Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Ezt nem lehet megunni!
  2017-10-09 11:28:01, hétfő
 
  A rántott hús 10 titka - gondolnád, hogy a legtöbben ezt nem ismerik?

A rántott húst elkészíteni nem nehéz feladat, mégis létezik 10 olyan titok, amit a háziasszonyok 95%-a nem ismer!



Vastagság
A rántani való húst célszerű nagyon vékonyra, 2-3 mm-esre klopfolni, mert így sokkal ízletesebb lesz, mintha vastag szelet húsból készítenénk!

Fűszerezés
Panírozás előtt sót és fekete borsot használjunk! Sokan bevetik a különböző hús fűszereket, ami nagy hiba!

Liszt
Igyekezzünk nullás liszttel panírozni.

Tojás
A tojásokhoz adjunk egy kevés ásványvizet vagy tejet és csak utána verjük fel őket. Van aki egy kis olajat is tesz bele, mert úgy egyenletesebben, szebben megmarad rajta a panír.

Panírmorzsa
Az igazi rántott hús finomra őrölt zsemlemorzsából áll, tehát kerüljük a durva, ropogós morzsát a panírozás során!

Sütés
Soha ne süssük vajban, csakis olajat, vagy forró disznózsírt használjunk!

Olajhoz
A felmelegített olajhoz viszont adhatunk egy kevés vajat, ami egy különleges, nagyon finom ízt ad neki.

Sütés
Gyakran forgassuk a hús szeleteket és a zsiradék csak éppen lepje el a hús szeletet!

Sütés után
Sütés után mindig hagyjuk lecsepegni a húst a felesleges zsiradéktól!

Trükk
Ha a húst olajjal megkened panírozás előtt, nem szárad ki a rántott hús!

Link
 
 
0 komment , kategória:  konyhai tudnivalók   
Címkék: zsemlemorzsából, egyenletesebben, felmelegített, háziasszonyok, ásványvizet, zsiradéktól, elkészíteni, disznózsírt, használjunk, igyekezzünk, panírmorzsa, készítenénk, felesleges, fűszerezés, különleges, tojásokhoz, szeleteket, ízletesebb, fűszereket, lecsepegni, forgassuk, vastagság, panírozás, panírozni, legtöbben, különböző, gondolnád, klopfolni, vékonyra, megkened, szeletet, megmarad, kerüljük, adhatunk, zsiradék, célszerű, rántott húst, háziasszonyok 95%-a, rántani való, tojásokhoz adjunk, kevés ásványvizet, igazi rántott, panírozás során, felmelegített olajhoz, kevés vajat, zsiradék csak, felesleges zsiradéktól, húst olajjal,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Robert Merle tollából  Martin Buber, A haszidim meséi  Jó nap volt  Jan Twardowski - Siessünk  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hamvas Béla  Előnyök, amelyeket a meditáció...  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Dóró Sándor: Embernek maradni  Jázmin  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Robert Merle tollából  Anyák napjára  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagy és kis csodák  ajándék, mellyel meglepem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Kertem  Jan Twardowski - Siessünk  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  képre írva  A sorsod  jó reggelt  Pitypang szökőkút  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Somlyó Zoltán - Orgonával  40 felett  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  "Ez egy csoda"  Paul Éluard - És egy mosoly  Márai Sándor tollából  Szívek  Latinovits Zoltán tollából  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Megígért békesség  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A hagyma antibakteriális hatás...  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  Báthory Attila: Sorsom ösvénye...  Müller Péter tollából  A felvilágosodás...  Alvó cica  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  James Allen  Latinovits Zoltán tollából  A hagyma antibakteriális hatás...  40 felett  Ismeretlen: Ikarusz monda  A gyulladáscsökkentő és csonte...  Kubinyi Anna gobelintervező, t...  A hagyma antibakteriális hatás...  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Töröld le  Ki akarják dobni a pajzsmirigy...  Tanmese  Eduardo Sacheri gondolata  Paul David Tripp Április 13  Gebhardt Nóra versei II.  Spenót fasírttal  József Attila - Kopogtatás nél...  Csend  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Mit ünnepelnek a görögök márci...  A pitypang legendája  Töröld le  IGEN így  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Szép álmokat!  Paul David Tripp Április 12  Vidámság  Pitypang szökőkút  Hamvas Béla  Egy tavasz 
Bejegyzés Címkék
rántott húst, háziasszonyok 95%-a, rántani való, tojásokhoz adjunk, kevés ásványvizet, igazi rántott, panírozás során, felmelegített olajhoz, kevés vajat, zsiradék csak, felesleges zsiradéktól, húst olajjal, zsemlemorzsából, egyenletesebben, felmelegített, háziasszonyok, ásványvizet, zsiradéktól, elkészíteni, disznózsírt, használjunk, igyekezzünk, panírmorzsa, készítenénk, felesleges, fűszerezés, különleges, tojásokhoz, szeleteket, ízletesebb, fűszereket, lecsepegni, forgassuk, vastagság, panírozás, panírozni, legtöbben, különböző, gondolnád, klopfolni, vékonyra, megkened, szeletet, megmarad, kerüljük, adhatunk, zsiradék, célszerű, liszttel, finomra, rántott, morzsát, olajhoz, ropogós, viszont, szebben, gyakran, bevetik, feladat, létezik, hagyjuk, rántani, olajjal, ismerik, húsból, nagyon, adjunk, szárad, olajat, csakis, mindig, süssük, vajban, verjük, mintha, borsot, vastag, szelet, fekete, sokkal, nullás, igazi, rajta, trükk, panír, sokan, előtt, éppen, során, durva, sütés, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1 db bejegyzés
e év: 38 db bejegyzés
Összes: 8743 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1043
  • e Hét: 3259
  • e Hónap: 5154
  • e Év: 55945
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.