Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az öngyilkosságról
  2017-04-27 21:07:00, csütörtök
 
   
  Ez az üzenet inkább azoknak szól, akiknek ilyesmi jár a fejükben, akik megkísérelték már, és újra tervezgetik; akik teljes kilátástalanságban, kétségek között, gyógyíthatatlan betegségekben, függöségekben, depressziókban, anyagi gondokban, vagy hasonló dolgokban szenvednek, akik nem találnak kiutat és azt hiszik hogy a testi halál majd megold mindent.

Mielőtt elkezdeném el kell mondanom valamit.
Tegnap éjjel a Szent Szellem felébresztett, nem hagyott aludni, és több órán keresztül azt hallottam hogy írj öngyilkosságról, mert sokaknak hallaniuk kell róla! Akkor maradt abba az egész, amikor megígértem hogy ma írok az Ö segítségével! Úgy, ahogy a többi üzenetnél is mellettem volt, most is itt van mellettem.

Ez egy nagyon fontos téma, és kérlek benneteket hogy osszátok meg, hogy sok szegény és elveszett lelket megtaláljon ez az üzenet, hogy megtudják hogy van segítség, és nem megoldás az, ha az életüket eldobják.
Mert közel van az Úr a megtört szívűekhez, és a sebzett lelkűeket megsegíti! ( Zsolt. 34:19 )

Mikor közeledünk a testi halálunk pillanatához, segítséget kapunk Isten küldötteitől. Ők olyan angyalok, akiknek az a küldetésük hogy segítséget nyújtsanak a szellemnek, hogy a testi kötelékből való szabadulását megkönnyítsék. Ezek a magas szellemek az emberek halálos ágya mellett állnak. Ők a szeretet és jóság szellemei, kik az utolsó órában erősítést nyújtanak. Minden ember részére ki van rendelve, aki őt a Földről elhozza. Ők abban a meghatározott időpontban jelennek meg, ami Istentől elő van írva számunkra, amikor eljött az időnk elhagyni ezt a földi létet.
Amikor valaki öngyilkos lesz, az Istentől elrendelt idő nincs bevárva; így tanács és segítség nélkül áll az erőszakkal elszakított teste előtt; fájdalmas és félelmetes, mert szelleme még nem érett meg a szellemvilág számára. Senki sem várja, senki sem fogadja, nyomorultan és elhagyatottan “ébred" fel egy borzasztó helyen. A szellemvilágban pedig mindent kíméletlenül felfednek és egyetlen bűnös sem menekül a bűnhődéstől.

Tudnunk kell, hogy a szellemvilág több szférából áll. A pokol és a mennyek is. Az öngyilkosok a pokol egyik szférájába jutnak. (a gyilkosok a pokolban egy másik helyre, egy másik szférájába kerülnek.)" A mi szellemi növekedésünktől, a tudatosságunktól függ hogy hova jutunk, melyik szférába. (A biblia is ír erről, pl. Pál a 2 kor. 2:12 írja hogy ismert egy embert aki elragadtatott a harmadik égik.) Azok akik itt földön az Úr Jézussal járnak, akik felismerték hogy Jézus az élet, az út a mennyországba, és Jézus a cél is egyben, és úgy is élnek, hozzá méltón, azok egyből a magas szférákba jutnak, oda ahol Ö van.

Sokan fel sem fogjuk, bele sem gondolunk, hogy az életünk mekkora ajándék; hogy milyen nagy és gyönyörű dolog az hogy itt a földön élhetünk. Micsoda gyönyörű dolgokkal látott el minket Isten, színek, illatok, érzelmek, növények és álltok, vízesések és óceánok, a gyönyörű napkelte és naplemente. Csak gondoljunk bele, Isten milyen szép helyet teremtett meg nekünk. Az élet a legcsodálatosabb dolog, akkor is ha sokszor szenvedéseken kell keresztül mennünk. Ez az élethez hozzátartozik. Minden amin keresztülmegyünk az életünkben, a javunkat szolgálja. (Tudom hogy erre lenne egy - két hozzászólása sok embernek, de ez így van, és mindennek megvan az oka!) Tanulunk, és bölcsebbek leszünk általa. A betegségeket nem az Úr Isten adja, úgy ahogy semmi más rosszat sem. A legtöbb esetben mi magunk vagyunk érte a felelősek.
A lelkünk és a szellemi testünk megjegyez minden tettünket a fizikai világból, amik egy magasabb törvény, az Ok-Okozat törvénye alá esnek. Az erkölcsi magatartásunk egy nagy meghatározója az életünknek, pl. a düh, a gyűlölet, egoizmus, féltékenység, intolerancia, gőg... ugyanúgy mint a kicsapongó életmód, pl. éjszakai élet, alkoholizmus, drog, dohányzás... pl. ezekkel a behatásokkal az emésztőrendszerünket tesszük tönkre, amik nem bírnak sok évnyi bántalmazást. Itt lép közbe az ok - okozat törvénye. Mi történik? Megbetegszünk. Miért ? Mert nem vigyáztunk magunkra. Nem úgy éltünk ahogy kellett volna. Ha beteg vagy és nem törődsz magaddal, nem mész orvoshoz, a betegség elhatalmaskodik a tested felett, hogy már nem lehet rajtad segíteni, meghalsz. Nem a te hibádból történt? Nem te vagy érte a felelős?
Amiről nem tudnak az emberek, hogy ezeknek a tetteknek a végeredménye a lassú és tudatlan öngyilkosság. Meghalnak idő előtt! Rengetegen veszítik el az életüket ugyanezzel az okkal, és ugyanoda kerülnek, ahova azok a szellemek kerülnek, akik erőszakkal dobták el az életüket....és nem értik az egészet; igazságtalanságnak veszik fel, mert azt mondják hogy ők betegségben haltak meg.
(! Csak azok, és csak abban az esetben kerülnek oda, ha saját maga tehet róla, kicsapongó, helytelen életmódja miatt lett beteg.)

Vannak, akik kitervelik és eldöntik teljesen tudatosan hogy megölik magukat.
Sokan ezt mondják: “Nem bírom ezt a szenvedést, óh bárcsak meghalhatnék!"
Jajgatnak sokan; és azt hiszik, hogyha idő előtt erőszakkal elvetik maguktól földi létüket, a földi halál majd megváltja életüket minden fájdalomtól, és lelkének nyugalma lesz; abban a hamis reménységben vannak, hogy majd a mennyekben lesznek, és ott jó lesz, mert megszűnik a szenvedés. Akik pedig nem hisznek Istenben, és a szellemvilágban, azt hiszik hogy a halál a vég, és nincs tovább, minden megszűnik. Óriási tévedés mindkettő.

Mennyi öngyilkosság történik gyávaságból, kétségbeesésből, szerencsétlen szerelemből, kilátástalanságból, önfeláldozásból vagy életuntságból!!!
Egy-két példa: Egy lánynak meghal a vőlegénye, megöli magát abban a reménységben hogy majd együtt lesz vele. Vajon megtalálja őt? Nem, mert a szerelme egy másik szférában van,
melyet ő az erőszakos tette miatt nem érhet el. Így, csak még nagyobb szenvedést okozott magának.
Vagy egy anya, aki kétségbeesése miatt nem csak magát, hanem gyermekét is viszi magával, mert nem akarja magára hagyni a gyereket a földön. Vajon együtt lesznek-e ? Nem! Mekkora súly nehezedik az édesanyára, aki nem csak hogy saját életét dobta el, de kioltotta egy másikét is, aki nem akart meghalni, akinek még az egész élete előtte volt, tele lehetőségekkel; amitől az anyja megfosztotta. A gyermek felmegy a mennyei szférába, Isten oltalmába lesz, de az anyja a pokol mélységébe szenved mint öngyilkos és gyilkos.

Drága lélek!
Tévedsz ha azt hiszed, hogy szenvedéseidnek véget tudsz vetni ezzel a cselekedettel! Inkább csak rosszabbítod helyzeted. Vigyázz!! Mind ezek sátáni sugallatok, démonikus sötét erők, amik arra próbálnak rávenni hogy megtedd ezt a lépést.
A szellem él tovább! A szellem halhatatlan. Az öngyilkosság soha sem hozza meg a szenvedésektől való megszabadulást!!
Ha megölöd magad, csak a tested ölöd meg, az élet megy tovább a szellemi testben. Minden érzékszerved működik, látsz, hallasz, érzel. Az emlékezet és a lelkiismeret tovább él ,
nem ölhetők meg! Érzed a fájdalmat, a bűzt, a hideget, a meleget; érzed a szomjúságot, és ha valami függőségben szenvedtél a földi életed során, legyen az drog, nikotin, alkohol, ugyanúgy kívánni fogod; csak a szellemvilágban, a szellemi szférákban ezek nem léteznek. Nem tudod kielégíteni haszontalan vágyaidat! Ezek mellett visszaemlékezel az életedre, és az életed utolsó órái pedig nem hagynak békén. A lelki szenvedéseid és fájdalmaid, ahogy megtervezed a halálod, a keserűséget, a kétségbeesést, átéled újra és újra! Nincs vége!!! Nem tudod leállítani, újra és újra éled át a halálod pillanatát!

Visszaemlékszel földi életedre, és rájössz hogy nem is volt az olyan rossz mint amilyennek láttad akkor. Igazából milyen szép volt! Óh, mit tennél érte ha visszamehetnél a földi életedbe! De az öngyilkosságoddal leromboltad a jóvátételhez vezető utat. Mint szellem, már nem tudsz változtatni, nem tudsz jóvá tenni semmit; de mint ember igen! Egyedül mint ember tudsz az életeden változtatni.

Ha úgy érzed hogy értéktelen , üres az életed, tudd meg hogy nem az! Ez egy hazugság amit a sátán és csatlósai, sötét, gonosz erők suttognak az elmédbe. Ne engedj nekik! Jézus szemében ér annyit az életed, hogy a saját életét áldozta fel a tiédért! Miért dobnád el magadtól ezt a felfoghatatlan gyönyörű ajándékot, csak egy kis szenvedés miatt? Ami elmúlik! Hiszen a földön semmi nem tart örökké! Tudd meg hogy van segítség, Isten nem hagy magadra, szeret téged, és ha kéred őt hogy segítsen, Ö segíteni fog! Mert Isten a legrosszabb dologból is a legjobbat fogja neked kihozni! Nála nincs lehetetlen!
Kiálts az Istenhez, és ne ess kétségbe! Isten maga a szeretet és könyörületesség, bármit követtél is el, Ö megbocsát mindent, ha szívből kéred! A lelkedet meggyógyítja, és a szellemedet életre kelti. Ne feledd, az Élet a legjobb dolog, és a legszebb benne, hogy Istennel mindig újra lehet kezdeni!
Isten áldjon meg és adjon erőt neked ellenállni a gonosz gondolatoknak, adjon erőt hogy Jézus Krisztussal egy új, örömökkel és áldássokkal tele életet tudj kezdeni! A Úr Jézus hatalmas nevében.
Az ige az élet kenyere
 
 
0 komment , kategória:  Elgondolkodtató  
Címkék: keresztülmegyünk, legcsodálatosabb, tudatosságunktól, növekedésünktől, gyógyíthatatlan, önfeláldozásból, visszaemlékezel, kétségbeesésből, szenvedéseidnek, öngyilkosságról, szellemvilágban, könyörületesség, elhatalmaskodik, visszaemlékszel, depressziókban, lehetőségekkel, felfoghatatlan, szenvedésektől, megszabadulást, visszamehetnél, felébresztett, szerencsétlen, szenvedéseken, megkönnyítsék, megbetegszünk, hozzátartozik, elragadtatott, magatartásunk, meghatározott, kétségbeesést, gondolatoknak, megkísérelték, elhagyatottan, kétségbeesése, betegségekben, cselekedettel, üzenet inkább, testi halál, többi üzenetnél, nagyon fontos, életüket eldobják, megtört szívűekhez, sebzett lelkűeket, testi halálunk, testi kötelékből, magas szellemek, emberek halálos, utolsó órában, meghatározott időpontban, időnk elhagyni, földi létet, erőszakkal elszakított, Szent Szellem, Mert Isten, Jézus Krisztussal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Egy bizonyos határt  Szép estét kedves látogatóimna...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Elköszönt  Popper Péter szavai  Adakozás  Irgalom és ítélet  Hazára minden embernek szükség...  Bertolt Brecht -től idézet  Elköszönt  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Png kutya  Paul David Tripp Április 21  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Albert Einstein gondolata  Png virág  Rátalálsz  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mindig jusson idő nevetni  Akarat  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Tanuld meg ezt a versemet  Nem tudhatod  Mindig jusson idő nevetni  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam  Png kislány  Alázat  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy lelki imádság  Hogy lehet megtartani  Rátalálsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Adakozás  Lóhere  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Soha ne kedvezz...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Akarat  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Radikális szeretet  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Facebookon kaptam  Nem méltó hozzád  Png kislány  Akarat  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Alázat  Png lepke  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  képre írva  Popper Péter szavai  George Byron - Ahogy itt jár -...  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Facebookon kaptam  Akarat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Alázat  Facebookon kaptam  Régi emberek, akikre máig büsz...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Idő  Minden harmadik...  Facebookon kaptam  Lóhere  Boldog születésnapot a ma ünne...  Julian Brass gondolata 
Bejegyzés Címkék
üzenet inkább, testi halál, többi üzenetnél, nagyon fontos, életüket eldobják, megtört szívűekhez, sebzett lelkűeket, testi halálunk, testi kötelékből, magas szellemek, emberek halálos, utolsó órában, meghatározott időpontban, időnk elhagyni, földi létet, erőszakkal elszakított, szellemvilág számára, borzasztó helyen, szellemvilágban pedig, szellemvilág több, pokol egyik, másik helyre, másik szférájába, tudatosságunktól függ, harmadik égik, magas szférákba, életünk mekkora, földön élhetünk, gyönyörű napkelte, legcsodálatosabb dolog, élethez hozzátartozik, javunkat szolgálja, legtöbb esetben, szellemi testünk, fizikai világból, magasabb törvény, erkölcsi magatartásunk, nagy meghatározója, kicsapongó életmód, betegség elhatalmaskodik, tested felett, életüket ugyanezzel, szellemek kerülnek, esetben kerülnek, földi halál, hamis reménységben, mennyekben lesznek, lánynak meghal, reménységben hogy, másik szférában, erőszakos tette, egész élete, anyja megfosztotta, gyermek felmegy, mennyei szférába, pokol mélységébe, szellem halhatatlan, öngyilkosság soha, szenvedésektől való, tested ölöd, élet megy, szellemi testben, lelkiismeret tovább, földi életed, szellemi szférákban, életed utolsó, lelki szenvedéseid, halálod pillanatát, olyan rossz, földi életedbe, öngyilkosságoddal leromboltad, jóvátételhez vezető, életeden változtatni, hazugság amit, saját életét, felfoghatatlan gyönyörű, földön semmi, legrosszabb dologból, legjobbat fogja, lelkedet meggyógyítja, szellemedet életre, legjobb dolog, legszebb benne, gonosz gondolatoknak, élet kenyere, keresztülmegyünk, legcsodálatosabb, tudatosságunktól, növekedésünktől, gyógyíthatatlan, önfeláldozásból, visszaemlékezel, kétségbeesésből, szenvedéseidnek, öngyilkosságról, szellemvilágban, könyörületesség, elhatalmaskodik, visszaemlékszel, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 4 db bejegyzés
e év: 41 db bejegyzés
Összes: 8746 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 287
  • e Hét: 5977
  • e Hónap: 12349
  • e Év: 63140
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.