatkozóan.

Üdvözöllek Adamus! Szeretnénk hallani a te nézőpontodat, meglátásodat.

ADAMUS: Vagyok, Aki Vagyok, a szuverén birodalom Adamusa. Arra kértetek, hogy beszéljek a Párizsban történt bombázásokról. Előtte szeretném elmondani, hogy Saint-Germain grófként élt legutolsó életemben nagyon sok évet töltöttem Franciaországban. Akkoriban ez volt az egyik legörömtelibb, legpompásabb hely a világon. És még a mai napig is - annak ellenére, hogy már nem élek emberi formában ezen a Földön, és sokan Felemelkedett Mesternek hívnak - most is nagyon mély szeretetet érzek a Franciaországban élő emberek és földterület iránt, de azt is tudom, hogy ezek az események jóval túllépnek Franciaország határain, sőt még Európa határain is. Ez egy globális helyzet. Eljövök ma ide, hogy beszéljek erről, és értsétek meg, hogy nem vagyok részlehajló egyetlen csoporttal, dologgal sem. A tragédia bekövetkezte óta Párizsban vagyok, hogy tanácsot, szeretetet és támogatást nyújtsak mindazoknak, akik érintettek voltak a támadásban. Kifejezetten Párizsra fókuszálom az energiámat, de közben mindenki számára elérhető az energiám, akik félnek, akik nem értik mi zajlik jelenleg a világban, és nem csak a támadások áldozatai számára, és nem csak a terror ellenesek számára, hanem mindenki számára elérhető az energiám, és nem csak az enyém, hanem sok-sok más angyali létezőé is, akik korábban éltek a Földön, és ma már Felemelkedett Mestereknek tartják őket. Azoké az angyali létezőké, akik a másik oldalról szolgálják az embereket, és átsegítik őket az emberi utazásukon itt, ezen a bolygón. Egyértelműen el akarom mondani, hogy bár nagyon szeretem Franciaországot, és mindent szeretek benne, ezen túlmenően én az egész bolygó és az egész emberiség szolgálata miatt vagyok itt, ahogy sokan mások is - ezekben az időkben.

LINDA: Köszönöm. A 2015-ös januári ProGnost alkalmával azt mondtad, hogy az év utolsó negyedévében valami történni fog, ami majd arra készteti a világ vezetőit, hogy összegyűljenek egymással, és közösen beszéljenek ennek a bolygónak a jövőjéről, továbbá a valódi szabadságról és békéről. Erre az eseményre utaltál januárban?

ADAMUS: Nem létezik egyetlen olyan ember vagy másfajta létező sem, aki előre meg tudná mondani, meg tudná jósolni a pontos eseményeket. Mi tendenciákat, irányvonalakat látunk, amerre a világ halad, és te most arra az eseményre hivatkozol, ami az év elején tartott éves eseményünk volt, és ahol ezekről a tendenciákról beszéltünk. Januárban azt mondtam, hogy ez az év olyan lesz, ahol sok különböző esemény fogja egymást követni, és talán egyik esemény sem lesz önmagában túlzottan kiemelkedő, de ez az év mégis nagyon fárasztó lesz az emberek számára, mert pont akkor, amikor már komfortosan érzik magukat, akkor hirtelen megint történik egy ehhez a mostanihoz hasonló esemény, és amikor az látszólag elcsitul, akkor azt megint egy újabb esemény követi. Tehát azt nem tudtuk előre, hogy Párizsban bombázások lesznek, de azt tudtuk, hogy jelenleg elképesztő nagy a nyugtalanság ezen a bolygón. Ennek az alapvető nyugtalanságnak az oka a bolygó átfogó irányultsága és vágya a szabadságra. Emberek szerte az egész világon élik meg a felébredésüket, és így egyre többen és többen vágynak a valódi szabadságra. Ugyanakkor ez létrehoz egy negatív, ellentétes hatást, mert ott vannak azok, akik megpróbálnak visszafele menni. Próbálnak visszafele menni az időben, próbálnak visszatérni a régi értékekhez, a régi hagyományokhoz - mert félnek a szabadságtól saját maguk és mások miatt is. Félnek az emberiség felébredésétől, ezért megpróbálják azt visszafogni, és szó szerint megszorítani, lekorlátozni a szabadságot. Aztán van itt egy másik fontos dolog is, ami belejátszik a képbe. Az ehhez hasonlatos időkben, zajlik ez a váltás, ez az átmenet az Új Energiába vagy új tudatosságba, és ezzel egy időben pedig rengeteg hatalmi játszma megy a világban. Elképesztő méretű a hatalom iránti hajsza, és azok, akiket terroristáknak hívtok, rájöttek, hogy ez nem csak, hogy okot szolgáltat számukra, hanem ez nagyszerű módja annak, hogy hatalomra tudjanak szert tenni.

De végeredményben - végül - ez a szabadság iránti vágy felül fogja írni ezt az összes hatalmi vágyat. Végezetül - akár egy pár év, akár egy pár évtized múlva - ez a világ fel fogja ismerni, hogy a hatalom tényleg egy illúzió. Hogy a hatalom nem más, mint egy réges-régi emberi játszma - és, hogy ennek többé már semmi helye itt, ezen a bolygón.

LINDA: Ez most egy vallásháború?

ADAMUS: Annak fátyla alatt jön, egy vallásháború látszatát kelti. Természetesen vannak ebben vallásos elemek is, de lényegében ez az egész mindenekfelett a hatalomról szól. De hát micsoda nagyszerű módja ez a vallásos látszat a hatalom megszerzésének? Lényegében ez nem a vallásról szól, de ez mégis egy nagyszerű módja az emberek felbujtásának, az emberek beszervezésének a vallási okuk alapján - de végeredményben ez nem a vallásról szól. Ezt mondom, de az eredete mégis a valláshoz nyúlik vissza. A kereszténységhez és a muszlim hithez. És más vallási elemeket is tartalmaz, és amit most láttatok Párizsban, az nem csak egy évtizedre vagy egy évszázadra visszanyúló helyzet, mert ennek az eredete több ezer évre tehető. Például a párizsi támadások péntek 13-án történtek - ami elég szinkronisztikus - mert ott volt az eredeti péntek 13-i esemény, ami úgy hétszáz évvel ezelőtt történt a templomos lovagokkal. A templomos lovagok egy keresztény csoportosulás voltak, akik a Jeruzsálembe tartó zarándokokat segítették. Védelmezték őket a rablóktól és az útonállóktól, és végül a templomos lovagok a pápa felhatalmazásával elképesztő hatalomra és vagyonra tettek szert. És volt egy bizonyos király Franciaországban, akinek ez az egész dolog a templomos lovagokkal nem tetszett, ahogy az sem, hogy viszonylag szuverének voltak, ezért megszervezett egy eseményt, ahová meghívták a templomos lovagokat Európa különböző részein, péntek 13-ára, egy találkozó és egy ünnepség álneve alatt, ahol aztán lényegében kivégezték őket. Tehát látni, hogy ez a mostani esemény kapcsolódik ehhez a régi vallásos eseményhez, hiszen péntek 13-át azóta is babona övezi, miközben sokan nem is tudják, hogy ez a péntek 13-a valójában honnan is ered. De benne van a tudatosságban, és a bolygó babonájában is. Tehát igen, ez egy réges-régi szituáció, és ismételten, az egész a vallás látszatát ölti magára, és ez ismét előtérbe került a bolygón.

LINDA: Sokan azt szeretnék tudni, hogy akkor ez most a világbékéért való imádkozás ideje?

ADAMUS: Ez egy nagyon érdekes kérdés, és itt az ideje, hogy az emberek tudatosak legyenek a bolygón történtekkel kapcsolatosan. Ez annak az ideje, hogy tudatában legyél a saját egyensúlyodnak. Ez itt annak az ideje, hogy tudatában legyél annak, hogy miért történnek a bolygón ezek a dolgok. Nem csak az alapján, amit a hírekben és a híradókban a kommentárok elmondanak, hanem, hogy tudatában legyél a történések mögöttes okairól. És ez a mögöttes ok a szabadság. Az emberek szabadság iránti vágya. De vajon hány ember érti valójában azt, hogy mit is jelent a szabadság? És hányan vannak olyanok, akik valóban készen állnak a szabadságra? A másik elem pedig ez a hatalmi dolog, ami zajlik. És azt kérdezem: Ez most akkor a világbékéért való imádkozás ideje? Mert őszintén szólva a saját nézőpontom innen a másik birodalomból a következő: - Vannak emberek, akik imádkoznak, és közben egyáltalán nincsenek tudatában annak, hogy miért is imádkoznak vagy hogy kihez is imádkoznak. Istenhez imádkoznak? Isten tényleg szabályozza vagy felügyeli az emberek tevékenységeit? Vagy igazából csak a saját elvárásaik teljesüléséért imádkoznak? Az áldozatok iránti együttérzésükből imádkoznak? A saját biztonságukért imádkoznak? Szóval ez felvet egy óriási kérdést azzal kapcsolatosan, hogy mi is az ima.

Ezért is van, hogy mindannyiótokat, akik ezt most hallgatjátok, arra bátorítalak, hogy tényleg értsétek meg a saját Éneteket, a saját tudatotokat. Jussatok el oda, hogy megértitek, hogy a legnagyobb szolgálatot azzal látjátok el jelenleg a bolygó számára, ha Magatokat szolgáljátok. És ez talán furcsán hangzik az események fényében, de ha megengeded magadnak a saját megvilágosodásodat, ha magadba integrálod a fényedet és a sötétségedet, a feminin és a maszkulin energiádat, ha az összes részedet integrálod, ha megengeded a megvilágosodásodat, miközben fizikai testben maradsz ezen a bolygón - ennek nagy hatása lesz a bolygó tudatosságára. Óriási hatása lesz ennek a bolygónak a jövőbeli potenciáljaira. Mert ennek a bolygónak igazából élő, testben tartózkodó megvilágosodott Mesterekre van szüksége jelenleg. Olyanokra, mint amilyenek ti vagytok, akik megengeditek, hogy az isteniségetek bejöhessen ide, ebbe az elképesztően fizikai, és időnként rettenetesen sűrű és kemény 3D-s környezetbe. Ennek a bolygónak most nem még több gurura, igehirdetőre vagy spirituális tanítóra van szüksége, hanem azokra, akik tényleg, igazán megvilágosodottak. És példaként szolgálnak majd mindenki másnak. És miközben jó dolog, ha együttérzéssel és megértéssel bírsz a Párizsban történtek érintetteivel, és jó dolog, ha most együttérzel az egész bolygóval, de amire most igazán szükség van az az, hogy ragadd meg ezt a lehetőséget arra, hogy megengedd a saját megvilágosodásodat.

LINDA: Köszönöm, ez egy tényleg jó tanács. A másik kérdés ami felmerült az, hogy miért kell egy ilyen dolognak történnie a nyugati világban, mikor ilyen és ehhez hasonló dolgok szinte mindennaposak a Közel-Keleten, és közel sem kapnak ekkora figyelmet, sőt még az újságok címlapjára is alig kerülnek fel? Miért ragadta ez meg annyira az emberek figyelmét?

ADAMUS: Vegyük mondjuk Párizst, ami a fények városaként ismert. Ami a romantika, a finom borok és a kitűnő ételek helye. Ez egy olyan hely, amit az emberek mindenhol ismernek, attól függetlenül, hogy a világ melyik részen és milyen kultúrában élnek. Mind tudatában vannak Párizs varázslatos bájának, ragyogásának. Bizonyos értelemben egy ilyen incidens - amit semmilyen értelemben nem lehet véletlennek nevezni - tehát egy ilyen esemény - behozza a tudatosságot, a tudatot, és sokk hullámokat kelt az egész világon - ami azt okozza az embereknek, hogy legyenek tudatosabbak, ahelyett, hogy továbbra is a megszokott, hétköznapi életútjukat élnék, és közben továbbra is tudatlanok maradjanak a körülöttük létező világra.

Egy pillanatra sokkal tudatosabbakká válnak, és azt kérdezik saját maguktól: - Én mit akarok az élettől? - Ránéznek az emberiség potenciáljaira, és azt kérdezik: - Mit akarunk? Milyen változásokat? - Nagyon mélyre merülnek önmagukban. De egy ilyen esetben a terroristák tényleg félelmet akarnak kelteni, és el akarják venni az élet örömét, továbbá azt akarják, hogy az emberek újra nagyon aprónak, kicsinek érezzék magukat. De ami valójában történik, és amit a terroristák nem értenek az az - hogy ez a tudatos emberek számára azt okozza, hogy még tudatosabbak legyenek. Hogy a jó emberek még jobb emberek legyenek. Azt okozza, hogy az emberek egy pillanatra megálljanak, ránézzenek a családjukra és azt mondják: - Ez az, ami fontos nekem. Azt okozza, hogy ránézzenek a környezetre és azt mondják: - Ez a mi bolygónk. - Hogy ránézzenek az emberiségre és azt mondják: - Ők mind drága lelkek a világon mindenhol, akik megérdemlik a szabadságot, megérdemlik az együttérzést, megérdemlik a bőséget.

Vagyis ez szinte teljesen ellentétes a terroristák vágyával, akik megpróbálnak félelmet kelteni, és megint mindent kicsivé tenni. És ez lényegében a tudatos ember számára azt okozza, hogy még tudatosabb legyen. Én nem azt mondom, hogy ennek így kell lennie, így kell történnie - egyáltalán nem. Hanem azt mondom, hogy ez tényleg teljesen ellentétes azzal, amit a terroristák hittek. Mert azt hitték, hogy a merényleteiket követően az emberek majd nem merik kitenni a lábukat az utcára, nem ünneplik az életet, és nem merik majd többé szabadon megőrizni a bármilyen vallásos vagy spirituális hitüket, értékeiket. Mert lényegében ez az egész pont ezt okozza, hogy még inkább ezekre a dolgokra fókuszáljanak, és, hogy még jobban vágyjanak erre a végső szabadságra.

Jelenleg az egész bolygón ez a nagy átváltás történik a szabadságba. És ahogy már mondtam, a legtöbb ember nem igazán érti mit is jelent a szabadság. De mégis a szívükben érzik ezt a szabadság iránti vágyat. Tehát most ez az óriási bolygószintű változás zajlik éppen. Azok az intézmények, szervezetek és hitrendszerek amik eddig lenyomták, elfojtották a szabadságot, és amik az embereket egészen eddig a kicsi kis emberi világukban tartották - ez most mind változóban van, ennek meg kell változnia. Nem azt állítom, hogy ezek az emberek gazemberek és mindent baljós célból tesznek, hanem csak arról van szó, hogy az emberiség a korszakok alatt így növekedett. A bankrendszerek nagyon idejemúltak. A bankrendszerek maguknál tartják a hatalmat, és ezzel megakadályozzák, hogy a valódi energiák szabadon áramló módon elosztásra kerüljenek az egész bolygón.

Nem arról beszélek, hogy pénzt kellene, hogy adjanak, hanem arról, hogy megnyissák a csatornákat a pénzügyi energia áramlása előtt az egész világon. Hogy az sokkal nyitottabb legyen, és így mindenki számára elérhető legyen, nem csak a kevesek számára. A mostani bankrendszerek elképesztő régiek. Nézzétek csak meg mi történt magával a technológiával csak az elmúlt úgy harminc vagy negyven évben. A bankrendszerek pedig lényegében, öt-hat- hétszáz évesek. A jelenlegi bankrendszerek egészen a templomos lovagokig nyúlnak vissza, a tizenkettedik, tizenharmadik századig. És egy bizonyos szinten még annál is régebbre. És ennek változnia kell.

A politikának, a politikai rendszereknek, még a világ legfejlettebb országaiban is - meg kell változniuk. Ezek egyáltalán nem szabad rendszerek. Az emberek a demokráciáról beszélnek, azt hiszik, hogy abban élnek csak azért, mert szavazati joggal rendelkeznek, és elhiszik, hogy ez egy demokratikus folyamat, amiből következőleg szabadnak hiszik magukat. Pedig ez egy rendkívül irányított folyamat, amit csak egy pár ember irányít, és ez a két vagy három ember hozza meg a döntéseket, akikre az emberek lényegében szavaztak. Mindezek a dolgok változóban vannak. Mindezeknek a dolgoknak meg kell változniuk. Én itt egyáltalán nem valamiféle összeesküvésről beszélek, hanem csak arról, ahogy az emberi tudatosság az évtizedek és az évszázadok során fejlődött.

Az üzletágak jelenlegi szervezettsége és működése - és azt kell, hogy mondjam, hogy az üzleti világ egészen elképesztő, hiszen ma már szinte az üzlet irányítja az országot, és nem a politika. De az üzletek még mindig a lényegre, az összegre fókuszálnak. De változás figyelhető meg az üzleti életben, mert egyre több üzlet válik tudatosabbá. Tudatosabbak a környezetre, a vásárlóikra, arra a jóra, amit a termékeikkel előidéznek, de még mindig nagyon sok olyan van, ami csak a lényegre fókuszál, vagyis csak a részvényeik hasznára, a profitra. És alig pár év múlva egy váltást fogtok ebben is látni. Látni fogjátok, hogy ez többé már nem fog működni. Azok a cégek, akik csak a haszonra fókuszálnak, olyan problémákba fognak ütközni, amit soha még csak el sem tudtak volna képzelni. És azt fogja okozni számukra, hogy vagy hagyjanak fel az üzlettel, vagy pedig legyenek tudatosak. Azok az üzletek fognak boldogulni a jövőben, ahol megtalálható a szív - és ahol nem csak az üzlet gazdasági részét értik, hanem azt is, hogy az hogyan szolgálja a bolygót, hogyan őrzi és tartja fenn a természetet, hogyan kínál szabadságot az embereknek anélkül, hogy visszaélne a hatalmával.

LINDA: Az emberek nehezen tudják elképzelni, hogy mire való ez a szélsőségesen erőszakos és kegyetlen viselkedés, amit már évszázadok óta nem lehetett látni a bolygón - és egyáltalán hogy történhet ez meg, hogy valaki ennyire visszamaradott legyen és képes legyen ilyeneket művelni?

ADAMUS: Lényegében az itt a kérdés, hogy hogy lehet bárki is ennyire vadul erőszakos és kegyetlen, hogy ennyire nincs tekintettel az emberi életre, és végül az emberi szabadságra. De a valóság az, hogy ezek az emberek hisznek a saját okukban. Nem értik, hogy ez az ok a hatalomra irányul, és lényegében a félelemre épül. A vallás látszata mögé bújnak és azt mondják, hogy Allah, Isten akarja, hogy ezt tegyék. A tudatos létezők tudják, hogy ez nem igaz. Tudják, hogy Isten nem tesz különbséget a vallások között, nem kedvez egyiknek sem, egyiket sem részesíti előnyben a másikkal szemben. Istent nem érdekli, hogy valaki ateista vagy hithű templomba járó. Istent ez egyáltalán nem érdekli. De vannak olyan emberek, akik hatalmat élveznek és továbbra is arra használják a hatalmat, hogy másokat kontrolláljanak, irányítsanak. A hatalom az ő ételük. És ismételten, erre a vallás, az üzlet vagy éppen a politika vagy bármi más látszatát vagy maszkját öltik magukra. És bármit megtesznek, hogy igazolják a tetteiket. Olyanokat mondanak, hogy ez Isten akarata, mikor valójában ez nem igaz.

Ezeknek az embereknek annyira beszűkült a tudatuk, hogy ezzel képesek maguknak igazolni a durvaságukat és a kegyetlenségüket. De ez már nem fog sokáig így menni ezen a bolygón. Mert vannak olyanok, akik ezt már nem fogják sokáig eltűrni. És nem fognak harcolni ezekkel a terroristákkal, hanem magukba fogadják a tudatosságot. A tudatosság nagyon nagy mértékben különbözik a gondolattól és a hiedelemtől. Teljesen más.

A tudat az a Fény, ami végeredményben mindent megteremt. A tudat az a Fény, ami magához vonzza az energiát, és manifesztálja, létrehozza a valóságot. A tudat az a Fény, amit most behoznak az emberek, nem nagy számban, de elegendő ilyen ember él a bolygón, és ez egészen egyszerűen nem fogja tolerálni ezt a fajta erőszakot, durvaságot. Ennek nem kell agresszívnek lennie, nem kell harcolnia a terroristákkal, mert a tudat Fénye olyan erősen világít mindenkire - minden elvárás nélkül, anélkül, hogy bárkit is megpróbálna megváltoztatni - ez egyszerűen egy potenciál, egy Fény. És egy ehhez hasonló helyzetben, ahol terrorista csoportokról van szó, akik nincsenek tekintettel az emberi életre, mert tényleg csak a hatalmat akarják - tehát amikor egy ilyen helyzet kellős közepébe bejön a tudat - akkor az azt okozza a terroristáknak, hogy egymást között harcoljanak, hogy saját magukat pusztítsák el, belülről.

A tudat az a Fény, ami meg fogja változtatni ezt a bolygót. Kérlek értsétek meg, hogy a tudat nem egy vallás, nem a New Age, nem a spiritualitás, hanem az Én Vagyok Jelenlét. Az a teljes tudatosság, aminek nincs szüksége energiára, nincs szüksége vallásra, nincs szüksége se pénzre, se semmi egyébre. Ez pusztán maga a tudat. És ez most már minden nap beengedésre kerül ezen a bolygón egyre több és több egyénen keresztül. És ez az, ami ezt a bolygót meg fogja változtatni.

LINDA: Ó, hát azt kell, hogy mondjam, hogy mindenre választ kaptunk, ami a kérdés listámon szerepelt. Van még valami, amit szeretnél hozzáfűzni ehhez az egészhez?

ADAMUS: Csak annyit szeretnék még mondani, hogy nagyon sok bánat, szomorúság, fájdalom jár egy ilyen eseménnyel.

LINDA: Abszolút.

ADAMUS: Mindannyiunknak, akik a más birodalmakban vagyunk, azokban, amiket ti az angyali birodalmaknak hívtok, és korábban mind éltünk emberként, fizikai testben - nagy szomorúságot okoz ez az egész, mert tudjuk, hogy nincs szükség ezekre a dolgokra, tudjuk, hogy ártatlan emberek haltak meg. És én nem támogatom azt az elméletet, ami azt mondja, hogy mindenki, aki érintve van ebben az eseményben, valahol ezt választotta volna magának. Én ebben egyszerűen nem hiszek. Mert miközben lehetett egy elem, vagy egy potenciál erre az útjában, ugyanúgy voltak ott más potenciálok is, és ennek nem kellett így lennie, hogy egy ilyen kegyetlenség alanyává váljanak. Tehát szomorúság van a többi birodalomban. És ez azt okozza nekünk, hogy azokhoz az emberekhez vonzódjunk, akik a szabadságukat akarják, és felismerik, hogy a hatalom tényleg egy illúzió. Mert ahol ott a hatalom, ott jelen van a visszaélés és a bántalmazás. És most még szorosabban együtt dolgozunk mindazokkal, akik beengedik a tudatukat, az Én Vagyok-ságukat az életükbe.

Ezek az események továbbra is folytatódni fognak. Akár még öt vagy tíz évig, mert egy hatalmas mögöttes zűrzavar van jelen a bolygón. Nagy egyensúlytalanság van a vallásokban, az üzleti világban és a kormányokban. Olyan sok a kontroll, az irányítás, a megtévesztés, becsapás.

És az internet lehetővé teszi, hogy mindezek a dolgok napvilágra kerüljenek, lelepleződjenek. Hogy a rejtett dolgok a felszínre kerüljenek. És az emberek egyre kevésbé fogják eltűrni ezeket a hatalmi visszaéléseket, a politika egyensúlytalanságait, és a jelenleg is tartó háborúkat. Emiatt nem fog egyetlen éjszaka leforgása alatt bekövetkezni a csoda, ami véget vet ennek az erőszaknak.Ahogy ez az erőszak egyre erősödni fog, az emberek egyre inkább tudatába fognak kerülni annak, hogy valójában mit akarnak. Egyre nagyobb figyelem szegeződik majd a hatalomra és a hatalommal való visszaélésekre. És ez az emberek arcába tolja majd a kérdést az egész bolygón: - Készen állsz a szabadságra? És míg a kérdésre adott válasz talán egyértelműnek tűnhet - de amikor az élet szembesít majd ezzel a kérdéssel, hogy - ,,Készen állsz a szabadságra? Készen állsz az ezzel együtt járó felelősségre, ahol többé nem vádolsz, nem hibáztatsz másokat, sőt még a múltadat sem vádolod? Ahol többé már nem félsz a jövőtől? " - Mert tudod, hogy ami eljön hozzád a jövőben az teljesen helyénvaló, hiszen azt te magad teremted.

Tehát amikor ez a kérdés elérkezik hozzád, hogy ,,Készen állsz a szabadságra?"- Akkor erre nem feltétlenül adsz egy egyértelmű választ. Mert ez elképesztő felelősséggel jár, és annak elismerésével, hogy te vagy a teremtő. Hogy te vagy a saját életed teremtője.

Tehát felhozzuk ezt a kérdést az egész világon ma éjjel, holnap éjjel, az azt következő éjjelen.

A tudatos embereket ez még tudatosabbá teszi. Azok pedig, akik áldozatok, vagyis akik továbbra is az áldozat szerepét játsszák, még jobban bele fognak zuhanni az áldozati tudatosságba.

Az előttünk álló öt, tíz vagy talán még több év alatt ezen a bolygón egyre nagyobb szakadék vagy megosztottság lesz azok között, akik megengedik a saját szuverenitásukat, a szabadságukat, és azok között, akik még mindig a régi hatalmi játszmákat játsszák a vallás, az üzleti élet, a politika, az áldozatiság vagy bármi más látszata, felszíne alatt.

Kivétel nélkül azt kérem mindannyiótoktól, hogy nézzetek magatokra szeretettel és együttérzéssel. Nézzétek meg a saját életeteket, és azt, hogy mit választotok saját magatoknak? Nem a világ többi részének, nem a családodnak vagy a közösségednek, hanem saját magadnak! Hogy mi az, amit a saját életedben keresel? Használjátok ki ezt a lehetőséget, amikor ilyen magasak az energiák, amikor a híradókban és a médiában drámai történeteket mutatnak az ilyen eseményekről, mint amilyen ez a mostani is, és ragadjátok meg a lehetőséget ilyenkor, amikor ott a félelem - mert igen, ott van félelem. Sokan azon tűnődtök, hogy vajon ezek után merjetek-e repülőre ülni? Vagy, hogy ezek után biztonságos-e elmenni a moziba? Vagy egy éjszakai bárba? Használjátok fel ezt a lehetőséget arra, hogy megnézzétek magatokat és azt, hogy ti mit választotok. Hogy te mit akarsz a saját életedben. Mert az a Fény, amit felfedezel magadban, az a dolog, ami végül meg fogja változtatni ezt a bolygót.

Megtiszteltetés volt számomra, hogy itt lehettem, és megválaszoltam pár kérdést. Talán nem szolgáltam logikus, racionális magyarázattal a történtekre.

De értsétek meg, hogy bámulatos, és ezzel egy időben pedig kihívásokkal teli időkben éltek ezen a Földön. És kérlek azt is tudjátok, hogy ebben az egészben nem vagytok egyedül. Sok rokonlélek él mindenhol ezen a bolygón. Akiknek ugyanolyan érzéseik és meglátásaik vannak, mint neked. És azt is tudjátok, hogy angyalok sokasága - sokan vagyunk, akik éltünk emberként korábban, és hozzáadjuk az együttérzésünket, a szeretetünket ehhez a bolygóhoz még ezek alatt a sötét órák alatt is.

Ezzel - Adamus Vagyok a Szuverén Birodalomból.

LINDA: Köszönjük Adamus! Nagyra értékeljük a nézőpontodat és a támogatásodat. Nagyon szépen köszönjük! Köszönjük Geoffrey-nek, hogy csatornázta nekünk Adamust.

Amennyiben még több információt szeretnél, látogass el a weboldalunkra: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi dolgok  
Címkék: mindannyiótoktól, franciaországban, szuverenitásukat, kegyetlenségüket, együttérzésünket, együttérzésükből, kereszténységhez, szinkronisztikus, megvilágosodott, megakadályozzák, franciaországot, beszervezésének, mindannyiunknak, összeesküvésről, mindannyiótokat, nyugtalanságnak, lelepleződjenek, megtiszteltetés, kontrolláljanak, bankrendszerek, potenciáljaira, terroristákkal, végeredményben, szervezettsége, megváltoztatni, egyensúlyodnak, együttérzéssel, biztonságukért, visszaéléseket, terroristáknak, megszerzésének, teljesüléséért, összegyűljenek, visszamaradott, megválaszoltam, tevékenységeit, különleges ülésen, eseményekkel kapcsolatos, speciális ülést, párizsi eseményekre, szuverén birodalom, egyik legörömtelibb, események jóval, globális helyzet, tragédia bekövetkezte, támadások áldozatai, terror ellenesek, angyali létezőké, másik oldalról, emberi utazásukon, egész bolygó, egész emberiség, Bíbor Körben, Linda Benyo Hoppe, Geoffrey Hoppe-val, Adamus St, Bíbor Kör, Üdvözöllek Adamus, Felemelkedett Mesternek, Kifejezetten Párizsra, Felemelkedett Mestereknek, Vagyok Jelenlét, Adamus Vagyok, Szuverén Birodalomból, Köszönjük Adamus, Köszönjük Geoffrey-nek,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Alvó baby  Tiszta ezüst színű tó felett ...  Kéknefelejcs  Csokiból  Február 21-én az anyanyelv nem...  Posertube  Meghívó Bécs 2020 02 28 03 01 ...  Tavasz van  Zelk Zoltán - Hegedűszó  Az energiagyógyításról  Meghívó Bécs 2020 02 28 03 01 ...  Alvásproblémákra : vitamint!  Az apró örömöt keresni kell &#...  Szent Bernadett csodálatos imá...  Facebookon kaptam  Gondmentes szép napot!  Esti kép  Szèp napot kívánok  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Minden embernek, így a magyarn...  Minden ország kultúrája  Kert esőben  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Akinek igaza van . . .  Szèp napot kívánok  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Egy halk futam egy ócska zongo...  Facebookon kaptam  Az elengedés mechanizmusa  Vándor  Az apró örömöt keresni kell &#...  Névnapomra  Szèp napot  Jó éjszakát  Útravaló – 2020. február...  Köszönöm, édes anyanyelvem, Te...  Facebookon kaptam  Minyon tánc  Szèp napot kívánok  Minyon tánc  Kert esőben  Sárközi György versei  Csendélet  Rózsás csokor  Útravaló – 2020. február...  Beszéljük meg  Wass Albert: Záróvers  Facebookon kaptam  Én még hittem abban  Kovács Sándor - A borozóban K...  Facebookon kaptam  Goethe : Új szerelem, új élet  Tanitás  Káprázik a szeme  Ferenc pápa katekézise: A szel...  Február 21-én az anyanyelv nem...  Sokan a cigány szót negatív ki...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kávés tánc  Isteni szeretet  Minden ország kultúrája  Kislány madárral  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Kert esőben  Alvó baby  Harmónia......  Aranyosi Ervin: Köszönet anyám...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Szép kislány  Február 21-én az anyanyelv nem...  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Február  Vízcseppes rózsa  Ne félj!  Vándor  Png virág  Ne félj!  Sárga rózsák  6. évközi hét péntek 02.21  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó reggelt  Egyik legnehezebb harc  Rajzos virágok  Aranyos  Szép estét kedves látogatóimna...  Johann Caspar KERLL / Requiem  Kis tündér  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Álmos  A női kézilabda olimpiai selej...  Lehetséges...  6. évközi hét péntek 02.21  Himnusza az Égi Jegyesről - va...  Szex után 
Bejegyzés Címkék
különleges ülésen, eseményekkel kapcsolatos, speciális ülést, párizsi eseményekre, szuverén birodalom, egyik legörömtelibb, események jóval, globális helyzet, tragédia bekövetkezte, támadások áldozatai, terror ellenesek, angyali létezőké, másik oldalról, emberi utazásukon, egész bolygó, egész emberiség, 2015-ös januári, világ vezetőit, valódi szabadságról, eseményre utaltál, pontos eseményeket, világ halad, eseményre hivatkozol, tendenciákról beszéltünk, emberek számára, mostanihoz hasonló, látszólag elcsitul, újabb esemény, nyugtalanság ezen, alapvető nyugtalanságnak, bolygó átfogó, egész világon, valódi szabadságra, régi értékekhez, régi hagyományokhoz, szabadságtól saját, emberiség felébredésétől, másik fontos, ehhez hasonlatos, időben pedig, hatalom iránti, szabadság iránti, összes hatalmi, hatalom tényleg, réges-régi emberi, vallásháború látszatát, egész mindenekfelett, hatalomról szól, vallásos látszat, hatalom megszerzésének, vallásról szól, nagyszerű módja, emberek felbujtásának, emberek beszervezésének, vallási okuk, eredete mégis, valláshoz nyúlik, muszlim hithez, évtizedre vagy, évszázadra visszanyúló, eredete több, párizsi támadások, eredeti péntek, templomos lovagokkal, templomos lovagok, keresztény csoportosulás, pápa felhatalmazásával, bizonyos király, egész dolog, templomos lovagokat, ünnepség álneve, mostani esemény, régi vallásos, péntek 13-a, bolygó babonájában, réges-régi szituáció, vallás látszatát, világbékéért való, nagyon érdekes, emberek tudatosak, bolygón történtekkel, saját egyensúlyodnak, bolygón ezek, kommentárok elmondanak, történések mögöttes, emberek szabadság, másik elem, hatalmi dolog, saját nézőpontom, másik birodalomból, emberek tevékenységeit, saját elvárásaik, áldozatok iránti, saját biztonságukért, óriási kérdést, saját Éneteket, saját tudatotokat, legnagyobb szolgálatot, bolygó számára, események fényében, maszkulin energiádat, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 50420 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 886
  • e Hét: 7514
  • e Hónap: 20265
  • e Év: 59825
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.