Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
máj tisztítására és méregtelenítésére
  2014-07-30 12:03:43, szerda
 
   
  Íme egy hatásos módszer

A máj az egyik legfontosabb szervünk, segít megszabadulni a rengeteg felgyülemlett méreg- és salakanyagoktól. Most egy olyan házi és természetes májtisztító kúrát ismertetünk, amely nagyban hozzájárul ahhoz, hogy ez a rendkívüli fontos szervünk még sok évig egészségesen szolgáljon bennünket.

A kúrát nem szabad végrehajtani, ha valamilyen betegség miatt legyengültünk, vagy netán cukorbetegek vagyunk. Az alábbi méregtelenítési módszert Mádai Andrea reflexológus természetgyógyász ajánlja.

Parazitapusztítás

Első lépésként meg kell szabadulnunk a májban tenyésző parazitáktól. Semmi szükség élősködőkre. Ehhez remek fűszer a kurkuma, amelyet ha szegfűszeggel keverünk össze, akkor biztosan sikeresen elhajtjuk a parazitákat. Ez a kúrát két héten keresztül kell végezni, naponta négy alkalommal egy kiskanál hegyén elférő mennyiséget kell lenyelni és utána egy pohár vizet kell ráinni.

Májtisztítás

Ezután nekiláthatunk a máj rendbetételének, amely nem ártalmas, igaz, hogy az első napon legyengülhet valamelyest a szervezet. A kúrát háromszor érdemes megcsinálni, a végére lesz teljesen rendben a májunk. Minden tisztítás után azonban tartsunk 2 hét pihenőt.

Hozzávalók: 100 gr keserűsó (magnézium szulfát), 1 nagy, vagy 2 kisebb rózsaszín belű grapefruit, 1,5 dl hidegen sajtolt extra szűz olívaolaj és 8 dl víz.

A nap első részében együnk könnyű ételeket, mindezt csak déli 12 óráig tehetjük meg, ezután már semmit nem szabad fogyasztani és nem is ihatunk, ezért fel kell készülni lelkileg is. Csak a kúralét ihatjuk meg. A 100 gr keserűsót el kell osztani négy részre, négy darab 2 dl-es pohárba, ezután öntsünk rájuk 2 dl vizet és keverjük össze. Ezt a keserűsós oldatot négy alkalommal a következő órákban kell bevenni, délután: 2, 4, 6, 8 órától. Mellékhelyiség közelében kell lenni, hiszen még a 2 órás adag nem teszi meg a hatását, hiszen a szervezet felszívja a magnéziumot, de már a 4 órásnál vécére kell menni. A máj és a belek megtisztulnak minden salakanyagtól, ezért bőven fogunk székelni.

A máj a magnézium hatására megnyugszik és ellazul. Este 10 órakor már a máj epevezetékei kitágulnak, ilyenkor el kell keverni a 1,5 dl olíva olajat a grapefruitok frissen facsart levével és meg kell inni. Ezután feküdjünk le 5 óra hosszan vízszintes testpozícióba, hogy az olajhidraulika beinduljon és összegyűjtse a méreganyagokat. Másnap reggel is székelni fogunk, hiszen még sok salakanyag maradt bennünk, és ráadásul kis zöldszínű golyócskák is fognak a vécében úszkálni, ezek a kitines epekövek, mintegy 2 ezer darab távozik ezáltal a szervezetből, operáció nélkül.

Ezen kövek apró járataiban tenyésznek a paraziták is, amelyekhez a gyógyszerek sem férnek hozzá, így állandóan ki szokott újulni a gyomorfertőzés, a fekély, a bélpanaszok, így ezen betegségek májtisztítás nélkül nem gyógyíthatók. Másnap együnk könnyű dolgokat és pihenjünk.

filantropikum
 
 
0 komment , kategória:  A természet gyógyszertárából  
Címkék: rendbetételének, méregtelenítési, salakanyagoktól, mellékhelyiség, olajhidraulika, gyomorfertőzés, méreganyagokat, szegfűszeggel, filantropikum, testpozícióba, legyengültünk, salakanyagtól, megtisztulnak, megszabadulni, felgyülemlett, nekiláthatunk, legyengülhet, egészségesen, májtisztítás, összegyűjtse, parazitáktól, reflexológus, szabadulnunk, cukorbetegek, gyógyíthatók, grapefruitok, szervezetből, végrehajtani, epevezetékei, legfontosabb, megnyugszik, parazitákat, valamelyest, bélpanaszok, élősködőkre, magnéziumot, hatásos módszer, egyik legfontosabb, rengeteg felgyülemlett, olyan házi, rendkívüli fontos, alábbi méregtelenítési, májban tenyésző, kiskanál hegyén, pohár vizet, első napon, kúrát háromszor, végére lesz, kúralét ihatjuk, keserűsós oldatot, következő órákban, szervezet felszívja, Mádai Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Áldott, békés, szép Virágvasár...  Leereszkedés és olvadás  Az időszakos böjt és a vérnyom...  A jó kedv a világon  Facebookon kaptam  Egy hét kihagyás  Figyeld meg az "én"-t  Devecsery László - Húsvét  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  Soli Deo gloria  Paul David Tripp Március 26  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Táplálékok a máj egészségének ...  Tudd, hogy magától az élet soh...  Fényvarázslat  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tibeti harangvirág  Sok ember olyan,  Csak egy életed van....  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Virág vasárnap  Alvó cica  A víz abszolút súlya nem számí...  Facebookon kaptam  Márciuzs 24.  Tedd őt foglyul, Uram  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Válaszok a halál után  Virágvasárnap a húsvét előtti  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívet megérintő . . .  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Búzavirág  Alvó baby  Boldogság  Szép estét kedves látogatóimna...  Isten . . .  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  virágvasárnap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Haja van  2004-es kivégzés után  Az angyali üdvözlet  Nárcisz  Ködvirágok  Sir Andrew Lloyd Webber  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Kövesd a vezetőt  Szép estét  képre írva  Nárcisz  Esti Ima !  Aki belekortyol  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  képre írva  képre írva  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Manna OWell tollából  Alvó baby  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Nem látom őket  Nagy Feró megmondta?  képre írva  Virágvasárnap: az élet és a re...  Alvó kutya  A máj egészségének javítása te...  Facebookon kaptam  A víz abszolút súlya nem számí...  Jó éjszakát  Az időszakos böjt és a vérnyom...  Szép estét  Tedd őt foglyul, Uram  Öreg nő sóhajt  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
hatásos módszer, egyik legfontosabb, rengeteg felgyülemlett, olyan házi, rendkívüli fontos, alábbi méregtelenítési, májban tenyésző, kiskanál hegyén, pohár vizet, első napon, kúrát háromszor, végére lesz, kúralét ihatjuk, keserűsós oldatot, következő órákban, szervezet felszívja, belek megtisztulnak, magnézium hatására, grapefruitok frissen, olajhidraulika beinduljon, vécében úszkálni, kitines epekövek, rendbetételének, méregtelenítési, salakanyagoktól, mellékhelyiség, olajhidraulika, gyomorfertőzés, méreganyagokat, szegfűszeggel, filantropikum, testpozícióba, legyengültünk, salakanyagtól, megtisztulnak, megszabadulni, felgyülemlett, nekiláthatunk, legyengülhet, egészségesen, májtisztítás, összegyűjtse, parazitáktól, reflexológus, szabadulnunk, cukorbetegek, gyógyíthatók, grapefruitok, szervezetből, végrehajtani, epevezetékei, legfontosabb, megnyugszik, parazitákat, valamelyest, bélpanaszok, élősködőkre, magnéziumot, megcsinálni, májtisztító, természetes, mennyiséget, ismertetünk, fogyasztani, gyógyszerek, hozzávalók, amelyekhez, beinduljon, alkalommal, kitágulnak, golyócskák, rendkívüli, betegségek, hozzájárul, járataiban, grapefruit, szolgáljon, tenyésznek, salakanyag, vízszintes, valamilyen, elhajtjuk, magnézium, keresztül, keserűsót, állandóan, zöldszínű, sikeresen, szervezet, feküdjünk, tisztítás, bennünket, felszívja, olívaolaj, háromszor, közelében, paraziták, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 37 db bejegyzés
Összes: 8763 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 287
  • e Hét: 839
  • e Hónap: 12226
  • e Év: 49974
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.