Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mária imák
  2018-08-03 13:43:34, péntek
 
   
  SZŰZ MÁRIA ÉGI ANYÁM

Szűz Mária égi anyám, ó hallgasd meg az én imám,
hozzád szólok benned bízva, szomorúak nagy vigasza.
Sok bánat a földi életem, segíts nekem elviselnem.
Nyújtsd ki mennyből szent kezedet, segíts vinni keresztemet.
Kérjed értem szent fiadat, tudom jól, hogy terád hallgat.
Hogy majd az ő szent nevében köszönthetlek fönt az égben.
Óh hallgasd meg kérésemet, hogy dicsérjem szent nevedet.
És fogadd el az én imám Szűz Mária édes anyám.
Amen.

IMA A SZŰZANYÁHOZ

Ha valami fáj Neked panaszkodom,
kinek mondhatnám,
hallgass meg édes Szűz Anyám.
Nehéz óráimban adj nekem erőt,
hiszen Te vigasztalsz sok-sok szenvedőt.

Nálad minden bűnös oltalmat talál,
a benned bízóknak nem fáj a halál.
Tőled távozóknak bánatuk soha nincs,
akik arra kérnek: Mária segíts!

Hozzád imádkozók árvák anyja vagy,
akinek jósága véghetetlen nagy.
Téged dicsérni nem szűnik a szám,
emelj magadhoz édes Szűz Anyám.
Amen.

SZERETET ANYJA ÉS KIRÁLYNŐJE

Szeretet Anyja és Királynője,
Te mindenki Anyja vagy,
Leborulva kérünk, járj közben értünk
Szent Fiadnál!
Esdekeld ki nekünk
A Szeretet kegyelmét,
Hogy minden ember szívében
A Szeretet lángja uralkodjék
A gyűlölet felett.
Szeretet Anyja és Királynője,
Hallgasd meg kérésünket.
Ámen.

ÜDVÖZLÉGY BÉKÉT KIENGESZTELŐ KIRÁLYNŐ

Üdvözlégy, békét kiengesztelő Királynő
Üdvözlégy, békét kiengesztelő Királynő.
Üdvözlégy, anyák szeplőtelen ragyogása.
Üdvözlégy, közvetítője mindannak, ami az ég alatt van.
Üdvözlégy, az egész világegyetem helyreállítója.
Üdvözlégy, kegyelemmel teljes; az Úr van teveled.
Ő, aki előbb volt, mint te, tőled született, hogy értünk éljen. Amen.

ÜDVÖZLÉGY BÉKÉT KIENGESZTELŐ KIRÁLYNŐ

Üdvözlégy, békét kiengesztelő Királynő
Üdvözlégy, békét kiengesztelő Királynő.
Üdvözlégy, anyák szeplőtelen ragyogása.
Üdvözlégy, közvetítője mindannak, ami az ég alatt van.
Üdvözlégy, az egész világegyetem helyreállítója.
Üdvözlégy, kegyelemmel teljes; az Úr van teveled.
Ő, aki előbb volt, mint te, tőled született, hogy értünk éljen.

Amen.

ÉGI KIRÁLYNŐ

Mária, az emberré lett Igének Anyja és a mi Édesanyánk! Íme, lábad elé borulunk ennek az új napnak reggelén, és átvesszük Tőled Urunk nagy ajándékát. Kezedbe és szívedbe helyezzük egész létünket. Tieid leszünk értelmünkkel és akaratunkkal, szívünkkel és testünkkel. Alakíts ki bennünk anyai jóságoddal ezen a napon új életet, a Te Jézusod életét! Égi Királynő, előzd meg és kísérd anyai sugalmazásoddal még a legkisebb cselekedetünket is, hogy az tiszta és méltó legyen a szent és szeplőtelen áldozathoz. Tégy szentté bennünket, jóságos Atyánk, szentté, miként azt nekünk Jézus megparancsolta, amint Szíved kéri tőlünk, és forrón kívánja. Amen.

CSODÁLATOS EREJŰ FELAJÁNLÓ IMA

Örök Atya, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve által felajánlom Neked a Te szeretett Fiadat. Az ő keserves kínszenvedése, drága Vére és kereszthalála által térítsd meg a bűnösöket, mentsd meg a haldoklókat, szabadítsd ki tisztítótűzből a szenvedő lelkeket, tedd szentté a papokat és a szerzeteseket, valamint a családokat! Kérünk Téged a mi Urunk, Jézus Krisztus által, aki Veled és a Szentlélekkel egységben él és uralkodik most és mindörökké. Amen.

ÉGI KIRÁLYNŐ

Égi Királynő, előzd meg és kísérd anyai sugalmazásoddal még a legkisebb cselekedetünket is, hogy az tiszta és méltó legyen a szent és szeplőtelen áldozathoz.
Tégy szentté bennünket jóságos Anyánk, szentté miként azt nekünk a te fiad Jézus megparancsolta, amint szíved kéri tőlünk és forrón kívánja.
Amen.

ÉDESANYÁNK VEZESD GYERMEKEIDET.

Édesanyánk, vezesd gyermekeidet, hogy minden ember felismerje Krisztust, a világ Világosságát.
Mutatkozzon meg még egyszer az emberiség történelmében Fiadnak, Jézus Krisztusnak végtelen megváltó hatalma, az Atya Irgalmas Szeretetének hatalma!
A Szentlélek alakítsa át a lelkeket! Gyógyítsa meg emlékezetünket, és tisztítsa meg szívünket.
Isten uralkodjon mindörökké közöttünk, Ő, Aki Atya, Fiú és Szentlélek.
Amen.

SZIÉNAI SZENT KATALIN ~ MIASSZONYUNK

Miasszonyunk, Istennek szent Anyja, minden asszonyok között első, aki fogadalommal az Úrnak szentelted szüzességedet, kérlek téged, nyerd meg nekem szent Fiadtól azt a kegyelmet, hogy a mai naptól kezdve ő legyen lelkem jegyese.

Megígérem neked és neki, hogy soha nem lesz más jegyesem, mint ő, és mindent megteszek, ami tőlem függ, hogy tisztán és folt nélkül őrizzem meg magam, egyedül neki, napjaim során életem alkonyáig.

Amen.
 
 
0 komment , kategória:  Imádságok,áldások.   
Címkék: sugalmazásoddal, cselekedetünket, tisztítótűzből, helyreállítója, megparancsolta, emlékezetünket, szentlélekkel, szüzességedet, történelmében, szerzeteseket, kínszenvedése, köszönthetlek, kereszthalála, kiengesztelő, világegyetem, akaratunkkal, szeretetének, miasszonyunk, gyermekeidet, fogadalommal, értelmünkkel, világosságát, szeplőtelen, szűzanyához, panaszkodom, közvetítője, kegyelemmel, véghetetlen, haldoklókat, keresztemet, mutatkozzon, vigasztalsz, krisztusnak, felajánlom, csodálatos, édesanyánk, földi életem, benned bízóknak, gyűlölet felett, egész világegyetem, emberré lett, legkisebb cselekedetünket, szenvedő lelkeket, világ Világosságát, emberiség történelmében, SZŰZ MÁRIA ÉGI ANYÁM, Szűz Mária, Szűz Anyám, SZERETET ANYJA ÉS KIRÁLYNŐJE, Szeretet Anyja, Szent Fiadnál, ÜDVÖZLÉGY BÉKÉT KIENGESZTELŐ KIRÁLYNŐ, Igének Anyja, Tőled Urunk, CSODÁLATOS EREJŰ FELAJÁNLÓ IMA, Örök Atya, Szűz Mária Szeplőtelen Szíve, Kérünk Téged, Jézus Krisztus, ÉDESANYÁNK VEZESD GYERMEKEIDET, Jézus Krisztusnak, Atya Irgalmas Szeretetének, SZIÉNAI SZENT KATALIN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Egy bizonyos határt  A sors  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Éretlen vers  Egy maradéktalanul uralt világ  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Szép estét kedves látogatóimna...  Hogy lehet megtartani  Png virág  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Paul David Tripp Április 21  Csak a fogyatkozás látható  Csak a fogyatkozás látható  Nagyon különös  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  A televizió nem a kultúrát kép...  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png férfi  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szép napot kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Soha ne kedvezz...  210 éve született a SZÓZAT meg...  Albert Einstein gondolata  Próbálj meg ...  Nem tudhatod  Png nő  Őrizkednünk kell...  Facebookon kaptam  Png csokor  Png csokor  Idő  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Minden harmadik...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nagyi telefonál  Kerüld el az evangélium örömén...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Csak a fogyatkozás látható  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Png cica  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Fehér virág  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Örülök, hogy látlak!  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Németh László tollából  Reménység és erő Krisztustól e...  A másik dolog,  Egy hatékony szolga  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Alázat  Akarat  A jó emberek mindig szépek mar...  Nem számIt  Paul David Tripp Április 19  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
földi életem, benned bízóknak, gyűlölet felett, egész világegyetem, emberré lett, legkisebb cselekedetünket, szenvedő lelkeket, világ Világosságát, emberiség történelmében, sugalmazásoddal, cselekedetünket, tisztítótűzből, helyreállítója, megparancsolta, emlékezetünket, szentlélekkel, szüzességedet, történelmében, szerzeteseket, kínszenvedése, köszönthetlek, kereszthalála, kiengesztelő, világegyetem, akaratunkkal, szeretetének, miasszonyunk, gyermekeidet, fogadalommal, értelmünkkel, világosságát, szeplőtelen, szűzanyához, panaszkodom, közvetítője, kegyelemmel, véghetetlen, haldoklókat, keresztemet, mutatkozzon, vigasztalsz, krisztusnak, felajánlom, csodálatos, édesanyánk, kérésünket, királynője, uralkodjék, távozóknak, jóságoddal, testünkkel, szívünkkel, szabadítsd, mondhatnám, áldozathoz, felismerje, elviselnem, uralkodjon, szentelted, szentlélek, mindörökké, családokat, egységben, gyógyítsa, üdvözlégy, tisztítsa, asszonyok, kegyelmet, ragyogása, bűnösöket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2140
  • e Hét: 5007
  • e Hónap: 11379
  • e Év: 62170
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.