Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ez a 7 megdöbbentő dolog történik veled, amikor meghalsz!
  2015-08-31 19:04:26, hétfő
 
   
  Nincs ember a Földön, akit ne foglalkoztatna a halál gondolata. Mi történik a halálunk után? Mi lesz a lelkünkkel? A kérdésre megpróbálnak választ adni a különböző világvallások, a tudománynak is vannak feltételezései, de biztosat senki sem tud.Michael Newton hipnoterapeuta praxisa során számos páciens esetében alkalmazott hipnózist, hogy megszabadítsa őket a múltbéli traumáiktól, amelyek gátolták őket a gyógyulásban. Idővel rájött arra, hogy a terápiák alatt olyan történések is előjöttek, amelyek az élet és halál közti határról származnak.

A Lelkek utazása és a Lelkek sorsa című könyvében több ilyen esetről is beszámol. Lássuk, hogy a szakember mivel találkozott több mint 4 évtizedes praxisa alatt:

1. Újraéled az egész életed: a klinikai halál állapotába került valamennyi páciens esetében jellemző volt, hogy néhány másodperc alatt leperegett előttük az egész életük. Az agyi szinapszisok működése ilyenkor felgyorsul, így lehetővé válik, hogy minden emlékünkhöz hozzáférjünk.

2. Látod a tested: sokan képesek arra, hogy a testtől való elválás során visszanézzenek a testükre és a környezetre. A beszámolók szerint ez a dolog távolról sem félelmetes, mi több, teljesen normális dolognak tűnik. Egyes páciensek arról számoltak be, hogy haragot/frusztrációt éreztek a haláluk körülményei miatt és vissza akartak térni a testükbe, hogy bosszút álljanak. Az érzés erőssége azonban fokozatosan csökken, amikor a fény felé közeledsz.

3. Fény: minden ember, aki halál közeli állapotban volt beszámolt arról, hogy egy fényt látott. A fény egy bizonyos távolságban van, és mágnesként vonzza a haldoklót. A beszámolók szerint szeretet és béke érzése veszi körül, és ez a szakasz nem más, mint az út, ami visszavisz a spirituális világba, a valódi házadba.

4. Találkozol a szeretteiddel: a spirituális világba való belépés után a szeretteid várnak, akik biztonságérzetet és komfortot biztosítanak számodra. Akikkel találkozol azok nem feltétlenül az éppen aktuális életed kísérői, hanem az előző életeid családtagjai is lehetnek. Akárkik is legyenek, biztosan tudni fogod, kikkel találkozol, és még a nevükre is emlékezni fogsz. Fontos, hogy ekkor a lelkek a fizikai testhez hasonló formában jelennek meg, hogy megkönnyítsék a találkozást.

5. Őrangyalok/spirituális vezetők: mindegy, hogy melyik fogalmat használod, neked is megvan az a spirituális vezetőd, aki kalauzol téged a spirituális világban. A vezető ugyanaz, aki az életben is minden pillanatban melletted volt.

6. Az élet újraismétlése: az angyaloddal való találkozás után visszatekintetek az életedre. Akik visszatértek a tetszhalott állapotból arról számoltak be, hogy életüket filmszerűen látták, vagy hasonlóan egy regényhez. Fogsz olyan dolgokkal is találkozni, amelyeket szégyellsz, de nem akkor van ideje a bíráskodásnak. Csupán egy összefoglalóról van szó, hogy tudd, mit kell tenned a lelked üdvéért, majd egy bizonyos idő után ismét a megszületsz a földön, hogy teljesítsd vállalásaid.

7. Nem akarsz visszatérni: a spirituális világban béke, szeretet, nyugalom vesz körül, így nem akarsz visszatérni. Nincsenek betegségek, fájdalom, földi terhek, biztonságban érzed magad és szabadnak. A reinkarnáció azonban várhat rád. Visszatérhetsz segíteni egy másik lelket, de visszatérhetsz, hogy karmikus feladataidat végrehajts, vagy pedig lelki fejlődésre vágysz, ezért újból megtapasztalod a földi életet.
Forrás: filantropikum.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: biztonságérzetet, visszatekintetek, összefoglalóról, megtapasztalod, visszatérhetsz, visszanézzenek, foglalkoztatna, hipnoterapeuta, feltételezései, megkönnyítsék, világvallások, bíráskodásnak, újraismétlése, megszabadítsa, filantropikum, szeretteiddel, gyógyulásban, biztosítanak, biztonságban, reinkarnáció, frusztrációt, megpróbálnak, családtagjai, visszatértek, feladataidat, szinapszisok, hozzáférjünk, pillanatban, angyaloddal, traumáiktól, környezetre, alkalmazott, emlékünkhöz, tetszhalott, filmszerűen, spirituális, halál gondolata, halálunk után, kérdésre megpróbálnak, különböző világvallások, múltbéli traumáiktól, terápiák alatt, szakember mivel, egész életed, klinikai halál, egész életük, agyi szinapszisok, testtől való, beszámolók szerint, dolog távolról, haláluk körülményei, érzés erőssége, Michael Newton,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mi lenne ha  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Png fotel  Fehér virág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png lepke  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akik bántanak téged  Png kislány  Esti kép  Png telefon  Szép álmokat!  Elköszönt  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Szívem tiéd  Facebookon kaptam  Alázat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png fotel  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Csak a fogyatkozás látható  Reménység és erő Krisztustól e...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Lóhere  Kerüld el az evangélium örömén...  A boldog családok mind hasonló...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Lóhere  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Németh László tollából  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Örülök, hogy látlak!  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Varga János Veniam - Fontos sz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Makszim Gorkij gondolata  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Png ház  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Nem méltó hozzád  Akarat  Alázat  Mit beszél, nem értem, hogy m...  A sors  Csak a fogyatkozás látható  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Egy maradéktalanul uralt világ  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Garai Gábor - Takarítás  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  A sors  Png kislány  Radikális szeretet  Hazára minden embernek szükség...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Png lepke  Németh László tollából  Facebookon kaptam Krisztinától  Sokan azt tartják  Reggel van 
Bejegyzés Címkék
halál gondolata, halálunk után, kérdésre megpróbálnak, különböző világvallások, múltbéli traumáiktól, terápiák alatt, szakember mivel, egész életed, klinikai halál, egész életük, agyi szinapszisok, testtől való, beszámolók szerint, dolog távolról, haláluk körülményei, érzés erőssége, fény felé, fényt látott, bizonyos távolságban, spirituális világba, valódi házadba, szeretteid várnak, éppen aktuális, előző életeid, fizikai testhez, spirituális világban, vezető ugyanaz, élet újraismétlése, angyaloddal való, tetszhalott állapotból, lelked üdvéért, reinkarnáció azonban, másik lelket, földi életet, biztonságérzetet, visszatekintetek, összefoglalóról, megtapasztalod, visszatérhetsz, visszanézzenek, foglalkoztatna, hipnoterapeuta, feltételezései, megkönnyítsék, világvallások, bíráskodásnak, újraismétlése, megszabadítsa, filantropikum, szeretteiddel, gyógyulásban, biztosítanak, biztonságban, reinkarnáció, frusztrációt, megpróbálnak, családtagjai, visszatértek, feladataidat, szinapszisok, hozzáférjünk, pillanatban, angyaloddal, traumáiktól, környezetre, alkalmazott, emlékünkhöz, tetszhalott, filmszerűen, spirituális, feltétlenül, megszületsz, találkozott, vállalásaid, visszatérni, távolságban, tudománynak, találkozást, körülményei, fokozatosan, származnak, találkozni, szégyellsz, valamennyi, állapotába, teljesítsd, félelmetes, találkozol, beszámolók, visszavisz, szeretteid, mágnesként, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1841
  • e Hét: 4708
  • e Hónap: 11080
  • e Év: 61871
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.