Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Decemberi energiák - A Fény születése
  2015-12-09 09:00:46, szerda
 
   
  Ez az energiahullám december 7-20.-ig tart. Kiemelten fontos időszakot élünk, hiszen Advent időszaka van.



December 20.-án kezdődik az új Tzolkin, (260 nap) ami egy új kör lehet fejlődésünk, tudatosságunk útján. 21-én megszületik a Fény, 24-én Karácsony kezdődik, majd pár nap múlva véget ér a 2015.-ös évünk.



Véget érhet valami és valami új kezdődhet el...azoknak, akik egész évben dolgoztak azon, hogy ez megtörténhessen. Azoknak, akik képesek voltak emlékezni, továbblépni, elengedni, új nézőpontokat választani, újra hinni, bízni, elköteleződni. Akik dolgoztak, azok most megkapják jutalmukat. Fény születik bennük és sugározhatnak. Ünnepelhetnek.



Állj meg most egy pillanatra és nézz mélyen magadba! Megtetted? Megfejlődted? Megértetted? Elengedted?



Lásd meg, hogy mit tettél vagy nem tettél meg és vállalj érte felelősséget! Ez az egyetlen lehetőséged, hogy TE is pozitívan zárd az évet és továbbléphess!



Sötét van, talán a legsötétebb... ez nem véletlen. Ennek van most ideje. Így kell lennie ahhoz, hogy majd a Fény megszülethessen. Most, ebben a sötétségben vizsgáztatnak, megmérnek minket a Mindenségben. Helyzetek, emberek jönnek, próbára tesznek minket, kiderül, hogy valóban fejlődtünk-e, vagy beértük azzal, hogy olvasottabbak, tájékozottabbak lettünk ebben az évben?!



Ami most fontos és valóban számít, az a HITELESSÉGED! A kérdés az, hogy valóban tudatos vagy-e? Valóban spirituális vagy-e? Mit választottál? A Fényt vagy a sötét erőket? Hogy viselkedsz? Viselkedésed tükrözi-e a választásodat, döntésedet, hitelesen, őszintén élsz-e? Mi van a szívedben, és ehhez hűséges vagy-e?



A Fény születésére készülünk, ennek a fénynek bennünk kell megszületnie. Ahhoz, hogy ez megtörténhessen, bennünk békének, harmóniának kell lennie. Nem adhatunk már helyet annak, ami nem a fényt, a szeretetet szolgálja. Át kell alakítsuk azokat a részeinket, melyeket elnyomtunk, árnyékban vannak. Be kell lássuk és el kell ismerjük saját gyengeségeinket. Látnunk kell, hogy sokszor a dolgok csak a saját fejünkben történnek meg. Szembe kell nézzünk tétlenségünkkel, lustaságunkkal, és észre kell vennünk, hogy a komfort zóna és a Harmónia nem egy és ugyanaz.



Lásd meg, hogy sokszor gondolod azt, hogy harmónia van benned, miközben csak kényelmes, komfortos vagy. Harmóniára vágysz, de ha körülnézel magadban és magad körül, azt áthatod, hogy minden változatlan, ugyanaz. Vágyakozol, de nem teszel érte... olvastál róla, van róla fogalmad, hogy mit jelent, mert elképzeled, de megtapasztaltad-e? Érezted-e? Hozzád tartozik-e?



Most, ebben az időszakban az EGYSZERŰSÉG a lényeg. Egyszerűség, a szó nemes értelmében. Mit jelent ez?



Mindössze annyit, hogy amit gondolsz, azt cselekedd is meg! Viselkedj úgy, hogy hiteles lehess! Ha a szeretetről beszélsz, szeress, ha a harmóniáról, tükröződjön a harmónia belőled.



A Fény születésére és ünneplésére készülünk, így ha szeretnénk ebben az Ünnepben hitelesen részt venni, ünnepelni, akkor bármilyen nehéznek is tűnik, meg kell szűlnünk addigra saját belső Fényünket. S ha megszületett, meg kell mutassuk a világnak. Látniuk kell, hogy megszületett benned! Látniuk kell a többieknek, hogy Fényedből erőt merítsenek, hogy láthassák meg lehet csinálni, el lehet érni, lehet őszintén ünnepelni.



Az EGYSZERŰ, A VALÓDI, az IGAZI, a HITELES a lényeg! Minden más lényegtelen! Ismerd fel és válts TE is értékrendet!



A Mindenség egyszerűen működik, lásd meg. Igazodj a Szellemi törvényekhez és éld ezek szerint az életedet! Ha ezt teszed, akkor mindig ott leszel, ahol éppen lenned kell, azokkal találkozol, akikkel találkoznod kell és minden olyan napon amit ünnepnek rendeltek el, TE ünnepelhetsz. Tudd, élheted így is az életedet!



Akarod? Választod? Éled?



Eldöntheted. Szabad vagy a döntésben. Dönthetsz így is, úgy is...a lényeg, hogy bármit is választasz, az a TE FELELŐSSÉGED!



A FÉNY minden pillanatban itt van, ismerd fel és ünnepeld a pillanatot, mert ez a lényeg! A múlt már elmúlt, a jövő még nem érkezett meg... a MOST VAN!



Szeretettel és tapasztalással telített mindennapokat kívánunk:

Andi&Aletta - talentumok.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tétlenségünkkel, megszülethessen, gyengeségeinket, megtörténhessen, tájékozottabbak, megtapasztaltad, lustaságunkkal, tapasztalással, mindennapokat, választásodat, továbbléphess, vizsgáztatnak, tudatosságunk, energiahullám, ünnepelhetnek, olvasottabbak, elköteleződni, sugározhatnak, viselkedésed, megszületett, mindenségben, hitelességed, megszületnie, felelősséged, törvényekhez, megfejlődted, ünnepelhetsz, felelősséget, választottál, nézőpontokat, találkoznod, lehetőséged, megértetted, továbblépni, eldöntheted, szeretetről, energiahullám december, egyetlen lehetőséged, sötétségben vizsgáztatnak, sötét erőket, fénynek bennünk, szeretetet szolgálja, dolgok csak, saját fejünkben, komfort zóna, szeretetről beszélsz, harmónia belőled, MOST VAN,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Fekete István - Akác  Ami embereknek lehetetlen, az...  Próbálj meg ...  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Krisztinától  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Png rózsa csokor  Akarat  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Reggel van  Png kislány  Png kutya  Soha ne kedvezz...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Png rózsa csokor  képre írva  Png ház  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  A televizió nem a kultúrát kép...  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  Erdőn  Nevem  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Alvó cicák  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Még csak most kezdődik a nap  Örülök, hogy látlak!  Gonosz démon-álarc  Egy bizonyos határt  Varga János Veniam - Fontos sz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Png nő  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Szép napot kívánok  Png fotel  Mindig jusson idő nevetni  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Akarat  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Fekete István - Akác  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Csak a fogyatkozás látható  A sors  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Próbálj meg ...  Julian Brass gondolata  Sokan azt tartják  Neked tudnod kell  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Csak a fogyatkozás látható  Csak a fogyatkozás látható  Irgalom és ítélet  Akarat  Facebookon kaptam  Akarat  Adakozás  Szívem tiéd  Png férfi  Nagyon különös  Alázat  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Png fotel  Mai harmónia kártyám  Alvó cicák  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Png nő  Szép napot kívánok 
Bejegyzés Címkék
energiahullám december, egyetlen lehetőséged, sötétségben vizsgáztatnak, sötét erőket, fénynek bennünk, szeretetet szolgálja, dolgok csak, saját fejünkben, komfort zóna, szeretetről beszélsz, harmónia belőled, tétlenségünkkel, megszülethessen, gyengeségeinket, megtörténhessen, tájékozottabbak, megtapasztaltad, lustaságunkkal, tapasztalással, mindennapokat, választásodat, továbbléphess, vizsgáztatnak, tudatosságunk, energiahullám, ünnepelhetnek, olvasottabbak, elköteleződni, sugározhatnak, viselkedésed, megszületett, mindenségben, hitelességed, megszületnie, felelősséged, törvényekhez, megfejlődted, ünnepelhetsz, felelősséget, választottál, nézőpontokat, találkoznod, lehetőséged, megértetted, továbblépni, eldöntheted, szeretetről, születésére, harmóniáról, egyszerűség, értékrendet, lényegtelen, ünneplésére, spirituális, legsötétebb, szeretettel, megszületik, sötétségben, pillanatban, változatlan, fejlődésünk, harmóniának, tükröződjön, pillanatra, merítsenek, jutalmukat, elengedted, választani, többieknek, viselkedsz, körülnézel, döntésedet, elnyomtunk, egyszerűen, értelmében, szeretetet, pillanatot, szeretnénk, vágyakozol, részeinket, talentumok, elképzeled, találkozol, fejlődtünk, harmóniára, választasz, időszakban, mindenség, megtetted, történnek, helyzetek, ünnepelni, megmérnek, pozitívan, cselekedd, láthassák, mindössze, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1258
  • e Hét: 2742
  • e Hónap: 9114
  • e Év: 59905
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.