Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Brindza András·2018. február 10.
  2018-02-11 00:22:27, vasárnap
 
   
  A DIKTATÓRIKUS FACEBOOK JOGTALANUL LEBLOKKOLTA A VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUST LEVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVÜNKET..!
Brindza András·2018. február 10.
EZT ÍRTAM MA -- Mark Zuckerberg ÉS A FACEBOOK BŰNÖS CENZORAI RÉSZÉRE !
ELÉG VOLT -- HA NAPOKON BELÜL NEM OLDJÁTOK FEL SZÁMOS ÍRÁSOM JOGTALAN BLOKKOLÁSÁT PL. EZÉT -- A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS 😇
-- AKKOR A VILÁG NAGY RÉSZÉRE KITERJESZTETT BOJKOTTOT FOGUNK MEGHIRDETNI TÖBB NYELVEN A DIKTATÓRIKUS, MAGYAR- ÉS EMBERELLENES, A SAJÁT KÖZÖSSÉGI ELVEIT MEGGYALÁZÓ FACEBOOK ELLEN !!!
( Ebben az anyagunkban a magyarság és az emberiség legkiválóbb koponyáinak a többségének a szellemisége és lelkisége is benne van, ebből nagy botrány lesz lásd lejjebb..! )
NYILVÁNOSSÁGRA FOGJUK HOZNI A FACEBOOK ALJAS MÓDSZEREIT, BEPERELJÜK A FACEBOOKOT, KEZDEMÉNYEZNI FOGUNK TÖRVÉNYJAVASLATOT AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGAINK BŰNÖS KORLÁTOZÁSA MIATT !!!
Mark Zuckerberget nemkívánatos személynek fogjuk nyilvánítani Magyarországon..!
MEGYÜNK ÁT A DEMOKRATIKUS OROSZ KÖZÖSSÉGI LAPRA --https://vk.com/kriptadomb
/

ÜZENTÜNK A DIKTATÓRIKUS FACEBOOKNAK! / + A KIÚT! We have sent a message to Facebook ! Ennek az írásomnak a facebookos linkjét is blokkolták..! Ezt az üzenetünket is jogtalanul blokkolják..!
Azt írták, hogy az alábbi link miatt blokkolták le... undorítóak !
RÓZSA PÉTER BIOGAZDA BAJTÁRSAMMAL A MAGYAR KARÁCSONY NEVŰ RENDEZVÉNYEN. ( A kép a borítóképeimnél látható ! )
----------------------------------
Rózsa Péter is A Független, Boldoguló Magyarországért Mozgalom lelki, szellemi, erkölcsi támogatói közé tartozik, a mozgalmat lásd: ........ A facebook bűnös cenzúrája miatt kivettem a borítóképeim között lévő kép linkjét.
Virágoskút Biogazdaság
https://www.youtube.com/watch?v=lHXvhpVxYSw
------------------------------------
Rózsa Péter: A valósàg 20 percben -- https://www.youtube.com/watch?v=xQkkEivsdeo ,
------------------------------------
Gasztroangyal 2012.06.09..avi
https://www.youtube.com/watch?v=ANLSuLbe4xc
------------------------------------
Virágzó bio-birodalom a semmiből -- https://www.youtube.com/watch?v=JYkyPQ8vkD8 ,
-------------------------------------
Virágoskút Kertészet - Biogazdaság ( több mint 500 féle szívvel-lélekkel készült, természetes, egészséges, finom termékük van, Budapesten pl. szombat de. lehet vásárolni belőlük a Biopiacon.
ÜZENTÜNK A DIKTATÓRIKUS FACEBOOKNAK! / + A KIÚT! We have sent a message to Facebook ! Ennek az írásomnak a facebookos linkjét is blokkolták..!
Megírom a Facebooknak, ha nem oldják fel a blokkolást és a kéretlen tartalomos ok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
------------------------------------
A Facebook közösségi elveinek első része: https://www.facebook.com/communitystandards/
“Küldetésünk, hogy az embereknek lehetőséget adjunk a megosztásra, valamint hogy a világot nyitottabbá és a kapcsolatokat gazdagabbá tegyük. Nap mint nap újabb tagok csatlakoznak a Facebookhoz, hogy megoszthassák a történeteiket, mások szemével láthassák a világot, kapcsolatba léphessenek az ismerőseikkel, és kövessék a számukra fontos ügyeket. A Facebookon zajló beszélgetések egy több mint egymilliárd főből álló közösség sokszínűségét tükrözik.
Azt szeretnénk, hogy az emberek biztonságban érezhessék magukat a Facebook használata során. Ennek érdekében dolgoztuk ki az alábbiakban ismertetett közösségi alapelveket. Ezekből a szabályokból megtudhatod, milyen jellegű megosztás engedélyezett a Facebookon, és mely tartalmaknál történhet meg, hogy bejelentés alapján eltávolítjuk őket a Facebookról. Globális közösségünk sokszínűsége miatt előfordulhat, hogy valamely általad kifogásolhatónak vagy zavarónak tartott tartalom nem sérti közösségünk alapelveit."
------------------------------------
EZT ÍRTAM 2018. II. 10-ÉN 22:50 KÖRÜL A FACEBOOKNAK A TILTÁSOK MIATT --
KB. 3 HETE VIZSGÁLTÁK A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS CÍMŰ JEGYZETEMET, AKKOR AZT ÍRTÁK, hogy elnézést, a fenti c. jegyzetem ( LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA -- Egy zöld fordulat programja A pénzuralmi rendszer alternatívája ) megfelel a közösségi elveknek -- ez a magyarság és az emberiség egyik legkiválóbb programja -- ezzel a diktatórikus, aljas blokkolással nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen, ha nem fejezik be 2 napon belül, akkor gondoskodni fogunk róla, hogy több száz millió emberhez eljuttassuk a cenzoraik bűnös, becstelen cselekedeteit..!
----------------------------------
Ha nem oldják fel a JOGTALAN blokkolásokat, és a kéretlen tartalomos valódi okok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
-----------------------------------
" EZT ÍRTAM 2018. II. 10-ÉN 22:50 KÖRÜL A FACEBOOKNAK A TILTÁSOK MIATT --
KB. 3 HETE VIZSGÁLTÁK A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS CÍMŰ JEGYZETEMET, AKKOR AZT ÍRTÁK, hogy elnézést, a fenti c. jegyzetem ( LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA -- Egy zöld fordulat programja A pénzuralmi rendszer alternatívája ) megfelel a közösségi elveknek -- ez a magyarság és az emberiség egyik legkiválóbb programja -- ezzel a diktatórikus, aljas blokkolással nagy bűnt követnek el a magyarság és az emberiség ellen, ha nem fejezik be 2 napon belül, akkor gondoskodni fogunk róla ( a világban 56 országában van magyar szervezetünk), hogy több száz millió emberhez eljuttassuk a cenzoraik bűnös, becstelen cselekedeteit..!!
----------------------------------
Ha nem oldják fel a JOGTALAN blokkolásokat, és a kéretlen tartalomos ok nélküli cenzúrájukat -- a hozzászólásaim nagy többségét kéretlen tartalomnak jelzik 1-2 másodperc alatt ), akkor diktatórikus, terrorisztikus, magyar- és emberellenes közösségi lapnak fogjuk nyilvánítani a facebookot..!
A rendszerváltó cselekvési tervünkben ez van a facebookról:
Megjegyzem, hogy kb. 10 fontos írásom és képem linkjének az osztását jogtalanul blokkolja a facebook ! A magyar állam segítségével egy közös tulajdonban lévő magyar demokratikus közösségi oldalt kell sürgősen elindítani ! A közösségi oldalak működésére törvényt kell hozni pl. szigorúan büntetni kell a Facebook, YouTube sok esetben jogtalan, diktatórikus, bűnös cenzúráját, facebookos, You Tube lapok diktatórikus megszüntetését ! “
------------------------------------------
“EGY ÚJABB TILTÁS MIATT AZ ALÁBBIT ÍRTAM 2018. II. 10-én 23:30 körül a facebooknak -- TÉVES -- JOGTALAN, ALJAS, BŰNÖS A FACEBOOK ELLENEM POLITIKAI OKOK MIATT CSELEKEDETT BLOKKOLÁSA ÉS CENZÚRÁJA..!!
KÖVETELJÜK A 2 NAPON BELÜLI FELOLDÁSÁT !! A FACEBOOK A BUTASÁGA MIATT ELFŰRÉSZELI MAGA ALATT A FÁT -- RENGETEG EMBER MEGY ÁT A KONKURENS KÖZÖSSÉGI LAPOKHOZ, MI IS ÁTMEGYÜNK A VK-RA IS..!!
NE MERÉSZELJÉTEK TÖRÖLNI A SOK ÉRTÉKET TARTALMAZÓ LAPOMAT, HA TÖRLI A FACEBOOK, AKKOR KB. 50 MILLIÓ FORINTOS KÁROKOZÁSRA FOGJUK BEPERELNI A FACEBOOKOT..!!
Üdv.: Brindza András közíró"
-------------------------------------
Brindza András közíró
Kelt: 2018. II. 10-én.
Kapcsolódó
Az alábbiak és a nevek blokkolt anyagunk első részében olvashatók..!
A 3.UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, EZ KÉPEZI AZ ALAPJÁT A NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS !

BRINDZA ANDRÁS·2017. JÚLIUS 21.
TISZTELT HONFITÁRSUNK !
Szeretettel köszöntjük !
Ön a főáramú média által bűnös módon agyonhallgatott 3.UTAS NEMZETI ( a valódi, köz- és Soros Gy. féle pénzeket nem használó ) CIVILEK elmúlt 27 évről szóló tömörített tényállását, az értékrendváltáson alapuló valódi rendszerváltás sarokpontjait, cselekvési tervét ( 21 könyvből és füzetből álló programja van ), a magyarság legfontosabb szent küldetéseit és az azokkal egyetértő, a magyarságért, az emberiségért, az állatokért és a környezetért sok jót tevő kitűnő ember névsorát tartalmazó anyagunkat olvassa..! Ez képezi az alapját a 2018-as országgyűlési választáson induló NEMZETI ZÖLD KOALÍCIÓ cselekvési tervének is. Szomjúzni kell az igazságra és magunkhoz kell venni a bölcsesség kenyerét ! A bölcsesség elhozza a megvilágosodást és receptet ad az élethez.
Az elmúlt több mint 100 év, de leginkább az elmúlt 20 év társadalomtudósainak kutatási eredményei, előrelátó gondolkodóinak írásai, program könyvei nyomán ( pl. Silvio Gesell, Mahatma Gandhi, Alexandr Szolzsenyicin, Lee Kuan Yew, Noam Chomsky, David C. Korten, Síklaky István, Brindza András, Dr.Drábik János, dr.Halász József, Éliás Ádám, Prof.Dr.Kindler József, Dr.Mándoki Andor, Dr.Zacsek Gyula, Dr.György Lajos, Prof.Dr.Samu Mihály, Prof.Dr.Ángyán József, Prof.Dr.Tanka Endre, David Icke, Prof.Dr.Carroll Quigley, Samuel P. Huntington, Thomas Piketty, G. Edward Griffin, Lester R. Brown, Prof. Dr.William Ripple ökológus stb.) kialakult egy gazdasági-társadalmi cselekvési terv ( az élet útja ), amely fenntartható lehetősége az összeomlóban lévő, leginkább a Rothschildok által vezérelt neoliberális -- pénzuralmi globalistás válságokozó rendszernek -- a romlás és pusztulás útjának !
A jelenlegi szociális, társadalmi, környezeti-természeti, politikai, pénzügyi és gazdasági katasztrófa felé menetelő emberiség és magyar nép csak akkor tudja megváltoztatni a rossz, igazságtalan, hazugságokra épülő neoliberális rendszert, ha jelentős mértékben megnöveljük azoknak az embereknek ( a társadalom többségének ) a tudati szintjét, akik valójában nem tudják, hogy az általuk választott, a nemzetközi háttérhatalom kiszolgálói, "a bal- és jobboldali böllérek", vagyis, a pénzuralmi globalistások mit tettek és tesznek velük..!
2002-ben a röplap 1-ben a következőket írtuk Síklakyval:
,,A magyar társadalom béklyóban vergődik, nincs választási lehetősége. Az elmúlt 12 ( mára már 27 ) év politikai fejleményei azt eredményezték, hogy a hatalomban lévő politikusok, míg látszatra torzsalkodnak -- együtt árusítják ki az országot, teszik pénzgyarmattá. A gyárak, a kereskedelem, a bankok, a közművek után most már a földvagyont, a kórházakat, az energiaszektort, az ingatlanok megmaradt részét is át akarják játszani idegen érdekeknek. Ezt alapvetően az teszi lehetővé, hogy jelenleg a képviselőket a választók nem ellenőrizhetik, nem kérhetik számon ígéreteiket és nem hívhatják őket vissza..! (Kossuth mondta: Ahol a választók a képviselőket nem hívhatják vissza, ott nem demokrácia, hanem uralom van. ) A média segítségével 4 éven át azt csinálhatnak, amit csak akarnak. A kör bezárult."
A FELÜLRŐL SZERVEZETT, MEGOSZTÓ, KOMMUNISTA, MAJD PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, VÁLSÁGOKOZÓ, ÖN- ÉS KÖZVESZÉLYES, SZÉLSŐSÉGES PÁRTOK, sok esetben a nemzetközi pénz, média, politikai, gazdasági- és katonai háttérhatalom és a saját érdekeiket szolgáló MSZMP-MSZP, MDF, SZDSZ, FIDESZ, KDNP ( lásd pl. az amerikai hasonlatot a youtubon videón magyarul -- David Icke: Az elefánt a nappaliban -- https://www.youtube.com/watch?v=r1ACGZFa9bw&t=135s , Új Világrend -- A láthatatlan birodalom -- https://www.youtube.com/watch?v=5KbaE_otSOs&t=3447s ) 1989-ben szabadságot, demokráciát, függetlenséget, alkotmányos jogállamiságot, sajtószabadságot, szociális piacgazdaságot és jólétet ígértek. Ezek közül lényegében semmi nem valósult meg. Megvalósult viszont Magyarország eladósítása, kiárusítása, kifosztása, gyarmatosítása és az önkényuralom fenntartása. A módszerváltók, a régi állammonopolista diktatúra helyett nem demokráciát és jólétet teremtettek, hanem létrehoztak egy magánpénzrendszerre ( kamatra-kizsákmányolásra ), média- és párturalomra épülő neoliberális, demokráciának hazudott magánmonopolista diktatúrát..!
A szovjet csapatok 1991. évi kivonulása után lehetőség nyílt az alkotmányosság helyreállítására, ezt azonban a hatalmát megőrző, továbbra is önző, sokszor idegen érdekeket szolgáló “politikai elit" mindezideig nem teljesítette. A 3.utas nemzeti civilek és az általuk támogatottak törvénytelennek ( illegitimnek ) tartják az 1944 október 15. óta ( csak eddig nézve ) uralmon lévő kormányokat. Törvénytelennek és érvénytelennek tartják az 1949-es sztálinista, az 1989-es módszerváltó alkotmányt és a mostani Fidesz-KDNP alkotmány-alaptörvényt, valamint a stratégiai ágazatok privatizációját is !
Ajánlott videók és anyag: Háború a Nemzet ellen 1-4. - https://www.youtube.com/playlist?list=PL1EAFB7B8B75C0075 !!!!
MAGYARORSZÁGOT KIRABOLTÁK (Itt vannak a tények, John Christensen) Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. https://www.facebook.com/notes/brin... !

Magyarországon, a régóta törvénytelen és érvénytelen alkotmány, az országgyűlésben lévő bűnös pártok és a velük összefonódott főáramú média maffia miatt alkotmányjogi, politikai, pénzügyi, gazdasági, erkölcsi és társadalmi válság van. A magyar nemzet nem tagadhatja meg a történelmi magyar alkotmányt, nem tagadhatja meg saját múltját. Az alkotmányos jogfolytonosság és a törvényes rend helyreállítása a magyarság és a vele együtt élő nemzetiségek legidőszerűbb és legfontosabb dolgává vált ! A magyar történelmi alkotmányt el nem ismerő, abba ütköző, vagy azt megkerülő, de az ország, a nemzet sorsát lényegében érintő döntéseket és azok következményeit a magyar nép soha nem fogja törvényesnek tekinteni, magára nézve kötelezően elfogadni. Ha az első tétel ( az alkotmány ) hamis, akkor lényegében minden hamis. Alkotmánysértéssel jog nem létesíthető ! Elfogadhatatlannak és tarthatatlannak tartjuk az elmúlt 27 évben uralmon lévő rendszer diktatúráját -- a megromlott “bal-jobb oldal" méltatatlanná és alkalmatlanná vált az ország vezetésére !

"Mátyás király óta nem lehettünk hatalmon, mert mindig idegen uralkodók, vagy egyszerűen nagyhatalmaknak az ügynökei uralkodtak rajtunk, itt a politikusaink nem kerülhettek fel, a forradalmak kivételével, olyan pozícióba, hogy irányíthassák a nemzetnek a sorsát. Mások sérelme nélkül, de a nemzet hasznára." ( Sánta Ferenc )
"A történelem az élet tanítómestere." ( Hérodotosz ) "Történelmünk folyamán nem volt arra példa, hogy a külső hatalmakhoz való igazodás ( az általuk és a hazaárulók által történő magyarság elnyomása, Magyarország bűnös gyarmatosítása, kifosztása, kiárusítása, eladósítása pl. a török, az osztrák, a szovjet, a mostani neoliberális -- pénzuralmi globalistás rendszer, a diktatórikus EU, a terrorisztikus NATO ), hosszú távon szolgálta volna Magyarország boldogulását." ( Brindza András )

forrás: Link

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kifogásolhatónak, sajtószabadságot, kizsákmányolásra, állammonopolista, helyreállítására, magánmonopolista, törvénytelennek, privatizációját, borítóképeimnél, magyarországért, jogfolytonosság, tarthatatlannak, nagyhatalmaknak, megvilágosodást, országgyűlésben, energiaszektort, agyonhallgatott, magyarországról, következményeit, ellenőrizhetik, gondolkodóinak, alkotmányosság, terrorisztikus, gyarmatosítása, magyarországon, érvénytelennek, hozzászólásaim, megváltoztatni, nyilvánosságra, magyarországot, rendszerváltás, piacgazdaságot, helyreállítása, megszüntetését, jogállamiságot, függetlenséget, emberiség legkiválóbb, facebookos linkjét, alábbi link, borítóképeimnél látható, mozgalmat lásd, facebook bűnös, borítóképeim között, kéretlen tartalomos, hozzászólásaim nagy, embereknek lehetőséget, világot nyitottabbá, kapcsolatokat gazdagabbá, számukra fontos, több mint, emberek biztonságban, alábbiakban ismertetett, Brindza András·, DIKTATÓRIKUS FACEBOOK JOGTALANUL LEBLOKKOLTA VÁLSÁGOKOZÓ PÉNZURALMI GLOBALIZMUST LEVÁLTÓ CSELEKVÉSI TERVÜNKET, ÍRTAM MA, Mark Zuckerberg, FACEBOOK BŰNÖS CENZORAI RÉSZÉRE, ELÉG VOLT, NAPOKON BELÜL NEM OLDJÁTOK FEL SZÁMOS ÍRÁSOM JOGTALAN BLOKKOLÁSÁT PL, UTAS NEMZETI CIVILEK RENDSZERVÁLTÓ SAROKPONTJAI, KÉPEZI AZ ALAPJÁT NEMZETI ZÖLDEK CSELEKVÉSI TERVÉNEK IS, AKKOR VILÁG NAGY RÉSZÉRE KITERJESZTETT BOJKOTTOT FOGUNK MEGHIRDETNI TÖBB NYELVEN DIKTATÓRIKUS, MAGYAR- ÉS EMBERELLENES, SAJÁT KÖZÖSSÉGI ELVEIT MEGGYALÁZÓ FACEBOOK ELLEN, NYILVÁNOSSÁGRA FOGJUK HOZNI FACEBOOK ALJAS MÓDSZEREIT, BEPERELJÜK FACEBOOKOT, KEZDEMÉNYEZNI FOGUNK TÖRVÉNYJAVASLATOT AZ ALAPVETŐ EMBERI JOGAINK BŰNÖS KORLÁTOZÁSA MIATT, Mark Zuckerberget, MEGYÜNK ÁT DEMOKRATIKUS OROSZ KÖZÖSSÉGI LAPRA, ÜZENTÜNK DIKTATÓRIKUS FACEBOOKNAK, RÓZSA PÉTER, Rózsa Péter, Boldoguló Magyarországért Mozgalom, Virágoskút Biogazdaság, Virágoskút Kertészet, KÖRÜL FACEBOOKNAK TILTÁSOK MIATT, HETE VIZSGÁLTÁK, CÍMŰ JEGYZETEMET, AKKOR AZT ÍRTÁK, LÉTBIZTONSÁG ÉS HARMÓNIA, ÚJABB TILTÁS MIATT, ALÁBBIT ÍRTAM, BŰNÖS FACEBOOK ELLENEM POLITIKAI OKOK MIATT CSELEKEDETT BLOKKOLÁSA ÉS CENZÚRÁJA, KÖVETELJÜK, NAPON BELÜLI, FACEBOOK BUTASÁGA MIATT ELFŰRÉSZELI MAGA ALATT, RENGETEG EMBER MEGY ÁT KONKURENS KÖZÖSSÉGI LAPOKHOZ, ÁTMEGYÜNK VK-RA IS, MERÉSZELJÉTEK TÖRÖLNI SOK ÉRTÉKET TARTALMAZÓ, TÖRLI FACEBOOK, MILLIÓ FORINTOS KÁROKOZÁSRA, FOGJUK BEPERELNI FACEBOOKOT, Brindza András, BRINDZA ANDRÁS·, TISZTELT HONFITÁRSUNK, UTAS NEMZETI, Soros Gy, ZÖLD KOALÍCIÓ, Silvio Gesell, Mahatma Gandhi, Alexandr Szolzsenyicin, Kuan Yew, Noam Chomsky, David, Síklaky István, Drábik János, Halász József, Éliás Ádám, Kindler József, Mándoki Andor, Zacsek Gyula, György Lajos, Samu Mihály, Ángyán József, Tanka Endre, David Icke, Samuel, Thomas Piketty, Edward Griffin, Lester, William Ripple, FELÜLRŐL SZERVEZETT, MAJD PÉNZURALMI GLOBALISTÁS, SZÉLSŐSÉGES PÁRTOK, MAGYARORSZÁGOT KIRABOLTÁK, John Christensen, Sánta Ferenc,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Aranyosi Ervin: Köszönet anyám...  Szex után  Szèp estét kedves látogat...  Vándor  Anya vagyok, neked ember, nő, ...  Öröm  Hmmm  Február  Sárga rózsák  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Menj, és szeress valakit!  Alvó baby  A szép ékszer, öltöztet  Nem látsz  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Mai harmónia kártyám  Február 21-én az anyanyelv nem...  Amikor valami elindul a megval...  Jó éjszakát  Minden bajra két orvosság van  Február  6. évközi hét péntek 02.21  Facebookon kaptam  Február 21-én az anyanyelv nem...  Jó reggelt  A hátfájdalomról  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Rózsa csokor  Akik egymást szeretik, azok a ...  Ejnye  Betty Boop  Köszönöm, édes anyanyelvem, Te...  Köszönöm  Azt mondják, egyszer minden út...  Esti kép  Menj, és szeress valakit!  Álmos  Öröm  Beszéljük meg  Anya vagyok, neked ember, nő, ...  Szép kislány  A kis testőr  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Harmónia......  Betty Boop  Ezen a nyelven  Itt a tavasz, halihó! - Böjte ...  Facebookon kaptam  Azért ezt a nagy Szentséget  Betty Boop  Facebookon kaptam  Kun Magdolna: Anyám mikor bölc...  Parlament este  Akik egymást szeretik, azok a ...  A hátfájdalomról  Jó éjszakát  A tej- és tejtermékmentes diét...  Facebookon kaptam  Kávés tánc  Csendélet  Dsida Jenő - Miért borultak le  A karcsúság titka  Gondmentes szép napot!  Olvadás  Rózsás csokor  Vízcseppes rózsa  A női kézilabda olimpiai selej...  Nem látsz  Kert esőben  Itt a tavasz, halihó! - Böjte ...  Naplemente  Hóvirág  Vándor  Isteni szeretet  Facebookon kaptam  Betty Boop  A tél nem tart örökké  Cica és a hó  Jó reggelt  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Ezen a nyelven  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Betty Boop  Olló  Wass Albert: Záróvers  Posertube  Png nő  Az én gyönyörű, virágos Balato...  Facebookon kaptam  Ferenc pápa katekézise: A szel...  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Facebookon kaptam Krisztina...  Bernadett megtalálta az elvesz...  Aranyos  Olvadás  Facebookon kaptam  6. évközi hét csütörtök 02.20  Meghívó Bécs 2020 02 28 03 01 ... 
Bejegyzés Címkék
emberiség legkiválóbb, facebookos linkjét, alábbi link, borítóképeimnél látható, mozgalmat lásd, facebook bűnös, borítóképeim között, kéretlen tartalomos, hozzászólásaim nagy, embereknek lehetőséget, világot nyitottabbá, kapcsolatokat gazdagabbá, számukra fontos, több mint, emberek biztonságban, alábbiakban ismertetett, szabályokból megtudhatod, zöld fordulat, pénzuralmi rendszer, közösségi elveknek, emberiség egyik, emberiség ellen, cenzoraik bűnös, rendszerváltó cselekvési, magyar állam, közös tulajdonban, közösségi oldalak, főáramú média, értékrendváltáson alapuló, magyarság legfontosabb, azokkal egyetértő, 2018-as országgyűlési, bölcsesség kenyerét, bölcsesség elhozza, elmúlt több, élet útja, összeomlóban lévő, jelenlegi szociális, társadalom többségének, tudati szintjét, általuk választott, pénzuralmi globalistások, röplap 1-ben, következőket írtuk, magyar társadalom, hatalomban lévő, közművek után, ingatlanok megmaradt, teszi lehetővé, média segítségével, nemzetközi pénz, saját érdekeiket, amerikai hasonlatot, láthatatlan birodalom, önkényuralom fenntartása, régi állammonopolista, szovjet csapatok, alkotmányosság helyreállítására, hatalmát megőrző, általuk támogatottak, 1944 október, 1949-es sztálinista, 1989-es módszerváltó, mostani Fidesz-KDNP, stratégiai ágazatok, nyolcvanas évek, világ különböző, régóta törvénytelen, országgyűlésben lévő, velük összefonódott, magyar nemzet, történelmi magyar, alkotmányos jogfolytonosság, törvényes rend, vele együtt, magyar történelmi, nemzet sorsát, első tétel, ország vezetésére, ügynökei uralkodtak, forradalmak kivételével, nemzet hasznára, élet tanítómestere, külső hatalmakhoz, hazaárulók által, mostani neoliberális, terrorisztikus NATO, kifogásolhatónak, sajtószabadságot, kizsákmányolásra, állammonopolista, helyreállítására, magánmonopolista, törvénytelennek, privatizációját, borítóképeimnél, magyarországért, jogfolytonosság, tarthatatlannak, nagyhatalmaknak, megvilágosodást, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 342 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 35
  • e Hét: 234
  • e Hónap: 1120
  • e Év: 2890
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.