Belépés
suzymama.blog.xfree.hu
Aki szeretetet vet boldogságot arat!! Suzy Mama
1901.01.01
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Jöjj Szentlélek,
  2018-05-18 17:17:14, péntek
 
   
  Szükségünk van a Szentlélek új kiáradására, megtisztító, megerősítő kegyelmére! Szükségünk van a szeretet, erő és józanság lelkére, a Bátorítóra és Vígasztalóra, az Igazság lelkére, amely szabaddá tesz? a Szentlélek erejének és kegyelmeinek kiáradásáért, a megújulásért, gyógyulásért és szabadulásért imádkozzuk a kilencedet:

1.
Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, áraszd ki ránk Szentlelked, hogy ennek a megötrt világnak a sebei begyógyulhassanak!

Drága Jézusom! Te átmentél a bezárt ajtón, békességet hirdettél a reszkető tanítványoknak és rájuk leheltél, mondván: Vegyétek a Lelket! Kérünk Téged, leheld ránk is Szentlelked, hogy tanúid lehessünk a világ végezetéig!

Szentlélek Úristen! Kérünk, tölts be minket önmagaddal, hogy a béke eszközeivé lehessünk családunkban, egyházunkban és országunkban! Drága Szentlélek, hozd el a kiengesztelődést és megbékélést bennünk, körülöttünk és az egész világon! Ámen

2.

Drága Istenünk, Te azt akartad, hogy hegyen épült város, földbe elvetett mag, kovász és só legyünk ? mi pedig széteső, romos épület vagyunk, gyomos föld, ízetlen étel vagyunk. Íme, igazzá lett, amit mondtál: ?Nálam nélkül semmit sem tehettek.? És azt is mondtad: ?A Szentlélek az enyémből veszi, amit ad??
Kérünk Téged ezért drága Megváltónk, Jézus Krisztus, áraszd ki ránk a Szentlelket, építs újjá minket, tisztítsd meg minket, add meg nekünk a növekedés boldogságát és tölts el a Szentlélek hét ajándékával, az értelem és tudomány, a bölcsesség és jótanács, a jámborság és istenfélelem és az erősség lelkével, hogy személyiségünk és közösségeink krisztusivá formálódjanak és az Egyház megdicsőíthessen Téged a világban!

Ámen.

3.
Drága Istenünk! Te meghívtál minket az istengyermekségre és a szolgálatra, elküldted a Szentlelket, hogy tanítson minket és felkészítsen a krisztusi életre.

Szentlélek Istenünk, kérlek áraszd ki ránk mennyei ajéndékaidat, karizmáidat, amelyek képessé tesznek minket a hatékony szolgálatra! Küldd el nekünk a nyelvi ajándékokat, az erő-ajándékokat, a hit ajándékait, aszd szét ajándékaidat, vezess be minket a Szeretet csodálatos valóságába, hogy karizmáiddal élve, mi is krisztusi módon tudjunk élni és szolgálni, a Te dicsőségedre és az emberek javára.

Amen

4.

?Jöjj Szentlélek, és újítsd meg a Föld színét!? Istenünk, Te tudod, hogy az egész teremtett világ romlásnak indult. Földrengések, árvizek, globális felmelegedés, ökológiai katasztrófa ? még felsorolni is hosszú, mi minden rossz történik. De Istenem, a ?Te Lelked lebegett a vizek felett?, Te alkottad, Te tudod megvédeni és Te tudod újjáalakítani mindazt, amit áldó kezed teremtett.

Mennyei Atyánk! Valóban, az ?egész teremtett világ sóhajtozik, és várja megváltását? ? kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, áraszd ki ránk megőrző és megújító Lelkedet, hogy a természet világa is visszatérjen a teremtett rendbe és az emberek ? ráébredve felelősségükre -, valóban a teremtés megőrzésének munkatársaivá váljanak!
Ámen

5.

Mennyei Atyánk! Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segít Szűzanya közbenjárására, küldd el nekünk Szentlelkedet, a Világosságot, az összetartó szeretet tüzes Lelkét, hogy ez a bűnbe és erőszakba süllyedt világ megláthassa és megérthesse, hogy Jézus Krisztus a megoldás minden problémánkra!

Jöjj Szentlélek Úristen, ihless meg minket, adj helyes gondolatokat, vágyakat, terveket, munkáld bennünk az akarást és a megvalósítást, hogy ajándékaid és kegyelmeid által, a Te erődben megvalósulhasson közöttünk Isten országa, a Szeretet földje!
Ámen.

6.

XXIII. János pápa így imádkozott új Pünkösdért: ?Újítsd meg csodáidat napjainkban, mintegy új Pünkösd által! Add meg Egyházadnak, hogy egy szívvel és kitartó imával, Máriával, Jézus anyjával együtt, Péter vezetését követve, előmozdíthassa Isteni Üdvözítőnk uralkodását, az igazság és igazságosság országát, a szeretet és béke uralmát! Ámen.?

Mennyei Atyánk! Köszönjük, hogy a II. Vatikáni Zsinattal valóban elkezdtél egy új Pünkösdöt életünkben. Kérünk Téged Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy háríts el minden akadályt a Szentlélek útjából, hogy ez a Pünkösd kiteljesedhessen életünkben és az egész Egyház életében!

Jöjj Szentlélek, alakítsd át kőszíveinket hússzívvé, tégy minket szelíd és alázatos lelkűvé, adj nekünk bátorságot és erőt, hogy szavainkkal és tetteinkkel egyaránt tanúságot tudjunk tenni Jézus Krisztus megváltó művéről! Adj megvilágosodásokat, megtéréseket, gyógyulásokat és szabadulásokat, hogy az egész világ megláthassa, hogy Te vagy az Isten, és szeretsz minket!
Ámen

7.

II. János Pál pápa így imádkozott 1998-ban, Pünkösd vigíliáján: ?Jöjj Szentlélek, jöjj, és újítsd meg a föld színét! Jöjj hét ajándékoddal, Élet Lelke, jöjj Egység és Szeretet Lelke! Az Egyháznak és a világnak szüksége van Rád. Jöjj Szentlélek, és tedd még gyümölcsözőbbé a karizmákat, melyeket nekünk ajándékoztál!
Szolgálatunk erőtlen, szeretetünk önző, ismeretünk silány. Istenünk, ha nem segítesz, meghalunk bűneinkben!

Kérünk téged drága Szentlélek, elevenítsd fel bennünk a nyolc boldogság lelkületét és adj erőt, hogy Krisztus tanítása szerint élhessünk, Isten dicsőségére és az emberek javára!
Ámen

8.
Pál apostol azt írja: ?Mi pedig nem a félelem lelkét kaptuk, hanem a szeretet, az erő és a józanság lelkét, amellyel kiáltjuk:Abba Atyám!?
Mennyei atyánk! Sokat beszélünk arról, hogy Te az atyánk vagy, az apukánk, de mégis távolt tart minket Tőled a félelmünk, a megszokásaink, az önzésünk. A világ is elfeledte, hogy te vagy a Gondviselő.

Kérünk Téged ezért, Jézus Krisztus nevében, a mindenkor segítő Szűzanya közbenjárására, hogy küldd el nekünk Szentlelkedet, hogy újra forró szeretetközösségbe kerülhessünk veled! Hulljon le szívünkről és szemünkről a hályog, törjék össze minden elválasztó fal, lobbanjon fel szívünkben a Szeretet lángja, és dicsőítsen meg Téged bennünk és közöttünk!
Ámen.

9.

?De megkapjátok a Szentlélek rátok leszálló erejét, és tanúim lesztek Jeruzsálemben, s egész Júdeában és Szamariában, sőt egészen a föld végső határáig.? (ApCsel 1, 8)
?Amikor elérkezett pünkösd napja, ugyanazon a helyen mindnyájan együtt voltak. Egyszerre olyan zúgás támadt az égből, mintha csak heves szélvész közeledett volna, és egészen betöltötte a házat, ahol ültek. Majd lángnyelvek jelentek meg nekik szétoszolva, és leereszkedtek mindegyikükre. Mindannyiukat eltöltötte a Szentlélek, és különböző nyelveken kezdtek beszélni, úgy, ahogy a Lélek szólásra indította őket.? (ApCsel 2, 1-4)

?Megkérdezték Pétert és a többi apostolt: ?Mit tegyünk hát, emberek, testvérek?? ?Térjetek meg ? felelte Péter -, és keresztelkedjék meg mindegyiktek Jézus Krisztus nevében bűnei bocsánatára. És megkapjátok a Szentlélek ajándékát.? (ApCsel 2, 37-38)

Drága Istenünk, köszönjük, hogy te ingyen adod a Szentlelket mindannak, aki kéri! Köszönjük, hogy nem kell szépnek, okosnak, erősnek, sikeresnek vagy hatalmasnak lennünk, köszönjük, hogy elég, ha Hozzád fordulunk, elég, ha bűnbánatot tartunk ? és ugyan ki van közülünk bűn nélkül való? ? elég, ha hiszünk a Te szavaidnak és ígéreteidnek. Kérünk Téged, küldd el Szentlelkedet és alkoss újjá minket!
Ámen
 
 
0 komment , kategória:  Lélekemelő  
Címkék: kiengesztelődést, megvalósulhasson, kiteljesedhessen, megdicsőíthessen, keresztelkedjék, felelősségükre, szabadulásokat, közbenjárására, gyümölcsözőbbé, tanítványoknak, személyiségünk, előmozdíthassa, jeruzsálemben, szabadulásért, leereszkedtek, megszokásaink, szentlelkedet, munkatársaivá, megvalósítást, mindegyikükre, gyógyulásokat, mindannyiukat, formálódjanak, újjáalakítani, szolgálatunk, megkérdezték, gondolatokat, kőszíveinket, istenfélelem, kegyelmeinek, ajándékoztál, ígéreteidnek, megőrzésének, felmelegedés, közösségeink, dicsőségedre, mindenkor segítő, megötrt világnak, sebei begyógyulhassanak, bezárt ajtón, reszkető tanítványoknak, világ végezetéig, béke eszközeivé, egész világon, enyémből veszi, növekedés boldogságát, erősség lelkével, krisztusi életre, hatékony szolgálatra, nyelvi ajándékokat, emberek javára, egész teremtett, Jöjj Szentlélek, Mennyei Atyánk, Kérünk Téged Jézus Krisztus, Drága Jézusom, Kérünk Téged, Szentlélek Úristen, Drága Szentlélek, Drága Istenünk, Jézus Krisztus, Szentlélek Istenünk, Téged Jézus Krisztus, Jöjj Szentlélek Úristen, Isteni Üdvözítőnk, Vatikáni Zsinattal, János Pál, Élet Lelke, Szeretet Lelke, Abba Atyám, Megkérdezték Pétert,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
02.17. 11:22 Három magyar birkózó három érmet nyert a kubai kötöttfogású versenyen
02.17. 11:21 A munkaerőpiaci reformprogramról tanácskoztak Veszprémben
02.17. 11:11 Férfi kosárlabda Eb-selejtező - Ivkovics: mindkét februári meccsen nyerni a...
02.17. 11:11 Több mint száz nemzetközi esemény az idei hazai sportnaptárban
02.17. 11:01 Két kilónyi amfetamint szállított autójában egy férfi Vas megyében
02.17. 11:01 Évértékelő - Dömötör Csaba: éles a választóvonal a klímavédelemről való gon...
02.17. 10:31 Koronavírus - Peking a március elejére tervezett parlamenti ülésszak elhala...
02.17. 10:21 Szíria - Tömegsírra bukkantak Kelet-Gútánál
02.17. 10:01 Újra használható a viharban megrongálódott sportcsarnok Törökszentmiklóson
02.17. 10:01 Idén is élőben követhető a gemenci fekete gólyák élete
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Mit nevezünk kiégésnek?  Boncsér Árpád szobrászművész m...  Levendula mező  Kellemes napot  Minden fókalelkű induló átúszt...  Szent Kalkuttai Teréz anya 18 ...  Png alma  Teréz anya a szereteről  Rózsaszín rózsák  Harmónia......  Gerberák  Png alma  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Évközi 7. vasárnap Csaba testv...  Facebookon kaptam  Png nő  Tulipán csokor  Png virág  Harmónia......  Vadon élő virág  Vörös rózsa  Csokor vázában  A fortisssimo bujálkodása  Kovács Sándor - Hívogató Ne za...  Az utolsó próbatétel  Fáj a derekam  Kellemes kávézást!  Harmónia......  Facebookon kaptam  Kávézó nő  Igazság  Sárga rózsák  Facebookon kaptam  Igazság  Png nő  Facebookon kaptam  Betty Boop  Egy hajú virág  Vízcseppes tulipánok  Kandalló mellett  Orchideák  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Szabó M. Gita: Én még hittem ...  Tedd rá  Fehér rózsa  Szèp napot  Posertube  Png nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Imacsokor a főpásztornak  Dr Csont  Facebookon kaptam  Szent Mátyás apostol 02.24  Posertube  Facebookon kaptam  Változások  Piros rózsa  Mai harmónia kártyám  Az álmok - C.G. Jung szerint  Zöld almák  Vörös rózsa  Zöld almák  Útravaló – 2020. február...  Egy hajú virág  A különleges mag  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Sikeres - békés új hetet kív...  Reviczky Gyula: Tartsatok bűnb...  Levendula mező  Rózsás keret  Png nő  Csokor papír zacskóban  Mai harmónia kártyám  A valódi barátságról  Facebookon kaptam  Lucia Guerini, 38 évig a Piet...  Igazság  Png nő  Püspökszentelés és az új érsek...  Vörös rózsa  Igazság  Posertube  Szabó M. Gita: Én még hittem ...  Facebookon kaptam  Tulipán csokor  Facebookon kaptam  Sáfrány virágok  Búcsú  Orchidea  Minden fókalelkű induló átúszt...  Pihenő cica  Rózsa csokor  Facebookon kaptam  Teréz anya a szereteről  Facebookon kaptam  Búcsú  Kávézó nő 
Bejegyzés Címkék
mindenkor segítő, megötrt világnak, sebei begyógyulhassanak, bezárt ajtón, reszkető tanítványoknak, világ végezetéig, béke eszközeivé, egész világon, enyémből veszi, növekedés boldogságát, erősség lelkével, krisztusi életre, hatékony szolgálatra, nyelvi ajándékokat, emberek javára, egész teremtett, vizek felett, természet világa, teremtett rendbe, teremtés megőrzésének, mindenkor segít, összetartó szeretet, megoldás minden, egész Egyház, egész világ, föld színét, világnak szüksége, nyolc boldogság, félelem lelkét, józanság lelkét, atyánk vagy, föld végső, helyen mindnyájan, többi apostolt, kiengesztelődést, megvalósulhasson, kiteljesedhessen, megdicsőíthessen, keresztelkedjék, felelősségükre, szabadulásokat, közbenjárására, gyümölcsözőbbé, tanítványoknak, személyiségünk, előmozdíthassa, jeruzsálemben, szabadulásért, leereszkedtek, megszokásaink, szentlelkedet, munkatársaivá, megvalósítást, mindegyikükre, gyógyulásokat, mindannyiukat, formálódjanak, újjáalakítani, szolgálatunk, megkérdezték, gondolatokat, kőszíveinket, istenfélelem, kegyelmeinek, ajándékoztál, ígéreteidnek, megőrzésének, felmelegedés, közösségeink, dicsőségedre, felkészítsen, mindegyiktek, vígasztalóra, kerülhessünk, egyházunkban, családunkban, ajándékoddal, gyógyulásért, megújulásért, kiáradásáért, világosságot, megtéréseket, országunkban, karizmáiddal, visszatérjen, ajéndékaidat, problémánkra, földrengések, igazságosság, ajándékaidat, szétoszolva, bocsánatára, megérthesse, szolgálatra, megláthassa, , ,
2020.01 2020. Február 2020.03
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 20 db bejegyzés
e év: 32 db bejegyzés
Összes: 8159 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 604
  • e Hét: 1975
  • e Hónap: 16663
  • e Év: 46094
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.