Belépés
simocsi.blog.xfree.hu
"Egy ősi kínai bölcsesség szerint nem az számít, mi történik veled, hanem az, hogyan éled meg." Simányi József
1956.08.22
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Hajvágási Naptár...
  2019-12-05 13:50:38, csütörtök
 
   
  Hajvágási Naptár 2020
Kép: Link

A hajvágás nagyon fontos, mivel minél sűrűbben vágatjuk a hajunkat, az annál jobban erősödik. Nem mindegy : azonban, hogy mikor vágatjuk a hajunkat. Ehhez nyújt segítséget a 2020-as hajvágási naptárunk is. A túl hosszú hajúaknak sokkal nagyobb mértékű a hajhullása, mivel a hosszú haj gondozása körülményesebb, jobban igénybe veszi a hajhagymákat, hajtöveket. A hajhullás bizonyos mértékig teljesen természetes folyamat, azonban ha kifejezett mértékűvé válik, legyen szó akár nőről vagy férfiról, jelentős aggodalmat okozhat. Éppen ezért érdemes tudni, milyen okai lehetnek a hajhullásnak, mit tehetünk megelőzésére, és milyen esetekben érdemes szakember segítségét kérnünk.
Naponta átlagosan 80-100 hajszálunk hullik ki, melynek következtében nem ritkul a hajunk, hiszen a kihullott hajszálak helyett újabbak indulnak növekedésnek. A hajhullás akkor okoz észrevehető hajvesztést, ha a hajhullás mértéke meghaladja az új hajszálak növekedésének ütemét, illetve, ha a hajhagymák elhalása miatt nem növekszik új hajszál.
A hajhullás okozhatja a hajtömeg ritkulását vagy kopasz foltok kialakulását, és megjelenhet csak a fejünkön, vagy akár egész testünkre kiterjedően. A hajvesztés jellege és kiterjedése utalhat a hajhullás hátterében álló okokra.
A hajhullás leggyakoribb oka az örökletes hajhullás, mely általában a férfiakat érinti, kortól függetlenül, de előfordul nők esetén is. Ilyen esetekben a kor előre haladtával, a férfiaknál típusosan a fejtetőn, valamint a hajvonal mentén kezdődik a hajvesztés, míg nőknél a hajtömeg ritkulása jellemző.

Hajhullást okozhatnak a hormonális változással járó állapotok is. Ilyen lehet a terhesség, melynek során a megnövekedett ösztrogénszint miatt következik be a hajhullás, és általában legkésőbb egy éven belül magától megszűnik, ha egészséges az anya életmódja és táplálkozása. Hajhullást okozhat még hormonális változásokon keresztül a menopauza és a jódhiányos táplálékok miatti pajzsmirigy betegségek is, de a mobiltelefonok és dect telefonok használata is hozzájárul ehhez, mindkét nemnél. Ezért kellene, ezen digitális és nem digitális elektromágneses sugárzások ellen harmonizálók használatával védekezni, jódhiány esetén pedig a prof.dr.Török Sziveszter féle kékjódot kellene használni, vagy chlorella, spirulina algákat szedni naponta a vércsoportnak megfelelően.

A hajhullás hátterében állhatnak egyes betegségek, mint például az alopecia areata nevű autoimmun betegség, mely nem csak a fejtetőn, de az egész fejen és testen haj- és szőrhullást eredményezhet a hajhagymák és szőrtüszők károsodásának következtében. Hajhullást okozhatnak a hajas fejbőr fertőzései (házi kedvenc állatok jellemző szőr-fertőzései), például a fejbőr gombás megbetegedése, a tinea capitis, mely jellegzetes, pirosas szélű, kerek kopasz foltokat eredményez.

Bizonyos gyógyszerek szedése is okozhat hajhullást, ilyenek például az egyes vérhígítók, antidepresszánsok, a szívritmuszavarok kezelésére használt béta-blokkolók, a koleszterincsökkentő gyógyszerek, egyes fogamzásgátlók, valamint a kemoterápiás szerek. Mindig olvassuk el a gyógyszerekhez mellékelt tájékozatókat, és ha kóros hajhullást tapasztalunk általuk, akkor azt azonnal jelezzük kezelő orvosunknak!

A helytelen táplálkozás okozta, vitamin- és tápanyag hiány, - elsősorban - a fehérje- és a vashiány eredményezhet kifejezett hajhullást.

A hirtelen, fokozott mértékű stressz is vezethet hajhulláshoz - egy negatív életeseményt, kifejezett testi, vagy érzelmi stressz - hatást követően akár hónapokig tartó, erőteljes hajhullás is kialakulhat, mely általában magától rendeződik, ha a stresszhelyzet megoldódik. Ha nem rendeződik, akkor meg súlyosbodhat. Ezért javasoltak a stressz-kezelő technikák, meditációk, reiki, agykontroll,, jóga, stb.

Egyes frizurák és kozmetikai készítmények is okozhatnak akár visszafordíthatatlan hajhullást. Elsősorban olyan hajviseletek okoznak problémát, melyek a hajszálak erőteljes húzása következtében azok töredezését, vagy kihullását okozzák: ilyenek a szoros copfok, kontyok és fonatok, valamint a póthaj. A hajhagymák gyulladását és károsodását okozhatják egyes hajápolási készítmények és hajfestékek, így ezek is hajhulláshoz vezethetnek. Csak jó minőségű szappanokat használjunk hajmosáshoz és ne használjunk samponokat, különösen ne ,,sls", tartalmúakat használjunk.
A hajhullás oka a legtöbb esetben örökletes, ennek megelőzésére azt mondják, hogy sajnos egyelőre nem áll rendelkezésre megfelelő módszer, pedig van több is! A vércsoport szerinti vegetáriánus, glutén-, laktóz- és glukózmentes táplálkozás, ha betartjuk a helyes ételtársítási szabályokat és étkezési sorrendeket (dr.O.Z.A.Hanis módszerek -www.mazdaznan.hu-). Ha nem úgy gondozzuk a fejbőrünket és hajunkat, mint az őseink, hanem megfelelő módon ápoljuk, akkor megelőzhető az örökletes hajhullás is!
A hajhullás egyéb okainak megelőzésére azonban a következőket tehetjük:
A Hold Naptár szerint vágassuk mindig a hajunkat, mert ez által erősödnek a hajhagymáink és kevesebb lesz a hajhullásunk is!!!!
Fogyasszunk vitaminokban, ásványi anyagokban, fehérjében gazdag, változatos étrendet! Csak sajnos ma ételeink egyre kevesebb vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak, ezért pótoljuk azokat jó minőségű táplálék kiegészítőkkel.

Próbáljuk csökkenteni a mindennapi stresszt! Ehhez javasolt a B-Complex vitaminok, az E-vitamin, és az Omega 3-zsírsavak mindennapi fogyasztása

Figyeljünk oda a hajápolásra: használjunk nagy lyukú hajkefét, fejbőrt kímélő hajápolási termékeket, és ha lehet, kerüljük a hajfestéket, hajpótlást, hajformázó eszközöket!
Figyeljünk oda a frizura készítésekor: kerüljük a szoros copfokat és fonatokat!
Ne húzkodjuk, csavargassuk a hajunkat, és ne dörzsölgessük, vakarjuk a fejbőrünket!
Igyekezzünk kerülni azokat a gyógyszereket, melyek hajhulláshoz vezethetnek. Jelezzük orvosunknak, ha úgy érezzük, hogy valamelyik gyógyszer szedése miatt megnövekedett a hajhullás.
Kerüljük a dohányzást!
A hajkorona állapota tehát sok mindent elárul a ,,gazdájáról", ugyanis betegség, terhesség, hormonális problémák, környezeti hatások miatt hosszabb-rövidebb ideig erősödhet a haj hullása, de lehet tartós is ez a hatás, ha az adott problémák is tartósan fennállnak (pl.: bél-betegségek, védelem nélküli mobil telefonálás), de lehet végleges is, ha a hajhagymák véglegesen is károsodtak, ezen hatások következtében. A Hold-állások és Hold-fázisok hajvágásra, hajnövekedésre, hajhagymák erősítésére való hatását már az ókorban is megfigyelték és ismerték. A megfigyelés alapján a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása idején vágott haj erősíti a hajat és a hajhagymákat, s különösen erős ez a hatás, ha a Hold, növő Hold-fázisban van, ami februártól augusztusig tart. Az ilyenkor levágott bármely testszőrzet is erősebb lesz, tehát a bikini vonalat, szemöldököt ne ilyen napokon igazítsák fazonra a hölgyek, s ne végezzenek hónalj szőrtelenítést sem, a férfiak pedig ne ilyen napokon vágják a fül- és orr-szőrzeteiket.

A Hold, Szűz jegyben való tartózkodása is erősítő hatással van a hajra és a szőrzetre is, melyet szintén alátámasztanak a sok ezer éves megfigyelések és tapasztalatok, mely megfigyeléseket a modernkori fizikai-, biofizikai-, kvantumfizikai- és biokémiai kutatások is igazolnak, igazoltak illetve alátámasztanak, megerősítenek. Érdekesség ebben még az is, hogy a Hold a különböző fázisaiban és a különböző csillagászati jegyekben való tartózkodásai alkalmával nüansznyi, azaz minimális eltérésekkel, de másképpen hat a világóceánok és világtengerek ár-apály jelenségeire is, s ezek a jelenségek ilyen nagyságrendekben jobban mérhetőek és jobban dokumentálhatóak, mint az emberi hajhagymáknál. Tehát ha hisz benne valaki, ha nem, testünkre is hatással vannak a kozmoszban lejátszódó folyamatok, jelenségek és hatások, s így különösen a Földünkhöz legközelebb lévő és keringő Hold hatásai a Földre és a Földön lévő valamennyi élő- és élettelen dologra, és tényezőkre. Szűz jegyben a Hold nemcsak erősíti a hajat és hajhagymákat is, hanem ha valaki ilyenkor készíttet hullámos frizurát, vagy tartós hullámot, akkor szebb lesz a frizura és tovább megőrzi a haj a formáját és a szépségét. Ez a hatás különösen igaz, ha a Hold, növő Hold-fázisban tartózkodik a Szűz jegyben.

Ha valaki Tirolban jár, akkor megfigyelheti, hogy ott az emberek, különösen a férfiak nem kopaszok! Aki ott kopasz, arról tudják, hogy vagy nem odavalósi, vagy odavalósi, de nem a Hold megfelelő állása szerint vágatja a haját. Nagyon érdekesek a fodrászok is. Amikor a Hold Rák jegyben jár, alig van vendégük, vagy ki sem nyitnak, amikor viszont Oroszlán és Szűz jegyekben van a Hold, akkor, amíg van vendégük, addig vannak nyitva, még ha éjjel 01 óra van, akkor is.

A kedvező, 2020.évi hajvágási időpontoknál, az ,,A" pontnál lévő időpontokban van a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása, és ilyenkor gyorsabban és erősebben nő a haj, s ezért nem lesz olyan tartós a frizura, de erősebb lesz a haj.. A ,,B" pont alatt a Hold Szűz jegyben való tartózkodásának ideje van megadva, és ilyenkor szintén erősíti a hajat, és hajhagymákat, de nem nő olyan gyorsan, ha ekkor vágják le, de tartósabb lesz a dauer, vagy a más eljárással kialakított frizura.

A kedvező, 2020.évi hajvágási időpontoknál, ,,A" pont alatt a Hold, Oroszlán jegyben való tartózkodása, a ,,B" pont alatt a Szűz jegyben való tartózkodásának ideje van megadva.

A/. Január 11-én 14 órától január 13-án 15 óráig
B/. Január 13-án 15 órától január 15-én, 16 óráig

A/. Február 07-én 23 órától Február 10-én 00 óráig
B/. Február 10-én 00 órától Február 12-én 01 óráig

A/. Március 06-án 16 órától Március 08-án 12 óráig
B/. Március 08-án 12 órától Március 10-én 11 óráig

A/. Április 02-án 20 órától Április 04-én 23 óráig
B/. Április 04-én 23 órától, Április 06-án 23 óráig

A/. Április 30-án 03 órától Május 02-án 07 óráig
B/. Május 02-án 07 órától Május 04-én 09 óráig

A/. Május 27-én 08 órától Május 29-én 13 óráig
B/. Május 29-én 13 órától Május 31-én 16 óráig

A/. Június 23-án 15 órától Június 25-én 19 óráig
B/. Június 25-én 19 órától Június 27-én 22 óráig

A/. Július 20-án 22 órától Július 23-án 02 óráig
B/. Július 23-án 02 órától Július 25-én 06 óráig

A/. Augusztus 17-én 08 órától Augusztus 19-én 10 óráig
B/. Augusztus 19-én 10 órától Augusztus 21-én 11 óráig

A/. Szeptember 13-án 18 órától Szeptember 15-én 21 óráig
B/. Szeptember 15-én 21 órától Szeptember17-én 21 óráig

A/. Október 11-én 03 órától Október 13-án 05 óráig
B/. Október13-án 05 órától Október15-én 08 óráig

A/. November 07-én 08 órától November 09-én 14 óráig
B/. November 09-én 14 órától November 11-én 17 óráig

A/. December 04-én 14 órától December 06-án 21 óráig
B/. December 06-án 21 órától December 09-én 01 óráig

A/. December 31-én 20 órától 2021. Január 03-án 02 óráig
B/. 2021. Január 03-án 02 órától Január 05-én 09 óráig

Azt megjegyzésként kell írnom, hogy a hajat erőteljesen roncsoló festés, dauer, vasalás, formázóhab, és hasonló beavatkozások esetén nem várható el olyan tökéletes hatás még ezeken a napokon sem. Mindenesetre az ilyen beavatkozásokat használóknál is jelentkezik a pozitív hatás, de nem olyan meghatározóan, mint azoknál, akik nem roncsolják valamilyen beavatkozással a hajstruktúrájukat. Ugyanez vonatkozik a klóros csapvízben, vagy ilyen csapvízzel való hajmosásra is. Az esővíz a legjobb a természetes hajmosásra, de más vizek is csak akkor jók, ha legalább klór mentesítjük, a fej- és hajmosó csapi és egyéb vizeket, akkor már sokat tettünk azért, hogy még erősebb legyen a hajunk. Az energetizált ro.víz (ro = reverz ozmózis, azaz magyarul: fordított ozmózisos eljárással tisztított víz!) a legjobb a hajmosására és hajöblítésre, ami minden évszakban elérhető, (újabban ,,Kávéfőző víz" néven bioboltokban két literes kiszerelésben árusítják!) de ha havat olvasztunk fel és azt megfelelő hőmérsékletűre felmelegítjük, akkor azzal is sokat tettünk fejbőrünk és hajhagymáink egészségéért.

Lehetőleg természetes eljárással készített valódi növényi illatokat tartalmazó szappanokkal mossunk hajat és ne használjunk, szódium- lauril-szulfát, vagy szódium-laureth-szulfát tartalmú (-sls - megjelölés az összetevők között), szappanokat, samponokat, és tusfürdőket, mert azok nagyon ártanak a hajhagymáknak, a fejbőrnek és a hajszálaknak, még akkor is, ha a Hold állásának megfelelő időpontokban mossuk hajunkat!

Sokan nem is gondolják, hogy a mobil-telefonálás is negatív hatással van a hajhagymákra. Ha lehet vezetékes telefonálásokkal intézzük el az ügyeinket és mobillal 20 másodpercnél tovább ne telefonáljunk, vagy ha mégis szükséges a hosszabb telefonálási idő, akkor jobb, ha EMF-harmonizálóval látjuk el a készüléket (EMF = Energia-Modulációs-Frekvencia), ami 95 %-ban ártalmatlanítja a mobil káros sugárzásait. Ugyanez vonatkozik a lakásban lévő Wi-Fi sugárzásokra is, melyeket csak úgy tudunk kiváltani, ha vezetékes csatlakozással használunk minden számítógépet, laptopot, notebookot, stb.. A lakásban bekapcsolt mikrohullámú sütő sugárzása is hasonló hatással van a hajhagymákra. A mikrohullámú sütő működésekor a készülékből kijövő sugárzást az egész lakásban és még a lakáson kívül is mérni lehet!!

A népi gyógyászat tapasztalata, hogy, ha valaki naponta mos fejet este, akkor az is élénkebbé teszi a hajhagymák működését, főleg, ha hajmosás után hideg-vizes öblítést alkalmazunk. Még hatásosabb a haj erősítésére napi szinten az is, ha valamilyen vitaminos hajszesszel ( Kräuter-Haarwasser, Birkenwasser, Herba Arvit, Vitanol C, stb.) bedörzsöljük a fejbőrt, reggelente a frizura igazítása előtt. Tilos hajmosás után és hajszeszezés után hajat szárítani hajszárítóval forró levegővel!! Csak a szobahőmérsékletű levegővel való hajszárítás megengedett minden hajmosásnál, hajszeszezésnél, frizura-igazításnál.

A cink, a réz, a szelén, a magnézium, a vas, a króm, a C-vitamin, a B-Complex vitamin, a kollagén- és a hyaluronsav tartalmú, stb.. táplálék-kiegészítők is javítják a hajhagymák működését, s erősítik a hajat és a fejbőrt. A cink és réz különösen jó hatású, ha kolloid formában van külsőleg és belsőleg is alkalmazva, de lehet pumpás üvegből is a fejbőrre, hajra fújni, közvetlenül hajmosás után, vagy bármikor a nap során, csak ügyelni kell hogy a hajhagymák ne hűljenek meg. Az arany kolloidnak is van erősítő hatása a hajra, mindkét formában (külsőleg is és belsőleg is) alkalmazva. Az említett kolloidokat azokra a test szőrzetekre, melyeket nem szeretnénk erősíteni, külsőleg ne használjunk!
Többen panaszkodtak az évek során, hogy minden hajvágást a Hold-állásának megfelelően végeznek, és mégis hullik a hajuk. Ez azért van, mert nincs sem a vékonybeleikben, sem a vastagbeleikben megfelelő hasznos bélbaktérium flóra, vagy ha van is flóra ideiglenesen, az nem marad meg, mert hiányzik a hasznos bélbaktériumoknak, azaz a probiotikumoknak, a megfelelő táplálékuk, a prebiotikum, melynek hiányában csak ideig-óráig maradnak életben a beleinkben a hasznos bélbaktériumok. Sajnos ma sok olyan probiotikum van forgalomban, amely nem tartalmaz prebiotikumot, ezért csak rövid ideig tudnak hasznára válni a szervezetünknek, de csak akkor, ha helyes időpontban szedi valaki. Sokan étkezés közben, vagy étkezés végén veszik be a probiotikumokat, melyekből sajnos a belekbe már alig, vagy egyáltalán nem jut belőlük, ugyanis a gyomorsavnak (HCl) van egy fertőtlenítő funkciója a gyomorban és az nem tesz különbséget hasznos és haszontalan, azaz jó és rossz baktériumok között, mert mindegyiket elpusztítja a fertőtlenítés során. Akkor helyes a bevétele a pro- és prebiotikumokat egyaránt tartalmazó, kapszulával védett bélflórát pótló készítményeknek, ha azokat étkezés előtt 15-30 perccel veszik be, megfelelő tiszta vízzel (ro. vagy desztvíz), mert így hamar a belekbe kerülnek és a gyomorsav nem tudja megbontani a védő-kapszula burkát, amely a belekben az emésztés során nyílik meg és engedi a hasznos bélbaktériumokat a beleinkbe. Ha valaki így szedi be a pro- és prebiotikumokat, akkor ezzel is sokat tesz a hajhullásának megállításáért, a hajhagymák megerősítéséért. Ma csak két olyan jó és megfelelő bélbaktérium kapszulákat lehet kapni a kereskedelemben, amelyek megfelelő arányban tartalmazzák a vékony- és vastagbél hasznos bélbaktériumait és ezeknek a tápanyagait is a prebiotikumokat. Az egyik terméket a Cali Vita cég forgalmazza Probio Balance néven és csak MLM-es forgalomban kapható, a másikat a Vitamin Station cég forgalmazza ProbFlora néven, amely a legtöbb bioboltban és patikákban is kapható. A Hold-állásnak megfelelő időpontban végzett hajvágás és a folyamatosan, szünet nélkül szedett, pro- és prebiotikumokat egyaránt tartalmazó táplálék-kiegészítők megfelelő időben való szedése, csodát tesz a fejbőrrel, a hajhagymákkal és a hajkoronánkkal, s ezáltal ismét visszaerősödhetnek és sa hajhagymáink és hajszálaink.
Verőce, 2019. december 04.
Készítette:'Dr.Weixl-Várhegyi László mérnök-radiesztéta, feltaláló, bioenergetikus, fitoterapeuta, életmód- és táplálkozási tanácsadó- és terapeuta, természet-, alternatív-, népi- és hajgyógyász, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesülete tagja,

forrás : Link
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: probiotikumoknak, bélbaktériumokat, nagyságrendekben, telefonálásokkal, dokumentálhatóak, tartózkodásának, hajszeszezésnél, prebiotikumokat, elektromágneses, megfigyeléseket, bélbaktériumait, szervezetünknek, készítményeknek, vastagbeleikben, probiotikumokat, megerősítéséért, ártalmatlanítja, kereskedelemben, beavatkozásokat, vékonybeleikben, ösztrogénszint, fogamzásgátlók, körülményesebb, hajkoronánkkal, kiegészítőkkel, megjegyzésként, megállításáért, gyógyszerekhez, kvantumfizikai, alátámasztanak, bioenergetikus, hajnövekedésre, mobiltelefonok, szőrtelenítést, bélbaktériumok, beavatkozással, hajvágás nagyon, annál jobban, 2020-as hajvágási, hajhullás bizonyos, kihullott hajszálak, hajhullás akkor, hajhullás mértéke, hajhagymák elhalása, hajhullás okozhatja, hajtömeg ritkulását, hajvesztés jellege, hajhullás hátterében, hajhullás leggyakoribb, örökletes hajhullás, férfiakat érinti, férfiaknál típusosan, Hajvágási Naptár, Török Sziveszter, Hold Naptár, Hold Rák, Hold Szűz, Herba Arvit, Vitanol, Cali Vita, Probio Balance, Vitamin Station, Weixl-Várhegyi László, Magyar Természetgyógyászok, Életreformerek Tudományos Egyesülete,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.22. 23:22 Korrupciós vádak súlyemelésben - Aján Tamást 90 napra felfüggesztették
01.22. 23:02 Műkorcsolya Eb - Tizedik a rövidprogramban a Scsetyinyina, Magyar páros
01.22. 22:42 Németh Krisztián nem marad az Egyesült Államokban
01.22. 22:23 Női kosárlabda EK - Tizennyolc pontos szekszárdi hátrány a nyolcaddöntőben
01.22. 22:23 Férfi kézilabda Eb - Győztek a svédek, elúszott az olimpiai kvalifikáció
01.22. 22:23 Német kormánymegbízott: példamutató Magyarország kisebbségpolitikája
01.22. 22:22 Férfi Magyar Kupa - Elsőként a Pénzügyőr jutott döntőbe
01.22. 22:05 Vízilabda Eb - Négy között a horvátok
01.22. 21:41 Illegális bevándorlás - Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamion...
01.22. 21:32 Brexit - Lezárult a Brexit-megállapodás tárgyalása a brit parlamentben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Téli este  Facebookon kaptam  2. évközi hét szerda 01.22  Rózsa csokor csendélet  Ünnep - Kétszázhatvanegyedik n...  A nyomorúság mint üdvösségünk ...  Facebookon kaptam  Szokás  Kutyus masnival  Téli csend  Posertube  Kutyus sálban  Png nő  Tévedés  Tízpontos  Hálátlanul aratol  Január 22. – A magyar ku...  Remény és hit  Png nő  Szèp estét  Tévedés  Mókus magához ölel egy virágot  Lelkiismeret  Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Missa de Angelis - Gloria (wit...  Facebookon kaptam  Betty Boop  Sexy nők  Aranyosi Ervin: Teremtés a hét...  Figyelő  Cica pillangóval  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  Pásztor Árpád: Hó  Mai szentek 01.22  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szokás  Tudom miért  Havas rózsa  Követés  Szeretet  Facebookon kaptam  Sárga rózsák  Férfi kézilabda E.B. 01.21  Sárga rózsa  Posertube  Gazdag hatalmasok  Facebookon kaptam  Pásztor Árpád: Hó  Facebookon kaptam  Rózsa csokor csendélet  Placido Domingo  Gazdag hatalmasok  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Sexy nők  Png nő  Rózsa csokor csendélet  Szeretet és hit  A döntéseid, a reményeidet tük...  Isten a mi erősségünk  Aranyosi Ervin: Teremtés a hét...  Piros liliomok  Délutáni pihi  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  Szükséges  Szokás  Téli png  Ajándék lónak...  Sexy nők  Hóember  Posertube  Az ellenség kívülről és belülr...  Fo-gyó-kú-ra  Kellemes napot kívánok!  Mai harmónia kártyám  Keringő  Mai vicc - aranyos - Skót kar...  A szemet szemért elv csak oda ...  Reményik Sándor: Ha számbavett...  Farkas Éva: Csak néhány óra ke...  Szeretet  Részeges cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Így gyógyítottak a régiek orvo...  Kutyus masnival  Délutáni pihi  Rózsa csokor vázában  Facebookon kaptam  Érdekes filmek  Szèp estét  Fázós cica  Facebookon kaptam  Orchidea  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Kezdet és befejezés  Szeretet és tett  Érdekes filmek 
Bejegyzés Címkék
hajvágás nagyon, annál jobban, 2020-as hajvágási, hajhullás bizonyos, kihullott hajszálak, hajhullás akkor, hajhullás mértéke, hajhagymák elhalása, hajhullás okozhatja, hajtömeg ritkulását, hajvesztés jellege, hajhullás hátterében, hajhullás leggyakoribb, örökletes hajhullás, férfiakat érinti, férfiaknál típusosan, hajvonal mentén, hajtömeg ritkulása, hormonális változással, megnövekedett ösztrogénszint, éven belül, anya életmódja, jódhiányos táplálékok, vércsoportnak megfelelően, alopecia areata, egész fejen, hajas fejbőr, fejbőr gombás, tinea capitis, egyes vérhígítók, szívritmuszavarok kezelésére, kemoterápiás szerek, gyógyszerekhez mellékelt, helytelen táplálkozás, vashiány eredményezhet, negatív életeseményt, stresszhelyzet megoldódik, stressz-kezelő technikák, hajszálak erőteljes, szoros copfok, hajhagymák gyulladását, legtöbb esetben, vércsoport szerinti, helyes ételtársítási, hajhullás egyéb, következőket tehetjük, mindennapi stresszt, frizura készítésekor, szoros copfokat, hajkorona állapota, adott problémák, hajhagymák véglegesen, megfigyelés alapján, ilyenkor levágott, bikini vonalat, férfiak pedig, modernkori fizikai-, különböző fázisaiban, különböző csillagászati, jelenségek ilyen, emberi hajhagymáknál, kozmoszban lejátszódó, hatás különösen, hajat erőteljesen, ilyen beavatkozásokat, pozitív hatás, klóros csapvízben, természetes hajmosásra, összetevők között, hosszabb telefonálási, mobil káros, lakásban lévő, lakásban bekapcsolt, mikrohullámú sütő, készülékből kijövő, egész lakásban, lakáson kívül, népi gyógyászat, hajhagymák működését, frizura igazítása, szobahőmérsékletű levegővel, hyaluronsav tartalmú, arany kolloidnak, említett kolloidokat, test szőrzetekre, évek során, vastagbeleikben megfelelő, hasznos bélbaktériumoknak, megfelelő táplálékuk, hasznos bélbaktériumok, fertőtlenítő funkciója, fertőtlenítés során, belekbe kerülnek, védő-kapszula burkát, emésztés során, hasznos bélbaktériumokat, hajhullásának megállításáért, hajhagymák megerősítéséért, egyik terméket, legtöbb bioboltban, probiotikumoknak, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 342 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 217
  • e Hónap: 1366
  • e Év: 1366
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.