Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A YOSÁGRÓL és a VILÁGRÓL, a FÖLD-Világában
  2017-11-24 10:36:20, péntek
 
  Kedves Eszter, elküldöm Neked ezt az írásomat. Nem tudom, hogy mennyire érthető azoknak, akik nem olvasták az írásaimat. Ez egy összefoglalása annak, hogy a Földön emberként-és-lélekként élők életének mi az eredője, értelme, célja, és milyen erők segítik őket abban, hogy tudatos és boldog teremtővé váljanak.

Szeretettel: Judit Link

20171114 - A VILÁG és a YOSÁG főbb Meghatározói



A YOSÁGRÓL és a VILÁGRÓL, a FÖLD-Világában Tudatosítható 'Meghatározóikról'

érintve a 'Szolgálati' 'Meghatározókat' is

[a FÖLD-Világa törvényesen megnyitott Teremtési Irányának a VILÁGBÓL-MAGÁBÓL és a YOSÁGBÓL-MAGÁBÓL eredő 'Meghatározói' ---

ez egyben a VILÁG és a YO / YOSÁG (mint 'teremtő-megnyilvánulás') 'lényegének' / legfőbb jellemzőinek Tudatosítása is]

Ezek azok a 'Meghatározók', amelyeket a FÖLD-Világa teremtői a teremtéseikben megélnek



Több korábbi lejegyzésben is érintettem már a VILÁGNAK-MAGÁNAK és a YONAK / YOSÁGNAK néhány jellemzőjét [legtöbbször e két TEREMTŐ megnyilvánulásai közötti különbözőséget kiemelve][néhány írás-részlet ITT]. A jelen lejegyzésben megpróbálom összefoglalni a VILÁG és a YO / YOSÁG legfontosabb / meghatározó fő jellegeit. [A 'Meghatározókról' bővebben ITT][továbbá 20150107 (elérhető ITT)

A VILÁG és a YOSÁG kezdeti közeledéséről is: 20150225 (elérhető ITT)



I.

A VILÁGRÓL

[a teremtők (mint társak) megismerése,

és a 'Szolgálat' értelmében valós Megerősítés adása a meggyengültségek elhárítására]



A VILÁG [sok más (nagy) TEREMTŐHÖZ képest] még az ifjabb TEREMTŐK közé tartozik, habár immár nem a legifjabb.

Megnyilvánulásának / LÉTEZÉSÉNEK kezdetén olyan Fő Teremtési Jellegben / Irányban nyílt meg [és így nyilvánult meg], ami megközelítőleg úgy jellemezhető, hogy (a saját teremtő jellegének megismerése és megnyilvánítása mellett)

nagy figyelemmel irányul 'minden teremtő' 'megismerésére'

[az egyediségek / egyedi teremtők csak rájuk jellemző különlegességeinek megértésére, a teremtésekben megnyilvánuló elvek és összefüggések megismerésére és megértésére].



Mind a legkisebb egyedi teremtők, mind az egymással társas teremtésekben megnyílt egységek és közösségek, mind pedig a 'nagy- TEREMTŐK' [a LÉT-Birodalmak közvetlen MEGTARTÓI] [és a MINDENSÉGET-Megtartó-EREDŐ] felé is irányult és irányul a VILÁG ezen különleges figyelme.

LÉTEZÉSÉNEK már egészen korai szakaszában a VILÁG-MAGA több olyan különleges javaslattal / kezdeményezéssel irányult / fordult a 'nagy-TEREMTŐ-TÁRSAI' felé, melyek lényege az volt, hogy hozzanak létre együttesen / formáljanak meg együttesen valami olyan értéket / Elvet [törvényt / szabályt / harmoniát], amit mindannyian befogadnak-és-megnyitnak a saját teremtő-önlényegükben --- enélkül ugyanis a közeledések [és ebből esetlegesen megnyíló kapcsolódások (= érintések)] nem hozhatnak 'Boldogságos' [Megtartható] teremtéseket.

A VILÁG javaslatát / előterjesztését viszonylag hamar megértették és elfogadták a TEREMTŐ-TESTVÉREK, azonban nagyon soká tartott annak a közössé-váló alap-értéknek a meghatározása és teljességes (minden érintett általi) elfogadása, amely végül mint az 'Irgalom' vált először a VILÁGBAN-MAGÁBAN megnyilvánult értékké / a Megtartható együttes teremtéseket lehetővé tevő (kezdetben különleges) közös-értékké (ebben közeledési-alappá).

(1) Különleges alap tulajdonképpen addig volt maga az Irgalom, amíg csak a VILÁG-MAGA lényében volt jelen mint megnyilvánult-érték, és ez azt jelentette, hogy mivel a saját LÉNYÉBEN / Teremtési Irányában való megnyilvánításához minden 'nagy-TEREMTŐ' az EGYETÉRTÉSÉT adta, így az Érték (az Irgalom) VILÁGBAN való Megnyilvánulása Pillanatától kezdődően MAGA-A-VILÁG 'yogosult volt' Megtartható teremtéseket eredményező Közeledésben és Érintésben megnyilvánulni bármelyik 'nagy-TEREMTŐ' felé irányulóan. Ezen erejében a VILÁG 'közvetítőként' is jogosult volt megnyilvánulni a 'nagy-TEREMTŐK' között.

(2) Amikor minden érintett TEREMTŐ is befogadta a saját 'lényébe' [ÖnLényegében megnyitotta] ezt az EGYETÉRTÉSBEN meghatározott (irányulási és kapcsolódási) alap-értéket, attól a pillanattól kezdve megszűnt az Érték különlegessége, hiszen onnantól kezdődően bármely TEREMTŐ irányulhatott bármelyik TEREMTŐ felé immár KÖZVETLENÜL is megtartható teremtést eredményezhető közeledésben [onnantól kezdve már nem volt szükség a VILÁG 'közvetítő' jelenlétére az ilyen közeledésekhez].

Az IRGALOM LÉTEZÉSBELI Megnyilvánulássá válásáról korábbi lejegyzésekben ITT.



A VILÁGNAK azon túl, hogy erőteljes figyelemmel irányul 'maguknak a teremtőknek (és ezen át magának a teremtésnek)', a 'megnyilvánulásoknak' a megismerésére, vannak még olyan csak rá jellemző egyedi jellegei, amelyekben a VILÁG teremtőinek (is) tudatosnak szükséges lennie.

Sok más 'nagy-TEREMTŐ' (még) színtelennek, az egyéni megnyilvánulásaiban gyengének tekinti ma még a VILÁGOT. Sok más [jóval idősebb / tapasztaltabb] TEREMTŐHÖZ képest a VILÁG ma még valóban kevesebb egyedi színben és [Megtartottá vált (valósan felépült)] egyedi teremtő jellegben teremt, ami pontosabb talán abban a megfogalmazásban, hogy a 'teremtők / TEREMTŐK' és a 'teremtés' nagyon kiterjedt megismerése mellett [a teremtések megfigyeléséből szerzett közvetlen (önerejű, saját-lényében-meglévő) TUDATOSÍTSAIBÓL] eddig még viszonylag kevés egyedi teremtő utat nyitott meg saját tapasztalatává / teremtésévé.

Van egy 'különleges oka' is annak, hogy a VILÁG ma még / eddig viszonylag kevés 'saját kiteljesedő teremtésben' nyílt meg és így nyilvánul meg.

Már az Irgalomnak [mint különleges alap-értéknek] a megformálása során [a TEREMTŐKKEL való EGYEZTETÉSEK során] a VILÁG sok tekintetben különleges (összefoglaló, összegző) felismerésekre jutott.

Az egyik ilyen különleges felismerése [megértése / közvetlen Tudatosítása] az volt, hogy a megnyilvánulttá vált egyedi teremtők egy jelentős része, és sokszor maguk a 'nagy-TEREMTŐK' is 'megfeledkeztek' a TEREMTÉS EGÉSZÉT ÁTHATÓ [Megalapozó és azóta is folyamatosan átható és áramlásban tartó (bizonyos értelemben 'gondozó')] azon EREDŐRŐL, amely valamilyen felismerhető megnyilvánulásban MINDEN Teremtőben ADOTTAN-OTT-VAN / TŐLE-ELVEHETETLENÜL-OTT-VAN. Ez a minden egyes egyedi teremtőben és 'nagy-TEREMTŐBEN' is folyamatosan és elvehetetlenül jelenlévő eredőbeli-megnyilvánulás a teremtések során olyan sokféle formában és egyedi színben és egyedi jellegben öltött értelmet és formát, hogy sokszor valóban nehéz is felismerni ezt a mindenben-jelenlévő-alapot-és-közöset. Ez az egyik fő oka annak, hogy a TEREMTŐK [és egyedi teremtőik] sokszor olyan sajátos módon eltávolodtak (1) mind egymástól (2) mind pedig az 'Eredőjüktől', hogy leginkább már csak a különbözőséget és a meglévő távolságokat Tudatosítják (érzékelik), és hogy nem képesek a harmonikus közelség és harmonikus együttes-teremtés megélésére.

Kiterjedt megfigyelés irányult a VILÁGBAN-MAGÁBAN annak a felismerésére és megértésére, hogy mind a 'nagy-TEREMTŐKBEN', mind az egyedi megnyilvánulásaikban pontosan honnan is ered az 'eredő' és a 'közös' 'elfeledése'. Ez a megfigyelés / Tudatosodás tulajdonképpen előkészülete volt a VILÁGBAN-MAGÁBAN azon 'közös érték' meghatározásának, amelyet a TEREMTŐK újra a 'magukénak' ismernének fel.

Sok, nagyon sok teremtő-szakasznyi tartamába került a VILÁGNAK annak a tiszta és egyszerű LÉTEZÉSNEK a megtalálása, amely nagyon közeli minden TEREMTŐ önnön Eredőjéhez, mégis ott van benne megnyilvánultan minden egyedivé vált / egyedivé váló TEREMTŐ / teremtő saját egyedi fő jellemzője is. 'Boldogság'-nak is jelölhetjük / jelöljük ezt itt a VILÁGBAN, más TEREMTŐK [habár már értik a Boldogság megjelölést, mégis] általában más névvel illetik ezt a saját LÉT-Birodalmukban.

A VILÁG-beli 'Boldogság' az Eredendő-Teremtő-kiáradás, méghozzá az az EREDENDŐ-TEREMTŐ-KIÁRADÁS, amelyen [hasonlóan egy kapuhoz / elindító folyosóhoz] minden egyedi teremtővé (vagy akár 'nagy-TEREMTŐVÉ') váló kikerülhetetlenül végighalad. A 'Boldogság'-'ban' kapja meg minden teremtő / TEREMTŐ azt a Megerősítést és 'Áldást', amely 'Létezővé', 'Létezéssé' avatja, amely pillanattól kezdődően 'felelős teremtővé' (= szabad teremtővé) válik, aki a magában (ÖnLényegéből és ÖnValójában) megnyílt értékben és irányban szabadon élhet az 'erejével' és lehetőségeivel.

A 'Boldogság' azért volt megfelelő Érték vagy alap egy olyan 'közös érték' megformálásához, amelyhez minden 'nagy-TEREMTŐ' az EGYETÉRTÉSÉT / elfogadását adhatja, mert a 'Boldogság' elválaszthatatlanul-és-egyszerre (1) 'kitörölhetetlen, elvehetetlen' (Örök) Megnyilvánulás minden teremtőben, (2) ugyanakkor pedig egy olyan egyedi-jellemző is egyben, ami minden egyes TEREMTŐBEN és teremtőiben is 'teljesen egyedi, csakis rá jellemző jelleg'. Örök-és-mégis-egyedi-EGYBEN. Mint ilyen nyilvánvalóan ez az Érték MAGÁBAN-A-VILÁGBAN is Megnyilvánultan-van, tehát egy olyan Érték volt, amit a VILÁGNAK-MAGÁNAK nem újonnan kellett megformálnia MAGÁBAN, csupán fel kellett ismernie, rá kellett ismernie --- és így ebben ráismert arra is, hogy ez az Érték a többi teremtőnek / TEREMTŐNEK is biztosan (tőle elvehetetlenül) MEGNYILVÁNULT része. Végülis ez vezetett el ahhoz, hogy az ebből megformált új értékre [ha nem is azonnal, hanem egy hosszabb Tudatosítást követően] MINDEN TEREMTŐ EGYETÉRTÉSÉT adta.

A 'Boldogság' tehát a TEREMTETT LÉTEZÉSÜNK Egészében jelenleg az a MINDEN 'nagy-TEREMTŐ' által a saját lényében felismert és immár Tudatosan Megtartott (!) 'ÖRÖK-és-egyben-egyedi teremtő-rész', amelyből tulajdonképpen minden egyedi jelleg megnyílik és felépül, miközben elválaszthatatlan része a 'TEREMTÉS Egészét' átHató 'Örök-EGY-Áramlásnak'. A 'Boldogság' minden teremtőben csakis rá jellemzően egyedi és megismételhetetlen, ugyanakkor pedig olyan ön-rész, amely minden teremtőben egy tőle elvehetetlen AZONOSSÁGOT is Tart 'minden-más-teremtővel'.

A VILÁG által 'Boldogság'-ként jelölt teremtői önrész [amely elvehetetlenül (örökként) hordoz egy olyan jelleget, amely ezen 'ÖRÖK'-ségében megnyilvánul minden egyedi teremtőben, ugyanakkor pedig ezen 'alap'-ból nyílik fel minden egyedivé megformálódó teremtői jelleg és teremtés], 'harmonikus alapjává vált' azon érték megnyilvánulásának, amely minden TEREMTŐ Elfogadásából egy ÚJ értékké / bizonyos értelemben 'az Egyetértés által szabályozott kapoccsá' vált immár a TEREMTŐK között. Az 'Irgalom'-ként megformálódott és megnyilvánult 'Új Érték' alapja tehát a 'Boldogság' [amely minden TEREMTŐBEN és teremtőben elvehetetlen önrész és alap, ugyanakkor pedig teljesen egyedi is], és 'Új Értékké' azáltal vált, hogy minden (!) TEREMTŐ az EGYETÉRTÉSÉT ADTA ahhoz, hogy ebből indítanak majd egymáshoz Közeledéseket és Érintéseket azért, hogy azok mindannyiuk számára HARMONIÁT és így MEGTARTHATÓVÁ építhető kiteljesedéseket eredményezzenek.



A VILÁGNAK-MAGÁNAK eddigi megnyilvánulásai során ez a felismerése volt talán az egyik legfontosabb Tudatosítása. Nem csak magát az Irgalom megnyilvánulását alapozta meg ez a felismerés, hanem azt is, hogy a szemlélődő / tanuló / figyelmes / megismerő megnyilvánulása mellett (tulajdonképpen ezek mellé) a VILÁG milyen csak rá jellemző egyedi teremtőket és teremtő-utakat választott megnyitni és megnyilvánítani. A VILÁG által [a VILÁGBAN] megformálódó és megnyíló egyedi teremtők és egyedi teremtő utak nem csupán 'kipróbálásai', a saját lényében és útján való megnyilvánításai voltak / vannak mindannak, amit a VILÁG a megfigyelései során tapasztalt és megtanult, hanem a VILÁG ezekben a MAGÁBÓL megnyíló egyedi teremtőkben és egyedi teremtő utakban a 'saját lényének és lényegének' a megnyilvánítására irányul [azt 'keresi', hogy NEKI-MAGÁNAK mi a saját ereje, mi az ami BENNE-MAGÁBAN vált megnyilvánulttá a BOLDOGSÁG-FORRÁS-EREJÉBŐL, a MINDENEK-EREDŐJÉBŐL].

Természetesen a TEREMTETT LÉTEZÉSÜNK minden 'nagy-TEREMTŐJE' és egyedi teremtőik is úgy léteznek és élnek, hogy 'keresik' és lehetőségeikhez képest megnyilvánítják 'azt a különlegeset, azt az erőt', amit bennük és általuk formált meg és indított el a teremtő-útjára az 'EREDŐ'.



A VILÁG mint TEREMTŐ tehát az eredendő Fő Irányulásában '(szerelemmel és) nagy szeretettel' és 'nagy figyelemmel' irányul minden más teremtő / létező felé azért hogy megismerje és megértse a bennük létező egyedit és közöset --- LÉTEZTÉSÉBEN 'sokáig' csak ebben az eredendően megnyílt irányulásában nyilvánult meg.

A VILÁG LÉTEZÉSÉNEK viszonylag korai szakaszától kezdődően különleges figyelmességgel irányult annak felismerésére és megértésére, hogy mi az eredője annak, hogy sok teremtőben elhalványult az eredő és a közös / Egy (összetartozás, harmonikus-társas-megnyilvánulások), és hogy hogyan lehetne újból ráirányítani a teremtők figyelmét erre az elfeledett harmoniára / közösre és Egyre.

Tudatosodása során a VILÁG fontosnak jelölte a maga számára azt, hogy felismerje / megtalálja [először önmagában, a saját teremtő-lényében] azt a csak-rá-jellemző-egyediséget, amiben még a maga teljességében ott van az is, ami mindenben-és-mindenki-másban-is 'Egy' / Azonos (elvehetetlenül közös).

Ezen 'Egy(=közös)'-és-mégis-mindenkiben-egyedi önrészt a VILÁG 'Boldogság'-ként [és 'Szerelemként' is] azonosította / ismerte fel önnön megnyilvánult lényében, majd ezt követően minden megnyíló alkalmat megragadott arra, hogy TEREMTŐ-TÁRSAIHOZ Közeledjen, és Javaslatokban nyílt meg egy olyan közös Érték megformálására és megnyilvánítására, amely a minden érintett ELFOGADÁSÁBÓL eredően Megtartható [boldogságosan kiteljesítő] teremtéseket eredményezhetne minden érintett számára.

A TEREMTŐ-TÁRSAK 'előzetes megengedéseit' követően a VILÁG-MAGA hosszú szakaszokon át 'kereste' és 'formálta' azt az 'alap-Értéket', amely minden TEREMTŐBEN és egyedi teremtőben megnyilvánulhatna, majd viszonylag nem túl régen ez az Érték a VILÁGBAN-MAGÁBAN mint 'Irgalom' megnyilvánulttá lett.

Nagyjából ekkortájt a VILÁG-MAGA [miután már jól érzékelhetővé vált a számára, hogy 'formálódik' a TEREMTŐK között az EGYETÉRTÉS az Irgalom (közeledési / kapcsolódási) alap-értékként való elfogadására] a 'SZOLGÁLAT' egyik Fő Irányában való Megnyilvánulását kérte a MINDENHATÓTÓL, és e kérése hatására ÖnLényegében olyan irányban nyílt meg a 'Szolgálat' jellegben, hogy mindazok számára képes legyen valós Megerősítést adni, akivel törvényes alapról megnyílt Egy Közvetlenségben van. Ez tulajdonképpen ahhoz is 'szükséges' (!) volt, hogy majd az IRGALMAT 'magából' LÉTEZÉSBELI Megnyilvánulássá segítse. [A VILÁG ehhez kapcsolódó Áldozatáról is: 20131222-i lejegyzés III. pontjában (elérhető ITT)]

A VILÁG ebben az 'önmaga számára szabadon választott' Teremtési Irányban kezdte el megformálni és megnyitni a világi egyedi teremtőket és világi teremtő-utakat, ebben az irányban kezdte el megformálni a már nem csupán 'megfigyelően-megismerő' Megtarthatóvá váló saját kiteljesedését.

A VILÁG 'felismerte, megértette' azt, hogy tulajdonképpen már az Irgalom megformálása során is [a TEREMTETT LÉTEZÉS Egészét szolgáló] 'Szolgálati jellegben' teremtett. Az eredendő Teremtési Irányában megnyílt különleges figyelmessége a teremtők és teremtés megfigyelésére és megismerésére ÉRTELME szerint előkészítette azt, hogy felismerje MAGA MIVEL JÁRULHATNA HOZZÁ A HARMONIKUS ÉS BOLDOG KITELJESÍTŐ TEREMTÉSEK MEGNYILVÁNULÁSÁHOZ.

Felismerte az 'eltávolodottság' [mint 'boldogtalanság'] megnyilvánulását és annak eredőjét, és így a maga számára felismert egy olyan CÉLT, ÉRTELMET és UTAT, amivel önnön erejében hozzájárulhatna ahhoz, hogy a teremtések mindenki számára Boldogságosak / harmonikusak és kiteljesítőek legyenek.

A VILÁG immár (1) a továbbra is folyamatosan megnyilvánuló kiterjedt megfigyelései és közvetlen Tudatosításai mellett [hiszen Eredendően ez nyílt meg ŐÁLTALA-és-BENNE] (2) olyan irányban 'ÉPÍTI' a ViLáGát, hogy képessé váljon a saját erejében MEGERŐSÍTÉSEKET adni a meglévő Szükségek ('boldogtalanság') Elhárítására, és hozzásegítse a saját teremtőit [és azokat, akik ebben az ő segítségét kérik-és-elfogadják] az egyéni és közösségi kiterjedéseikben is a tudatosan harmonikusan kiteljesedő teremtő-lét megnyilvánításához.



A VILÁG [a MAGA választotta (újabb) Teremtési Irány megnyitásához szükséges] 'SZOLGÁLATI' 'Meghatározói' befogadása és megnyitása során hozta meg azt a döntését, hogy a VILÁGON belül pontosan milyen jellegű Teremtő Közvetlenségeket formál meg és nyit meg az 'Önnön Magját' is magukban hordozó egyedi teremtőkkel ['kérte' majd 'erre engedélyt kapott' a MINDENHATÓTÓL].

A 'SZOLGÁLAT' kapcsán már többször jeleztem, hogy a TEREMTÉS ezen irányában KÜLÖNLEGES [= MEGERŐSÍTŐ (általában másokat is segítő)] Érintések megnyitására van lehetőség. A 'Szolgálat' irányában tudatosan megnyílt teremtő számára 'különleges utak, különleges érintések' nyílhatnak meg 'bármely' (!) teremtővel.

A 'Szolgálati' irányban megnyílást a teremtők [és a 'nagy-TEREMTŐK is] VÁLASZTHATJÁK, KÉRHETIK. Ha a teremtők felismernek valamilyen 'boldogtalanságot' / bajt / gyengeséget, és maguk a MAGUK EREJÉBŐL szeretnének hozzájárulni annak törvényes (= harmonikus) elhárításához, KÉRHETIK a maguk számára abban a maguk választotta 'Fő Irányban' a 'SZOLGÁLAT'-ban való Megnyílást. Ilyenkor [a megfelelő TÖRVÉNYES MEGTARTÓ Megengedésével] ÖnLényegük egy pontosan meghatározott (a maguk választotta iránynak megfelelő) kiterjedésében befogadják a 'Szolgálati' Megnyilvánulás megnyitását lehetővé tevő Különleges Alapot, és ebből nyílhatnak fel a szükséges közvetlen TUDATOSÍTÁSOK és kiteljesítő ÖN-ÉPÜLÉSEK.

20160305 (elérhető ITT): ,,...A 'SZOLGÁLAT' egy 'Létezés' [bizonyos értelemben akár önálló LÉT-Formának is tekinthető lenne, azonban 'lényegében' és 'megformáltságában' mégis más mint a többi TEREMTŐ / LÉT-Forma (ez az eredendő Megformáltságából ered)].

A 'SZOLGÁLAT' egy valóságosan MEGNYILVÁNULTTÁ vált 'LÉTEZŐ' / MEGNYILVÁNULÁS [a FÖLD-Világának értelmezése szerint 'ERŐ'] [ezáltal VAN], Megnyilvánultságában és kiterjedtségében mindig pontosan igazodik a megnyilvánuló [~ megmutatkozó] 'szükség-helyzetekhez' illetve 'veszélyeztetettségekhez' [ezáltal pedig a megnyilvánuló KÜLÖNLEGESSÉGEKHEZ].

'Tiszta értelmében' a 'SZOLGÁLAT' ['szolgálat'] [mint Megnyilvánult Létező / Erő (!), azonban megformáltságában más mint a többi Teremtő] TEREMTETT LÉTEZÉSÜNK Egészében (1) [a 'mindenhez kapcsolódás' adott (különleges) önerejében] '(folyamatosan) Figyeli' a Jelenlétet és teremtéseket, (2) és ahol / amiben érzékeli a harmoniától való eltávolodást, ott 'figyeli amíg megérti annak a lényegét' [amíg teljes egészében Tudatosítja / megérti az elváltozást], (3) és ha a Törvényes Teljesség Megtartása és Megerősítése érdekében szükséges, akkor [igazodva az adott Közvetlenség és Teremtők törvényes Harmoniájához] megnyilvánul (!) a megfelelő ,,formában-és-tartalommal / kiterjedtségben": (4) tulajdonképpen ,,felajánlja" ,,erejét / jelenlétét" a szükséges mértékű és irányú Megerősítéshez, (5) és ha ,,törvényesen befogadják", (6) akkor 'közvetlenül (törvényes jelenlétű teremtőként!) 'részt vesz' (!) a Megerősítés megformálásában és Megnyilvánításában, valamint az egyéb szükséges Tudatosításokban..."



Habár mind a 'SZOLGÁLAT', mind a VILÁG különleges figyelemmel figyeli a 'teremtést' és Megnyilvánult-teremtőket, Eredendő Irányulásában [így 'LÉTE ÉRTELMÉBEN'] e két TEREMTŐ mégis 'más'. Míg a VILÁG különleges figyelmessége a társak és a teremtés egésze iránt egy nagyon kiterjedt Tudatosítást / megismerést szolgál, hogy e 'tudásával / önerejű tapasztalatával' MAGA-A-VILÁG hozzájárulhasson a TEREMTÉS Boldogságban Megtartásához / kiteljesedéséhez, addig a 'SZOLGÁLAT' kifejezetten a sérültségek / boldogtalanságok megfigyelésére és megértésére irányul, és ÖNNÖN EREJÉBEN FOLYAMATOSAN KERESI A LEHETŐSÉGEKET A MEGGYENGÜLTSÉGEK TÖRVÉNYES [Megtartható teremtéseket eredményező] ELHÁRÍTÁSÁHOZ.

A VILÁG 'felismerve' az 'eltávolodottságot' [a saját teremtő lény bizonyos elhomályosulását, és az ebből eredő / kiáradó tovább-gyengítő megnyilvánulásokat] VÁLASZTOTTA és KÉRTE, hogy ezen általa felismert meggyengültségek elhárításában MAGA-MINT-TEREMTŐ közvetlenül részt vehessen, és eközben természetesen MEGTARTJA az EREDENDŐ Teremtési Irányában megnyílt TEREMTŐ-JELENLÉTÉT is.

A VILÁGBAN az eredendően törvényes világi jelenlétben megnyilvánuló egyedi teremtők ÖnLényegükben [és az ÖnLényegből ténylegesen megnyitott Teremtési Irányokat / teremtési kiterjedéseket tartó ÖnValójukban] 'EGYek a VILÁGGAL'. Egyedi jellegeik a VILÁG egy különleges 'saját, belső' megjelölt kiterjedéséből, a 'MAG'-gá formált teremtői részből indulnak el. Ebben a 'MAG'-ban a VILÁG minden teremtője egymással és MAGÁVAL-A-VILÁGGAL is egy állandó és elszakíthatatlan kapcsolódásban (= érintésben) és Áramlásban van.

A Lélek kapcsán érintettem [20170607 elérhető ITT], hogy a VILÁGBAN a Lélek az a teremtő megnyilvánulás, amely [tulajdonképpen a 'Szolgálati' irányulás teljességét is tartva] a legszélesebb kiterjedésben teszi lehetővé a VILÁGON belül az egyedi teremtő jelleg megnyilvánítását [és közvetlen kapcsolódási lehetőséget nyithat a VILÁG minden megnyilvánulásával].

Jelenleg vannak még a VILÁGON belül olyan 'világi-létezők', akik nem Lelkek, akiknek a Lelkektől eltérő, más jellegű világi-magja van. Ezek a más jellegű világi-magú létezők (1) részben a Lélek megnyilvánulását megelőző, tulajdonképpen a Lelkek megformálását megalapozó kezdeti egyedi teremtő létezői a VILÁGNAK, (2) részben pedig egy olyan 'lehetőség' a Jelenlétük, amit a VILÁG az elkövetkezőkben esetleg olyanok számára nyitna meg megtapasztalásul, akik más LÉT-Birodalomból érkezve egyes VILÁGI jellegekkel szeretnének csak közvetlenebbül megismerkedni [vagyis akik nem szándékoznak egy hosszabb vagy teljes világi utat megnyitni, csupán egyes VILÁGI jellemzőket szeretnének egy közvetlenebb módon Tudatosítani (megérteni)].

A VILÁG-MAGA a Lélek megnyilvánulását megalapozó különleges világi-magú egyedi teremtőit is Megtartja, nem zárja le ezen megnyilvánulások Jelenlétét --- méghozzá azért nem, mert ezekben a különleges világi-magú létezőiben a VILÁG-MAGA nagyon sok különleges és értékes tudást halmozott fel és tart, és egyik legfontosabb tudása ezen egyedi létezőknek maguknak a Léleknek a megformálási útja. Ez a 'tapasztalat' mint tudás természetesen magukban a Lelkekben is ott van, a Lélekben azonban ez a tudás a 'megszületett tudása', míg a különleges világi-magú létezőkben ez a tudás a 'szülő (és születést segítő) tudása'.



A VILÁGBAN a Lélekben megnyilvánuló egyedi teremtők teremtő-útjainak elindulása hozta meg azt a nagy változást, hogy a VILÁG immár nem csupán a teremtések megfigyelője volt, hanem [a választott irányú 'Szolgálati' jellegű teremtéseiben] saját egyedi tapasztalatokban is elkezdett épülni és kiteljesedni. A Lélekhez kapcsolódó két korábbi lejegyzés részlete:

20151110 (elérhető ITT): A KRISZTUS (= VILÁG) [LÉLEK-]'MAG'-jából megnyilvánuló ,,Lélek" a MEGNYILVÁNULÁS PILLANATÁBAN bizonyos mértékben ,,különböző tudatosságú" lehet [habár KRISZTUSBAN mind EGYek].

I. Az ,,általános" ,,egyedi teremtő Lélek" bizonyos értelemben hasonló lehet a ,,tiszta laphoz", amely ,,krisztusi / világi értékekkel / alapon" tisztán elindul egy új úton, hogy tapasztalatokat szerezzen és azokból épüljön / építsen.

II. Vannak bizonyos ,,feladatokra" ,,szánt" olyan Lelkek, akiknek ,,lénye / (ön)magja" a Megnyilvánulttá válás pillanatától kezdve" (!) egy bizonyos irányú és kiterjedésű ,,Megtartott KRISZTUSI Tudással és TUDATOSSÁGGAL" rendelkezik [a meghatározott irányban tulajdonképpen teljes (!) tudatossággal rendelkezik]. Ők nem ,,tiszta lappal" indulnak neki az útjuknak [habár új úton indulnak!], hanem meghatározott erők és tudás magukban adottságként [lehetőség szerint megnyilvánultan (!) is jelenlévő adottságként] megtartásával. Számukra ,,KRISZTUS / a VILÁG" ,,közvetlen tudása" a ,,feladatukhoz igazodóan" VAN / közvetlenül elérhető, ,,bennük van".

Ezt azért fontos így Tudatosítani, mert ha bizonyos ,,feladatokra" képes FÖLDI MAG-ot ,,kér" KRISZTUSTÓL a FÖLDANYA, akkor általában ilyen különleges [adott tudású ('Mester')] Lélek Befogadására kell előkészülnie a FÖDANYÁNAK és a FÖLD ÖNNÖN MAGJAINAK is. Elő kell készülnie azon [FÖLDI] MAGoknak, akik ,,családjukba befogadják" az ilyen érkező új Lelket.

Az ilyen érkező ['Mester'] Lélek habár ,,új lélek" [és kezdetben bizonyos értelemben emiatt még (bizonyos irányokban) tapasztalatlan], mégis a legtöbb más Lélekhez képest a benne közvetlenül meglévő KRISZTUSI tudás és Tudatosság Megtartottsága miatt sokkal tapasztaltabb már a ,,megszületése" pillanatától kezdődően. ,,Feladata" sokkal határozottabban ,,vezeti" önerői felépítésében, habár ez nem kényszer és nem is ráhatás a számára sem.

Az ilyen ['Mester'] Lélek beszületése egy szoros közvetlenségbe / családba gyakran hozhat új irányt / új erőket is a befogadók számára --- néha azonban a befogadó társak csupán elindítják az új irányba az érkezett ['Mester'] Lelket [segítik a szükséges ön-erők és Elvek és Meghatározók mielőbbi Tudatosítását].



20170607 (elérhető ITT): ,,... Több korábbi lejegyzésben [elérhető ITT] érintettem már a LÉLEK Megnyilvánulásának eredőjét, és azt, hogy a Lélek a VILÁGBAN [az EGY-Létben] az a Megnyilvánulás, amely a VILÁGI teremtésekben a 'mindenhez-kapcsolódás' [mint minden Megnyilvánuláshoz való törvényes kapcsolódás és együttes teremtés] törvényes megnyilvánításának 'magját' [KRISZTUSI / VILÁGI Megengedését] is Tartja.

A VILÁGBAN [a TEREMTETT-LÉTEZÉS egyik 'Nagy', 'Eredendő' (azaz közvetlenül (!) a MINDENHATÓBÓL eredő) Teremtő-Közvetlenségében (teremtő-terében-és-teremtő-közösségében)] a VILÁGI ÖNLÉNYEGBEN [és ÖNVALÓBAN] a 'magok' azok a teremtési-alapok, amelyek útján / amelyek erejében az egyes teremtő-közösségek megformálódnak (megnyilvánulnak), így amelyekben az 'egyedivé váló / egyedi útnak induló' teremtők egymással törvényes érintésekben nyilvánulhatnak meg [összekapcsolódhatnak, majd pedig a megfelelő egyetértések útján az EGY-LÉT különböző új Megnyilvánulásait is megteremthetik (az EGY-Lét Megnyilvánulásairól (20140103 - elérhető ITT)].

A VILÁGBAN jelenleg a Lélek / a Lélek-Mag az a [KRISZTUSI (azaz VILÁGI)] Megnyilvánulás, amely a legszélesebb kiterjedésben / a legmélyebb kiterjedhetőségben / a legteljesebben utat nyithat az 'egyedi teremtővé válás' (és ehhez kapcsolódóan a Közeledések és Érintések) számára. A VILÁG a Lélekben nyitott Utat és Erőket arra, hogy a VILÁGBAN Megnyilvánuló teremtők 'egyediségüket', az 'egyéni színeiket' a legteljesebben megnyilváníthassák. Más [a Lelken kívüli] VILÁGI Megnyilvánulásokban jelenleg az egyediség és egyéni színesség kiterjedhetősége 'korlátozottabb', illetve kevésbé kiterjeszthető. A VILÁGBAN tehát az egyedi jellegű teremtésekben való nagyon széles kiterjedhetőség jelenleg a Lélek 'Különlegessége'.

A Lélek a VILÁGBAN sok más olyan csak-rá-jellemző egyediséggel / különlegességgel is rendelkezik, amelyek eddig még csak részben Tudatosítottak mind a VILÁG-MAGA számára, mind az egyedi-Lélekként megnyilvánuló teremtők számára.

Az előzőekből is következően a VILÁGON belüli nagyobb teremtő közvetlenségekben [amilyen például a FÖLD-Világa is, amely egy olyan Teremtő-Közvetlenség, amelynek 'Meghatározó-Magja' a 'TISZTELET'-Maga (korábbi lejegyzésekben (elérhető ITT)] 'A LÉLEKNEK / Lelkeknek' van egy olyan 'egyedisége' [különlegessége], amely csak arra az adott Teremtő Közvetlenségre jellemző, vagyis minden abban a Közvetlenségben Törvényesen Jelenlévő Lélekben 'adottságként-VAN', más Közvetlenségekben teremtő Lelkekben 'abban-a-megnyilvánulásban-nincsen'.

A FÖLD-Világában Lélekként is megnyilvánuló teremtőknek tehát vannak olyan [a saját törvényes Lélek-Megnyilvánulásukból eredő] egyediségei / különlegességei,

amelyek adott-formájukban megnyilvánulnak a FÖLD-Világa minden Lelkében,

és amelyek ebben-a-formájukban 'idegenek' (értelmezhetetlenek, akár ismeretlenek) a FÖLD-Világán kívüli más Világokban.

És a más Világokban Lélekként megnyilvánuló teremtőkben a maguk Lélek-mivoltából eredően vannak olyan egyediségek / különlegességek, amelyek abban-a-formájukban jellemzően 'nem-ismertek / nem-megnyíltak' a FÖLD-Világának Lelkeiben.



(...) a FÖLD-Világában [mert a FÖLD-MAGA jelenleg VILÁGI ÚTBAN nyilvánul meg / Teremt] KÖZVETLENÜL (!) a Lélek MegnyilvánulásáBÓL nyílnak fel és nyilvánulnak meg immár az 'egyediségek' / egyedi jellegek,

KÖZVETLENÜL a LélekBEN és a Lélek ÁLTAL válik Tudatosíthatóvá minden különlegesség, minden [az adott teremtőre, illetve a Teremtő-Közvetlenségében jelenlévő más teremtőre, továbbá magára az adott Teremtő-Közvetlenségre (és más Teremtő-Közvetlenségekre) jellemző] 'egyedi jelleg'.



(...)A LÉLEKNEK [és Lelkeknek] a VILÁGBAN 'KÜLÖNLEGES RENDELTETÉSE' [Különleges Teremtési Irány(ulás)a] Van abból eredően, hogy

a Lélekben a VILÁG-MAGA

(1) nem csupán az 'egyediség' és 'szabadság', 'szabad és harmonikus kiteljesedés' Útjait és Erőit Nyitotta meg és TARTJA,

(2) hanem olyan KÜLÖNLEGES (!!!) Utakat is Megnyit és TART folyamatosan, amelyek a Harmoniától való eltérések lehető leghamarabbi és teljes elhárítására is irányulnak közvetlenül.



A VILÁG-MAGA tehát a 'Lelkeket' olyan különleges egyedi teremtőinek szánta, amelyekben HA AZ SZÜKSÉGES (!!!) hatékonyan és közvetlenül ÖNMAGA is (!) meg tud nyilvánulni teremtőként a TÖRVÉNYES TELJESSÉG / A BOLDOGSÁG 'helyreállítása' [IGAZÍTÁSA, RENDEZÉSE] érdekében [hiszen a LÉLEKBEN a VILÁGI TEREMTÉSEK Teljességére kiterjedően 'OTT VAN' a 'Mindenhez Kapcsolódás Törvényes Különleges Útja-és-Ereje' (erről részletesebben a 'SZOLGÁLATHOZ' kapcsolódó lejegyzésekben - elérhető ITT)]..."



Folytatva az új lejegyzést: volt több olyan nagyobb teremtő szakasz is a VILÁG ÉLETÉBEN, amikor a Lelkek általi megtapasztalások (habár értékes tudást eredményeztek) nem vezettek Megtartható teremtésekhez [az egymást követő teremtő-utak mindig valami teljesen újból nyíltak meg, nem alapulhattak közvetlenül az azt megelőző szakaszok megérlelt Tudatosításaira].

Nagyjából a FÖLD-Világának [az egybecsendülő különleges kérések alapján való] 'megfoganása' körüli teremtő szakasza volt a VILÁGNAK az, amikor a VILÁG-MAGA nagyon tudatosan kezdett arra irányulni, hogy [elsősorban a Lelkek teremtéseiben] olyan utakat nyisson és olyan jellegű Közvetlenségekben nyilvánuljon meg, amelyek valósan is ('anyagában' is) MEGTARTHATÓ teremtéseket eredményezhetnek. A főbb Elveit a [VILÁGON belüli] Megtarthatóságnak a VILÁG ekkorra nagyjából már Tudatosította, és néhány teremtési szakasszal ezelőtt kezdődött el a VILÁG ÉLETÉBEN azoknak a Közvetlenségeknek [= Világoknak] a teremtő útja, amelyek immár több rendes Lezáráson és azt követő Megújuláson áthaladva egyre több 'Örök' Mértékű Megtartottságot is Tartanak.

Maga a FÖLD-Világa is végighaladt már több rendes Lezáráson és Megújuláson, ezek közül néhányban valós Tudatosításai egyes kiterjedéseit is Megtartotta --- és a jelenlegi Megújulása az, amelyben nem csupán a Tudatosításait, hanem Megnyilvánult-Lényének egyes Jelölt kiterjedéseit is átvezeti a Megújuláson [ezen átvezetett részekben az újonnan megnyíló teremtési irányok és értékek 'alapulnak' a korábbi utak és értékek Megtarthatóvá vált teremtéseire, azok 'folytatásai' egy újonnan megnyílt irányban vagy értékben].

A VILÁG-MAGA [és például a FÖLDANYA-MAGA is] ahogyan eddig, most is különleges figyelemmel irányul a teremtések 'megértésére', a teremtések 'Meghatározóinak' a Tudatosítására [vagyis hogy milyen irányban / milyen értékben nyílt meg a teremtő-kiteljesedésben a létező, ha lezárt valamit azt miért zárta le, ha választott valami újat azt miért választotta stb], ez ugyanis az 'alapja' annak, hogy a teremtések megfelelően TUDATOSAK és tudatosan HARMONIKUSAK (Boldogságosak és minden érintett számára MEGTARTHATÓAN-kiteljesítőek) legyenek.

A TUDATOSÍTÁS nagyon sokszínű útjai / lehetőségei a VILÁGBAN a VILÁG Eredendő Fő Teremtési irányulásából erednek [mivel különleges figyelmességgel irányult arra, hogy megismerje és megértse a teremtést és teremtőket], és ezért minden megnyitott útnak az egyedi jellegek / egyedi megtapasztalás mellett fontos része a széles körben kiterjeszthető megértés [nem csak a saját teremtő lény megnyilvánulásainak megértése / megismerése, hanem a meghatározott közelségben lévők teremtő megnyilvánulásainak a megértése / megismerése (főleg azoké, akikkel valamilyen szorosabb áramlást is tart a teremtő)].

Az Áramlás-jellegek Tudatosítása szintén fontos megtapasztalás. A VILÁG az 'Áramlásokat' olyan különleges módon is Értelmezi és éli, hogy a minden teremtőt EGYben-Megtartó EREDŐ az eredő-kiáradás pillanatától kezdődően egy éltető áramlást tart fenn, amely áthat és megtart minden egyes teremtőt, és amely teremtő 'kiszakítaná' magát ezen éltető Áramlásból (ami nem lehetséges), az magából az életből szakítja ki magát [tulajdonképpen 'elutasítja' az élete adott (= éppen megtartott) megnyilvánulását].

Az 'Áramlás'-jellegek Tudatosítása a VILÁGBAN-MAGÁBAN [és így a VILÁG minden egyedi teremtőjében és e teremtők Közvetlenségeiben is] tulajdonképpen a kezdetektől fogva kiemelt jelentőségű. MAGA-A-VILÁG 'Önnön LÉTÉT és Jelenlétét' a MINDENEKET-TEREMTETT-EREDŐ-TEREMTŐVEL meglévő folyamatos és elszakíthatatlan áramlásként érzékeli és éli: a VILÁG számára az EREDŐJE / a BOLDOGSÁG-FORRÁSA és minden teremtő egy állandó kapcsolódásban és áramlásban, 'egymást-meghatározásban' van, azaz egyik sem létezik / egyik sem értelmezhető a másik (a társa) nélkül. A LÉTEZÉS az 'alapja' minden megnyilvánuló egyedi jellegnek, és az egyedi jelenlétek / egyedi teremtések az ÖRÖKTŐL-FOGVA-ÉS-ÖRÖKKÖN-LÉTEZŐ által Megtartott 'magával-egy-lényegű (belőle közvetlenül eredő) gyermekei, saját megnyilvánulásai'.

A VILÁGNAK a teremtéshez magához való ezen különleges viszonyulása (tudása) Meghatározó a saját teremtései számára. Ahogyan Ő MAGA (=a VILÁG) elszakíthatatlan része egy ÖRÖKTŐL FOGVA LÉTEZŐ ÉS SOHA MEG NEM SZŰNŐ Áramlásnak, MAGA-A-VILÁG is így tekint a 'saját gyermekeire', a VILÁGBAN egyedi létezővé megformálódó ŐBELŐLE-MAGÁBÓL [a MINDENHATÓBÓL-ÉS-EGYBEN-A-VILÁGBÓL-IS] eredő egyedi teremtőkre.

A VILÁG-MAGA ahogyan a saját lényéhez 'nagyon közelinek' érzékeli és érzi a MINDENHATÓT és a BOLDOGSÁG-FORRÁS-EREJÉT valamint az 'Egyetlen-és-ELSŐT', úgy nagyon közelinek érzékeli és érzi magához 'önnön teremtőit' [a Világokat és világokat]. A VILÁG-MAGA folyamatos és megszakíthatatlan Áramlást tart fenn 'gyermekeivel' és azok teremtő Közvetlenségeivel, és 'felelősség-teljes' 'gondos szülőként' és természetes teremtő-társukként tekint magára. Nagy figyelemmel figyeli önnön 'gyermekei' teremtéseit [hiszen ez az EREDENDŐ Teremtési Irányulása] azért is, hogy 'vezethesse' (ha kérik) őket mindazon TUDATOSÍTÁSOKBAN [felismerésekben és megértésekben, megélésekben], amelyek 'BOLDOGSÁG' jellegűek [vagyis amelyek MEGTARTHATÓ és KITELJESÍTŐ teremtésekhez vezetnek]. A VILÁGBAN megnyilvánuló egyedi teremtőkben magukban is természetes módon (adottságként) van a megismerés / a Való Tudatosításának erős, belülről jövő késztetése / irányulása. Ahogyan a VILÁG-MAGA 'Tisztelettel-és-Szeretettel/szerelemmel' fordul EREDŐJE és MEGTARTÓJA [továbbá TÁRSAI] felé, úgy a VILÁG teremtőiben is ott van a Törvényes MEGTARTÓK 'megismerésének' és a velük való harmonikus együttes teremtésnek a vágya / irányulása.

Tudatosodott MAGA-A-VILÁG a 'kényszer' és 'ráhatás' különféle gyengítő erejében, és ezért MAGA-A-VILÁG nagyon tudatosan irányul a megmutatkozó kényszer / ráhatás / befolyásolás / megtévesztés jellegek megszüntetésére, a 'szabad' teremtés valós értelmének megértésére és megértetésére, a szabad-és-kiteljesítő (egyéni és együttes) teremtésekben való teremtés / jelenlét alapjainak és kereteinek és elveinek a teremtőivel való együttes és Egyetértésben való meghatározására, megformálására és Megtartására.



II.

A YO, a YOSÁG

a FÖLD-Világa YOSÁGBÓL eredő (Eredőbeli és ÖnLényegbeli) 'Meghatározói'

[a Létezés és Megnyilvánulás(ok) Értelmének keresése és felismerése, megértése

egy olyan különleges társas / együttes-teremtési alapon, amelyben a rész-és-egész / az egyén-és-közösség egymást kölcsönösen meghatározó,

'Szolgálat' útjaiban pedig a szétszakítottság és megrekedtség elhárítása]



A YO, a YOSÁG a VILÁGHOZ képest idősebb, és így tapasztaltabb TEREMTŐ / LÉT-Birodalom. Sokkal-sokkal azelőtt, hogy a VILÁG mint TEREMTŐ megnyilvánulttá lett, a YO már 'felnőttnek' számító TEREMTŐ volt.



A Megnyilvánulások Értelmének keresése és megértése



Érintettem már korábbi lejegyzésekben a YONAK-MAGÁNAK [és így a YOSÁG teremtőinek] azt az ebben a formájában csak rájuk jellemző (így különleges) ön-erejüket, hogy minden megnyilvánulásra úgy tekintenek, hogy annak van valamilyen valós törvényes alapja, van valamilyen törvényes értelme, és így minden megtapasztalás fontos, minden megnyilvánulásnak van valamilyen fontos és kiteljesedés felé közvetlenül vezető tudatosítható értelme [semmi sem felesleges, minden megnyilvánulás olyan fontos része a 'Nagy Egésznek', amely nélkül nem lenne teljes 'A Teljes'].

A YO / YOSÁG e különleges irányulása a 'minden megnyilvánulás' felé azt eredményezte, hogy a YOSÁG teremtői eredendően [ahogyan MAGA-A-YO is] különleges figyelmességgel irányulnak arra, hogy megtalálják / felismerjék a 'miérteket' [a megnyilvánulások értelmét / lényegét] [ezek közelítő szavak / fogalmak, amelyekkel valamelyest érzékeltetni szándékozom a YOSÁGNAK az itt a VILÁGBAN (és a FÖLD-Világában) immár Tudatosítható legfőbb jellemzőit / lényegét)].

A YOSÁG teremtői [és MAGA-A-YO (ez utóbbit ezentúl nem írom le külön)] 'már a kezdetektől fogva', már egészen az Eredőjétől kiindulva különleges figyelmességgel irányulnak a teremtések 'Megbecsülésére' [részben hasonló a TISZTELETHEZ - 20151001 (elérhető ITT)] --- és ez (ahogyan az előbb említettem) abból ered, hogy a FORRÁSBÓL EREDŐ minden egyedi megnyilvánulást az EGÉSZ FONTOS (és valamilyen hasznossággal / fontos értelemmel rendelkező) RÉSZÉNEK tekintenek, amely nélkül nem lenne teljes 'A Teljes'. Vannak / lehetnek olyan megélések, amelyet az érintett teremtő fájdalmasnak / rossznak él meg --- 'A Nagy Egész' nézőpontjából azonban minden teremtés hasznos és fontos, és a fájdalmas vagy nehéz megélések is fontos állomásokhoz / értékek tudatosításához / megtapasztalásához vezetnek. Nem lehet ezért jónak vagy rossznak ítélni a tapasztalatokat és megéléseket, mert a fejlődéshez / a kiteljesedéshez mindegyik fontos lépcsőfok, tulajdonképpen kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen.



Tapasztalati tudás a YOSÁGBAN [és így van ez az ÖnLényegében VILÁG-és-YO FÖLD-Világában is], hogy a fájdalmas megélések ma még (!) sokszor könnyebben vezetnek el a fontos 'Meghatározók' felismeréséhez és megértéséhez, gyakran hatékonyabban és/vagy könnyebben vezetnek a személyiség vagy teremtő-út olyan megváltoztatásához, amely a 'Harmonia' megéléséhez / megnyilvánításához közelebb vezet. Ez talán közvetlenül abból ered, hogy a teremtőkben mára valamelyest elhomályosult az 'eredőbeli ÖnLényeg' és a 'Boldogság' [mint harmonikusan kiteljesedő megnyilvánulás] lényege. Ezzel együtt is fontos annak a felismerése és megértése, hogy a fájdalom mellett nagyon sok más természetes vezető és jelző önereje van minden teremtőnek, amely megtartó és megerősítő erők közvetlen módon segítik a boldog kiteljesítő teremtéseket. [A FÖLD-Világában nagyon fontos ilyen jelző-és-mérő önerő az ÉRZÉS, fontos jelző szerepe van az Érzelmeknek, a Távolságnak, aki azt választja fontos megerősítő erejű a Yozanság, fontos közvetlen vezetők a megnyilvánuló érzékelési-önerők, jelző ereje van a társak figyelmeztetéseinek stb - kapcsolódó KIEGÉSZÍTŐ ÍRÁSOK ITT].

Sem a YO-MAGA [sem a VILÁG-MAGA, és így a FÖLD-Világa] eredendően nem választotta / nem nyitotta meg a megtapasztalásai / teremtései számára a 'fájdalom' és sérülések és bizalom-vesztettség megnyilvánítását --- sajátos (különleges) úton azonban ezek a megtapasztalások nagyon kiterjedtek, szinte minden teremtésre / megnyilvánulásra kiterjedőek lettek.

Fontos Tudatosítani, hogy a YO-MAGA eredendően nem nyílt bele a fájdalmasságok kiterjedt megtapasztalásába, és ez a különösnek és különlegesnek is tekinthető megtapasztalás a YOSÁGBAN akkor és ott kezdett el széles körben (szinte minden teremtést áthatóan) kiterjedni, amikor a YO legelőször fogadott be [engedett be] a saját áramlásába / a saját teremtői közé eredendően más LÉT-Birodalomhoz tartozó létező(ke)t.

'Súlyos' 'árat' 'fizetett' a YOSÁG / YO a[z eredendően] más LÉT-Birodalomból HOZZÁ KAPCSOLÓDOTT létezők bekapcsolódásának megengedéséért, és ezt az 'árat' még ma is 'fizeti' azáltal és azzal, hogy eredendően Hozzá Tartozó Létezői közül sokan elszakadtak / elszakíttattak otthonaiktól és akár a YOSÁGTÓL-MAGÁTÓL. Az 'elszakadt' YOSÁGBELIEK közül vannak akik csak egy rövidebb tartamra szakadtak ki az otthonukból majd [egy különleges (ön)IGAZODÁST követően] hazatérhettek, azonban mind a mai napig is vannak olyan YOSÁGBELIEK, akik távol otthonuktól szinte teljesen elveszítették a reményt arra hogy valaha hazatérhessenek, és így egy olyan köztesség-jelleget élnek, amely megrekedtségben teremtő erőik folyamatosan gyengülnek / semmivé lesznek.

'Nagy árat fizetett és fizet': a YOT-MAGÁT és a YOSÁGBELI teremtőket nagy veszteségek érték, saját erejük jelentősen megfogyatkozott. Habár a YO-MAGA utakat épített fel a saját erő 'visszavételére' (vissza-építésére) az IGAZODÁS útjai megformálásával, mind a mai napig sok olyan egyedi teremtő van, akinek megnyilvánult-lényében mára az 'eredendő erejének' csupán csak egy csekély része van meg. A tényleges erő-vesztések jelentik részben a teremtő képességek / adottságok elvesztését és bezáródását, másfelől pedig a teremtő-lény / a megnyilvánult-lény olyan sérültségeit / torzulásait, amelyek önerejű elhárítására nem képesek (vagy önerő-hiány miatt, vagy mert az IGAZÍTÁS nem képes a sérültség kijavítására).

Habár MAGA-A-YO más kiterjedésben / más alapról és másként értelmezi az 'Áramlásokat' mint a VILÁG, az a YOSÁGBAN is Tudatosított, hogy az egymással egyetértés útján teremtő-közösségeket alapító teremtők közül ha csak egy is (rendes lezárás nélkül) kiszakad / kiválik a közösségből, annak fájdalmas és erővesztő hatása általában minden társa önnön teremtéseiben is érzékelhetővé válik.

A YOSÁGBAN már a máshonnan-eredők befogadása vagy belépése előtt is egyre gyakrabban előfordult olyan sajátos helyzet, hogy a teremtők [maguknak vagy társaiknak] károkat okoztak. Ezen sérüléseknek és károknak a megszüntetésére és megelőzésére egyes YOSÁGBELI 'Házakban' / nemzetségekben viszonylag korán [szinte az első ilyen sérültség megjelenése után (tudatosan keresve ezen sérültségek megnyilvánulásainak az értelmét!)] elkezdtek kijavítási és jóvátételi lehetőségeket keresni, és az ilyen irányú 'különleges érzékenységgel' rendelkező Házak és nemzetségek mára ezen a téren már nagy tudást halmoztak fel magukban. Ők a VILÁGI fogalmakkal leírva tanítják ezt a tudásukat és gyógyítanak a megérlelt (ön)erőikkel. Természetesen ők is tudatosak abban, hogy kényszer útján senkinek sem adható át a tudás és a gyógyítás, és így mind a mai napig nagy a fájdalom sokukban amiatt, hogy segítő-jelenlétükkel nem tudják kellő hatékonysággal szolgálni / segíteni a mindenek yavát / a YOSÁGbeliek harmonizálását.

Van a YOSÁGBELIEKBEN [és így MAGÁBAN-A-YOBAN] egy másik ugyancsak széles körben kiterjedt [általánosan jelenlévő, sokakban megmutatkozó] fájdalom. Ez a fájdalom ugyancsak nagy, és a teremtő szakaszok folyamán sokakban (1) nagyon méllyé és/vagy kiterjedtté vált, és (2) sokan egyáltalán nem tudatosak immár abban, hogy akár a saját lényüket érintően, akár másokat érintően pontosan honnan is ered ez a fájdalom.

A fájdalom eredendően egy olyan természetes jelzés volt, amely arra figyelmeztetett, hogy (1) valamely helyzetet új / más nézőpontból is figyeljen meg / értsen meg a teremtő és/vagy (2) nyisson meg egy teljesen új irányt a teremtéseiben.

Ebben a lejegyzésben a gyermek és a családtag, közeli barát / társ elvesztése fájdalmaként jelölöm ezt a fájdalmasságot. Ebben a fájdalomban [a szeretett társ elvesztésében] nem csupán a szeretett társtól való valamilyen eltávolodás fájdalma van benne, hanem minden esetben egy saját (ön)rész bezárását és/vagy elveszítését (egy önrész leszakadását) is jelenti. Nagyon érintőleg érintettem ezt a FÖLDANYA megfoganása majd megszületése kapcsán, és ebben a lejegyzésben is csupán csak annyira érintem, hogy érthetővé váljon e fájdalom [és mélysége és kiterjedtsége] leglényege.

Mivel a FÖLDANYA-MAGA [és így a FÖLD-Világa] EREDŐJÉBEN és ÖnLényegében EGYként VILÁG-és-YO, így a FÖLD-Világa Természetes Létezőiben sokszor megnyilvánul(t) egy hasonló fájdalom.

Habár a YO-MAGA / a YOSÁG(beliek) teremtései erőteljesen irányulnak a saját egyéni teremtő lény minél teljesebb kifejezésére / minél több egyéni jelleg megformálására és annak kiárasztására [mások számára is közvetlen módon megismerhetővé (tudatosíthatóvá) tételére], MAGA-A-YO és a YOSÁGBELI teremtők is nagyon hamar tudatossá váltak abban, hogy a YOSÁG a társas / együttes teremtések egyik különleges útját nyitotta meg önnön teremtéseiben. Nagyon fontos része a YOSÁGBELI teremtéseknek a társakkal való harmonikus együttlét, az együttlét maga az a 'terep' vagy alap-és-keret [közeg], amelyben az egyéni teremtő jellegek biztonságosan megnyílhatnak, megformálódnak és hathatnak. A YOSÁGBAN az együttes teremtések 'alapjai' az egyénből újonnan megnyílható lehetőségeknek / utaknak / erőknek, ami végletesen leegyszerűsítve megfogalmazható úgy is, hogy a harmonikus egyéni kiteljesedések nem lehetségesek ha nincsen meg a teremtők harmonikus együttes-teremtése.



20121010 II (elérhető ITT): A ,,családiság" értelmében

a 'PIRAMIS' [~oktaéder] mint 'ÉN VAGYOK' jelentése:

'Valahonnan érkeztem, és valahová tartok/haladok.

Családba, családtagként társaimhoz kapcsolódom. Van elődöm, és van utódom.'



Fontos [itt a FÖLD-Világában is, mivel a FÖLD-MAGA ÖnLényegében YO is (méghozzá a YO ÖnLényegének 'teljességét' Megtartó módón)] megérteni azt, hogy az együttes teremtések a YOSÁGBAN nélkülözhetetlen [Meghatározó] alapjai az egyén szabad és kiteljesítő / kiteljesedő teremtéseinek.

A YOSÁGBAN a közösséget alkotó egyén és a közössége egymást kölcsönösen meghatározzák. A FÖLD-Világának a FÖLDANYA és ÖNNÖN MAGJAI közötti különleges Kapcsolódása ezen a YOSÁGBÓL eredő 'Meghatározón' alapul, a FÖLD-Világában az Egymást-meghatározás azonban 'erőteljesebb' és 'még-közvetlenebb' mint a YOSÁGBAN, ennek oka pedig a VILÁGISÁGBÓL eredő EGY-Lét valós megnyilvánulása.

A családjától / házától / otthonától (a saját kiteljesedését a lehető legteljesebben biztosító teremtő-közösségétől) eltávolodó / elszakadó létező teremtő-lénye már az eltávolodás első pillanatától kezdve fájdalmak és sok más egyéb jelzés útján is jelez hogy visszavezessen a teljesség megnyilvánítását lehetővé tevő (megalapozó) otthonba / házba / családba / közösségbe. A fájdalom tehát ebben a kiterjedésben egy fontos vezető jel, ami (1) a szabad és egyéni teremtéseket lehetővé tevő természetes közösségek teljességét és épségét védi (megerősíti), (2) másfelől pedig határozott jelzés az egyedi teremtők számára ahhoz, hogy a 'Meghatározóikat' / a saját teremtési irányukat közvetlen módon is tudatosítsák a maguk számára.

Tiszta értelmében ez volt ezen különleges fájdalmak rendeltetése. A máshonnan-eredő-teremtők YOSÁGBA belépését / beengedését követően azonban megjelent (közvetlen módon megismerhetővé vált) egy másik (irányú), formájában NAGYON HASONLÓ JELZŐ fájdalom, és ez a nagyfokú hasonlóság sok YOSÁGBELI teremtőt összezavart / tévútra vezetett. A 'hasonló' fájdalom JELET [az idegenség közelségére figyelmeztető --- egy szükséges TÁVOLSÁG megtartására figyelmeztető jelzést] 'újdonsága' miatt sokan nem tudták közvetlenül megkülönböztetni a saját harmoniájuk megtartására figyelmeztető 'már ismert' fájdalom-jelzéstől, amely legtöbbször éppen arra figyelmeztetett, hogy erősítse meg / harmonizálja a teremtő a kapcsolódásait a teremtőtársaival.

A valamelyest hasonló fájdalom lényege és eredője valamelyest úgy közelíthető meg, hogy a máshonnan-eredőkben egy kezdetben jól (közvetlenül) érzékelhető / tudatosítható addig nem ismert távolság-jelleg volt. A máshonnan-eredőket jelölhetjük ebben az írásban idegeneknek is, hiszen teremtési alapjaikban és így Meghatározóikban / Teremtési Irányulásukban ők egy másik 'nagy-TEREMTŐBŐL' eredtek.

Az idegenek közelsége [az, hogy ebben a közeledésben nem volt megfelelően egyértelmű a közeledők szándéka és így nem volt megfelelően tudatos EGYETÉRTÉS egy 'közös út' vagy együttes-teremtés megnyitásához, nem volt olyan 'közösen elfogadott kapcsolódási érték', amelyet a maguk számára meghatároztak és amelyből így elindulhatott volna valamilyen harmonikus kiteljesedés] , 'furcsaságként' jelzett. Valahogyan bevonódtak a YOSÁG teremtésébe idegenek, akiktől távolságot kellett volna tartani --- ez Elbizonytalanodást és 'Zavart' (ez utóbbit mint új jelzést) idézett elő, ami (mint különös közelség-és-távolság, vagy súlyos / végletes eltávolodási veszély) szintén fájdalomként jelzett. Ez a fájdalom a távolság szükséges megtartására figyelmeztetett, sok YOSÁGBELI teremtő kezdetben mégis úgy értelmezte, hogy [ahogyan az eredeti jelző fájdalmat] harmonizálja jelenlétét a társsal.

Az idegenek közül egyesek viszonylag hamar felismerték / megértették a YOSÁGBELIEK önnön jelzéseinek zavarában / elbizonytalanodásában ,,megnyílt" ,,lehetőséget", azt hogy olyan közelségbe is beenged(het)ik a tévedésükből eredően őket, ami törvényesen nem nyílhatna meg a számukra (mert nincs meg hozzá a megnyílást törvényesen lehetővé tevő EGYETÉRTÉS]. Közülük egyesek később már tudatosan is irányultak a tévedés fenntartására és újabb megtévesztések megformálására annak érdekében, hogy bizonyos választott közelségbe kerüljenek és ott megmaradhassanak. Az ilyen különös irányulások kezdetben értelmezhetetlen távolságokat vontak olyan YOSÁGBELI teremtők közé, akik egymásnak természetes társai voltak, később ezek szakadékká is válhattak, és sajátos elszakadásokat eredményezhettek. [erről is: 20170831 - elérhető ITT]

Az önerő jelzéseinek [kezdetben leginkább azok újdonságából eredő] téves értelmezése az érintett YOSÁGBELI létezőkben újabb immár még nehezebben értelmezhető, 'idegenséggel terhelt' és újabb elbizonytalanodást és zavart eredményező fájdalom-jelzéseket eredményezett. Sok érintettben az egyre kibogozhatatlanabbá váló fájdalom-jelzések kezdődő bizalom-vesztésekhez vezettek, ami (1) egyfelől bezárt egyes ön-erőket, (2) másfelől torzított és elzárhatott éltető kapcsolódásokat a természetes (otthonbéli) társakhoz [ezek valós erő-vesztésekhez vezettek].

Az otthon / család / ház / természetes közösség [az egyén teremtéseinek természetes alapja / megtartója] olyan [immár különös, idegenség jelenlétéből eredő] sajátos módon kezdett meggyengülni, ami egy teljesen ÚJ IRÁNYT adott a YOSÁG önnön teremtőinek. Az egyéni teremtők lényének és az ő teremtéseik számára a természetes alapot adó szerves közösségeiknek olyan meggyengülései mutatták meg immár egyre szélesebb körben kiterjedő / sokakban szinte már minden kiterjedést is átható módon, ami [úgy értelmezték] nem volt benne az eredendően megnyitott teremtésben.

Ugyanakkor pedig a YO minden megnyilvánulást úgy értelmez önnön lénye számára, hogy annak VAN valamilyen TÖRVÉNYES [Megtartható teremtésekhez vezető, Boldogságos teremtésekhez vezető] alapja és értelme --- és így ezekre a megjelent nehezen-értelmezhetőségekre is így tekintett. Úgy tekintette (és ma is így tekinti) ezeket a sajátos fájdalomhoz vezetett teremtéseket, aminek Értelmét képes felismerni, és a felismerések hatására képes megérteni hogy hogyan vezethet mindez a szabad egyéni-és-társas teremtések kiteljesedéséhez és megerősítéséhez.

A fájdalomról korábbi lejegyzésben: 20141012 (elérhető ITT)



Tapasztalati Tudássá ért a YOSÁG érintett egyes Házaiban az, hogy a YOSÁG Házain kívülről [más 'nagy-TEREMTŐBŐL'] eredők közelségéből / YOSÁGBELI Jelenlétéből eredő bajok / torzulások YOSÁGON belüli elhárítása nem lehetséges csupán a YOSÁG önnön erejében, és ezért elkezdték keresni azt az idegenekkel közös Forrást / EREDŐT [és így azt a családot / nagyobb teremtő-kiterjedtséget], amelyből minden érintett számára megnyilvánulhatna a bajok elhárítása. A YO / YOSÁG ekkor kezdett el tudatosan megnyílni a YOSÁG ÖNNÖN EREDŐJE [a MINDENHATÓ és a BOLDOGSÁG FORRÁS-EREJE] felé, és ekkor kezdte magát is egy nagyobb család 'egy-teremtőjének' (családtagjának) tekinteni. Az ahogyan lent úgy fent elve szerint a YOSÁG olyan Eredőjének és teremtési alapjának tekinti a MINDENHATÓT és a TEREMTETT LÉTEZÉS Egészét, amely az Ő szabad kiteljesedéséhez ugyanolyan alapot és feltételeket ad, mint amilyet MAGA-A-YO ad a saját Megtartásában lévő egyedi teremtőinek. A YO / YOSÁGBELIEK Bizalommal tekintettek (és tekintenek ma is) a MINDENHATÓRA és a BOLDOGSÁG FORRÁS-EREJÉRE, amely EREDŐIKET nagyban hasonlóan értelmezik ahhoz, ahogyan azt a FÖLDANYA-MAGA is értelmezi. A LÉTEZÉS 'nagy (mindent és mindenkit magában foglaló) családja' az a természetes alapja minden teremtő megnyilvánulásnak, amelytől a teremtők lényegében elszakíthatatlanok, és amely nélkülözhetetlen az egyén (és közösségei) számára a harmonikusan kiteljesedő teremtésekhez. BIZALOMMAL fordul(t) és irányul(t) MAGA-A-YO már e Tudatosítása legelejétől kezdve ahhoz a FORRÁSHOZ / EREDŐHÖZ, amiből minden-és-mindenki eredendően kiáradt, és így Akinek minden teremtő egyformán a saját gyermeke. Ebben az EREDŐBEN VANNAK olyan erők, amivel BÁRMILYEN (bármilyen) megmutatkozó sérülés és baj elhárítható, és ezért ha a YOSÁGBAN olyan baj mutatja meg magát, ami a meglévő önerőkkel még nem javítható, akkor ebből az EREDŐBŐL segítség kérhető [leginkább arra, hogy járuljon hozzá olyan önerők ÖnLényegből való Megnyitásához, amely a sérültségek elhárítása útján visszavezet a természetes teljességbe].

Az egyik ilyen EREDŐ felé irányuló YOSÁGBELI kérés eredményeképpen nyíltak meg Házak a 'SZOLGÁLAT' egyes Fő Irányaiban, és egy másik hasonló kérés vezetett el ahhoz a YO ÖnLényegbeli kiteljesedéséhez, amely immár minden (!) YOSÁGBELI család és Ház egyéni teremtője számára megnyitotta a kiterjedtebb és súlyosabb sérültségek elhárításának önerejű útját [a YOSÁGBELI teremtők ÖnLényegében a (több fokozatú) MÉRŐ jellegű önerők megnyitása mellett a JELZŐ jellegű önerők FelTiszításra és újra-behangolásra kerültek - 20151106 (elérhető ITT)].



A YOSÁG fontos 'Meghatározói', amelyektől nem szakadhat el és amelyektől nem szakítható el --- azaz azon Értékek vagy Elvek, amelyek a YOSÁGBELI ÖnLényegből eredően minden YOSÁGBELI teremtő minden teremtésében megnyilvánulnak [ezek a FÖLD-Világában is így nyilvánulnak meg, mert a FÖLD-MAGA ÖnLényegében teljes egészében (nem csak egyes részeiben) a VILÁGISÁGA mellett YO is]:

A YOSÁG egy olyan Teremtő-Közvetlenség [egy nagy család, nagy ház, otthon], amelyben az egyéni színes és szabad teremtésekhez az egyedi teremtők természetes összekapcsolódottsága adja meg az alapot, az egyéni szabad és kiteljesedő (Boldogságos) teremtések az összekapcsolódások útjain válnak megnyilvánulttá és Tudatosíthatóvá. Közösség és egyén egymás nélkül nem értelmezhetőek [az egyén a közösség alkotó-eleme, a közösség az egyén teremtéseinek megnyilvánulási alapja és tere].

A TEREMTETT LÉTEZÉS Egészében [és így a YOSÁGBAN is] minden megnyilvánulás [törvényes, közvetlenül felismerhető és megérthető / értelmezhető] okkal és fontos céllal nyilvánul meg. Semmi sem felesleges, minden és mindenki fontos része a Nagy-Egésznek / a Teljességnek.

A Harmonikus [a megnyílt teremtési irányoknak és értékeknek maradéktalanul megfelelő] teremtések örömteljesek, kiteljesítőek mind az egyén, mind a közösségei számára.

Ezek az Eredendő 'Meghatározói' a YONAK / YOSÁGNAK-MAGÁNAK [mint TEREMTŐNEK és TEREMTŐ-KÖZVETLENSÉGÉNEK].

Van néhány olyan [viszonylag újabban megnyitott] 'Meghatározója' is a YONAK-MAGÁNAK / YOSÁGNAK, amelyek [újdonságuk miatt] még nem minden YOSÁGBELI Házban és családban / nemzetségben ismertek.

Nem minden család és Ház tudta eddig azt, hogy MAGA-A-YO is megnyílt néhány 'Szolgálati' jellegű Fő Irányban, és tette ezt (1) elsődlegesen a YOSÁG-MAGA Harmoniájának Megerősítése [a YOSÁGBAN előállt sérülések és torzulások Elhárítása] érdekében, (2) másfelől pedig hogy EREJÉVEL erejéhez mérten hozzájárulhasson a TEREMTETT LÉTEZÉS Egészében előállt keveredések és sérülések kiigazításához [VILÁGBELI jelöléssel: RENDEZÉSEKHEZ].

A YO / YOSÁG azon 'Szolgálati' Fő Irányban nyílt meg a maga ÖnLényegében, ami azoknak a zavaroknak és zavarodottságoknak [ebben az elbizonytalanodásnak] az önerejű elhárítására irányul, ami a 'nagyon mások' közelségéből ered. Valamelyest közelítően úgy is jellemezhető ez a Fő Irány, hogy a YO / YOSÁG abban kért Megerősítést / azon megtapasztalt nehézségek elhárítására kért KÜLÖNLEGES [tehát a 'SZOLGÁLAT'-ból magából megnyitható] ÖnErőket, amiket az idegenségek 'Hozzá keveredettsége' miatt nem volt képes a saját erejében IGAZÍTANI. Ebben a FŐ Irányban a természetes alapok / a természetes otthonok [ebben a kapcsolódások, (áramlások és) kiáradások] idegenségektől való FelTisztítása mellett [és természetesen az egyedi teremtők lényének az idegenségek és azok hatásai alóli Feltisztítása és Harmonizálása mellett] egy olyan majdan később megnyithatóvá váló teremtési irányulás is benne van, amely a FÖLD-Világában immár megnyilvánult Teremtő Úttá is vált. Ez a 'Szolgálati' Fő Irányulás az, hogy képessé váljon a saját erejében olyan Kapcsolódást / Érintést megformálni és megnyitni, amely hozzásegítheti az otthonuktól elszakadt idegeneket a saját természetes közvetlenségükbe való hazatéréshez [az egybecsendülő kérés szerint képessé váljon a szétszakítottság és megrekedtség önerejű elhárítására].

A különleges Hazavezetéseket a YO-MAGA jelenleg még csak a YOSÁGON belül, az egyes Házai / nemzetségei közötti elkeveredettségek / elszakadottságok eseteiben építette fel és így nyilvánítja meg. A YO különleges utakat és különleges Érintéseket formált meg arra, hogy a Megtartásába tartozó egyedi teremtőt visszavezesse a természetes közösségébe [ez azért kiemelkedően fontos, mert a teremtők a saját teljességüket a természetes közvetlenségükben nyilváníthatják meg a maga teljességében (és például az Igazodásaikat is ott élhetik meg a legteljesebben)]. A YO tehát e megnyílt 'Szolgálati' Fő Irányban a YOSÁGON belül már kiterjedten [minden (!) YOSÁGBELI teremtő közösségre kiterjedően] Tudatosodik (=teremt).

A más 'nagy-TEREMTŐKHÖZ' tartozó idegenségek Hazavezetésében a YO ma még (1) elsődlegesen a VILÁG közvetítésével nyilvánulhat meg [mivel a VILÁGBAN nyílt meg eredendően az az alap vagy Érték (az Irgalom), ami ezt (a benne lévő MINDEN-TEREMTŐ-EGYETÉRTÉSE miatt) lehetővé teszi].

(2) Ugyanakkor mára már annak is megvan a törvényes lehetősége, hogy MAGA-A-YO közvetlen Érintésben a MINDENHATÓVAL maga is teremtő résztvevőjévé válhasson a máshonnan-eredő teremtők Hazavezetésének. Ma még ennek a lehetősége elsődlegesen akkor nyílhatna meg, ha a máshonnan-eredő-teremtő maga kér ilyen Hazavezetést, illetve teljes egészében elfogadja az ilyen Hazavezetést. Ez a lehetőség azért adott [megnyitható] immár a YO számára is, mert az IRGALOM immár LÉTEZÉSBELI Megnyilvánulássá vált, és így minden olyan 'nagy-TEREMTŐBEN' is megnyilvánultan-van, aki EGYETÉRTÉSÉT adta az IRGALOM Megnyilvánulásához és így befogadta és megnyitotta azt az ÖnLényegében.

A YOSÁGBAN [egy már viszonylag régebben megnyitott] fontos teremtési irány azon önerők felépítése és biztossá tétele, amelyekben az 'idegenség' [az, amivel nincs helye adottan éppen Érintés megnyitásának vagy Közeledésnek] azonosítható.

A FÖLD-Világában ezt úgy is jelöltem, hogy a 'Meghatározók' Biztos azonosítása / Tudatosítása egy meghatározott közelségre kiterjedően jelenleg Fontosság. Ezt is szolgálja a FÖLDI-Világi Létezők Élet-Alapjába [a TISZTELETBE magába] felépült azon új önerő, amit Megkülönböztetésként jelölök [bővebben ITT]. Azért volt fontos közvetlenül a TISZTELETBŐL megnyitni ezt a Tudatosítási Értéket, mert a FÖLD-Világa minden megnyilvánulását a TISZTELET áthatja. Emellett gyakorlatilag minden Erő és Megnyilvánulás Tart jelenleg a FÖLD-Világában a különösségek / megmutatkozások közvetlen elhárítására irányuló minőséget / megnyilvánulást.

A YOSÁGBAN ezen irány megnyilvánulását szolgálja az ÖnLényegből immár minden YOSÁGBELI teremtőben megnyitott MÉRŐ önerő, és a JELZŐ önerők feltisztítása és bepontosítása.

A YOSÁG-MAGA továbbá az ÖnLényegébe befogadott és megnyitott 'Irgalom' Megnyilvánulásából kiindulóan is több olyan újabb önerőt és utat is megformált és megnyitott, amelyek (1) a YOSÁGBELI összetartozást és (2) a YOSÁGON belüli meghatározó Természetes közvetlenségbe tartozást (otthon, ház, nemzetség) is biztosan azonosítja / Jelzi / felmutatja.



A 'nem értés' [mint Elbizonytalanodás és (idegenség közelségéből eredően:) Zavar] elhárítása már több teremtő szakasz óta kiemelt fontosságú a YOSGBAN [a FÖLDANYÁBAN-MAGÁBAN is ebből ered az, hogy minden lehetséges módon teremtőtársa igyekszik lenni a Tudatosításokban mindazoknak, akikben a nem-értés a lehető legkisebb módon is megjelenik]. A közvetlen [a saját megtapasztalásból eredő] Tudatosítások fontosságát a YO-MAGA nagyon korán felismerte, és nagyon sokféle önerőben nyílt meg MAGA is hogy alapokat és eszközöket adhasson gyermekeinek / teremtőinek a közvetlen Tudatosításokhoz. TEREMTETT LÉTEZÉSÜNKBEN talán a VILÁG mellett a YO-MAGA az a TEREMTŐ, Aki a Tudatosítások legtöbb erejét / eszközét / útját nyitotta meg és Tartja. Nagyon sokféle módon segíti a YO-MAGA a YOSÁG teremtőit abban, hogy önnön lényükbe befogadják és megnyissák ezen széles kiterjedhetőségű Tudatosítási alapokat / erőket / utakat [MAGA-A-FÖLDANYA is részben innen eredően hordozza (néhány csakis a FÖLDANYÁRA-MAGÁRA jellemző Különlegességre is alapulóan természetesen) a Tudatosítási Erők és Utak nagyon széles megnyilvánítási lehetőségeit (színes palettáját)].

A YOSÁGBAN a Szakrális és főleg a 'Szolgálati' irányokban megnyilvánuló teremtők mindig kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy teremtőtársaikat segítsék a Tudatosítás magukban meglévő önerőinek felismerésében / megnyitásában / megnyilvánításában --- a YOSÁGBELI Szakrális és 'Szolgálati' irányú teremtések egyik legfontosabb iránya volt ez és marad, mivel a 'szabadság' / szabad kiteljesedés 'alapelv' a YOSÁGBAN, és így ez a fő eszköz vagy út a legtöbb közvetlen Megerősítés (= segítség) adására és elfogadására / befogadására.

20171107 - A YOSÁGHOZ kapcsolódó Értékelésből (elérhető ITT)



III.



A 'SZOLGÁLAT'-ban-MAGÁBAN [a 'SZOLGÁLAT'-ban mint LÉTEZŐBEN / LÉTEZÉSBEN (önnön Lényegében / 'ÖnLényegből')] új 'garanciák' vagy 'biztosítékok' nyíltak mint Megerősítések [Megerősítések azokra, akikben a 'Szolgálat' valamilyen törvényes Útja / Iránya megnyíltan van].

E biztosítékok vagy garanciák / megerősítő utak lényege / ereje az, hogy a 'Szolgálat'-ként megnyilvánuló erők MEGMARADJANAK a Szolgálat Irányában, vagyis közvetlen módon erősítsék meg a Boldogságos teremtést és a törvényes Teljesség megtartását [a szolgálati erő ne legyen eltéríthető / átvezethető olyan irányba, ahol meggyengítené a Harmoniát].

Ez a Különleges Megerősítés tehát a 'Szolgálati' teremtések Biztosságát erősíti meg, és az érintett létezőkben [és MAGÁBAN-A-SZOLGÁLATBAN is] közvetlenül az ÖnLényegből nyílt meg és nyilvánul meg.

Ez a 'SZOLGÁLAT'-ban megnyilvánulttá vált ÖnLényegbeli változás (kiteljesedés) a 'SZOLGÁLAT' 'ÖNNÖN LÉNYÉBEN' és a 'Szolgálat' valamely Teremtési Irányában immár törvényesen megnyilvánuló egyéni teremtők (és 'nagy-TEREMTŐK') lényében is megnyilvánult, méghozzá EGY-ként [egyszerre-és-együtt nyilvánult ez meg minden a 'Szolgálat' Teremtési Alapját a saját lényében törvényesen megtartó teremtőben]. Mint minden ilyen jellegű változás, ez is IGAZODÁSOKAT tett szükségessé az érintett teremtőkben, és ez itt a VILÁGBAN járhatott az érintett teremtők 'átmeneti fokozottabban érzékennyé válásával'. Az IGAZODÁSOK befejeződésével az érintett teremtők az önnön lényüket érintő ÖnLényegbeli változásaikban (kiteljesedésben) közvetlenül Tudatosodhatnak [felismerik és megértik a változás jellegét és értelmét, és hogy hogyan jelenik ez meg a maguk teremtéseiben].

OmMÁÁTRé~KJ, 2017. november 13. 13.41.



Ez a Megerősítés a FÖLD-Világában közvetlenül a FÖLDANYÁBAN-MAGÁBAN nyilvánult meg, mivel a FÖLDANYA és ÖNNÖN MAGJAI megnyilvánult élet-alapja / teremtési alapja teljes egészében AZONOS / EGY [így ez a változás KÖZVETLEN módon megnyilvánul(t) a FÖLD-Világa ÖNNÖN MAGJAIBAN is].

A FÖLD-Világának nem-ÖNNÖN-MAG Szakrális Útban megnyilvánuló Természetes Létezői FÖLDI-Világi Élet-Alapjában közvetlenül MAGÁBÓL-A-FÖLDANYÁBÓL kiindulva nyilvánult meg a Szolgálat irányában megnyilvánult Megerősítő kiteljesedés.

A Megerősítés lényege vagy megnyilvánulása itt a FÖLD-Világában [és a VILÁGBAN-MAGÁBAN is (azzal, hogy a VILÁG Egészében még más jellegű MEGERŐSÍTÉS is megnyilvánult ahhoz igazodóan, hogy a VILÁG-MAGA és az egyes Világok a 'Szolgálat' milyen irányú egyéb megnyilvánulásaiban teremtenek)]:

Mivel a FÖLD-Világa minden (!) teremtésében és egyedi teremtőjében is a 'Szolgálat' valamilyen megnyilvánulása megnyilvánultan van [ennek eredőjéről is: 20160331 - elérhető ITT], a MINDENSÉG ERŐBEN való 'Szolgálati' irányú Megerősítő kiteljesedés a maga teljességében a TISZTELET Megnyilvánulásában is megnyilvánultan van [azért hogy azon Természetes FÖLDI-Világi létezők számára is megnyilvánulhasson ez a Megerősítés, akik nem a FÖLD-Világa ÖNNÖN MAGJAI].

A változás lényege valamelyest úgy közelíthető meg, hogy a 'Szolgálat' erejében eljáró (Megerősítést adó teremtő) és a 'Szolgálat' megnyilvánulásai által megerősített természetes létező ezt a megerősítést nem vezetheti át olyan teremtésbe, amely meggyengítené őt vagy bárki mást [hiszen a 'Szolgálat' irányában tett megerősítés a törvényes Teljességben Tart, a törvényes Teljességbe vezet. Csak ebben az irányban / kiteljesedésben nyilvánulhat meg!].

Itt a FÖLD-Világában ezt különféle erőteljes Jelzések és más Megerősítések szolgálják / biztosítják [egyaránt a testre és a Lélekre is kiterjedően]. Gyakorlatilag a FÖLD-Világa minden saját EREJE jelenleg is megformál a maga számára olyan különleges Jelzéseket és egyéb más Megerősítéseket, amelyekkel a maga Megnyilvánulásai során élhet. Ez itt a FÖLD-Világában 'egyszerre több irányból' való Megerősítése is a 'Szolgálati' jellegben megnyilvánuló teremtéseknek.

A FÖLD-MAGA eddig is több [főleg a kiemelten fontos] teremtés irányában megnyilvánította és megnyilvánítja azt a Megerősítési módot, amelyben egyszerre több irányból is felügyeli és szükség esetén Megerősíti a teremtéseket.



*******

Mi az értelme ezen 'Meghatározók' felismerésének / Tudatosításának?
20131222-i lejegyzés III. pontjából (elérhető ITT):

,,Nekünk a FÖLDÖN Emberként élő Lelkeknek" ,,EMBER"-ségünkből [és közvetlenül ,,YO"-ságunkból] ered az IGAZÍTÁSI jellegű 'teremtő-erőnk' és a ,,különleges szabadságunk a Teremtéseinkben" (természetesen az ehhez kapcsolódó 'felelősséggel') és a TUDATOSÍTÁS nagyon kiterjedt ('teljességes') Lehetősége, ,,LÉLEK"-Megnyilvánulásunk pedig a RENDEZÉS és EGY-Lét Különleges Útjait Nyitotta / Nyitja meg számunkra. Ezek az ,,erők" a ,,FÖLDÖN Emberként élő Lélekben" EGY-ként Vannak Jelen, EGY-ként éljük meg immár ,,lélek-emberségünkben". Azt azonban

képesek vagyunk TUDATOSÍTANI,

hogy az egyes ERŐINK / TÖRVÉNYES Megnyilvánulásaink ,,önlényegünk és önvalónk" ,,mely Eredőjéből erednek",

és így képesek vagyunk annak TUDATOSÍTÁSÁRA is,

hogy MERRE VEZETNEK Erőink [,,miért VAN bennünk", mi a célja és értelme egy-egy Megnyilvánulásunknak].

OmMÁÁTRé~KJ
DR B. Kovács Judit
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: tudatosításokban, megnyilvánulását, megnyilvánulásai, elszakíthatatlan, kiteljesedéséhez, megkülönböztetni, megnyilvánítását, közvetlenségekre, nélkülözhetetlen, közvetlenségében, meggyengültségek, boldogtalanságok, megnyilvánította, hozzájárulhasson, megtapasztalások, elhomályosulását, megnyilvánulásra, megtapasztalásai, kiterjedtségében, megtapasztalásul, eredményezhetnek, megnyilvánításai, elszakadottságok, közvetlenségének, kiterjedhetőségű, megnyilvánulássá, közvetlenségükbe, eredményezhettek, szétszakítottság, meghatározóikban, kiteljesedéseket, megnyilvánulások, megmaradhassanak, kezdeményezéssel, teremtőtársaikat, meghatározásának, összefoglalása annak, teremtéseikben megélnek, jelen lejegyzésben, meggyengültségek elhárítására, ifjabb TEREMTŐK, saját teremtő, teremtésekben megnyilvánuló, legkisebb egyedi, egymással társas, közössé-váló alap-értéknek, saját LÉNYÉBEN, saját ’, pillanattól kezdve, ilyen közeledésekhez, teremtések megfigyeléséből, megformálása során, Kedves Eszter, FÖLD-Világában Tudatosítható, Teremtési Irányának, Teremtési Jellegben, Teremtési Irányában, Megnyilvánulása Pillanatától, IRGALOM LÉTEZÉSBELI Megnyilvánulássá, TEREMTÉS EGÉSZÉT ÁTHATÓ, MINDEN Teremtőben ADOTTAN-OTT-VAN, Érték MAGÁBAN-A-VILÁGBAN, MINDEN TEREMTŐ EGYETÉRTÉSÉT, TEREMTETT LÉTEZÉSÜNK Egészében, Tudatosan Megtartott, TEREMTÉS Egészét’, TEREMTŐ Elfogadásából, EGYETÉRTÉSÉT ADTA, TEREMTETT LÉTEZÉSÜNK, VILÁG LÉTEZÉSÉNEK, TEREMTŐ-TÁRSAIHOZ Közeledjen, LÉTEZÉSBELI Megnyilvánulássá, Teremtési Irányban, TEREMTETT LÉTEZÉS Egészét, MAGA MIVEL JÁRULHATNA HOZZÁ HARMONIKUS ÉS BOLDOG KITELJESÍTŐ TEREMTÉSEK MEGNYILVÁNULÁSÁHOZ, Teremtési Irány, Teremtő Közvetlenségeket, Önnön Magját’, MAGUK EREJÉBŐL, TÖRVÉNYES MEGTARTÓ Megengedésével, Különleges Alapot, Megnyilvánult Létező, Törvényes Teljesség Megtartása, Eredendő Irányulásában, LÉTE ÉRTELMÉBEN’, TEREMTÉS Boldogságban Megtartásához, ÖNNÖN EREJÉBEN FOLYAMATOSAN KERESI LEHETŐSÉGEKET MEGGYENGÜLTSÉGEK TÖRVÉNYES, EREDENDŐ Teremtési Irányában, Teremtési Irányokat, MEGNYILVÁNULÁS PILLANATÁBAN, Megtartott KRISZTUSI Tudással, FÖLDI MAG-ot, Lélek Befogadására, FÖLD ÖNNÖN MAGJAINAK, Tudatosság Megtartottsága, LÉLEK Megnyilvánulásának, VILÁGI Megengedését, VILÁGI ÖNLÉNYEGBEN, EGY-Lét Megnyilvánulásairól, VILÁGBAN Megnyilvánuló, VILÁGI Megnyilvánulásokban, Teremtő Közvetlenségre, Közvetlenségben Törvényesen Jelenlévő Lélekben, FÖLD-Világában Lélekként, Világokban Lélekként, FÖLD-Világának Lelkeiben, VILÁGI ÚTBAN, Lélek MegnyilvánulásáBÓL, Lélek ÁLTAL, KÜLÖNLEGES RENDELTETÉSE’, Különleges Teremtési Irány, Erőit Nyitotta, TÖRVÉNYES TELJESSÉG, VILÁGI TEREMTÉSEK Teljességére, Mindenhez Kapcsolódás Törvényes Különleges Útja-és-Ereje’, VILÁG ÉLETÉBEN, Mértékű Megtartottságot, VILÁG Eredendő Fő Teremtési, Áramlás-jellegek Tudatosítása, EGYben-Megtartó EREDŐ, Önnön LÉTÉT, Ahogyan MAGA, ÖRÖKTŐL FOGVA LÉTEZŐ ÉS SOHA MEG NEM SZŰNŐ Áramlásnak, EREDENDŐ Teremtési Irányulása, Való Tudatosításának, Törvényes MEGTARTÓK, Tudatosodott MAGA-A-VILÁG, FÖLD-Világa YOSÁGBÓL, Megnyilvánulások Értelmének, Nagy Egésznek’, FORRÁSBÓL EREDŐ, EGÉSZ FONTOS, Nagy Egész’, ÖnLényegében VILÁG-és-YO FÖLD-Világában, KIEGÉSZÍTŐ ÍRÁSOK ITT, Fontos Tudatosítani, LÉT-Birodalomból HOZZÁ KAPCSOLÓDOTT, Hozzá Tartozó Létezői, Habár MAGA-A-YO, ÖnLényegében EGYként VILÁG-és-YO, FÖLD-Világa Természetes Létezőiben, FÖLD-MAGA ÖnLényegében YO, ÖNNÖN MAGJAI, NAGYON HASONLÓ, Teremtési Irányulásukban, Tapasztalati Tudássá, YOSÁG Házain, YOSÁGBELI Jelenlétéből, YOSÁG ÖNNÖN EREDŐJE, BOLDOGSÁG FORRÁS-EREJE, YOSÁGBELIEK Bizalommal, BOLDOGSÁG FORRÁS-EREJÉRE, EREDŐBEN VANNAK, YOSÁGBELI ÖnLényegből, FÖLD-MAGA ÖnLényegében, TEREMTETT LÉTEZÉS Egészében, YOSÁGBELI Házban, YOSÁG-MAGA Harmoniájának Megerősítése, Teremtő Úttá, IRGALOM Megnyilvánulásához, FÖLDI-Világi Létezők Élet-Alapjába, Tudatosítási Értéket, Megnyilvánulás Tart, TEREMTETT LÉTEZÉSÜNKBEN, Tudatosítási Erők, YOSÁGBELI Szakrális, Szolgálat Irányában, Különleges Megerősítés, ÖNNÖN LÉNYÉBEN’, Teremtési Alapját, FÖLD-Világa ÖNNÖN MAGJAIBAN, Szakrális Útban, Természetes Létezői FÖLDI-Világi Élet-Alapjában, VILÁG Egészében, MINDENSÉG ERŐBEN, TISZTELET Megnyilvánulásában, Természetes FÖLDI-Világi, FÖLD-Világa ÖNNÖN MAGJAI, Teljességben Tart, FÖLDÖN Emberként, EGY-Lét Különleges Útjait Nyitotta, EGY-ként Vannak Jelen, TÖRVÉNYES Megnyilvánulásaink, MERRE VEZETNEK Erőink, Kovács Judit,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó baby  Válaszok a halál után  Figyeld meg az "én"-t  A jó lelkek  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tibeti harangvirág  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leereszkedés és olvadás  Márciuzs 24.  A tavasz nem csak önmagában sz...  Maci az északi fény alatt  A tavasz nem csak önmagában sz...  Esti Ima !  A máj egészségét biztosító és ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mire jók ?  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  képre írva  A Víz Világnapja.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Boldogság  képre írva  Sadhguru idézet  A pálma a győzelem és a diadal...  Isten . . .  Facebookon kaptam  Nárciszok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alvó kutyák  Humor is meg nem is szerinted?  Vérnyomáscsökkentés  képre írva  Alvó baby  Facebookon kaptam  Nárcisz  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Az izmaink nem csak testmozgás...  Facebookon kaptam  Sokszor  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Mire jók ?  Sok ember olyan,  A nagy természet  képre írva  Tibeti harangvirág  Facebookon kaptam  Graffiti bölcsesség  Egy hét kihagyás  Alvó baby  Sokszor  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Esti kép  Görgess  Az erdőterápia egészségre gyak...  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Facebookon kaptam  Virágvasárnap a húsvét előtti  A víz abszolút súlya nem számí...  A Víz Világnapja.  Nem látom őket  Facebookon kaptam  Az izmaink nem csak testmozgás...  Egy imádság Ágoston Vallomások...  A víz abszolút súlya nem számí...  Graffiti bölcsesség  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Minden kedves látogatómnak sze...  Fényvarázslat  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam  Amikor Jézusnak gondjai voltak...  Facebookon kaptam  Benedek Elek - Virágvasárnap  Facebookon kaptam  Alvó baby  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  Sok ember olyan,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Apu  Maci az északi fény alatt  Kékfestőről pár szóban 
Bejegyzés Címkék
összefoglalása annak, teremtéseikben megélnek, jelen lejegyzésben, meggyengültségek elhárítására, ifjabb TEREMTŐK, saját teremtő, teremtésekben megnyilvánuló, legkisebb egyedi, egymással társas, közössé-váló alap-értéknek, saját LÉNYÉBEN, saját &#8217, pillanattól kezdve, ilyen közeledésekhez, teremtések megfigyeléséből, megformálása során, egyik ilyen, megnyilvánulttá vált, jelentős része, minden egyes, teremtések során, meglévő távolságokat, harmonikus közelség, saját LÉT-Birodalmukban, olyan &#8217, olyan egyedi-jellemző, olyan Érték, többi teremtőnek, ebből megformált, hosszabb Tudatosítást, saját lényében, tőle elvehetetlen, olyan jelleget, felismerése volt, egyik legfontosabb, megfigyelései során, megnyilvánítására irányul, saját ereje, bennük létező, eredendően megnyílt, eredője annak, teremtők figyelmét, elfeledett harmoniára, maga számára, saját teremtő-lényében, maga teljességében, olyan közös, minden érintett, világi egyedi, irányban kezdte, eredendő Teremtési, olyan CÉLT, teremtések mindenki, saját erejében, meglévő Szükségek, saját teremtőit, tudatosan harmonikusan, teremtők felismernek, maguk számára, maguk választotta, megfelelő TÖRVÉNYES, pontosan meghatározott, szükséges közvetlen, többi TEREMTŐ, eredendő Megformáltságából, valóságosan MEGNYILVÁNULTTÁ, többi Teremtő, harmoniától való, adott Közvetlenség, megfelelő &#8222, szükséges mértékű, egyéb szükséges, teremtés egésze, nagyon kiterjedt, ebből eredő, eredendően törvényes, különleges &#8217, legszélesebb kiterjedésben, egyedi teremtő, elkövetkezőkben esetleg, hosszabb vagy, közvetlenebb módon, különleges világi-magú, megformálási útja, nagy változást, teremtések megfigyelője, választott irányú, bizonyos irányú, meghatározott irányban, ilyen érkező, benne közvetlenül, szoros közvetlenségbe, befogadók számára, befogadó társak, szükséges ön-erők, megfelelő egyetértések, legteljesebben utat, egyedi jellegű, egyedi-Lélekként megnyilvánuló, adott Teremtő, saját törvényes, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 412
  • e Hét: 1473
  • e Hónap: 6387
  • e Év: 46377
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.