Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Benne van a DNS-ben
  2011-10-26 11:03:47, szerda
 
   
  Üdvözletem, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól!

Néhányan úgy érzitek, hogy a testvéretek beszél most hozzátok, mivel ez a mai, ez egy tanítás napja. Ma érthetővé válik néhány, az elmúlt évben átadott komplex üzenet. Három dimenziós tulajdonságaiban fog megvilágosodni, mivel így tisztább nektek, mivel így taníthatóvá válik a szinkronicitáson keresztül. A szinkronicitás módszerével lineárissá válik, mert eljött az ideje, hogy az egész üzenet-csomag megmutatkozzék és elmesélhető legyen.

Mielőtt elkezdenénk a tanítást, szeretnék bejelenteni valamit. Áldott minden lélek, aki anélkül távozik innen, hogy bármi is megérintette volna. Áldott minden lélek, aki egy szót sem hisz el az itt elhangzottakból és aki vak marad az itt tanított fényre, mivel ugyanannyi angyal sétál ki vele innen, mint ahány veletek. Mert nem a rosszakról és jókról van szó, akik hisznek benne és akik nem. Egyszerűen az információ energiájáról van szó és az itt jelenlévők szabad választásáról. Valamennyieteket minden mértéken felül szeretünk, mert valamennyien Isten részei vagytok. Tudom, kik vannak jelen. Ismerem valamennyietek nevét ... a spirituális neveteket, melyet a fényben szoktunk dalolászni. Magasabb Énetek nevét.

Nos, hát én ugyan mennék előbbre a tanításban, de előbb egy információt meg kell osztanom közvetítő partneremmel, amit ő nem várt. Amit ma ebben a közvetítésben adunk át, azt a továbbiakban tanításként a jövő leckéiben is megkapjátok. Azt közlöm most társammal, de úgy, hogy most ti ezt mind halljátok, hogy fejlessze tovább a hallott tanításokat, úgy, hogy más is értesüljön róla és a továbbiakban ne legyen rejtett. Amikor egy ember tanít egy embert a 3D-ben, az messze kifizetődőbb annál, mint amit én tudnék nyújtani ebben a csatornázó állapotban. Ezért most belé töltöm a tudást, hogy tömören és tisztán taníthassa mindezt. Mai tanításunk tárgya az Akasa. Már céloztunk rá. Az információ morzsáit hintettük el róla. Utaltunk rá, hogy mit jelenthet ez és most szeretném feloldani a rejtvényt.

Említettük már régebben azt az energiát, ami veletek együtt jön be, ez pedig az Akasa. Hallhattátok már az 'Akasa Feljegyzések' kifejezést. Ez az Akasában rögzített dolgokra vonatkozik. Az Akasa definíció szerint egy olyan energia, ami jelképezi a minden, ami van -t, és mindennek a lehetőségét, ami lehet. A 3D-ben az 'Akasa Feljegyzések' egy archívum a végbement dolgokról. Ezzel együtt, ha nehezen magyarázhatóan is, de minden olyan dolog feljegyzését is jelenti, ami bár lehetséges volt, de nem teljesült.

Kétfajta Akasa Feljegyzés létezik. Az egyik globális, a másik személyes. A globális egy olyan helyen tárolódik, amiről sokat beszéltünk az elmúlt évben, ez pedig a Teremtés Barlangja. Ez egy fizikailag is létező hely, telis tele kristály energiával. Nyugodtan mondhatjuk, hogy minden egyes Emberi Lény, aki hallgatja vagy olvassa ezt az információt, annak van egy kristálya ebben a barlangban. Ez interdimenzionálisan tulajdonképpen nem helytálló, de mégis a legjobb közelítés, amit a 3D-ben adhatunk. Leegyszerűsíti a képalkotást. Valamennyieteknek van egy anyagi célkitűzése ezen a szent helyszínen, ami szentséges és kristályos és ami itt marad távozásotok után is.

Az a nehéz ennek a megvilágításában, hogy a kristály időtlen. Ezzel azt akarom mondani, hogy a Magasabb Én mag energiáit hordozza, amikor itt tartózkodtok a bolygón. Amikor pedig távol vagytok, akkor ennek a tárgynak az energiái a Kristály Rácsba helyeződnek, ami viszont globális. Ami valaha csak voltatok ezen a bolygón, az betölti, áthatja ezt a rácsot. Ennél fogva állíthatjátok, hogy Magasabb Énetek a Földön tartózkodik. Bizonyos szinten igazatok is van. Ez azt is megmagyarázza, hogyan beszélhet egy Ember a halottakkal. Egy időtlen állapotban, mindenki, aki valaha itt élt, jelen van ebben a kristályban.

A Be- és Kilépés Áttekintése - Az Első Fajta Akasa Feljegyzés

Amikor megérkeztek a bolygóra, akkor aktiváljátok egyedi személyes kristályotok szerkezetét és Felsőbb Énetek felelős érte a továbbiakban - gondnokként - a kristályért, amíg itt vagytok. Minden Emberi Lény Felsőbb Énje állandóan a fátyol innenső oldalán található, de mondhatnátok így, indái vannak, melyek érintkezésbe tudnak lépni a ti és a bolygó különféle részeivel és darabjaival. Ezek azok a részek, melyekkel kapcsolatba léptek a meditáció során. Ha egyszer a Földre érkeztek, a Magasabb Én energiái mindaddig kapcsolódnak hozzá, amíg csak a Föld létezik.

Az az élet, amit éppen éltek, bevésődik ennek a kristálynak a szerkezetébe. Spirituális és egyéb döntéseitek, minden, amin Emberi Lényként keresztülmentek, a tapasztalatok érzéseivel eltöltik a kristályt. A kristályok tulajdonságai jól ismertek tudományotok részéről. Olyan ásványról van szó, melynek atomi struktúrája hosszú távon megmaradó atomi rendet mutat. Ez aztán különleges tulajdonságokat hoz létre, melyeket már korán fölfedeztek - a mi esetünkben a memóriát -, ami túl mutat azon, amire a tudományotok valaha is képes lesz ... olyan kristály szerkezetet, ami szent élet leckéket tartalmaz, tudást, emlékeket és emlék-képeket. Amit nem ismertek föl és nem értetek meg a 3D-ben, az az, hogy a kristályokba ezen felül beágyazódtak a jövő potenciáljai is. Nehéz lenne ezt elmagyarázni, de most egyszerűsítsük le!

A Földön élitek az életeteket. Amint bevégzitek és megtapasztaljátok a halálnak nevezett dolgot, amit mi átlépésnek hívunk, akkor visszatértek egy pillanatra a Teremtés Barlangjába. Ennél a pontnál minden, amit tapasztaltatok és megtanultatok, az beültetődik ebbe a kristály testbe és aztán földi lényegetek és Magasabb Énetek szent személyes része elhagyja a bolygót.

Úgy is mondhatnátok, hogy ez a kristály följegyzés olyan, mint egy interdimenzionális fa gyűrűi. Egyszerre egy életidőt vesz magára, mindent, amit elsajátítottatok és amit a DNS-etek összegyűjtött. Ez messze mélységesebb, mint gondolnátok, mivel a bekövetkezett tudati változásaitok, ha voltak egyáltalán, itt maradnak a bolygón, a vibrációs változások formájában. Itt maradnak a civilizáció hátramaradt része számára, mivel ezek magának a földnek a Kristály Rácsába helyeződnek. Emiatt mondhatjátok azt, hogy ez a föld visszhangozza a ti rezgéseiteket ... a múltbelieket és a jelenlegieket.

Semmi nem vész kárba, semmi nem veszik el, drága Emberi Lény! Amit itt cselekszetek, az itt marad. Minden, amit tettetek, minden döntésetek, minden várakozásotok, szeretetetek, örömötök, a dráma és a bánat ... nem csak miattatok, vagy a részetekre, de a föld miatt és részére. Ennél fogva a földnek magának a rezgéseit annak a trilliónyi életidőnek az energiái alkotják, amit az emberiség hozott létre hozzávetőleg 50.000 évre visszamenőleg.

Ez nem egy idő-kapszula, mert mindvégig tevékeny volt. Az idő-kapszula passzív, az interdimenzionális dolgok mindig a 'mostban' léteznek. Ezért aztán nincs 'idő bélyeg' semmi ilyesmin. Ez csak 'van', csak 'látható' a bolygón, mint állandó jelenlét. Ez azt jelenti, hogy amit csak megtapasztaltok, az tapasztalat is marad és időszerű lesz.

A Földön eltelt némi idő után újra meglátogathatjátok a földet.* Legtöbben megteszitek, mivel egy életidő a bolygón csupán egy napnak tűnik egy szélesebb távlatból. Ez a szélesebb látókör életidők százainak az átfogásából fakad és a Szellem nem Emberként lát benneteket ebben az életben, hanem mint egy időtlen, szent entitást, aki Isten családjának a tagja, aki a Földön tevékenykedik, aki újra és újra különböző inkarnációkban volt itt vagy 'a karmikus energia kifejeződéseként'. Nagyon nehéz ezt nektek megérteni és elfogadni, tekintve, hogy számotokra az élet a születéssel kezdődik és a halállal ér véget. Ez többé már nem igaz, mert az élet érzékelése a hajnallal kezdődik és az alkonnyal végződik. Ez folytatódik és ismétlődik és minden élet egy nap egy nagyobb életben. Folyton fölébredtek és elszunnyadtok ... újra és újra.

Ezt a folyamatot reinkarnációnak nevezitek. Egy kifejezés arra, hogy a Magasabb Én újra visszatér a földre. Mármint hogy ugyanaz a Magasabb Én. Gondoljatok bele egy pillanatra ... számos élet, rengeteg arc, mindkét nemből ... ugyanaz a Magasabb Én. Ugyanúgy érkezik, mint azelőtt, és belehelyezi az új energiát, mint egy kezdeti összegzést, a kristályba, ami a tiétek. Ti aztán megszülettek ezen a bolygón és folytatjátok utazásotokat, látszólag mint valaki más. Aztán élitek azt az életet. Amikor befejezitek, a tapasztalataitok és amit megtanultatok, a kristály újabb gyűrűjévé válik. Az idő múltával a szent kristályba az életidők százainak gyűrűi vésődnek be. Egy Magasabb Én, számtalan életidő, rengeteg név és arc ... valamennyi TI vagytok. Ez a Teremtés Barlangjának lényege és a Kristály Rács folyamata. Így működik. Bármit is tesztek, az itt marad a bolygón és hozzájárul az egész utánatok jövő emberiség energiájához.

Ez a Teremtés Barlangjának áttekintése az Akasa Feljegyzésekben. A nehéz rész ebben annak az elmagyarázása, hogy ez hogyan tartalmazza a jövőt. Minden lehetséges élet potenciáljai szintén részei a Kristály Rácsnak. Segít elhelyezni magatokat abban, hogy kik is lehettek majd következő alkalommal. Nem tudom ezt most elmagyarázni és nem is akarom, azt az egyet kivéve, hogy mindennek célja van. Sokan hívják ezt karmának, a befejezetlen ügyek folytatásának, leginkább úgy, mint amikor holnap arra ébredtek, hogy aznapi feladatotok egy még be nem fejezett dolog beteljesítése. A feladatok, küldetések rátok várnak ... ezek képezik a jövőt. De az interdimenzionális energia esetében ezek mindig is ott voltak és hatnak arra, amit tennetek kell, amikor fölébredtek.

A Második Fajta Akasa Feljegyzés

Menjünk tovább a mai tanításra. Van egy másikféle Akasa Feljegyzés, a második fajta. Ez egy mini Akasa feljegyzés, ami magában a DNS-etekben keletkezik a születésekor. A méhben körvonalazódik és a születéskor keletkezik. Annak az Akasa Feljegyzése, akik vagytok és akik valaha voltatok a Földön. Azt is tartalmazza, amit megtehetnétek a magatokban hordozott DNS szintjeinek lehetőségei alapján. Úgy hangozhat mindez, mintha a Teremtés Barlangjában lévő kristály feljegyzésekről beszélnék, pedig ez nem az. A barlangban található följegyzés az egész emberiségre vonatkozik. A föld Kristály Rácsához kapcsolódik. A DNS-etekben található célja pedig a személyes fölfedezés, tudatosság, karma és életfeladat.

Ez olyan ezoterikus. Sőt, kicsit furcsa, nem? Néhányan akár hihetetlennek is nevezhetnétek, hogy a DNS annak a följegyzése, ami valaha voltatok. Beszéljünk erről! Arról akarunk beszélni, hogy ez hogyan befolyásol benneteket. Arról fogunk beszélni, hogy ez mit jelent. Mindaz, amit a jelen kis ideje alatt adunk át nektek, ebbe a mai üzenetbe van besűrítve.

Néhányotok azt kérdi, 'Rendben van, Kryon, itt egy rejtvény. Értem, amit mondasz. Azt akarod nekünk megtanítani, hogy sok múltból eredő energiával érkezünk ide. De mi a helyzet az első alakalommal itt a Földön? Akkor ugyanis még a kristálynak nem lehettek gyűrűi, hogy úgymond. Nem voltak a múltat kifejező energiák, régebbi tapasztalatok a Földről. Szóval ezzel mi a helyzet? Mi történik ilyenkor?

Ez egy nagyon logikus kérdés. Jól ismert energiák érik az új jövevényt, ami egyedi a bolygóra nézve. A legtöbben, akik olvassák ezt, megtapasztalhatták. Sok új jövevény is létezik. Tudnotok kell: Kryon nagyon is tudatában van a geometriai fejlődésnek. Ez azt akarja jelenteni, hogy az Emberi Lények ezen a bolygón számukban exponenciális haladvány szerint növekednek. Ahogy a népesség növekedik, az azt jelenti, kedves Emberi Lények, hogy igen sok a kezdő. Bármekkora is az öreg lelkek százalékos aránya, egyre magasabb lesz azok aránya, akik még sosem jártak itt. Tudunk róla. Ez része a Föld tervének és energiájának. Emiatt ez az üzenet nem vonatkozik azokra, akik még nem jártak itt. Egy másik alkalommal majd szót ejtünk a kezdők tulajdonságairól is. Ti már túl vagytok ezen.

Tudatában vagyok annak, hogy hol vagyok, ezt a helyet ti Kelowna-nak nevezitek, az országot pedig Kanadának. Azok kedvéért mondom, akik később hallgatják vagy olvassák ezt. Ebben a teremben, jelen pillanatban nincs egyetlen kezdő sem. Valamennyien voltatok már itt. Ezért ez az üzenet velős és hatékony mindenkinek ebben a teremben. Nincs itt olyan, akire ne vonatkozna. Vannak néhányan, akik igen öreg lelkek, eredeti forrás lelkek, nevezetesen a Lemúriaiak. Számosan nem ezek közületek, de akik rengetegszer jöttek erre a planetáris síkra és a rácsban százszámra láthatók a bevésődött nyomaik. Öreg lelkek, ti vagytok azok. Hozzátok beszélek. Figyeljetek, mert ez fontos a Fénymunkásoknak!

Benne van a DNS-etekben

A gyermek megszületik és a DNS az Akasa energiáit szállítja egyenesen a személyiségébe. Ezek az energiák azonnal mindenki számára jól láthatók. Ami először történik, az karmikus hozadék. A karma valódi. A legmélyebb hiedelem rendszerek egyike a bolygón, ami ezoterikus, ahogy mondani szokás. A legrégibb hiedelem rendszerként először a karmát tanuljátok meg. Ez a rendszer lépten-nyomon jelen van, a tiétek.

Megmondtuk 19 évvel ezelőtt, hogy a karma lesz az első dolgok egyike, amit meg kell változtatni ebben az új energiában. Megmondtuk nektek, hogy a Fénymunkások automatikusan megszabadulnak tőle, amint tiszta szándékkal a szélesebb tudatosságba lépnek. Azt is megmondtuk, hogy 'be vagytok oltva az engedéllyel, hogy eldobhassátok'. [1989-re visszatérve, akkor így hívtuk: ,,az implantátum"] A karma mint energia, a korábbi életek befejezetlen leckéiből kerül át, melyet ebben a mostani időben már nem kell megtanulni egyikőtöknek sem. Ez a nagy változás egyik ajándéka. És ez már nem új hír. Fenti példánkban a gyermek már születésével megkapja ezt. A legtöbb manapság születő Emberi Lénynek mégis van karmája, mert nem volt elegendő idő, hogy karma-mentes Fénymunkások csoportjának reinkarnációját teremtsük meg. A mi példánkban később következik be az, hogy a gyermek eldöntse, megszabadul a karmától vagy sem. [Ha egy életidőben megszabadul tőle, akkor a karmikus mag származékok nem kerülnek át a következőbe.]

Az élet feladatok összetétele és a gyermek személyiségének energiái a kristályos Akasa Feljegyzéseken alapulnak és a születéssel kerülnek át a gyermekhez. Úgy is mondhatnánk, egy újabb nap virrad meg és az Ember folytatja örökös 'történetét' a Földön. A gyermek elkezd nőni és a többit már elmeséltem. Újra mondom és az anyák egyet fognak érteni vele, mert látják, hogy mindegy, honnan származik a gyermek vagy kik a szülei ... a gyermek az Akasa Feljegyzéseket jeleníti meg és a saját elmúlt életei energiáit. Az anyák tudják ezt, mivel tapasztalják az ugyanazon szülőktől származó gyermekek teljes különbözőségét egymástól. Az egyik tehetséges lesz, a másik nem. Az egyik félős, a másik nem. Csak az lehet a magyarázat, kedves Emberi Lények, amit most mondok, a magyarázat benne van a DNS-ben. Saját múltjuk Akasa Feljegyzésére rezonálnak. Egyenesen a Teremtés Barlangjából érkeznek, ahol előző életeik tulajdonságait belevésték a saját DNS-ükbe és elkezdik utazásukat. Származásukat tekintve hasonlíthatnak az anyjukra vagy apjukra, sőt személyiségük néhány tulajdonságát is örökölhetik a szüleiktől, de életük lényegi kérdései [élet feladatuk] a saját elmúlt életeikből erednek. Beszéljük meg, mit is kapnak, amikor megérkeznek [a Földre].

Félelem vagy félelem nélküliség: Az Ember 'félelem hányadosa' attól függ, hogy mit tanult meg és min ment keresztül a múltban. Tényleg, ha öreg lelkek, akkor félelem nélküli az életük, mivel számtalanszor keresztülmentek már a főbb félelmeken. Néhányan harcosok és roppant erősek. Úgy lépnek be különféle helyzetekbe, mintha övék lenne a valóság. Ha csak néhány alkalommal jártak itt, kevesebb, mint 30-szor vagy 40-szer, akkor még félnek. Néhányan félelem-teli életből érkeznek, ahol minden, amit tettek, az csak félelemmel töltötte el őket. Félelem volt a haláluk és félelemmel telt az életük és ez látható a szemükön. Félnek magától az élettől. Az anyák szerte a bolygón sok idejüket töltik azzal, hogy gyermekeiknek félelem mentes életet biztosítsanak. Szeretik a gyermekeiket és nem értik, miért olyan kísérletezők mindennel kapcsolatban. De az anyák tudják, hogy ezt nem ők teremtették. Ez valahonnan máshonnan eredhet.

Vágyak: Figyeljétek, ahogy a gyermekek kifejlesztik saját személyes vágyaikat. Hogyan viszonyulnak az ételekhez? Hogyan állnak a zenével? Mi szórakoztatja őket? Mi nyugtatja meg őket, mi bosszantja fel vagy teszi dühössé őket? Mind nagyon különböznek és nem szükségszerűen biológiai szüleikhez hasonlatosan. Nem érdekes, mitől lehet ez? Hadd áruljak el egy titkot! Figyeljétek meg, milyen ételeket kedvelnek, mert ez el fogja mondani, hogy korábban merre jártak. Figyeljetek erre, mivel sokat ad át abból, ami a DNS-t és persze a vágyakat valaha lelte.

Milyen zenét szeretnek? Mi csitítja el a lelküket? Mire figyelnek? Mi vonzza őket? Mind különböznek, de ezt az Akasa DNS-e alakítja ... amik korábban voltak, amit tanultak és amit a kristályok múltja ad nekik. A kezdők egyszerűen csak úsznak az árral és élveznek minden új dolgot, mivel hogy ez az első utazásuk. Mások nekiindulnak az útnak, de hamar elfáradnak és olyan dolgok felé fordulnak, melyek 'szólítják őket a DNS-ükből'. Ezek magukba foglalják a régi tehetségeket és érdeklődést. Sokan rögtön visszafelé indulnak, az idősebbek nagy meglepetésére. Az ő DNS-ükben minden régi élet feljegyzése alakítja ki mostani énjüket.

Tehetség: Vagy van vagy nincs. Néhányan magukban hordozzák a hajlamot, mások nem. Néhányan tehetséggel telve érkeznek. Vannak született művészek, akik csak azt hozzák át az Akasából, amit a közvetlen megelőző élet adott. A DNS-ben ott vannak a rajzolás, a színek, a formák és a szép zene életidői. Néhányan maestróként érkeznek, időnként hárman vagy négyen, és megtalálásuk csak azon múlik, hogy jók-e a kilátások arra, hogy ujjaik ismét a billentyűket gyúrják vagy a gitár húrjait pengessék. Néhányan közülük azonnal vonzódnak a zeneszerszámukhoz, amin korábban játszottak és tehetségük túlmutat azon, amit tanítanak nekik abban az időben. Ezt hogyan magyaráznátok, Emberi Lények? Ezt mind az Akasa alakítja.

Személyiség: Ahogy nő a gyermek, személyiségét látszólag a környezet alakítja, de néha ez örömöt okoz, néha nem. Szülőként néha úgy tűnhet, hogy minden kicsúszik a kezetek közül, pedig mindent elkövettetek. Elcsodálkoztok, 'Hogyan térhetett ez a gyerek erre az útra? Miért nem arra, amire én? Miért kell harcolnom azért, hogy megértessek velük valamit a józan ész szerint? Tényleg nem hasonlítanak rám vagy a családomra.'

Később, felnőttként, olyan pályára tévedhetnek, amit nem is hittetek volna ... olyan útra, amit nem tanítottatok nekik. Elcsodálkoztok, hogy a gyermeketek hogyan képes ilyen borzalmasra. Mások meg így vélhetik, 'Hát nem csodálatos, mennyire tökéletesen tudatos ez a gyerek? Úgy gondolkozik, mint én. Jól tettem, hogy így neveltem.' Hadd mondjam el az igazságot, kedves Emberi Lények. A gyermekeitek gyakran a saját szüleitek [régről]. Azért jönnek a karmikus csoportba, hogy folytassák a tanításotokat, ti pedig az övékét. A családok a továbbképzés csoportjaiként, családjaiként inkarnálódnak, különösen a megvilágosodást célzó képzésben. Úgy is mondhatnánk, hogy létezik a megvilágosodásnak egy rendszere. Hittétek volna? Ez annyit jelent, kedves Emberi Lények, hogy a jutalom ezen a bolygón - jól figyeljetek - munkátok jutalma ezen a bolygón belevésődik a kristályba, ágyékotokból születő lehetőségekként. Egész gyakran a megvilágosult gyermek pusztán felidézi, amit eredetileg nektek tanított ... emlékezve saját múltbeli tapasztalataira és saját élet feladataira. Nyugodtan hitelt adhattok ennek, bár valójában nem ti voltatok az, aki ezt átadta nekik. Ez a képzés körfolyamata - gyermek a szülőt, szülő a gyermeket.

Ennek értelme a számotokra, kedves itt ülők, az, hogy valószínűleg benépesítitek ezt a bolygót Fénymunkásokkal, még ha ők nem is hisznek abban, amiben ti. Ők lesznek a fény gyermekei. Mondjuk úgy, az ő szívük visszhangozni fogja azt az információt, amit ti viseltek a sejtjeitek szerkezetében. Ezt adjátok tovább nekik. Ez része a rendszernek. És ez bonyolult. Annak a kombinációja, hogy kitől származnak, mik voltak szüleik döntései a karmikus úton, kik voltak ők és milyen energiákat szándékoznak továbbvinni. De azt elárulhatom, hogy a vágyakozás és az engedély is ott található mindkét fél DNS-ében. Amikor a fátyol másik oldalára kerültök, megválasztjátok családotokat a következő kifejeződésre és visszajöhettek és kijelenthetitek, 'Ugyanabban a családban akarok élni', és folytathatjátok a fény vonulatát. Ez mélyreható, igen, az! Nehéz, de mennyire! És szép, feltétlenül!

Mind, aki felnőtt ... a felnőttek. A felcseperedés véget ért és íme itt áll a felnőtt. Félelmek, vágyak, tehetség vagy nem is, inkább személyiség jellemvonások és fóbiák mind érintetlenek. Ez közös minden emberben. És itt jön az, ahonnan kezd jóra fordulni a dolog: Eddig a pontig, ez az, amit elfogadtok, kedves Emberi Lények, hogy ti vagytok. Automatikusan ez az, ami ti vagytok és elkezdtek dolgozni ezekkel a tulajdonságokkal. Úgy érzitek, hogy ez a dolgok rendje, így szabályszerű, így természetes ... valami, ami csak úgy 'van' és nem változtatható meg. És az egyetlen, amit erre mondhatunk nektek az, hogy 'Milyen 3D-sek vagytok!' Mert csak így tudtok gondolkozni: 'Jelen idő szerint ezt a módszert kaptam. Ez az én eszközöm és ez vagyok én.' És elkezditek járni az utatok, munkálkodva az 'ez van-nal'.

Az Emberi Lény Következő Nagy Lehetősége

Évekkel ezelőtt a pszichológusok azt mondták nektek, hogy a gondolatok révén átalakíthatjátok magatokat. Spirituális összefüggések híján azt állították, hogy 'A pozitív gondolkodás ténylegesen átalakítja az életeteket.' Ők így tudják. Ez az energiáról szól és igazuk is van. Egyben viszont utalás is arra, hogy mi téves a gondolkodásotokban. Az új energia 1987-ben érkezett meg. A rácsozat megváltozott és a kristályok elmozdultak. A föld maga másként vibrál manapság, mint tette ezt megelőzően. Elmondtuk nektek megérkezésünkkor: 'Megváltoztattátok a jövőt.' Meséltünk az új ajándékokról és most leírjuk az egyik legjobbat. Mindig jelen volt, de most hangsúlyos lett.
Miért határoztatok úgy, hogy a test sejtjei irányíthassanak benneteket? Miért döntöttetek úgy, hogy biológiai génjeitek örökre szólnak? Ki mondta ezt nektek? Hadd adjak át egy régi energetikai paradigmát: 'Bárki is vagyok, az vagyok. Isten teremtett ilyennek valamilyen célból és a tőlem telhető legtöbbet hozom ki ebből. A tőlem telhető legtöbbet hozom ki abból, amit kaptam.' Nem hangzik valami jól, ugye? Néhányotoknak esetleg tetszhet. Most viszont elmondom újra: Üdvözöljétek az interdimenzionális változást, mert az Ember teljes gondolkodási folyamata felülvizsgálatra kerül, az új ajándékok részeként.

'Bárminek is születtem, az nem számít semmit. Én irányítom a biológiámat, az immunrendszeremet és a tudatosságomat. Isten tett éngem olyan isteni teremtővé, aki képes megcélozni a saját Akasája múltbeli energiáit ... és aki teljes mértékben képes megváltoztatni biológiáját és viselkedését és erősségeit, akármilyen vágyra is irányuljanak.'

Lehetetlennek tűnik? Vannak alaposan fölkészült tanítók most is, akik arra oktatják az Embereket, hogy hogyan 'gondolkodjanak a génekről.'** Az orvostudomány azt állítja, hogy a DNS nem a végzetetek.*** Más szavakkal, ez az egész ötlet az emberiség teljes története során előfordult, amióta idő az idő. Beszéljünk most a dolog szentséges oldaláról.

Mindenetek helyettesíthető, egészen a véretekben hordozott betegségekig lemenően. Ez mind csupán az Akasa kérdése, tudtatok róla? A saját DNS-etek része, ezért hozzátok tartozik. Figyeljetek rám! Ha az az áruház, ami korábban ti voltatok, ami a DNS-etekben tárolódik, magába foglal egy szép, fiatal, egészséges Emberi Lényt, az ennél fogva most is jelen van! Talán annak lehetőségét is magába foglalja, hogy bizonyos típusú dolgokat megtegyetek, hogy művésszé legyetek, hogy szónokká legyetek, íróvá vagy harcossá, olyan öntudatos lénnyé, aki kihúzza magát és felszegett fejjel járja az útját. Tisztában vagytok vele, hogy mindez 'ti' vagytok? Ez már mind itt van. De ti ezt mondjátok: 'Kedves gondolat, Kryon, de ez a múltban volt. Nem érintheted meg a múltat.' Erre azt mondom, milyen vonalasak vagytok! Azért mondom, mert az ajándékok ti vagytok, a sejtszerkezet egy 'nem-lineáris' tulajdonságaként. Tegyétek lineáris-mentessé az életeteket és úgy fogjátok találni, hogy nemcsak hogy megérinthetitek ezeket a dolgokat, de ki is aknázhatjátok őket (kivonhatjátok a forrásából). Könnyedén tallózhattok közöttük. 'Az ötlet nem rossz, Kryon. Hogy álljak neki? Készen állok.'

Az Akasa kiaknázása

Megadom a kezdő lépést. Hinnetek kell benne! Ne azért higgyetek benne, mert én azt mondtam. Olyan erősen higgyetek benne, mint a karotok biológiai valóságosságában. Amikor a karotokra néztek, ezt mondjátok: 'Ez itt az én karom és láthatom, mert az enyém.' Nincs helye kérdésnek és az agyatok is tudja ezt. A környező anyag is tudja ezt, könnyen bizonyítható, mivel dolgokat emelhettek föl vele. Nincs róla vita. Ez a ti karotok.

Na és mit éreznétek, ha ezt mondanátok: 'Van egy Akasa Följegyzés a DNS-emben. Van egy följegyzésem itt belül mindarról, ami valaha voltam, és amit el tudok érni.' Mondjátok, testetek melyik része ellenzi ezt az állítást? Majd én megmondom - minden egyes lineáris része! A logika ordítozik veletek: 'Ezt nem teheted meg. Nem tudod megváltoztatni azt, ami vagy.' És már el is romlott az egész.

Igenis meg tudjátok tenni. A létezésnek része ez ebben az új energiában és meg kell mondjam, sokaknak már megvan ez ebben a teremben. Lassan, lépésről lépésre meg tudjátok csinálni. Meg tudjátok csinálni csendben, mások vigyázó tekintetétől mentesen és annyira nyilvánvaló lehet az eredmény, hogy még a legjobb barátotok sem ismer többé rátok. Az ehhez szükséges energia abból a raktárból származik, ami ti magatok vagytok. A DNS az, minden egyes darabkája, ezek trilliói, melyeket akaratotok hoz szinkronba.

Három nehézségi fokozat létezik: az egyszerű, a közepes és a nehéz. Elmondom nektek, melyikben mi történik. Felfogjátok ennek az előzetesnek a mibenlétét? Értitek-e, Emberi Lények, hogy nem az Isten segítségét kéritek? Amit tesztek, az olyan fokig változtatja meg éneteket, hogy bátran mehettek és visszaszerezhetitek mindazt, amit már egyszer megtanultatok ... amiért egyszer már megdolgoztatok. A kulcs? Megérteni és elhinni, hogy az egyetlen Magasabb Én mindvégig veletek volt. Ez azt jelenti, hogy központi tudatosságotok mindennek a részese volt. Ti a mostani időkben nem egy másik entitás vagytok. Egyszerűen ugyanannak a Magasabb Énnek egy másik kifejeződése vagytok. Ennél fogva ott voltatok minden olyan dolognál, amiről beszélünk. El kell hinnetek! Tudja vajon a Magasabb Én, hogy mi történik? Tényleg válaszoljak erre? A Magasabb Én csak arra várt, hogy végre higgyetek benne.

Az Egyszerű: Félelmek, fóbiák és blokkok. Könnyű kitisztítani őket. Bár mindenki ezeket akarja megváltoztatni, gondjaik támadnak velük. Hogyan szeretnétek nem félni valamitől, amitől pedig féltek? Egyszerűen csak beszélgessünk erről. Féltek előbbre lépni, féltek a változástól vagy attól, hogy mi fog történni körülöttetek? Néhányotoknak fóbiái vannak. Ez tulajdonképpen maradványokat, függőségeket jelent az elmúlt életek tapasztalataitól. Féltek a magasságtól, a rovaroktól, a víztől, féltek fűtől - fától. Mondhatnátok: 'No persze, de ez igazából nem befolyásolja az életemet, mert megtanultam együtt élni vele.' Igenis befolyásolja! Megmondom miért, mert sötétséget foglal magába a fény tanulmányozása! Nem oda való! Nincs rá szükségetek! Megszakítja a felfogásotokat, a hatékonyságotokat, a fejlődéseteket és folyamatosan a tudatában vagytok a félelemnek. Nem ti vagytok jelen ebben az időben, mivel ez egy másik életidőt tükröz ... valahonnan máshonnan. Nincs rá szükségetek többé. Olyan ez, mintha megpróbálnátok gyorsan változtatni, de cipelnetek kéne közben egy csomó régi bőröndöt, amit persze sosem szándékoznátok kinyitni és használni. Akkor meg mi értelme?

Most lássunk hozzá. Kezdjünk el azzal dolgozni, ahogyan hisztek, pont úgy, mint ahogy a karotokban hisztek. Hamarosan úgy találjátok, hogy a fóbiák és félelemek visszavonulnak és megváltoznak. Ahogy ez bekövetkezik, kezdjétek el megcélozni az Akasa Feljegyzések azon részét, ami korábban voltatok, de ami most újra éled. Magatokénak érzitek. Ez valójában ti vagytok. Nem úgy érzékelitek, mintha valaki más lenne, mivel olyas valamire összpontosítotok, amit már egyszer birtokoltatok. A félelmek is kezdenek távolodni. Ezt érzitek és kezditek őket megkérdőjelezni és úgy dolgozni velük, hogy a sejt szerkezet is megérezhesse. Féltek a magasságtól? Alkalmanként menjetek föl egy magas helyre, hogy leellenőrizhessétek magatokat. Meg fogjátok látni, ahogy a félelem elkezd töpörödni. Nem bénít már meg, ha a szakadék szélén kell letekinteni. Ezek a dolgok elkezdenek eltűnni olyan mértékig, hogy csodálkozni fogtok, miért is lehettek jelen egyáltalán. Ezek apró változások. Az egyik energiának a másik felé való mozgását gátló blokkok valósak, de csillapodnak, amint célba veszitek azt az erőt, ami hozzátok tartozik ... a félelem hiányát. Növekedni fog, de gyakorlást igényel. Viszont mindenképpen érzékelitek a folyamatot.

Az emberek nem szeretik a változásokat. Sokatoknál megvannak ezek a blokkok. Ezek a tudatos figyelem blokkjai. Mi indítja be az aggodalmatokat? A nyugalom blokkjai, nemde? Tudnátok nyugodtak maradni, ha egy őrült épp az őrültségéről mesélne nektek? Meg tudnátok érteni az ő folyamatát ahelyett, hogy dühösek lennétek? Persze. Ezek az egyszerű dolgok. Teljesíteni tudjátok ezeket a teszteket, megváltoztatni az életeteket és aztán a bonyolultabb témákon kezdhettek el dolgozni. Ennek szépsége, kedves Emberi Lények, az, hogy ha valamennyien megtennétek ezeket az apró lépéseket, akkor lenne egy csoport békés harcosotok ... a fény harcosai. Valamennyien mentesültök a félelem, a fóbiák és a blokkok terheitől. Valamennyien kiküldhetitek a fény tisztaságát és nem lesz ítélet a Szellem részéről, ha semmi egyebet nem tesztek. De ha kívánjátok, folytathatjuk a nehezebbel.

A Közepes: Hogyan szeretnétek megszabadulni az allergiától és megváltoztatni az immunrendszereteket? Ez egy picit már nehezebb. Mert kérdezhetnétek: 'Mégis, hogyan tehetnénk ilyesmit? Csak úgy gondoljuk el? Ha van allergiám, ha nincs? A sejtjeim allergiásak.' Ó, tényleg? Hadd mondjam el, kedveseim, vannak ebben a teremben olyanok, akik elhagyták az allergiájukat, mert rájöttek, hogy az olyan maradvány, amire nincs többé szükségük. Belementek az Akasa Feljegyzésbe és meglelték az eredeti DNS-t, abból az életidőből, amikor nem voltak allergiásak semmire! A tervrajz még mindig ott van. Olyan immunrendszert jelképezett, ami kemény volt és egész és soha nem voltak betegségei. Erős volt és nem volt allergiás semmire. Hogyan szeretnétek elkerülni bármiféle betegséget? Hogyan szeretnétek megerősödni és energiával eltelni jobban annál, mint ami az életkorotok szerint elvárható lenne? Ez már nehezebb, tudjátok, ugye? Pedig így van. Bármire is gondoltok, hogy az ti vagytok, az képes átírni a sejtek szintjét.

Hogyan szeretnétek megbékélni életetek bármilyen részével, akármi is legyen az? Nem azt mondtam, hogy a problémák el fognak tűnni. Csak azt kérdeztem, hogyan békélnétek meg velük. Hogyan szeretnétek megszabadulni a drámától és az aggodalomtól? Érdekes téma ez a dráma: Amikor a Fénymunkások nem a karmikus energiákkal dolgoznak, a dráma eltűnik! Amikor elvetitek a karmátokat, akkor nincs értelme folytatni a drámát olyan dolgokkal kapcsolatban, amire többé nincs szükségetek. 'Kryon, elvetettem a drámámat évekkel ezelőtt, amikor elhatároztam, hogy változtatok az utamon. Úgy tűnik, mégis itt maradt.' Nem ilyen egyszerű a helyzet. Kifejezni azt a szándékot, hogy elvetitek a drámát, annyit jelent, hogy letisztítjátok az utat magatok előtt. Most viszont fölkerekedhettek és ráléphettek erre az útra. A karmikus vonások rátok kiabálnak: 'Vegyetek föl ... én a tiétek vagyok!' De akkor emlékezni fogtok, ahogy járjátok az utat, hogy a szándékotok az volt, hogy olyan helyzetet teremtsetek, ahol már sosem kell ezeket magatokhoz vennetek. De azért mindvégig körülöttetek maradnak és beszélnek hozzátok.

Ez nehéz így. Hadd mondjam el, öreg lelkek, hogy mindenki, aki itt ül vagy bármelyik Fénymunkás , aki olvassa ezt, az egy spirituális felfedezési folyamaton ment keresztül. Papok voltatok és apácák és sámánok. Keresztülmentetek ezeken a dolgokon vagy nem akartatok a széketekben ücsörögni vagy csak elolvastátok ezeket az ezoterikus információkat. Ezekkel a közepesen nehéz Akasa tulajdonságokkal összefüggésben, mondhatni, kifejlesztettetek egy olyan békés személyiséget, hogy mindenki veletek akar lenni. Ez a válasz, igaz? Ez az a béke, ami a mestereké. Pedig ez csak a közepesen nehéz rész, épphogy csak megadtam a kezdőpontot. Megadtam az egyszerűét és megadtam a közepesen nehézét. Most el fogom mondani, milyen lesz a nehéz.

A Nehéz: Ez itt a hihetetlen rész. Ez kifejezetten azoknak szól, akik tényleg bele akarnak merülni az Akasába és meg akarják változtatni a jövőt. Valamennyiőtökben benne van mindaz, ami valaha voltatok ... a tapasztalatok eonjai. Ráadásul, ha ki akarjátok aknázni az Akasát, vagy másképpen, ha bele akartok mélyedni és kinyerni ezeket a dolgokat, akkor el kell kerülnötök azokat a dolgokat, melyeket nem kedveltek a mostani életetekben. Ez az eredmény. Nem arról van szó, hogy beléptek a DNS-be és valami mást illesztetek hozzá magatokra vonatkozóan. Éppenséggel ez egy átalakítás - valamiből valamire. Mert ez így működik. Mivel a DNS mindenre föl van készítve, ami csak vagytok. Amit ti tesztek, az a tulajdonságok átváltása ... a feljegyzésekbe nyúlva az energiátokhoz nem illeszkedőt átállítjátok olyanra, ami illeszkedik. Mert valamennyi tulajdonsága a tiétek.

De van valami más is. Valamennyieteknek van egy spirituális szelencéje. Ez a szelence tele van mindennel, amit valaha tanultatok Emberi Lényként ezen a földön Istenről, a vezetőkről, a kölcsönhatásokról, a szent kommunikációról. Ez a szelence a tiétek. Nem kell újratölteni minden egyes életidőben. Készen áll a számotokra, hogy fölemeljétek a fedelét és hogy kiömölhessen belőle minden, amit valaha tudtatok. A spirituális Akasa része. Ez a minden, ami van fölékesítője, lehetővé téve a bolygón látszólag kezdőknek, hogy éjszaka átváltozzanak mesterré. Ez a 'kezdő' megfizette a vámot és átélte mindezt. Talán még meg is halt a hiedelmeiért.

Sokan közületek félnek bizonyos dolgoktól, mivel meghaltak miattuk. Néhányan nem akarnak érintkezésbe lépni az ezotériával, mert az magán viseli a megvilágosodással és a halállal szembeni félelem bélyegét. A ti félelmetek is ilyen, nem akarjátok fölnyitni a szelencét. Olyan sokan utasítják el ezt a premisszát félelmükben. Bár, nem egészen. Hisztek benne, de nem akartok újra érintkezésbe lépni vele. Tudom, kik vannak jelen. Tehát a nehéz kategória első követelménye az, hogy ki kell nyitni a spirituális szelencét és magatokra kell ölteni mindent, amit valaha is tanultatok. Féltek tőle? Néhányan fontosak voltatok a spirituális történelemben. Ez az igazság.

Nem csak a spirituális tudást, annak személyiségét is, aki voltatok - hordozzátok a szelencében. Ezt nehéz elmagyarázni. Éjszakánként, az, aki látszólag érdektelen a metafizikus dolgokkal szemben, óriási tanítóvá válhat. Kiömlik a szelence és nincs más tennivalójuk, mint tanulni és figyelni, hogyan hasznosíthatják az információt lineáris módon. A nem-tanítók tanítókká válnak. Akiknek egyáltalán nem volt tudása, azok most hatalmas tudásra tesznek szert. Az ostobából bölcs válik. A spirituális szelence - ez itt a nehézség. Itt van velünk, mindenkinek van. Minden jelenlévő és aki olvassa ezt, az mind érintett ebben.

Tételezzünk fel egy személyiséget, amelyik teljesen és tökéletesen eltér attól, ahogy megszülettetek. Készen álltok erre? Kapcsolódtok még a félelmekhez, fóbiákhoz és blokkokhoz? Szeretnétek egy sokkal békésebb személyiséget? Ez már önmagában is egy félelem, igaz? Elveszettnek érezhetitek magatokat, hát csak találjátok meg önmagatokat! Ez elérhető ebben a 'nehéz' kategóriában! Ezek a dolgok tisztán hozzáférhetők a Magasabb Énen keresztül. A növekedés ezekben a dolgokban megköveteli a magasabb kommunikatív képességeket az Emberi Lénytől a Magasabb Én felé. Minden lépés egyre jobban összekapcsol.

'Álljunk meg egy percre, Kryon! Azt mondtad, kapcsolódjunk a DNS-ünkhöz, nem a Magasabb Énhez!' Így igaz. Mit gondoltok, hol van a Magasabb Én? Az interdimenzionális DNS-ben. Még azt is megadtuk nektek, melyik DNS szinten tárolódik és a Héber nevét is elárultuk. Azt is elmondtuk, hogy ez a szám a hatos (6), a DNS hatodik energiája. A mag információ, a Magasabb Én, a DNS trilliónyi darabkájában rejtőzködve, mindezek együttműködő hatására teremti meg azt, aki ti vagytok. Ó, csak nem úgy képzeltétek, hogy a Magasabb Én egy égben röpködő angyal? Nem az. Bennetek rejlik, beágyazva a sejtek rendszerébe. Ott található. Ennyit kell tudni róla.

'Kryon, összezavarodtam. Hol van mindebben Isten?' Nos, ott, ahol sosem keresnétek, mivel Isten egy fölfogás a spirituális segítség szerető családjáról, ami valahol a fátylon túl leledzik. Isten a szeretet, mégsem fogjátok megtalálni teljességét magatokon kívül. Ez egy folyamatos kutatás és az emberiség a teremtés óta keresi Istent. Most én újra kijelentem nektek, hogy Isten rendszere bennetek van és ez isteniségetek legmélyebb esszenciája, ami az interdimenzionális DNS-ben található, a saját testetekben. Legyetek nyugodtak és tudva tudjátok, hogy Istenek vagytok. Hagyjátok a keresést és ünnepeljétek a győzelmet, hogy megtaláltátok az igazságot a legkevésbé valószínű helyen ... bennetek!

Már majdnem kész vagyunk. Hogyan szeretnétek magatoknak tehetséget, ha egyszer nincs nektek? 'Kryon, hogy volna ez lehetséges? Vagy tehetséges vagyok vagy nem. Vagy tudok zongorázni vagy nem. ' Hű, de 3D-sek vagytok! Tessék, elhatároztátok, hogy itt a vége. Úgy érzitek magatokat, mint valamiféle sütemény, ami ha kijön a sütőből, akkor kész. Nem értitek, hogy ti csak a kezdeti recept vagytok és ezt a receptet meg kell változtatni. Az Akasátokban, azaz, a DNS-etekben ott találhatók a tehetség emlékképei, amiről nem hittétek, hogy a tiétek, pedig a tiétek. Ezt megint úgy hívják, hogy az Akasa kiaknázása. Beszéltünk már róla. Évekig eltart. De megtehető. Megtörténhet és fölébredhet. Mitől féltek? Miért nem kezdtek hozzá?

Azt mondjátok: 'Rendben, de nem tudok emberek előtt beszélni. Nem vagyok jó ebben.' És mi a helyzet azzal a szónokkal a harmadik században? Elvetnétek őt? Végül is ti voltatok az! Szeretnétek ide belépni és magatokra venni azokat a tulajdonságokat? A szónok hitelesen beszél, ezért az emberek figyelnek rá. Ez egy tehetség. Sokatok rendelkezik ezzel belül, pedig születésekor még nyoma sem volt. Ezért nem tudtok elképzelni ilyesmiket. Nem élhetitek le azt a sok életet azzal a tehetséggel. Újra elmondom: Olyan bőséges a választék a saját életeitekből, hogy bátran támaszkodhattok rájuk, kedves Emberi Lények. Nektek van ott, hogy továbbfejlesszétek. Túl furcsa? Kérdezzétek meg egyszer a partneremet. Ő megtette.

A legnehezebb: Hogyan tudnátok megváltoztatni a DNS-t olyan mértékig, hogy a rajta átáradó betegségekre ne is emlékezzen, hogy egyáltalán voltak. Lépjetek be és tisztítsátok ki a DNS-t olyanra, amilyen azelőtt volt, hogy a betegség megérkezett volna. A DNS emlékezik rá, hogy milyen volt. Közreműködött benne, emlékeztek? Kezdjétek el megváltoztatni a DNS-eteket interdimenzionálisan, úgy hogy a betegség meghátráljon, eltűnjön és soha ne térjen vissza. 'Úgy hangzik, mint valami csoda, Kryon!' Igen, mert az is ... a mesteri mivoltotok felé indulás csodája.

A csodák egyszerűen azok a dolgok, amik kívül esnek a normális hiedelmeken. Változtassátok meg a hiedelmeiteket és a csodák közönségessé válnak. Néha, amikor ezek a csodálatos dolgok megtörténnek, az Emberek kezüket az ég felé emelik és azt mondják: 'Köszönjük, Isten!' Nem értik meg, hogy ők maguk aktiválták a saját DNS-üket olyan erővel, amit a múltban csak a mesterek tudtak átadni. Egyszerűen megváltoztatták, amit nekik kellett megváltoztatni, nem-lineáris módon. Meggyógyították saját életüket. Amiről úgy gondolták, csak a mesterek által elérhető, az most mindenki által elérhető. Ez az Emberi faj képessége. Kevesebb, mint fél százalék fogja ezt valaha is megtenni. De ti részei vagytok ennek a csoportnak és ezt tudjátok is.

Nem akartuk elmondani ezeket dolgokat nektek, amíg ők ilyenek, amíg nem voltak alkalmasak rá. Mi csak kinyitottuk az ajtót a tanítás előtt, aminek aztán el kell terjednie.

Ez egy rendszer. Olyan rendszer, ahol a család energiája a családnál marad és ti nem is tudtok róla. Vannak azok, akik meggyászolják azokat, akiket elvesztettek, pedig ők egyáltalán nem is vesztek el. A linearitásban nem értitek meg Isten szeretetét vagy a rendszert, ami azért van itt, hogy segítségetekre legyen, hogy fejlődhessetek. Azok, akik elvesztek, fogják a kezeteket egész hátralévő életetekben. Nem értitek? Ennek így kell lennie. Ez a vigasztalás. Innen ered belső békétek. Úgy tervezték, hogy segítsen benneteket végig az életen. Ez a család!

Sok minden maradt még rejtve és ez a rendszer fölkínálja nektek a lehetőséget, hogy ráleljetek az Akasa elérésének ajtajára. Fogjátok meg Magasabb Énetek kezét és soha ne nézzetek hátra. Ez a meghívás, öreg lelkek. Ez a meghívás.

Áldott az Ember, aki hallgatja és olvassa mindezeket.

És ez így van.

KRYON

 
 
0 komment , kategória:  Kryon  
Címkék: megvilágításában, tulajdonságokkal, fölkerekedhettek, tapasztalataitól, tapasztalataitok, összpontosítotok, valamennyieteket, szinkronicitáson, tulajdonságairól, átalakíthatjátok, felülvizsgálatra, kifejeződéseként, tulajdonságaként, tulajdonságaiban, megérkezésünkkor, valóságosságában, elsajátítottatok, tulajdonságokat, lehetőségekként, megvilágosodást, megtapasztaltok, megkérdőjelezni, összezavarodtam, elhangzottakból, meggyógyították, hasznosíthatják, kommunikációról, irányíthassanak, megérinthetitek, helyettesíthető, keresztülmentek, fénymunkásokkal, megválasztjátok, kijelenthetitek, folytathatjátok, tapasztalataira, testvéretek beszél, tanítás napja, elmúlt évben, szinkronicitáson keresztül, szinkronicitás módszerével, egész üzenet-csomag, információ energiájáról, spirituális neveteket, fényben szoktunk, közvetítésben adunk, továbbiakban tanításként, jövő leckéiben, hallott tanításokat, ember tanít, messze kifizetődőbb, csatornázó állapotban, Mágneses Szolgálattól, Magasabb Énetek, Akasa Feljegyzések, Kétfajta Akasa Feljegyzés, Teremtés Barlangja, Emberi Lény, Magasabb Én, Kristály Rácsba, Kilépés Áttekintése, Első Fajta Akasa Feljegyzés, Felsőbb Énetek, Minden Emberi Lény Felsőbb Énje, Emberi Lényként, Teremtés Barlangjába, Kristály Rácsába, Teremtés Barlangjának, Kristály Rács, Akasa Feljegyzésekben, Kristály Rácsnak, Második Fajta Akasa Feljegyzés, Akasa Feljegyzés, Akasa Feljegyzése, Teremtés Barlangjában, Kristály Rácsához, Emberi Lények, Emberi Lénynek, Akasa Feljegyzéseken, Akasa Feljegyzéseket, Akasa Feljegyzésére, Teremtés Barlangjából, Akasa DNS-e, Emberi Lény Következő Nagy Lehetősége, Emberi Lényt, Akasa Följegyzés, Magasabb Énnek, Akasa Feljegyzésbe, Magasabb Énen, Emberi Lénytől, Magasabb Énhez,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
01.21. 08:41 Vádat emeltek egy redőnyön keresztül leselkedő férfi ellen
01.21. 08:41 Szakértő: ha a Fidesz kilép a néppártból, mások is követhetik
01.21. 08:31 A NAV nem veszi figyelembe a hétfői határidőt a KAÜ-rendszer problémája mia...
01.21. 08:31 BÉT - Csökkenéssel indulhat a kereskedés
01.21. 08:20 Bankkártyákkal csalt egy benzinkutas Lentiben
01.21. 07:20 Tőzsde - Jórészt gyengülés Ázsiában
01.21. 07:20 A magyar kultúra napja - Cseh Tamás-emlékest a Kolibri Színházban
01.21. 07:05 Létrejön a Budapest Fejlesztési Központ, a kormányzati Budapest-politika sz...
01.21. 07:05 Devizapiac - Forintgyengülés kora reggel
01.21. 07:05 Nemzetközi innovációs ötletverseny indul márciusban a vízválság megelőzéséé...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Tévedés és igazság  Imádkozott minden megszakítás ...  Félreértés.......  Szomorúság  A pozitív gondolkodás  Hofi Géza: Behívó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztina...  Megjött a hó  Kellemes teázást  A könyv  Az élet egy tánc  A könyv  Vonaton  Fatörzs gyertyák  Rózsaszín rózsa  Facebookon kaptam  Halászbástya - Budapesten  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Wass Albert áldozatai  Az ősz üzenete  Hofi Géza: Életem bére  Telefon fából  Az én vallomásom  Mai napi mosoly!  Az élet egy tánc  Egyre gyakrabban hallani "Nárc...  A paprikajancsi szerenádja  Jézus megbocsát  Orazio Vecchi - Néked zeng ez ...  Sose akarj  Félreértés.......  Téli este  Kellemes hetet kívánok  Sírva halódik  Facebookon kaptam  Hallás  Hallás  Hogy életünk csónakja könnyű l...  Facebookon kaptam  Egyre gyakrabban hallani "Nárc...  Siklósi vár képeken  Mindig van fény a sötéten túl  Kellemes kávézást  Facebookon kaptam  Félreértés.......  Bravó  Minyon  Sose akarj  A könyv  Harmónia......  Keverés  Szent Fábián pápa és vértanú  Kellemes kávézást  Téli kép  Akik mindig derűs optimizmussa...  Az én vallomásom  Veszprémi Érsekség szentmise 0...  Kaliakra erőd Bulgáriában  Jó a zene  Havas óra  Szent Fábián pápa és vértanú  Hallás  Hallás  Csoda a vízilabda E.B-én  Útravaló – 2020. január ...  Facebookon kaptam  Téli kép  Szèp napot kívánok látog...  Kellemes délutánt  Megjött a hó  Itt a kávéd  Facebookon kaptam  Halogatás  Png rózsa  Facebookon kaptam  Téli kép  Facebookon kaptam  A könyv  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Látás  Téli este  Stop a gondolatnak  Harmónia......  Most csendesedjünk el, és imát...  Őszi erdő  Facebookon kaptam  Asszonyvárás téli estén  Havas óra  Szőke Lajos A pilis hegységről  Facebookon kaptam  Egy himnusz az élethez  Téli kép  Kaliakra erőd Bulgáriában  Te vagy az út, igazság és élet  Vonaton  Kondra Katalin: Kötelék Nem t...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
testvéretek beszél, tanítás napja, elmúlt évben, szinkronicitáson keresztül, szinkronicitás módszerével, egész üzenet-csomag, információ energiájáról, spirituális neveteket, fényben szoktunk, közvetítésben adunk, továbbiakban tanításként, jövő leckéiben, hallott tanításokat, ember tanít, messze kifizetődőbb, csatornázó állapotban, információ morzsáit, olyan energia, végbement dolgokról, egyik globális, másik személyes, olyan helyen, kristálya ebben, legjobb közelítés, 3D-ben adhatunk, anyagi célkitűzése, szent helyszínen, kristály időtlen, időtlen állapotban, továbbiakban &#8211, fátyol innenső, bolygó különféle, meditáció során, tapasztalatok érzéseivel, kristályok tulajdonságai, memóriát &#8211, tudományotok valaha, kristályokba ezen, jövő potenciáljai, halálnak nevezett, pontnál minden, beültetődik ebbe, kristály testbe, kristály följegyzés, életidőt vesz, bekövetkezett tudati, vibrációs változások, civilizáció hátramaradt, föld visszhangozza, bánat &#8230, föld miatt, földnek magának, rezgéseit annak, trilliónyi életidőnek, energiái alkotják, emberiség hozott, idő-kapszula passzív, bolygón csupán, napnak tűnik, szélesebb távlatból, szélesebb látókör, átfogásából fakad, karmikus energia, születéssel kezdődik, élet érzékelése, hajnallal kezdődik, alkonnyal végződik, nagyobb életben, folyamatot reinkarnációnak, kifejezés arra, pillanatra &#8230, kezdeti összegzést, kristály újabb, szent kristályba, életidők százainak, egész utánatok, nehéz rész, egyet kivéve, befejezetlen ügyek, másikféle Akasa, második fajta, mini Akasa, méhben körvonalazódik, születéskor keletkezik, magatokban hordozott, barlangban található, egész emberiségre, föld Kristály, személyes fölfedezés, első alakalommal, múltat kifejező, nagyon logikus, bolygóra nézve, geometriai fejlődésnek, bolygón számukban, népesség növekedik, öreg lelkek, másik alkalommal, kezdők tulajdonságairól, országot pedig, üzenet velős, , ,
2019.12 2020. Január 2020.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 818
  • e Hét: 5197
  • e Hónap: 34730
  • e Év: 34730
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.