Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Február hónap fontosabb napjai
  2013-02-01 22:24:12, péntek
 
   
  A hónap fontosabb napjai:


Február 1. - A hónap első napja az Őserő ébredése bennünk. Léttengelyünkön, a gerinc vonalán áramló Kundalini tengelyen felszabadító energiák indulnak el. Ez kinyitja a gerincünkben lévő, csigolyákhoz kapcsolódó apró csakratikus rendszert, melyen át az Ősforrás energiája, a bennünk működő ÉLET áramlani tud. Ha bárhol a hónap folyamán (vagy később is) fájdalmat érzel a testedben, érdemes az adott gerinccsigolya energetikai képletét megnézni és a benne működő csakrakaput felszabadítani. Egyébként a testi szintű masszázs és akupunktúra is csodákra képes.


Ebben a táblázatban megtalálod az adott szerv csigolya kapcsolatát, ebből tudod hol is dolgozz:


Csigolya
Szervi kapcsolatok

Nyaki I:
Gerincvelő idegellátása, fej vérellátása, agyalapi mirigy, fejbőr, arc, csontok, agy, belső és középfül, vegetatív idegrendszer

Nyaki II:
Gerincvelő idegellátás, szem, látóideg, hallóideg, arcüreg, nyelv, homlok

Nyaki III:
Gerincvelő idegellátása, arc, külső fül, arccsontok, fogak, trigeminusz (háromosztatú ideg)

Nyaki IV:
Gerincvelő idegellátása, orr, ajak, száj, fülkürt

Nyaki V:
Gerincvelő idegellátása hangszálak, nyirokmirigyek, gége

Nyaki VI:
Nyakkörüli inak, vállak, mandula

Nyaki VII:
Pajzsmirigy, könyök, váll

Háti I:
Alkar, csukló, nyelőcső, légcső

Háti II:
Szív, szívizom-billentyű érrendszer

Háti III:
Tüdő, hörgők, mell, mellkas, mellhártya

Háti IV:
Epehólyag, epevezeték

Háti V:
Máj

Háti VI:
Gyomor

Háti VII:
Hasnyálmirigy, nyombél

Háti VIII:
Lép

Háti IX:
Mellékvese

Háti X:
Vese

Háti XI:
Vese, húgyvezeték

Háti XII:
Vékonybél, petevezeték, nyirokmirigy

Lágyéki I:
Vastagbél, lágyék

Lágyéki II:
Vakbél, hasfal, felső láb /comb/

Lágyéki III:
Nemi szervek, húgyhólyag, térd

Lágyéki IV:
Prosztata, alsó hátizmok, csípő

Lágyéki V:
Alsó lábszár, boka, lábfej

Lágyéki VI:
Keresztcsont, csípő, far


Február 2. - Lélekébredés napja. 2013.02.02. Ha a az egy és a három összegét, a négyet nézzük, az is felosztható két 2-esre. Így 2:2:2:2:2. A számok összege 10, azaz 1. Az isteni szám. A legfőbb kezdet, minden alapja, maga a Fény, az isteni Nap! A teremtő erő kreatív energiái érvényesülnek, ugyanakkor az öt kettes a lélekminőség érzelmi oldalát hangsúlyozza. Ez azt jelenti, hogy érzelmi erőnkön keresztül, lelkünkben elkezd felszabadulni az a teremtő potenciál, ami isteni utunkat szolgálja.

A mai napon mindenképp szólítsd meg a lelkedet és kérd, vezessen téged a szellem útmutatásai által.


Február 4. - Elemi erők harmonizálása folyik az emberi energetika szintjén. Ma felkavaró érzések és gondolatok, furcsa hullámzó érzetek lehetnek bennünk.

A Föld elem - 1. csakra, az életöröm és jókedély energiája, ha kevés az ember életunt, vagy ,,elszáll" a Földtől, ha sok benne ez az elem, akkor földhözragadt, változásra képtelen.

Arkangyali segítője Uriel.

Víz elem - 2. csakra, a bölcsesség és kitartás energiája, az érzelmek vezérlője. Ha kevés ez az energia, akkor az ember kedélybeteg, ha sok veszekedős, ingerlékeny.

Arkangyali segítője Gabriel.

A Tűz elem - 3. csakra, a lelkesedés, intuíció, érdeklődés energiája, az akarat vezetője. Ha kevés tűz elem van az emberben, akkor az ember depresszióba eshet, ha sok, túlpörög, felemészti magát.

Arkangyali segítője Michael.

Levegő elem - 4. csakra a változni tudás, szeretetteljes megújulás energiája, a szellemi kapcsolat irányítója. Ha kevés ennek az elemnek az energiája bennünk, akkor az ember makacs, önfejű, túl ragaszkodó, ha sok van belőle, az ember túlértékelheti magát, vagy nem tud helyben maradni állandóan mindent megváltoztat, mindig lebeg, nem tud a földön maradni.

Arkangyali segítője Rafael.

Éteri elem - 5. csakra és felfelé, önmagunk elfogadása, a szabadság, az egység Istennel. Megérteni a nagyságot és a benne rejlő felelősséget.

Segítője Jézus


Harmonizáló, ha elvégezzük az egységbe hangoló, őselemi gyakorlatot a 4 elemi arkangyallal:


Link

Ez a meditáció zene nélkül felvett gyakorlat. Ha úgy érzed, tegyél be magadnak a háttérben zenét.


Február 6. - Újabb csakrakapuk nyílnak a Kundalini tengelyen. Figyeld ma a testi, lelki érzeteidet, mert saját magadról, belső elfojtásaidról kapsz információt.

Ha bármelyik érzés, gondolat nehezen elfogadható lenne, csináld meg az önszeretet meditációt:


Link

Ezzel megérted, elfogadod és feloldod magadban a feszültségeket, testi-lelki ellentmondásokat.


Február 9. - A térben egyfajta csend, mozdulatlanság érzékelhető ezen a napon. De ez a mozdulatlan erő még megnyilvánulatlan. Átjár és beterít mindent, hogy közvetítője lehessen a most érkező hangoló energiáknak. Újabb képesség felszabadító kódok érkeznek a Fény-DNS tengelyén. Az elkövetkezendő napokban belül furcsa, vibráló, zizegő érzetek lehetnek. Érdemes a fő csakrákat megnyitó hangokat hosszan rezegtetni:

A magánhangzók

"I" a Koronacsakra és harmadik szem,

"É" a garat,

"Á" a szív,

"Ó" a napfonat,

"U" pedig az alsó két csakrához társítható.


Február 10. - Újhold hatalmas átalakulások mind a föld, mind pedig az emberiség, sőt az egyes emberek tekintetében is. Egy olyan energetikai megújulás történik, melyben felszabadulnak eddig rejtett csatornák és kapcsolatok az auratér és a kozmikus rezonancia között. Ezzel még érzékenyebbek leszünk a galaktikus térben történő változásokra, intuícióink felerősödnek (fokozatosan).


Február 11. - Az egységbe hangolás mesterszáma a 11. A bennünk rejlő duális lélekminőség (istenanyai és istenatyai, Anima és Animus) mintáinak harmóniába hozatalára érkeznek szellemünktől energiák emberi rendszereinkbe. Az elkövetkezendő napokban számítani lehet emberi kapcsolataink terén is tisztázó beszélgetésekre, fontos találkozásokra. A bennünk élő női és férfi szerepek, én-ek tisztázására.

Segít, ha leírjuk, milyennek látjuk magunkat egy-egy szerepünk (énünk) kapcsán. Milyen vagyok anyaként/apaként, testvérként, gyermekként, barátként, stb. Beszélgessünk el a barátunkkal, lelki segítőnkkel ezekről az igazságokról, meglátod, sok minden kiderül majd. Sokszor mi magunk látjuk sötétebben magunkat, mint a valóság...


Február 14. - A mai napon a Fény DNS kódjaiban az őskép minőség hangolása folyik. Az őskép, minden teremtett dolog szellemi mintája, ami tartalmazza az eredendő romolatlan isteni valóságot, az EGY-ség képet. Ez alapján minden rezgés korrigálható és visszaállítható, ha az adott terület felszabadul a negatív, elhangoló energiáktól. A most zajló hangolás az istenember eredendő képmását ébresztgeti bennünk, hogy erejével felébressze belső képességeinket. Ez indít el bennünk egy olyan átalakulást, mellyel megértjük fejlődésünk szükségességét és irányát.


Február 16. - Az Univerzum szellemi síkjainak kristálydimenziójából érkezik egy Fényrezgés a Krisztus-hálóra, mely újabb kristálytelepek ébredését készíti elő. A Földben rejtőző, atlantiszi mestertudással bekódolt kristályok egy újabb csoportja aktiválódik. Ezzel feloldhatóvá válik az emberiség kollektív tudatásban az a karmikus blokk, mely Atlantisz pusztulásakor keletkezett. Aki előző inkarnációiban részt vett az atlantiszi korszak történetében, valamilyen módon lehetőséget kap, hogy magán keresztül saját adósságát is feloldja. Álomban, meditációban, vagy akár fizikailag egy találkozás által, lehetővé válik, hogy annak az életnek (életeknek) az adóssága most a megértés és megbocsátás által feloldásra kerüljön.


Február 18. - Lelkünk memóriatere most felszínre hozza azokat a rezgéseket érzések szintjén, melyeket eddig a szőnyeg alá söpörtünk, de szembe kell néznünk vele. Egy belső tükröt kapunk melybe belenézve lehet, hogy nem mindig szép a látvány, de ha szeretettel elfogadjuk, megszépíthetjük. Amikor nem fogadjuk el egy érzésünket, gondolatunkat, vagy viselkedés-mintánkat, azt úgymond száműzzük önmagunk mélyére, nem akarjuk tudomásul venni. Csakhogy az az energia akkor is ott van, sőt, minden egyes tagadással erősödik. Ám, ha felszínre hozzuk, szembenézünk, felismerjük, elfogadjuk és szeretettel meggyógyítjuk, nem bánthat többé. Ez nem megy egyik pillanatról a másikra, lehet, hogy újra meg újra neki kell veselkednünk, mire a végére érünk. Nem baj, hidd el megéri...


Február 20-22. - Ez a három nap szinte egy energiában áll. A kettes szám újra előhozza a választás fontosságát. Ezen a három napon olyan lehetőségek és próbák kerülnek elénk, melyek gondolati, érzelmi és akarati erőinket ,,tesztelik". Ebben a három napban, ha tudatosan figyelünk, sokkal többet tapasztalhatunk és tanulhatunk mint eddig. A lényeg az Igazság! Legyél igaz magadhoz, ne hazudj, mert akkor becsapod önmagad. Az Igazság olyan dolgokat mutat meg neked önvalódról, melyek közelebb visznek a lényeg felismeréséhez. Vállald föl azt a csodát aki vagy, és légy büszke isteni gyermeki lényedre! Bármi is történik, abból csak tanulsz és erőt merítesz, hogy jobbá válj!


Február 25. - Telihold napján a Holderők intenzív tisztításba kezdenek érzelmi energiaterünkön, a második aurarétegen és a csakrákon. Testünkben elkezdenek ennek hatására érzelmi lenyomatok kioldódni, elsősorban az izmok és a nyirokrendszer területéről. Ha fájdalmat, szorítást, szurkáló érzést tapasztalsz, végezz méregtelenítő légző gyakorlatot:

Minden légző gyakorlat a kilégzéssel kezdődik. Ekkor ugyanis kilélegzünk a tüdődből szinte minden levegőt, és ezután már mélyen tudunk automatikusan belélegezni. Ezt segítheted úgy, hogy kilégzés közben behúzod a hasad, hogy nyomást gyakorolj a távozó levegőre.

Hasunk előtt keresztbe tett kezünket lassan, felemelés közben tárjuk szét, az emelés ritmusában szívjunk be lassan és mélyen a levegőt, majd karunk leengedése közben préseljük ki a tüdőnkből. Ne pótoljuk rögtön a levegőt, húzzuk hátra a vállunkat, majd a maradék gázt a váll előrehúzása közben préseljük még ki. A gyakorlatot többször végezzük el!Miközben kilélegzel, gondolj arra: Kifújok magamból minden méreganyagot és negatív energiát!


Február 28. - A hónap utolsó napján egy harmonizáló energia indul el bennünk, mely összehangolja egy új minőségben vezérlő rendszereinket. Az idegi hálón keresztül, szellemi és testi szinten is, minden energiavezetékünk, zsigeri, sejtszintű és szubatomi részünk is felveszi azt az új frekvenciát, ami a tisztítások és hangolások hatására nekünk megfelelő. Segíthetjük ezt a harmonizálást, ha tudatosan berezegtetjük mi is az energiaterünket az Univerzum Ős-hangjával az OM (AUM) mantra által. Zengesd ma reggel 5 percig ezt a mantrát és meglátod, sokkal könnyebben viseled majd a harmonizálást.


Áldott kapcsolódást az univerzális Ember minőségébe!


Áldással:

Pusztai Orsolya

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya

Link 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: ellentmondásokat, kristálytelepek, energiaterünkön, léttengelyünkön, beszélgetésekre, visszaállítható, energiaterünket, tapasztalhatunk, megszépíthetjük, nyirokmirigyek, szükségességét, gerinccsigolya, képességeinket, felszabadítani, túlértékelheti, elfojtásaidról, feszültségeket, nyirokrendszer, rendszereinkbe, mozdulatlanság, szeretetteljes, elkövetkezendő, inkarnációiban, felszabadulnak, mestertudással, kristálycsakra, rendszereinket, felismeréséhez, találkozásokra, hasnyálmirigy, gondolatunkat, harmonizálást, szellemünktől, méregtelenítő, beszélgessünk, kapcsolataink, hónap fontosabb, hónap első, gerinc vonalán, gerincünkben lévő, bennünk működő, hónap folyamán, adott gerinccsigolya, benne működő, testi szintű, táblázatban megtalálod, adott szerv, három összegét, négyet nézzük, számok összege, isteni szám, legfőbb kezdet, Nyaki, Nyaki II, Nyaki III, Nyaki IV, Nyaki VI, Nyaki VII, Háti, Háti II, Háti III, Háti IV, Háti VI, Háti VII, Háti VIII, Háti IX, Háti XI, Háti XII, Lágyéki, Lágyéki II, Lágyéki III, Lágyéki IV, Lágyéki VI, Segítője Jézus, Fény DNS, Univerzum Ős-hangjával, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
03.30. 23:24 Koronavírus - Vesztegzár alá vonták a járvány romániai gócpontjává vált Suc...
03.30. 22:44 Brexit - Uniós és brit küldöttségek az ír határ kérdésének mihamarabbi rend...
03.30. 22:25 Betörtek a debreceni Református Nagytemplomba
03.30. 22:24 Koronavírus - Németország ellenzi a közös euróövezeti koronavírus-kötvény j...
03.30. 22:24 Koronavírus - Több vállalat segíti felajánlásokkal az egészségügyiek étkezt...
03.30. 22:05 Koronavírus - New York állam kormányzója az orvosok és az ápolók segítségét...
03.30. 22:04 Koronavírus - A Mol továbbra sem lát lehetőséget a közgyűlés megtartására
03.30. 22:04 Koronavírus - A török elnök héthavi fizetését felajánlotta a rászorulók meg...
03.30. 21:54 Neuer elutasította a Bayern München szerződéshosszabbítási ajánlatát
03.30. 21:24 Koronavírus - A Fehér Ház is megerősítette Trump és Putyin telefonbeszélget...
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Óra állítás  Isten szabadítása  Mai harmónia kártyám  SZABÓ LŐRINC - MADARAK Hogy l...  Fehér rózsa  Kis GIF képek  Facebookon kaptam  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Az egyházi rend szentsége: A p...  A járvány legyűrte a globalizm...  Katolikus elmélkedés 2020. má...  Útravaló – 2020. március...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Biztonság  Facebookon kaptam Mírjam bar...  Bordó rózsa  Imádság  Az igazakra világosság fénylik...  Az igazakra világosság fénylik...  Ferenc pápa globális és azonna...  Kaffka Margit : Csend  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Rakéta teszt  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Magnificat.ro, Böjte Csaba OFM  Png nő  Ferenc pápa rózsafüzér üzenete  Rakéta teszt  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Facebookon kaptam  Kun Magdolna: Fohász Istenhez  Facebookon kaptam  Mi ketten  50 éve szabadult  Betty Boop  Ferenc pápa rózsafüzér üzenete  Orchidea  Mai harmónia kártyám  Giovanni Bocaccio  Koronavírus Magyarországon: 40...  Duduj Szilvia versei  Legyen csodás napotok.  Aranyosi Ervin: Óraátállítás (...  Az egyházi rend szentsége: A p...  Png nő  Dr. Shiva Ayyadurai: Az igazsá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Dsida Jenő: Egyszerű vers a ke...  Bűnbánó zsoltárok  Az egészségügyi dolgozókért vi...  Fehér rózsa  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Aki nekünk a Szentlelket elkül...  Rakéta teszt  Egy kis mosoly is  Vízcseppes rózsa  Az igazakra világosság fénylik...  Facebookon kaptam  Kutyus sállal  Giovanni Bocaccio  Esti kép  Rózsaszín rózsa  Betty Boop  Szent-Gály Kata: Keresztúton  Facebookon kaptam Krisztina ba...  Margaretta csokor  Máris megvan az olimpia új idő...  Böjte Csaba a rendkívüli pápai...  Aki nekünk a Szentlelket elkül...  Katolikus elmélkedés 2020. má...  Kellemes délutánt kívánok  Imádkozom Atyám!  Betty Boop  Római katolikus szentmise Debr...  Ne hagyj el Istenem . . .  Facebookon kaptam  Ferenc pápa rózsafüzér üzenete  Ha magányos vagy  Facebookon kaptam  XI. ker. Újbuda - Vigyázat CS...  Nagyböjt 5. vasárnap 03.29  Ferenc pápa rózsafüzér üzenete  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ferenc pápa rózsafüzér üzenete  Facebookon kaptam  Png csokor  Beszéltem Istennel  50 éve szabadult  Homályba hullnak a vágyak  Óra átállítás  Nagyböjt 5. vasárnapja -fekete...  Bízzunk Teremtőnkben  Png rózsa  Facebookon kaptam  Szép álmokat! 
Bejegyzés Címkék
hónap fontosabb, hónap első, gerinc vonalán, gerincünkben lévő, bennünk működő, hónap folyamán, adott gerinccsigolya, benne működő, testi szintű, táblázatban megtalálod, adott szerv, három összegét, négyet nézzük, számok összege, isteni szám, legfőbb kezdet, lélekminőség érzelmi, szellem útmutatásai, emberi energetika, ember életunt, érzelmek vezérlője, ember kedélybeteg, akarat vezetője, ember depresszióba, változni tudás, szellemi kapcsolat, energiája bennünk, ember makacs, ember túlértékelheti, földön maradni, egység Istennel, benne rejlő, egységbe hangoló, meditáció zene, háttérben zenét, önszeretet meditációt, térben egyfajta, most érkező, elkövetkezendő napokban, egyes emberek, olyan energetikai, kozmikus rezonancia, galaktikus térben, egységbe hangolás, bennünk rejlő, őskép minőség, eredendő romolatlan, adott terület, most zajló, istenember eredendő, olyan átalakulást, újabb csoportja, emberiség kollektív, atlantiszi korszak, találkozás által, adóssága most, rezgéseket érzések, belső tükröt, végére érünk, kettes szám, választás fontosságát, három napon, három napban, lényeg felismeréséhez, második aurarétegen, nyirokrendszer területéről, kilégzéssel kezdődik, tüdődből szinte, távozó levegőre, emelés ritmusában, maradék gázt, váll előrehúzása, gyakorlatot többször, hónap utolsó, harmonizáló energia, idegi hálón, univerzális Ember, ellentmondásokat, kristálytelepek, energiaterünkön, léttengelyünkön, beszélgetésekre, visszaállítható, energiaterünket, tapasztalhatunk, megszépíthetjük, nyirokmirigyek, szükségességét, gerinccsigolya, képességeinket, felszabadítani, túlértékelheti, elfojtásaidról, feszültségeket, nyirokrendszer, rendszereinkbe, mozdulatlanság, szeretetteljes, elkövetkezendő, inkarnációiban, felszabadulnak, , ,
2020.03 2020. Március 2020.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 77
  • e Hét: 2321
  • e Hónap: 32825
  • e Év: 131426
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2020 TVN.HU Kft.