Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Egy új ciklus fog indulni számunkra
  2016-04-21 12:29:34, csütörtök
 
   
  Az április hónap zárja energetikailag 2012 első fejezetének végét.
Egy új ciklus fog indulni számunkra

Az április hónap zárja energetikailag 2012 első fejezetének végét. Egy új ciklus fog indulni számunkra, így az április a végét hozza el annak a halál-ciklusnak, amin olyan sokan keresztülmentetek az elmúlt hónapokban. Töredékek a múltból végre feloldódnak, a fizikai energiáink emelkednek és a hibernációs periódus a végéhez közeledik a legtöbbetek számára.
Nem kell ismét elmondanom, hogy ez egy igen intenzív időszak, amiben élünk, hiszen teljesen tudatában vagyunk ennek. De amit mégis újra szükséges elismételnem az, hogy az utazásotok nehéz tüneteit kétségtelenül javítani fogja a testi és érzelmi jóllétetekre való nagyobb összpontosítás.
Áprilisban az érzelmi jólléted a megbocsájtás témái körül forog és emlékezz arra, hogy spirituálisan biztonságban vagy ezen a világon akkor is, ha ez a biztonságérzet kihívások elé van állítva. A testi jólléted függ attól, hogy mit teszel azért, hogy jól bánj a testeddel, szeresd a tested. Sokan még mindig gyengélkedtek, vírusos betegségekkel küzdötök, ami arra utal, hogy szükségetek van a lelassulásra, szükségetek van arra, hogy nagyobb teret adjatok magatoknak, hogy igazodni tudjatok a megújult 2012-es energiákhoz.
Hosszú ideig egy testi és érzelmi kerékvágásban voltál anélkül, hogy bármi változott volna? Tudod-e őszintén azt mondani, hogy mindent megtettél azért, hogy kikerülj ebből a kerékvágásból? A változás mindig lehetséges, bármíly csekély is. Mégis gyakran találunk okokat azért, hogy ne változzunk, mert félünk tőle. A trükk az, hogy ne ítéld el magad azért, mert érzed, hogy ellenállsz a félelemnek vagy a változásnak, hanem légy tudatában mindennek, illetve legyél kíváncsi erre az ellenállásra. A megfigyeléssel az áramlásba viszed magad, nem a blokkba. Ha úgy érzed megakadtál, összpontosítsd a szándékodat arra, hogy változást idézz elő ebben a hónapban.
Ha nehéz testi vagy gyakorlati körülményekkel küzdesz, a változást kis lépésekkel kezdd, hiszen még eleve stressz alatt állsz. Tehát legyél türelmes és szeretetteli magaddal, amíg ezeken az esetlegesen elnyomó körülményeken keresztülmész. A gödör legalján vagy éppen, egy olyan helyzetben, amit sokan megtapasztaltunk már.
Ha most ilyen helyzetben vagy, vágyj továbbra is arra, hogy változz és szeresd, támogasd magad. A gödör alja pokolinak tűnhet, de arra való, hogy magasabbra emeljen és megerősítsen. Fogadd el, hogy most kevés az energiád, de legyen meg benned a szándék, hogy újra visszatérjen az erőd. Töltsd magad annyi pozitív energiával naponta, amennyivel csak tudod, hiszen az energia ragadós. A pozitív energia sokféle formában érkezhet. Lehet ez egy spirituális könyv vagy videó, egy vígjáték vagy egyszerűen (de nem kevésbé hatékonyan) napi kapcsolat egy támogató baráttal. Légy kedves magadhoz és ugyanakkor ismerd fel, hogy még a gödör alján is ott van az életre való vágy (különben nem is olvasnád most ezeket a sorokat). Hasznosítsd ezt a vágyat, bármilyen kicsi is és engedd, hogy az élet szikrája növekedni kezdjen benned.
Ha lehetőséget látsz arra, hogy növeld a jóllétedet áprilisban, annak leginkább most van itt az ideje. Egy új elkötelezettség önmagad iránt jelentősen javítani fogja a tapasztalataidat az elkövetkező hónapokban, miközben magasabbra tudsz általa emelkedni. Ha nem azt választod, hogy hasznodra fordítod ezt az emelkedést, a következő hónapok nehezebbek lesznek, mert április után a dolgok méginkább fel fognak gyorsulni.
Ha szeretnél változtatni, de nem tudod hogyan indulj el, akkor kezdd a szándékkal. Egyszerűen csak mondd ki hangosan: "Elfogadom, hogy szeretem és tisztelem magamat és a testemet a következő napokban és hónapokban. Elfogadom, hogy mostantól így teszek. Szeretni fogom magam, mint még soha ezelőtt. Készen állok rá."
Ez beindítja a szándékot és azután az az energia, amit ezekkel a szavakkal létrehozol, támogatni fogja a saját isteni intelligenciádat, hogy odavonzza hozzád mindazokat a gyakorlati támogatásokat, amik elérhetőek a számodra. Ha te logikusabb felfogású vagy, tűzz ki elérhető, gyakorlati célokat magadnak. Írd le őket, így azok kézzelfoghatóvá válnak a számodra és kezdd el megvalósítani őket.
Ha a testi megközelítést nézzük: Ha mozogsz csak 10-20 percet naponta (emlékezz, egy szimpla séta is megteszi) vagy elkezdesz (újrakezdesz) meditálni vagy jógázni, ami a testre és az egyensúlyra is hat, vagy változtatsz az étkezési szokásaidon; mindezek haszna már napokon belül érezhetővé válik.
Azért érdemes most megtenni ezeket az elkötelezettségeket, mert az energiák nem stabilak ebben az időszakban és nagyon gyorsan mozognak a sötét és világos között. Az, hogy van egy célod vagy egy napi rutinod, segít neked abban, hogy jobban átalakítsd az érkező sűrűbb, sötétebb érzelmeket és megtartsd a magasabbakat.
Egy energia-liftben vagyunk most a Földön. Pár emelettel feljebb emelkedünk, majd lejjebb megyünk párat. Az emberi szinten ez úgy tűnhet, mintha valaki más hívná a liftet és mi csak utasok lennénk, legalábbis így érezhetjük néha. De a lélek szintjén mi választottuk, hogy ezzel a lifttel utazunk és közösen irányítjuk egy-egy emelet felé. A bolygó és az emberek jobb irányba fognak változni az elkövetkező években, de nem egy bizonyos mennyiségű sokk és rombolás nélkül. Egy olyan időszakban vagyunk, amikor naponta változik annak kérdése, hogy mekkora mennyiségű rombolás és sokk szükségeltetik mindehhez. Spirituális téren az angyalok és más dimenziókban lévő létezők napi szinten dolgoznak azon, hogy emelkedhessen a Föld és a rajta lévő emberek. Ez az emberi perspektívából nézve egy nagyon gyors és radikális munka, ezért tűnhet annyira viharosnak időnként. Azonban még így is sok romboló esemény és energia el lett térítve számunkra az útból.
Onnan tudod, hogy egy váltás éppen megtörtént a Földön, hogy sokkal magasabb szintű békés pillanatot és összekapcsolódást élsz át (főleg ha kint vagy a természetben), és a kapcsolatokban is könnyebben, áramlóbban zajlanak az események. Onnan tudod, hogy épp egy küzdelem zajlik, amikor alacsonyabb az energiaszinted, mert összehangolódsz ezzel a küzdelemmel.
Azok, akik erősebben érzékelik az alacsonyabb energiák hullámzásait, amikor érkeznek, engedjétek őket, hogy katalizálják az érzelmeiteket, ha szükségetek van erre, de ne gondoljátok, hogy ezek az érzelmek kizárólag csak a tiétek. Mi mind együtt megyünk át ezen. Emlékezzetek, hogy az együttlét átsegít, ha elszigeteltnek éreznétek magatokat.
Az erre való emlékezés segíthet semlegesíteni a negatív "belső hangot",
ami esetleg hibáztatni vagy elítélni akar téged azért mert épp úgy érzel, ahogy. Csak fogadd el, hogy most éppen itt vagy. Az elfogadás segít abban, hogy gyorsabban átérj az érzelmek és gondolatok magasabb szintjére. Sokan úgy érezhetitek néha, hogy hátrafelé haladtok. Emlékezz, az élet történik és nekünk együtt kéne mozdulnunk vele, bármi is van jelen éppen. Ez a visszafelé haladás összezavarhatja a sikerorientált gondolkodásmódunkat és a régi lineárlis időérzékünket, ami továbbra is velünk van, habár csökkenő mértékben.
Sokkal erősebben fogtok kapcsolódni a pszichés utakhoz is. Gondoltok valakire és ő felhív titeket vagy érkezik tőle egy email üzenet. A gondolataitok egyre inkább kinyílnak a harmadik szemetek felé, szóval engedjétek meg magatoknak, hogy élvezzétek ezeket a szinkronicitásokat, amikor történnek. A telepatikus kapcsolat és a kommunikáció köztünk napról napra erősödik. Gondolj szeretettel egy barátodra és biztos lehetsz benne, hogy ő érezni fogja.
A biztonsággal kapcsolatos félelmek továbbra is jelen lesznek ebben a hónapban, a negatívum felé eltolódva, ahogy a média tárja elétek a képeket és ahogy azok az emberek beszélnek róla a környezetetekben, akik a félelem sűrűbb rétegeit élik meg, mint ti. Mindenhol jelen van a félelem irányába való hívás, ezért emelkedik a működésbe lépése is. Legyél éber erre, de ne kapcsolódj hozzá. Az érzelmek, látomások, álmok, elképzelések mind a biztonságérzetről szólhatnak ebben a hónapban. Csak figyeld meg ezeket a gondolatokat és lélegezd át a velük járó érzelmeket, amíg a test idegrendszere meg nem nyugszik teljesen. A sötétség szó szerint harcol a háttérben és ez halálig tartó küzdelem. Történjen ez a harc akár az egyén szintjén, akár kormányszinten, akár az egész bolygó szintjén. Nem számít hol történik, hiszen mind össze vagyunk kapcsolódva.
Képzelj el egy krokodilt, amint a prédáját tépi szét a vízben. Ez bemutatja azt az erőszak-szintet, ami most energetikailag történik éppen. Ez egy erős energia és kigyűrűzik a világba. Emlékezz erre a képre azokon a napokon, amikor azon csodálkozol, hogy mi halad át rajtad. A Föld maga halad át rajtad. Azoknak, akik érzékenyek és nem szeretnek ilyen képekre és érzelmekre gondolni, veletek vagyok és megértem. De azért használom direkt ezt a példát, mert itt az ideje, hogy erősek legyünk és ne csak pislogjunk, hogy mi történik körülöttünk.
Amikor halálfélelmed van, igyekezz meglátni a különbséget a részeid között. Az egyik, ami a lélek, ami nem törődik a test halálával, mert csak tovább megy egy másik síkra. A másik, ami az emberi, ami a testben van, ami genetikailag megszerkesztett, ami harcol az életben maradásért és olyan ősi genetikai mintákat hordoz, mint sérülések és a túléléshez szükséges félelmek. Ez a híd. A hely, ahol a konfliktusaidat találod a biztonságérzeted körül. Biztonságban vagy, hiszen te vagy a lélek. Lélegezd át a testen a félelmet, ha jön. Szó szerint. Ülj le, gyengéden símogasd a hasadat körbe-körbe és lélegezd ki magadból a feszültséget, az aggodalmat. Tedd ezt tudatosan és érezni fogod, hogy megkönnyebbülsz.
Végül ebben a hónapban a Megbocsájtás lesz a kulcs a boldogsághoz az emberi kapcsolatokban. Ez a következő fázisa az új jövőd teremtésének, szóval engedd meg magadnak, hogy megbocsáss azoknak, akik a múltban fájdalmat, szégyenérzést, dühöt vagy hibáztatást, ítélkezést váltottak ki belőled. Az az ember, aki teljesen össze van kapcsolódva a szeretetével, nem idéz elő olyan körülményeket maga körül, amik mások felé szeretetmentesek lennének. Tehát ha ilyen érzelmeket tapasztalsz valakitől, akkor benned van valami, ami ezt akarja, erre szükséged van ahhoz, hogy az egyensúlyod helyreálljon, illetve tanulj valamit. Bízz magadban és megintcsak símogasd a hasad körbe és lélegezz, ahogy emlékezel ezekre a múltbéli eseményekre. Bocsáss meg magadnak, ha bármikor a múltban te bántottál meg valakit, ha cserbenhagytad vagy nem bántál vele olyan szeretettel és kedvességgel, ahogy ma tennéd. A múlt elmúlt és ez a megbocsájtás nagyon sok energiát felszabadít benned és azokban is, akiknek
megbocsájtottál. Akkor is, ha nem személyesen mész oda elmondani, csak telepatikusan vagy csak a lélek szintjén teszed.
A mély megbocsájtás megnyitja a szív olyan részeit is, amik addig le voltak zárva, el voltak zárva. Engedd meg magadnak, hogy neked megbocsássanak és engedd meg magadnak, hogy te is megbocsáss másoknak.
Kinyílásban vagyunk és ez az időszak a még teljesebb kinyílásról szól. A világunknak szüksége van erre és a lelkünk erre vágyik.
Szeretetben és békességben mindenkinek,
Lee
Lejjebb egy mantrát találsz, amit ha hangosan elmondasz, segít számodra hogy ez a folyamat mélyebb szinteken is történjen benned. Mondd ki mindegyik mondatot lassan, és ahogy kimondod a szavakat, érezd a jelentésüket, amik gyengéd katalizátorként fognak hatni.
Megbocsájtó mantra:
Megbocsájtok magamnak, mindenért.
Megbocsájtok mindenkinek, mindenért.
Megbocsájtok az életemnek, mindenért.
Megbocsájtok a félelmeimnek,mindenért.
Megbocsájtok az ítélkezésemnek, mindenért.
Megbocsájtok azoknak, akik ítélkeztek felettem.
Megbocsájtok azoknak, akik féltek tőlem.
Megbocsájtok magamnak, amiért nem adtam még elég szeretetet magamnak.
Szeretem magam.
Szabad vagyok.
Szabadon tudok teljesen önmagam lenni.
Lee szóbeli kiegészítése a videóból (kivonat):
Ha úgy érzed egyedül nem boldogulsz, keress, kérj segítséget. Nem kell egyedül szembenézned a bizonytalansággal, a félelmekkel. Engedd meg magadnak, hogy elfogadod a segítséget.

fordította: Tara, Hivatásos Múzsa
forrás: Lee blogja Link

ANAHIT: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: intelligenciádat, biztonságérzeted, tapasztalataidat, szeretetmentesek, megtapasztaltunk, környezetetekben, katalizátorként, megbocsájtottál, összehangolódsz, kézzelfoghatóvá, megszerkesztett, elkötelezettség, összezavarhatja, megkönnyebbülsz, konfliktusaidat, összpontosítás, kapcsolatokban, összpontosítsd, energetikailag, körülményekkel, elszigeteltnek, perspektívából, szükségeltetik, sikerorientált, biztonságérzet, kormányszinten, energiaszinted, cserbenhagytad, megbocsássanak, ítélkezésemnek, megfigyeléssel, halálfélelmed, támogatásokat, kerékvágásból, semlegesíteni, körülményeken, április hónap, végét hozza, elmúlt hónapokban, múltból végre, fizikai energiáink, hibernációs periódus, végéhez közeledik, legtöbbetek számára, igen intenzív, utazásotok nehéz, érzelmi jólléted, megbocsájtás témái, világon akkor, biztonságérzet kihívások, testi jólléted, megújult 2012-es, Hivatásos Múzsa,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
12.05. 23:22 A civil hajók tevékenységét szabályozó európai megállapodást javasol az ola...
12.05. 22:42 Hillary Clinton volt demokrata elnökjelölt úgy véli, jó elnöke lett volna a...
12.05. 22:32 Ökölvívó ob - Nem lesz Harcsa-Cservenka döntő
12.05. 21:32 Premier League - Menesztették az Everton edzőjét
12.05. 21:23 Női kosárlabda EK - Csoportelső lett a Szekszárd
12.05. 21:23 Jégkorong Erste Liga - Debrecenben győzött a Csíkszereda
12.05. 21:22 Rövidpályás úszó Európa-bajnokság - Késely ezüstérmes, Holló negyedik, Bohu...
12.05. 20:42 Rövidpályás úszó-Eb - A csütörtöki eredmények
12.05. 20:32 Putyin: Moszkva kész előfeltételek nélkül meghosszabbítani az Új START egye...
12.05. 20:32 Új médiaszabályozási rendszer készül Németországban
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Karácsonyi ajtódísz  Téli ablak  Vízesés alatt  Karácsonyi puncs Finom...  ...akik békét teremtenek  Egy vödör orgona  Advent második vasárnapja  Jó reggelt , szép napot  Mikulás virág  Facebookon kaptam  A tél virága  Harangok  Édes és savanyú  Facebookon kaptam  Karácsonyi előzetes - hangulat...  Téli kép  Ismeretlen veszély  Karácsonyi boldogság .  És mégis -Kétszázharmincegyedi...  Advent  Hazugság és tanú  Advent 2.vasárnapja  Karácsonyi dekoráció  Modern Mona Lisa  Vádló  Téli kép  Kellemes új hetet  Karácsony  Szép estét  Nemesné, Kati - advent 2 gyert...  Adventi koszorú  Fenyőág díszekkel  Reggeli  Törvény és pénz  Facebookon kaptam  Téli kép  Barát  Kun Magdolna: A régi ház  Hóember  Jó reggelt , szép napot  Jó reggelt , szép napot  Karácsonyi készülődés  Kisfiú almákkal  Karácsonyi dekoráció  Karácsonyi boldogság .  Karácsonyfa  Kellemes teázást  ADVENT 2. VASÁRNAPJA Irgalmas...  Bedő Gábor: Csendes az Advent,...  Mézes grízes krémes  Facebookon kaptam  Különleges  Hamarabb eljön...  Adventi koszorú  XIII. hét: 3. Parancsolat : Az...  Kellemes új hetet  Kéz kezet mos  Mikulás virág  Rózsás csendélet  Facebookon kaptam  Png nő  Orvos  Mikulás virág  Téli ablak  Karácsonyi gömb  Advent - második Vasárnap - ál...  Advent , 2.  Téli kép  Karácsonyi harang  Barát  Facebookon kaptam  Emlékkép  Hiszékenység  Most megbocsátok  Nő téli öltözékben  Téli képek  Színházasdi játszás  Png nő  Bántalmazás  Hiszékenység  Barát  Karácsonyi ajtódísz  Jön a Karácsony  Karácsony  Karácsony  Karácsonyi dekorációk  Karácsony  Varga Imre : Fehér vers  A tél virága  December 8.  Kéz kezet mos  Aranyosi Ervin – Advent ...  Png nő  A hölgy csónakázik  Png nő  Téli kép  Vidám, szép napot - nyári fotó  Ne kérdezt, ki voltam - 109 év...  Töltőtoll  És mégis -Kétszázharmincegyedi... 
Bejegyzés Címkék
április hónap, végét hozza, elmúlt hónapokban, múltból végre, fizikai energiáink, hibernációs periódus, végéhez közeledik, legtöbbetek számára, igen intenzív, utazásotok nehéz, érzelmi jólléted, megbocsájtás témái, világon akkor, biztonságérzet kihívások, testi jólléted, megújult 2012-es, változás mindig, félelemnek vagy, áramlásba viszed, szándékodat arra, esetlegesen elnyomó, gödör legalján, olyan helyzetben, gödör alja, energia ragadós, pozitív energia, spirituális könyv, vígjáték vagy, támogató baráttal, gödör alján, életre való, élet szikrája, jóllétedet áprilisban, elkövetkező hónapokban, következő hónapok, dolgok méginkább, következő napokban, szavakkal létrehozol, saját isteni, gyakorlati támogatásokat, testi megközelítést, szimpla séta, étkezési szokásaidon, célod vagy, napi rutinod, érkező sűrűbb, energia-liftben vagyunk, emberi szinten, lélek szintjén, lifttel utazunk, emberek jobb, elkövetkező években, bizonyos mennyiségű, olyan időszakban, rajta lévő, emberi perspektívából, nagyon gyors, váltás éppen, küzdelem zajlik, alacsonyabb energiák, érzelmek kizárólag, együttlét átsegít, erre való, elfogadás segít, élet történik, visszafelé haladás, régi lineárlis, pszichés utakhoz, email üzenet, gondolataitok egyre, harmadik szemetek, telepatikus kapcsolat, kommunikáció köztünk, biztonsággal kapcsolatos, negatívum felé, média tárja, emberek beszélnek, félelem sűrűbb, félelem irányába, működésbe lépése, biztonságérzetről szólhatnak, velük járó, test idegrendszere, harc akár, egyén szintjén, egész bolygó, prédáját tépi, erős energia, képre azokon, részeid között, test halálával, másik síkra, életben maradásért, túléléshez szükséges, konfliktusaidat találod, biztonságérzeted körül, hasadat körbe-körbe, emberi kapcsolatokban, következő fázisa, múltban fájdalmat, egyensúlyod helyreálljon, , ,
2019.11 2019. December 2020.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 204
  • e Hét: 558
  • e Hónap: 5061
  • e Év: 247475
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.