Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
David Icke: A világ a fejedben van
  2018-05-17 08:37:07, csütörtök
 
  David Icke: A világ a fejedben van





Fel sem tudjuk fogni, mi történik a világban vagy az életünkben, míg meg nem értjük a valóságnak legalább az alapjait. - Mi a valóság? - Kik vagyunk? - Hol vagyunk? - Honnan jöttünk? Milyen kevés ember teszi fel ezeket a kérdéseket ahhoz képest, hogy hányan kérdezik meg, mikor kezdődik a show-műsor vagy a focimeccs. Döbbenetesen sokan vannak, akiket annyira elbűvöl az öt érzékszervnek szánt film, hogy úgy élik életüket, mint a molylepkék. Tágra nyílt szemmel, a fénybe bámulva sohasem veszik észre a fickót a légycsapóval, aki hátulról odalopakodik, hogy bumm, agyoncsapja őket. Ilyen állapotban vannak az emberek évezredek, vagy még régebb óta. A legtöbb ember, ha az Életről és a Világról kérdezed, valószínűleg vagy abból a vallásból fog idézni, amelynek hitére programozták, vagy a tudományos tantételekből. De a vallások az elme börtönei - igen, mindegyik, még a ,,megvilágosultak" is, mint a buddhizmus.
Hogyan leszel ,,spirituáliabb" egy borotvált fejtől? Vagy hogy teszik ezt a szikhek azzal, hogy egyáltalán nem vágják a hajukat? A new age a maga módján szintén vallás, míg ugyanakkor elutasítja a vallást. Miért akarná egy vallás elmondani neked az igazat a valóságról, amikor túlélni csak úgy tud, ha te nem tudod ezt az igazságot. A csuhásoknak megfelelő dogmát adják el neked, ily módon tartva téged a tudatlanság állapotában. Akik eléggé éberek ahhoz, hogy lássák, kik és mik is vagyunk valójában, sohasem követnek egyetlen vallást sem.
Ez az ok és okozat egy esete. ,,Hahó! - Rémes hírek, püspök, rabbi, imám, guru - az emberek többé már nem ostobák, és a kasszafiókok már nem csengenek". - Ok és okozat.
De a tudomány fő áramlata biztosan tud nekünk beszélni a valóságról és arról, hogyan lépünk vele kölcsönhatásba. Úgy értem, hogy ők tudósok, így éles elméjűek kell, hogy legyenek. Valójában ez nem ok és okozat. Amit tudománynak nevezünk, az egy sereg különböző diszciplína, amelyek ritkán kapcsolódnak egymáshoz, emellett anyagi támogatásért és elismerésért versenyeznek. Különböző pontokra fókuszálnak, de sohasem kötik össze azokat.
A tudósokról kialakult az a kép, hogy nagy tudásúak, de legtöbbjük sokat tud kevés dologról, és ha azt a keveset sem kapcsolják össze, sohasem látjuk meg a nagyobb, az egész képet. Van egy daloskönyvük is, amit úgy hívnak, hogy ,,tudományos konszenzus", amitől a legtöbben nem mernek eltérni attól való félelmükben, hogy elvesztik az anyagi támogatást, állásukat és megszerzett tekintélyüket. A legtöbb tudós azon dolgozik, hogy új technológiát, gyógyszert, élelmiszer-adalékot és ezekhez hasonlókat hozzon létre - nem kutatják a valóság természetét. Túlnyomó többségük követője és hirdetője a tudománynak nevezett vallásnak, amely - mint minden vallás - ráerőszakolt dogmákon alapszik, amelyeket tiszteletben kell tartani. A tudomány a new agehez hasonlóan olyan vallás, amely elutasítja a vallást.
Ennek a tudománynak leghangosabb hirdetője, aki jeleskedik az alternatív gyógyítás és az alternatív univerzum-magyarázatok elítélésében és nevetségessé tételében, egy Richard Dawkins nevű pasas Nagy-Britanniából. A Dogma Dawkins megfelelőbb név volna.
De hékás, ő az Oxford Egyetem professzora! Bizonyára éléselméjű, és rendkívül intelligens, ugye? - Nos, láttam őt munkában egészen közelről, és, hm.., hogy is mondjam? Mondjuk azt, hogy az én tapasztalatom, nem ez. Dogma Dawkins olyan ember, aki nagyon betegnek néz ki, bár jól érzi magát bőrében, vallása meghatározó alakja, sőt hittérítője, bár tudomány-vallása ugyanannyira dogmatikus és tudatlan, mint a többi vallás, amikor az ,,Élet" megmagyarázására kerül sor.
A Dogma Dawkins mentalitásúak ugyanúgy az elme börtönében élnek, mint minden vallási fanatikus. A főáramlatú tudomány egy vicc. Vannak igazi tudósok, akik az igazságot és a valódi megértést keresik, nem vonzzák őket a rangok és a nagy cégek-címkézte támogatások; a fő áramlaton kívül dolgoznak, különben elfojtanák az igazi kutatás iránti életörömüket. Amit tudománynak nevezünk, az súlyosan manipulált és ellenőrzött, és sohasem fogja számunkra feltárni a valóságról az igazságot, mivel a nem utolsósorban anyagi támogatás eszközeivel manipulálók és ellenőrzők nem akarják, hogy tudjuk, kik vagyunk, hol vagyunk és honnan jöttünk. Ez a tudatlanság végül is az emberek ellenőrzésének fő eszköze.
A globális titkostársasághálózatok belső szentélyeiben lévők ismerik a valóság igaz természetét, és azt is, hogy hogyan hatunk kölcsönösen egymásra. Hatalmuk elenyészne, ha a célközönség is rendelkezne ezzel a tudással. A Rejtett Kéz nem éri be kevesebbel, mint hogy távol tartson minket annak megismerésétől, hogy kik vagyunk, hol vagyunk. Így ellenőrzése alatt kell tartania a tudományt, és el kell nyomnia minden igazi tudományos kutatást.
Szerte a világon van már több ezer főáramlatú televíziós csatornánk, de hány olyan programot láthatunk, amely a valóságot vizsgálja, túl a vallás és tudomány normáin, vagy egyáltalán olyat, ami kutatja a valóságot? Akár egyet is aligha! De a globális média ugyanazon családok klikkjei és a titkos társaságok tulajdonában van, akik kézben tartják vagy irányítják a tudományt, vallást, politikát, bankrendszert és a nagyobb részvénytársaságokat.
Az a tény, hogy a valósággal foglalkozó eszmecsere a médiából majdnem teljesen hiányzik, mond nekünk valami nagyon mélységeset arról, hogy milyen elszántan akarnak minket tudatlanságban tartani a megértés e legalapvetőbb területén, amiből minden más következik.

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: megmagyarázására, megvilágosultak, megismerésétől, tudatlanságban, kölcsönhatásba, ellenőrzésének, szentélyeiben, legalapvetőbb, érzékszervnek, spirituáliabb, tekintélyüket, bankrendszert, tapasztalatom, tantételekből, mentalitásúak, britanniából, légycsapóval, programozták, odalopakodik, technológiát, döbbenetesen, ráerőszakolt, kasszafiókok, tiszteletben, ugyanannyira, kapcsolódnak, életörömüket, magyarázatok, támogatásért, daloskönyvük, utolsósorban, tulajdonában, leghangosabb, valószínűleg, versenyeznek, elismerésért, világban vagy, valóságnak legalább, kérdéseket ahhoz, show-műsor vagy, fénybe bámulva, emberek évezredek, legtöbb ember, tudományos tantételekből, elme börtönei, borotvált fejtől, szikhek azzal, maga módján, vallás elmondani, csuhásoknak megfelelő, tudatlanság állapotában, emberek többé, David Icke, Richard Dawkins, Dogma Dawkins, Oxford Egyetem, Rejtett Kéz,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Alvó cicák  Szívem tiéd  Hazára minden embernek szükség...  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Alázat  A másik dolog,  Mi lenne ha  Julian Brass gondolata  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Radikális szeretet  Alázat  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Egy lelki imádság  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam  A boldog családok mind hasonló...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Neked tudnod kell  Popper Péter szavai  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Nagyi telefonál  képre írva  Png kutya  Kövesd a cowboyt!  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Bounty krémes  Albert Einstein gondolata  Soha ne kedvezz...  Paul David Tripp Április 20  Nagyi telefonál  Idő  Facebookon kaptam  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Hiányzik  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Reménység és erő Krisztustól e...  képre írva  Facebookon kaptam  Kerüld el az evangélium örömén...  Alázat  Albert Einstein gondolata  Paul David Tripp Április 19  Neked tudnod kell  Sokan azt tartják  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A sors  Alázat  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Gonosz démon-álarc  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Nem számIt  Makszim Gorkij gondolata  Jó éjszakát  Nevem  Bertolt Brecht -től idézet  Egy hatékony szolga  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Idő  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Minden harmadik... 
Bejegyzés Címkék
világban vagy, valóságnak legalább, kérdéseket ahhoz, show-műsor vagy, fénybe bámulva, emberek évezredek, legtöbb ember, tudományos tantételekből, elme börtönei, borotvált fejtől, szikhek azzal, maga módján, vallás elmondani, csuhásoknak megfelelő, tudatlanság állapotában, emberek többé, tudósokról kialakult, egész képet, anyagi támogatást, legtöbb tudós, valóság természetét, tudománynak nevezett, tudománynak leghangosabb, alternatív gyógyítás, többi vallás, elme börtönében, főáramlatú tudomány, valódi megértést, nagy cégek-címkézte, igazi kutatás, súlyosan manipulált, tudatlanság végül, emberek ellenőrzésének, valóság igaz, valóságot vizsgálja, globális média, titkos társaságok, valósággal foglalkozó, médiából majdnem, megmagyarázására, megvilágosultak, megismerésétől, tudatlanságban, kölcsönhatásba, ellenőrzésének, szentélyeiben, legalapvetőbb, érzékszervnek, spirituáliabb, tekintélyüket, bankrendszert, tapasztalatom, tantételekből, mentalitásúak, britanniából, légycsapóval, programozták, odalopakodik, technológiát, döbbenetesen, ráerőszakolt, kasszafiókok, tiszteletben, ugyanannyira, kapcsolódnak, életörömüket, magyarázatok, támogatásért, daloskönyvük, utolsósorban, tulajdonában, leghangosabb, valószínűleg, versenyeznek, elismerésért, elítélésében, nevetségessé, állapotában, tudatlanság, megfelelőbb, természetét, mélységeset, agyoncsapja, tudománynak, manipulálók, eszközeivel, ellenőrzött, támogatások, intelligens, csuhásoknak, meghatározó, hittérítője, professzora, kölcsönösen, fókuszálnak, rendelkezne, megszerzett, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1486
  • e Hét: 3319
  • e Hónap: 11854
  • e Év: 59447
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.