Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A csillagjegyek intelligenciája: horoszkópod elárulja, miben
  2015-09-18 11:33:35, péntek
 
   
  A csillagjegyek intelligenciája: horoszkópod elárulja, miben vagy a legjobb!

A csillagjegyek szerinti intelligencia hallatán ne gondoljunk arra, hogy vannak bölcs és okos, valamint kevésbé eszes csillagjegyek - mint ahogy nincsenek sem jók, sem pedig rosszak. Minden csillagjegy egyedi intelligenciával és önkifejezési móddal rendelkezik, bizonyos tényezők pedig ezt erősítik, kihangsúlyozzák.

Csillagjegyünk sokat elárul arról, hogy miként használjuk képzelőerőnket, memóriánkat, problémamegoldó képességünket, intuíciónkról, spontaneitásunkról, tanulási- és megismerési folyamatainkról. Lássuk hát, kiről mit árul el a csillagjegye!

Kos: aktív, pezsgő intelligenciával rendelkezik

Folyton új gondolkodásrendszereket kreál, és mindig máshogyan reagál a dolgokra. Imád új dolgokat tapasztalni, szereti a kalandokat, ezért nem töpreng sokat döntései előtt. Mindig tettre kész.

Azt is lehetne mondani, hogy a kos inkább cselekszik, mint gondolkodik, emellett viszont éles ösztönük és tájékozódó képességük segíti őket bármilyen hirtelen jött szituációban.

Határozottan döntenek és válságos helyzetekben is nagyszerűen feltalálják magukat. Noha a kapkodás és türelmetlenség miatt gyakran hibáznak, ez nem változtatja meg hozzáállásukat. Hihetetlen gyorsasággal képesek gondolkodni, ezért eléggé nehéz velük lépést tartani.

Nézőpontjuk alátámasztásakor nagyon meggyőzőek, még ha ez néhol ellentmondásokba is ütközik. Nagy segítségükre van ellenállhatatlan bájuk, egyenes és tömör kifejezésmódjuk - csakúgy, mint a magabiztosságuk. Szeretnek új dolgokba kezdeni, de nem mindig fejezik be azokat.

Bika: merev gondolkodási sablonok

A bika annyira ,,földközeli", hogy akkor hiszi csak el a dolgokat, ha saját szemével látja. Praktikus, elemző intelligenciája van, megfigyeli és asszimilálja az információkat. Döntései előtt fontosnak tartja a részletes elemzést, meg hányja-veti az összes felmerülő lehetőséget és opciót a döntéseivel kapcsolatban. Lényegében mindig szereti biztonságban tudni magát, ezért csak előrelátható kockázatokat hajlandó vállalni.

Ha nagy változás következik be életében, erre mentálisan is fel kell készülnie, megbarátkozni a gondolattal, lassan és nyugodtan. Esetleg csak kisebb lépésekben halad a változás felé. Ugyanakkor ritka kreatív intelligenciája van, különleges esztétikai érzékkel fűszerezve.

Az ikreknek eleven és kíváncsi az intelligenciájuk

Kíváncsiságukból fakadóan, az ikrek igyekeznek minden területről ,,felszedni" és tanulni valamit, amivel kapcsolatba kerülnek, így könnyen lehet, hogy nem marad idejük ezeket kellőképpen elmélyíteni. Egyszóval: mindenhez értenek egy kicsit. Legértékesebb kiváltságuk azonban az, hogy a bennük rejlő sokszínű tudást azonnal és hatékonyan tudják kamatoztatni.

Az ikreknek igazi, eleven intelligenciájuk van, mellyel nem haboznak kérkedni, valahányszor lehetőségük adódik rá. Rengeteget beszélnek, különleges humorérzékük és folyékony beszédük révén kellemes beszélgetőtársak.

Gyorsan gondolkodnak, pillanatok alatt ugranak egyik témáról a másikra, minden érdekli, ami körülveszi őket. Szeretnek információkat gyűjteni utazásaik során, kreatívak és néha vonzza őket a művészet és a kultúra. Kiváló írók és szónokok.

Rák: lelki intelligencia vezérli

Ők leginkább érzelmekből vannak formálva. A memória, képzelőerő és a megérzések minden rák értékes kincse, amelyek szerint életüket alakítják. Igaz, azok a rákok, akik a gyermekkorhoz kötődve még elevenen őrzik a szerzett elveket, még elég félénkek és érzékenyek. Ők, intenzív érzéseik miatt és múltbeli sérüléseik miatt igen szubjektívekké válhatnak.

Az idősebb rákok viszont, akik spirituális vonalon mozognak, érzelmeik segítségével egyre több olyan értékes dolgot fedezhetnek fel, amelyek segítenek majd nagy dolgokat véghezvinni. A rákok képzelőereje egyedülálló, amely művészeti tárgyakban segíti őket.

A rák igazi valója mélyen belülről fakad, az érzelmek és lélek szintjéről. A rák egyszerűen megérzi, mikor kell cselekednie, mikor kell változtatnia, és milyen döntéseket kell hoznia. Ezért sokszor hagyatkozik ösztöneire.

Az oroszlánok az akarat által irányított intelligenciára hagyatkoznak

Az oroszlán kénye-kedve szerint alakítja a valóságot, egyszerűen úgy, ahogy ő látni szeretné azt. Az oroszlánt az érdekli, hogy miként tudja megszerezni azt, amit akar. Nem engedi a részletek által akadályozni magát és nem is figyel arra, ami megállíthatná őt ebben. Igaz, néha az erős egójuk körül forgó gondolkodásmódjuk fárasztó lehet mások számára.

Gondolataik nagy dolgok körül forognak. Az oroszlánok jó példái annak, hogy amikor erősen akarunk valamit és vágyunk rá, akkor a gondolat energiája megvalósítja azt. Ők sosem fáradnak bele az elképzelésekbe és abba, hogy megszerezzék az élettől azt, ami nekik tetszik. Előbb vagy utóbb megszerzik azt, amire vágynak, erősen koncentrálva rá. Igen idealisták, viszont a nem spirituális beállítottságúak gyakran hiúak és egocentrikusak.

Az oroszlán gondolatmódja átfogó, ki tudja válogatni azokat a dolgokat, amelyek segítik a kreativitását, nagyobb fényben tüntetik fel, és amelyek által vezetővé válhat.

Szűz: analizáló intelligenciával rendelkezik

Egyik csillagjegy képviselője sem annyira analitikus és logikus, mint a szűz. Ők azok, akik leginkább a racionalitás jegyében, pragmatikusan cselekszenek. A realitás talaján élnek, mindenre praktikus, életképes megoldásokat keresnek, a kétségeknek és haszontalanságnak helyet nem hagyva.

A szűz részletekben gondolkodik, és mindig számításba veszi döntéseinek minden lehetséges következményét. Nem szeret felkészületlen lenni és tartózkodik a változásoktól. Gyakran képzel el tragikus történéseket, amelyekre folyamatosan gondol és végül hinni is kezd bennük. Eléggé aggódó, semmiségek miatt nyugtalankodik.

Memóriája lenyűgöző, a legkisebb részleteket is észben tartja - ami környezetének is feltűnik. A képzelőerővel nem áll túl jól, mivel nem hiszi, hogy az bármiben is szolgálná. A kreativitás szintén vesztes a logikával és precizitással szemben.

Mérleg: összehasonlító és diplomatikus intelligencia

A mérleg gondolatában a ,,mi" fogalma állandó. Nem tud egyedül élni, szüksége van másokra ahhoz, hogy tanuljon - de főleg ahhoz, hogy hasonlítgasson. Diplomatikus és harmonikus gondolatmódja van, mindig megtalálva a legkíméletesebb és diszkrétebb megoldást a problémákra. Szociális természet, az életet semmi esetre sem egyedül képzeli el.

Nagyon kreatív, ám néha szívesebben jár a kitaposott ösvényen. Az ő esetében a képzelőerő szépen keveredik a racionalitással. Gondolkodásmódja nem annyira az érzelmektől meghatározott, amit szociális gondolkodásmódnak is lehet nevezni.

Memóriája nem részletes - nem jegyzi meg egy elmélet nevét, de könnyedén emlékszik annak lényegére, ha az érdekli őt. A mérleg felfogásában kétségtelenül az a legszebb, hogy mindenben, amit csinál, az ,,én" helyét átveszi a ,,mi".

Skorpió: mély és titokzatos intelligencia birtokosa

Olyan mély és finom gondolkodásmódja van a skorpióknak, amelyet a többi csillagjegy képviselői nemcsak, hogy gyakorolni, de igazán megérteni sem tudnak. A skorpiók intelligenciája olyan koncepciók felé irányul, amelyek egyszerre rombolnak és építenek. A mentalitásuk tele van finom jelentésekkel és szimbólumokkal, többet látnak másoknál, a látottaknak pedig sokszor rejtélyes magyarázatot tulajdonítanak, amelyek egy mágikus világ kapuit nyitják ki - és amit csak ők érthetnek meg.

A skorpió ösztöne páratlan: a dolgok gyökeréhez hatolva a leg váratlanabb megoldásokkal rukkol elő bármilyen problémára, ezért jó pszichológus vagy kiváló nyomozó válhat belőle.

Minden vonzza, ami titokzatos, tabu, megfejthetetlen és talányos. Kiváló memóriájuk van, főleg azokban a dolgokban, amelyek különös jelentéssel bírnak számukra. Mások számára csekélységnek számító dolgokat tartanak észben, és másoknak fontos dolgokat felejtenek el.

Nyilas: határtalan gondolatok

Ha nyilasról beszélünk, akkor a határok átlépéséről beszélünk - legyen szó egyéni, mentális, kulturális, filozofikus vagy vallási határokról. Bármilyen fogalmat, elvet vagy hitvallást befogadnak, ami inspirálja őket. Tudják, hogy a világon mindenre van magyarázat, minden őket foglalkoztató jelenségre igyekeznek megtalálni a választ és a magyarázatot.

Úgy tűnik, mindenre van náluk valami magyarázat - és legtöbb esetben tényleg van. Mindig dokumentálnak, feljegyeznek, fejlesztik magukat. A nyilasnak fantasztikus mentális mobilitása van, párját ritkító humorérzékkel társulva. Nem szeret egy bizonyos rendszer része lenni.

Hihetetlenül nagylelkű, mindig megosztja tudását másokkal. Folyamatosan próbálja megérteni a jelenségek okát és kapcsolatot keres az istenséggel. Szenvedélyes elméje van, ami mindig az új területek megismerése felé orientálódik. Ezek ellenére az érzelmek nem az erősségei, mivel inkább alapoz a racionalitásra.

Bak: kimért gondolkodás

A bakok képesek a milliméteres pontosságra, ez tudatuk legelőnyösebb tulajdonsága. Számukra semmi sem lehet hiábavaló abból, amit tesznek, mondanak vagy gondolnak, mindennek kell, hogy célja legyen. Tisztában vannak azzal, hogy amint vetik ágyukat, úgy alusszák álmukat - ezért minden másodpercet igyekeznek kihasználni a jelenben, hogy megalapozzák jövőjüket.

A bak gondolkodásmódja hideg, kiszámolt, pontos, a legapróbb részletekbe menő. Mindenképp kell lennie a gondolatmenetének valamilyen konkrét végkifejlete, eredménye vagy következtetése, máskülönben nem látja ennek értelmét. Általában arra használja intelligenciáját, hogy sikereket érjen el és tisztelhető társadalmi képet tudjon mutatni magáról.

Képzelőereje nem a legnagyszerűbb, mivel megszokta fekete-fehérben látni a dolgokat. Az ő szemszögéből az érzelmeknek nincs keresnivalójuk az élet egyenletében, az az érzése, hogy az érzelmek csak bonyolítják a dolgokat.

Vízöntő: innovatív és eredeti intelligenciával bír

Ennek a született látnoknak olyan gondolkodásmód adatott, ami nem igen lelhető fel másoknál. Tudata hihetetlen gyorsasággal és spontaneitással dolgozza fel a gondolatokat. Zseniális ötletei és elképzelései vízesésként jönnek belőle. Néha úgy tűnik, hogy a megoldások egy más dimenzióból jönnek, amelyeknek semmi közük a földhöz és a jelenhez. Mivel úgy tűnnek, mint akik a jövőből érkeztek, és - bármilyen különösnek is tűnik - emlékeik vannak a jövőről, gyakran sokkolják a környezetüket.

Ábrándozók, hajlamosak széleskörűen szemlélni a dolgokat és nem igazán szeretnek elveszni a részletekben. Ahol mások sivatagot látnak, a vízöntő csodálatos kertet lát, mert képes elképzelni, hogy mi minden alakulhat ki vagy valósulhat meg a jövőben. Képzelőereje, kreativitása és ösztöne lefegyverző.

Gondolatai határtalanok, minden gáttól, előítélettől, ítélkezéstől vagy merevségtől mentesek. Egyszerűen megengedi magának a nagyarányú gondolkodást.

Halak: intuitív intelligencia

Azt is mondhatnánk, hogy a halak nem gondolkodnak, hanem éreznek. Mindent az érzések és ösztönök prizmáján keresztül tapasztalnak meg. Számukra nem létezik olyasmi, amit elméjük ne lenne képes befogadni, gyakorlatilag nem fogadják el a lehetetlent. Tartós kapcsolatban vannak az Univerzummal és a finom energiákkal - akár tudatosan, akár nem. Az bizonyos, hogy mások számára úgy tűnhet, a realitás határain túlívelő megérzéseik és válaszaik vannak mindenre. Egyszerűen érzik, hogy mit kell tenniük és milyen úton kell haladniuk.

Nagyon gazdag képzelőerejük van, memóriájuk pedig szivacsként szívja be az információkat, különösebb erőfeszítést nem követelve részükről. A halak úgy gondolják, hogy semmi sincs, amiből ne lehetne kihozni valamit. Az univerzumnak nevezett rendszer szerves részeinek érzik magukat és soha nem tudnak csakis saját céljaikra gondolni.

A halak a hitrendszerek, törvények, érzelmek, racionalitás, akarat és ambíció határain túl gondolkodnak, általában a szeretet irányítja tetteiket: az érdektől mentes szeretetből táplálkoznak egész életükön keresztül.

Egyed Zsuzsanna
filantropkum
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: intelligenciával, intelligenciáját, gondolkodásmódja, intelligenciájuk, ellentmondásokba, ellenállhatatlan, alátámasztásakor, beállítottságúak, kíváncsiságukból, beszélgetőtársak, racionalitással, spontaneitással, intelligenciája, kifejezésmódjuk, megfejthetetlen, legkíméletesebb, problémamegoldó, folyamatainkról, magabiztosságuk, kihangsúlyozzák, intelligenciára, egocentrikusak, gondolkodásmód, elképzelésekbe, hozzáállásukat, összehasonlító, nyugtalankodik, hasonlítgasson, tulajdonítanak, szimbólumokkal, felkészületlen, következményét, legnagyszerűbb, türelmetlenség, képzelőerőnket, racionalitásra, csillagjegyek intelligenciája, csillagjegyek szerinti, bika annyira, részletes elemzést, összes felmerülő, döntéseivel kapcsolatban, változás felé, ikreknek eleven, ikrek igyekeznek, bennük rejlő, ikreknek igazi, megérzések minden, gyermekkorhoz kötődve, szerzett elveket, idősebb rákok, rákok képzelőereje, Egyed Zsuzsanna,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Nasi délutánra  Posertube  Harmónia......  Van amit nézni kell  Jó játék  Azt mondják, egyszer minden út...  Rózsa csokor  Szívek  Három meccs, ötmillió forint: ...  Facebookon kaptam  Krókuszok  Szèp napot  Virágzó kaktuszok  Egy halk futam egy ócska zongo...  Szép kislány  Facebookon kaptam  Beszéljük meg  Posertube  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Facebookon kaptam  Gondolataim . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nő kalapban  Facebookon kaptam  Kellemes teázást  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Gyerekek az iskolában  Este a mellkasán megpihenni, s...  Álmos  Facebookon kaptam  Kovács Sándor - A borozóban K...  Jó reggelt  Mai harmónia kártyám  Kislány madárral  6. évközi hét csütörtök 02.20  Február  Barka  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Egy halk futam egy ócska zongo...  Egy halk futam egy ócska zongo...  Barka  Vízcseppes rózsa  Szent Marto Jácinta és Ferenc,...  Facebookon kaptam Krisztina...  Február  Amikor valami elindul a megval...  Facebookon kaptam  Lila rózsa  Facebookon kaptam  Este a mellkasán megpihenni, s...  Hóvirágok  Egyik legnehezebb harc  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Kellemes volt - Kétszázhetvenh...  Erdő Péter megerősítette Feren...  Jó játék  Sárközi György versei  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Sárközi György versei  Jó reggelt  Íróként, az elhallgatott törté...  Szèp napot kívánok!  Azt mondják, egyszer minden út...  Jó reggelt  Petőfi Sándor - Pacsirtaszót H...  Minden bajra két orvosság van  Aranyosi Ervin: Időbeosztás  Hóvirágok  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Játék a falevéllel  Facebookon kaptam  Vidám téli napokat!  Hóvirágok  Szép francia kép  Kellemes volt - Kétszázhetvenh...  Facebookon kaptam  Ferenc pápa katekézise: A szel...  Este a mellkasán megpihenni, s...  Megpróbáltatás  Levendula csokor  Barka  Facebookon kaptam  Álmos  Rózsaszín rózsa  Minyon tánc  Lila rózsa  A szép ékszer, öltöztet  Íróként, az elhallgatott törté...  Kun Magdolna: Anyám mikor bölc...  Hűha  Rim Dzse,a hívatlan vendég kor...  Rózsa csokor  Olló 
Bejegyzés Címkék
csillagjegyek intelligenciája, csillagjegyek szerinti, bika annyira, részletes elemzést, összes felmerülő, döntéseivel kapcsolatban, változás felé, ikreknek eleven, ikrek igyekeznek, bennük rejlő, ikreknek igazi, megérzések minden, gyermekkorhoz kötődve, szerzett elveket, idősebb rákok, rákok képzelőereje, akarat által, oroszlán kénye-kedve, részletek által, erős egójuk, gondolat energiája, oroszlán gondolatmódja, racionalitás jegyében, realitás talaján, szűz részletekben, legkisebb részleteket, kreativitás szintén, mérleg gondolatában, életet semmi, kitaposott ösvényen, képzelőerő szépen, érzelmektől meghatározott, elmélet nevét, mérleg felfogásában, többi csillagjegy, skorpiók intelligenciája, mentalitásuk tele, látottaknak pedig, mágikus világ, skorpió ösztöne, dolgok gyökeréhez, határok átlépéséről, világon mindenre, nyilasnak fantasztikus, bizonyos rendszer, jelenségek okát, bakok képesek, milliméteres pontosságra, legapróbb részletekbe, gondolatmenetének valamilyen, érzelmeknek nincs, élet egyenletében, érzelmek csak, született látnoknak, jövőből érkeztek, vízöntő csodálatos, nagyarányú gondolkodást, finom energiákkal, realitás határain, univerzumnak nevezett, szeretet irányítja, érdektől mentes, intelligenciával, intelligenciáját, gondolkodásmódja, intelligenciájuk, ellentmondásokba, ellenállhatatlan, alátámasztásakor, beállítottságúak, kíváncsiságukból, beszélgetőtársak, racionalitással, spontaneitással, intelligenciája, kifejezésmódjuk, megfejthetetlen, legkíméletesebb, problémamegoldó, folyamatainkról, magabiztosságuk, kihangsúlyozzák, intelligenciára, egocentrikusak, gondolkodásmód, elképzelésekbe, hozzáállásukat, összehasonlító, nyugtalankodik, hasonlítgasson, tulajdonítanak, szimbólumokkal, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 8159 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 150
  • e Hét: 3761
  • e Hónap: 13332
  • e Év: 42763
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.