Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
2012. Április – A harmónia meglelése
  2012-04-02 22:25:21, hétfő
 
  2012. Április - A harmónia meglelése






2012. Április - A harmónia meglelése


A hónap mantrája:

TELJESSÉGEM FÉNYE ITT RAGYOG SZÍVEMBEN

BÉKÉT, HARMÓNIÁT TEREMT ÉLETEMBEN!


Az év ezen hónapjában lelkünk útmutatásokat küld nekünk, melyek segítenek megtalálnunk magunkban a harmonikus összhangot testi, lelki és szellemi valónkkal.


Ebben az évben olyan előkészítő munka folyik a szellemi szinteken, melynek eredményeképpen lelkünk vezetését elfogadva megérünk a tudatosodásra.

Mindenki saját feladattal, egyéni életúttal és a hozzá szükséges tudásokkal, képességekkel érkezett a Földre. Ugyanakkor lelkünk azt is tudta, hogy ez az élet, amire most vállalkozott nem csak az egyén, de a Föld és az Univerzum életében is fontos állomás.

Az isteni Terv részeként Földanya szellemisége fellép a Szeretet-dimenzió következő fokára, melyben mi is részt veszünk emberként, lélekként és szellemként egyaránt.

Ez a választás része az életünknek, ezért lelkünk folyamatosan figyelmeztet rá, és próbál utunkon tartani bennünket. Ahhoz azonban, hogy meghalljuk lelkünk útmutatásait, emberként oda kell figyelnünk és elfogadnunk a Vezetést.


A teljességbe hozatal, a harmónia hónapja. Olyan változások várhatóak, melyek bennünk az isteni és emberi erőket összhangba hozzák, hogy összekapcsolhassanak szellemi tudatosságunkkal. Most már emberként nem az ego irányítását kell alapul vennünk, hanem felismerve szellemi fényünket, át kell vennünk a kormányt és szellemünk kezébe adnunk, saját akaratunkból, tudatosan. El kell kezdenünk tudatosan megélni önmagunkat és felismerni, mi az, ami megbontja bennünk testi, lelki és szellemi harmóniánkat.

Mély belső nyugalomra, békére lelhetünk általa. Ekkor már nincs hatalma felettünk manipulatív külső irányításnak.

Ennek felismerésére 4 hét áll rendelkezésre, és nem nagyon lesz felkészülési vagy levezetési szakasz (1-1 nap). Bele kell lépnünk egységünkbe és megélnünk azt!

A hónap energiája: a HARMONIKUSAN MEGÉLHETŐ LÉTEZÉS kibontakozása bennünk, a Mindenség ereje így elérhető számunkra.


A hónap során olyan Fényenergiák érkeznek az isteni Dimenziókból, melyek megújítani hivatottak lelki energetikánkat, ezáltal testi változásokhoz is vezetnek.

Folyamatosan érkeznek olyan aktiváló kódok, melyek a Fény DNS-ben, ezáltal a sejtek fénymagjában nyitják fel a szellemi tudásokat. Ezáltal a sejtemlékezet, melyben az egész Teremtésünk kódolva benne van, új energiaminőséget sugároz magából. Ezek a Fénykódok beépülnek energiatereinkbe, beállítják lelki csatornáinkat és újraminősítik lélekfejlődésünket. Ezzel most újabb szakaszként beintegrálnak minket a Fejlődés következő fázisába...

Az energetikai Megújulás minden szinten Új Minőséget jelent. A szellemi terekből lesugárzott fények, a lélektestben változásokat indítanak be, melyek a test energetikai terében felülírják a karmikus kódokat. Ez egy emelkedettebb rezgéstartománnyal való összehangolódást, egy finomabb Fényminőséget jelent.

Ebben a hónapban ezért sok olyan dolgot értékelünk át, melyekkel eddig nemigen foglalkoztunk, és több dolgot hagyunk el, melyekben már nem leljük ,,örömünket". (Hasonló ez az érzés egy kicsit arra, mikor az ember számadást végez, és tapasztalatai alapján meghozza Új élete döntéseit és irányvonalát.)

Ez egyfajta szemléleti átalakuláshoz vezet az emberben, melyet kitartással és odafigyeléssel tudatosíthatunk. Nagyon fontos, hogy jelen legyünk az életünkben. Ne a begyakorolt frázisok, hanem a tudatos szeretetvezérlés útmutatásait vegyük iránymutatónak.

A Megújulás Fénye akkor tud eltölteni bennünket, ha elengedjük tiszta szívvel, és ragaszkodás nélkül az eddig megszokott és begyakorlott automatizmusokat. Így nyithatunk teret az Újnak, a Megújulásnak.

Hányszor történt már meg velünk, hogy ha valakivel találkozunk és ránézünk, sokszor automatikusan megítéljük és véleményt alkotunk érzékszervi benyomásaink alapján. Ezek olyan ego-ból vezérelt gondolatok, melyek megpróbálják saját különbözőségünket vagy akár felsőbbségünket elhitetni velünk. Ha az induló gondolat valaki felé pl. a megkülönböztetés, felsőbbrendűség vagy éppen alárendeltség érzése, akkor a további gondolatok és érzések is ezt a vezérlőelvet követik. Az ego már csak ilyen...:), szereti többnek, jobbnak, vagy éppen kevesebbnek feltüntetni magát másnál, hogy úgy érezzük, mindig szükségünk van rá, tudván, hol is a helyünk a világunkban.

De ezek a dolgok látszólagosak, az igazság a Szívben érthető. Mindenki isteni származásánál fogva egyenlő, azaz EGY! Az, hogy most éppen milyen feladatot teljesít, csak a Teremtésben megélt és megnyilvánult szerepe. Attól az az isteni gyermek marad, aki Mennyei Atya Szeretetében született, velünk együtt!

Ha felismerjük ezeket a dolgokat, melyek nem a Szeretet rendjében léteznek, és szembenézünk saját gondolatainkkal, és a magunk iránt érzett elfogadásban képesek vagyunk átvilágítani és felismerni őket, egy teljesen új érzésvilág bontakozik ki bennünk, melynek kisugárzása felüdülést hoz. Egyfajta belső megnyugvást, hogy nem kell nekünk hasonlítgatni, egyszerűen szívvel és szeretettel kell látni, hogy észrevegyük a felszín mögött az isteni tartalmat.

Ez a felismerés segít nekünk átformálni beidegződéseinket, és a megszokott gondolatokhoz való ragaszkodástól, birtoklási vágytól való megszabadulással új fejlődési szakasz veheti kezdetét életünkben. Ezzel mintegy feloldjuk azokat a kötelékeket, melyek leszűkítették érzelmi mozgásterünket.

Ha a szeretet érzése mindennek a kiindulópontja, mely természetesen onnan ered, hogy önmagunkat szeretjük és elfogadjuk, nincs szükségünk arra, hogy hitrendszerünkkel magunk köré építsünk egy társadalmi elvárást. Képesek leszünk mindent meglátni a maga tökéletességében, és elfogadni azt szeretettel.

A Megújulás ereje segít abban, hogy harmóniába kerüljünk Önmagunk isteni részeivel, így létenergiáink fényminősége egy új vibrációs szintre lépjen, így egy másik nézőpontból, emelkedettebb szintről szemlélhetjük valóságunkat. A nagyobb rálátás feltárja az eddig észre nem vett összefüggéseket.


Itt találsz egy meditációt a felsőbb Énnel való kapcsolat megerősítésére:

Link

Ugyanezt megtalálod letölthető változatban is, itt:

Link



Mi, akik itt vagyunk most a Földön, nem véletlenül születtünk ide éppen most. Vállalásunk az itt zajló változások megélése és segítése, valamint önmagunk meggyógyítása és jobbá tétele.


Meg kell tanulnunk elfogadni és használni Fény minőségünket.

Ehhez egy meditációt adok át nektek, melyet a dimenzió angyalai segítségével élhetsz át. Ők azok, akik segítik nekünk most az emelkedésben való részvételt. Mindazt az isteni erőt és Fényt közvetítik hozzánk, mellyel felnőhetünk Önmagunk isteni eredetéhez... Sokszor álomban, meditációban olyan helyre kísérnek, ahol feltöltődhetünk, gyógyulhatunk az isteni energiákban.

Ez a meditációs utazás is abban segít, hogy isteni Szeretet-fényedet magadban meglásd... Olvasd el lassan és éld át tiszta szívedből.

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: megszabadulással, tökéletességében, tudatosságunkkal, megkülönböztetés, automatizmusokat, szeretetvezérlés, összehangolódást, energiaminőséget, energiatereinkbe, gondolatainkkal, feltöltődhetünk, eredményeképpen, tudatosíthatunk, felsőbbségünket, felsőbbrendűség, összefüggéseket, energetikánkat, kiindulópontja, kristálycsakra, odafigyeléssel, megerősítésére, mozgásterünket, iránymutatónak, ragaszkodástól, átalakuláshoz, tapasztalatai, foglalkoztunk, felismerésére, szemlélhetjük, emelkedettebb, meggyógyítása, leszűkítették, fényminőséget, gyógyulhatunk, változásokhoz, tudatosodásra, harmónia meglelése, hónap mantrája, harmonikus összhangot, évben olyan, szellemi szinteken, hozzá szükséges, isteni Terv, választás része, teljességbe hozatal, harmónia hónapja, hónap energiája, hónap során, isteni Dimenziókból, sejtek fénymagjában, szellemi tudásokat, egész Teremtésünk, TELJESSÉGEM FÉNYE ITT RAGYOG SZÍVEMBEN, HARMÓNIÁT TEREMT ÉLETEMBEN, HARMONIKUSAN MEGÉLHETŐ LÉTEZÉS, Fény DNS-ben, Megújulás Fénye, Mennyei Atya Szeretetében, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Esti kép  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Png fotel  Egy lelki imádság  Png rózsa csokor  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Julian Brass gondolata  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Elköszönt  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Popper Péter szavai  Rátalálsz  Hogy lehet megtartani  Akarat  Hiányzik  Erdőn  Bertolt Brecht -től idézet  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  képre írva  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Nagyon különös  Akarat  Facebookon kaptam  Png telefon  Idő  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Egy lelki imádság  Png nő  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Nevem  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Örülök, hogy látlak!  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Sose bánj semmit  Boldog születésnapot a ma ünne...  Zilahy Lajos gondolata  Elköszönt  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Őrizkednünk kell...  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam Krisztinától  Hogy lehet megtartani  Boldog születésnapot a ma ünne...  s immár én is felragyogva, ért...  Idő  Png kislány  Egy maradéktalanul uralt világ  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png férfi  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Ne kapaszkodj magasabbra,  Png férfi  Png nő  Szívem  képre írva  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Egy bizonyos határt  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Alázat  Paul David Tripp Április 19  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Mi lenne ha  Fehér virág  Alázat 
Bejegyzés Címkék
harmónia meglelése, hónap mantrája, harmonikus összhangot, évben olyan, szellemi szinteken, hozzá szükséges, isteni Terv, választás része, teljességbe hozatal, harmónia hónapja, hónap energiája, hónap során, isteni Dimenziókból, sejtek fénymagjában, szellemi tudásokat, egész Teremtésünk, energetikai Megújulás, szellemi terekből, lélektestben változásokat, test energetikai, karmikus kódokat, finomabb Fényminőséget, hónapban ezért, kicsit arra, ember számadást, begyakorolt frázisok, tudatos szeretetvezérlés, eddig megszokott, induló gondolat, további gondolatok, vezérlőelvet követik, dolgok látszólagosak, magunk iránt, felszín mögött, isteni tartalmat, felismerés segít, megszokott gondolatokhoz, szeretet érzése, társadalmi elvárást, maga tökéletességében, másik nézőpontból, nagyobb rálátás, eddig észre, felsőbb Énnel, meditációt adok, dimenzió angyalai, emelkedésben való, isteni erőt, isteni energiákban, meditációs utazás, megszabadulással, tökéletességében, tudatosságunkkal, megkülönböztetés, automatizmusokat, szeretetvezérlés, összehangolódást, energiaminőséget, energiatereinkbe, gondolatainkkal, feltöltődhetünk, eredményeképpen, tudatosíthatunk, felsőbbségünket, felsőbbrendűség, összefüggéseket, energetikánkat, kiindulópontja, kristálycsakra, odafigyeléssel, megerősítésére, mozgásterünket, iránymutatónak, ragaszkodástól, átalakuláshoz, tapasztalatai, foglalkoztunk, felismerésére, szemlélhetjük, emelkedettebb, meggyógyítása, leszűkítették, fényminőséget, gyógyulhatunk, változásokhoz, tudatosodásra, beintegrálnak, hasonlítgatni, gondolatokhoz, újraminősítik, alárendeltség, képességekkel, útmutatásokat, rendelkezésre, látszólagosak, megnyilvánult, származásánál, sejtemlékezet, természetesen, csatornáinkat, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1706
  • e Hét: 3920
  • e Hónap: 17825
  • e Év: 147532
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.