|
2014-09-18 12:02:19, csütörtök
|
|
|
|
|
|
1/2 kg csicsóka
2 fej vöröshagyma
20 dkg liszt
3 tojás
só
fahéj
olaj
A csicsókát megmossuk. Nagy lyukú reszelőn lereszeljük a vörös hagymákkal együtt. Ráütjük a tojásokat és belekeverjük a lisztet is. Ízlés szerint sózzuk, és fahéjjal ízesítjük. Lepénykéket készítünk, és forró olajban arany-barnára sütjük mindkét oldalát.
Csicsóka saláta (1 adaghoz):
15dkg csicsóka
10dkg torma
10dkg cékla
1 pohár kefir
só
bors
fokhagyma
snidling
A zöldségeket nagy lyukú reszelőn lereszeljük. Sóval, borssal és fokhagymával elkevert kefirrel leöntjük, jól átforgatjuk. Tetejét snidlinggel megszórjuk és 3-4 órát hűtőszekrényben érleljük.
FIGYELEM!
A csicsóka fogyasztása eleinte okozhat gázképződést és hasmenést, mert jótékony hatása miatt a hasznos bélbaktériumok elszaporodása kisebb ,,belháborúval" jár a káros bélbaktériumokkal.
Érdemes óvatosan kisebb mennyiséggel kezdeni, a helyreállított bélflóra, a megtisztított bélrendszer már nem okoz panaszokat.
FOGYASSZUNK MINDEN NAP LEGALÁBB 10-15 DKG-OT.
A GUMÓ BÁRMILYEN FORMÁBAN EHETŐ, ELKÉSZÍTÉSE A BURGONYÁÉHOZ HASONLÓ.
LEGJOBB NYERSEN: SZENDVICSEK MELLÉ, RESZELVE SALÁTÁBAN, ITALKÉNT TURMIXOLVA...
Forrás: Tudnodkell.info, emf-kryon.blogspot.hu, nepgyogyaszat.hu |
|
|
0 komment
, kategória: Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj |
|
Címkék: hűtőszekrényben, helyreállított, bélbaktériumok, nepgyogyaszat, megtisztított, elszaporodása, belháborúval, mennyiséggel, fokhagymával, gázképződést, burgonyáéhoz, belekeverjük, bélrendszer, elkészítése, fogyasszunk, lepénykéket, lereszeljük, snidlinggel, fogyasztása, vöröshagyma, szendvicsek, átforgatjuk, zöldségeket, megszórjuk, hagymákkal, tudnodkell, panaszokat, turmixolva, hasmenést, készítünk, ízesítjük, tojásokat, csicsókát, salátában, fokhagyma, megmossuk, csicsókát megmossuk, vörös hagymákkal, zöldségeket nagy, csicsóka fogyasztása, hasznos bélbaktériumok, káros bélbaktériumokkal, helyreállított bélflóra, megtisztított bélrendszer, FOGYASSZUNK MINDEN NAP LEGALÁBB, GUMÓ BÁRMILYEN FORMÁBAN EHETŐ, ELKÉSZÍTÉSE BURGONYÁÉHOZ HASONLÓ, LEGJOBB NYERSEN, SZENDVICSEK MELLÉ, RESZELVE SALÁTÁBAN, ITALKÉNT TURMIXOLVA…,
|
|
|
|
csicsókát megmossuk, vörös hagymákkal, zöldségeket nagy, csicsóka fogyasztása, hasznos bélbaktériumok, káros bélbaktériumokkal, helyreállított bélflóra, megtisztított bélrendszer, hűtőszekrényben, helyreállított, bélbaktériumok, nepgyogyaszat, megtisztított, elszaporodása, belháborúval, mennyiséggel, fokhagymával, gázképződést, burgonyáéhoz, belekeverjük, bélrendszer, elkészítése, fogyasszunk, lepénykéket, lereszeljük, snidlinggel, fogyasztása, vöröshagyma, szendvicsek, átforgatjuk, zöldségeket, megszórjuk, hagymákkal, tudnodkell, panaszokat, turmixolva, hasmenést, készítünk, ízesítjük, tojásokat, csicsókát, salátában, fokhagyma, megmossuk, bármilyen, csicsóka, kefirrel, elkevert, reszelőn, figyelem, leöntjük, snidling, érleljük, fahéjjal, formában, jótékony, reszelve, italként, blogspot, bélflóra, legalább, óvatosan, eleinte, okozhat, hasznos, legjobb, hasonló, érdemes, kezdeni, nyersen, tetejét, lisztet, szerint, adaghoz, olajban, barnára, ráütjük, oldalát, mindkét, borssal, sózzuk, kisebb, sütjük, együtt, hatása, saláta, forrás, minden, fahéj, káros, kryon, tojás, lyukú, mellé, vörös, , ,
|
|
|
|
2024. április
| | Hét | Ked | Sze | Csü | Pén | Szo | Vas | |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |
29 | 30 | |
| |
|
|
ma: |
0 db bejegyzés |
e hónap: |
4 db bejegyzés |
e év: |
41 db bejegyzés |
Összes: |
8746 db bejegyzés |
|
|
|
|
- Általános (1237)
- Belső kör (74)
- Család (203)
- Munka (6)
- Haverok (9)
- Iskola (10)
- Hit és vallás- versek,idézete (287)
- novellák, gondolatok, versek (73)
- 1-tál étel (56)
- A természet gyógyszertárából (146)
- Advent (100)
- Advent (9)
- Adventi gondolatok 2015 minden (29)
- Alkohol és likör stb... (13)
- Anyák napjára (18)
- Apró tea sütik (66)
- Barátoknak (29)
- Betegekért ima (27)
- Böjtös ételek (húsmente) (48)
- Bölcsességek (112)
- csibehúsos és más szárnyasok (246)
- Cukrosoknak diétás étrend (25)
- Diétásak (65)
- Dinus és Regi (48)
- Ecetekről (10)
- Egészség,életmód (461)
- Egészségünkről (97)
- EGYASSZONY az én történetem(fe (6)
- EGYSZERŰ ÉTKEK-NAGYSZERŰ ÍZE (22)
- Elgondolkodtató (85)
- Élsz,Barackvirág! (10)
- Érdekes (10)
- Finom husik (80)
- Forever (6)
- Főzés-sütés (65)
- Fűszerkalauz (41)
- Gombócok (10)
- Gyógyászat (169)
- Gyógyító gyyümölcsök,teák,olaj (136)
- gyors édesség (22)
- Gyümölcslevesek (37)
- Hal ételek (31)
- Házi mosószer és egyebek készí (4)
- Hírek a világból (70)
- Horoszkóp (47)
- Humormorzsa (9)
- Húsvét (36)
- Húsvétra töltött husik (20)
- Idézetek,szép mondások (9)
- Ima kilenced (119)
- Ima nyolcad (6)
- Imádságok,áldások. (638)
- Isten patikája. (42)
- Jó éjszakát (29)
- Jó ha tudod (91)
- Jó napot (29)
- Jó reggelt (147)
- Karácsony (55)
- Karácsonyi ételek (50)
- Kelt tészta édes és sós (121)
- Kérdések-válaszok (6)
- Kis Szent Teréz (28)
- Kívánságok (7)
- konyhai tudnivalók (54)
- Könnyű ételek,saláták,stb... (100)
- köretek (37)
- lekvárok-befőzése,szörpök (63)
- Lélekemelő (249)
- Lelkipásztori elmélkedés (220)
- levesek (63)
- mások tollából (74)
- Masszázs és Csakrák (21)
- Mikulás (4)
- Nagymama gyógyító receptje (100)
- okosságok (75)
- Olcsó, finom és házias recepte (73)
- Palacsinták édes - sós (4)
- pünkösd (9)
- Rózsafűzér (40)
- saláták (32)
- Schüssler sók (7)
- sertéshúsos (119)
- Spárgás ételek (9)
- sütemények ,édességek (472)
- Szent Ágnes (1)
- Szent András (2)
- Szent család ünnepe (2)
- Szent Erzsébet (9)
- Szent Ferenc (3)
- Szent Márton (1)
- Szent Mihály Arkangyal (1)
- Szent Mónika (1)
- Szent Pio atya (234)
- Szent Rita (9)
- Szentek (43)
- Szép történetek (48)
- Szeretett könyv (46)
- Szilveszter (3)
- Szószok (16)
- Születésnapi Köszöntők (7)
- tallózásból (15)
- Tanulságos történetek (210)
- Tésztafélék (45)
- Tudnod Kell (25)
- Túrmezei Erzsébet versei (48)
- Új év (3)
- vacsorára reggelire (47)
- Vad ételek (6)
- Versek (262)
- Viccek (37)
|
|
|
|
- Ma: 1990
- e Hét: 4857
- e Hónap: 11229
- e Év: 62020
|
|
|