Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A fák varázslatos gyógyhatásai – Fajták és hatások.
  2017-10-07 02:59:39, szombat
 
   
  A fák varázslatos gyógyhatásai - Fajták és hatások.

Erős pozitív aurával rendelkeznek, amit azonnal érezhetsz, mihelyt belépsz egy fa koronája alá. A fa energiája jótékonyan hat ránk:megtisztítja az energiamezőnket, oldja a feszültséget, megnyugtat, és erővel, pozitív energiával tölt fel.

A fa-terápia a német származású, természetgyógyászatban jártas Manfred Himmel által vált hivatalossá, aki rájött, hogy a fáknak gyógyító erejük van. A fák földből, vízből, levegőből és napfényből szívnak magukba energiát. Talán te is tapasztaltad már, amikor bánatos, kimerült voltál, esetleg szerelmi bánat, csalódás ért, hogy egy parkban vagy erdőben tett séta milyen megnyugtatóan hat a testre és a lélekre, és utána már nem is látjuk olyan sötéten a helyzetet. A fákkal való kapcsolat gyógyító erejű is lehet, mivel az egyes fáknak különböző kisugárzásuk van, mindegyik másra használható. Ehhez nem kell mást tennünk, mint felhasználnunk gyógyító kisugárzását. A fák, mint a legtöbb növény nélkülözhetetlenek számunkra, hiszen oxigént termelnek, amit mi belélegzünk. A leveleiből akár gyógyitalokat készíthetünk. A fákban gyógyító energia rejlik. Van néhány fa, amelyik mindenkire jó hatással van, de nem árt, ha tudod, hogy melyik a ,,te fád", vagyis melyik az, amelyik levezetheti a testedből a negatív energiát és feltölthet pozitívval.
Az emberiség évezredek óta alkalmazza a fa-terápiát. Ha nem használna, már bizonyára a feledés homályába veszett volna, ma senki nem tudna róla.

A közeli testi kapcsolat egy fával visszaadja az embernek az elvesztett energiáját. Feltölt, akár az áram az akkumulátort. A fák energetikai tere április és október között a legerősebb. Ez megkönnyíti a városi ember dolgát, hiszen általában e két hónap közé esik a nyári szabadságok ideje is. Ilyenkor nap mint nap használhatod az ingyenes frissítő energiát.

ölel meg egy fát

Ha teheted, naponta egyszer ölelj meg egy fát, vagy legalább dőlj a törzsének teljes testeddel. Egy-egy ilyen ölelő érintés időtartama minimum tíz, de inkább húsz percig tartson. Ha csak teheted, szép megtermett, egészséges példányt szemelj ki. A fa terápia a legjobb megoldás testi illetve lelki eredetű gondokra. A különböző fafajták más és más panaszokra hozhatnak enyhülést. A fa-terápia mindenki számára (vény nélkül) használható, kellemes és egyszerű módszer. Nem kell mást tenned, csak menj ki az erdőbe, a kertbe vagy a közeli parkba, és öleld meg a legszimpatikusabb, egészséges fát! (Nem lesz véletlen, hogy melyikre esik a választásod) Ha megtaláltad, vagy már van kedvenc fád, akkor jól teszed, ha minél gyakrabban felkeresed. Beszélgethetsz a fáddal - akár gondolatban is - kiöntheted neki a szívedet (hidd el, nem kotyogja ki a titkaidat), kérdezhetsz tőle, és talán választ vagy megoldást is kapsz a kérdésedre. (Ne feledd, Buddha is egy fa, a Bódhifa alatt ülve világosodott meg...) Azon betegek, akik zöld növényzetet látnak, gyorsabban felépülnek, ez az oka annak is, hogy a wellnesscentrumok fás zöldterületeket választanak környezetül. Az Egyesült Államokban folytatott legújabb kutatások igazolták ezt az elméletet: azok a betegek, akik kórházi szobájuk ablakából sivár betonépületek helyett fákat és zöld növényzetet látnak, gyorsabban felépültek, illetve terápiájukhoz kevésbé erős gyógyszereket kellett használni.

Mint tudjuk a fáknak gyógyító ereje van. Már ősidők óta használják terápiának. Ha fáradt vagy, lehangolt, vagy esetleg fáj valamilyen porcikád, szerelmi csalódás ért, nem kell mást tenned, mint keresni egy megfelelő élő fát és át kell ölelni, egybeolvadni-, együtt lélegezni Vele! És még pénzbe sem kerül. Az ősidők óta tudják, hogy a fákban gyógyító erők rejtőznek. AFa-terápiát már az ókori görögök és rómaiak, a kelták és az indiánok is alkalmazták. Ők úgy tartották, hogy a fáknak szellemük, lelkük van, akik képesek erőt adni, segíteni rajtuk. Őseink egyértelműen hittek a fáktól kapott gyógyító, nyugtató, harmonizáló energiákban. Már a rómaiak, a görögök és a kelták is tudtak erről. Egyesek szerint a pozitív földsugárzások különösen felerősítik a fák segítő erejét, például a Föld szívcsakrájánál, a Pilisben, vagy a szintén intenzív energiával bíró Bükkben - például Bükkszentkereszten. Ezeken a helyeken a fák energiaáramlása szorosan összekapcsolódhat az emberével, hogy így legyen annak segítségére. A fa-terápia civilizált világunkban sajnos feledésbe merült, pedig ősidők óta ismert volt. (Így például az első sápadt arcúak igencsak nagy szemeket meresztettek a fákat ölelgető indiánok láttán, akik néhány perc múlva újult erővel mennek tovább...)
Egy tartalmas ölelés a fának és visszaölelés a fától!

Ha szomorúság gyötri, vagy csak fel szeretne töltődni pozitív energiákkal, menjen ki a természetbe! A jótékony hatás elérése érdekében nem kel mást tennünk, mint felhasználnunk a fa ,,gyógyító" erejét! Ne szégyelljék magukat, ha kedvük támad kipróbálni a faterápiát, egyszerűen menjenek ki a természetbe, és öleljék meg az Önöknek legszimpatikusabb fát! És azonnal érezni fogják a jótékony hatását! Minden fafajta más-más területekre hat, így érdemes figyelembe venni a kiválasztásnál a fa fajtáját is! A klasszikus fa-terápia esetén válasszunk ki egy jól megtermett, idős, egészséges fát, amihez lehetőleg mindennap, de legalább hetente háromszor eljárunk, s 15-20 percig töltődünk a fa energiájával!
Hogyan kell megölelni a fát?

A fa-ölelés többféle módon is történhet, a lényeg, hogy tested valamelyik része érintkezzen a fával. A legelterjedtebb mód, hogy a homlokodat, mellkasodat és hasadat nekitámasztod a fa törzsének, és két karoddal átöleled azt (bal kéz van felül). Hunyd le a szemed és lélegezz mélyeket. Lazíts. Figyeld meg, hogy mit érzel a tenyeredben: meleget? csiklandozást? bizsergést? csipkedést? Majd fordulj meg, hogy a nyakad, a gerinced, a hátad és a lábad érintkezzen a törzzsel. - Ha élvezni akarjuk egy fa jótékony kisugárzását, homlokunkat, mellkasunkat és hasunkat érintsük öt percig a fatörzshöz! A bal kezünk felfelé, a jobb lefelé mutasson, majd forduljunk meg, hogy nyakszirtünk, gerincünk és a lábunk is érinthesse a törzset! - A terápia módja: öleld át a fatörzset, homlokodat támaszd neki, csukd be a szemed és próbáld meg érezni, ahogyan átveszi a tested a fa energiáját. Itt fizikai folyamatok zajlanak, a fa és az ember része a természetnek, tehát ami történik, az is természetes folyamat. Nem csupán a képzeletedben, hanem a valóságban is lejátszódik és elindul a gyógyulás. - Csukott szemmel nyugodt légzés, a rossz gondolatokat kiengedni, a fáét be. - Teheted azt is, hogy leülsz a fa alá, és háttal a törzsének támaszkodva pihensz, meditálsz. Képek, gondolatok és érzelmek törhetnek elő belőled, melyekre érdemes odafigyelni és átgondolni. - Ha álmatlanságban szenvedsz, akkor meztelen talpaddal érintsd egy fa törzsét tíz percig!
Hogyan kezdj hozzá?

Válassz magadnak egy fát. Lehetőleg idős - és persze egészséges lombkoronájú, törzsű - fát keress.

Próbálj meg úgy elhelyezkedni, hogy tested minél nagyobb felülete érintkezzen a fa törzsével, vagyis a homlokod, a mellkasod, a hasad és a térded is próbáld ,,odatapasztani" a fához. Ne legyél görcsös, állj lazán.

Bal kezed a korona, jobb kezed a gyökerek irányába fordítsd, és érintsd a kart is a fa törzséhez.

Lélegezz nyugodtan, ritmusosan, egyenletesen. Csukd be a szemed, és érezd, amint a fa energiája átáramlik testedbe.

10-15 perc elteltével, háttal is érintkezz a fával, tehát a gerinced is támaszd neki.

Fontos!

A faterápia lényege a testi-lelki feltöltődés. Ne válasszunk olyan pózt, amely kényelmetlen számunkra, hiszen akkor testünk az ellazulás helyett inkább görcsbe rándul. Ha nem tudjuk, hogyan helyezkedjünk, az is elegendő, ha egyszerűen átöleljük a fát. Szintén nem érdemes a perceket számolni. Annyi időt töltsünk a fánál, amennyi kellemes számunkra. Mindezt mezítláb végezzük. A fa energiájából elsősorban nappal töltekezzünk, mert éjszakára az energia lesüllyed a gyökerekbe! Kevesen tudják, hogy a faölelést a kora reggeli, vagy a délelőtti órákban kell végezni. Ebben az időszakban adja le az energiáit. Délután, és este visszaszedi, és újra töltődik. Ilyenkor nem érdemes ölelgetni, mert elvesz belőlünk is. A fa gyógyító energiái reggel a lombkoronában, este pedig inkább a gyökérben erősebbek.

Melyiket válasszam? A fa-terápiát évtizedek óta kutató német szakember, Manfred Himmel szerint az alaptézis: mindig a fa választ ki téged. Mindenkinek más faj, más egyed segíthet, az emberi szervezet pedig megérzi, melyik számára az ideális fa. (Érdekesség egyébként, hogy reggel a koronában, este pedig a gyökerekben koncentrálódik a fa ereje.)

Melyik fa mire jó? Találjuk meg az igazit! Minden fafajta más-más területekre hat, így a fa típusát is érdemes figyelembe venni a választásnál.

Tölgyfa Energiát és erőt adó. Rendezi a gondolatokat, segít dönteni, és élesíti az elmét. Ha nehéz feladatnak nézel elébe, esetleg kishitű vagy, oltalmat találhatsz a tölgyfa törzsénél. Lelkedet erősíti, hiszen a fa átadja a tölgyerdőben sétáló embernek erejét. Javítja a vérkeringést és nagyobb teljesítményre ösztönzi a nyirokrendszert. Hamarabb és nagyobb mértékben tisztul a szervezet, a káros anyagok lebontása felgyorsul. Egyes, faterápiával foglalkozó kutatók és amatőrök arra jutottak, hogy a tölgy még a jellem pozitív tulajdonságait is erősíti. Segít a helyes döntések meghozatalában. Méregtelenít.

Bükk Az egyik legerősebb energetizáló hatással rendelkező fa. Az egyik legerősebb energiamezővel rendelkező fafajta, lehangoltság, depresszió, fáradtság és stressz ellen is célszerű megölelni - vagy nekitámaszkodni - legalább tíz percre. Segít abban, hogy megszabadulj a rosszkedvtől, visszaadja az életkedvedet, ráadásul élénkítő hatással is bír. Ha stresszes az életed, akkor a bükkfa áldásos hatását ne hagyd ki. Erősíti a teherbírásodat, és megszabadít a gyötrő gondolatoktól. Mindenképpen érdemes hétvégén meglátogatnod egy ilyen fát, hogy végre kiengedhesd a gőzt, ami felgyülemlett benned a hét során. Elűzi a depressziót, a rosszkedvet, és segíti a pozitív gondolatok áramlását! A sok munka után érdemes hétvégén megölelni egy bükkfát, oldja a stresszt és feltölt energiával. A bükk sugárzása fejfájás és migrén esetén hasznos, illetve támogatja a szellemi munkát. Serkenti a koncentrációt és a szellemi munkát, kiegyensúlyozza az érzelmeket, lendületbe hozza az életerőt.

Fenyő A felső légutakat tisztítja, segít a reumatikus elváltozások gyógyításában, illetve kiváló idegesség ellen, nyugtató hatású. ugyan elég nehéz átölelni, de nem lehetetlen.

Fűzfa A depresszió ellen jó és lázcsökkentő hatású, különösen a gyermekek fizikai, és szellemi fejlődését, befolyásolja pozitívan, sőt, állítólag az agresszív állatokat is megfékezi. Ideges vagy? Kiválóan alkalmas, hogy háborgó idegeidet megnyugtassa. Sok benned az indulat? Bármilyen furcsa is, ezen egy fűzfa tud segíteni, elhessegeti a negatív gondolatokat és csak pozitív energiával tölt fel. Itt is a jó nagy, minimum ötméteres fát érdemes megölelni.

Nyírfa Jó kedvet és kreativitást adó. A tavasz és a fiatalság mágikus fája. Elűzi a szorongást, a melankóliát és a kedvtelenséget. Megnyugszik a lelked, ha ezt fát öleled a kebledre. Erősíti a belső látás képességét. Fejleszti ösztöneinket, amire ezen túl bátran támaszkodhatunk. Erősíti a megérzéseket, segíti a jó és a rossz energiák közötti különbségtételt. A nyírfaterápia segítségével könnyebben átláthatunk másokon, így minimálisra csökkenthetjük annak az esélyét, hogy az orrunknál fogva vezessenek. Segít leküzdeni a szorongást, félelmet, és a pánikot. Depresszió, szorongás, kedvetlenség ellen öleld át. Jókedvre derít. A fűz hatását egészíti ki, és a vese, illetve a hólyag munkájának erősítésében és bőrbetegségek esetén is segít.

Diófa A diófa fejleszti a döntéshozó képességet, ezáltal támogatja a hatékony problémamegoldást. Erőt ad, szorgalmassá, aktívvá és ellenállóvá tesz.

Gesztenyefa Ha kavarognak benned az érzelmek, ha szorongsz, akkor neked a gesztenyefa tövében kell egy kis segítséget kérned a feltöltődésre. Különösen annak 30-50 méteres példánya a vérkeringést erősíti és reuma ellen hat. Japánban különleges gyógymellényt árusítanak, belevarrt gesztenyével, amit éjszaka kell viselni. A tüdőgyulladás gyógyulását is gyorsítja. Enyhíti a reumát, tüdőgyulladást. Stimulálja a vérkeringést. A szerelmi bánat, és a csalódottság elűzője. A fa elszívja a negatív érzéseket, és lelkedet megnyugvással tölti el. Erős szeretetenergiát áraszt magából, begyógyítja a lelki sebeket, erőt ad szakítás után, és segít jobbá tenni a kapcsolatunkat. Alkalmas arra is, hogy érzelmeiddel tisztába jöjj. Ha kétségek gyötörnek, esetleg sokat szorongsz, akkor a gesztenyefa lombjai alatt keress menedéket. A cseresznyéhez hasonlóan érdemes közösen megölelnünk a párunkkal.

Hársfa Pótolja az elvesztett testi és lelki erőt. Egy kis lelkierőért forduljunk e fához, ugyanis az érzelmi problémák legjobb ,,orvosa", de lázcsillapító hatása is van. A szerelem klasszikus fája. A germánoknál a hárs szent fa volt, a szerelmesek fája: az a fa, amely termékenységet és jómódot ad. A fa-terápia során éppen ezért a szerelem képességét erősíti. Szerelmet gerjeszt. Támogatja a test mozgékonyságát, meghosszabbítja az életet, és megfiatalít. A hársfa amellett, hogy hosszú életű, akár 500 évig sem korhad el. Ha szerelmi csalódáson vagy túl, ha boldogtalannak érzed magad, akkor neked a hársfára van szükséged. Ez a fa képes eltört szívedet újból összeragasztani. Nála megnyugvást találsz, és enyhülnek érzelmi panaszaid.

Fekete bodza Felfrissíti a szervezetet, meggyorsítja a sebek gyógyulását és vizelethajtó hatása is van. Legalább 8-10 méter magas fát érdemes átölelni, hogy a hatás meglegyen.

Cseresznyefa Egyesek úgy tartják a cseresznyefa a szerelmesek fája. Emellett oldja a gátlásokat, erősíti az önbizalmat. Gátlásos vagy szexuális téren? Akkor a gyönyörűséges cseresznyefa vár téged. Ez a fa oldja a szexuális gátlásokat, és segít abban, hogy érzelmeinket megélhessük.

Kőrisfa Segít erősebbé tenni. Aktiválja a tudatalattit, és erősíti az akaraterőt.

Égerfa Spirituális fa, a misztikusok, mágusok és boszorkányok fája. Akik nem nyitottak a spiritualitásra, kerüljék el, mert összezavar és nyugtalanságot okoz!

Fügefa Megtisztítja az ember auráját és elméjét, erősíti a szívet és az idegeket, segít reumatikus fájdalmak esetén.

Tiszafa Köszvény, reuma és májbetegségek esetén segít, érintése után azonban mossunk kezet, mert a fa és a tűlevelek mérgezőek!

Tuja A tuja támogatja a saját értékeink felismerését, ezáltal megkönnyíti a függőségektől való elszakadást.

Eukaliptuszfa Színes, kámforillatú, szalagosan hámló kérge kimerültség ellen használt népi gyógyszer.

Almafa Az édes illat vonzza az embert, és javítja a hangulatát. Alkalmazás: A lehangolt és szomorú embernek hasznos az almafa derűs kisugárzása.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Tőletek kaptam  
Címkék: szeretetenergiát, legelterjedtebb, szívcsakrájánál, nekitámaszkodni, nyirokrendszert, különbségtételt, zöldterületeket, támaszkodhatunk, meghosszabbítja, kiegyensúlyozza, összeragasztani, energiamezőnket, spiritualitásra, energiaáramlása, felhasználnunk, kiválasztásnál, csökkenthetjük, koncentrálódik, tulajdonságait, teherbírásodat, tüdőgyulladást, kedvtelenséget, energiamezővel, meghozatalában, boldogtalannak, teljesítményre, beszélgethetsz, földsugárzások, kapcsolatunkat, termékenységet, mozgékonyságát, álmatlanságban, nyugtalanságot, terápiájukhoz, betonépületek, cseresznyéhez, német származású, fáknak gyógyító, parkban vagy, fákkal való, egyes fáknak, legtöbb növény, leveleiből akár, fákban gyógyító, negatív energiát, emberiség évezredek, feledés homályába, közeli testi, fával visszaadja, elvesztett energiáját, városi ember, nyári szabadságok, Manfred Himmel, Egyesült Államokban, Tölgyfa Energiát, Bükk Az, Fenyő, Fűzfa, Nyírfa Jó, Diófa, Gesztenyefa Ha, Hársfa Pótolja, Cseresznyefa Egyesek, Kőrisfa Segít, Égerfa Spirituális, Fügefa Megtisztítja, Tiszafa Köszvény, Tuja, Eukaliptuszfa Színes, Almafa Az,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.14. 23:22 Lengyel választások - A végeredmény szerint is alsóházi többséget szerzett ...
10.14. 23:12 Először kaptak ki a magyarok a vegyescsapatok curling-világbajnokságán
10.14. 21:42 Meghalt egy motoros Piliscsabán
10.14. 21:12 Török offenzíva - Amerikai és szíriai hivatali partnerével tárgyalt az oros...
10.14. 21:12 Semjén Zsolt: az unióban Magyarország költi a legtöbb pénzt templomok megúj...
10.14. 21:02 Új vezérigazgató az Appeninn Holding élén
10.14. 20:53 Fedeles fogathajtó vk - Lyonban, Stuttgartban, Budapesten és Londonban indu...
10.14. 20:52 Önkormányzat 2019 - Alapjogokért Központ: a Fidesz-KDNP továbbra is a leger...
10.14. 20:52 A Masterplast közgyűlése jóváhagyta a 6 milliárdos kötvénykibocsátást
10.14. 20:42 Au fost evaluate proiectele pentru programul de dezvoltare economică destin...
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
    Önkormányzati választás 2019 o...  Szép őszi napot  Pihenő kutya  Szép estét , jó éjszakát  Vidám, szép napot  Jó reggelt , szép napot  Kellemes kikapcsolódást  Jó reggelt , szép napot    Szép estét  Jó reggelt , szép napot      Facebookon kaptam  Jó reggelt , szép napot              Facebookon kaptam  Facebookon kaptam      Szép új hetet      Jó reggelt , szép napot  Szép estét  Jó a zene  Vetített képes előadás Rieger ...  Gyász - emlékezet  Őszi kép        Szemüveges  Őszi kép    Nő kalapban        Választások - Kétszázharmadik ...      Őszi csendélet        Nő kalapban    Kellemes kávézást    Gyász - emlékezet    Rózsaszín rózsák  Security  Rózsák zongorán  Szép új hetet            Őszi kép          Facebookon kaptam        Retro kályha  Őszi kép  Pihenő kutya  Szemüveges                Őszi kép  Facebookon kaptam  Sárga szegfűk  Kellemes hétfő reggelt  Facebookon kaptam            Megvan   
Bejegyzés Címkék
német származású, fáknak gyógyító, parkban vagy, fákkal való, egyes fáknak, legtöbb növény, leveleiből akár, fákban gyógyító, negatív energiát, emberiség évezredek, feledés homályába, közeli testi, fával visszaadja, elvesztett energiáját, városi ember, nyári szabadságok, ingyenes frissítő, törzsének teljes, legjobb megoldás, különböző fafajták, fa-terápia mindenki, kertbe vagy, közeli parkba, fáddal &#8211, ókori görögök, fáknak szellemük, fáktól kapott, pozitív földsugárzások, szintén intenzív, fa-terápia civilizált, első sápadt, fákat ölelgető, tartalmas ölelés, jótékony hatás, jótékony hatását, klasszikus fa-terápia, fa-ölelés többféle, lábad érintkezzen, jobb lefelé, terápia módja, ember része, rossz gondolatokat, törzsének támaszkodva, gyökerek irányába, faterápia lényege, testi-lelki feltöltődés, ellazulás helyett, perceket számolni, energia lesüllyed, kora reggeli, délelőtti órákban, időszakban adja, gyökérben erősebbek, fa-terápiát évtizedek, emberi szervezet, gyökerekben koncentrálódik, tölgyfa törzsénél, tölgyerdőben sétáló, káros anyagok, jellem pozitív, helyes döntések, egyik legerősebb, bükkfa áldásos, gyötrő gondolatoktól, pozitív gondolatok, bükk sugárzása, szellemi munkát, felső légutakat, reumatikus elváltozások, depresszió ellen, gyermekek fizikai, agresszív állatokat, negatív gondolatokat, fiatalság mágikus, belső látás, rossz energiák, nyírfaterápia segítségével, orrunknál fogva, hólyag munkájának, diófa fejleszti, döntéshozó képességet, hatékony problémamegoldást, gesztenyefa tövében, vérkeringést erősíti, tüdőgyulladás gyógyulását, szerelmi bánat, csalódottság elűzője, negatív érzéseket, lelki sebeket, gesztenyefa lombjai, cseresznyéhez hasonlóan, elvesztett testi, érzelmi problémák, szerelem klasszikus, hárs szent, szerelmesek fája, fa-terápia során, szerelem képességét, test mozgékonyságát, hársfa amellett, sebek gyógyulását, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 221
  • e Hét: 2136
  • e Hónap: 12463
  • e Év: 216593
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.