Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lélek kulcs 7. - Aura -
  2020-02-14 21:58:18, péntek
 
  AURA
A durva fizikai testet körülvevő több rétegből álló, tojásdad alakú, finom rezgésű- pszichikus energiát -, energiatestet, aurának nevezzük. Minden élettelen tárgyat, élőlényt aura vesz körül, melyben a szivárvány minden színe megtalálható. A színek lehetnek élénkek, vagy elmosódottak. Az aura, spirituális, mentális, intellektuális, és az érzelmek szentélye. Teozófusok szerint létezik: egészségaura, életaura, karmikus-, és karakteraura, valamint spirituális aura. Az aurafotón ezek felismerhető. Az aura színei megmutatják a -személy vagy tárgy- mindenkori tulajdonságát.
Az aura rétegei
Első réteg az éteri test.
A fizikai testet körülölelő finom rezgésű energiatest, mely átmenetet képez az anyag és energia között. A fizikai test teljes lenyomata található benne. Érzékelni mindössze pár centiig tudjuk a fizikai test körül.
Színe: kék
A páciens ,,letapogatásával" itt érzékeljük az energiák hiányát, többletét, diszharmóniáját, és a csakrák rendellenes működését. Mindenki hallott már fantom fájdalomról. Az amputált betegek sokat szenvednek ettől a jelenségtől. A testről csonkolt végtagok helyén intenzív fájdalmat élnek meg. Ismerek olyan beteget, aki arról számolt be, hogy csonkolt lábfejének a ,,talpa" szüntelenül viszket. Ez bizonyítéka annak, hogy a fizikai testünk teljes lenyomata megtalálható az éteri testben. A gyökér csakrával van szoros kapcsolatban.
Második réteg az asztráltest. Érzelmi réteg
Érzelmeket közvetítője. Színe: foltokban megjelenő színes energia felhő, képlékeny struktúrája nem gátolja a fizikai testet. A finom színes szubsztancia állandó mozgásban van. A fizikai testtő kb. 7 cm-ig érzékeljük. A keresztcsonti -szexcsakrával- van szorosabb kapcsolatban.
Harmadik réteg a mentáltest, más néven a gondolattest.
Színe: sárga
A fizikai test körül, kb. 20 cm-ig, lehet érzékelni. A gondolataink, és mentális folyamataink székhelye itt található. A gondolat tisztasága a szín tiszta fényében jelenik meg. A szentek feje körül és vállánál megjelenő sugárzó aranyfényt glóriának nevezzük. A felsorolt három réteg, a fizikai világ energia metabolitja, a fizikai világhoz rendeltetett.
Negyedik réteg az intuitív test, ASZTRÁLIS szint.
Színében: általában megjelenik az érzelmi test színe, de áthatja a szeretet rózsaszínű fénye. A szeretetben élőember szívcsakrája rózsaszín fénnyel van töltve, mely keveredik az aura felhőben. A látok egybehangzó elmondásai szerint, a szerelmes emberek szívei között rózsaszínű fényívet, látnak, mely a tobozmirigy aranylüktető fényével egyesül. Az emberi kapcsolatokat szálak kötik össze, amelyek különböző szinten léteznek és kapcsolódnak az asztrális szálakhoz. Mély emberi kapcsolatok esetében, ezek a szálak erősek. Amikor elszakadnak egymástól, -mindent megsemmisítő fizikai fájdalmat éreznek.
Ötödik réteg, az éteri szint, a lélektest.
Keleti filozófiában hangtestnek nevezik, melyet üres-tér burok képvisel.
Mintegy 30-60 cm-ig terjed túl a fizikai testen. Az éteri test a fizikai sík minden vázlatát tartalmazza. Ezen a helyen történik a gyógyítás. Óriási előnye, itt a hang teremt anyagot. Gondoljunk a tibeti hangtálak, hatására, vagy a szellemgyógyászat, és szellemsebészet csodáira. A gyógyítónak minden szintet, és minden csakrát ismerni kell, ahhoz, hogy összehangoltan tudjon segíteni, mert csak így lehet eredményes. A siker feltétele a hite, alázata és az önzetlen szolgálata. Soha nem felejtheti senki, hogy az Isteni gyógyító energiának, és akaratnak nem teremtője, hanem alázatos közvetítője lehet. Az éteri szint, és az éteri test összetartozik. Ez formálja meg a (strukturált energiamező), rácsszerkezetét, melyre fizikai test épül. A látók képesek ezt a szintet elkülöníteni, és az aurát teljességében látni, érzékelni. A torokcsakrával van kapcsolatban. Az éteri testtő indul a spirituális sík.
Hatodik test a fénytest vagy mennyei test.
Gyönyörű pasztellszínek jellemzik.
Spirituális élmények színhelye, amit imával, fohásszal, zsoltárral és meditációval is elérhetünk. A feltétel nélküli szeretet itt lép be, és áramlik folyamatosan. Amennyiben a korona-, és a szívcsakra jól működik, képessé válunk a fogadására.
Hetedik az Isteni test, nevezik még, kauzális testnek, vagy szellemtestnek.
Színe: gyönyörű szikrázó fehér fény Itt éljük meg, az egyesülést az isteni energiával.
Ez a spirituális sík mentális szintje, mely a személy jelenlegi inkarnációjának a MENNYEI auratestét tartalmazza. Túlnő a fizikai testen, egy métert is meghaladja. Erő arany és ezüst fémszálakkal fogja össze az egész aurát. Tartalmazza a fizikai test aranyrács-struktúráját, és valamennyi csakrát, villódzó aranyfényével. A tojásdadban találunk két csúcsot, magasan spirituális, energetikus ember esetében. Kisebbet a lábnál, nagyobbat a fejnél. Kevesen vannak, akik további síkot/síkokat képesek érzékelni. Auránk kisugárzását 15 méter körülire tehetjük, abban az esetben, ha az nem ütközik olyan térbeli akadályba, tárgyba, ami megtöri. Más élőlény közelében energia csere jön létre. Ez feltölthet jó, vagy kellemetlen érzéssel. Tömegközlekedési eszközön utazók gyakran tapasztalják, vannak helyzetek, amikor valakitől igyekeznek minél távolabb kerülni. Ugyanakkor az ellenkezője is igaz, ismeretlen ember közelében szimpátia ébred bennük. Erdőben sétálva, jól érezzük magunkat, nagyokat szippantunk a tiszta levegőből, tüdőnket jól átlélegezzük. A fáktól rengeteg tiszta energiát kapunk. Keressünk magunknak, egy öreg fát, -lehetőleg tölgyet-, támasszuk hátunkat a törzsének, vagy öleljük át, hunyjuk le a szemünket, -hogy elménk elcsendesedjen-, maradjunk így pár percig. Érezzük, amint sejtjeinket átjárja a fától kapott energia, és feltölti minden porcikánkat. Az auránk tisztaságára fordítsunk nagy gondot. Pozitív gondolatokkal, alázatos szolgálatunkkal, és a belsőbékénkkel teremthetjük meg azt a harmóniát, mely biztosítja számunkra az egészséget. A testi-, lelki- szellemi harmóniánkat az aura és a csakrák tisztasága biztosítja. A negatív gondolatok, cselekedetek diszharmóniát teremtenek, rezgésszintjük lecsökken.
Az átkot szórók, és a fekete mágiát alkalmazók aurája zavaros, és megszállókkal telített lehet.
*
Az aura színei:
Vörös:
Akaraterő dinamika, a fizikai erőmegvalósításának a színe. A düh, harag, agresszió is ebben a színben jelenik meg.
Narancssárga:
Az életerő vidámság, pozitív gondolkodás, bátorság, és az élénkség színe. Ha barnás színbe megy át, jelen lehet a fizikai test kifáradása, szerelemféltés, vagy féltékenység mások sikereire.
Sárga:
Az értelem, intelligencia színe. Jelenléte az aurában magas szellemi tevékenységgel van kapcsolatban. Tompább színben nagyfokú befolyásolhatóságot, és egoista viselkedést, gondolkodást, jeleníti meg.
Zöld:
A harmónia színe. Jó kommunikatív képességet, közlékenységet, barátságot, és életörömet mutat. A gyógyítók, természetgyógyászok színe. Az olajzöld utalhat fokozott anyagiasságra, sötétzöld viszont nagyfokú önzést, és mások kihasználásra való törekvést mutat.
Kék:
Karitatív személyiséget, nyugalmat, biztonságra való törekvést jelent. Tompa árnyalatban jelenik meg, introvertáltságnál, és depresszióra való hajlamnál.
Ibolyaszín:
Spirituális fejlődés színe, az intuíció fokmérője, jelenléte az aurában, az egyén más dimenzióbeli kapcsolatteremtési képességét mutatja. A szeretet és az alázat megjelenítője is egyben, ide az anyagi világ már nem ér el.
Fehér:
Védőpajzs szükségszerű megjelenítője, a háttérben jelen lehet betegség, vagy tartós függőség.
*
Színek a gyógyításban
Színes kavalkád az egész életünk, amelyben élünk. A komor tél után, amikor kertünkben megpillantjuk az első hóvirág, apró kis bóbitáját, a lelkünkben öröm tüze gyúl, melynek lángja, felmelegíti egész lényünket. A hangoknak szintén felbecsülhetetlen szerepük van az életünkben. A tavaszi madárcsicsergésben, nem csak a természet, a lélek is új reményre ébred. Csukd be a szemed, lazítsd el magad, és jeleníts meg hangot, egy karneválról. Általában csak képpel együtt fog megjelenni. Minél tarkább a kép, annál tisztábban hallod a hangot. Nehéz a kettő egymás nélkül elképzelni. Tehát láthatjuk, hogy a színek és hangok összetartoznak. Szeretem az olaszokat. Ma is, -néha több generációs- nagycsalád jellemzi őket. Lakásuk frekventált területén óriási asztalt találunk sok székkel, - ezek nem térfoglaló bútorok -, a család ,,szentélye", a napi elmaradhatatlan közös étkezések ,,oltára". Bármely társadalmi réteget nézzük, az életforma egyformán megtalálható náluk. Az étel mellé, terítékre kerül a nap eseménye, feladata,, és problémája. Emocionális életet élnek, gondjaikat nem söprik a szőnyeg alá, az alakoskodás távol áll tőlük. Nem egymás mellett, hanem egymás előtt élik az életüket. Egy ilyen családban a feladatok, problémák, megoldása közös feladattá válik, a felelősség vállalás is megoszlik közöttük. Családi étkezések során, olyan hatás érhető el, mint egy közös meditációban. Egymás auraterébe simulva, folyamatos energiacsere jön létre, megnöveli az energiateret, nagyon jó hatást gyakorol a jelenlevőkre, ami kihat a közös gondolkodásra. Ahol sok ember gyűlik össze, ott sok szín jelenik meg a palettán. A színek érzéseket teremtenek, kapcsolatban vannak egymással. A színek és hangok rezgése alkalmas arra, hogy a már meglévő energiákat erősítse, befolyásolja. Isaac Newton fedezte fel, hogy a fehér fényt a prizma 7 színre bontja. Max Plancktól tudjuk, hogy a fény apró részecskéi a kvantumok. Albert Einstein pedig megállapította, hogy a fény kettős jellege, hullámtermészetű. Tehát a fehér fényből keletkezett hét szín, létrehozó erőként jelenik meg, és a hét őserőhöz társul.
Teozófiában a hét sugár Isten hét Szellemét jelképezi.
Vörös: Élet és Akarat Szelleme. Hozzá van rendelve: a hatalom, autoritás.
Narancs: Szentség Szelleme. Hozzárendelve: kutatás, tudomány.
Sárga: Bölcsesség szelleme. Hozzárendelve: intelligencia, és a gazdagság.
Zöld: Harmónia Szelleme. Hozzárendelve: fizikai kiegyensúlyozottság.
Kék: Igazság Szelleme. Hozzárendelve: tisztelet, hódolat.
Indigókék: Rejtett Misztériumok Szelleme. Hozzárendelve: szeretet és a gyógyítás.
Ibolyaszín: Áldozat Szelleme. Hozzárendelve: rítusok és mágia.
VÖRÖS:
A gyökércsakra színe, szilárd halmazállapotú, emberben a lélek képviselője. Aurában megjelenő vörös szín, a dinamika, akaratérvényesítés, a bátorság, harc, és a düh, valamint az agresszió mutatója. A vörös szín ambicionál, lelkesít, de a harag, és düh teremtője is lehet. Az önérvényesítés, akaratérvényesítés erejének növelője. Ellenben, ha túl sok van belőle izgatottságot, okoz.
Gábriel felügyeli
Vérszínével a lüktető életerő jut eszünkben, de azt se feledjük, hogy a torreádorok is ezt a színt használják a bikák felbőszítésére. A bátor kiállású, aktív típusú emberek mellett, agresszióra hajlamosaknak is a kedvenc színe. Figyeljük meg, hogy a passzív, introvertált típusú emberek ezzel a színnel szemben elutasítóak.
NARANCS
Keresztcsonti, (szexcsakra) színe. Ösztönző-színnek nevezzük, serkentőleg hat az immunrendszerre, a mirigyekre és az emésztőrendszerre. Az étvágytalanságot megszünteti, kóros soványságban szenvedőnél jelentő hízás érhető el vele. Depresszió gyógyítására is kitűnően alkalmas, növeli az öngyógyító erőt. Az aurában, többségben jelenlevő narancsszín kreatív tevékenységet és becsvágyat jelez. A színt elutasítókra jellemző a depressziós hajlam.
SÁRGA
Az elosztócsakra színe, ösztönzőleg hat a központi idegrendszerre, az emésztőrendszerre, és a méregtelenítést végző szervekre. A keringési rendszert serkenti, ezért alacsony vérnyomás esetén alkalmazzuk. A sárga színt kedvelő, magas intellektussal rendelkező emberek, derű és öntudat jellemzi őket. Az aurában megjelenő sárga szintén magas intellektusra utal. A pesszimista, búskomor ember ezt a színt elutasítja.
ZÖLD
Szívcsakra színe. A legtöbbet nyújtó színek egyike. A természettel kapcsolatos ezernyi árnyalatával képes a harmóniateremtésre, eredményeként a fáradtságot teljesen megszüntetheti. A rákterápiának kiegészítője lehet, a szembetegséget, visszérgyulladást is jól gyógyítja. Alkalmazható önállóan, vagy kiegészítő színkezelésnél. Másodszín esetén min. 5 perc szünetet kell tartani a kevert szín elkerülése érdekében. Az aurában található sok zöld, kiegyensúlyozott, belsőharmóniát megélni képes, elégedett embert mutat. Aki kedveli a zöldet törekszik a harmónia megteremtésére, képes az öngyógyító erőfelélesztésére. Az elutasítókat bizonytalanság és az elégedetlenség jellemzi.
KÉK
A torokcsakra színe, erős nyugtató, és lazító hatása miatt sok betegségnél jó eredményt érhetünk el vele. A belsőelválasztású mirigyekre kifejezetten jó hatással van. Fogyókúrára is alkalmas. Javaslat: tegyük a napi fogyasztásra szánt folyadékot kék flakonba, és azt fogyasztjuk. Magas vérnyomás, és gyulladásos folyamatok csökkentésére is alkalmas. Hordjunk magunkkal kék sálat, és ha torokfájással küszködünk, tekerjük a nyakunkra, addig tartsuk rajta, ameddig meg nem gyógyulunk. A kék színt kedvelő önmagukkal harmóniában lévő barátságos emberek. Ugyanakkor a szín elutasítókra, a belsőfeszültség jellemző Az aurában, túlsúlyban megjelenő kék, jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkező, nyugodt, de érzékeny embert mutat, kinek valószínű nincsenek tanulási nehézségei.
INDIGÓKÉK
A homlokcsakra (Harmadik Szem) színe, főleg a fülre, orra, mint érzékszervre hat. Általában mindenre alkalmazható, amit kékkel gyógyítunk, a mélyebb rétegekbe is eljuthatunk általa. Lelki terhelésnél, kimerülésnél is jó hatással bír. Az aurában megjelenő indigó szín kifejezett egyéniségre utal, aki visszahúzódó alkat. Az intuitív, testi-, lelki síkon sebezhető emberek kedvelik, míg a félelemben élő elutasítják a színt.
IBOLYASZÍN
Koronacsakra színe, mely a spirituális sík színe is egyben. Fontos a belsőmegtisztuláshoz, ez a meditációban gyakran megjelenő szín, amely a két agyféltekét harmonizálja. Jól alkalmazható védelemre.
Képzeljünk el egy ibolyaszínű fénygömböt, melynek a közepében mi helyezkedünk el... A gömb egy védőburok, erős fénye minden negatív energiát, -mit felénk küldenek-, semlegesít és visszaküld. A védelem legegyszerűbb formája, akár mindennap lebonthatjuk, és újrateremthetjük. Az aurában megjelenő ibolyaszín spirituális a fejlettség mérője. A szín kedvelőire jellemző a spirituális fejlődés iránti igény, és a fejlődés megélése. Az elutasítóknál gyakori a szellemi síkoktól való félelem.
*
Színek és kövek. Égitestek, fémek és ásványok.
Infravörös szín: macskaszem, tigrisszem. (kozmikus sugár)
Vörös: rubin (kozmikus sugár), égitest: Nap. Fém: vas, cink, réz.
Narancs: gyöngy, égitest: Hold. Fém: vas, cink, mangán és kalcium.
Sárga: korall, égitest: Mars. Fém: cink, réz, mangán, bróm és kalcium.
Zöld: smaragd, (kozmikus sugár), égitest: Merkúr. Fém: kálcium-kloridok.
Kék: holdkő (kozmikus sugár) Jupiter. Fém: cink, mangán, réz, szilikum-oxid.
Indigókék: gyémánt és gyöngyház, (kozmikus sugár) égitest: Vénusz. Fém: króm, vas, réz, magnézium, foszfor.
Ibolyaszín: zafír, ametiszt, (kozmikus sugár) égitest: Szaturnusz. Fém: mangán, vas, és kalcium.
Ultraibolya: ónix. Fehér fénynél, hegyikristályt alkalmazunk.
Folyt köv:
Hozzám közelálló, legkedvesebb témám lesz a következő fejezet: LÉLEK ÉS SZELLEM
Előző rész:
Részlet: Lélek Sándorné (Ekpafat) A lélek kulcsa c. könyvből 2011.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: kiegyensúlyozott, kapcsolatteremtő, hullámtermészetű, étvágytalanságot, újrateremthetjük, tömegközlekedési, elmaradhatatlan, immunrendszerre, inkarnációjának, szellemsebészet, méregtelenítést, letapogatásával, diszharmóniáját, szolgálatunkkal, rácsszerkezetét, belsőfeszültség, tevékenységgel, összehangoltan, torokcsakrával, idegrendszerre, halmazállapotú, szerelemféltés, pasztellszínek, rezgésszintjük, felbőszítésére, szellemtestnek, elégedetlenség, megállapította, bizonytalanság, közlékenységet, önérvényesítés, színkezelésnél, elcsendesedjen, megszüntetheti, szembetegséget, belsőharmóniát, durva fizikai, szivárvány minden, színek lehetnek, érzelmek szentélye, aurafotón ezek, aura színei, aura rétegei, éteri test, fizikai testet, fizikai test, páciens „, energiák hiányát, csakrák rendellenes, amputált betegek, testről csonkolt, fizikai testünk, Isaac Newton, Albert Einstein, Akarat Szelleme, Szentség Szelleme, Harmónia Szelleme, Igazság Szelleme, Rejtett Misztériumok Szelleme, Áldozat Szelleme, Harmadik Szem, LÉLEK ÉS SZELLEM, Lélek Sándorné,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Esti kép  Március 15-re emlékve  Szép estét  Március 15 emlékére virágba bo...  Vágy, élet és sugár  Tavaszról álmodom,  Rochefoucauld - a bölcs  Március  Paul David Tripp Március 15  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  A magukat nyílt és őszinte emb...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A szív és a cselekvés egységes...  Imádkozás Krisztus értelméért  Nem mindegy  Facebookon kaptam  Atyám !  Szent Pio atya!  Facebookon kaptam  Meghitt estéken . . .  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Keresd azt a valakit,...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ne feledjük: a föld jóval több...  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Cicus virággal  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A halolaj és a hal még a migré...  A csonk és a facsemete  Kezdet  Facebookon kaptam  Rejtő Jenő versei  Amikor még rangja volt...  Mindig tud adni ,  Sajnos ezt elBalogozták  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Törött csészék  Mély, puha álom - sárga féltés  Facebookon kaptam  Amikor 5 éves voltam,  Facebookon kaptam  Rochefoucauld - a bölcs  Március 15-re emlékve  Az ünnepről  Petőfi Sándor - A tavaszhoz  Paul David Tripp Március 16  Isteni zsebkendők  Ne feledjük: a föld jóval több...  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hernádkakon tánccal ünneplik m...  Őri István - Dal az életről  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Alvó baby  A gyász  Facebookon kaptam  A kávé  Nem foghatunk rá minden sérülé...  William Shakespeare-től idéze...  Aranyosi Ervin: Súgom a békét...  A kávé  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Szabadság  Gősi Vali - Tükre lennék...  Jóga férfiaknak  Talpra vándor  Szép estét  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15-ére  Facebookon kaptam  Rőzsehordó nő szobra  Vágy, élet és sugár  Facebookon kaptam  Ted Engstrőm gondolata  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Akinek vaj van a fején...  Jóga férfiaknak  Facebookon kaptam  Por  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Szeüleidtől tanultad  Majthényi Flóra: Mi a haza?  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Alvó baby  Kakaós piskóta 
Bejegyzés Címkék
durva fizikai, szivárvány minden, színek lehetnek, érzelmek szentélye, aurafotón ezek, aura színei, aura rétegei, éteri test, fizikai testet, fizikai test, páciens &#8222, energiák hiányát, csakrák rendellenes, amputált betegek, testről csonkolt, fizikai testünk, éteri testben, gyökér csakrával, finom színes, fizikai testtő, keresztcsonti &#8211, gondolat tisztasága, szín tiszta, szentek feje, felsorolt három, fizikai világ, fizikai világhoz, intuitív test, érzelmi test, szeretet rózsaszínű, szeretetben élőember, aura felhőben, látok egybehangzó, szerelmes emberek, tobozmirigy aranylüktető, emberi kapcsolatokat, asztrális szálakhoz, szálak erősek, éteri szint, fizikai testen, helyen történik, hang teremt, tibeti hangtálak, gyógyítónak minden, siker feltétele, önzetlen szolgálata, látók képesek, szintet elkülöníteni, aurát teljességében, éteri testtő, fénytest vagy, feltétel nélküli, isteni energiával, személy jelenlegi, egész aurát, tojásdadban találunk, tiszta levegőből, fáktól rengeteg, fától kapott, auránk tisztaságára, belsőbékénkkel teremthetjük, csakrák tisztasága, negatív gondolatok, átkot szórók, fekete mágiát, színben jelenik, életerő vidámság, élénkség színe, aurában magas, harmónia színe, olajzöld utalhat, intuíció fokmérője, alázat megjelenítője, anyagi világ, háttérben jelen, egész életünk, első hóvirág, lelkünkben öröm, hangoknak szintén, kettő egymás, család &#8222, napi elmaradhatatlan, életforma egyformán, étel mellé, alakoskodás távol, ilyen családban, felelősség vállalás, közös meditációban, közös gondolkodásra, színek érzéseket, fehér fényt, fény apró, fény kettős, fehér fényből, gyökércsakra színe, lélek képviselője, agresszió mutatója, vörös szín, lüktető életerő, színt használják, bikák felbőszítésére, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 66
  • e Hét: 239
  • e Hónap: 2988
  • e Év: 40736
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.