Regisztráció  Belépés
sarkadykati.blog.xfree.hu
Az élet szép . . . tenéked magyarázzam? - Minden napot új lappal kezdek! Sarkady-Nagy Béláné
1956.06.11
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kaptam - elhoztam Nektek!
  2009-02-21 04:06:56, szombat
 
   
  Figyelem! Ha rákos ismerősöd vagy rokonod van, a csatolt írások reményt adhatnak!
Viszont az írások alapos tanulmányozást és időt igényelnek, tehát csak akkor nyisd meg, ha "félnapi" élelmet hoztál magad mellé az olvasás idejére...
S.O.S. Soronkívüli felhívás!

Értesítünk, hogy (Magyarországon elsőként) az ujmedicina.hu oldalon, és a fórumban magyar nyelven eddig nem megjelent döbbenetes, botrányos, meghökkentő, leleplező dokumentumokat tettünk közzé!
www.ujmedicina.hu
Dr. Esra Iwan Götz zsidó főrabbi leleplezi (közjegyző előtt beárulja) bűntársait:
"Elhatárolódunk a tudatos, célirányos és világméretű tömeggyilkosságtól!"
"Ez nem antiszemitizmus! Éppen ellenkezőleg! Ez fasiszta szemitizmus!"
www.ujmedicina.hu/letoltes/tomeggyilkossag.pdf
Ha ön "nemzsidó", akkor ÖN ÉS CSALÁDJA egy tudatos, megszervezett, és világméretű TÖMEGGYILKOSSÁG CÉLPONTJA!
Add tovább!!! Figyelmeztesd embertársaidat!
Ha hallgatsz, megérdemled a halálos gyógykezelést!
(Az ujmedicina.hu elhatárolódik mindennemű faji vagy vallási nézetkülönbségtől! Ám az itt közölt hiteles tények meghaladják a másság tolerálásának ingerküszöbét!!!)
Nem hunyunk szemet egy milliók életét kioltó bűncselekmény fölött.
NEM LESZÜNK HALLGATÁSSAL BŰNRÉSZESEK!
Napi 400 legalizált kivégzés Magyarországon!!!
Hihetetlen?!?! Pont azért lehetséges megcsinálni!

Az ún. hatóságok SEMMIT SEM TESZNEK! A szájuk be van fogva, a kezük meg van kötve!!!
Az orvosokat és az egészségügyi rendszert használják fel a kivégzésekhez! Az orvosok és hatóságok soha nem fogják ezt bevallani, mert azzal elismernék bűnrészességüket!
Úgy tesznek, mintha nem tudnának róla! RAJTAD A SOR! TÁJÉKOZÓDJ ÉS CSELEKEDJ!
A tényről meggyőződtünk, és kötelességünknek érezzük, hogy tájékoztassuk a lehetséges áldozatokat: TÉGED ÉS CSALÁDODAT!

Feltétlenül nézd meg! NEM ÉR RÁ! Már így is sok időt és életet vesztettünk!
SÜRGŐSEN ADD TOVÁBB!!! (a saját érdekedben!)
Szemtanúja vagy a világtörténelem legnagyobb emberiségellenes bűncselekményének!

A fórumba felkerült több mint harminc megbetegedés leírása, magyarázata, képekkel, új medicinás összefüggés értelmezése:
http://www.ujmedicina.hu/forum/index.php/board,4.0.html
A legújabb hirdetményeket itt találod meg:
http://www.ujmedicina.hu/forum/index.php/board,13.0.html
pl. A kemoterápia arcai - egy kemoterápiás kezelés fotó-naplója!
Avagy, hogyan mérgeznek valakit halálra gyógykezelés címén?
Julius Andan - Az igazság a világról c. könyvéből kaptunk részleteket! (a könyvet elkapkodták 1-2 hónap alatt! Ha tudsz szerezni, értesíts : varygabor@vipmail.hu )

A világ egyik hivatásos hazudozója kipakol".
Hogy lehet az, hogy valakiknek kötelező, másoknak meg tilos alkalmazni a GNM-et?
Az ujmedicina.hu videói felkerültek a www.nemzetihirhalo.hu -ra pl. http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=video&v=710
A letöltés mappa továbbra is teljesen nyilvános: www.ujmedicina.hu/letoltes
Kiszabadult az elnyomás alól az Új Medicina! Éljen vele!!!
A lényegét érettségi nélkül is meg lehet tanulni egyetlen hétvége alatt!
Sajnos az alábbiakról már lecsúsztunk részben az én hibámból, hisz elküldhettem volna ezt az anyagot egy héttel korábban is, BOCSÁNAT!
A legközelebbi GNM alaptanfolyam 2009. február 7-8; 10-18h-ig, Budapesten
és GNM-csoportalálkozó 2009. február 6-án 18-20 óráig Részletek:
www.ujmedicina.hu/letoltes/meghivo01.pdf
www.ujmedicina.hu/letoltes/szeminarium.pdf
Végezetül az egyik anyagot beteszem ide, hogy ne kelljen keresgélni:

Világszenzáció! Az első rabbi, aki elismerte a nemzsidók elleni tudatos, világméretű tömeggyilkosságot. A főrabbi megerősíti: ez célirányos, megtervezett, világméretű népirtás!
Egy konferencia jegyzőkönyve amelyet Erik Bryn Tedt jogász hivatalában tartottak, 2008. december 17-én.
Résztvevők: Erika Pilhar Olivia Pilhar Ing. Helmut Pilhar Vera Rechenberg Arina Lohse Dr. Esra Iwan Götz - főrabbi Bona Garcia Ortin Dr. Ryke Geerd Hamer
A konferencia résztvevői azért találkoztak, mert aggodalmukat fejezik ki abból a szempontból, hogy csak Németországban minden nap 1500 embert kezelnek halálra kemoterápiával és morfiummal. Az Új Orvostudomány segítségével szinte mindegyikük túlélhetné. (Magyarországon, ez napi 400 ember, amiből legalább 200 gyermek!) A konferenciának ez az állapot a témája, melynek következtében eddig több mint 20 millió nemzsidó páciens halt meg, csak Németországban!
A konferencia résztvevői megállapították:
1. Az Új Orvostudományt (GNM) 27 éve fedezték fel és azóta ismerik. Körülbelül 27 éve - a világfőrabbi Menachem Mendel Schneerson egyik Talmud-cikke alapján - a világ összes rabbiját kötelezték arra, hogy gondoskodjanak róla, hogy minden zsidó vallású pácienst a Germán Új Medicinával (korábban Új Orvostudomány) kezeljenek.
Ennek a terápiának 98%-os a túlélési aránya.
2. A borzasztó az volt, amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy ugyanazon talmud cikk szerint a nemzsidó páciensek számára el kell lehetetleníteni, hogy a Germán Új Medicina szerinti kezelést kapjanak.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy - amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít - nem csak hogy tudta minden zsidó rabbi, hogy az Új Orvostudomány igaz és helytálló és gondoskodtak róla, hogy egyetlen egy zsidó pácienst se kezeljenek kemoterápiával és morfiummal, hanem hogy minden zsidó professzor beleértve az onkológusokat is, akik a többség, egyidejűleg kétféle kezelést végeztek: a zsidó páciensek kezelését és a nemzsidó páciensek félrekezelését.
3. Amit Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is megerősít, hogy az Új Orvostudomány bojkottja nem tudatlanság, nem félreértés, nem ismeretek vagy információk hiánya, hanem célirányos, megtervezett, és világméretű népirtás, tömeggyilkosság.
4. Ezen irtózatos bűncselekmény következtében az elmúlt 27 évben számítások szerint több mint 2 milliárd ember halt meg. A konferencia résztvevői szükségesnek tartják, hogy sürgősen és haladéktalanul tájékoztassák a közvéleményt és
nyilvánosságot, felhívják rá a figyelmet, és utaljanak erre az emberiségellenes bűncselekményre.
A zsidók között is vannak olyan irányzatok, mint a "PROGRESSZÍV JUDAIZMUS VILÁGUNIÓ" amihez maga Dr. Esra Iwan Götz főrabbi is tartozik, akik nem tudnak ezzel a bűncselekménnyel azonosulni. Ezen okból felszólítunk minden becsületes embert, hogy vesse be magát azért, és vegyen részt abban,
hogy ennek a bűncselekménynek véget vessünk, hogy minden nemzsidó páciens is hozzájusson az Új Orvostudomány szerinti kezeléshez.
Dr. Esra Iwan Götz főrabbival együtt felszólítunk minden rabbit, és főleg az orvosi területen tevékenykedő onkológust:
"Állítsátok meg e bűncselekményt, és fejezzétek be a nemzsidó páciensek világméretű tömeggyilkosságát".
Sandefjord, 2008. december 17.
aláírók: Erika Pilhar Olivia Pilhar Ing. Helmut Pilhar Vera Rechenberg Arina Lohse Bona Garcia Ortin Dr. Esra Iwan Götz főrabbi Dr. Ryke Geerd Hamer
A konferencia résztvevők aláírásának hitelességét Erik Bryn Tvedt jogász hivatalában megerősíti.
Erik Bryn Tvedt
Hát ennyi!
A döntés és cselekvés lehetősége a kezetekben van.
Lehet felháborodni, lehet "anyázni" (ahogy néhányan szoktak), de azt SENKI NEM MONDHATJA RÁM, HOGY MIÉRT NEM SZÓLTAM, HA TUDTAM.
Még csak annyit: egy Babits nevű pasas egyszer ezt írta:
"mert vétkesek közt cinkos aki néma.
Atyjafiáért számot ad a testvér:
nincs mód nem menni ahova te küldtél.
Csakhogy a gonosz fittyet hány a jóra."
Isten áldjon mindannyiótokat:
Váry Gábor
- ezt az anyagot néhány napon belül fölteszem a honlapomon az Olvasóterem egyik oldalára is -
http://www.varykeramia.hu/page21.html
 
 
3 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: bűnrészességüket, bűncselekménynek, bűncselekménnyel, kötelességünknek, emberiségellenes, tömeggyilkosság, lehetetleníteni, csoportalálkozó, megállapították, tomeggyilkossag, bűncselekményre, antiszemitizmus, mindannyiótokat, világtörténelem, nyilvánosságot, dokumentumokat, nemzetihirhalo, magyarországon, kemoterápiával, félrekezelését, haladéktalanul, világszenzáció, németországban, konferenciának, embertársaidat, orvostudományt, gondoskodjanak, elhatárolódunk, felfoghatatlan, hirdetményeket, tanulmányozást, bűncselekményt, következtében, orvostudomány, tolerálásának, onkológusokat, csatolt írások, írások alapos, olvasás idejére, fórumban magyar, halálos gyógykezelést, másság tolerálásának, milliók életét, egészségügyi rendszert, tényről meggyőződtünk, lehetséges áldozatokat, saját érdekedben, világtörténelem legnagyobb, fórumba felkerült, legújabb hirdetményeket, kemoterápia arcai, kemoterápiás kezelés, Esra Iwan Götz, TÖMEGGYILKOSSÁG CÉLPONTJA, LESZÜNK HALLGATÁSSAL BŰNRÉSZESEK, SEMMIT SEM TESZNEK, RAJTAD SOR, TÁJÉKOZÓDJ ÉS CSELEKEDJ, TÉGED ÉS CSALÁDODAT, SÜRGŐSEN ADD TOVÁBB, Julius Andan, Erik Bryn Tedt, Erika Pilhar Olivia Pilhar Ing, Helmut Pilhar Vera Rechenberg Arina Lohse Dr, Bona Garcia Ortin Dr, Ryke Geerd Hamer, Menachem Mendel Schneerson, Germán Új Medicinával, Germán Új Medicina, Amit Dr, PROGRESSZÍV JUDAIZMUS VILÁGUNIÓ, Helmut Pilhar Vera Rechenberg Arina Lohse Bona Garcia Ortin Dr, Erik Bryn Tvedt, SENKI NEM MONDHATJA RÁM, HOGY MIÉRT NEM SZÓLTAM, Váry Gábor,
Vincze Géza (#1)   2009-04-10 13:15:24
http://esowatch.com/index.php?title=Iwan_Wanja_G%C3%B6tz
eszerint a forrás szerint ez egy KGB-s kamu rabbi, lehet, hogy az egész csak uszítás, vagy csak a gyógyszergyárak akarják lejáratni az új medicinát, de az is lehet, hogy az új medicina is kamu....
Kinek van itt bármire bizonyítéka?
Közben a feszültség nő, mindjárt itt a polgárháború és a nemzetközi pénzelit röhöghet a markába.
Hajnal Erika (#2)   2009-11-29 13:34:17
Kedves Géza! Én most tanulom az új medicinát és elmondhatom, hogy már rá is jöttem a daganatos betegségem okára/egy hirtelen jövő sokk volt/ amit nem tudtam akkor feldolgozni.Megkezdtem a saját kis kutatásomat ismerőseim között és mindenkinél ott van a fel nem dolgozatlan sokkhatás.Hát ennyi!!! Nagyon működik!!!!!
Dávid Sándor (#3)   2013-03-29 11:13:45
...hát ugye, mindig vannak Gézák, akik okosnak akarnak látszani, és írnak, hogy lássa más is a nevét, és higgye, hogy milyen okos a kos, pedig jobb lett volna hallgatnia mélyen.....
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
JövőPláza
Aerofoam kültéri burkolat 250 x 300 cm zöld
13.830 Ft
 
Magnat Pro Selection 216 Csúcsminőségű kétutas, kéthangszórós autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 32.933 Ft
 
Magnat Pro Selection 213 Csúcsminőségű kétutas, kéthangszórós autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 30.931 Ft
 
Ülő-és háttámlarész, 105 cm-es - variálható London teakfa padrendszerhez 105x55(45)x8(3) cm-es
83.830 Ft
 
Magnat Pro Selection 132 Kétutas koaxiális autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 19.920 Ft
 
Magnat Pro Power 693 Többtengelyes, három utas ovális autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 17.918 Ft
 
Csikóhal rágóka - Fisher Price
960 Ft
 
Magnat Pro Power 216 Kétutas, kéthangszórós autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 19.009 Ft
 
Hupikék Törpikék a strandon 3 az 1-ben puzzle - Trefl
1.400 Ft
 
Magnat Pro Power 213 Kétutas, kéthangszórós autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 18.008 Ft
 
Magnat Pro Power 203 Többtengelyes, három utas autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 20.920 Ft
 
Vonat - playmobil 6915
15.759 Ft
 
Jó éjszakát zenélő bárány babaágyra - Chicco
6.370 Ft
 
Tojástartó szétvágható tojásokkal
2.210 Ft
 
Stadler Form "Anna Little" fűtőventilátor
18.000 Ft
 
Krystal Clear homokszűrős vizforgató 6,0m3/óra 36.000 literig
63.931 Ft
 
Phonar Ethos R100G Hangfalpár , A készlet erejéig!
Akciós ár: (–9%) 59.059 Ft
 
Magnat Pro Power 162 Kétutas koaxiális autó HiFi hangsugárzó
Akciós ár: (–9%) 12.913 Ft
 
Baby Born - kilenc funkciós interaktív baba - Zapf
16.280 Ft
 
Micimackó és barátai: sárga szögletes tolltartó
620 Ft
 
még több termék
Címkék: Magnat Pro Selection, Magnat Pro Power, Fisher Price, Hupikék Törpikék, Stadler Form, Anna Little, Krystal Clear, Phonar Ethos R100G Hangfalpár, Baby Born, padrendszerhez, fűtőventilátor, kéthangszórós, kéthangszórós, csúcsminőségű, többtengelyes, többtengelyes, kéthangszórós, csúcsminőségű, kéthangszórós, háttámlarész, hangsugárzó, szétvágható, hangsugárzó, hangsugárzó, hangsugárzó, hangsugárzó, homokszűrős, hangsugárzó, hangsugárzó, hangsugárzó, variálható, interaktív, tojásokkal, vizforgató, tojástartó, hangfalpár, selection, szögletes, koaxiális, koaxiális, micimackó, tolltartó, playmobil, babaágyra, selection, selection, éjszakát, strandon, funkciós, burkolat, csikóhal, aerofoam, törpikék, stadler, kétutas, krystal, literig, hupikék, kétutas, barátai, kétutas, kétutas, kétutas, kültéri, erejéig, készlet, kétutas, magnat, phonar, chicco, magnat, puzzle, kilenc, magnat, zenélő, bárány, magnat, magnat, magnat, fisher, rágóka, teakfa, london, little, magnat, magnat, ovális, vonat, power, ethos, clear, három, sárga, power, trefl, power, három, price, power, power,
Véleményezd!
07.24. 14:13 A vártnál magasabb lesz a vagyonvédelmi szolgáltatás rezsióradíja
07.24. 14:13 Befejezték a helyszínelést a 2-es főúton
07.24. 14:04 Jobbik: az unió függessze fel az Izraellel kötött társulási szerződést!
07.24. 14:04 RÖVIDHÍR- Megkezdődött Pécsen a házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés
07.24. 14:03 MKB - Varga: nő a bankrendszerben a magyar tulajdon aránya
07.24. 14:03 Több százmilliárd koronát vittek ki a külföldi cégek tavaly Csehországból
07.24. 14:03 Vegyesvállalatot alapított a Kötéltechnika Kft. és a spanyol Tecnología Dep...
07.24. 14:03 Magyar Telekom - A vállalat minden területét érinti a leépítés
07.24. 13:53 Külügyi szóvivő: komoly siker Magyarországnak az ENSZ 2030-ig szóló fenntar...
07.24. 13:43 Tusványos - Kutatás indul a külhoni magyarság médiafogyasztási szokásairól
Tudjátok ?
Hogyan lehet facebookon egy oldalra sok lájkolt gyűjteni??
Ti tudtátok, hogy az EU parlamentben nem fizetnek adót ?
Jelenleg milyen árak vannak a Balaton Füreden?
Mekkora egy szabványos focipálya mérete?
A Wella hajfesték milyen minőségű?
még több kérdés
ReceptBázis
Tonhalas spagetti
Különleges sörös muffin
Mediterrán tészta
Csokis muffin
Kakaós csiga
Tejfölös burgonyaleves
Pulykapörkölt köménymaggal
Mandulás fonat
Sajtos rúd
Amerikai brownie
még több recept
Blog Címkék
Mesés képek...  Szép szíves kép !  Ki volt csaba királyfi?  Mole poblano  Nem búcsúzom  Cukkinis quiché (cukkinis fran...  Csillogó kék rózsa!  Derűs napokat!  Paci a zebrán gif  Mesés képek...  Köszönöm a köszöntést  Mesés képek...  Funnel - a hagyományos finn sü...  Mandulás fonat recept  Mesés képek...  Csodálatos kép !  Baráti köszöntés - Gizuskától  Mesés képek...  Felhőkarcolók között  Fekete István Fény  Rudnyánszky Gyula : Isten áldá...  Köszönöm !  Szerelem - romantika  Nem búcsúzom  A legjobb....  Jó éjt, szép álmokat kívánok M...  Fehér virág csokor!  Joanne leckéje után  Rudnyánszky Gyula : Isten áldá...  Ha fáj a kéz a számítógéptől:  Málnás muffin  xx  Meglepetés a menyasszonynak!!  Málnás képviselőfánk  legalább a döntés az enyém....  Málnás túrótorta  Cukkinis quiché (cukkinis fran...  Egyetlen értelmes ember baráts...  Névnapomra  Baconnel töltött cukkinihajók  Ízületi panaszokra- háziprakti...  Csalódni fáj.....  További kellemes estét mindenk...  A való világ....  Szép délutánt mindenkinek!  Mesés képek...  Búcsú....  Névnapomra  Málnás-krémes desszert  A ceruza meséje  Nem búcsúzom  Verbőczy Antal: Kilenc hónap...  Kis félreértés  Jó, ha tudjuk, mit eszünk!  Őszi szellő hangján suttognak ...  Mesés képek...  Mesés képek...  Weöres Sándor: Kánikula  Legújabb FANTASZTIKUS kép  A kókuszolaj és a szódabikarbó...  Óriási vízicsúszda ......  Párosan szép az élet... 1  Ma 32 éve hunyt el...  Üdvözlet minden látogatómnak!  Avatar - Ébredj fel  Avatar - Ébredj fel  Nem búcsúzom  Mondj ébresztőt minden nap! - ...  A legtöbben csak úgy ismerik...  Derűs napokat!  xx  Nagyon rég jártam már itt nála...  Szeretettel küldöm...  Szabadság-2014, Albota  Napi angyalmantra 30/21  Szeretettel küldöm...  termékbemutatós átverések........  Csodálatos kép !  Málnás képviselőfánk  Aranyosi Ervin: Egy a fontos  Avatar - Ébredj fel  Semmi  Őrangyal neve  Baráti köszöntés - Gizuskától  Joanne leckéje után  Tomon Gábor: Ha képes vagy szá...  Legújabb FANTASZTIKUS kép  Ha maradunk-----Vilhelem Marga...  Kellemes délutánt kívánok min...  Aranymondás  Kutyajáték:-) gif (4 gif )  Aranyos pancsolók gif  x  termékbemutatós átverések........  A tánc...  Mesés képek...  Szeretettel küldöm...  Farkasok - Ébredj Magyar!  Jó éjt, szép álmokat kívánok M...  Baráti köszöntés - Gizuskától 
Bejegyzés Címkék
csatolt írások, írások alapos, olvasás idejére, fórumban magyar, halálos gyógykezelést, másság tolerálásának, milliók életét, egészségügyi rendszert, tényről meggyőződtünk, lehetséges áldozatokat, saját érdekedben, világtörténelem legnagyobb, fórumba felkerült, legújabb hirdetményeket, kemoterápia arcai, kemoterápiás kezelés, könyvet elkapkodták, világ egyik, letöltés mappa, elnyomás alól, lényegét érettségi, héttel korábban, egyik anyagot, első rabbi, nemzsidók elleni, főrabbi megerősíti, konferencia jegyzőkönyve, konferencia résztvevői, világfőrabbi Menachem, világ összes, terápiának 98%-os, túlélési aránya, nemzsidó páciensek, zsidó pácienst, zsidó páciensek, emberiségellenes bűncselekményre, zsidók között, bűncselekménnyel azonosulni, bűncselekménynek véget, orvosi területen, konferencia résztvevők, gonosz fittyet, anyagot néhány, bűnrészességüket, bűncselekménynek, bűncselekménnyel, kötelességünknek, emberiségellenes, tömeggyilkosság, lehetetleníteni, csoportalálkozó, megállapították, tomeggyilkossag, bűncselekményre, antiszemitizmus, mindannyiótokat, világtörténelem, nyilvánosságot, dokumentumokat, nemzetihirhalo, magyarországon, kemoterápiával, félrekezelését, haladéktalanul, világszenzáció, németországban, konferenciának, embertársaidat, orvostudományt, gondoskodjanak, elhatárolódunk, felfoghatatlan, hirdetményeket, tanulmányozást, bűncselekményt, következtében, orvostudomány, tolerálásának, onkológusokat, alaptanfolyam, elhatárolódik, ingerküszöbét, gyógykezelést, tájékoztassuk, meggyőződtünk, bűncselekmény, kivégzésekhez, megszervezett, , ,
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 3 db bejegyzés
e hónap: 30 db bejegyzés
e év: 380 db bejegyzés
Összes: 16883 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3889
  • e Hét: 22494
  • e Hónap: 112259
  • e Év: 858101
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Online Póker, Fecsegj, Tudjátok?, Online Szerencsekerék, Jövő Pláza, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2010 TVN.HU Kft.