Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A sárgabarackmag cianid tartalmáról,amit tudnod kell!
  2014-07-01 09:01:31, kedd
 
   
  Az alma, cseresznye, sárgabarack, vagy keserű mandula magjának fogyasztása szinte pánikrohamot okoz sok fogyasztó körében. És miért? Az ok a bennük lévő cianid. Jogos ez az ijedtség?

Kapcsolódó írás:

EGY ELTITKOLT VITAMIN A RÁK ELLEN
Túl kevés tudás is igen veszélyes lehet. Mindössze annyit kell tennie, hogy a cianid szót beirja a Google keresőbe. Nos, sok cikk szól ott a cianid veszélyeiről magvak és diófélék fogyasztása esetén.

Egyesek azt mondják, hogy mivel a szervezet gyorsan detoxifikálja a cianid tartalmú vegyületeket, nem kell rájuk nagy figyelmet szentelni. Mások azt mondják, hogy cianid szabadul fel ha a szervezet metabolizálja ezen vegyületeket, vagyis vigyázni kell velük. A legtöbben elismerik azt is, hogy fene sok magot, illetve keserű mandulát kell ahhoz enni, hogy abból mérgezés legyen.

De ahogy a mondás tartja: “kis tudás veszélyes dolog." Ebben az esetben, a magvak és a keserű mandulától való félelem hiányos adatokon alapul. A cianid tartalmú vegyület neve az amigdalin.

A TELJES AMYGDALIN SZTORI A KÖVETKEZŐ

Ezrek fogyasztottak már sárgabarack magot arra, hogy legyőzzék a rákot. Mégsem haltak meg cianid-mérgezésben. Sőt, meggyógyultak mindenféle negatív mellékhatás nélkül. Az alanyok tucatnyi magot fogyasztottak naponta hónapokig.

Akkor ők miért nem méreződtek meg? Az amygdalin négy molekulából áll. Kettő közülök glükóz molekula. A másik kettő a cianid és a benzaldehid. Az utolsó kettő molekula a mumus. Azonban egy pár ritka anyagcsere-betegséget kivéve ahol az egészséges sejtek is metabolizálnák azt, a gyakorlat az, hogy csak a rákos sejtek metabolizálják az amigdalint, mig az egészséges sejtek nem. A cianid az amygdalin vegyületben marad és áthalad az emésztőcsatornán. Ez egy nagyon okos dolog a természettől.A rákos sejtek függnek az erjedő cukortól. A glükóz az ami élteti őket oxigén helyett.

Tehát a rákos sejteket vonzza a amygdalin, vagyis a benne lévő glükóz, de meghalnak amikor bontják azokat a vegyületeket amelyek felszabaditják a benzaldehidot és a cianidot. A glükóz a cukor csali. A rákos sejtek tartalmaznak egy enzimet, amely nem található meg az egészséges sejtekben. Ez a béta-glükozidáz.

A béta-glükozidáz enzim “kinyitja" a amygdalin vegyületet, és ezzel kiengedi a halálos mérgeket a rákos sejtekbe. Csak a rákos sejtek bontják az amigdalint. Az egészséges sejtek nem. A legtöbb nem-rákos sejt tartalmaz egy rodanáz nevű enzimet. A szabad cianid molekulák kén molekulákhoz kötődnek rodanáz enzim segitségével, ezáltal ártalmatlan cianátokat képeznek amelyek kiürülnek a vizelettel.

BIZTONSÁGOS RÁK ÖLŐ GYÓGYMÓD

Dr. Ernst Krebb 1952-ben fejlesztette ki San Franciscoban a Laetrile vagy B17 vitamint ami sárgabarack magból kivont cseppfolyósított és tisztitott amygdalint tartalmaz rákos betegek számára. Dr. Krebb beinjekciózta a Laetrile-t saját magának, hogy bebizonyitsa annak biztonságát. Dr. John Richardson bebizonyitotta hatékonysát azzal, hogy számos rákos beteget meggyógyított San Franciscoban.

1971-ben a Laetrile-t betiltották. Dr. Richardson megbizott egy G. Edward Griffin nevű újságírót azzal, hogy hozza nyilvánosságra a Laetrile vagy B17 érdemeit. Griffin felfedezte, hogy a Sloane-Kettering Intézet Laetrile ügyekben lefolytatott vizsgálatai nem voltak valósak.

A Sloane-Kettering szóvivője, Dr. Ralph Moss nem volt hajlandó hazudni a Laetrile-t illetőleg és undortól vezérelve elhagyta a Sloane-Kettering intézetet. Mielőtt otthagyta volna az intézetet, Griffinnek tudományosan bizonyított tanulmányokat adott át arról, hogy a Laetrile ténylegesen müködik és öli a rákot. Ez vezetett Griffin könyvének megirásához amelynek cime: “Egy rák nélküli világ".

Ha nem a rák gyógyítására alkalmazzák, a sárgabarack mag fogyasztása nincs betiltva. Kerülje a cukor fogyasztását, miközben megpróbálja gyógyítani a rák bármilyen fajtáját.

Forrás: naturahirek.com


AJÁNLOTT CIKKEK
A reuma természetes gyógymódjai
A reuma természetes gyógymódjai
Top 8 élelmiszer és gyógynövény a rák gyógyítására
Top 8 élelmiszer és gyógynövény a rák gyógyítására
A zellerben lévő apigenin megállítja a mellrák növekedését
A zellerben lévő apigenin megállítja a mellrák növekedését
A rendszeres vízivás a bőrápolás leghatékonyabb módja!
A rendszeres vízivás a bőrápolás leghatékonyabb módja!
A tavasz legjobb immunerősítője a sóska
 
 
0 komment , kategória:  Gyógyászat  
Címkék: cseppfolyósított, emésztőcsatornán, metabolizálnák, nyilvánosságra, bebizonyitotta, leghatékonyabb, metabolizálják, felszabaditják, immunerősítője, detoxifikálja, metabolizálja, tanulmányokat, meggyógyított, meggyógyultak, benzaldehidot, fogyasztottak, beinjekciózta, tartalmaznak, molekulákhoz, veszélyeiről, franciscoban, segitségével, vegyületeket, gyógyítására, tudományosan, természettől, lefolytatott, pánikrohamot, fejlesztette, bebizonyitsa, fogyasztását, sárgabarack, természetes, vegyületben, gyógymódjai, naturahirek, bennük lévő, cianid szót, cianid veszélyeiről, szervezet gyorsan, cianid tartalmú, szervezet metabolizálja, legtöbben elismerik, mondás tartja, keserű mandulától, alanyok tucatnyi, amygdalin négy, másik kettő, utolsó kettő, egészséges sejtek, rákos sejtek, amygdalin vegyületben, ELTITKOLT VITAMIN RÁK ELLEN, TELJES AMYGDALIN SZTORI KÖVETKEZŐ, BIZTONSÁGOS RÁK ÖLŐ GYÓGYMÓD, Ernst Krebb, John Richardson, Edward Griffin, Sloane-Kettering Intézet Laetrile, Ralph Moss, AJÁNLOTT CIKKEK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Boldog születésnapot a ma ünne...  Idő  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Gonosz démon-álarc  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyi telefonál  Png fotel  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  képre írva  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Makszim Gorkij gondolata  Fehér virág  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Idő  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Lóhere  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Irgalom és ítélet  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Egy bizonyos határt  Irgalom és ítélet  Akarat  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Nem számIt  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Mindig jusson idő nevetni  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A kételkedés kezelése  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nevem  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  képre írva  A kételkedés kezelése  Facebookon kaptam  Ágai Ágnes – Csendélet  Nagyi telefonál  Ágai Ágnes – Csendélet  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Az engedelmesség miért nem vál...  Fekete-erdő desszert  Alázat  Éretlen vers  Paul David Tripp Április 20  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  képre írva  Szép napot kívánok  képre írva  Alázat  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
bennük lévő, cianid szót, cianid veszélyeiről, szervezet gyorsan, cianid tartalmú, szervezet metabolizálja, legtöbben elismerik, mondás tartja, keserű mandulától, alanyok tucatnyi, amygdalin négy, másik kettő, utolsó kettő, egészséges sejtek, rákos sejtek, amygdalin vegyületben, nagyon okos, erjedő cukortól, rákos sejteket, benne lévő, vegyületeket amelyek, cukor csali, egészséges sejtekben, béta-glükozidáz enzim, amygdalin vegyületet, halálos mérgeket, rákos sejtekbe, legtöbb nem-rákos, rodanáz nevű, szabad cianid, cukor fogyasztását, reuma természetes, zellerben lévő, mellrák növekedését, rendszeres vízivás, bőrápolás leghatékonyabb, tavasz legjobb, cseppfolyósított, emésztőcsatornán, metabolizálnák, nyilvánosságra, bebizonyitotta, leghatékonyabb, metabolizálják, felszabaditják, immunerősítője, detoxifikálja, metabolizálja, tanulmányokat, meggyógyított, meggyógyultak, benzaldehidot, fogyasztottak, beinjekciózta, tartalmaznak, molekulákhoz, veszélyeiről, franciscoban, segitségével, vegyületeket, gyógyítására, tudományosan, természettől, lefolytatott, pánikrohamot, fejlesztette, bebizonyitsa, fogyasztását, sárgabarack, természetes, vegyületben, gyógymódjai, naturahirek, alkalmazzák, megpróbálja, fogyasztása, megirásához, bizonyított, ténylegesen, gyógynövény, növekedését, mellékhatás, hatékonysát, molekulából, benzaldehid, betiltották, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 73
  • e Hét: 1557
  • e Hónap: 7929
  • e Év: 58720
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.