Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével
  2016-06-30 16:07:44, csütörtök
 
   
  ÖT BIRODALOM/KIRÁLYSÁG/DIMENZIÓ A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN

Mihály Arkangyal Ronna Herman közvetítésével

Szeretett Mesterek!

A Világegyetemben, minden a maga saját tulajdonsága szerinti tudatállapottal rendelkezik és az ennek megfelelő síkokon érzékel.

Ne felejtsétek el, emlékezzetek arra, hogy az Omniverzumban, MINDEN Teremtés a maga szintjének megfelelő olyan Kozmikus Energia, amely a Legfelsőbb Teremtő Szívének magvából küldetett ki. Ez az energia a vibrációs energiák végtelen variációjából, változatosságából áll, amelyek a Fény frekvenciájának változatossága által, egymásba ágyazottak, de mégis különböző mintákba különültek, különülnek el. A Teremtő Fény Energiája a Teremtés minden összetevőjét tartalmazza és ezek a megszámlálhatatlan Fény minta/sablon lényegek, alapok teremtik meg, alkotják össze az anyagvilági teremtés nagyon sok szintjét. A tisztánlátás és a megértés végett, a Teremtés szintjeinek összetettségét, a Dimenziók és Al-dimenziók fogalomrendszerét használjuk, hogy megértsétek a nagyon összetett valóságotok jellegét, amelyben minden létezik. Hogy mindannyian tisztában legyetek vele, a dimenziókon belül, a földi éterikus környezetben 7 alszint létezik.

A 3. és 4. Dimenzióban: Dualitás

Energia és Anyag

Pozitív/Aktív Kiáradás

Negatív/Receptív Befogadás

Ötödik Dimenzió: Hármasság/Triplicitás

Dualitás+Szellem+Anyag

Harmonikusan Kiegyensúlyozott Anyag

ELSŐ DIMENZIÓ: ÁSVÁNYI BIRODALOM/KIRÁLYSÁG

Ez az Első Dimenzió és a Második Dimenzió alacsonyabb szintjei: Az Ásványi és Növényi Birodalom szigorúan az ösztön által vezéreltek és az Isteni Fény/Élet által vannak átitatva a Dévikus és Elementális Birodalmokon keresztül. Az Első Dimenziós környezet, élettér az Elementálok világa. Az anyagi világ építőköveit a szubatomi elementálok a talajba, sziklákba, vizekbe építik be, amellyel a Föld testét alakítják ki. Ez az alapja minden növényi életforma megnyilvánulásának és otthona az Elementális Birodalmak alacsonyabb szintjének, akiknek az a küldetésük, feladatuk hogy a Napból sugárzó éltető elementálokat felfogják vagy táplálékkal lássanak el minden egyes ásványi és növényi birodalmat. A Növényi Birodalom az Elementális Birodalom irányítása alatt áll és ösztönösen vágyják megtapasztalni azt, hogy a napfényhez férjenek és sütkérezzenek a melegségének ragyogásában.

MÁSODIK DIMENZIÓ: FLÓRA ÉS FAUNA/NÖVÉNY- és ÁLLATVILÁG

A második Dimenzió középszintje az, ahol az Állati Birodalom materializálódik, anyagi formát vesz fel és ez egyben az alsóbb szintű tudatosság kezdete. Eredetileg az állatvilág arra volt felhatalmazva, hogy növényi életformáktól kapjon táplálékot és nem volt szándékában, hogy húsevő legyen. Az alapvető érzések és érzelmek a 2. dimenziós környezetben kezdenek megjelenni. Az Állati Birodalom úgy fejődött tovább, hogy a túlélésből fakadóan a legfélelmetesebb dolgokat kezdte el megtapasztalni, így a dühöt, másrészt az ösztönös szeretetet, vagyis erős vágy ébredt bennük a társas lét iránt. Az Állati Birodalmat erősen befolyásolta a veleszületett ösztön. Az állatok is a Forrásból származnak és minden egyes reinkarnációjuk során a csoportlelkükhöz térnek vissza.

HARMADIK DIMENZIÓ

Amióta az emberiség tudatossága leesett, már sok ezer évvel ezelőtt, a Föld és fizikai környezete az óta a Harmadik és Negyedik Dimenziós elemekből tevődött össze. A Harmadik Dimenzió: a hosszúság, szélesség és a tér mélységéből áll össze. Ennek a dimenziónak az érző lényei egy magasan fejlett Állati Birodalom (csoporttudatosságával) és Emberi Lények sokasága és ez utóbbiak viszont személyes, individuális tudatossággal rendelkeznek.

A HARMADIK BIRODALOM/DIMENZIÓ első három alacsonyabb síkjait az Állati Birodalmak és a Természet Birodalmai alkotják. A magas szintű tudatossággal rendelkező Állati Birodalom ösztönszerűen létezik, tudatalattijukkal.

A Harmadik Dimenzió első három szintjén az Állatok azok, akik fokozatosan egyre magasabb szintű fajokba fejlődnek és egy korlátozottan érző intelligenciát fejlesztettek ki ezen a tartományon belül. Ilyen intelligenciák például a főemlősök (majmok), elefántok, loval, kutyák és macskák. A Felemelkedési folyamatban, a jövőbeli állapotukban ,,meglelkesednek" (személyes lelket fejlesztenek), és egy individuális, személyes ÉN VAGYOK tudatossággal fognak rendelkezni.

Vannak itt viszont olyan embercsoportok - mint a nagyon fiatal lelkek, akik a jelenlegi evolúciós körükben az Én Vagyok tudatosság megszerzésének érdekében tartózkodnak itt. Az első megtestesülésüket, tapasztalataikat már megszerezték ebben a naprendszerben vagy a Földi síkon, de még ma állati/emberi ösztönös természetükön alapszanak és az intellektuális kapacitásuk váltakozó fokán állnak. Ezek a lelkek az igazi ,,földlakók". A fiatal vagy kezdő lelkek viszont már többé nem folytathatják a Földi síkon való reinkarnációjukat, csak azok a lelkek, akik eddig már rengeteg tapasztalatot szereztek számos megtestesülésük során ebben a világegyetemben és valószínűleg más világegyetemekben is. Ők ölthetnek testet a mostani időkben.

A HARMADIK SIMENZIÓ 4-7. ALSÍKJAI AZ EMBERI BIRODALOM. A harmadik Dimenziós anyagi valóságunk kifejezése leginkább a mentális fókuszunkon alapszik, amelyben erős a vágy arra, hogy a természeten való uralkodást és irányítást teremtse meg és hozza létre. Ez az emberiség legalacsonyabb szintű tapasztalati létezése. Egy ösztönös túlélésen alapulva kezdett kialakulni egy fokozottan korlátozott öntudaton keresztül. ,,Én különbözöm tőled, különálló vagyok!" Így kezdett tehát formálódni az emberiségben a csorda-tudatállapot, ahol szinte alig voltak egyedi és egyéni gondolatok. A teljesebb tudást a csoport ösztönös természete adta és a tapasztaltabb egyedeinek elképzelésein, irányadásán volt vezérelve.

A NEGYEDIK BIRODALOM/NEGYEDIK DIMENZIÓ - AZ EMBEREK BIRODALMA

Tudatos és tudattalan tudatosság egyszerre van jelen. A 4. Dimenzió a ,,MOST" pillanatának tudatossága, amelyben a hosszúság, szélesség és a tér mélysége kapcsolódik össze benne. A Negyedik Dimenzió az Érzelmek Birodalma, a Maya/illúzió -az Asztrál Sík. Mivel ez már egy magasabb frekvenciális minták kezdeti állapota az idő itt sokkal képlékenyebb, folyékonyabb és az idő és a tér eddig ismert törvényei elkezdenek megváltozni. Vannak, akik Éteri Valóságnak is nevezik. Itt már meg kell haladnotok a tömegtudatosságot és a hitbéli rendszerekbe vetett bizalmat, amelyek eddig legfőképpen előidézték a diszharmonikus Harmadik/Negyedik Dimenziós rezgéseket. Ebben az a felelősségeteket, hogy semlegesítsétek, vagy megtisztítsátok a személyes szintű disszonáns vibrációs frekvenciáitokat annak érdekében, hogy át tudjatok haladni a 4. Dimenziós lét szintjén könnyedén és hogy be tudjatok kapcsolódni a saját ,,Én Vagyok" tudatosságotokba az 5. Dimenziós környezeten belül.

NEGYEDIK DIMENZIÓ 1-3 ALSÍKJA: EMBEREK/EMBERI BIRODALOM

Az Emberi Lények ennek a kezdeti szakaszában még egyes állati ösztönnel, de együtt az emberi tudatos/tudattalan természettel rendelkeznek. A negyediktől-hetedik alszintig kezd kifejlődni az ember/lelki/spirituális természetetek.

A Bálnák és Delfinek egy rendkívül különleges faj, akik nem férnek bele semmilyen evolúciós megközelítésbe, arculatba és a jobb megértésük végett bemutatjuk nektek őket. Azt tartjuk róluk, hogy ők lelkileg és szellemileg is a legfejlettebb faj a Földön. A mellett hogy a Föld az emberi lakosságának lett megteremtve, ezeket a Fény csodálatos lényeit ideküldtél messzi-távoli csillagrendszerekből, mint az Isteni Tudatosság Őrzőit és Feljegyzőit az emberi faj támogatására. Ők a Megvilágosodás Hordozói és már a kezdetek óta ennek a rész-univerzumnak minden lecsökkent tudatosságú életformáiról szereznek tudomást, tapasztalatokat, de nem csak itt, hanem más valóságokban is ezt teszik. A Föld történetének feljegyzéseit megtestesülve ők hordozzák, de minden bolygóét, naprendszerét és galaxisét is és folyamatosan hordozzák, fejlesztik és visszhangozzák, a Fény frekvenciáit és információit.

Néhány régebbi bölcsesség tanítást is ezek a megvilágosodott Delfinek és Bálnák közvetítéseiből láttak napvilágot, mert nagyon sok információt hoztak a felszínre ezek a Fény robosztus energia-szerverei. A Delfinek és Bálnák megkönnyítik a kristályos tudatosság energia mátrixának szövését az egész bolygón keresztül. Ez a mátrix lehetővé teszi majd az emberiség számára azt, hogy akik lelkileg készen állnak arra, hogy megtestesíthetik a tiszta szeretettel a Fény rezgésének befogadást egy elmélyültebb infúzión keresztül a sejtes szerkezeteikbe és erőteljesen megtapasztalhatják majd a telepatikus kommunikáció egy sokkal finomabb szintjét. Mert a Bálnák és Delfinek a Földön élő összes lényt képviselik és az a dicsőséges küldetésük, hogy a Földön fenntartsák a sokkal magasabb szeretet rezgésének áradását a folyékony Aura Mezőkben. A Szeretet hangjait küldik át a vizeken keresztül és le a föld mélyébe, valamint az egész emberiség számára annak érdekében, hogy egy nagyobb terv szempontjai szerint a tudatosság fejlődése felé mozdítsák el az emberiséget. Bár ez nem látható abban a formában, amit viselnek, megjelennek. Olyan hatalmas és csodálatos lények, akik tiszteletet és elismerést érdemelnek tőlünk, és ha be tudjátok fogadni ezt a rezgést, akkor érezhetitek a szeretet energiájuk áradását, ahogy járőröznek az óceánokon és kiárasztják magukból az Isteni Atya/Anya szeretet frekvenciáit, harmóniáját és kegyelmét.

ÖTÖDIK KIRÁLYSÁG/ÖTÖDIK DIMENZIÓ/ AZ EMBERI SPIRITUÁLIS TERMÉSZET

Az Ötödik Dimenzió első alszintje. A Harmadik/Negyedik Dimenziós összes lélektöredékének integrációja annak okán, hogy a lélek-infúzionált (isteni lélekkel feltöltöttség) személyiség felszabaduljon a Karma Kerekéből. Magasabb fokozatú Tudatosság/Szupertudatos Fejődés/Intuitív Tudatosság. A Szent Hármasság Tudat kezdeti szakasza.

AZ ÖTÖDIK DIMENZIÓ, A MENTÁLIS SÍK TUDATOSSÁGA, A SZENT HÁRMASSÁG HÁROM ISTENI SUGARA

1, SPIRITUÁLIS AKARAT/ERŐ: KOZMIKUS ENERGIA SUGARA

2, SZERETET/INTUICÍÓ: A BÖLCSESSÉG SUGARA

3, TÁRSTREMTÉS-AKTÍV INTELLIGENCIA: A TUDÁS SUGARA

3. D. ALACSONYABB ELME : EGO.VÁGY/KÍVÁNSÁG TEST * ÖSZTÖNÖK

4. D. ALSÓBB SZINTJE-TUDATOS ELME : ÉRZELMI TEST * KÉPZELET

4. D. KÖZÉPSŐ SZINT - SZAKRÁLIS ELME : LÉLEK-TUDATOSSÁG* RÁÉRZÉS/BELEÉRZÉS

5. D. ALSÓ SZINTJE: SZENT HÁRMASSÁG TUDAT: LÉLEK-INFÚZIONÁLT SZEMÉLYISÉG * MEGVILÁGOSODÁS

A jobb megértés végett megadjuk nektek minden egyes dimenzió Energiamezejének Tudatossági mértékét, mait mi önkényesen watt GSALP (gravitációs energiaburok erősség) elnevezéssel illettük.


AZ ENERGIAMEZŐK TUDATOSSÁGÁNAK TUDATSZINTJEI

AZ ISTENI-MAG ATOM FÉNYENERGIÁJA


ELSŐ DIMENZIÓ: 1,000 - 1,999 watt GSALP

MÁSODIK DIMENZIÓ: 2,000 - 2,999 watt GSALP

HARMADIK DIMENZIÓ: 3,000 - 3,999 watt GSALP

NEGYEDIK DIMENZIÓ: 4,000 - 4,999 watt GSALP

ÖTÖDIK DIMENZIÓ: 5,000 - 5,999 watt GSALP


A TUDATOSSÁG FREKVENCIASZINTJEI

ELSŐ ÉS MÁSODIK DIMENZIÓ: 1,000 - 2,500 watt GSALP

A Második Dimenzió magasabb alszintjei és a Harmadik Dimenzió első három alszintje: 2,500 - 3,000 watt GSALP

AZ URALKODÓ NEGATÍV TULAJDONSÁGOK, AMIKET LEKÜZDENI SZÜKSÉGES

HARMADIK DIMENZIÓ: 3,000 - 3,999 watt GSALP Isteni-Atom Fényenergia

A legalsóbb szinttől a legmagasabbakig: túlélési ösztön, félelem, düh, bosszúszomjasság, utálat, megvetés, szégyen, bűntudat, tagadás, nemtörődömség, apátia, makacsság, szerencsétlenség érzése, közömbösség, túl engedékenység, túl megengedés, nyájtudat, összezavarás, merev gondolkodás, félelem a változástól, önelégültség, félelem a természet erőitől és elemeitől.

NEGYEDIK DIMENZIÓ: 4,000 - 4,999 watt GSALP Isteni-Atom Fényenergia

Először az 1-3 alszinteken való átmenetben: boldogtalanság érzése, öncélúság, szembenállás, sóvárgás, hibáztatás, kétségbeesés, szorongás, letargia, megaláztatás, reménytelenség, bánat, nagy igények támasztása, visszavonulás, rombolás, ítélkezés, makacsság, túlzott rajongás,, dogmatizmus, extrém viselkedés, komolytalanság, hiúság, a csillogás keresése, birtoklásvágy, unatkozás, materializmus, a szerencsébe való hit, hit a sorscsapásban, az árral úszni hajlandósága, elveszni a tömegtudatosságba hiedelmében és túlzottan a csak én számítokra fókuszálni...

A NEGATÍV TULAJDONSÁGOK HARMONIZÁLÁSA/KIEGYENSÚLYOZÁSA ÉS A POZITÍV TULAJDONSÁGOK INTEGRÁLÁSA


A 4. DIMENZIÓ 4. ALSZINTJE - HÍD A MAGASABB TUDATOSSÁGHOZ

Kifáradás*frusztráció*elégedetlenség*kétségbeesés*sajnálat*engedékenység*megenged és*

pesszimizmus*megbánás*közömbösség*gondokba merülés*kedvtelenség*értéktelenség érzése*csökkenő objektivitás*a megbocsátás megtanulása*mások megértése*reménykedés*optimizmus*vágyakozás*fegyelemre tanítás*a befelé fordulás megkezdése*igazság keresése*bizalom*éleslátás*nagylelkűség*segítőkészség*az öntudat kiterjesztése*

A 4. DIMENZIÓ 5-7. ALSZINTJEI

Béketűrés*kifejezőképesség*kreativitás*fegyelmezettség* a magány keresése*jószívűsg*irgalmasság*harmóniakeresés*derű*bizalom*bátorság*önfelhatalma zás*
optimizmus*tiszteletadás*szeretetteljesség*örömteli élet*boldogságérzés*intuitív állapot*kegyesség*hálásság*önzetlenség*vágybeteljesítés*hálaadás*az egységtudat fejlesztése

Azok közül legtöbben, akik követték a tanításainkat, tudatában vannak annak, hogy nektek legalább 51%-os tisztulást kell elérnetek a negatív frekvenciális mintázatok megtisztításában, mert így lehet ráhangolódni, legalább a Lélek Hangotok 5. Dimenziós alsóbb frekvenciális szintjére, annak érdekében, hogy elkezdjetek hozzáférni a Teremtő Fényének Adamantin Részecskéjéhez. Ez alapján már képesek lesztek belélegezni a magasabb valóságok frekvencia mintázatait magába foglaló nagyon finom Fény Esszenciáját. Így tehát még a fizikai edényetekben is meg van adva annak a lehetősége, hogy az Isteni Lényeg/Létezés új korszakát megtestesíthessétek, amely áthatja a Földet ebben az időben.

Nincsenek határozott elválasztó vonalak a dimenziók között, mert a hullámminták ár-apálya által azok egy bizonyos fokig egymásba hatolnak. Most az emberiség legnagyobb része, többsége már egy magasabb frekvencián rezeg, a Harmadik Dimenzió egy sokkal magasabb harmonikusán, ami hatással van és érinti és integrálja a 4. Dimenzió, különböző szintjeit. Számos elkötelezett Lélek elkezdte már az Ötödik Dimenziós frekvenciális minták alszintjein a munkáját, de vannak már olyanok fejlettebb lelkek is, akik a Fény Városokon keresztül integrálják mégha kisebb mértékben is a 6. Dimenziós frekvenciális mintákat, sőt még magasabbakat is.

Szeretteink, tudjuk azt, hogy néhány fogalom, amit átadtunk nektek az nagyon is zavaró lehet még. Azonban ahogy kiterjesztetitek a tudatosságotokat és bölcsességeteket, a Szent Elmétek rendkívüli módon meg fog nyílni a tudás-forrásaira, amiből végtelenül meríthettek és akkor emlékezni fogtok és megértetek mindent.

És Én Mindig Veletek Vagyok!

Én Vagyok Mihály Arkangyal


Forrás: The Five Kingdoms/Dimensions for the Earthly Ascension a message from Archangel Michael channeled by Ronna Herman

http://spiritlibrary.com/ronna-herman/the-five-kingdomsdimensions-for-the-earthly -ascension

A kivonatot átadja:Link

Szalay Györgynek köszönöm!
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: kiterjesztetitek, materializálódik, tudatosságotokat, bölcsességeteket, tudatosságotokba, megtisztításában, legfélelmetesebb, lélektöredékének, csoportlelkükhöz, tapasztalataikat, frekvenciáitokat, energiamezejének, megtestesíthetik, bosszúszomjasság, kifejezőképesség, felemelkedésének, kiegyensúlyozása, szerencsétlenség, vágybeteljesítés, felelősségeteket, kiegyensúlyozott, reinkarnációjuk, világegyetemben, megvilágosodott, tapasztalatokat, közvetítéseiből, megtestesülésük, frekvenciájának, semlegesítsétek, megtisztítsátok, legmagasabbakig, tudatállapottal, önfelhatalmazás, fegyelmezettség, harmóniakeresés, elégedetlenség, maga saját, ennek megfelelő, maga szintjének, vibrációs energiák, anyagvilági teremtés, megértés végett, nagyon összetett, dimenziókon belül, földi éterikus, ösztön által, anyagi világ, szubatomi elementálok, alapja minden, napfényhez férjenek, melegségének ragyogásában, második Dimenzió, Mihály Arkangyal Ronna Herman, DIMENZIÓ FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK ÉRDEKÉBEN, Szeretett Mesterek, MINDEN Teremtés, Kozmikus Energia, Legfelsőbb Teremtő Szívének, Teremtő Fény Energiája, Aktív Kiáradás, Receptív Befogadás, Ötödik Dimenzió, Harmonikusan Kiegyensúlyozott Anyag, ELSŐ DIMENZIÓ, ÁSVÁNYI BIRODALOM, Első Dimenzió, Második Dimenzió, Növényi Birodalom, Isteni Fény, Elementális Birodalmokon, Első Dimenziós, Elementális Birodalmak, Elementális Birodalom, MÁSODIK DIMENZIÓ, FLÓRA ÉS FAUNA, Állati Birodalom, Állati Birodalmat, HARMADIK DIMENZIÓ, Negyedik Dimenziós, Harmadik Dimenzió, Emberi Lények, HARMADIK BIRODALOM, Állati Birodalmak, Természet Birodalmai, HARMADIK SIMENZIÓ, ALSÍKJAI AZ EMBERI BIRODALOM, NEGYEDIK BIRODALOM, NEGYEDIK DIMENZIÓ, EMBEREK BIRODALMA, Negyedik Dimenzió, Érzelmek Birodalma, Asztrál Sík, Éteri Valóságnak, EMBERI BIRODALOM, Isteni Tudatosság Őrzőit, Megvilágosodás Hordozói, Aura Mezőkben, Isteni Atya, ÖTÖDIK KIRÁLYSÁG, ÖTÖDIK DIMENZIÓ, EMBERI SPIRITUÁLIS TERMÉSZET, Karma Kerekéből, Szupertudatos Fejődés, Intuitív Tudatosság, Szent Hármasság Tudat, MENTÁLIS SÍK TUDATOSSÁGA, SZENT HÁRMASSÁG HÁROM ISTENI SUGARA, SPIRITUÁLIS AKARAT, KOZMIKUS ENERGIA SUGARA, BÖLCSESSÉG SUGARA, TÁRSTREMTÉS-AKTÍV INTELLIGENCIA, TUDÁS SUGARA, ALACSONYABB ELME, KÍVÁNSÁG TEST, ALSÓBB SZINTJE-TUDATOS ELME, ÉRZELMI TEST, KÖZÉPSŐ SZINT, SZAKRÁLIS ELME, ALSÓ SZINTJE, SZENT HÁRMASSÁG TUDAT, LÉLEK-INFÚZIONÁLT SZEMÉLYISÉG, Energiamezejének Tudatossági, ENERGIAMEZŐK TUDATOSSÁGÁNAK TUDATSZINTJEI, ISTENI-MAG ATOM FÉNYENERGIÁJA, TUDATOSSÁG FREKVENCIASZINTJEI, ELSŐ ÉS MÁSODIK DIMENZIÓ, URALKODÓ NEGATÍV TULAJDONSÁGOK, AMIKET LEKÜZDENI SZÜKSÉGES, GSALP Isteni-Atom Fényenergia, NEGATÍV TULAJDONSÁGOK HARMONIZÁLÁSA, KIEGYENSÚLYOZÁSA ÉS POZITÍV TULAJDONSÁGOK INTEGRÁLÁSA, MAGASABB TUDATOSSÁGHOZ, Lélek Hangotok, Teremtő Fényének Adamantin Részecskéjéhez, Fény Esszenciáját, Isteni Lényeg, Ötödik Dimenziós, Fény Városokon, Szent Elmétek, Mindig Veletek Vagyok, Vagyok Mihály Arkangyal, Five Kingdoms, Earthly Ascension, Archangel Michael, Ronna Herman, Szalay Györgynek,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.31. 16:24 A Volánbusz 51 járművet vásárolt
03.31. 16:24 A spanyolnátha idején a korai és általános izoláció leszorította a halálozá...
03.31. 16:13 Francia forradalom, sokszögek és szövegszerkesztés az M5 szerdai oktatási p...
03.31. 16:12 Május 15-ig kell nyilatkozniuk a több tartási hellyel rendelkező állattartó...
03.31. 16:12 Koronavírus - Elutasították a kiutasított irániak azonnali jogvédelem iránt...
03.31. 16:03 Koronavírus - Deutsch: Gyurcsány is beállt az uniós támogatásról hazudozók ...
03.31. 16:02 Koronavírus - NAV: fizetési kötelezettség fizetés nélküli szabadságnál
03.31. 15:52 Két különböző forrásból származik a marsi víz
03.31. 15:43 Koronavírus - Ab: veszélyhelyzetben nagyobb felelősség hárul az alkotmánybí...
03.31. 15:42 Koronavírus - Szerdától leáll a Budavári Sikló
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Szentmise a Szent István-bazil...  Szemeimet a hegyekre emelem, o...  Ne hagyj el Istenem . . .  A falak . . .  Facebookon kaptam  Bíboros atya üzenete!- Lázár f...  Óra állítás  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Kellemes kávézást!  Png kislány  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Homályba hullnak a vágyak  Biztonság  Facebookon kaptam  Ha magányos vagy  Tanulj meg várni az Úrra!  Facebookon kaptam  Kellemes napot és hetet kíván...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  447-re nőtt a beazonosított ko...  Útravaló – 2020. március...  Png kislány  Egy kis mosoly is  Nagyböjt 5. vasárnapja Sárvár ...  Boldog bűn 31. zsoltár  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Isten szabadítása  Tanulni kellene ebből a helyze...  Énekelj, míg szenvedsz  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Jó egészséget, erős immunrends...  Nagyböjt 5. vasárnapja Sárvár ...  Imádság  A járvány legyűrte a globalizm...  Orchidea  Facebookon kaptam  Margaretta csokor  Giovanni Bocaccio  Krisztus foglya  Fehér rózsa  Kislány virág koszorúval  Homályba hullnak a vágyak  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam  Pethes Mária : Benedictio  Diadalmas dicsőítés  Tulipánok  Png nő  Facebookon kaptam  Ne hagyj el Istenem . . .  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam  Férfiak  Gerberák  Facebookon kaptam  Szörnyű titok  Jó egészséget, erős immunrends...  Diadalmas dicsőítés  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Facebookon kaptam  Beszéltem Istennel  Szörnyű titok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nyári emlék  Png rózsa  Árvai Feri atya megszívlelendő...  Nagyböjt 5. vasárnapja Sárvár ...  Png nyuszi  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Png nő  Igazság  Kellemes napot és hetet kíván...  Kezdődik a fekete hét  Fehér rózsa  A Tottenham védője tabletekkel...  Halász és a Révész maszkban. B...  Érdekes házak  Png rózsa  5. nagyböjti hét hétfő 03.30  Lelki erőben gazdag - áldott ...  Facebookon kaptam  447-re nőtt a beazonosított ko...  Gondolat  Szèp napot kívánok  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Ne hagyj el Istenem . . .  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Sárga rózsák  Krisztus foglya  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  447-re nőtt a beazonosított ko... 
Bejegyzés Címkék
maga saját, ennek megfelelő, maga szintjének, vibrációs energiák, anyagvilági teremtés, megértés végett, nagyon összetett, dimenziókon belül, földi éterikus, ösztön által, anyagi világ, szubatomi elementálok, alapja minden, napfényhez férjenek, melegségének ragyogásában, második Dimenzió, alsóbb szintű, állatvilág arra, alapvető érzések, túlélésből fakadóan, legfélelmetesebb dolgokat, ösztönös szeretetet, veleszületett ösztön, csoportlelkükhöz térnek, emberiség tudatossága, érző lényei, magasan fejlett, magas szintű, korlátozottan érző, tartományon belül, jövőbeli állapotukban, nagyon fiatal, jelenlegi evolúciós, első megtestesülésüket, naprendszerben vagy, intellektuális kapacitásuk, igazi &#8222, fiatal vagy, mostani időkben, harmadik Dimenziós, mentális fókuszunkon, vágy arra, természeten való, emberiség legalacsonyabb, ösztönös túlélésen, fokozottan korlátozott, teljesebb tudást, csoport ösztönös, tapasztaltabb egyedeinek, magasabb frekvenciális, hitbéli rendszerekbe, diszharmonikus Harmadik, személyes szintű, saját &#8222, kezdeti szakaszában, emberi tudatos, rendkívül különleges, jobb megértésük, mellett hogy, emberi lakosságának, rész-univerzumnak minden, megvilágosodott Delfinek, felszínre ezek, kristályos tudatosság, egész bolygón, mátrix lehetővé, emberiség számára, tiszta szeretettel, elmélyültebb infúzión, sejtes szerkezeteikbe, telepatikus kommunikáció, sokkal finomabb, sokkal magasabb, folyékony Aura, vizeken keresztül, föld mélyébe, egész emberiség, nagyobb terv, tudatosság fejlődése, szeretet energiájuk, jobb megértés, legalsóbb szinttől, természet erőitől, csillogás keresése, szerencsébe való, árral úszni, tömegtudatosságba hiedelmében, negatív frekvenciális, magasabb valóságok, fizikai edényetekben, dimenziók között, hullámminták ár-apálya, bizonyos fokig, emberiség legnagyobb, magasabb frekvencián, message from, kivonatot átadja, kiterjesztetitek, materializálódik, tudatosságotokat, bölcsességeteket, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 408
  • e Hét: 1385
  • e Hónap: 17944
  • e Év: 71742
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.