Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Életfeladatod felismerése és beteljesítése
  2015-10-09 18:10:18, péntek
 
   
  Bizonyára már benned is felmerült valaha a kérdés, hogy: Mi az életfeladatod?



Talán olyan életszakaszba kerültél, hogy elvesztettnek vagy megrekedtnek érzed magad. Vagy talán szeretnéd értelmesebb tevékenységgel tölteni idődet, csak nem vagy benne biztos, hogy kezdj hozzá, vagy még talán azt sem tudod, hogy mi lenne az, ami boldoggá tenne.



Sok ember éli fásultan, lelkes inspirációtól mentesen az életét, közben mélyebb kapcsolatokra és értelmesebb elfoglaltságra vágyakozik, amelyről nem tudja, hogy érje el.

Életed két legnagyszerűbb napja, az a nap, amikor megszülettél és az, amikor megtalálod életfeladatodat, vagy azt az irányt, elfoglaltságot, tevékenységet, amelytől úgy érzed éltednek értelmet ad.

Ha nem ismered fel, hogy mi a feladatod, nem érted meg hogy miért vagy itt és nehezedre eshet, hogy megtaláld helyed a világban.


Én is nagyon jól emlékszem még erre az állapotra. Belső szenvedésként éltem meg azokat a munkákat, amelyeket nem belső inspirációtól vezetve végeztem.

Közben mély sóvárgással figyeltem azokat az embereket, akik ragyogtak, miközben a munkájukat végezték.

Én is AKARTAM, hogy részem legyen abban, ami nekik van: elragadó passzió a munkájuk iránt, kiapadhatatlan szomjúság az élet szeretete iránt és eltántoríthatatlan összefonódás a munkájukkal.

Napi szinten rengeteget gondolkodtam azon, vajon mi az én lelkem és a teremtő által jóváhagyott földi feladatom. Viszont mindaddig, amíg ezt megpróbáltam "kigondolni" nem jutottam semmire.

A megoldás akkor kezdett el kibontakozni, amikor beletörődtem, hogy józanésszel nem fogom tudni eldönteni, hogy mi jó nekem, túl sok a logikusnak tűnő racionális választási lehetőség; és közben nem teszek semmit, mert nem tudom, melyikkel kezdjem.

Kizárólag gondolati úton nem jutunk közelebb élethivatásunk, életfeladatunk megtaláláshoz.

A feltérképező munka azzal kezdődik, hogy megvizsgáljuk mi a szívünk vágya. Mi az, amit szeretnénk? Majd lépéseket teszünk annak elérésére, és ezzel egy időben eltávolítjuk lelkünkből és életünkből azokat a dolgokat, amelyeket már nem szeretnénk megtartani.

Amikor keresed életfeladataidat, az életed értelmét és abban a passziót, egy idő után hagyd abba a keresést és kezd el megélni azt.


Az alábbi lépesek segíthetnek elindulni ezen az úton.

1.Lépj akcióba! - Cselekedj!

Minél több cselekvést indítunk el, annál világosabbá válnak a dolgok számunkra, és világosabb lesz az irány, amerre haladni szeretnénk.

Így ahelyett hogy azon agyalunk: Hogy fog ez működni? Belevágjak-e?

Mi lesz, ha mégsem tetszik és rájövök, hogy mégsem ezt akarom?

Mi lesz, ha nem tudok megélni belőle?

Kezdj el lépéseket tenni célod felé és próbálj ki új dolgokat. Csak akkor fedezheted fel valamely tevékenység iránt a szenvedélyed, ha következetes lépésekkel elkezded gyakorolni és kipróbálni. Az így nyert tapasztalás a jutalmad, mert a belátás, hogy ez az utad, a folyamat során alakul ki. Egészen addig csak elmélet vagy elérhetetlen álom marad. A cselekvés hozza meg az eredményt.



2.Lépj ki a fejedből és szállj le a szívedbe

A szíved a legjobb eszköz az igazi életcél és szenvedély megtalálásához. Tedd fel magadnak a kérdést, hogy: Mi az, amit szeretsz?

Kezdj el lépéseket tenni, hogy azt tedd, amit szeretsz. Ha mélyen ráhangolódsz boldog önmagadra, érezni fogod az inspirációt, ahogy az átjárja szívedet és lelkedet. Ha a vezettetésed a szívedből származik, természetes módon örömet és motivációt tapasztalsz meg miközben egyre többet felfedezel abból, ami boldoggá tesz.

Lásd ezt úgy, mint egy folytonos körforgást. Minél több lépést teszel abba az irányba, amit szeretsz, annál több inspirációt és mély belátásokat kapsz arról, hogy hogyan tovább: mi hozza életedbe a legtöbb örömet.



3.Számolj le azzal a gondolattal, hogy megtaláld az egyetlen és igazi életfeladatodat.

Sokan megrekednek az életfeladataik megtalálásának folyamatában, mert megpróbálják megtalálni azt az EGYETLEN dolgot, amelyre - így gondolják - születtek. Pont ennek az egy FŐ dolognak a megtalálására való fókusz közben alakul ki az az érzés, hogy valami hiányzik az életünkből.

Ez az elképzelés korlátok közé szorít bennünket és megakadályoz abban, hogy megtapasztaljuk saját nagyszerűségünket.

Hadd állítsam most önmagamat példának: mióta azt érzem, hogy az életfeladatomnak megfelelően élem az életem, több olyan tevékenységgel is foglalkozom, amit különböző munkakörként lehet minősíteni, pl. életmód tanácsadó (life coach), angyalterapeuta, tréner, mentor, blogger, gyógyító, energiaterapeuta, előadó, motivátor, stb. Mindegyik nagy örömet okoz, és akik személyesen is ismernek, megtapasztalták, hogy mindegyiket nagy - nagy lelkesedéssel végzem. Viszont egyik sem az életcélom önmagában. Ezek a szenvedélyeim, amelyeknek gyakorlása közben a flow-ban élem az életem.



4.Különböző tevékenységek gyakorlása közben kezd el megtapasztalni a szenvedélyt az életedben.

Engedd el azt a gondolatot, hogy csak egy életcélod van és az életed sikeressége attól függ, hogy ezt megtalálod-e.

Fogadd el és örülj annak az elképzelésnek, hogy életünk célja az élet szeretete azáltal, hogy teljességgel megéljük sorsunk adta lehetőségeinket.

Ez azt jelenti, hogy néha egyszerűen csak fejest ugrunk az új dolgokba, pusztán azért mert érezzük a lelkesedést, az örömet és a passziót benne.

Ez azt is jelenti, hogy feladjuk az ismeretlen iránt érzett ellenállásunkat és teljességgel elkötelezzük magukat annak, ami itt és most, abban a jelen pillanatban történik, amelyben éppen részt veszünk.



KÖVESD A PASSZIÓT, SZENVEDÉLYT AZ ÉLETETBEN ÉS BETELJESÍTED ÉLETCÉLOD

Amikor a céljaidat és a kitűzött feladatidat, passzióval telve végzed és így éled meg, ezzel teljesíted be életfeladatod!

Ilyenkor eltűnik az az érzés, hogy valami hiányzik az életedből. Az égető vágy, hogy megtaláld az életfeladatod, a passzió hiányából származik. Amikor nem érzed, hogy az életed történéseit te irányítod, hanem úgy érzed, hogy sodródsz a történésekkel, akkor hiányzik a passzió és a cél az életedből.

Ahhoz, hogy megszüntesd ezt az üresség-érzést, egyszerűen keress több passziót.

Egy egyszerű képlettel kifejezve, a következőről van szó:



Passzió + Napi tevékenységek =Életfeladataid megélése



Tudatosítsd magadba, hogy mindannyiunk valódi életcélja az, hogy teljességgel éljük az életünket.

Amíg az utadon haladsz, próbálj teljességgel részt venni életed történéseiben. Észre fogod venni, hogy ily módon az öröm, a szenvedély, az élet szeretete és a passzió szinte magától beúszik életedbe és érezni fogod, hogy értelmes és teljes életet élsz és már el sem tudod képzelni másként.



Élvezd az utazást csodálatod életed folyamán!



Szeretettel,

Mayer Andrea

életmód tanácsadó/life coach

www.angylhid.hu

www.noiesero.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: energiaterapeuta, életfeladatomnak, életfeladataidat, életfeladatodat, angyalterapeuta, megtapasztaljuk, megtapasztalták, lehetőségeinket, ellenállásunkat, elfoglaltságot, kiapadhatatlan, életfeladatunk, megtalálásának, legnagyszerűbb, tevékenységgel, elfoglaltságra, életfeladataid, megtapasztalni, életfeladataik, megtalálásához, élethivatásunk, megtaláláshoz, történéseiben, történésekkel, tevékenységek, megvizsgáljuk, inspirációtól, életfeladatod, tevékenységet, kapcsolatokra, elképzelésnek, szenvedélyeim, lelkesedéssel, megtalálására, szenvedésként, elvesztettnek, munkájukat végezték, munkájuk iránt, élet szeretete, teremtő által, megoldás akkor, logikusnak tűnő, feltérképező munka, szívünk vágya, időben eltávolítjuk, életed értelmét, alábbi lépesek, dolgok számunkra, folyamat során, cselekvés hozza, legjobb eszköz, igazi életcél, KÖVESD PASSZIÓT, SZENVEDÉLYT AZ ÉLETETBEN ÉS BETELJESÍTED ÉLETCÉLOD, Mayer Andrea,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Ne kapaszkodj magasabbra,  Ami embereknek lehetetlen, az...  Egy maradéktalanul uralt világ  Png ház  Mi lenne ha  Esti kép  Reggel van  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  A kételkedés kezelése  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Nagyi telefonál  Alvó cicák  Png lepke  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Szép estét  George Byron - Ahogy itt jár -...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Szívem tiéd  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Éretlen vers  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Az engedelmesség miért nem vál...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Png virág  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  képre írva  Akarat  Szép napot kívánok  Png férfi  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Egy hatékony szolga  Akik bántanak téged  Nagyi telefonál  Nagyi telefonál  Albert Einstein gondolata  Idő  Egy lelki imádság  Fekete István - Akác  Png cica  Alázat  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Neked tudnod kell  Elköszönt  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam Krisztinától  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png nő  Png csokor  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  A televizió nem a kultúrát kép...  Albert Einsteinről  Szívem tiéd  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az engedelmesség miért nem vál...  Szép álmokat!  Zilahy Lajos gondolata  Nagyi telefonál 
Bejegyzés Címkék
munkájukat végezték, munkájuk iránt, élet szeretete, teremtő által, megoldás akkor, logikusnak tűnő, feltérképező munka, szívünk vágya, időben eltávolítjuk, életed értelmét, alábbi lépesek, dolgok számunkra, folyamat során, cselekvés hozza, legjobb eszköz, igazi életcél, átjárja szívedet, szívedből származik, folytonos körforgást, legtöbb örömet, életfeladataik megtalálásának, megtalálására való, elképzelés korlátok, életfeladatomnak megfelelően, életcélom önmagában, flow-ban élem, életed sikeressége, passziót benne, ismeretlen iránt, jelen pillanatban, kitűzött feladatidat, égető vágy, passzió hiányából, életed történéseit, egyszerű képlettel, utadon haladsz, passzió szinte, utazást csodálatod, energiaterapeuta, életfeladatomnak, életfeladataidat, életfeladatodat, angyalterapeuta, megtapasztaljuk, megtapasztalták, lehetőségeinket, ellenállásunkat, elfoglaltságot, kiapadhatatlan, életfeladatunk, megtalálásának, legnagyszerűbb, tevékenységgel, elfoglaltságra, életfeladataid, megtapasztalni, életfeladataik, megtalálásához, élethivatásunk, megtaláláshoz, történéseiben, történésekkel, tevékenységek, megvizsgáljuk, inspirációtól, életfeladatod, tevékenységet, kapcsolatokra, elképzelésnek, szenvedélyeim, lelkesedéssel, megtalálására, szenvedésként, elvesztettnek, életszakaszba, megszülettél, beletörődtem, gondolkodtam, összefonódás, megpróbáltam, kibontakozni, vezettetésed, munkakörként, megakadályoz, megpróbálják, teljességgel, beteljesíted, elkötelezzük, folyamatában, ráhangolódsz, eltávolítjuk, mindannyiunk, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 972
  • e Hét: 2456
  • e Hónap: 8828
  • e Év: 59619
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.