Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jobb láb - Bal láb
  2019-10-04 12:30:57, péntek
 
  Lábunk minden ujja más-más emócióhoz kötődik, és mindegyikhez egy-egy elem rendelhető.

Jobb láb
Nagylábujjad az öröm megtestesítője, hozzárendelt eleme az éter. A következő ujj a kívánságokra, vágyakra utal, eleme a levegő. Középső ujjad az agressziót, a döntéseket és az aktivitást fejezi ki, eleme a tűz. Az ezt követő ujj a gyengédség és ragaszkodás kifejezője, eleme a víz. Kisujjad a félelmet, a bizonytalanságot jelenti, eleme pedig a föld.
Bal láb
Kisujjad az optimizmust, a bizalmat és a szexet testesíti meg, a hozzárendelt elem pedig a föld. A következő ujj a szeretetet szimbolizálja, eleme a víz. Középső ujjad a kreativitás jelképe, eleme a tűz. Az ezt követő ujj az érzelmekről ad információt, eleme a levegő. Nagylábujjad a bánat kifejezője, eleme pedig az éter.
Lábujjak és jellem
A lábujjanalízist mindig a jobb láb nagyujjával kezdd, haladj a kisujj felé, majd térj át bal lábadra, ahol a kiindulópont ismét a nagylábujj. Igaz, hogy az elemzés szempontjából minden lábujj nagyon fontos, a nagylábujjra azonban érdemes fokozottabb figyelmet fordítani: formája, elhelyezkedése és a többi ujjhoz való viszonya sok mindent elárul tulajdonosáról.

A nagylábujj
Ha nagylábujjad és a többi lábujj orgonasípszerűen helyezkednek el, akkor az éter és a többi elem tökéletes harmóniában van, az energiaáramlás kiegyensúlyozott.
Ha nagylábujjad és az utána következő ujjad között csekély a különbség, netán egyforma méretűek, hajlamos lehetsz arra, hogy zűrzavaros helyzetet teremts, olykor egyik témáról a másikra ugrálj, és jellemződ az is, hogy egyszerre több nagyszerű ötlet pattan ki a fejedből, ezeknek azonban felét sem valósítod meg.
A hosszúra nyúlt nagylábujj azt mutatja, hogy hajlamos lehetsz a fecsegésre, számodra rendkívül fontos, hogy beszélhess.
Ha szögletes formájú nagylábujjal rendelkezel, elmondható rólad, hogy ,,ami a szíveden, az a szádon", tehát mindent kimondasz, amit gondolsz.
Ha lábujjaid közvetlenül érintkeznek egymással - ez a leggyakoribb elrendeződés -, a testedben áramló energiák akadályok nélkül áradhatnak csakráról csakrára.
Ha nagylábujjad elkülönül a többitől, akkor kissé több időre van szükséged ahhoz, hogy kifejezd önmagad - minél nagyobb a különbség, annál nehezebb szavakba öntened érzéseid, gondolataid.

A többi lábujj
Az étert megtestesítő nagylábujj megfigyelése után vedd szemügyre a többi lábujj alakját, pozícióját, nagyságát is.

Ha a lábujjak vége ellaposodik, az érzelmek és az egyéniség egyszerű, mégis határozott megnyilvánulása figyelhető meg.
A szögletes, kocka formájú ujjak nyersen előtörő energiákra utalnak, tulajdonosuk egyáltalán nem nevezhető engedékenynek, gyakran a sarkára áll, és hajlamos az uralkodásra.
Az ék alakúan hegyes ujj az adott lábujjhoz tartozó érzelem azonnali megnyilvánulására utal, váratlan, villámszerű kifejeződést tükröz.
A kiszélesedő lábujj a dolgokhoz való hozzáállás során az egyre növekvő magabiztosságot, lelkesedést fejezi ki.
Az a lábujj, mely középen olyan, mintha összenyomták volna, így alakja egy palack nyakára emlékeztet, olyan tulajdonosra utal, aki valami miatt gátolva van abban, hogy utat engedjen a benne rejlő energiáknak, és abban is, hogy cselekedjen.
Ha a lábujj nem érintkezik a talajjal, álmodozó természetű, színes fantáziával megáldott emberről beszélhetünk, aki hajlamos lehet elszakadni a realitásoktól.
A rézsútosan elforduló lábujj olyan megnyilvánulásokat feltételez, melyek a tulajdonos saját érzelmeitől és gondolataitól is eltérnek, felemás viselkedés, az energiák eredetitől eltérő szándékú felhasználása állhat a háttérben.

Az a lábujj, amely a többitől eltérő vonalú, és a kisujj felé mutat, olyan tulajdonosra utal, akinek a jövő az elsődleges, és mindent megtesz, hogy céljait mielőbb elérje.
Előfordulhat, hogy a lábujjon kisebb-nagyobb bütykök alakulnak ki. Ezek elfojtott, a környezetünk előtt takargatott érzelmekről árulkodnak.
A láb oldalán, a nagylábujj tövében megjelenő dudor szerénységre, segítőkészségre enged következtetni, ha azonban ennek mérete szembetűnően nagy, elmondhatjuk, hogy az egyén saját vágyait háttérbe szorítva tesz meg mindent másokért, túlzottan önfeláldozó.
A többi ujjtól eltérően nagy lábujj energiával teli, aktív egyéniségre utal. A pozitív gondolkodásúak ennek köszönhetően mozgósíthatják többi energiájukat is, a negatív beállítottságúak azonban elnyomják e többletenergiát, nem bíznak magukban.

Azért ez nem szentírás, de érdekes

Forrás:internet


 
 
0 komment , kategória:  Egészségünkről   
Címkék: beállítottságúak, kiegyensúlyozott, bizonytalanságot, orgonasípszerűen, magabiztosságot, segítőkészségre, megnyilvánulása, lábujjanalízist, többletenergiát, megtestesítője, elhelyezkedése, gondolkodásúak, tulajdonosáról, energiaáramlás, mozgósíthatják, engedékenynek, szempontjából, felhasználása, gondolataitól, realitásoktól, szimbolizálja, következtetni, nagylábujjad, megfigyelése, szembetűnően, megtestesítő, szerénységre, környezetünk, tulajdonosuk, előfordulhat, tulajdonosra, hozzárendelt, helyezkednek, nagylábujjal, kifejeződést, összenyomták, öröm megtestesítője, aktivitást fejezi, bizonytalanságot jelenti, szexet testesíti, hozzárendelt elem, szeretetet szimbolizálja, kreativitás jelképe, bánat kifejezője, lábujjanalízist mindig, kisujj felé, kiindulópont ismét, elemzés szempontjából, nagylábujjra azonban, többi ujjhoz, többi lábujj, többi elem,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Radikális szeretet  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Nem tudhatod  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Akarat  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Akarat  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Akarat  Fehér virág  Png kutya  Nem tudhatod  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Az engedelmesség miért nem vál...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Hiányzik  210 éve született a SZÓZAT meg...  Nevem  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Fekete István - Akác  Zilahy Lajos gondolata  Png cica  képre írva  Szép estét  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Akarat  Png virág  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Jó éjszakát  Próbálj meg ...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Lóhere  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kaffka_Margit  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Örülök, hogy látlak!  Alázat  Éretlen vers  Mai harmónia kártyám  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Reggel van  Szívem tiéd  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Reggel van  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  A Megváltó szolgálatában  Nagyon különös  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Png telefon  Paul David Tripp Április 20  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Png csokor  Facebookon kaptam Annuska bar...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Paul David Tripp Április 19 
Bejegyzés Címkék
öröm megtestesítője, aktivitást fejezi, bizonytalanságot jelenti, szexet testesíti, hozzárendelt elem, szeretetet szimbolizálja, kreativitás jelképe, bánat kifejezője, lábujjanalízist mindig, kisujj felé, kiindulópont ismét, elemzés szempontjából, nagylábujjra azonban, többi ujjhoz, többi lábujj, többi elem, energiaáramlás kiegyensúlyozott, utána következő, másikra ugrálj, hosszúra nyúlt, leggyakoribb elrendeződés, testedben áramló, étert megtestesítő, lábujjak vége, egyéniség egyszerű, adott lábujjhoz, kiszélesedő lábujj, dolgokhoz való, egyre növekvő, palack nyakára, benne rejlő, rézsútosan elforduló, tulajdonos saját, energiák eredetitől, többitől eltérő, lábujjon kisebb-nagyobb, környezetünk előtt, nagylábujj tövében, egyén saját, többi ujjtól, pozitív gondolkodásúak, negatív beállítottságúak, beállítottságúak, kiegyensúlyozott, bizonytalanságot, orgonasípszerűen, magabiztosságot, segítőkészségre, megnyilvánulása, lábujjanalízist, többletenergiát, megtestesítője, elhelyezkedése, gondolkodásúak, tulajdonosáról, energiaáramlás, mozgósíthatják, engedékenynek, szempontjából, felhasználása, gondolataitól, realitásoktól, szimbolizálja, következtetni, nagylábujjad, megfigyelése, szembetűnően, megtestesítő, szerénységre, környezetünk, tulajdonosuk, előfordulhat, tulajdonosra, hozzárendelt, helyezkednek, nagylábujjal, kifejeződést, összenyomták, elmondhatjuk, nagylábujjra, elrendeződés, leggyakoribb, kiindulópont, beszélhetünk, mindegyikhez, köszönhetően, kívánságokra, energiájukat, érintkeznek, érzelmekről, kiszélesedő, optimizmust, harmóniában, takargatott, rendelkezel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2294
  • e Hét: 5161
  • e Hónap: 11533
  • e Év: 62324
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.