Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az idei év karmikus feladatai
  2016-03-14 10:43:08, hétfő
 
   
  Az idei év rendkívül jó tükör mindannyiunk számára. Abból, ahol jelenleg tartunk, teljesen kikövetkeztethető a múltunk. Tisztán látni, mik a tanulnivalók, hol vannak a blokkok, hiszen életünk ezen területein elakadás és tehetetlenség mutatkozik.



Ugyanakkor van bennünk egy sürgető várakozás, érzékeljük, hogy nincs tovább. ITT és MOST kell megoldani a feladatokat, mert e nélkül nem tudunk továbblépni.

Elsőként fontos elfogadni jelen helyzetünket, mert ha állandóan hadakozunk ellene, nem vesszük észre a kínálkozó megoldásokat. Ez van, elfogadom, tudom, hogy én alakítottam így, a megoldás is rajtam áll.

Másodsorban pedig hinni kell abban, hogy ez a sok minden értünk történik. Ahhoz, hogy egy olyan harmonikus világban élj, amire vágysz, meg kell szabadulnod a terheidtől, félelmeidtől. Hiszen ha ragaszkodsz hozzájuk, egyre erősebben törnek fel lelkedből. Ha ezeket nem szelídíted meg, az életed sem változik.

A 2017-es év egy áttörést hozhat az emberiségnek, és végre eljöhet az az időszak, amire olyan régóta vágyunk. Amikor már nem a félelmek motiválják cselekedeteink nagy részét, hanem a szeretet. Ez nem azt jelenti, hogy makulátlanok leszünk mindannyian, hanem azt, hogy már több lesz bennünk a szeretet, mint a negatív érzelmek.

Azért is érezzük magunkat olyan magányosnak, azért vannak álmatlan éjszakáink, hogy végre szembenézzünk lelkünk fájó oldalával.

Mi az, ami a legjobban fáj? Mi az, ami a legjobban zavar? Mi az az életemben, ami a leginkább hátráltat, blokkol?

Ha nagyon őszinte vagy és a szívedre teszed a kezed, mélyen belül már tudod, hiszen egyre inkább felerősödve, felnagyítva válnak láthatóvá a megoldandó feladatok.

Biztosan észrevetted, hogy a testi tünetek nem egyszer, hanem egymás után sokszor, egyre fájóbb és erősebb formában öltenek testet. De ez nem baj, mindent meg tudsz oldani.

A magány érzése nemhogy csökkenne, egyre erősödik. Úgy érzed, senki és semmi nem enyhítheti. S talán az az egy ember, aki képes lenne rá, jó messze van Tőled.

A pénz nemhogy gyarapodna, egyre kevesebb.

A félelmeid nemhogy csökkennének, egyre bátortalanabbá tesznek.

Elhatározod, hogy diétázol, de még inkább felszedsz pár kilót. Ordít a tested, hogy gyógyítsd meg.

A kocsid sem egyszer romlik el, hanem sokszor egymás után.



Csak néhány példát soroltam fel, de ezek közül talán eggyel tudsz azonosulni. De lehet, hogy egészen más dolgok foglalkoztatnak. Mindenki fejlődésében mások a feladatok. Vizsgáld meg, mi az az életedben, ami szinte ordít a változásért.

Amennyire meredek a csúszda, és száguldanak az emberek lefelé, olyannyira már el is kezdődött az új növekedése.

Egyre többen éreznek rá az idei évben életük feladatára, s még ha nem is látszik, hogyan biztosít számára hosszútávon megélhetést, az arany fonál már meg van. Ne engedd el kérlek!

Néhány hónapja elindult egy gyönyörű folyamat, egyre több és több olyan pár talál egymásra, ahol már képes a feltétel nélküli szeretet irányítani a kapcsolatot. Felesleges címkézni őket (iker, duál vagy lélektárs), a fontos az, hogy éld meg ezt a szeretetet. Nyisd meg magad, dolgozd fel a múlt sérüléseit, s ha most magányosnak is érzed magad, nagy az esélye, hogy már idei évben útjaitok keresztezik egymást.

A testi tünetektől ne ijedj meg, rendkívül jó figyelmeztető táblák életed útján. Hangolódj rá a fájó részre és kérdezd meg, mit üzen Neked. Milyen elraktározott félelmet, fel nem dolgozott lelki fájdalmat tárolsz benne? Amint megérted üzenetét, a tünetek is enyhülnek majd.

Egy biztos! Ideje megtanulni odafigyelni a belső hangocskára, aki minden lépésedet képes a megfelelő irányba terelni, ha nem állsz ellen. Bízz magadban! SENKI és semmi nem tudhatja, mi a jó Neked, senki nem tudja megmondani, mi fog történni Veled! Ideje a felelősségvállalásnak! Életed úgy alakul, ahogy alakítod.

Tudom, hogy nem könnyű! Senkinek nem az... Legyünk tekintettel embertársainkra! Nem azt mondom, hogy mindenkin segíts, hiszen épp elég a saját megoldandó feladatod. De legalább ne árts!

Ne ellenkezz, ne hadakozz az érzelmeid ellen, használd az ösztöneid!

Kitartás, nagyon gyorsan elrepül ez az év, és ha már jóval kevesebb a megoldandó feladat és a félelem, azt fogjuk észrevenni, hogy az idő is lelassul, és élvezhetjük azt a csodás életet, amit megteremtettünk. És hidd el, sokkal jobban fogjuk értékelni a sok szenvedés után!



Felismerésekkel teli, csodálatos utazást kívánok Nektek erre az évre is!



Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu/)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: embertársainkra, megteremtettünk, foglalkoztatnak, felismerésekkel, cselekedeteink, bátortalanabbá, elraktározott, figyelmeztető, tehetetlenség, szembenézzünk, emberiségnek, tanulnivalók, helyzetünket, megoldásokat, csökkennének, makulátlanok, mindannyiunk, félelmeidtől, fejlődésében, másodsorban, élvezhetjük, elozoeletek, kapcsolatot, elhatározod, változásért, magányosnak, felnagyítva, tekintettel, alakítottam, felerősödve, feladatokat, hangocskára, mindannyian, keresztezik, megélhetést, hosszútávon, sürgető várakozás, kínálkozó megoldásokat, olyan harmonikus, áttörést hozhat, félelmek motiválják, negatív érzelmek, legjobban zavar, leginkább hátráltat, szívedre teszed, megoldandó feladatok, testi tünetek, magány érzése, pénz nemhogy, félelmeid nemhogy, emberek lefelé, idei évben, Mohácsi Viktória,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Segítsük barátainkat, hogy meg...  Sokan azt tartják  Png virág  Png virág  A másik dolog,  Szép napot kívánok  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Németh László tollából  Png férfi  Png csokor  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  A sors  Paul David Tripp Április 21  Varga János Veniam - Fontos sz...  Akarat  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Fekete István - Akác  Reménység és erő Krisztustól e...  Adakozás  Örülök, hogy látlak!  George Gordon Lord Byron: Inez...  Alázat  Adakozás  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Akik bántanak téged  Png fotel  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szabolcska Mihály – Ákác...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Nevem  Julian Brass gondolata  Makszim Gorkij gondolata  Szép estét  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Szívem tiéd  Nem méltó hozzád  Makszim Gorkij gondolata  Fekete-erdő desszert  Éretlen vers  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Rátalálsz  Png férfi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  Akarat  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Minden harmadik...  Reménység és erő Krisztustól e...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Szabolcska Mihály – Ákác...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Png virág  Nem számIt  Az engedelmesség miért nem vál...  Nem méltó hozzád  A televizió nem a kultúrát kép...  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png csokor  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Png férfi  Png lepke  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
sürgető várakozás, kínálkozó megoldásokat, olyan harmonikus, áttörést hozhat, félelmek motiválják, negatív érzelmek, legjobban zavar, leginkább hátráltat, szívedre teszed, megoldandó feladatok, testi tünetek, magány érzése, pénz nemhogy, félelmeid nemhogy, emberek lefelé, idei évben, arany fonál, gyönyörű folyamat, feltétel nélküli, múlt sérüléseit, testi tünetektől, fájó részre, belső hangocskára, megfelelő irányba, saját megoldandó, érzelmeid ellen, megoldandó feladat, csodás életet, embertársainkra, megteremtettünk, foglalkoztatnak, felismerésekkel, cselekedeteink, bátortalanabbá, elraktározott, figyelmeztető, tehetetlenség, szembenézzünk, emberiségnek, tanulnivalók, helyzetünket, megoldásokat, csökkennének, makulátlanok, mindannyiunk, félelmeidtől, fejlődésében, másodsorban, élvezhetjük, elozoeletek, kapcsolatot, elhatározod, változásért, magányosnak, felnagyítva, tekintettel, alakítottam, felerősödve, feladatokat, hangocskára, mindannyian, keresztezik, megélhetést, hosszútávon, szabadulnod, továbblépni, száguldanak, odafigyelni, ragaszkodsz, észrevetted, tünetektől, motiválják, szelídíted, megoldandó, felesleges, harmonikus, szeretetet, terheidtől, megtanulni, azonosulni, sérüléseit, megmondani, növekedése, irányítani, hadakozunk, észrevenni, gyarapodna, csodálatos, enyhítheti, érzékeljük, területein, ugyanakkor, mutatkozik, éjszakáink, feladatára, olyannyira, hangolódj, lelkedből, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1258
  • e Hét: 4125
  • e Hónap: 10497
  • e Év: 61288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.