Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A népírtás neve kilakoltatás...
  2018-10-19 09:42:43, péntek
 
   
  A NÉPIRTÁS NEVE: KILAKOLTATÁS!!!
HALÁLOS VESZÉLYBEN A MAGYAROK!!!

Simon Peresz "... felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát." kijelentése az ORBÁN-MÉSZÁROS FELVÁSÁRLÁSOK TEKINTETÉBEN MÁR OLYAN NYILVÁNVALÓ, HOGY AZT MÁR A BIGOTT ZSIDESZESEK IS OKÁDÁSOK KÖZEPETTE SZEMLÉLIK; - HISZEN IMMÁR EZ A KÉT KOLLABORÁNS NETANYAHU IRDATLAN ÉTVÁGYÁT HIVATOTT KIELÉGÍTENI!!!
VÉSZHELYZET!!!
Orbán Viktor Izraelben - érdeke ellenére - kiadta a parancsot szándéka meggátolására

1994-ben Horn Gyula kijelentését sokan nem értették: "Elég négy millió magyar Magyarországon."

Az értetlenség fokozódott, amikor az első Orbán Kormány lehetővé tette a "Holokauszt múzeum" létrehozását, de egy 1956-os emlékhelyre nem adott pénzt.

2004-ben már gyanús volt, hogy a héberség nem akarja "kisebbségi nemzetként" (államalkotó nemzetként) bejegyeztetni magát.

2007-ben vált egyértelművé Horn bejelentésének értelme, az emlékek fontossági sorrendjének érvényestése, az államalkotó nemzetté nyilvánítás megtagadása.

Simon Peresz egyértelműen meghatározta szándékukat: "... felvásároljuk Manhattant, Lengyelországot, Magyarországot és Romániát."

2010-ben a Magyar Országgyűlés a kettős állampolgárságról szóló törvény módosításával korlátlanul biztosította a magyarországi felmenőkkel rendelkező héberek állampolgárrá válását. Ezt Feldmájer Péter a holokauszt túlélőinek tett történelmi jóvátételként üdvözölte.

2011-ben Zoltai Gusztáv Magyarországra nézve megerősítette Pereszt, és értelmet adott a korlátlanul megszerezhető állampolgárságnak, amikor a 14. Héber Nyári Fesztivál megnyitóján bejelentette igényüket arra, hogy Magyarországom államlapító nemzetként meghatározzák a társadalom életét: "elvárjuk azt a többségi nemzettől, hogy elismerje, mi is országalapítók vagyunk".

2008-ban felreppent egy hír, mely szerint a magyarországi pártok Izrael Budapesti Nagykövetségén olyan szerződést írtak alá, amely lehetővé teszi izraeli állampolgárok tömeges magyarországi betelepedését.

(A hír kiszivárogtatóját valótlan információ terjesztése miatt elítélték.)

Orbán Viktor minap véget ért izraeli látogatásával kapcsolatosan tegnap az alábbi írást tette fel dr. Fóris Eszter a közösségi oldalra:
(Az írásban hivatkozott paktum értelemszerűen a 2017. júliusában, a Visegrádi négyek vezetői és Nethanjahu találkozójának idején keletkezett, és Orbán mostani látogatása alkalmával ennek taktikai lépéseit dolgozhatták ki.)

"A Magyar Igazság és Élet Pártja birtokába jutott a titkos információknak, és azt Nagy Tibor pártelnök megosztotta a nyilvánossággal. A paktum lényege:

Izrael engedi az újabb Orbán-kormányzatot 2018-ban, ha az ország kiürítése nagyobb ütemben folytatódik.

A megélhetési körülmények felszámolása, a devizahitel-csalássorozat anyagi és pszichikai hatásai, az egészségügyi ellátás vákuumnövekedése, az oktatásliberalizáció és mindenek előtt a köznyomor a népességi adatok katasztrofális romlása szerint alkalmassá tette Magyarországot félmillió héber beköltözésére, ám a következő ciklusban növelni kell az elvándorlás-betelepülés ütemét.

Akkor alakíthat kormányt 2018-tól a Fidesz, ha az eddig elűzött egymillió magyar létszámát felülmúlóan teljesít a következő ciklusban.

Netanjahu garanciát követelt arra, hogy nem vezetnek be az európaihoz közelítő béreket, tehát kisebb módosítások ellenére folytatódik a bérstop. Ez alól kivétel csak az államigazgatásban lehet, hogy az állam vezetői és az országgyűlési képviselők a saját egymilliós havi bérüket két-három-négy-öt-tíz millió forintra emeljék. Cserébe az átlagbérek nem változhatnak lényegesen, ami által a Magyarországon dolgozó Tesco-pénztáros a jövőben is ötször-tízszer kevesebbet kell keressen nyugati társánál.
Teljesítés esetén a gyarmattartó tovább tűri a pénzpazarlást ostobaságokra - stadionépítés, nagy sportrendezvények, stb. - és a korrupciót, hiszen minden fillér, amit nem a nemzet javára költenek a költségvetésből, az a terv megvalósítását szolgálja."

Mivel az írásban felhozott tények igazak, valamint EU-, vagy ENSZ-kompatibilis érv a migránsok befogadásának elhárítására nincs, minden gondolkodó emberben felmerült a kérdés:

Magyarország népességének csökkenése meddig folytatható, Magyarország fennmaradásának veszélyeztetése nélkül.

A választ az írás tartalmazza: Magyarországon a hatalomgyakorlást a hébereknek kell átvennie, amit a betelepítéssel lehet fenntarthatóvá tenni. Vagyis nem a migránsoknak, hanem a hébereknek kell a hely Magyarországon!

A tapasztalati tények (empirikus bizonyítékok) ezt támasztják alá, akár volt paktum, akár nem, akár titkolják, akár nem.
___________________________________________

Aki ezek után csak felháborodik, utcára megy hőbörögni, vagy továbbra is a héberkereszténység és a nyugati civilizáció "köztiszteletben álló" megmondóembereinek az igéit hallgatja, nemhogy üresfejű álmagyar, hanem "sehonnani bitang ember, aki, ha kell, halni nem mer, kinek drágább rongy élete, mint a haza becsülete".

Mivel nemcsak kell, hanem lehet is tenni; - a szófosókat, az agyonülésezőket, az önigazolókat, az önmutogató senkiháziakat minden magyar embernek ki kell közösítenie, és a megvetés minden eszközével meg kell aláznia.

Ui.: Annak, aki nem tudná: az ősi civilizáció Szent Korona Értékrenddel közvetített társadalomszervezési rendszere nemzetállamot épít, amelyben a birtoklás és a hatalomgyakorlás a Szent Korona Tagok (államalapító és államalkotó nemzetek tagjai) kizárólagos joga. A héberség nem tartozik ebbe a kedvezményezett körbe.

Kelt Szegeden, 2018. Áldás havának 27. napján

Halász József





forrás: Nemzeti Hirhalo <hirhalo@nemzetihirhalo.hu>

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: hatalomgyakorlás, vákuumnövekedése, költségvetésből, agyonülésezőket, veszélyeztetése, fennmaradásának, lengyelországot, köztiszteletben, kedvezményezett, nyilvánossággal, katasztrofális, magyarországon, információknak, fenntarthatóvá, értelemszerűen, magyarországot, megvalósítását, betelepítéssel, magyarországom, országalapítók, találkozójának, bejelentésének, nemzetihirhalo, nagykövetségén, magyarországra, bejegyeztetni, állampolgárok, kapcsolatosan, látogatásával, betelepedését, senkiháziakat, meghatározzák, magyarországi, meggátolására, felvásároljuk, országgyűlési, parancsot szándéka, értetlenség fokozódott, első Orbán, 1956-os emlékhelyre, emlékek fontossági, államalkotó nemzetté, kettős állampolgárságról, magyarországi felmenőkkel, holokauszt túlélőinek, korlátlanul megszerezhető, társadalom életét, többségi nemzettől, magyarországi pártok, alábbi írást, közösségi oldalra, írásban hivatkozott, NÉPIRTÁS NEVE, HALÁLOS VESZÉLYBEN MAGYAROK, Simon Peresz, ORBÁN-MÉSZÁROS FELVÁSÁRLÁSOK TEKINTETÉBEN MÁR OLYAN NYILVÁNVALÓ, HOGY AZT MÁR BIGOTT ZSIDESZESEK IS OKÁDÁSOK KÖZEPETTE SZEMLÉLIK, HISZEN IMMÁR EZ KÉT KOLLABORÁNS NETANYAHU IRDATLAN ÉTVÁGYÁT HIVATOTT KIELÉGÍTENI, Orbán Viktor Izraelben, Horn Gyula, Orbán Kormány, Magyar Országgyűlés, Feldmájer Péter, Zoltai Gusztáv Magyarországra, Héber Nyári Fesztivál, Izrael Budapesti Nagykövetségén, Orbán Viktor, Fóris Eszter, Magyar Igazság, Élet Pártja, Nagy Tibor, Szent Korona Értékrenddel, Szent Korona Tagok, Kelt Szegeden, Halász József, Nemzeti Hirhalo,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Alvó baby  Nagy Feró megmondta?  Facebookon kaptam Krisztina b...  Paul David Tripp Március 26  Esti képek  Az izmaink nem csak testmozgás...  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sadhguru idézet  Sok ember olyan,  képre írva  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tudd, hogy magától az élet soh...  Az idegen országok éghajlata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  virágvasárnap  Kezdjük annak a megértésével,....  Karinthy Frigyes: Almafa  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  képre írva  Boldogság  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Alvó kutya  A máj egészségének javítása te...  Kezdjük annak a megértésével,....  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  képre írva  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Sonka vásár  képre írva  Paul David Tripp Március 26  Virág lány  képre írva  Tibeti harangvirág  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Nagyhétfő:  Várnai Zseni - Éveim  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Szép estét kedves látogatóimna...  Fülpontok  Egy hét kihagyás  Facebookon kaptam  Sokszor  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Alvó kutya  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  képre írva  Sadhguru idézet  Facebookon kaptam  2004-es kivégzés után  Az izmaink nem csak testmozgás...  képre írva  Alvó baby  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Sonka vásár  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Vérnyomáscsökkentés  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virág lány  Facebookon kaptam  Devecsery László - Húsvét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina b...  Facebookon kaptam Krisztinától  Minden kedves látogatómnak sze...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  Humor is meg nem is szerinted?  Figyeld meg az "én"-t  A jó lelkek  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Szeretettel !  Talppontok közérthetően  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
parancsot szándéka, értetlenség fokozódott, első Orbán, 1956-os emlékhelyre, emlékek fontossági, államalkotó nemzetté, kettős állampolgárságról, magyarországi felmenőkkel, holokauszt túlélőinek, korlátlanul megszerezhető, társadalom életét, többségi nemzettől, magyarországi pártok, alábbi írást, közösségi oldalra, írásban hivatkozott, titkos információknak, paktum lényege, ország kiürítése, megélhetési körülmények, egészségügyi ellátás, népességi adatok, következő ciklusban, eddig elűzött, európaihoz közelítő, államigazgatásban lehet, állam vezetői, országgyűlési képviselők, saját egymilliós, gyarmattartó tovább, pénzpazarlást ostobaságokra, nemzet javára, írásban felhozott, migránsok befogadásának, írás tartalmazza, hébereknek kell, betelepítéssel lehet, hely Magyarországon, tapasztalati tények, nyugati civilizáció, igéit hallgatja, haza becsülete, önmutogató senkiháziakat, megvetés minden, kedvezményezett körbe, hatalomgyakorlás, vákuumnövekedése, költségvetésből, agyonülésezőket, veszélyeztetése, fennmaradásának, lengyelországot, köztiszteletben, kedvezményezett, nyilvánossággal, katasztrofális, magyarországon, információknak, fenntarthatóvá, értelemszerűen, magyarországot, megvalósítását, betelepítéssel, magyarországom, országalapítók, találkozójának, bejelentésének, nemzetihirhalo, nagykövetségén, magyarországra, bejegyeztetni, állampolgárok, kapcsolatosan, látogatásával, betelepedését, senkiháziakat, meghatározzák, magyarországi, meggátolására, felvásároljuk, országgyűlési, stadionépítés, ostobaságokra, állampolgárrá, megerősítette, jóvátételként, felvásárlások, módosításával, megszerezhető, pénzpazarlást, befogadásának, nemzetállamot, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 1 db bejegyzés
Összes: 361 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 51
  • e Hét: 195
  • e Hónap: 580
  • e Év: 5922
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.