Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tudatalattid CSODATEVŐ EREJe
  2013-11-21 16:12:38, csütörtök
 
   
  Hatalmas a te tudatalattid ereje. Ő lelkesít, ő vezérel, s memóriád tárházából ő válogatja ki a neveket, tényeket, eseményeket.Tudatalattid indította meg szívverésedet, ő ellenőrzi vérkeringésedet, szabályozza emésztésedet, asszimilációdat, kiválasztásodat.
Ha megettél egy darab kenyeret, tudatalattid alakítja testszövetté, izommá, csonttá, vérré. Még nem élt a földön olyan bölcs, kinek mindez meg ne haladta volna a látóhatárát. Tudatalattid ellenőrzi tested összes létfontosságú folyamatát és funkcióját, és ismeri minden problémád megoldását. Tudatalattid sosem alszik, sosem pihen. Állandóan szolgálatban van.

Könnyen felfedezheted csodatevő hatalmát:
egyszerűen közöld vele elalvás előtt, hogy bizonyos dolgot szeretnél elintézve látni. El leszel ragadtatva, amikor felismered, hogy bensődben hatalmas erők szabadulnak fel, s a kívánt célhoz vezérelnek. Olyan erő és bölcsesség forrása tárul fel előtted, amely magával a mindenhatósággal, avagy a világot mozgató, a bolygókat pályájukon vezérlő, a Napot világításra késztető hatalommal teremt számodra kapcsolatot. Tudatalattidból erednek eszméid, törekvéseid, itt ébrednek jótékony gondolataid.

Dr. Esdaille minden egyes betegét hipnotizálta, és azt sugallotta tudatalattijuknak, hogy semmiféle fertőzés vagy mérgezés nem léphet fel.
Ne feledjük, mindez azelőtt történt, hogy Loius Pasteur, Joseph Lister és a többiek felismerték volna a betegségek bakteriális eredetét, és rámutattak volna, hogy a sterilizálatlan műszerek és a virulens organizmusok fertőzésekét okoznak.
Az indiai sebész szerint az alacsony halálozási arány és a fertőződések általános elmaradása minden bizonnyal dr. Esdaille szuggesztiójának volt köszönhető, amellyel a betegek tudatalattiját befolyásolta: valamennyien a szuggesztió természetének megfelelően reagáltak.
Egyszerűen varázslatos felismerés: több mint százhúsz éve egy sebész felfedezte a tudatalatti bámulatos, csodákat művelő hatalmát.

Nem önt el mindannyiunkat a misztikus áhítat, ha megállunk, és elgondolkodunk tudatalattink transzcendentális hatalma fölött?
Vegyük figyelembe érzékeken túli érzékelőképességét:
a clairvoyance-t (távolbalátás) és a clairaudience-t (távolbahallás) - függetlenségét tértől és időtől - képességét, hogy minden fájdalomtól és szenvedéstől megszabadítson bennünket, valamint hatalmát, amelynek révén valamennyi problémánk megoldását ismeri. Mindez és sok egyéb azt bizonyítja, hogy oly hatalom és értelem rejtőzik bensőnkben, amely messze meghaladja tudatos intellektusunkat - hát nem csodálatos?
Örvendezz hát mindeme tapasztalat kapcsán, és higgy tudatalattid csodatevő hatalmában!
Életednek két oldala van: az objektív és a szubjektív, a látható és a láthatatlan, a gondolat és megvalósulása. Gondolataid agyadban születnek, mert ez a tudatos, mérlegelő elme szerve. Ha tudatos avagy objektív elméd teljes egészében elfogadta a gondolatot, továbbküldi a hasi idegdúcnak, melyet az elme agyának hívnak, s ott testet ölt és tapasztalattá válik az eszme.
A tudatalatti képtelen ellentmondani. Kizárólag az általad beleírtak alapján cselekedhet. Véglegesnek tekinti tudatos elméd döntéseit és következtetéseit. Ezért dolgozol hát egyfolytában Életed Könyvén, hiszen gondolataid válnak tapasztalataiddá.
Az esszé amerikai mestere, Ralph Waldo Emerson írta egyszer:

" “Az ember nem más, mint amit egész nap gondolt. "

A tudatalattit ért befolyás testet ölt
Az amerikai pszichológia atyja, William James mondta, hogy a tudatalattiban rejlik az erő, amely a világot forgatja. Tudatalattid intelligenciája végtelen, és bölcsessége határtalan. Rejtett források táplálják, és ő az élet törvénye. Bármit kényszeríts rá, eget és földet megmozgat annak megvalósítása érdekében. Helyes eszméket és építő gondolatokat kell tehát rákényszerítened. Azért van oly sok káosz és nyomorúság a világon, mert az emberek többnyire nem értik a tudatuk és tudatalattijuk közötti kölcsönhatás lényegét.
Ha e két princípium békés összhangban és harmóniában működik együtt, akkor egészség, boldogság, béke és öröm tölti el életedet. A tudatos és a tudat alatti elme tökéletes koordinációja nem hagy teret betegségnek és békétlenségnek.

Óriási kíváncsiság és csodavárás övezte Hermész sírjának felnyitását, mivel mindenki arra számított, hogy minden korok legnagyobb titkára bukkannak rá odabenn. A titok így hangzott: Odabenn, mind idekünn; fölül ugyanúgy, mint alul. Más szavakkal: amit tudatalattidra erőltetsz, azt viszontlátod a tér három dimenziójában. Ugyanezt az igazságot nyilatkoztatta ki Mózes, Ézsaiás, Jézus, Buddha, Zoroaszter, Lao-ce, és a történelem összes felvilágosodott bölcse. Amit bensődben igaznak érzel, az feltételek, tapasztalatok és események alakjában ölt testet.
Érzet és érzelem kiegyenlíti egymást. Mint a mennyben (saját elmédben), azonképpen itt a földön is (testedben és környezetedben).
Ez az élet nagy törvénye. A természet minden területén találkozhatsz a hatás és ellenhatás, a nyugalom és mozgás törvényeivel. E kettőnek mindig összhangban kell lennie, ez a harmónia és egyensúly feltétele. Azért születtél, hogy az élet princípiuma ritmikusan és harmonikusan áramolják át rajtad. A belépő mennyiségek áramának fedezniük kell a kilépő mennyiségekét. Az érzelmeknek fedezniük kell az érzeteket. Összes frusztrációd a kielégítetlen vágyakozásból fakad. Negatív, destruktív, erőszakos gondolataid romboló érzelmeket gerjesztenek, s ezeknek kifejeződési és megvalósulási lehetőséget kell keresniük. Negatív természetűek lévén, gyakorta gyomorfekély, szívbetegség, feszültség, aggályok alakját öltik.
Milyen képed, milyen érzéseid vannak most önmagadról? Léted minden porcikája ezt az érzést fejezi ki. Vitalitásod, tested, pénzügyi állapotod, barátaid, társadalmi helyzeted mind-mind az önmagadról alkotott képet tükrözi. Ez az igazi értelme a tudatalattidra gyakorolt összes benyomásnak, s ezt fejezed ki életed minden szakaszában. Önmagunknak ártunk a lelkünkben dédelgetett negatív gondolatokkal. Hányszor sebezted már meg magad mérgelődéssel, aggódással, féltékenységgel vagy bosszúvággyal? Ezek a tudatalattidba jutó mérgek. Mindezek nem veled született negatív attitúdök. Tápláld tudatalattidat életadó gondolatokkal, s összes negatív gondolatmintádat kitakaríthatod. Végezd ezt következetesen, és a múlt eltisztul emlékezetedből, és soha fel nem bukkan benne ismét.

A tudatalatti ellenőrzi szervezetünk működését
Lehetsz ébren, vagy alhatsz mélyen az ágyadban, tudatalattid szüntelen, fáradhatatlan tevékenysége tested összes életfolyamatát ellenőrzi, és ehhez nincs szüksége tudatos elméd közreműködésére. Szíved például álmodban is ritmikusan dobog, tüdőd sem tétlenkedik, a belégzés és kilégzés folyamata, amelynek során véred friss levegőt abszorbeál, ugyanúgy folytatódik, mintha ébren lennél. Tudatalattid szabályozza emésztési folyamataidat és mirigyeid működését, nem is beszélve szervezeted többi rejtélyes tevékenységéről. Borostád sem vizsgálja, alszol-e, vagy felébredtél: egyfolytában növekszik. Szakemberek szerint a bőr több verejtéket választ ki alvás közben, mint éber állapotban. Szemeid, füleid, egyéb érzékeid alvás közben is aktívak. Számos híres tudós találta meg alvás közben a megoldást legbonyolultabb problémáira. Megálmodták a választ. Szíved és tüdőd normális ritmusát, gyomrod és emésztőszerveid tevékenységét gyakorta befolyásolja tudatos elméd a félelem és aggodalom, az idegesség és a depresszió révén. Az ilyen gondolatminták zavarják tudatalattid harmonikus működését. Mikor elméd nyugtalan, legjobban teszed, ha lazítasz, elengeded magad, lecsillapítod gondolataid sebesen pörgő kerekét. Fordulj tudatalattidhoz, szólítsd fel, hogy teremtsen békét, harmóniát, isteni rendet. Meglátod, egykettőre helyreáll tested összes funkciója.

Gondod legyen rá, hogy erélyesen és meggyőződéssel szólj tudatalattidhoz: engedelmeskedni fog parancsodnak.
Tudatalattid életed megőrzésére és egészséged helyreállítására törekszik, bármi áron. Az ő hatására szereted gyermekeidet, ami újabb példája a mindenfajta élet megőrzésére irányult ösztönös vágynak.

Állítsd szolgálatodba tudatalattidat!
Mindenekelőtt fel kell ismerned, hogy tudatalattid folyton dolgozik. Éjjel-nappal aktív, akár kihasználod, akár nem. Ő építi testedet, bensődnek ezt a csöndes folyamatát azonban tudatosan nem érzékelheted, nem hallhatod. Csak tudatos elméddel lehet közvetlen kapcsolatod, a tudatalattiddal nem.
Foglald hát el tudatodat azzal, hogy mindig a legjobbra számítasz, s csupa kellemes, igaz, korrekt és jóleső dolgon alapuljanak megszokottá váló gondolataid.

Kezdd el MOST! Ügyelj tudatos gondolataidra, hiszen szíved-lelked mélyén tudod, hogy tudatalattid mindig a megszokott gondolataidat követve keres kifejeződési, megnyilvánulási lehetőséget.
Jusson eszedbe: ahogy a csőben áramló víz követi a cső alakját, ugyanúgy követi az élet rajtad átáramló princípiuma gondolataid természetét. Jelentsd ki, hogy a tudatalattidban jelen lévő gyógyító hatalom harmónia, egészség, békesség, öröm, bőség alakjában áramlik rajtad keresztül. Úgy tekints e hatalomra, mint eleven intelligenciára, kellemes, bájos útitársra. Rendíthetetlenül higgy folyamatos áramlásában, amely élénkít, inspirál és felvirágoztat. Éppen ezt az eredményt fogod elérni. Amiként hiszel, akként adatik meg néked.
 
 
0 komment , kategória:  Tudnod Kell  
Címkék: helyreállítására, rákényszerítened, következtetéseit, rendíthetetlenül, mindenhatósággal, intellektusunkat, gondolatmintádat, szuggesztiójának, tapasztalataiddá, kiválasztásodat, asszimilációdat, engedelmeskedni, sterilizálatlan, legbonyolultabb, tudatalattidból, közreműködésére, féltékenységgel, tevékenységéről, felvilágosodott, tudatalattidhoz, emésztőszerveid, intelligenciája, megnyilvánulási, vérkeringésedet, tudatalattidban, intelligenciára, tudatalattiddal, békétlenségnek, mindannyiunkat, gondolatminták, tudatalattijuk, függetlenségét, tudatalattidra, nyilatkoztatta, környezetedben, következetesen, darab kenyeret, földön olyan, kívánt célhoz, világot mozgató, bolygókat pályájukon, többiek felismerték, betegségek bakteriális, sterilizálatlan műszerek, virulens organizmusok, indiai sebész, alacsony halálozási, fertőződések általános, betegek tudatalattiját, szuggesztió természetének, sebész felfedezte, tudatalatti bámulatos, Tudatalattid CSODATEVŐ EREJe, Loius Pasteur, Joseph Lister, Életed Könyvén, Ralph Waldo Emerson, William James,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
04.03. 22:13 Koronavírus - Ausztriában a 11 ezret is meghaladta a koronavírussal fertőzö...
04.03. 22:13 Koronavírus - Erdogan: a török hatóságok 31 várost lezárnak a személyforgal...
04.03. 22:13 Koronavírus - Franciaországban 6500 fölött a halottak száma
04.03. 22:12 Koronavírus - Semjén: bebizonyosodott, hogy bajban nemzetállami alapon van ...
04.03. 22:02 Halálra gázoltak egy kerékpárost Kiskunhalasnál
04.03. 21:42 Koronavírus - Az Opus Global előrehozza szállodai fejlesztéseit
04.03. 21:32 Koronavírus - Fehér Ház: Trump és Macron az ENSZ BT öt állandó tagjának tan...
04.03. 21:32 Elmarad a budapesti cselgáncs Grand Slam-torna és az Európa-bajnokság
04.03. 21:22 Európa Tanács: az emberkereskedelem áldozatainak száma jelentősen nőtt az e...
04.03. 21:14 Koronavírus - A Magyar Közösség Pártja levélben reagált Donald Tusk üzeneté...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Többé nem tapad a por a bútoro...  Sárga tulipánok  Sexy nő  Harmónia......  Virágos csendélet  Facebookon kaptam  Fürdőző kutyák  Bach: Máté passió  Kellemes délutánt  Ravasz vagy te, április,  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Keresztút Veszprém - Jásdi tem...  Mama kíváncsi  Virág csészében  Ma negyven éve fogadta el II. ...  Reményik Sándor: Üres templomb...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Mama kíváncsi  Csokor bögrében  A Szentírás üzenete - 2020. áp...  Megjelentünk - Háromszázharmad...  71. Szülinap :) ISTEN ÉLTESSEN...  Színes tulipánok  Tomáą Halík cseh katolikus pap...  Sárga tulipánok  Jó éjszakát  A rettegett carpalis alagút sz...  Hogyan és mire használhatjuk a...  Narancssárga rózsák  Kellemes délutánt kívánok  Vízcseppes virágok  Ez itt az én Hazám  Cicák az ablaknál  Gyász  9. állomás Jézus harmadszor es...  Nárciszok  Nagyheti és húsvéti élő liturg...  Jó egészséget, erős immunrends...  Gerberák  Néha állj meg, csak egy percre...  Gyász  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Keresztút Veszprém - Jásdi tem...  Virág csészében  Francba  Tavaszi kép  A félelem fura dolog  Szép napot kívánok!  Harmónia......  Vízcseppes virágok  Facebookon kaptam Cs ildikótól  Keresztút Angyalföldön 04.03  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Kellemes délutáni pihenést  Kellemes délutáni pihenést  Kellemes teázást!  Néha állj meg, csak egy percre...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Vártalak...  Pilinszky János költő  Ma negyven éve fogadta el II. ...  Hiszek, mert tudom...  Április -bolondság hónapja.......  Facebookon kaptam  A pápa azért imádkozott,  Tomáą Halík cseh katolikus pap...  Gerberák  Ravasz vagy te, április,  Ünnepi szentmise 2020.04.12 -é...  Ibolya csokor  Kellemes kávézást!  Cicák az ablaknál  Facebookon kaptam  Az ujjfájdalom okai  Facebookon kaptam  Anyám mosolya  Szentmise 2020.04.02 -Emlékezé...  Fertőzéstől való félelmeket ki...  Valami pozitív  5. nagyböjti hét péntek 04.03  A félelem fura dolog  Narancssárga rózsák  Facebookon kaptam  Így neveld a sárkányodat mese  Országos Felhívás! Csalók a mo...  Országos Felhívás! Csalók a mo...  Maradj otthon  Facebookon kaptam  Anyám mosolya  Harmónia......  Szentmise 04. 02. Veszprém  Az élet győz! 
Bejegyzés Címkék
darab kenyeret, földön olyan, kívánt célhoz, világot mozgató, bolygókat pályájukon, többiek felismerték, betegségek bakteriális, sterilizálatlan műszerek, virulens organizmusok, indiai sebész, alacsony halálozási, fertőződések általános, betegek tudatalattiját, szuggesztió természetének, sebész felfedezte, tudatalatti bámulatos, misztikus áhítat, hasi idegdúcnak, elme agyának, tudatalatti képtelen, általad beleírtak, esszé amerikai, amerikai pszichológia, tudatalattiban rejlik, világot forgatja, élet törvénye, emberek többnyire, tudat alatti, igazságot nyilatkoztatta, történelem összes, élet nagy, természet minden, élet princípiuma, belépő mennyiségek, kilépő mennyiségekét, érzelmeknek fedezniük, kielégítetlen vágyakozásból, érzést fejezi, önmagadról alkotott, igazi értelme, tudatalattidra gyakorolt, lelkünkben dédelgetett, tudatalattidba jutó, múlt eltisztul, tudatalatti ellenőrzi, megoldást legbonyolultabb, depresszió révén, ilyen gondolatminták, mindenfajta élet, csöndes folyamatát, legjobbra számítasz, megszokott gondolataidat, csőben áramló, élet rajtad, tudatalattidban jelen, eredményt fogod, helyreállítására, rákényszerítened, következtetéseit, rendíthetetlenül, mindenhatósággal, intellektusunkat, gondolatmintádat, szuggesztiójának, tapasztalataiddá, kiválasztásodat, asszimilációdat, engedelmeskedni, sterilizálatlan, legbonyolultabb, tudatalattidból, közreműködésére, féltékenységgel, tevékenységéről, felvilágosodott, tudatalattidhoz, emésztőszerveid, intelligenciája, megnyilvánulási, vérkeringésedet, tudatalattidban, intelligenciára, tudatalattiddal, békétlenségnek, mindannyiunkat, gondolatminták, tudatalattijuk, függetlenségét, tudatalattidra, nyilatkoztatta, környezetedben, következetesen, kitakaríthatod, tudatalattidat, emlékezetedből, életfolyamatát, elgondolkodunk, meggyőződéssel, tudatalattidba, , ,
2020.03 2020. április 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 42 db bejegyzés
Összes: 8169 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 51
  • e Hét: 3469
  • e Hónap: 1666
  • e Év: 78412
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.