Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A lélek kulcsa 8. - Lélek és szellem-
  2020-02-15 21:33:51, szombat
 
   
  LÉLEK ÉS SZELLEM

Amikor kezembe vettem Allan Kardec: A SZELLEMEK KÖNYVE című művét, Szabadi Tibor J. kitűnő fordításában, világossá vált számomra a lélek halhatatlansága, a szellemek létezése.
A spiritizmus filozófiája nem könnyű anyag. Többször visszatértem egy fejezethez a pontos szövegmegértés érdekében. A spiritizmus filozófiájának megismerésével segítséget kaptam a tanfolyamaimon gyakran feltett kérdések megválaszolásához.
Megismerhetjük a szellemvilág titkait, a szellemek jellemét, viselkedését, spontán vagy idézett megjelenéseiket, valamint segítő és ártó szándékaikat. Véleményem szerint minden család, könyvtárában ott lenne a helye a kötetnek, mely tapasztalatokra épít, kifogástalan válogatással, hasznos információval szolgál egy létező másik világról. Mindenkinek szívből ajánlom a könyvet, melyet kézikönyvként használok. Saját könytáramban a Biblia és a Jelenések könyve mellett, foglal helyet.
Engem ért az a megtiszteltetés, hogy 2008. május 12-én bemutathattam; Allen Kardec:
A SPIRITIZMUS A MAGA EGYSZERŰSÉGÉBEN a szellemek tanításainak rövid bemutatása és kinyilatkozásaik című kiadványát, Szabadi Tibor J. tolmácsolásában. A nagyszerű alkotásban egyértelműen bizonyított Isten és Égiek létezése, melyet az egyszerű ember is megért. A bemutató díszvendége a Nemzetközi Spiritiszta Tanács részéről Clóvis A. Portes volt Brazíliából; a vele történt találkozásunk alkalmával elköteleztem magam a szellemvilág megismerésével, kutatásával.

https://archivum.kanizsaujsag.hu/kereses/index.php?m=200&ckid=1293
Szabadi Tibor J. a filozófiai tudományok akadémiai adjunktusának hozzájárulását kértem, Allen Kardec: A SZELLEMEK KÖNYVE, A MÉDIUMOK KÖNYVE, AZ EVANGÉLIUM A SPIRITIZMUS SZERINT és A SPIRITIZMUS A MAGA EGYSZERŰSÉGÉBEN című nagy sikerű művekből részletek megjelenítéséhez.

,,Általában téves elképzelések vannak a szellemekről. Ők se nem absztrakt dolgok, nem balgák, nem ismeretlenek, nem parazsak és fénycsíkok. Sőt ellenkezőleg, nagyon is konkrét lények, pontosan meghatározható egyéniséggel és alakkal. Némi magyarázat. Az ember három lényeges része: 1. a lélek vagy szellem, az intelligens alkotórész, ahol a gondolat, az akarat és az erkölcsi érzés lakik; 2. az anyagi, nehéz és nyers burkolat a test, ahová beköltöznek a szellemek, ha külső világba kerülnek; 3. a közvetítőlélek, folyékony, könnyű burkolat, amely összekötő eszközként működik a szellem és a test között." (*Allen Kardec: A SPIRITIZMUS a maga egyszerűségében)

Mi a lélek?
Allen Kardec filozófiájában rámutat arra, hogy a lélek anyagtalan lény, a szellem testet öltött formájában. A fizikai testtel közvetítő-lélek köti össze. A halál beálltával a szellem megmarad, mely alkalmanként láthatóvá, hallhatóvá és tapinthatóvá válhat. A szellemek fejlettségükben, intelligenciájukban különbözhetnek. Más és más osztályokban léteznek.
A jó szándékú, tiszta lények a legmagasabb osztályba tartoznak, míg a rossz szándékú, irigy, gonosz szellemek az alacsony osztály lakói lesznek.
Ezek akkor léphetnek magasabb osztályokba, ha fejlettségükkel képesek a változásra és kiérdemlik. A tiszta szellem nagyon sok létben szerzett tapasztalattal és változással éri el a tökéletességet. Minden szellem erre törekszik. A testet öltött szellem mindig az emberi fajban születik újra, fejlődése érdekében. A fejlődés üteme a saját igyekezetének a függvénye.
Mivel már a testet öltés előtt egyéniséggel rendelkezik, így attól függ az előrelépése. * Eltérő irányzatok is egyértelműen bizonyítják a lélek és szellem hallhatatlanságát. Megfogalmazásukban eltérhetnek, de a végeredmény ugyanaz.
A lélek, az örök és mindenható Isten immateriális teremtménye, mely különböző fejlődési fokok elérésére képes. Platón görög filozófus szerint, a lélek létezhet testtől függetlenül, Isten részeként. A lélek testen túli kivetülését, (mint a sámánok szellemutazását) bizonyítékként mutatja be a halhatatlanságának.
Ugyanakkor rámutat a halálra, mint átmeneti állapotra utal. A hinduizmus a lelket képesnek tartja állatban és emberben egyaránt reinkarnálódni, így bizonyítva annak örökkévalóját. A Kabbalában, a halhatatlan lélek három részre osztását olvashatjuk.

A TURA tanítása szerint, 13 dimenziót ismerhetünk meg a Szellem fejlettségi fokától függő leszületéseinél.

Az 1. 2- 3. dimenziók: a pont, sík és a tér.
4. dimenzió, az Asztráltestünk, mely a halál beálltával, a Lélektesttel együtt elválik az anyagtól. Egy ideig, - a médiumi állítások szerint minimum 41 napig-, az Asztrál síkon bolyong, majd a fényútra lépve visszatér elszámolni...

5. dimenzióból, a fejlődésre ösztökélt emberek születnek. Aki ebben a dimenzióban képtelen fejlődni, mindvégig visszaszületik, ameddig nem képes továbblépni.
6. dimenzióból kevesen születnek a Földre, Szellemi Vezetők, jó Szellemmel rendelkeznek, tanítani jönnek.
7. dimenzióból már nem születik le ember, az Atya örök élettel áldott dimenziója lett. Ebből a dimenzióból valamikor sok ember született, közöttük a sumerok többsége. Ők magasan fejlett Szellemek voltak, kiemelkedő kultúrával, tudománnyal, és kézművességgel rendelkeztek. Eluralkodott az irigység az alacsonyabb fejlettségű Szellemek között, és miután mindent megtanultak tőlük, megölték őket.
A Teremtő ezért lekódolta a dimenziót, csak az térhet vissza a 7. dimenzióba, aki a földi élete során képes az 5. dimenzióban a teljes megtisztulásra. Akinek sikerül, többé nem kell leszületnie.
8. dimenzióból leszületettek Jézus apostola voltak. Istennek szentelték földi életüket, cölibátust fogadva. A 12 apostolon kívül más nem léphet a dimenzióba.

9. dimenziót, a gyógyítok dimenziójának, nevezik. Orvosok, ápolók, természetgyógyászok, energetikai gyógyítók, ennek a dimenziónak a szülöttei. De csak azok, akikben jelen van az alázat, és a szeretetrezgés domináns bennük. Akik nem munkának, hanem szolgálatnak tekintik a hívatásukat, és a feltétel nélküli segítségnyújtás természetes számukra. Ők nem ismerik a rivalizálást, az egyéni érdekük elé helyezik a közösségi érdekeket.

10. dimenzióban Jézus azon tanítványai, akik gyarló megnyilvánulásaik miatt, a Teremtő minden más dimenzióból kizárt.
11. Jézus dimenziója, az Ő Szent Lelkével.

12. A Teremtő és a gyógyító mágusok dimenziója. Minden eddigi dimenzió az Atya oltalma alatt áll, kivéve a fekete mágusokét. A fekete mágia dimenziójából épp úgy születnek le emberek a Földre, mint a másikból, hiszen ők is Isten teremtményei, de a Fekete Mágia Szelleme irányítja őket. Más naprendszerben is élhetnek, de lehet olyan12. dimenzióból leszületett, aki a Fekete Mágia Szelleméhez később csatlakozott, a szeretet, alázatot a gyűlölet, rossz szándék váltja fel esetében. Mivel a Földdel azonos rezgésű a bolygójuk, így szívesen időznek nálunk, gyakori megszállói a fizikai testnek, betegséget, nyomort, bánatot okoznak az embereknek.
Ők soha nem képesek gyógyítani. Érhetnek el átmeneti sikereket, de csak azért, hogy utána nagyobb erővel rombolhassanak. A Fekete Mágia Szelleme által irányított emberek ritkán fejlődnek olyan a szintre, hogy alkalmassá váljanak a dimenzióváltásra. Vannak megtestesült szellemcsoportok, akik a világegyetem tiszta bolygóin laknak.
Ugyanakkor, akik nem testesültek meg, mindenhol jelen vannak, bolyonganak. Körülöttünk a földön épp úgy, mint más bolygókon. Az emberek és a szellemek állandó kapcsolatban vannak megérinthetnek, figyelhetnek bennünket.
A jó szellemek, jóra ösztökélnek segítenek és gondolatainkat jó irányba befolyásolják, míg a rossz szellemek rossz irányba próbálnak terelni bennünket. Bármelyik csoportból érkeznek, mindig tanítanak bennünket. Mire képes a Szellem?
Mindenre.
Amikor külső beavatkozások nélkül, Szellemünk segítségét kérve, -kemikáliák nélkülgyógyulunk, szellemgyógyászatot alkalmazunk. Szellemgyógyász mesterként, gyakran kapok olyan kérdéseket, amelyekre azonnali választ illik adni. Sajnos a köztudatban kóbor szellemekkel való kommunikációt feltételeznek, amikor meghallják a szellemgyógyász kifejezést.
Szó sincs erről. A szellemgyógyász, Szelleme (lelke) segítségével állíthatja helyre a megbomlott energetikai egyensúlyt, mellyel visszaáll az egészség. Ma már egyre többen felismerik, belátják, hogy a fizikai fájdalom, -betegség- a lélek segélykiáltása. Gyakori bizonyítéka a rosszindulatú daganat kialakulása.
Szinte kivétel nélkül felismerhető a betegséget megelőző krízis, ami halálvágyat generál. Rossz döntések és egyéb okok miatt, kilátástalan helyzetbe került emberek, egyre gyakrabban, megoldásként, a halálvágyat hívják segítségül. Úgy gondolják az elmúlás mindent, megold, ugyanakkor bűntudatot hagynak maguk után a környezetükre, egyesek még profitálnak is belőle... Elkalandoznak, milyen jó lesz megpihenni, nem kell megoldásokon töprengeni, és felelősséggel járó döntéseket hozni. Pár napos előrevetített ,,nyugalom" után, újból felszínre tőrnek a jelen problémái, jön a felmentő sóhaj, a vágy, bárcsak...
A halálvágy egyre gyakrabban jelenik meg az egyén gondolataiban. Hatására, dönt a szervezetet irányító ,,hadsereg", megkezdi a kívánság teljesítését. Megindítja ostromát, és lerombolja védekező képességet, megteremti az elmúláshoz szükséges feltételeket. Az immunrendszer összeomlása, utat nyit a rákos sejtek szaporodásának. Visszafordulni csak a halálvágy első fázisában lehet, amikor még erőt meríthetünk és harcolhatunk a probléma megoldása érdekében, és képesek vagyunk átalakítani az életünket a megváltozott körülményekhez.
Az önsajnálatot és érzelmi zsarolást felváltja a célkitűzés, felszámoljuk a semmit nem nyújtó, sehová nem vezető, külső-, és belső tényezőket, berendezkedünk az új életre. Ehhez kérhetjük saját szellemünket, legyen segítségünkre, kérjen számunkra isteni gyógyító energiát, és közvetítse azt gyógyulásunk érdekében, hogy mielőbb visszanyerjük egészségünket!

A szellemgyógyászat nem más, mint az ISTENI GYÓGYÍTÓ ENERGIA, melynek KÖZVETÍTŐJE a szellemgyógyász, SZELLEME által Mivel finom energia van jelen, ezért nem alkalmazható együtt más energiai kezelésekkel, mint például a Reiki. A szellemgyógyász csatorna az isteni gyógyító energia közvetítésére. Nem csak magán, hanem bárkin képes segíteni, a technikája tanulható, egymásra épülő kurzusokon.
Az Aktív Szellemgyógyászat 2. fokának beavatásával, szellemi segítőt/segítőket kap a tanuló, Őrangyali közvetítéssel, a gyógyításokhoz. Ezen kívül megismerkedünk a színek és a kövek rezgésével, az általuk való gyógyítással, és lehetőségünk nyílik távkezelésre. A 3. fokozaton különféle technikákat sajátíthat el a hallgató, például az íriszkezelést, és a hipnózisba való bevezetést.
Az 1. 2. fokozat ismétlésével, komoly etikai szabályok megismerésével felkészülhet a 4. fokozatra, a pszi-sebészetre, amely koronája a szellemgyógyászatnak, ahol megnyitják a harmadik szemet.
A pszi sebészettel, ínoperabilis műtétek végezhetők, ciszták eltüntethetők, epe-, vesekövek porlaszthatók, számtalan beavatkozás végezhető általa.
Ezeknél a kezeléseknél soha nem lép fel szövődmény, mivel energetikai beavatkozás. 5. -ik a Master fokozat. Sikeres vizsga esetén, engedélyt kapnak az egyes fokozatok tanításához.

A szellemgyógyászatban is több irányvonal létezik. Véleményem szerint mindegyik sikeresen alkalmazható, amennyiben hittel, alázattal és odaadó szeretettel működtetjük. Soha nem szabad elfelejteni, hogy a gyógyításkor csak az isteni gyógyításnak a csatornái, és nem teremtői vagyunk. Létezik kézrátétes és érintés nélküli kezelés, gyógyítás, és energetikai műtét.
Az Aktív Szellemgyógyászat kézrátétes, a pszichotronikai ág, érintés nélküli, a műtétek a ,,mennyei kórházakban" történnek. Mind a két irányvonalat képviselem, egyénre szabott a választásom. Mindkettő sikeresen alkalmazható, ha szeretettel és alázattal szolgáljuk.
Szellemgyógyászat a kozmetikusok körében igen elterjedt, mivel lehetőséget nyújt bőrhámlasztás nélküli ránctalanításra, heghalványításra, és még sok más kezelésre. Szellemgyógyászatot végzett masszőrök is csodálatos eredményekről számolnak be.
Elmondhatjuk, szinte nincs olyan eset, amikor segítségül ne hívhatnánk. A páciens hite, feltétele a sikeres gyógyulásnak. Különös gondot kell fordítani arra, hogy a hozzánk forduló beteget mindig tájékoztassuk az orvosi kezelés fontosságáról.
A SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, ÉS KEZELÉSEKET!
Ellenben hatékonyan támogatja azt. Egyes országokban, sikeresen dolgoznak együtt orvosok és szellemgyógyászok, és kimagasló eredményeket el. Ajánlom az alábbi internetes oldalt, mindenkinek, akit érdekel a szellemgyógyászat, mert megismerhetik az orvosok véleményét, esettanulmányok bemutatásával.

http://www.bruno-groening.org/magyar/mwf/erfahrungsbericht.htm
Pszi-sebészet képzésen több orvos is részt vesz. Anonimitást kérnek, mert a szakma kirekeszti és megbélyegzi őket. Érdeklődésemre, miért vállalják fel, egyöntetű választ kaptam, mert működik és segít, néha olyan esetben is, amikor a lehetőségek tárháza kiürült...

Később az 5. fokozaton, a Master képzésen egyikőjükkel sem találkoztam. Nem kerüljük el egymást, alkalmanként konzultálunk, esettanulmányokat elemzünk, így tudom, hogy a mindennapokban sikeresen alkalmazzák a tanultakat. Mindezt titokban, mert féltik az egzisztenciájukat. Megértem, hiszen családjuk megélhetése a tét. Szomorú, hogy csak titokban végezhetik ezt az áldásos tevékenységet! Nekem is van orvos tanítványom, pszi-sebész, aki fiatalon már a szakma egyik legjobbja. A szellemgyógyász soha nem állíthat fel diagnózist, sem tudása, sem joga nincs hozzá, -kivéve, ha az illető orvos-. Arra kapott beavatást és felhatalmazást, hogy a megbomlott harmónia visszaállításának segítője legyen az isteni gyógyító energia közvetítésénél.
Csodát senki nem ígérhet, figyelembe kell venni, vannak esetek, mikor nem segíthet. Ilyen eset például, amikor a páciens karmikus folyamatát éli, vagy a lélek tervében szerepel a betegség megélése. Amikor úgy döntesz szellemgyógyászt, keresel fel, kérdezz tőle bátran. Kérdezd meg melyik ágon, és milyen képesítést szerzett. Kérd el az oklevelét, bizonyítványát.
Az igazi gyógyító, nem veszi bizalmatlanságnak, megérti a kérésedet, szívesen áll a rendelkezésedre. Nálam az oklevelek jól látható helyen vannak elhelyezve, így a bátortalan ember, kérdezés nélkül is láthatja. Tanítványaimnak ezt a lehetőséget ajánlom.
Aki kérésed ellenére nem tudja, nem akarja bizonyítani végzettségét, köszönj el tőle udvariasan, nem a te embered. Ezoterikus világunkban egyre több az ,,önmagát kinevezett" látó.
A látókat is érdemes górcső alá venni. Megkérdezni tőlük, a Felső Lény, kilétét, aki átvette a felelősséget a harmadik szem megnyitásakor? Ha erre sincs rá válasz, vagy az, hogy egy kurzuson nyitották meg X összegért, onnan is siess el, mert ez bizony nem így működik.
Nagyon kevés és kivételes tudással felruházott mester képes imaginális látáshoz juttatni tanítványait, ezért soha nem kérnek pénzt. Azt sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a tisztánlátás nem úgy működik, hogy megnézem egy család, vagy személy útját. Nem azt hívhatunk le, amit szeretnénk, és nem akkor, amikor akarunk.
Azt láthatjuk, amit láttatni akarnak velünk, saját fejlődésünk, és tanulásunk érdekében. Az igazi látó, nem hangoztatja képességét, alázattal és felelősséggel fogadja, nem él vissza vele, csak és kizárólag segítségre használja. Mások kíváncsiságát nem elégíti ki. Nem is tehet másként, hiszen ezt az isteni ajándékot addig birtokolhatja, ameddig méltatlanná nem válik a csodára.
Kövek a gyógyításban

Egyre gyakrabban olvashatunk a kristályok gyógyító hatásáról. Sokan elutasítják, nem értik, egy ásvány mivel tudná megszüntetni, vagy enyhíteni a fizikai tüneteket. Kristályokat szellemgyógyászatban rendszeresen alkalmazunk a gyógyító energiák növelésére. Azt viszont soha nem szabad elfelejteni, a kövek csak eszközei a gyógyításnak. Hogy jobban megértsük itt mire gondolok; egy műtétnél sem a szikétől gyógyul meg a beteg, annak ellenére, hogy nélkülözhetetlen eszköz a sebész kezében...
Tévedés azt hinni, ha valaki vásárol egy ,,alkalmas" követ, az működik magától. Minden kristálynak rezgése van, mely befolyással bír egy másik rezgésre. A kristályok minden éteri és emberi energiát magukba gyűjtenek, amivel kapcsolatba kerülnek, és elraktározzák, majd kisugározzák magukból. Mikor a kezünkbe veszünk egy kristályt a legfontosabb feladatunk a megtisztítása, az idegen energiáktól. Legegyszerűbb módja, ha rövid ideig sóba, vízbe, vagy sós vízbe tesszük, majd a levegőn, napon, vagy a tenyerünkben megszárítjuk, de alkalmazhatunk füstölőt, elektromos ibolyafényt is, főleg a pszichés lenyomatok megtisztításához. Az ásványokat éteri energiakondenzátornak nevezzük, melyeket programozhatunk, aktiválhatunk vele csakrát, vagy kristálycsapdának alkalmazhatjuk.
Csak jól megtisztított kristály alkalmas programozásra! A jól előkészített kristály sokszorosan megnövekedett rezgéseket sugároz ki magából. A kristályoknak nincs tudatuk, de tudatszikrákkal rendelkeznek, ezért képessé válnak az utasítások végrehajtására. Ha felkészültünk a kristály ,,munkába állítására", imádkozzunk. Kérjük a teremtőt, az őseink szellemeit, és az Angyalokat, hogy tisztítsák meg a kristályt minden tisztátalan energiától, pszichés lenyomattól, és az előző programoktól. Kezünket fölé helyezve, érezzük tenyerünkben a kellemesen tiszta energiát. Megköszönjük a segítőknek. Ezt követi a programozás, és a kódolás. A kristályt szóban, vagy gondolatban utasíthatjuk. Előnyben létesítem a hangos programozást, de mindenki maga dönti el mi áll hozzá közelebb. Háromszor szükséges utasítani... Például arra, hogy töltődjön fel isteni gyógyító erővel, vagy bölcsességgel, tudással, illetve amire szükség van... Ezt követően az utasítással felvett energiákat stabilizáljuk a következőképpen. A kristály auráját befestjük fehérrel kevert kék-, vagy világoskék fénnyel. Technikája: megnyitjuk a koronacsakrát, lekérjük a meghatározott fényt, és a tenyércsakrán ,,kilélegezve" befestjük vele a kristályt. Szellemgyógyászatnál tanult komplett (tüdő és bőr) légzést vagy Prána légzést alkalmazunk. Új ékszer vásárlása esetén, vagy családi ékszerek viselése előtt, soha ne feledkezzünk meg a kövek tisztításról, mert tisztátalan-, vagy idegen pszichés lenyomat képező energiát sugározhatnak ki ránk.

Beavatott gyógyító kezében lézerként működik egy hegyes kristály. Ezeket és a kristály rudakat is hasonló módon tisztítjuk, programozzuk, stabilizáljuk, és áldást is kérhetünk rájuk. A kristályokkal csakrákat stabilizálhatunk, aurát tisztíthatunk, vagy kristálycsapdát készíthetünk. A kristálycsapda kezelés után minden alkalommal azonnal tisztítani kell a követ. Szellemgyógyászatban távkezelésnél is használhatunk kristályt.
Mindenkinek érdemes beszerezni a 7. csakra köveket. Egy körrajzra ráírni a saját nevét, és a jól előkészített csakraköveket egy napra felhelyezni, a megfelelő helyre(a képzeletbeli csakrára), ha szükségét érezzük. A csakrakövek felsorolása az előbbi részekben megtalálható. Összefoglalva, csak megtisztított kristály alkalmas bármilyen tevékenységre.

Folyt. köv: Fényadás -az eszköztelen gyógyítás
Előző fejezet: https://www.facebook.com/notes/evita/a-l%C3%A9lek-kulcs-7-aura-/182612816402122/

Részlet: Lélek Sándorné (Ekpafat) A lélek Kulcsa c. 2011.
Szerzői megjegyzés: “Szellemi gyermekem" legkedvesebb fejezete ....
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szellemcsoportok, szellemgyógyászt, heghalványításra, kinyilatkozásaik, dimenzióváltásra, stabilizálhatunk, megjelenítéséhez, nélkülgyógyulunk, megtisztításához, nélkülözhetetlen, egyszerűségében, megtiszteltetés, segítségnyújtás, fejlettségükkel, programozhatunk, tudatszikrákkal, szellemutazását, megjelenéseiket, tapasztalatokra, leszületéseinél, fejlettségükben, szellemgyógyász, tolmácsolásában, következőképpen, kristálycsapdát, halhatatlansága, esettanulmányok, rendelkezésedre, pszichotronikai, tanítványaimnak, ránctalanításra, beavatkozásokat, tökéletességet, különbözhetnek, filozófiájában, végrehajtására, lélek halhatatlansága, szellemek létezése, spiritizmus filozófiája, pontos szövegmegértés, spiritizmus filozófiájának, tanfolyamaimon gyakran, szellemvilág titkait, szellemek jellemét, létező másik, szellemek tanításainak, nagyszerű alkotásban, egyszerű ember, bemutató díszvendége, vele történt, szellemvilág megismerésével, filozófiai tudományok, LÉLEK ÉS SZELLEM, Allan Kardec, SZELLEMEK KÖNYVE, Szabadi Tibor, Allen Kardec, SPIRITIZMUS MAGA EGYSZERŰSÉGÉBEN, Nemzetközi Spiritiszta Tanács, Clóvis, MÉDIUMOK KÖNYVE, EVANGÉLIUM SPIRITIZMUS SZERINT, Szellemi Vezetők, Szent Lelkével, Fekete Mágia Szelleme, Fekete Mágia Szelleméhez, ISTENI GYÓGYÍTÓ ENERGIA, Aktív Szellemgyógyászat, SZELLEMGYÓGYÁSZAT NEM HELYETTESÍTI AZ ORVOSI BEAVATKOZÁSOKAT, Felső Lény, Lélek Sándorné,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A hagyma antibakteriális hatás...  Esterházy Péterre emlékezünk  Egy gondolat  Jánosházy György: Fogd a kezem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vidámság  Önmaga ellenére  Előfordul, hogy  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Szívek  Egyszerű  Facebookon kaptam  A Magyar Költészet napja alkal...  Zilahy Lajos mondta  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 13  Egy párkányon  Tavaszi este  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Otthon  Nagy és kis csodák  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Tavaszi este  Paul Éluard - És egy mosoly  Paul David Tripp Április 14  Robin Wight pitypang szobra  Facebookon kaptam Krisztinától  különleges  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Alvó cicák  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Paul David Tripp Április 13  Mindig lesz olyan  Hegedüs Géza: Magyar költészet  A felvilágosodás...  Magamnak  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem ujjad karcsuságait,  Baranyi Ferenc - N i n c s  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ma van a magyar költészet napj...  Müller Péter tollából  Tavaszi este  Gebhardt Nóra versei II.  Somlyó Zoltán - Orgonával  Tanácsok egy pszichológustól  Különleges  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tavaszi este  Segíts neki dicsérni Téged  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Ismeretlen: Ikarusz monda  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Előnyök, amelyeket a meditáció...  A sorsod  Pitypang szökőkút  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Otthon  Ma van a magyar költészet napj...  Pitypang szökőkút  Facebookon kaptam  A felvilágosodás...  Előfordul, hogy  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  József Attila - Kopogtatás nél...  Töröld le  József Attila – Keresek ...  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  A sorsod  Ady Endre - Mindegy átka  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Tavaszi este  Vito Giaquinto gondolata  A pitypang legendája  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Bársony székben 
Bejegyzés Címkék
lélek halhatatlansága, szellemek létezése, spiritizmus filozófiája, pontos szövegmegértés, spiritizmus filozófiájának, tanfolyamaimon gyakran, szellemvilág titkait, szellemek jellemét, létező másik, szellemek tanításainak, nagyszerű alkotásban, egyszerű ember, bemutató díszvendége, vele történt, szellemvilág megismerésével, filozófiai tudományok, ember három, lélek vagy, intelligens alkotórész, erkölcsi érzés, test között, maga egyszerűségében, lélek anyagtalan, szellem testet, fizikai testtel, halál beálltával, szellem megmarad, szellemek fejlettségükben, legmagasabb osztályba, rossz szándékú, alacsony osztály, tiszta szellem, testet öltött, emberi fajban, fejlődés üteme, saját igyekezetének, testet öltés, végeredmény ugyanaz, lélek létezhet, lélek testen, sámánok szellemutazását, lelket képesnek, halhatatlan lélek, médiumi állítások, fényútra lépve, fejlődésre ösztökélt, dimenzióban képtelen, dimenzióból valamikor, sumerok többsége, alacsonyabb fejlettségű, térhet vissza, földi élete, teljes megtisztulásra, gyógyítok dimenziójának, szeretetrezgés domináns, feltétel nélküli, egyéni érdekük, közösségi érdekeket, gyógyító mágusok, fekete mágusokét, fekete mágia, fizikai testnek, világegyetem tiszta, szellemek állandó, rossz szellemek, köztudatban kóbor, szellemgyógyász kifejezést, megbomlott energetikai, fizikai fájdalom, lélek segélykiáltása, rosszindulatú daganat, betegséget megelőző, halálvágyat hívják, elmúlás mindent, jelen problémái, felmentő sóhaj, halálvágy egyre, egyén gondolataiban, szervezetet irányító, kívánság teljesítését, elmúláshoz szükséges, immunrendszer összeomlása, rákos sejtek, halálvágy első, probléma megoldása, megváltozott körülményekhez, szellemgyógyász csatorna, isteni gyógyító, technikája tanulható, kövek rezgésével, általuk való, hipnózisba való, harmadik szemet, pszi sebészettel, kezeléseknél soha, egyes fokozatok, gyógyításkor csak, isteni gyógyításnak, kozmetikusok körében, páciens hite, sikeres gyógyulásnak, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 34
  • e Hét: 2250
  • e Hónap: 4145
  • e Év: 54936
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.