Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Szeretnéd már jó előre tudni milyen év vár rád 2015-ben?
  2014-10-05 11:33:48, vasárnap
 
 

Kíváncsi vagy a csillagok állására, és hogy milyen irányban változik majd az életed? Most megtudhatod!

Kos

2015 augusztusáig szerencséd lehet mindenben az Ötödik Házadat illetően. Jupiter jobbá fogja tenni a szerelmi életedet, szerencséd lehet a szerelemben ( szentimentálisan szólva szerelembe esni, sikeresnek lenni), és számos lehetőség fog adódni a szerelemben.
Kísértésbe esel, hogy többet szórakozz, pihenj, élvezd jobban az életet és az általa kínált örömöt, és vidámabb, játékosabb és romantikusabb leszel. Jobban tisztában leszel a kreatív lehetőségeiddel és hajlandó leszel kísérletezni az önkifejezés új formáival. Ez az átmenet hajlamos növelni az önbizalmadat és a kényelemérzetedet az egyéniségeddel. Meglesz a bátorságod, hogy önmagad legyél, kifejezd magad mint központi személyiség. Ha bármilyen kapcsolatban állsz a művészet területével, ez egy olyan időszak lesz, amikor a kreativitásod úgy felerősödik, ahogy valószínűleg nem érezted évek óta.
2015-ös év első hét hónapjában a szerencsejátékban is szerencséd lehet, például a lottón ( függően az egyéni grafikontól és az Ötödik Házad szempontjának állásától). Azonban alapvetően, az időszak, amikor a Jupiter az Ötödik Házadban van, egy szerencsés időszak lehet). Ebben a hét hónapban, amikor a Jupiter jelen lesz a grafikonod Ötödik Házában, előnyös helyzetben leszel és szerencséd lesz mindenben a találgatásokat, szerencsejátékot és kockázatokat illetően.
Ha babát szeretnél, nagy az esélye, hogy várandós leszel (vagy apa), de abban az esetben, ha már van gyermeked, örömöt fognak hozni, büszke leszel rájuk és ha bármilyen probléma volt velük eddig, nagy az esély arra, hogy a kapcsolatod velük meg fog változni.

Bika

A Jupiter bolygó szeret fejleszteni dolgokat, tehát a Negyedik Házad átmenete biztosítani fogja neked a lehetőségeket és szerencsét mindenben, ami a Negyedik Házhoz kapcsolódik (lásd fent): család, otthon, édesanyád, magánéleted... Ez egy jó időszak lehet, hogy vegyél egy házat, hogy egy másik házba költözz (akár külföldön), lehetséges, hogy egy nagyobb házba akarsz költözni (a ház, ahol most laksz, kicsinek tűnhet), lehet, hogy adódni fog lehetőség a házadat felújítani, és ha van ingatlan vállalkozásod, nagyon jó esélyekkel találkozhatsz.
Ezalatt az átmenet alatt meglehet, hogy érdeklődni fogsz a családod és az országod története és hagyományai után. Megszeretnéd majd érteni a múltadat és a gyerekkorodat, vagy akár még több energiát és figyelmet fogsz összpontosítani a személyes biztonságodra. Valószínűleg a Jupiter megnöveli az érzelem érzetedet és több támogatást fogsz érezni családodtól és édesanyádtól. Feltehetően a családi kapcsolat és az otthon légköre is nagyon kellemes lesz. Azonban az is elképzelhető, hogy ha van megoldatlan probléma a családban (vagy ami kapcsolódik a Negyedik Házhoz), az is sokat fejlődhet.
Összefoglalva, 2015. augusztusáig a családoddal, otthonoddal, a hellyel ahol születtél és a saját biztonságoddal kapcsolatban szerencséd lesz. Mindezek felett, ebben az időszakban meg kell próbálnod egy szilárd alapot létrehozni és biztonságos gyökereket eresszen.

Ikrek

2015. első hét hónapjában a szerencse az elméddel,a birtokolt tudásoddal,a gondolkodásmódoddal,az ötletekkel és gondolkodással lesz kapcsolatban.
A viselkedésed a világ felé még nagylelkűbbé fog válni,sokkal megértőbb és toleránsabb leszel az emberek és az emberek közti különbségek felé.Kevésbé fognak rád hatni az előítéletek, mindent csakis a saját tapasztalataid alapján akarsz intézni.

Ez az időszak gondolatilag és értelmiséglegi termékeny időszak lesz, pozitívan fogsz gondolkodni és olyan lehetőséggel fogsz találkozni, ahol új dolgokat tudsz tanulni. Megvan annak a lehetősége, hogy új emberekkel találkozz és új barátokat szerezz. Nagyobb lelkesedéssel és pozitívan fogod kifejezni az ötleteidet, és az emberek jól fogják fogadni ezeket a környezetedben.

Ez egy jó időszak lehet egy új autó vagy más jármű vásárlására, vezetni tanulni, vagy a jogosítvány megszerzésére. Vehetnél egy új mobiltelefont, faxot, modemet, nyomtatót. Jó hír érkezhet postai úton, interneten, faxon, e-mailben vagy telefonon. Ha tanuló vagy, sokkal könnyebben fogod elsajátítani a tudást, pozitív energiát sugározni az iskola felé, sikeres leszel az iskolában, ha valamit le kell írnod, ha valamilyen feladatot el kell végezned - ez egy jó időszak lesz ebből a szempontból is.

A kapcsolatod a testvéreiddel, rokonokkal és a szomszédokkal jelentősen megváltozhat, és ilyen vagy olyan úton módon szerencsét hozhat neked. Utazással kapcsolatban lehetséges, hogy sokkal több lehetőség fog adódni mint máskor, az utazások élvezetesek lesznek, semmi probléma nem lesz, és akár szerencsét is hozhatnak. A kereskedelem is kedvező lesz, hogy írj szerződéseket és üzleti tárgyalásokat, főként ha értékesítésben és kereskedelemben dolgozol. A munkádat és a karrieredet illetően hasznot húzhatsz a kommunikációs iparból ha a munkád kapcsolódik utazáshoz, íráshoz és információcseréhez.

Rák

A kapcsolatod kedvező lesz a testvéreiddel, szomszédaiddal, rokonaiddal; lehetséges, hogy jó híreket fogsz kapni (levelet, telefonhívást, üzenetet, SMS-t, szerencse e-mailt). A szerencséd kapcsolatban lesz az elméddel, az információval amit már birtokolsz, mentalitásoddal, ötleteiddel és a gondolkodásoddal. Ez az időszak mentálisan és szellemileg termékeny lesz, pozitívan fogsz gondolkodni, lehetőségek adódhatnak új dolgok megtanulására, új emberekkel találkozni és új barátokat szerezni. Sokkal nagylelkűbb, együttérzőbb és toleránsabb leszel az emberekkel, kevésbé fognak rád hatni az előítéletek, megpróbálsz mindent a saját tapasztalatodban bízva megérteni.
Azonban vigyáznod kell, nehogy túl arrogánssá válj szellemileg, és ne gondold azt, hogy mindent tudsz. Ne válj intoleránssá, aki nem érti meg mások véleményét és hitvilágát, ne válj túl felületessé és közönyössé. A Jupiter Harmadik Házon való átmenete alatt úgy érezheted, hogy szerencsésebb vagy, amikor rugalmasabb vagy, amikor többet mozogsz, utazol és erőteljesebb vagy. Ez egy kedvező időszak lehet autóvásárlásra, vagy vezetni tanulni és megszerezni a jogosítványodat. Ha még iskolában vagy, rá fogsz jönni, hogy sokkal könnyebben tanulod meg és sajátítod el a tudást.

Oroszlán

Ha Oroszlán csillagjegyben születtél, vagy leszármazottad Oroszlán, észreveheted, hogy 2015-ben a Jupiter kibővíti az általános viselkedési formáidat: vonzalom, nemesség, nagylelkűség, hűség, méltóság, vezetői képesség, életerő, hatalom, akarat. A Jupiter Oroszlán csillagjegyben megfog jutalmazni a csillagjegyed tulajdonságai miatt, a sugárzó viselkedésedért az élet felé, a drasztikus, kreatív és társaságkedvelő személyiségedért. Lehetőségek, esélyek adódhatnak vezetői képességed megmutatására amiért annyira sóvárogsz.
Továbbá te leszel a saját szerencséd kovácsa, aki vagy, a személyiséged, a kifejezésmódod, a fizikai megjelenésed, a tested.
Még beszédesebbé, kirobbanóbbá és lelkesebbé válhatsz. Ez az átmenet megfogja növelni a derűlátásodat és nagylelkűségedet. Ami a múltban történt már nem lesz annyira fontos neked, és a figyelmedet még inkább a jövőre fogod fordítani, bizalommal tekinteni a világegyetem felé és minden rendben lesz.
Teljesen szabadnak fogod érezni magad és a többiek is sokkal könnyebben elfognak fogadni úgy, ahogy vagy. Sokkal jobb lesz a közérzeted, több önbizalommal fogsz rendelkezni, ezzel eléred, hogy mások jól érezzék magukat körülötted és megbízzanak benned.
Vidámabb, optimistább, toleránsabb és megértőbb leszel egy pozitívabb hozzáállással és képes leszel egészként látni dolgokat. Mindenre ösztönözve leszel, ami a személyes fejlődésedhez köthető, nagy célokat akarsz majd elérni, javítani a megjelenéseden, bővíteni a látókörödet (szó szerint és átvitt értelemben is) és felfedezni magadnak egy új ideált. Ebben az évben segítséget kapsz, hogy megértsd életed értelmét és a templomhoz, valláshoz és spiritualizmushoz való közelséget, amik hasznodra lehetnek. Adódhatnak lehetőségek külföldi és hosszú távú utazásokhoz.
Abban az esetben, ha a 2015-ös évben 24, 36, 48, 60, 72, 84 vagy 96 éves leszel, még több előnyre számíthatsz. A Jupiter egy új, 12 éves ciklust fog megkezdeni, könnyebben fogod elérni a kívánt jólétet és jutalomban fogsz részesülni minden eddigi erőfeszítésedért.

Szűz

Azt gondolhatod, hogy a szerencse mindig pénz, ember, vagy munkalehetőség formájában jelenik meg. a Jupiter átmenete kiemeli a belső életedet és lelkedet, ez a siker titka.
Elsőre furcsának tűnhet, hogy el kell távolodnod, el kell szigetelned magad másoktól, hogy több időt tölts egyedül, de idővel rá fogsz jönni ennek hasznára, és hogy ez nem is olyan rossz, mert ez segít önmagad megtalálásában. Ez egy remek időszak lesz, hogy újrahatározd a kapcsolatot az istenséggel, barátságokkal köss ismeretlen világokkal és energiákkal, amelyek segítenek téged a magad felé vezető úton.
A Jupiter elfog kalauzolni téged a magányba, hogy imádkozz, meditálj Isten megtalálásának érdekeiben. Az életed ezen területén a Jupiter jelenlétének ideje alatt a hited csodákra lehet képes és úgy érezheted, valaki szeret téged odafent.
Meg kell tanulnod hallgatni az előérzeteidre, meg kell értened az álmaidat. A Jupiter az Oroszlán csillagjegyében jelentheti számodra a rejtett lehetőségeid megtalálását és álmaid valóra válását. Megvan a képességed, hogy barátságokat köss ellenségeiddel és végezetül nekik köszönhetően nyerj. Szerezhetsz segítséget titokban, csendben, akár még az utolsó pillanatban is. Lehet, hogy érzékennyé válsz mások szükségleteivel kapcsolatban és több együttérzést fogsz tanúsítani a nehéz helyzetben lévő emberek iránt.

Mérleg

Az elmúlt két évben úgy érezhetted, hogy egy olyan szakaszába léptél az életednek, ahol keményen meg kell dolgoznod a pénzért és meg kellett küzdened az akadályokkal, amelyek az utadba kerültek a siker érdekében. Ez az időszak folytatódik 2015. szeptemberéig, szóval úgy érezheted, hogy problémák léphetnek fel, pénzügyi nehézségek, tiltások, késések, pénzügyi korlátok a vagyonodat és tulajdonodat illetően.
Ez az átmenet általában jelez egy olyan pillanatot, amikor rá vagy kényszerítve, hogy átformáld a tartalékaid felhasználását. A pénzügy továbbra is problémás lehet, ezért jobb lenne nem vállalni pénzügyi kockázatot mert az később nehézségekhez vezethet. Néhány asztrológus ezt az átmenetet pénzügyi veszteségekkel teszi egyenlővé, szóval néhány Mérleg tapasztalhat ilyet. Mások pedig alulfizetettnek érezhetik magukat és bizonytalannak stabil bevétel elérésében. A probléma amit ez az átmenet okoz, az az, hogy félelmekkel telivé válhatsz, aggódni fogsz a pénz miatt és még többet fogsz szenvedni.
Minden átmenetnek megvan a pozitív oldala, ahogy a Szaturnusz átmenetének a vagyon területén keresztül, még komolyabbá, megbízhatóvá válhatsz a pénzzel kapcsolatos viselkedésedben. Talán észrevetted, hogy még gazdaságosabbá, mérsékeltebbé, okosabbá és kimértté váltál és nem akarsz többet költeni, mint amit megengedhetsz magadnak.

Skorpió

A jó hír számodra 2015. első felében, hogy a szerencse és lehetőségek bolygója a Jupiter. Folytatja az átmenetet a karriered, társadalmi helyzeted és nyilvános hírneved területén keresztül. A Jupiter jelenléte a karriered Házában felbátorít téged, hogy megtedd a szükséges erőfeszítést a céljaid elérése érdekében és addig dolgozz, amíg el nem éred azt.
A Jupiter támogatni fog, hogy még ambiciózusabb legyél a karriered felé és kitarts addig amíg el nem jutsz oda, ahova szeretnél. Keményen fogsz dolgozni a sikerért, de ennek meglesz az eredménye, mert hasznot húzhatsz a szerencséből és hírnévből. Motiváltabbnak fogod érezni magad, hogy megmutasd a világnak mit tudsz elérni, és még több bizalommal rendelkezel majd a tulajdonságaidban. Itt az ideje, hogy, megmutasd tehetséged és bebizonyítsd a világnak, hogy mit tudsz tenni és ki is vagy szakmailag.

Lehetőségek adódhatnak a fejlődésre. Biztonságot és stabilitást érhetsz el a karrieredben, a kívánt pozíció elérésében. Egy olyan időszak lesz ez, amikor hosszú ideig tartó szerkezetet készíthetsz a karrierednek, konkrét gyakorlatias lépéseket tehetsz, és bizonyos formát adni tudsz a nagy álmaidnak. Előtted lesz a lehetőség, hogy felhasználj minden tudást és tapasztalatot ami az elmúlt években halmozódott fel, annak érdekében, hogy konkrét sikereket ér jel. Felajánlhatnak neked külföldi munkát, vagy lehet, hogy messzire kell utaznod, de az tény, hogy ilyen vagy olyan úton-módon sokkal több kapcsolatod lesz külföldi országokkal.

Nyilas


2015. első hét hónapjában Jupiter kényszeríteni fog, hogy kiterjeszd az intellektuális látóköröd, hogy készíts egy újfajta nézetet az életedben, egy új életfilozófiát, hogy megtapasztald mi mindent tartogat neked az élet, hogy az életet más megközelítésből közelítsd meg, felhalmozd a tudást a tapasztalatokon, utazásokon, tanulásokon keresztül, kockáztass és megtapasztalj dolgokat, amelyeket nem volt bátorságod eddig kipróbálni.
A fő célja ennek az utazásnak az, hogy kiterjeszd nézőpontodat és felnyisd az elméd. Úgy érezheted, hogy az ismert dolgok mögé kell hatolnod, felfognod más kultúrákat és életfilozófiákat. Ez az az időszak lesz, amikor tele leszel optimizmussal és hittel, és a teljes képet fogod látni, nem fognak érdekelni a kis részletek.
Érdekeltté válhatsz vallásokban, vagy más hitrendszerben. Megpróbálsz válaszokat találni fontos kérdésekre amelyek az életed értelmével és irányával kapcsolatosak. Találkozhatsz egy személlyel, aki tanár, segítő, vagy szellemi mester, egy olyan valaki, aki bátorítani fog, hogy kibővítsd az elmédet a mostani határokon túlra.
Lehetőség van arra, hogy külföldiek vagy külföldi kultúrák felnyitják a szemed egy új módjára annak, hogy hogy tekintesz a világra. Adódhatnak lehetőségek, hogy fejleszd a kapcsolataidat idegen országokkal és kedvező időszak lehet akár külföldön letelepedni. Felmerülhet munkalehetőség külföldi országokban is.

Bak

2015. augusztusáig a Jupiternek közvetlen befolyása lesz a következőkön:közös erőforrások, hatalom, szexualitás, intimitás, lojalitás, adók, biztosítások, örökségek, más emberek pénze, a partnered pénze, másoktól kapott készpénz, értékelések, hitelek, kölcsönkért pénz, nyugdíj ellátás, befektetések és tartozások.
Légy felkészülve rá, hogy ezen területeken bármelyikkel szembesülhetsz. Keress kockázat nélküli befektetéseket, óvatosan, olyan beruházásokat, amelyek lassan, de biztosan emelkednek és amik kényelmet és stabilitást biztosítanak. Az anyagi keresetek bármilyen javulása más embereken, talán egy bizonyos partneren keresztül valószínű, mintsem a saját erőfeszítéseid eredményeként. Szerencsés lehetsz a fizetéssel, adókkal és értékelésekkel kapcsolatosan, vagy abban az esetben, ha adósságot kell kifizetned.
Ha vettél fel hitelt bankokból, valószínűleg nem érzed olyan megterhelőnek, mint korábban, és abban az esetben, ha szeretnél hitelt vagy kölcsönt felvenni, jó esélyed van rá, hogy kedvező feltételekkel sikerülni is fog. Továbbá lehet, hogy kapsz egy örökséget, jelentős ajándékot, hogy egy üzletbe befektess, alkalmazz egy üzleti tervet, egy üzlet finanszírozási kérelem elfogadását megkapod vagy akár még a rendelkezésedre álló eszközöket is bebiztosítod.
A negatív oldala, hogy megvan rá az esély, hogy felhalmozol tartozásokat, valamint többet költesz. A bővítési lehetőségek jók is és rosszak is: járhatnak nagyszerű és rossz eredménnyel is.
Vízöntő


A jó hír számodra, hogy 2015. júniusáig a Jupiter folyamatosan szállítani fogja neked a lehetőségeket és szerencsét a házasságodban, kapcsolataidban és egyéb kapcsolatokban. A kapcsolataidnak köszönhetően tágítani fogod az életképedet, bővíteni, kapcsolódni különböző szemszögekhez, találkozni új tapasztalatokkal és lehetőségekkel, és új emberekkel, akik segítenek az élet ajánlotta lehetőségeket kibontakoztatni.
Ha életpartnert keresel, a Jupiter segítő kezet fog nyújtani, növelve az esélyeidet, hogy megtaláld a megfelelő párt és akár meg is házasodj, azzal a feltétellel, ha nyitott leszel és ismerkedsz emberekkel.
Az új emberek, akik befognak lépni az életedbe, lehet, hogy Jupiter karakterűek (Nyilas jegyben születtek, Nyilas jegyű leszármazottakkal, Jupiterrel az Első Házukban vagy erősen az Ábrán). Ők olyan fajta emberek lesznek, akiktől tanulnod kell, segítenek fejlődni és terjeszkedni.
Az utazásaid jelentős szerepet játszhatnak, találkozhatsz például olyan személlyel, aki sokat utazik tengeren túlra, vagy valaki, aki külföldi, más országban született. Egy személy, aki bátorítani fog, hogy kiterjeszd a látóköröd nézőpontod megváltoztatásával, ezért valaki ösztönözni fog, hogy terjeszkedj a mostani határaidon túlra. Lehetséges, hogy több emberrel fogsz találkozni mint általában, emberekkel, akik valamilyen módon elő fogják segíteni a szellemi előmeneteledet.

Halak


A Szaturnusz a Halak Kilencedik Házában lesz jelen (ez a Ház képviseli a magasabb szintű oktatást, hosszabb távú utazásokat és az idegen országokat).
Az elmúlt két évben életed azon területe, ami a magasabb szintű oktatást, utazásokat, idegen országokat, elképzeléseket és életfilozófiát jelenti, állandósítás alatt volt. 2015. első kilenc hónapjában ezeken a területeken egy jel arra, hogy jobban meg kell tanulnod azokat a dolgokat, amiket nem tanultál meg elég jól. Lehet, hogy nem vetted ezeket komolyan, vagy ezidáig figyelmen kívül hagytad. Életed olyan szakaszában leszel, amikor realisztikusan kell tekintened arra a tudásra, hitvilágodra, életfilozófiádra, eszmékre és véleményekre amelyeket egész életed során szereztél. Megkérdőjelezheted a hitrendszered, hogy megtaláld az életed értelmét, és hogy megértsd az Univerzum Törvényeit.
2015-ben érdekes befolyással fogsz találkozni. Pénzügyi helyzeted zavarossá válik, valamiféle előre nem látható bevétellel, nem várt nyereséggel egyik napról a másikra, de a veszteségek olyan gyors lefolyásúak lesznek, mint a nyereség. Azt érezheted, hogy a pénz jön, de ugyan olyan gyorsan el is tűnik.
Pénzügyi helyzeted valószínűleg megfog változni, néha radikálisan. Valószínűleg nem 2015. lesz az az év, amikor stabilitást érsz el pénzügyi helyzetedet illetően, a bevételed rendszertelen és nem folytonos lehet, lehetséges, hogy nem lesz biztos bevételed, szünetek szakíthatják meg a nyereséget.
Forrás: http://www.tudasfaja.com/mit-hoz-2015-kinek-mit-igernek-a-csillagok/
 
 
0 komment , kategória:  Horoszkóp  
Címkék: nagylelkűségedet, erőfeszítésedért, személyiségedért, életfilozófiádra, tapasztalatokkal, szerencsejátékot, gondolkodásoddal, szentimentálisan, életfilozófiákat, tapasztalatodban, lehetőségeiddel, viselkedésedben, kapcsolataidnak, kibontakoztatni, kereskedelemben, kapcsolataidban, jogosítványodat, csillagjegyében, megközelítésből, rendelkezésedre, tapasztalatokon, mentalitásoddal, alulfizetettnek, szükségleteivel, társaságkedvelő, összpontosítani, viselkedésedért, veszteségekkel, elképzeléseket, gondolkodással, szembesülhetsz, hitrendszerben, munkalehetőség, csillagjegyben, felajánlhatnak, megjelenéseden, csillagok állására, szerelmi életedet, általa kínált, kreatív lehetőségeiddel, átmenet hajlamos, művészet területével, olyan időszak, egyéni grafikontól, szerencsés időszak, grafikonod Ötödik, esély arra, kapcsolatod velük, másik házba, nagyobb házba, házadat felújítani, átmenet alatt, Ötödik Házadat, Ötödik Házad, Ötödik Házadban, Ötödik Házában, Negyedik Házad, Negyedik Házhoz, Jupiter Harmadik Házon, Jupiter Oroszlán, Első Házukban, Halak Kilencedik Házában, Univerzum Törvényeit,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
39 ígéret  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Facebookon kaptam Krisztinától  Tavaszi este  Latinovits Zoltán tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Nagy és kis csodák  Paul Éluard - És egy mosoly  Andrássy Réka - A bolond Böske  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Különleges  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Magyar költészet napja  Egy párkányon  Tanácsok egy pszichológustól  Paul Éluard - És egy mosoly  Bársony székben  A sorsod  Robin Wight pitypang szobra  Előfordul, hogy  Müller Péter tollából  IGEN így  Esterházy Péterre emlékezünk  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egyszerű  Kertem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Anyák napjára  Paul David Tripp Április 12  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Isten hűségének mértéke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 14  Egy gondolat  Jázmin  Vannak emberek  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Emlékezz  Sík Sándor - Ha jő a perc  Facebookon kaptam  Mindig lesz olyan  Ady Endre - Mindegy átka  képre írva  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Vannak emberek  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Vannak emberek  Müller Péter tollából  Walter Chrysler mondta  Vidámság  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó éjszakát  Aranyosi Ervin: Örökbe fogadta...  Paul David Tripp Április 13  James Allen  Szabó T. Anna - Pitypang  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Paul Éluard - És egy mosoly  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  képre írva  Walter Chrysler mondta  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Alvó kislány  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  "Ez egy csoda"  Latinovits Zoltán tollából  József Attila - Kopogtatás nél...  Minden tavaszból őrizz..  Szabó T. Anna - Pitypang  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Facebookon kaptam  Kedvenc felismerésem az imádsá...  Márai Sándor tollából  Jan Twardowski - Siessünk  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Facebookon kaptam  Horváth Szilvia tollából  Reményik Sándor: Pierrot &...  Facebookon kaptam  A pitypang legendája  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
csillagok állására, szerelmi életedet, általa kínált, kreatív lehetőségeiddel, átmenet hajlamos, művészet területével, olyan időszak, egyéni grafikontól, szerencsés időszak, grafikonod Ötödik, esély arra, kapcsolatod velük, másik házba, nagyobb házba, házadat felújítani, átmenet alatt, országod története, személyes biztonságodra, érzelem érzetedet, családi kapcsolat, otthon légköre, hellyel ahol, saját biztonságoddal, szilárd alapot, birtokolt tudásoddal, világ felé, emberek közti, saját tapasztalataid, időszak gondolatilag, jogosítvány megszerzésére, iskola felé, szomszédokkal jelentősen, utazások élvezetesek, karrieredet illetően, kommunikációs iparból, munkád kapcsolódik, kapcsolatod kedvező, szerencséd kapcsolatban, információval amit, időszak mentálisan, saját tapasztalatodban, kedvező időszak, általános viselkedési, csillagjegyed tulajdonságai, sugárzó viselkedésedért, élet felé, saját szerencséd, fizikai megjelenésed, átmenet megfogja, múltban történt, jövőre fogod, világegyetem felé, pozitívabb hozzáállással, személyes fejlődésedhez, évben segítséget, 2015-ös évben, kívánt jólétet, szerencse mindig, belső életedet, siker titka, remek időszak, magad felé, életed ezen, hited csodákra, rejtett lehetőségeid, utolsó pillanatban, nehéz helyzetben, olyan szakaszába, utadba kerültek, siker érdekében, időszak folytatódik, átmenet általában, olyan pillanatot, tartalékaid felhasználását, pénzügy továbbra, később nehézségekhez, átmenetet pénzügyi, probléma amit, átmenet okoz, pénz miatt, pozitív oldala, vagyon területén, pénzzel kapcsolatos, karriered Házában, szükséges erőfeszítést, céljaid elérése, karriered felé, kívánt pozíció, nagy álmaidnak, elmúlt években, intellektuális látóköröd, újfajta nézetet, ismert dolgok, teljes képet, életed értelmével, olyan valaki, mostani határokon, kapcsolataidat idegen, partnered pénze, anyagi keresetek, bizonyos partneren, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 93
  • e Hét: 2309
  • e Hónap: 4204
  • e Év: 54995
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.