Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lélek kulcsa 6. rész -Csakrák 6. 7. -
  2020-02-13 13:05:29, csütörtök
 
  6. Homlokcsakra -harmadik szem

Eleme: nincs, már nem tartozik az anyagi síkhoz.
Színe: indigókék, és ibolya Kövei: ametiszt, szodalit, kék vagy lila kövek. Jellemzője: felelősség és tiszta érzékelés.

A csakra homlok közepén -két szem között- helyezkedik el. Ajna csakrának is nevezik. Innen indulnak el útjukra azok a csodák, amit megvalósítható ötleteknek tartunk, de az ihlet is itt születik.
Endokrin mirigye: az agyalapi mirigy (hipofízis). A hipofízis egy függelékkel kapcsolódik a hipotalamuszhoz, ami az agy állományában helyezkedik el. Két részből áll: hátulsó neurohipofizis, valódi idegszövetből, és elülső-adenohipofizis, garathám eredetű mirigyszövetből.

A két hátsó lebeny 2 hormonjai: oxitocin (méh összehúzó) és vazopresszin (folyadék háztartást szabályzó). Az elülső lebeny hormonjai: Tüsző-érlelőhormon (follikulusz stimuláló) FSH. Sárgatest hormon (luteinizáló) LH. Adrenokortikotrop hormon, ACTH. Prolaktin, növekedési hormon (szomatotrop) GH. Pajzsmirigy serkentőhormon (tireoida stimuláló hormon, TSH. A hormonjai, utasító szerepet töltenek be, ezáltal utasító tevékenységgel bírnak a többi hormonra. Ide tartoznak a növekedési-, tejképzési-, hormonok.

Egy kisgyerek rajzait szemlélve elcsodálkozunk a rózsaszínű báránykán, lila lovacskán, de nem egyszer megmosolyogjuk tarka papát, és mamát. A színes rajzok láttán elgondolkodunk, honnan ez a képzeletvilág, a szivárvány színeivel. Nem a gyerek képzelőerejével van a probléma, hanem velünk. A gyermek színes aurával körülvéve látja a tárgyakat, élőlényeket, azokat a színeket használja a rajzaiban. Öt és hét éves kor körül a koronacsakra és homlokcsakra közötti híd, beszűkül, ezzel bezárul, megszűnik a gyermek ,,tisztánlátása".

A harmadik szem képességét fokozatokban mérjük. Alapfok: sejtünk valamit, jól sejtünk, megérezzük... A következő fokon képeket látunk személyekkel, csoportokkal, eseményekkel kapcsolatban, ezek állóképek, pillanatfelvételnek, tűnek. Saját fejlődési fokon, a mozgóképek megjelenéséig, ,,rövidfilmekig" juthatunk el, ahol mozgóképekben látjuk az eseményeket, A harmadik szem alapfokait fejleszteni lehet, meditációkkal, spirituális fejlődéssel. A harmadik szem megnyitására nagyon kevés -kiválasztott- mester, kap lehetőséget, és beavatási engedélyt. Ők állandó kapcsolatban állnak a tiszta Szellemi Lénnyel, ,,keresztszülővel"-, aki a megnyitás felelősségét magára vállalja, és ellenőrzést gyakorol a beavatók és a beavatottak felett! Spirituális utam során, a pszi-sebészet elvégzésekor, a beavatással ,,nyitották meg a harmadik szemem" de csak később, mesterré válásom után tapasztaltam meg az első csodát...

A harmadik szem megnyitása nem önálló tanfolyamokon történik. Igen magas szellemi szintek eléréséhez kötődik. Harmadik szemünk radarként működik más dimenzióból érkező jelzések vételére alkalmas, ezért is nevezzük oly sejtelmesen ,,hatodik érzéknek". A mentális gondolatok, fogalmak vizualizáció képességével, a pozitív, negatív gondolatok felismerésével van jelen, melyekben megjelennek a határok az erkölcsi, ideológiai és vallási területeken. Ide tartoznak a következő szerveink: a fej, orr, az agy és az arc.

A fejfájások, és a látászavarok minden formáját ide soroljuk. A nem megfelelő látásmódnak, a bizalom hiánynak komoly szerepe van a krízishelyzetek kialakulásában. Amikor képessé válunk a fentiek felismerésére, megjelenik a változtatás igénye. Nem véletlen, hogy a ,,bölcset" jeleníti meg az archetipikusan, míg temperamentumában, a ,,felszabadultat" jelképezi. Amikor életünknek eme sorsfordulójához érünk, lelki dolgainkban érdemes rendet tenni, megvizsgálni, képesek vagyunk-e a tisztánlátásra, felismerni-, és követni az életfeladatainkat? Súlyos problémához vezet, ha a gyógyító a hatodik érzéket önmagával azonosítja.

Az igazi látók tudják, elfogadják, és tiszteletben tartják, hogy mindig annyit látnak, amit láttatni akarnak velük. Általában (saját tapasztalat) a földi élet kellemetlenségeinek nevezett előjelzéseket kapjuk, hogy fel tudjunk készülni, ki tudjuk védeni, illetve, ha megéljük, tanuljunk belőle. Szélhámos, aki elhiteti magáról, hogy mindent ,,lát", és mindenre tudja a választ. A magukat látónak aposztrofált emberek szívesen osztogatnak tanácsot másoknak, jó pénzért...

Ne feledjük minden helyzet más. Mások életébe ,,belenyúlni" szabad akaratot korlátozni, befolyásolni, fekete mágia. Nincs jogunk senki életét irányítani, mások akaratát korlátozni. A gyógyítók, terapeuták lehetőségeket és utakat mutatnak, viszont az egyénre bízzák a választás jogát és felelősségét. Az igazi látók a képességeikkel soha nem dicsekednek, nem beszélnek róla. Nem "szolgáltatnak" mert tisztában vannak vele, hogy senki nem láthatja a másik ember útját, hiszen a lélek az utolsó pillanatban meggondolhatja magát, és szabad akaratából új irányt vehet...

A kuruzslók, azt mondják, amit a kétségbeesett ember hallani szeretne. A mások magánszférájában ki-be járók, negatív erők befolyásával, a szabad akarat korlátozásával teszik függővé a hozzájuk fordulókat. A ,,tisztánlátáshoz" ennek semmi köze, a manipulációra épül. Súlyos árat kell fizetni annak, aki az ördöggel cimborál, mert senki nem maradhat adósa! Az ilyen embertől legjobb olyan távolságra kerülni, hogy energiacsere se jöjjön létre közöttük.

Úgy védekezhetünk az ilyen emberrel való találkozás ellen, ha megnézzük a környezetét, magánéletét, szokásait, végzettségét, mielőtt a szolgálatát igénybe vennénk. A tiszta szellemmel megáldott segítőnek a környezete, magánélete rendezett, szokásai egyszerűek. Munkájában pontos, megbízható. Személyiségében az alázat dominál. Szellemi fejlődését folyamatosan biztosítja, így őrzi meg a legnagyobb kincsét.

Harmonizáláskor, csodálatos hatást érhetünk el Bach muzsika hallgatásával.
Asztrológiában a Jupiter uralja, és tengelye: SZŰZ-HALAK .

7. Koronacsakra
Eleme nincs, anyagon túli felső sík
Színe: fehér-, lila-, arany- fény.
Kövei: hegyikristály és gyémánt.

Az emelkedett tudat jellemzi. A koronacsakra másik neve: ahasrara.
Endokrin mirigye: a tobozmirigy (glandula pinealis) A köztiaggyal egy nyél köti össze. Melatonint termel, ami a gonadtrop hormon felszabadítója, ami serkenti a nemi mirigyek fejlődését. A szerotonin- és a melatoninképzés függ a fényhatástól (homlokszem).

Hormonja: a melatonin A csakra a kutacsoknál helyezkedik el. Feladata a magasabb rendű világgal való kapcsolatteremtés, mellyel eljutunk a Mindenséghez, a Teremtőhöz, az Atyához. Az egyén spirituális fejlődésével van kapcsolatban. Fizikai, érzelmi, és mentális egységet teremt. Emlékezzünk, honnan indultunk el. A gyökércsakra a Földanyával, míg a koronacsakra az Atyával köt össze bennünket, így válik folyamatossá az életenergia áramlása. A két energia találkozási pontja a szívcsakrában van.

Az energiaörvények kétféle mozgást végeznek, energiát vesznek fel és adnak le. A felvétel az óramutató járásával megegyező irányában történik, míg a leadás ellenkező irányba. Egyszer leírtam, de nem lehet eleget ismételni. A csakrák soha nem állnak le, az élet feltétele a folyamatosság, diszharmóniában lelassulhatnak oly mértékben, hogy érzékelni nem lehet. Tévesen, ezt az állapotot elzáródásnak szokták nevezni. Ilyenkor megbetegszünk.

Annál a csakránál, ahol a probléma van, a hozzátartozó szervek keringése, idegrendszere sérül, fizikai tünetek, fájdalmak alakulnak ki. Archetípusa nincs, de temperamentumában a ,,mester"-t látjuk. A tobozmirigy és a hipofízis összehangolt működése lehetővé teszi a belsőlátásunkat, a magasabb rendű síkról érkezik jelzéseket, üzeneteket. Ez a csakra biztosítja a tudatosságot, békét, de a kétség is itt kap helyet. Zavarai az elmét károsítják, az elmebetegség széles skálájával találkozhatunk.

Például ide soroljuk: a skizofrénia ágait, a depressziót, mániákat, és az öngyilkossági hajlamot. Ugyanakkor az értelmi fogyatékosság, az epilepszia-, a Parkinzon-kor, valamint az Alzheimer-kór megjelenését. Pszichiátriai betegségek esetében a gyökércsakrát is kezelni, harmonizálni kell, hogy a földelés biztosítva legyen. Asztrológiában a Szaturnusz uralja, a ,,Küszöb őre". Tanulási folyamatunk elárulja, hogy -értelmi fejlettségünkön keresztül-, milyen magas szellemi szint elérésére vagyunk képesek.

Csakratisztító és harmonizáló gyakorlatotok.

Mielőtt a gyakorlatokat elkezdenénk, elevenítsük fel, hogy a csakrák állandó mozgásban lévő ,,energiatölcsérek". A koronacsakra tölcsére felfelé az Atya felé, míg a gyökércsakra hátul, lefelé a Földanyához mutat. A koronacsakra mennyei energiát, a gyökércsakra földi energiát közvetít, ami a szívcsakrában egyesül. Szellőztesd ki a szobát, gyújts egy szál gyertyát, teremts csendet magad körül. Vegyél fel egy meleg zoknit, cipőtől, papucstól szabadulj meg erre a rövid időre. Pár percig ,,hallgasd" a csendet. Gyakorlat Hallgass klasszikus, vagy meditációs zenét, -a természet hangjával-, olyan hangerővel, ami nem vonja el a figyelmed. Ülj le egy kényelmes székre úgy, hogy a hátad egyenes legyen, mind a két talpad a földön pihenjen.

Két kezed tedd a combodra, tenyérrel felfelé. Végy egy mély lélegzetet, és lassan ,,lélegezd ki" a koronacsakrádon át, -ezt nevezzük csakranyitásnak-, a következő belégzésnél hunyd le a szemed, ismételd meg háromszor a légzésgyakorlatot. A negyedik belégzésnél érzékeld, hogy arany fénynyaláb érkezik az Atyától a koronacsakrádba, és csodálatos fényével feltölti azt. Lassan tovább folyik a homlokcsakrádba, és keveredik annak indigószínével, mikor a színek tökéletesen elegyedtek, az aranyfény folytatja útját. Eléri a torokcsakrádat, és annak kék színével egyesül. Érzed, amint torkod, nyakad megtelik a fénnyel. Ekkor az aranyfény tovább indul. A szívcsakrádhoz ér. Csillogó arany zöldjével beragyogja.

Szívedben a szeretet lángja gyúl, öröm, és boldogság simogatja a lelkedet, és nyugalom burkolja be a testedet. A gyógyító arany fény az elosztócsakrádba folyik, elárasztja sárgával kevert aranyfényét az egész testedben, érzed, ahogy minden sejtedhez eljut. Az aranyfény tovább indul a keresztcsonti csakrádba, ahol narancs színével keveredve, a medencédben lévő szervek, felmelegednek, ellazulnak, kiegyensúlyozottan végzik funkciójukat. Az aranyfény kijelölt útját tovább halad. A gyökércsakrádhoz érve, annak vörösével egyesül. Itt kissé elidőzik, várakozik. A Földanya szívének ezüstsugarából a gyökércsakrádba küld egy nyalábot, ami az atyai aranyfénnyel és csakrád vörösével egyesül.

Az arany ezüst keveredett bronzfénye visszatér a keresztcsonti csakrádhoz, ahol az arannyal kevert narancs színnel keveredik. A bronznyaláb elindul az elosztócsakrádba, a csakra sárga fényével együtt eljut tested minden porcikájához. Innen indul tovább szíved központjába, ahol aranyos smaragdzölddel egyesülve a Földanya és az Atya átható fénye megpihen. Megtisztultál, sejtjeid felfrissültek, szerveid egészségesen szolgálják fizikai testedet, egészséges vagy. Hagyod, hogy ez az érzés átjárja testedet, lelkedet, élvezed a nyugalmat. Lélegezz párszor jó mélyen, mozgasd meg az ujjaidat, és nyisd ki a szemed! Megérkeztél! A gyakorlatot bármikor megismételheted, ajánlatos hetente legalább kétszer, de bármikor, ha szükségét érzed.
* A következő gyakorlatot azoknak ajánlom, akik rendszeresen imádkoznak, és ismerik a

MIATYÁNKOT.
Pszi-sebészetnél én is ezt alkalmazom... Az ima, zsoltár, híd szerepét tölti be Isten és ember között. Amennyiben isteni gyógyító erőt szeretnénk közvetíteni, kapcsolatba kell lépnünk Istennel, ehhez a "hidra" kell lépnünk, hogy eljussunk hozzá. Az angyalok segítségét is bármikor igénybe vehetjük, csak kérnünk kell őket, de ne felejtsük el, ők csak hívásra jönnek. A gyógyító felelőssége, hogy mindig tudatában legyen annak, hogy az általa közvetített energia nem a sajátja, nem tőle származik, az isteni gyógyító energiának nem teremtője, hanem közvető csatornája! A gyakorlatokat állva végezzük.

Végy egy mély lélegzetet, kilégzéssel megnyitod -az első gyakorlatban megismert technikával-, a koronacsakrádat. A harmadik légzésgyakorlat után, a kilégzéssel elkezded az imád.
Mi Atyánk, aki a mennyekben vagy, Szenteltessék meg a Te neved, Jöjjön el a Te országod, Legyen meg a Te akaratod,

Érzékeld, ahogy az isteni gyógyító, tisztító energia, arany fénye, golyó formában a koronacsakrádba érkezik, fényével beragyogja, és megtisztítja azt.
Majd folytatva útját elindul...
Amint a mennyben, úgy a földön is.
Homlokcsakrádhoz érve, ragyogó fényével megtisztítja és feltölti azt...

Tovább gurul,
Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma
Torokcsakrádhoz érve, szikrázó aranyfénnyel tölti meg, általa tiszta ,,hang" születik, mely képes betűből szavakat formálni, hogy megértsd, és megértesd magad. A fény feladatát betöltve tovább halad...

És bocsásd meg vétkeinket...
Szívcsakrádat, a legszebb szent ragyogással, -a bűnbocsánat alázatával, és a legtisztább szeretettel tölti fel. A fény örömpalástjába takar, mielőtt folytatja az útját...
Miképpen mi is megbocsátunk az ellenünk vétkezőknek

Elosztócsakrádban a fény szétterjed fizikai testeden. A szeretet palástja melegíti lelkedet, minden élőnek és eltávozottnak megbocsátasz. Isten kegyelmében részesülve, szeretetben és békében élheted tovább a földi életed a megbocsátást örömét megélve. Az isteni gyógyító, tisztító golyó tovább folytatja áldásos útját...

És ne vígy minket kísértésbe...
Keresztcsonti, -szexcsakrádhoz- érve, az aranyfénygolyó mutatja az utat, az erény birodalmához, az egészséges vágy megismeréséhez, a termékenység beteljesítéséhez. Majd dolga végeztével tovább gurul...

De szabadíts meg a gonosztól...
Gyökércsakrádba érve, megpördül, kiseper minden negatív energiát, átmossa szikrázó fényével, majd isteni gyógyító-, tisztító energiával feltölti. Dolga végeztével a gerinc mellett, -érintve alsó csakráidat-, a szívcsakrába visszatér.

Mert Tied az ország, a hatalom és a dicsőség, mindörökké, Ámen!
Jobb kezünket a szívcsakrára tesszük, és szellemi (tudati) pecséttel lezárjuk.
Folyt. köv: Aura

Lélek Sándorné (Ekpafat) A lélek kulcsa c. könyvből 2011.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: elosztócsakrádba, energiatölcsérek, homlokcsakrádhoz, magánszférájában, beteljesítéséhez, gyökércsakrádhoz, sorsfordulójához, megismételheted, keresztszülővel, koronacsakrádba, gyökércsakrádba, képzelőerejével, belsőlátásunkat, homlokcsakrádba, tisztánlátáshoz, mirigyszövetből, energiaörvények, légzésgyakorlat, harmonizáláskor, csakranyitásnak, hipotalamuszhoz, krízishelyzetek, melatoninképzés, személyiségében, fejlettségünkön, koronacsakrádat, torokcsakrádhoz, koronacsakrádon, diszharmóniában, megismeréséhez, smaragdzölddel, felismerésével, adenohipofizis, neurohipofizis, meggondolhatja, felszabadítója, anyagi síkhoz, csakra homlok, agyalapi mirigy, függelékkel kapcsolódik, elülső lebeny, többi hormonra, kisgyerek rajzait, rózsaszínű báránykán, színes rajzok, szivárvány színeivel, gyerek képzelőerejével, gyermek színes, színeket használja, gyermek „, harmadik szem, következő fokon, Szellemi Lénnyel, Gyakorlat Hallgass, Mert Tied, Lélek Sándorné,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Paul Éluard - És egy mosoly  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam Krisztina b...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Alvó kislány  Otthon  képre írva  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Ady Endre - Mindegy átka  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szívek  Facebookon kaptam  Tanmese  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Facebookon kaptam  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Robert Merle tollából  képre írva  Paul David Tripp Április 14  Zilahy Lajos mondta  Egy barátság története  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  József Attila – Keresek ...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Nem kell hozzá fürdőruhás  Különleges  Márai Sándor tollából  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Egy párkányon  Gebhardt Nóra versei II.  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Az ember  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Krisztinától  Anyámról való emlékek  Az ember  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ady Endre - Mindegy átka  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emlékezz  Van néhány kérdés, amin gondol...  Paul David Tripp Április 13  Paul David Tripp Április 13  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Borzasztó  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Anyámról való emlékek  Anyámról való emlékek  Töröld le  Robin Wight pitypang szobra  Gebhardt Nóra versei II.  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Magamnak  Zilahy Lajos mondta  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará... 
Bejegyzés Címkék
anyagi síkhoz, csakra homlok, agyalapi mirigy, függelékkel kapcsolódik, elülső lebeny, többi hormonra, kisgyerek rajzait, rózsaszínű báránykán, színes rajzok, szivárvány színeivel, gyerek képzelőerejével, gyermek színes, színeket használja, gyermek &#8222, harmadik szem, következő fokon, mozgóképek megjelenéséig, tiszta Szellemi, megnyitás felelősségét, beavatottak felett, pszi-sebészet elvégzésekor, beavatással &#8222, harmadik szemem&#8221, első csodát&#8230, mentális gondolatok, következő szerveink, látászavarok minden, bizalom hiánynak, krízishelyzetek kialakulásában, fentiek felismerésére, változtatás igénye, hatodik érzéket, igazi látók, földi élet, magukat látónak, egyénre bízzák, választás jogát, képességeikkel soha, másik ember, utolsó pillanatban, kétségbeesett ember, mások magánszférájában, szabad akarat, hozzájuk fordulókat, manipulációra épül, ördöggel cimborál, ilyen embertől, ilyen emberrel, szolgálatát igénybe, tiszta szellemmel, alázat dominál, legnagyobb kincsét, emelkedett tudat, koronacsakra másik, nyél köti, gonadtrop hormon, nemi mirigyek, melatoninképzés függ, kutacsoknál helyezkedik, magasabb rendű, egyén spirituális, életenergia áramlása, energiaörvények kétféle, óramutató járásával, leadás ellenkező, csakrák soha, élet feltétele, állapotot elzáródásnak, hozzátartozó szervek, hipofízis összehangolt, csakra biztosítja, elmét károsítják, elmebetegség széles, skizofrénia ágait, öngyilkossági hajlamot, értelmi fogyatékosság, földelés biztosítva, gyakorlatokat elkezdenénk, csakrák állandó, koronacsakra tölcsére, gyökércsakra hátul, koronacsakra mennyei, gyökércsakra földi, szívcsakrában egyesül, szál gyertyát, meleg zoknit, rövid időre, kényelmes székre, hátad egyenes, földön pihenjen, mély lélegzetet, következő belégzésnél, negyedik belégzésnél, színek tökéletesen, aranyfény folytatja, aranyfény tovább, szeretet lángja, gyógyító arany, elosztócsakrádba folyik, egész testedben, keresztcsonti csakrádba, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 102
  • e Hét: 3612
  • e Hónap: 5507
  • e Év: 56298
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.