Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Kilenc fátyol, mely elrejti az igazságot
  2018-05-17 08:27:17, csütörtök
 
   
  Kilenc fátyol, mely elrejti az igazságot az emberi lélek elől

Minden elkötelezett igazságkereső végül elképesztő matematikai szimetriákra és struktúrákba botlik, ami különösen jellemző a fraktálgeometriában előforduló 1-9 egész számokra.
Mint alapvető példára, vess egy pillantást erre a kilenc egyenletre;


(1 x 8) + 1= 9

(12 x 8) + 2 = 98

(123 x 8) + 3 = 987

(1234 x 8) + 4 = 9876

(12345 x 8) + 5 = 98765

(123456 x 8) + 6 = 987654

(1234567 x 8) + 7 = 9876543

(12345678 x 8) + 8 = 98765432

(123456789 x 8) + 9 = 987654321

Hát, nem bámulatos? Ami számomra még nagyon érdekes, hogy a történelem összes nagy filozófusa, például Arkhimédész, Kopernikusz, Szókratész, Da Vinci elsősorban mind matematikusok voltak.

Ők és minden bibliai prófécia azt állítják, hogy a DNS felépítése nagyon egyszerű matematikai képleteken és mintákon alapszik. De itt most inkább a kilenc fátyol matematikai szerepének megértéséhez szeretnék hozzájárulni.

Nézzük meg az ókori misztérium iskolákat - Az Sumér és Babiloni templomok titkai, a Kabbala megmutatta az utat a végső Szentek-Szentjéhez - re-veil-a-tions= Az Isteni teremtés, az élet ismételt felébresztése, (jelenések, azaz újra megnyílik a fátyol) mikor egyé válunk tisztaságban és igazságban valódi eredetünkkel.

Tehát szisztematikusan át kell haladnunk a kilenc értelmi szinten, vagy az Igazság Hídján, mielőtt belépnénk a Nirvánába, illetve az Isteni egységbe. Igencsak figyelemreméltó módon, mint egy hatalmas Sudoku rejtvény, az emberi megtapasztalás, amit életnek nevezünk, az 1-9 szám körül forog. Mindennek megvan a maga helye a rendszerben, és minden tökéletesen és pontosan illeszkedik az idő és tér véget nem érő hálózatában.

Ez tehát az egyik definíciója az "Igazságnak" - a rejtett, misztikus tudásnak, ami teljes mértékben megfelel a matematikai hálózatnak. Jézus (más néven a Názáreti Jézus) kijelentette tanítványainak; "És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket." (Jn 8:32)

Az emberek miért nem látják az Igazságot?

Erre a kérdésre a legjobb választ nagyon bölcsen Don Harkins adta 2001-ben:

Az elmúlt években több elméletet is kialakítottam, majd el is vetettem arról, hogy az emberek túlnyomó része miért nem látja meg az igazságot, - még akkor sem, ha az arcul üti őket. Közülünk azok, akik képesek meglátni az "összeesküvést," már számtalanszor átbeszéltük magunk között, hogy mennyire kétségbeejtő is az, hogy a legtöbb ember képtelen megérteni azt a folyamatot, ami a kollektív rabszolgasorba taszításunkra és kizsákmányolásunkra irányul - annak ellenére, hogy nagyon precízen dokumentáltuk, magyaráztuk el számukra a folyamatot. Zömében arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb ember egyszerűen csak "nem akarja" meglátni mi is történik valójában.

Rendkívül gonosz férfiak és nők, akik világ hatalmi elitjét működtetik,nagyon ügyesen kiműveltek egy olyan virtuális legelőt, ahol a fű gyönyörű zöld, s csak keveseknek jut eszébe felnézni legelészés közben, mikor is megláthatná a színes címkéket, melyeket a füleikbe tűztek.

Ugyanazok az emberek, akik nem látják, hogy rabszolgaként legelésznek, hajlamosak őrültségnek, "összeesküvés-elméleteseknek" nevezni azokat, akik belelátnak a farm, (legelő) múltjába és feudális uradalmak kastélyainak előcsarnokába.

Végül, megértem miért

Ezek nem azok, akik nem akarják látni az eltűnő szabadságukat a hatalmi-elit vezetése alatt, mert azt az elit "nem akarja, hogy meglássák" - egyszerűen képtelenek meglátni mi történik, mert nem tudnak áthatolni azokon a fátylakon, ami blokkolja a látóterüket.

Minden emberi törekvés egy kiszűrési folyamat. A sport az egyik legjobb példa. Addig játszunk egy adott sportban, míg ki nem rúgnak a pályáról. Azok a profi sportolók, akiknek nagy pénzt fizetünk, soha nem lesznek kirúgva. Ahol kölyökcsapatok milliói játszanak kicsi ligákban, minden tavasszal kiszűrnek közülük 50 srácot az októberi világversenyekre.

Az első fátyol mögött; Több, mint hétmilliárd ember él a bolygón. Legtöbbjük él és meghal úgy, hogy a létfenntartáson kívül bármi máson mélyebben elgondolkodna. Az egész emberiség kilencven százaléka él és meghal anélkül, hogy áttörné az első fátylat. Sőt azt lehet mondani, hogy
a 7 milliárd ember közül kevesebb, mint 1% -, akik áttörik mind a kilenc fátylat, s úgy tűnik még ez a kisebbség is egyre csak zsugorodik.


A hatalmi elit annak érdekében, hogy a virtuális fű zöld maradjon, számos területen sikeresen megvesztegeti azokat, akik átjutnak több fátylon is, és közelednek az igazsághoz. Én ezt egyszerűen intellektuális prostitúciónak nevezem - az Egyetemes Igazság értékesítése, az értéktelen káosz-főzelékkel szemben. Nagyon sok tehetséges értelmiségit elcsábított a gazdagság, a hírnév és a társadalmi felemelkedés aranyozott csillogása.
Tiszteletteljes elismeréssel, amit most kifejezek Don Harkins felé, következzék a kilenc fátyol;

Az első fátyol

Mikor tíz százalékát áttörjük az első fátyolnak, a politika világában találjuk magunkat. Aktív résztvevőkként szavazni fogunk és véleményt fogunk formálni. Véleményünket a körülöttünk lévő világ fogja kialakítani; elfogadjuk a közoktatás szabályait, hogy a kormányzati tisztviselők, média személyiségek és más "szakavatottak" a hatóság elsődleges hangjai.

A második fátyol

A második fátyol áttörésével felfedezhetjük a történelem világát, az ember és a kormány közötti kapcsolatot, az ön-kormányzat jelentését az alkotmány, és a közjogon keresztül.

A harmadik fátyol

Közülük tíz százalék jut át a második fátylon, előbb-utóbb sikerül a harmadikat is áttörni, és meggyőződhet arról, hogyan használták ki a világ erőforrásait, beleértve az embereket, az őket irányító rendkívül gazdag és nagy hatalmú családok, akiknek a régi világból áthozott óriási vagyontárgyaik vannak, s modern kizsákmányoló stratégiákra alapozták az egész jelenleg eladósodott világgazdaságot.

A negyedik fátyol

Az a tíz százalék, aki áttöri a negyedik fátylat, felfedezi az az Illuminátusokat, a szabadkőműveseket, és a többi titkos társaságot. Ezek a titkos társaságok szimbólumokat használnak, szertartásokat hajtanak végre, melyeket áthat a több generáción keresztül megőrzött rejtett tudás, ami az átlagembereket a Föld legrégebbi vérvonalainak politikai, gazdasági és spirituális béklyójában tartja.

Az ötödik fátyol

Az a tíz százalék, aki továbbhaladva áttöri az ötödik fátylat szembesül a ténnyel, hogy a hogy a titkos társaságok olyan fejlett technológiával rendelkeznek, melyben az időutazásnak, a csillagközi kommunikációnak nincsenek akadályai és az emberek tetteinek ellenőrzését a tagok olyan fesztelenül hajtják végre, mint mikor mi megmondjuk a gyermekeinknek, hogy vége a napnak, itt az ideje az alvásnak.
E fejlett technológia akár olyan szintetikus életformákat hozhat létre, mint az ember arra törekedve, hogy kiszorítsa Istent.

A hatodik fátyol

Tíz százalék fogja közülünk áttörni a hatodik fátylat, ahol a sárkányok, hüllők és idegenek, akikre, úgy gondolunk, mint gyerekkori irodalmak kitalált szörnyei, valójában igaziak és a negyedik fátyolban megismert titkos társaságok mögötti erők tényleges irányítói.

A hetedik fátyol

Az a tíz százalék, aki áttöri a hetedik fátylat, a fraktálgeometria hihetetlen világát és a számok egyetemes törvényét teljesen mértékben megérti és magáévá teheti. Az egész univerzum teremtő ereje, megjelenik numerikus kódképletekbe és sorozatokba, beleértve a idő, tér, párhuzamos univerzumok szövedékét, és minden titokhoz teljes hozzáférést kap.

Azokat, akiknek értelmi szintje lehetővé teszi, hogy áttörjék a hetedik fátylat, gyakran megadják magukat, elcsábítja őket az uralkodó elit által kínált hatalmas vagyon ígérete.

A nyolcadik fátyol

Áttörve a nyolcadik fátylat megmutatkozik Isten és a Szeretet néven ismert szeplőtelen energia, ami, mint tiszta életerő van jelen minden élőlényben - a kettő egy és ugyanaz. Nagyon mély alázatra van szükség e fátyol áttöréséhez.

A kilencedik fátyol

A kilencedik fátyol áttörése azt jelenti, hogy tökéletesíteni kell azt a tiszta energiát, amit szeretetként ismerünk, ami által valóban egyé válunk Istennel és az Ő formuláival. E tiszta energia tökéletesítésével teljes mértékben elsajátítjuk a könyörületességet és ezzel elnyerjük az áldozat, halál, és a megváltás egyetemes céljának teljes megértését; életünk beteljesedik, és a világot egy ártatlan gyerek szemein keresztül szemléljük, a nyolcadik fátyol mögött meglelt tiszta Szeretetből született mély bölcsességgel.

Gondolj bele: Ha ez az elmélet helyes, csak mintegy 70.000 ember él a Földön, aki képes volt áttörni a hatodik fátylat. Milyen elképesztő irónia!

Azoknak, akik leragadtak az 1-5 fátyol között, nincs más választásuk, mint veszélyes elmebetegnek bélyegezni azokat, akik feltörték az azon túli fátylakat!

Minden egyes fátyol áttörésével, az exponenciálisan csökkenő, egyre inkább megvilágosodott embereket őrültnek tekintik az exponenciálisan növekvő, egyre kevésbé megvilágosult tömegek.

Ami még ironikusabb, hogy minél inkább próbálja elmagyarázni egy hatodik, vagy azon túl-látó egyén a fátyol mögötti tartalmat, azok, akiknek ez nem sikerült, annál inkább örültnek tekintik. Ennek igazsága magától értetődő. Ahogy Anthony De Mello mondja;

"Hogy tudna valaki az óceánról mesélni a kútban lakó békának, vagy az isteniről beszélni azoknak, akik beszűkítik magukat saját fogalmaikba?"

Sőt, az uralkodó elit, olyan intézményeket hoz létre és finanszíroz, mint például a tiszteletre méltó "Southern Poverty Law Center" is, (amerikai nonprofit jogi érdekvédelmi szervezet) hogy aztán nagyon eredményesen "gyűlöletkeltőknek" és a "terroristáknak" bélyegezzék a felébredt egyéneket.

Ellenségünk az állam

Az első két fátyol között találjuk a nép túlnyomó többségét. Ők az állam eszközei: a második fátylasok a hiszékeny szavazók, kinek a tudatlansága igazolja olyan politikusok tetteit, akik több millió első fátylast küldenek idegen földre ágyútöltelékként meghalni - ezek olyan összetett állomásai életüknek, ahol egyszerűen elhiszik, hogy a hatalmi elit öncélú machinációi nemzetbiztonsági ügy, amiért érdemes meghalni.

Harmadik, negyedik, ötödik és hatodik fátylasok az állam tehertételeit növelők, mivel csökkenő képességeikkel, már nem lehet őket eszközként felhasználni a hatalmi elit vagyonának és hatalmának megszilárdításához. Ami közös ezekbe az emberekbe az, hogy minden egyes fátyol áttörésével feláldozzák baráti és családi kapcsolataik nagy részét, ahogy szakmai karrierjüket és személyes szabadságukat is.

Albert Jay Nock (1870-1945), a szerző a “Ellenségünk az állam" szerzője (1935), elmagyarázta, mi történik azokkal, akik megtalálják és áttörik az utolsó két fátylat;

"Mi volt a legjobb, amit az állam kitalált, mikor szembekerült egy aktuális Szókratésszel, és egy aktuális Jézussal? Minden ok nélkül megmérgezni az egyiket, keresztre feszíteni a másikat, mert szinte elviselhetetlenül kínos, hogy életben maradhassanak."

Végkövetkeztetések

Ahogy Don Harkins- írta: És most már tudjuk azt, hogy honfitársaink nem azért olyan elkötelezettek az életük mellett, mert “nem akarják látni" a rabszolgaságuk és kizsákmányolásuk mechanizmusait. Ők egyszerűen "képtelenek látni", ahogyan én sem tudom látni, hogy mi van, egy összehúzott függöny túlsó oldalán. Ennek az esszének háromszoros célja van:

1. Segíteni egy csomó embernek az említett fátylakat megérteni, hogy miért van az, hogy a tömegeknek nincs más választásuk, minthogy a tisztánlátást őrültségnek értelmezzék.

2. Segíteni megérteni az első és a második fátyol között élő embereknek, az hogy élnek, hogy lélegeznek és gondolkodnak, még csak a kezdet és;

3. Megmutatni az embereknek, hogy életük legnagyobb kalandja a következő fátyol mögött van, mert ez csak az egyik kisebb fátyol, ami köztük és Isten (azaz, a legmagasabb vibráció) között van.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: fraktálgeometria, kizsákmányolásuk, ágyútöltelékként, szisztematikusan, világversenyekre, nemzetbiztonsági, világgazdaságot, exponenciálisan, kommunikációnak, megvilágosodott, illuminátusokat, létfenntartáson, figyelemreméltó, tiszteletteljes, gyermekeinknek, tanítványainak, rabszolgaságuk, megállapításra, rabszolgasorba, prostitúciónak, tökéletesíteni, intellektuális, elméleteseknek, képességeikkel, technológiával, résztvevőkként, terroristáknak, kölyökcsapatok, vagyontárgyaik, felfedezhetjük, megtapasztalás, mechanizmusait, szertartásokat, átlagembereket, elkötelezettek, szabadságukat, emberi lélek, pillantást erre, kilenc egyenletre, történelem összes, kilenc fátyol, ókori misztérium, élet ismételt, kilenc értelmi, hatalmas Sudoku, emberi megtapasztalás, maga helye, egyik definíciója, matematikai hálózatnak, igazság szabadokká, emberek miért, legjobb választ, Igazság Hídján, Názáreti Jézus, Egyetemes Igazság, Ahogy Anthony De Mello, Southern Poverty Law Center”, Albert Jay Nock, Ahogy Don Harkins-,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.19. 22:12 Líbia - Merkel: a résztvevők megállapodtak a fegyverembargó betartásában
01.19. 22:02 IHRA: hangsúlyt kell fektetni a nácizmus és a fasizmus áldozatainak emlékén...
01.19. 21:31 Major és Péni is kiemelkedően lőtt az utolsó Eb-válogatón
01.19. 21:11 Az Otthonunk Szentmiklós Egyesület jelöltjét választották önkormányzati kép...
01.19. 21:01 A korábbi polgármester nyerte az időközi választást Gyulajon
01.19. 20:42 Ukrán repülő - Kijev: nehéz tárgyalások zajlanak Iránnal a feketedobozok át...
01.19. 20:42 Csenár Mátyás József lett a Győr-Moson-Sopron megyei Szakony polgármestere
01.19. 20:41 Újraválasztották a korábbi polgármestert a Vas megyei Döröskén
01.19. 20:22 Erdő Péter: a keresztények egységéhez kevés az emberi erőfeszítés
01.19. 20:21 Férfi kézilabda Eb - Továbbra is százszázalékos a norvég válogatott
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Hi hi hi  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Apám árnyéka  A mérgező emberek  Kellemes délutánt kívánok!  Tündérkés torta  Belém torony Portugáliában  Szép francia kép  Szèp napot kívánok!  Facebookon kaptam  Havas fenyő  Alvó cica  Macika  Minden lehetséges annak aki hi...  Téli kép  A nap képe.......  Évközi 2. vasárnap 01.19  Rózsaszín rózsa  Posertube  Deres környezetben a Máriagyűd...  Athena Pronania templom Görögo...  Virágos torta  Moldova György: Lefelé a lejtő...  Keresd és vedd észre a csodáka...  Egy tál cseresznye  Édi a kis huncut  Kék rózsa  Nők bundában  Csendéletek  Kaffka Margit : Nem hiszek  Fehér rózsák  Szép estét kedves látogatóimna...  Katica  Cser Zoltán est /1950-2002/ a ...  Szép téli, havas napokat! Elvé...  Macika  A mindennaposban is látni tudj...  Évközi 2. vasárnap 01.19 Csíks...  Alvó baby  Imádság  Facebookon kaptam  5 táplálék, amely felgyorsítja...  Deres környezetben a Máriagyűd...  Posertube  "Ma ahogyan a mosógépbe tettem...  Png rózsa  Moldova György: Lefelé a lejtő...  Telefon fából  Téli kép  Aprórózsás torta  A jós azt felelte  Haiku  Téli kép  Téli gif képek  Facebookon kaptam  Ilyen is van  Bereményi Géza kapta idén a Kö...  Mese torta  Orazio Vecchi - Néked zeng ez ...  Alvó cica  Mese torta  Facebookon kaptam  Kék rózsa  Téli este  A Természet őszinte barát  Téli kép  A szőlőmunkások példázata  EGY NŐNEK KELL, HOGY LEGYEN...  Facebookon kaptam  Fatörzs gyertyák  Keresd és vedd észre a csodáka...  A kvercetin és a vírusfertőzés...  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Facebookon kaptam  Szentmise a Sziklatemplomból &...  Létem  Minyon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Téli kép  Virágos torta  Alvó baby  Tengerpart  Facebookon kaptam  Téli kép  Esti képek  Okosan és bölcsen  Telefon fából  Szép estét  Hi hi hi  Gyógyítás mézzel  9. parancsról szóló elmélkedés...  Készüljünk együtt testben és l...  Belém torony Portugáliában  Alvó nő  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nők bundában 
Bejegyzés Címkék
emberi lélek, pillantást erre, kilenc egyenletre, történelem összes, kilenc fátyol, ókori misztérium, élet ismételt, kilenc értelmi, hatalmas Sudoku, emberi megtapasztalás, maga helye, egyik definíciója, matematikai hálózatnak, igazság szabadokká, emberek miért, legjobb választ, elmúlt években, emberek túlnyomó, legtöbb ember, kollektív rabszolgasorba, megállapításra jutottunk, olyan virtuális, színes címkéket, füleikbe tűztek, eltűnő szabadságukat, hatalmi-elit vezetése, kiszűrési folyamat, egyik legjobb, adott sportban, profi sportolók, októberi világversenyekre, első fátyol, létfenntartáson kívül, egész emberiség, első fátylat, kilenc fátylat, hatalmi elit, értéktelen káosz-főzelékkel, társadalmi felemelkedés, első fátyolnak, politika világában, körülöttünk lévő, közoktatás szabályait, kormányzati tisztviselők, hatóság elsődleges, második fátyol, történelem világát, kormány közötti, ön-kormányzat jelentését, közjogon keresztül, harmadik fátyol, második fátylon, világ erőforrásait, őket irányító, régi világból, egész jelenleg, negyedik fátyol, negyedik fátylat, többi titkos, titkos társaságok, több generáción, ötödik fátyol, ötödik fátylat, csillagközi kommunikációnak, emberek tetteinek, tagok olyan, ember arra, hatodik fátyol, hatodik fátylat, negyedik fátyolban, hetedik fátyol, hetedik fátylat, fraktálgeometria hihetetlen, számok egyetemes, egész univerzum, uralkodó elit, nyolcadik fátyol, nyolcadik fátylat, kilencedik fátyol, tiszta energiát, megváltás egyetemes, ártatlan gyerek, elmélet helyes, azon túli, exponenciálisan csökkenő, exponenciálisan növekvő, fátyol mögötti, óceánról mesélni, kútban lakó, isteniről beszélni, tiszteletre méltó, felébredt egyéneket, állam eszközei, második fátylasok, hiszékeny szavazók, tudatlansága igazolja, állam tehertételeit, állam kitalált, aktuális Szókratésszel, aktuális Jézussal, életük mellett, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 32
  • e Hét: 953
  • e Hónap: 15262
  • e Év: 15262
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.