Belépés
sz719eszter.blog.xfree.hu
A megbocsátás az az illat, melyet az ibolya hint arra a cipősarokra, amely eltapossa őt. Mark Twain Szuromi Eszter
2016.01.01
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
David Icke – Testünk és a holografikus valóság 1.rész
  2018-05-21 12:38:41, hétfő
 
  David Icke - Testünk és a holografikus valóság 1.rész





Teljesen más nézőpontból tekintünk az emberi testre és annak egészségére, amint felismerjük, hogy a valóság illuzórikus, és minden szilárdnak tűnő csak egy 3D látszatát adó hologram.

Az "üres" atomokból nem épülhet szilárd fal, és ugyanez igaz az emberi ,,testre" is. Testünk egy frekvenciamező, amit a DNS-nek és RNS-nek hívott másik frekvenciamezők dekódolnak, bontanak ki hologrammá. Testünk hologram modellje megmagyaráz sok látszólagos rejtélyt is, nem utolsósorban az úgynevezett alternatív vagy kiegészítő gyógyászatot.

Hogyan képes a reflexológia és az akupunktúra a többi szervvel és testi funkcióval kapcsolatban álló pontokat találni a testen? Hogy-hogy egy pont masszírozásával vagy tűszúrásos ingerlésével a lábon, kézen vagy fülön hatni lehet a májra, a gyomorra vagy a szívre?

Badarságnak hangzik, ha elfogadod az emberi test felépítésének hivatalos magyarázatát, de tökéletesen érthetővé válik a test hologram modelljéből kiindulva.

Emlékezz: a hologram egyik meglepő tulajdonsága, hogy minden egyes része a nagy egész kisebb változata.

Ebből a nézőpontból már egyáltalán nem furcsa, hogy az egész test fellelhető a talpon, kézen vagy a fülön; ennek így kell lennie, ha a test egy hologram.

Egy egész testet lehet kinöveszteni egyetlen sejtből, mert minden sejt az egész egy kisebb változata, és tartalmazza az egész összes információját. Egy másik szinten a test olyan, mint a Föld, a Naprendszer és a Világmindenség egy kisebb - a mi valóság-fogalmunk szerint kisebb - változata.

Ezek az égitestek szintén számítógép programok, tudattal vagy anélkül futva, az általam Mátrixnak nevezett szuperhologram kisebb kifejeződései. Az emberi agynak eszerint a Mátrix "agy", vagyis a központi feldolgozó egység egy változatának kell lennie. A tenyérjóslás is ugyanezen az elven alapul, mert a tenyér is a test egy kisebb kiadása, de a hologafikus szemlélet ennél jóval kiterjedtebb.

A tenyér, a talp, a fül minden része magában hordozza a teljes egészet, ahogy a tenyér minden része, és azok részei is, le egészen a sejtig, az atomig, az elektronokig. Mind holografikus kivetítések egy frekvenciamezőből vagy interferencia mintából. Ez nem jelent kevesebbet, minthogy kihatással vagyunk a szuperhologramra mindennel, amit hiszünk, gondolunk, vagy teszünk, ugyanúgy, ahogy a reflexológus képes kihatni az egész testre annak "részein" keresztül.

Ahogy tudati fejlődésed haladtával egyenként átalakítod belső félelmeidet szeretetté, az egyénben végbemenő változás megmutatkozik a Mátrix szintjén is.

Ez az, ahogy a szeretet képes a Mátrix valóságát befolyásolni, és egy ponton felváltani a félelem uralmát.

2004 nyarán ezeket az alapelveket magamon tapasztaltam, amikor Hawaiira hívtak előadást tartani. Nos, valakinek azt is meg kell tennie, nem? Az utazás előtt hetekig elég vacakul voltam. Erősen fájt a gerincem, különösen a nyakam, s a fájdalom a megérkezésem utáni napokban szinte az elviselhetetlenségig fokozódott.

Bármibe fogtam, kínszenvedés volt. Még a párnámra ereszkedésről is, vagy attól, hogy keresztül hajtottam egy kis kátyún az úton - ordítani tudtam volna. Szerencsére már az előadásomat megelőzően három héttel Hawaiira érkeztem, így volt elegendő időm segítség után nézni.

Vicces, hogy annak idején hónapokig mondogattam: az az érzésem. Hawaii-on jelentős gyógyulásban lesz részem, és hála az égnek, így is lett. Maui szigetén időztem, amikor egy reggel azzal az elsöprő bizonyossággal ébredtem, hogy el kell utaznom Hawaii Big Island nevű szigetére, ami csak egy ugrás repülővel Maui-tól.

Még a sugallattól kábán ücsörögtem az ágyam szélén, amikor Pam robbant be az ajtón és újságolja vidáman: most kaptunk egy e-mailt, amiben egy barátunk felajánlja, költözzünk Big Island-i házukba, amíg itt vagyunk Hawaii-on. Ez volt az első a gyógyulásomhoz vezető számos szinkronicitás (véletlen egybeesés - a szerk.) közül.

Miután beköltöztünk barátaink házába, másnapra a nyakam ész gerincem állapota annyira leromlott, hogy kétségbeesésemben enyhülést keresve elvonszoltam magam egy csontkovácshoz. Ez a fickó egy átlag csontkovácsnál sokkal felvilágosodottabb volt, a gerincropogtatás bölcsességének csak kis részét képezte. Első találkozásunkkor végigmért, és egyből azt javasolta, hogy vessem magam alá egy vastagbéltisztításnak is, ami annyi, hogy feldugnak egy csövet a seggedbe, hogy szó szerint kimossák belőled a szart.

Sajnálatát fejezte ki, hogy épp lecsúsztam egy pont most kezdődött vastagbél tisztítási programról, alig néhány mérföldnyire. Amikor felhívtuk a szervezőket, kiderült, hogy ketten visszamondták így lett hely Pammek és nekem, hogy bekapcsolódjunk egy nappal a többiek után. A vastagbél tisztítás és a csontkovácsolás is testem holografikus természetére alapozott.

A legtöbb vastagbél tisztítás ..piff-puff "köszönöm, asszonyom vagy uram". Dugd föl nyisd ki, víz be, szar ki, fúúúj, na viszlát, kérem a következőt. A legjobbak gyengéden teszik mindezt, eltart több napig is - az én esetemben tizenegyig - míg a vastagbél mind mélyebb és mélyebb szakaszaiból kitakarítják a felhalmozódott trutyit.

Nem értek ahhoz, hogy mi jött ki, de annyit mondhatok, hogy

jobb helye van kint, mint bent.

Megkíméllek a részletektől, bár el tudom képzelni, hogy furdal a kíváncsiság. Ámbár megemlítenék egy általános problémát: egyfajta nyálka a vastagbél falán, ami akadályozza a tápanyagok felszívódását. Abban az állapotban akármennyi jó kaját is eszel a test nem sok tápanyaghoz jut belőle, megy a vécébe.

Ahogy feküdtem ott, miközben a víz békésen csordogált ki és be egy ábrát nézegettem mellettem a falon, ami bemutatta, hogy a vastagbél melyik szakasza a test melyik részéhez kapcsolódik.. A mindennapos kétórás kezelések folyamán a víz egyre mélyebben fekvő vastagbél szakaszokat mosott ki. Általános egészségi állapotom már az első napokban javulni kezdett, a gerincem és a nyakam fájdalma is drámaian csökkent, amint a tisztítás elérte a test e részével kapcsolatos bélszakaszt.

A tizenegyedik nap végére elmondhattam, hogy évek óta nem voltam ilyen jól, és a gerincemből valamint a nyakamból gyakorlatilag elillant a fájdalom. Ezalatt jártam a csontkovácshoz is. Eleinte szinte hozzám sem tudott nyúlni, olyan fájdalmaim voltak, és utólagos bevallása szerint nem látott még súlyosabb esetet nálam.

De ahogy a vastagbéltisztítás kifejtette áldásos hatását, egyre inkább Ő is hozzá tudott járulni a gerincem és nyakam szabaddá tételéhez. Kezelőjében egy másik ábra lógott, ez esetben a gerinc szakaszainak kapcsolatát mutatva a szervekkel és testrészekkel.

Az egyik kezelés előtt a csontkovács megemlítette, hogy lehet, hogy az elkövetkező gerincmozgatás felkavarja az érzelmeimet, mert a gerinc azon része, amivel foglalkozni készült, az érzelmekkel is kapcsolatban áll. Hát bizony, amikor roppantott egyet azon a bizonyos csigolyán, sírva fakadtam, bár fogalmam nem volt, hogy miféle érzelem váltotta ki.

A vastagbéltisztítás is érzelmi, sőt spirituális élmény volt. A test-hologramban minden kapcsolódik minden mással, mert minden minden más is egyben - egy-ben.

Amikor félelmet érzünk, egyfajta idegesség jelenik meg a vastagbelünkben, azt is szoktuk mondani, hogy "összeszarjuk magunkat a félelemtől", vagy hogy "belénk fagy a szar a félelemtől".

Ez utóbbi igen helyénvaló, mert ahogy a víz kimossa a feldolgozatlan, lerakódott, "belénk fagyott" fizikai szart, úgy a feldolgozatlan érzelmi szar is felszabadul.

A fizikai dolgok mindig az érzelmi és mentális dolgokat tükrözik, mert ugyanazon DNS kommunikációs hálózat, ugyanazon hologram kifejeződései.

Van egy pont a tisztítás során, ami a vastagbél májat képviselő szakaszára koncentrál, és ez egybeesik egy másik folyamattal, amikor az előző este megivott főzet a májat közvetlenül tisztítja.

Ez fizikailag és érzelmileg is nagyon heves reakciókat válthat ki, mert a máj a felelős a méreganyagok kiválasztásáért és a harag helyeként is ismert. Bár minden visszatükröződik mindenben, az egyes szervek mégis bizonyos dolgokra szakosodtak. Például az egész test egy DNS számítógépes rendszer, ami fogadja és továbbítja az információkat, de az agy a kommunikációs forgalomra szakosodott központi feldolgozó egység.

A máj a méreganyag-kiválasztó szakmunkás, és ebbe beletartozik egy - érzelmi méreganyag, a harag is. Az epehólyag, a máj része termeli az epét, és amikor valaki mérges, akkor azt mondjuk rá, hogy "elönti az epe".

Mindennapi kifejezéseink közül sok szó szerinti jelképes igazságot fejeznek ki anélkül, hogy tudnánk róla.

A máj a vastagbélbe ömleszti a méreganyagokat, hogy eltávozzanak, de amikor a vastagbél működése gátolt, vagy amikor a test erősen mérgezett, akkor a méreg mennyisége meghaladja a kiválasztó képességét. A máj ezt úgy oldja meg, hogy kis ,,köveket" hoz létre megkeményedett epéből vagy ásványi anyagokból. amivel elzárja a véredényeket, hogy megakadályozza a mérgek visszajutását a véráramba.

Ahogy az áramló vér mennyisége lecsökken, a test túlélő programja a törzs védelmének ad elsődlegességét, így a végtagok az optimális vérellátás híján éheznek, ami több lehetséges következménnyel is jár. Amint a vastagbél kitisztul, a máj újra képes megszabadulni a méreganyagoktól,néha több ezer ilyen pici kövecske távozik ki a méreganyaggal együtt a testből.

Ez megtörtént velem és Pammel is. Az egészségbeli különbség elképesztő, nem beszélve a bőr ragyogásától, amit a véráram intenzívvé válása okoz. Barátaim nem hittek a szemüknek, mikor megláttak annyival jobban néztem ki. Pam évekig egy bőrbetegségben, a rozáceában szenvedett. amit a hagyományos orvoslás gyógyíthatatlannak tart, és szerinte csak folyamatos antibiotikum szedésével tartható kordában. Tünetei azonban a kúra folyamán eltűntek, mert a máj méreganyagai okozták.

Ha a méreganyag felhalmozódásával nem törődsz, főleg ha igen mérgező az életmódod, akkora egy idő után legyűri a májat és a test májelégtelenségben meghal.

A harag egyfajta érzelmi méreg ami fizikai mérget termel, mert a kettő egy és ugyanaz.

Amikor a májam kitisztult, a kövek és a méreganyagok eltávoztak, akkor a felgyülemlett haragom is eltűnt. Negyvennyolc órán át egy alig kontrollált, székdobálós-fajta dührohamot éltem át.

Ha komoly májtisztítást tervezel, zárd el a porcelánt! Nem győzöm hangsúlyozni, hogy az érzelmek, legyen az harag, depresszió vagy bármi, nem az úgynevezett hologramon túli tudatosság sajátja.

Az érzelmek a DNS által közvetített programozott reakciók. A szeretett az érzelem nem ugyanaz a dolog, az érzelem és az empátia sem. Több orvosság hatóanyagait is kapcsolatba hozták már a depresszióval, de hogyan képesek az orvosságok és a mérgek a Tudatosságot közvetlenül befolyásolni? Sehogy.

A DNS dekóder- rendszerére hatnak, és azon keresztül hozzák létre a depresszió érzését és más pszichológiai következményeket az érzelmi programban. Ez olyan, mint egy számítógépes üzemzavar.

Felhasznált irodalom: David Icke - Infinite Love Is the Only Truth: Everything Else Is Illusion

Forrás: Link
 
 
0 komment , kategória:  Égi üzenetek  
Címkék: találkozásunkkor, szuperhologramra, visszatükröződik, következményeket, gerincropogtatás, méreganyagoktól, elsődlegességét, vastagbelünkben, következménnyel, masszírozásával, frekvenciamezők, bekapcsolódjunk, csontkovácsolás, kiválasztásáért, szinkronicitás, feldolgozatlan, bölcsességének, bőrbetegségben, gyógyulásomhoz, méreganyagokat, világmindenség, megakadályozza, csontkovácshoz, felhalmozódott, frekvenciamező, bizonyossággal, gerincmozgatás, megkeményedett, csontkovácsnál, szuperhologram, kifejeződései, felgyülemlett, méreganyaggal, felépítésének, gyakorlatilag, testrészekkel, holografikus valóság, emberi testre, valóság illuzórikus, emberi „, úgynevezett alternatív, többi szervvel, pont masszírozásával, gyomorra vagy, emberi test, test hologram, hologram egyik, nagy egész, egész test, egész testet, kisebb változata, egész összes, David Icke, Hawaii Big Island, Infinite Love Is, Only Truth, Everything Else Is Illusion,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Alvó cica  A nagyhét eseményei  Kezdjük annak a megértésével,....  Boldog virágvasárnapot minden...  Figyeld meg az "én"-t  Sárkány  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  A pálma a győzelem és a diadal...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jézus amikor fölment a hegyre,...  Az eper flavonoidjainak gyógyh...  Nem látom őket  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  Az izmaink nem csak testmozgás...  Március 25. - Gyümölcsoltó Bol...  Nem látom őket  Holdszivárvány és Szent Elmo t...  Szép estét  Az időszakos böjt és a vérnyom...  képre írva  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  A pálma a győzelem és a diadal...  A pálma a győzelem és a diadal...  Paul David Tripp Március 27  A máj egészségét biztosító és ...  Galaktikus kapcsolat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  A pálma a győzelem és a diadal...  Facebookon kaptam  J. Donald Walters  Víz! Se ízed nincs, se színed,...  Facebookon kaptam  Öröknek hinni . . .  Öröknek hinni . . .  Szép estét  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Öreg nő sóhajt  Minden kedves látogatómnak sze...  képre írva  Facebookon kaptam  A jó kedv a világon  A nagy természet  Sok ember olyan,  képre írva  Úgy sajog ez a vad tavasz,  A haj állapotának javítása egy...  Facebookon kaptam  Szép estét  Soli Deo gloria  Facebookon kaptam Krisztinától  Virágvasárnap: az élet és a re...  Facebookon kaptam Krisztinától  Alvó kutyák  Facebookon kaptam  Maci az északi fény alatt  2004-es kivégzés után  Talppontok közérthetően  Szép estét kedves látogatóimna...  képre írva  Mire jók ?  Facebookon kaptam  Talppontok közérthetően  Alvó kutyák  Tedd őt foglyul, Uram  Öröknek hinni . . .  képre írva  Öröknek hinni . . .  Facebookon kaptam  Heltai Jenő: Március  Facebookon kaptam  A tavasz nem csak önmagában sz...  Tibeti harangvirág  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Tudd, hogy magától az élet soh...  Úgy sajog ez a vad tavasz,  A víz abszolút súlya nem számí...  Esti kép  Szép estét  Nagy Feró megmondta?  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy hét kihagyás  Soli Deo gloria  2004-es kivégzés után  Alvó kutyák  Az idegen országok éghajlata  képre írva  Leereszkedés és olvadás  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
holografikus valóság, emberi testre, valóság illuzórikus, emberi &#8222, úgynevezett alternatív, többi szervvel, pont masszírozásával, gyomorra vagy, emberi test, test hologram, hologram egyik, nagy egész, egész test, egész testet, kisebb változata, egész összes, másik szinten, test olyan, égitestek szintén, általam Mátrixnak, emberi agynak, központi feldolgozó, változatának kell, elven alapul, kisebb kiadása, hologafikus szemlélet, teljes egészet, tenyér minden, frekvenciamezőből vagy, szuperhologramra mindennel, reflexológus képes, egész testre, egyénben végbemenő, szeretet képes, ponton felváltani, félelem uralmát, alapelveket magamon, utazás előtt, megérkezésem utáni, párnámra ereszkedésről, előadásomat megelőzően, reggel azzal, elsöprő bizonyossággal, ugrás repülővel, sugallattól kábán, ágyam szélén, barátunk felajánlja, gyógyulásomhoz vezető, átlag csontkovácsnál, gerincropogtatás bölcsességének, pont most, többiek után, vastagbél tisztítás, legtöbb vastagbél, legjobbak gyengéden, vastagbél mind, felhalmozódott trutyit, általános problémát, vastagbél falán, tápanyagok felszívódását, állapotban akármennyi, ábrát nézegettem, vastagbél melyik, test melyik, mindennapos kétórás, első napokban, nyakam fájdalma, tisztítás elérte, gerincemből valamint, nyakamból gyakorlatilag, másik ábra, gerinc szakaszainak, egyik kezelés, csontkovács megemlítette, elkövetkező gerincmozgatás, gerinc azon, bizonyos csigolyán, test-hologramban minden, feldolgozatlan érzelmi, fizikai dolgok, tisztítás során, vastagbél májat, másik folyamattal, előző este, májat közvetlenül, méreganyagok kiválasztásáért, harag helyeként, egyes szervek, kommunikációs forgalomra, vastagbélbe ömleszti, vastagbél működése, test erősen, méreg mennyisége, kiválasztó képességét, mérgek visszajutását, test túlélő, törzs védelmének, optimális vérellátás, vastagbél kitisztul, méreganyaggal együtt, egészségbeli különbség, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 18436 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 390
  • e Hét: 1451
  • e Hónap: 6365
  • e Év: 46355
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.