Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Marihuana a legnagynagyszerűbb orvosság ezen a bolygón?
  2013-10-28 12:43:56, hétfő
 
   
 
TudnodKell |
Földünkön valóban kevés olyan gyógynövény él, amely annyira sokoldalú, egyszersmind igénytelen volna, mint a kender. Az ember textilnövényként ősidők óta termeszti, szárából rothadásálló, feszes köteleket és szövetet készít. Leveleiből és virágaiból teát főz, süteményeket süt, bódító elixíreket, gyógyító tinktúrákat és sebgyógyító kenőcsöket kever. Ugyanakkor jelentős étrend-kiegészítő is, hiszen nagy mennyiségben tartalmaz telítetlen zsírsavakat.

Egy újságíró keresve sem találhat jobb interjúalanyt Rick Simpsonnál: ez a jó kedélyű kanadai öregúr elképesztő odaadással és hozzáértéssel beszél arról, ami az ő asztala. Ez pedig nem más, mint a Phoenix Tears, egy rendkívül erős marihuána kivonat, avagy kenderolaj, ahogy ő nevezi. Állítása szerint emberek ezreit gyógyította már ki vele a rákból, s az egyetlen ok, amiért nem terjedt el világszerte, a bűnös profitérdekek között keresendő.
marijuana
-Prágában beszélgettünk-
Az ön által kifejlesztett kannabiszkivonat valóban képes gyógyítani egy sor gyógyíthatatlannak mondott betegséget, például a Sclerosis Multiplexet és a rákot is?
Rick Simpson: A történelem során a kendert mindig is orvosságként kezelték.Ha a legerősebb kenderfajták virágából - amit ugyan szokás marihuánának is nevezni, de én nem szeretem ezt a szót - kivonatot készítesz, és rendszeresen fogyasztod, akkor azzal nagyon is jót teszel a szervezetednek.
Hadd tegyem hozzá:
senkinek sem javaslom, hogy cigarettába tekerje és elszívja,és nem pusztán a dohányzás káros mivolta miatt.
A gyógyhatás ugyanis akkor érvényesül, ha a hatóanyagokat nagy koncentrátumban tartalmazó kivonatot fogyasztod. Cigarettába tekerve a hatóanyagok 90 százaléka elszáll a füsttel. Kanadában emberek ezreit sikerült már meggyógyítani, köztük rákosokat, ízületi gyulladásban és Lou Gehrig-kórban szenvedőket is. Kiváló eredményeket értünk el az AIDS-szel, tehát az úgynevezett gyógyíthatatlan betegségek terén.
EZ A LEGNAGYSZERŰBB ORVOSSÁG EZEN A BOLYGÓN.

Az egyetlen ok, amiért a kendert törvényen kívül helyezték, az a gyógyszeripari cégekre vezethető vissza. Túl nagy pénzek forognak kockán, amikért eladhatják a kemikáliákat.
CK: Miért nem csinálnak a kenderolajból is pénzt?
RS: Miután kigyógyítottam magam a rákból 2003-ban, elmentem a kanadai kormányhoz, a rákellenes ligához és úgymond az összes fejeshez, aki döntést hoz ebben a kérdésben. Mind elutasítottak, merthogy a gyógyszerem alapanyaga a marihuána. Ez nonszensz! A marihuána nem okoz függőséget, nem káros. Nézd meg ezzel szemben azt a szemetet, amit gyógyszerként adnak! Kemoterápia és sugárkezelés a rák ellen?! Ez elmebaj! Szerintem ezek az általános gyógymódok okozzák a rákot! Hogyan gondolhatja bárki, hogy annyi méreg, amitől az ember haja kihullik, segíthet egy beteg emberen?! Ez őrültség!
CK: Ha mindez ennyire nyilvánvaló, akkor miért tartunk még mindig itt?
RS: Mert kimosták az agyunk - nem- csak a miénket, az orvosokét is. Az 1800-as évek végén és a századfordulón az orvosi szakirodalom faltól falig a kenderről szólt. Kenderből készültek a gyógyszerek világszerte. Aztán hirtelen, a 20. század elején az Egyesült Államok akkori elnöke, fejesei és még néhány gazdag cimborája összejöttek, és létrehozták az orvosi alapítványokat. Az empirikus tudományon alapuló gyógyszereket félrelökték, helyettük vegyszerekből kezdtek előállítani orvosságokat. Hogy miért? Mert a ,,haverok" mind vegyiparral foglalkoztak!
Micsoda szégyen, micsoda hazugság! Szerintem manapság az orvosok nem tanulnak a gyógyszerekről, ők csak a gyógyszergyárak dílerei. Ha pedig megnézed a halálozási statisztikákat, a túladagolásos halálesetek nyolcvan százalékát gyógyszerek okozzák. Ezzel szemben hány embert ismersz, aki kendertől halt meg? Egy sincs. A kender egy természetes antibiotikum, úgy gyógyít, mint semmi más.
CK: Mit gondol, eljön még az idő, amikor a szakirodalom újra faltól falig a kenderről fog szólni?
RS: Azt tudom csak, hogy az összes törvény és jogszabály, ami valaha is hatályba lépett a kender ellen, mind hazugságban fogant.
A kender nem árt senkinek, ez a legnagyszerűbb növény, amit ember termeszthet. Ötvenezer különféle dolgot lehet készíteni belőle, nem beszélve a gyógyszerekről.
Az olaj ráadásul erősíti is a szervezetet, segít megvédeni az egyes betegségektől. Szerintem minden nő, férfi és gyerek ezen a bolygón naponta kellene, hogy fogyasszon egy keveset az olajból, hogy megőrizzék az egészségüket. Persze sokan mondják, hogy tartsuk távol a gyerekektől, de ez megint csak nonszensz. A földön a legegészségesebb gyerekek azoktól az anyáktól születtek, akik kendert fogyasztanak Jamaicában. A 80-as években tanulmány is készült erről, utána lehet nézni. Az iskolákban manapság egyre több diáknál fordul elő figyelemhiányos rendellenesség, amire az orvosok vegyszereket írnak fel, például Ritalint. Miért nem kenderolajat adnak? Az nem ártana nekik! Ez egy olyan gyógyszer, amit egész életedben szedhetsz, nem válsz függővé tőle, és nem is ártalmas.
cbd3
CK: Eddig mit tettek annak érdekében, hogy felszámolják ezt az elmebajos állapotot?
RS: Három éve nyilvánosságra hoztuk a kezelésekről szóló dokumentációkat, készült egy film is, amit mostanra már emberek milliói láttak (A ,,Run from the cure" című film teljes egészében megtekinthető a Youtube-on - A Szerk.). Az egész világon vannak csoportjaink, százezrek készítik el és használják ezt a gyógyszert, mert megosztottuk a titkát. Egy edény kell hozzá, egy kevés oldószer és egy font (kb. 450 gramm) jó minőségű kendervirágzat.
Az instrukciók ingyen olvashatók a phoenixtears.ca oldalon, ahol az adagolásra vonatkozó információk is megtalálhatók. A kezelést ugyanis kis dózisokkal kell kezdeni, általában öt hétig tart, amíg a páciensek eljutnak addig, hogy egy adagjuk 0,3 gramm olaj legyen.
CK: Ha teljesen biztonságos, akkor mi szükség van a dózis lassú növelésére?
RS: Ezekkel az apró lépésekkel lehet kialakítani a szervezetben a THC-val szembeni toleranciát. Ha egyszerre nagyobb dózisban kerül az olaj a szervezetbe, akkor sem történik semmi baj, legfeljebb sokat alszik tőle a páciens. Sokan mondják, hogy nem tudnak bevenni egy grammot 24 órán belül, de egy hónap után már képesek rá. Én az interjú előtt fogyasztottam az olajból. Úgy nézek ki, mint aki be van tépve?
CK: Egyáltalán nem.
RS: Azért nincs ilyesmiről szó, mert a szervezetemben kiépült a tolerancia a THC-val szemben, a pszichoaktív hatása így már nem, csak minden egyéb jótékony hatása érvényesül.
CK: Ki lehet gyógyulni a rákból?
RS: A legtöbb belső daganatot, a legkomolyabb rákos megbetegedések esetében, ha a pácienst még nem érte túl sok ártalom a kemoterápiától és a besugárzástól, akkor körülbelül 90 nap alatt gyógyítani lehet. Ha idejönnél hozzám, hogy most diagnosztizáltak tüdőrákot nálad, akkor egy hatvangrammos kezelést javasolnék, mint mondtam, szép lassan növelve a napi mennyiséget. A harmadik hónap végére megszabadulnál a ráktól.
CK: Hány embert sikerült eddig a phoenixtearsszel meggyógyítani?
RS: Lassan tíz éve, 2003-ban kezdtem ezzel foglalkozni, azóta évről évre többen keresnek fel. Pontos adataim nincsenek, megbecsülni tudom, nagyjából ötezren lehetnek. Közülük csaknem minden második személyesen keresett fel a legkülönbözőbb betegségekkel.
CK: Elképzelhető, hogy előbb-utóbb kereskedelmi forgalomba kerül az olaj?
RS: Nem hiszem, talán nincs is rá szükség. Az elkészítése egyszerű, minden tudnivaló ingyen elérhető az interneten, nem kell érte fizetni.
CK: Sokan nem is sejtik, hogy létezik a kémiai gyógyszerek alternatívája, őket hogyan lehet elérni és meggyőzni?
RS: Ez rendkívül nehéz, mert a mainstream média sokszor szándékosan tartja vissza az információt. Tavaly Csehországban például megkeresett egy hölgy a legnagyobb cseh napilaptól, interjút kért tőlem, amit el is készített, remek munkát végzett. Végül mégsem közölték le az újságban.
CK: Miért?
RS: Mert a szerkesztők tulajdonosi ellenőrzés alatt állnak. És mit gondolsz, kik a tulajdonosai a legnagyobb médiumoknak?
CK: Akkor hát mit tehetünk?
RS: Talán, ha csak egyszerűen egymás mellé állunk... Elvégre ez is Isten növénye, ami ártalmatlan, sőt a legpotenciálisabb gyógyhatású növény a földön, amit ezer és ezerféle módon használhatunk. Kinek van joga azt mondani, hogy nem lehet a mienk? Nem hal meg tőle senki, nem okoz függőséget. Hogyan mondhatja bárki, akár egy kormány is azt, hogy nem termesztheted meg ezt a növényt a saját egészséged érdekében? Az embereknek rá kell ébredniük arra, hogy valójában mi is történik, aztán egyesülnünk kell. Ha már sokan vagyunk, akkor odaállhatunk a frontvonalra, és azt mondhatjuk, hogy ,,ide figyelj, akarjuk az orvosságunkat, úgyhogy pofa be!". Muszáj lesz engedelmeskedniük.
CK: Szerintem ez nem lesz ilyen egyszerű.
RS: Márpedig ilyesfajta nyomást kell gyakorolni. Beszélni kell róla, minél szélesebb körben, fel kell mutatni, hogy még csak nem is valami újdonságról van szó.
A legnagyobb gyógyszergyárak az 1800-as években kender alapú gyógyszereket gyártottak. Akkoriban vált gyakorlattá, hogy a gyógyszergyárak kivonatokat készítettek gyógynövényekből. Mind közül a kender volt a legismertebb, és gyakorlatilag ugyanazt az olajat állították elő, amivel most én is gyógyítok. Ez az egész hisztéria a profitról szól. Ha te egy gyógyszergyár vagy, és készítesz egy gyógyszert, ami teljes mértékben hatásos, az nem viszi előre az üzletet. Ők nem akarnak meggyógyítani, sőt, az orvosok sem, mivel kimosták az agyukat.
Hogyan öli meg a kenderolaj a rákot


Ha az anyukád azt mondja, hogy a méreg jó lehet a nyavalyádra, vagy a besugárzás jó hatással bírhat, akkor azt gondolnád róla, hogy megőrült. De ha ugyanezt egy fazon fehér köpenyben mondja...!?
És végigmész a programon, csinálod hetekig, amit mond.

Hazudnak nekünk, és még csak nem is tudnak róla! Ezen kell változtatnunk.
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Címkék: gyógynövényekből, kannabiszkivonat, phoenixtearsszel, textilnövényként, legegészségesebb, diagnosztizáltak, gyógyszergyárak, koncentrátumban, figyelemhiányos, gyógyíthatatlan, dokumentációkat, kemoterápiától, gyógyszeripari, megszabadulnál, századfordulón, szervezetednek, legnagyszerűbb, megbetegedések, statisztikákat, kigyógyítottam, gyógyszerekről, szervezetemben, alapítványokat, legkülönbözőbb, kendervirágzat, nyilvánosságra, rendellenesség, orvosságunkat, gyógyszereket, beszélgettünk, gyógyszerként, vegyszerekből, interjúalanyt, elutasítottak, meggyógyítani, hozzáértéssel, ember textilnövényként, újságíró keresve, rendkívül erős, bűnös profitérdekek, történelem során, kendert mindig, legerősebb kenderfajták, szót –, dohányzás káros, gyógyhatás ugyanis, hatóanyagokat nagy, úgynevezett gyógyíthatatlan, kendert törvényen, rákból 2003-ban, kanadai kormányhoz, rákellenes ligához, Rick Simpsonnál, Phoenix Tears, Sclerosis Multiplexet, Rick Simpson, LEGNAGYSZERŰBB ORVOSSÁG EZEN BOLYGÓN, Egyesült Államok, Tavaly Csehországban,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.27. 09:11 BUX: 43 521,80 pont, minimális csökkenés nyitáskor
02.27. 09:10 Szövetségi bűncselekmény lesz a lincselés az Egyesült Államokban, történelm...
02.27. 09:10 Tőzsde - Nagy mínuszban indítottak a főbb európai piacok
02.27. 08:41 Koronavírus - Önkéntes karanténba vonult Lombardia tartomány elnöke Sárközy...
02.27. 08:41 BÉT - Elemző: jelentősebb csökkenéssel kezdheti a napot a magyar tőzsde
02.27. 08:40 Brexit - Szakértő: egy év alatt nem lehet átfogó szabadkereskedelmi megálla...
02.27. 08:30 Amerikai előválasztás - Buttigieg kaliforniai kampányára 100 ezer dollárt a...
02.27. 08:21 Nébih: minőségi és jelölési problémákat is találtak a kenhető sajtkészítmén...
02.27. 08:20 Amerikai előválasztás -Kampányfőnöke helyesbíteni kényszerült Joe Biden egy...
02.27. 08:10 Felborult egy mentőautó a XX. kerületben
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Posertube  Margaretta csokor  Hamvazószerda. - Csíksomlyó 2...  Png nő  Facebookon kaptam  Színes ceruzák  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Barátok  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Türelem  Biztos vagyok Isten szeretében  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Clematis  Biztos vagyok Isten szeretében  Kék rózsák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dolhai Lajos: Úgy várjuk az 52...  Szèp napot kívánok  Esti fűrdés  Png kutya  Gyárfás Endre: Ébresztő Ébres...  Gyertya  Romantika  Kutya a vízparton  Facebookon kaptam  Katica a hóvirágon  A Lourdes-i Szűzanyára bízzák ...  Virág csendélet  Rózsa csokor  George Clooney  Gerberák  Orchidea  Romantika  Álarc  Png nő  Fontos információk koronavírus...  Türelem  Tulipán csokor  Lehet a gyermeket könyvből nev...  Jó reggelt  Kacsintó narancs  Vízcseppes rózsa  Ha a szív vérzik  Nátha  Png virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Csokor vázában  Gyertya  Február vége felé  Lila virág  Naplemente  Fehér rózsa  Facebookon kaptam  A szédülésről és a kézzsibbadá...  Facebookon kaptam  A kereszt  Facebookon kaptam  Csoki csurgatás  Harmónia......  Hóvirágok  Szép estét kívánok ! .....  Újbuda TV - 60+ Nőnapi program...  Ismerős  Soha ne tegyél tönkre, egy jó ...  Kis vizsga  Facebookon kaptam  Fehér csokor  Busójárás 2019 évben  Tavasz szépségei  Nem tartanak szentmiséket, elm...  Lilába borult a szombathelyi K...  Mandarin  Újbuda TV - 60+ Nőnapi program...  Hóvirágok  Fehér csokor  Levendula csokrok  Png nő  Himnusz Marton Áron püspökhöz  Sárga rózsák  Kellemes délutánt kívánok!  Szép estét kívánok ! .....  Gerberák  Nagyon csinos  Kellemes délutánt kívánok!  Hamvazószerdával megkezdődik a...  Rákipar  Png cica  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fontos információk koronavírus...  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
ember textilnövényként, újságíró keresve, rendkívül erős, bűnös profitérdekek, történelem során, kendert mindig, legerősebb kenderfajták, szót &#8211, dohányzás káros, gyógyhatás ugyanis, hatóanyagokat nagy, úgynevezett gyógyíthatatlan, kendert törvényen, rákból 2003-ban, kanadai kormányhoz, rákellenes ligához, összes fejeshez, gyógyszerem alapanyaga, általános gyógymódok, ember haja, beteg emberen, agyunk &#8211, 1800-as évek, orvosi szakirodalom, kenderről szólt, gyógyszerek világszerte, orvosi alapítványokat, empirikus tudományon, gyógyszergyárak dílerei, halálozási statisztikákat, túladagolásos halálesetek, természetes antibiotikum, szakirodalom újra, összes törvény, kender ellen, legnagyszerűbb növény, olaj ráadásul, egyes betegségektől, bolygón naponta, legegészségesebb gyerekek, anyáktól születtek, 80-as években, iskolákban manapság, orvosok vegyszereket, olyan gyógyszer, elmebajos állapotot, kezelésekről szóló, egész világon, edény kell, kevés oldószer, instrukciók ingyen, adagolásra vonatkozó, kezelést ugyanis, páciensek eljutnak, dózis lassú, apró lépésekkel, hónap után, interjú előtt, szervezetemben kiépült, pszichoaktív hatása, legtöbb belső, legkomolyabb rákos, hatvangrammos kezelést, napi mennyiséget, harmadik hónap, phoenixtearsszel meggyógyítani, legkülönbözőbb betegségekkel, elkészítése egyszerű, kémiai gyógyszerek, mainstream média, legnagyobb cseh, szerkesztők tulajdonosi, legnagyobb médiumoknak, legpotenciálisabb gyógyhatású, saját egészséged, legnagyobb gyógyszergyárak, 1800-as években, gyógyszergyárak kivonatokat, kender volt, olajat állították, egész hisztéria, profitról szól, gyógyszergyár vagy, fazon fehér, gyógynövényekből, kannabiszkivonat, phoenixtearsszel, textilnövényként, legegészségesebb, diagnosztizáltak, gyógyszergyárak, koncentrátumban, figyelemhiányos, gyógyíthatatlan, dokumentációkat, kemoterápiától, gyógyszeripari, megszabadulnál, századfordulón, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 8159 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 252
  • e Hét: 3043
  • e Hónap: 17731
  • e Év: 47162
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.