Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Március hónap fontosabb napjai
  2013-03-01 21:29:56, péntek
 
   
  A hónap fontosabb napjai:


Március 1. - A naptári tavasz első napja. Ugyanakkor lélekmag csírák aktiválódása. Ezen a napon érkező univerzális ,,megtermékenyítő" fények összekapcsolódnak a bennünk szunnyadó képességcsírák azon energiáival, melyek megérettek az ébredésre. Engedjünk teret minden jóérzésünknek és örömünknek. Tápláljuk ezeket a lélekmagokat szeretettel, tudva minden amire szükségünk van, már itt van bennünk, csak meg kell érjen. Ma gondold végig mindazokat az eseményeket az életedben, amikor igazán boldog voltál. Figyeld meg, hogy az érzés nem köthető egy adott tárgy megszerzéséhez, jóval inkább szeretetteli tapasztalatokhoz. Ezek legyenek útravalóid, melyekből meríthetsz szükség idején.


Március 3. - A teremtő energia lesugárzása. A mai napon a kristályfény hálóról olyan fénykódok érkeznek, melyek azok számára befogadhatók, akik a felsőbb akarat energiáit beengedik saját teremtő terükbe. Spirituális testünk újabb behangolása kezdődik ennek az erőnek a befogadására. Spirituális testünk egy magas frekvencián rezgő fénytest, mely átszövi egész energia-rendszerünket, így minden részünkkel kapcsolatban áll. Azért is fontos, mert tartalmazza minden Fénytestünk energia-kódját, így az aktiválásukkal lehívható a szükséges frekvencia az adott tér harmonikus beállításához és feltöltéséhez. Ez a testünk nagyon fontos, hogy alacsonyabb énjeink befogadhassák és feldolgozhassák az energia-információkat. Ha ebben bárhol energiahiány/többlet mutatkozik, az kihat a többi test harmóniájára is. Ez a Fénytest egy ,,kommunikátor". Értelmezi (lefordítja) azokat a Fényenergia-információkat, melyek magasabb Tudatosságunkból, Felsőbb isteni Énünktől jönnek, valamint továbbítja azokat a tanításokat, melyek a magasabb dimenzió mestereitől és szellemi lényeitől érkeznek. Engedjünk teret benső érzékeinknek és mesteri lényünknek, hogy végbemehessen a hangolás.


Március 6. - A mai napon szimbólumüzenetet kapunk. Olyan szimbólum-energiák kódjait vehetjük magunkhoz, melyek kulcsok a belső megértéshez, önmagunk eddig rejtett tudati tartalmához. Ezek a jelek sokszor álomszerűen vagy elrévedezés közben érkezhetnek hozzánk. De előfordulhat, hogy fizikai szemünkkel is látunk egy ilyen jelet, pl. a felhőkben. Mikor tudatosan rákoncentrálunk egy ilyen kapott szimbólum erőre, azon keresztül utazást tehetünk tudatunk olyan rétegeibe, melyek tanítanak és utat mutatnak további feladatainkat illetően. Engedd, hogy a szimbólum rezgései előhozzanak egy belső tudást a mélyből a felszínre.


Március 9. - A lelkünkben lévő teremtő erő aktiválódik. Az akarat, érzelem és gondolat hármas ereje összekapcsolódik. Test, lélek és szellemi terek harmóniába hozatalának energiái felerősödnek. Érdemes ma olyan meditációt tartani, mely szeretettel összekapcsolja ezeket a részeinket. Ha mostanában olyan dolgok történnek, melyekben ezt a hármas erőt kell összehangolnod, azaz amit gondolok, azt úgy is érzem, és tényleg így akarom tenni? Akkor figyelj magadba a szíveddel. Légy figyelmes önmagad iránt, mert a lélek teremtő erejének harmóniájához ezen erőknek együttes összefogása szükséges. Ne hamarkodj el semmit, szíveddel gondold, érezd és engedd végig áramlani magadon. Tudatosítás nélkül nem mi döntünk, hanem a körülmények. Csak akkor hozunk saját döntést, és akkor teremtünk önmagunkért, ha tudjuk, milyen gondolat, érzés és akarat hozta meg azt a döntést. Figyelj magadba...


Március 11. - Újhold erői rezgik be a teret. Érdekes, hogy ez a nap az év 11. hetének a kezdete. A két 11-es szám isteni erők jelenlétére utal. Ugyanakkor felhívja a figyelmet a kettősség egyként való értelmezésére. Mivel minden eredete egy, akkor ha ez a dolog igaz, akkor az is. Valójában minden dolog azonos a saját (vélt) ellentétével a szellemi dimenziókban. Ezért a mai napon olyan dolgokra hívja fel a figyelmet tudatosabb részünk, melyeket át kell értelmeznünk az egység szemszögéből. Az én igazságom hogyan illeszkedik bele az univerzális igazságba? Próbálj meg egy helyzetet több igazság-szemszögből megvizsgálni.


Március 13. - Az isteni Rend energiái hatják át létezési tereinket, az Egyetemes törvények kódjai bennünk is érezhetőek. A Fénymag haló Földközéppontbeli és Krisztus-háló beli rezgései összekapcsolódnak. Szólítsuk meg szellemünket és kérjük, illesszen bele minket az isteni Rend-szerbe, hogy összehangolódhassunk az Univerzummal. Egyfajta fénymátrix energia alakul ki az auraterünkben, mely addig tartja a Rend-szer rezgéseit, míg csakraközpontjaink fel nem dolgozzák azokat. Tisztítsuk meg csakráinkat az optimális összekapcsolódáshoz.


Március 15. - Az évnek ez a napja nekünk magyaroknak, abban a vonatkozásban is fontos, mint a Szabadság megélése Nemzetlélek szinten. Ezen a napon nemzeti öntudatunk egy olyan impulzust kap, mely az összefogásra és tiszta szereteterőink mozgósítására hív. Ugyanakkor ez a nap egy útmutatás arra, hogy bár minden erő bennem van, de azt úgy kell használnom, hogy segítő és ne romboló legyen. Azzá tehetem ezt az erőt magam által, amivé akarom. Választhatom a békés, nyugodt erőt, a tudatát annak, hogy az összefogás szív szinten történik meg igazán. A fejlődés egy új szakasza indul meg bennünk, mely által megérthetjük az erő nem mindig látványosan mutatja meg önmagát. A szeretetteljes elfogadás energiái erőteljesen tanítanak a mai napon. Légy figyelmes...


Március 19. - A Mindenség energiáinak elérése szívünkben mindig lehetséges. Ennek felismerését segíti ez a nap. Ma egy olyan energia hatja át a teret, mely nyitott és befogadó rezgésekkel segít bennünket. Ezáltal sokkal könnyebben érezhetjük meg önmagunk határtalan részeit. Ez a nap alkalmas arra a tapasztalatra, hogy ledöntsük önmagunk korlátait. Mi magunk teremtjük korlátainkat és határainkat, amelyeket aztán félünk átlépni. Ha elkezdjük azokat kitágítani azt láthatjuk, hogy ami tegnap lehetetlen volt, az ma valóra válik.

Képzeld el magad a testedben, amint széttárt karral állsz. Érezd meg a határaidat.

Most keresd meg, hol van a testeden túli energiádnak a határa... mekkora emberi alaknak képzeled el?

Most próbáld meg ezt az alakot megnövelni, minden tagját egyszerre tágítani... mekkorára tudtál növekedni? Tágulj akkorára, ami szerinted most tőled telik.

Most képzeld el, hogy ezzel az önmagaddal, annak lábával a Földön állsz... meddig ér a fejed és a karjaid?

Most hozd vissza ezt az érzést a fizikai testedig, és tudd, ez a hatalmas ember benned van, te magad!


Március 21. - Tavaszi napéjegyenlőség. A napfordulók és napéjegyenlőségek mindig meghatározó energiákat hordoznak. Régen ezen a napon bőséghozó rituálékat is tartottak, melynek ereje segített, hogy az év többi napján az ember semmiben se szenvedjen hiányt.

Ezen a szertartáson meghívjuk azokat a segítő szellemi lényeket, akiktől bőségünk támogatását várjuk és megvendégeljük őket. Ehhez virágot, gyümölcsöt, gyertyákat, kristályokat és füstölőt használunk. Egy oltárt készítünk, melyre szépen elhelyezzük ezeket a felajánlásokat, majd imában megszólítjuk az isteni erőket, a bőség istenét és istennőjét. Előtte egy kis papírra leírhatjuk, mit kérünk a segítőktől és egy agyag vagy fém tálkába beletehetjük (később elégetjük). Mikor tisztelettel felajánljuk nekik az ajándékokat, énekkel, mantrákkal, imával tisztelgünk előttük. Mikor érezzük, hogy a szellemi nagyságok elégedettek és elfogadták kérésünket, azt átadva nekik a papírt megsemmisítjük és a felajánlott dolgokat elajándékozzuk vagy a földbe elássuk.

Ezeken a jeles napokon a fény és a sötétség aránya meghatározó. A napéjegyenlőség idején a yin és a yang erők egyensúlya egyfajta nyugalmi, csend állapotot idéz elő. Olyan ez, mint amikor az inga a két végpont közötti mozdulatlan középpontba ér. Hatalmas erők szabadulnak fel láthatatlanul.

Ezen a napon is nagy erejű energiák mozognak, mintha láthatatlanul, de érezhetően betöltenék a teret, szinte besűrűsödik az energia. Most ebből a sűrű fényesszenciából táplálékként magunkhoz vehetjük mindazt, amire szívünk szerint szükségünk van. Csak hívjuk magunkba ezeket a tiszta erőket és segítsük velük lelki vágyaink megvalósulását.


Március 23. - Őserőnk energiáinak megszólítása. Ezen a napon ősi erők rezgései ébrednek a térben, az emberiség ősemlékezete újabb titkokat tár fel előttünk. Mindannyian birtokában vagyunk ennek az őstudásnak, ha rejtve is vannak bennünk. Mindazokat a létezési erőket, melyeket életeink folyamán tapasztaltunk és megéltünk magunkban hordozzuk. Ezek az őskép információk bennünk rejlenek, de csak akkor tárulnak fel előttünk, ha megfelelő erővel, módon és alázattal szólítjuk meg őket. Avatatlan kézbe szellemi tudást adni: "játék a tűzzel". Éppen ezért nem kell mást tenned, mint tudatosítanod, hogy mindazt amit erre az életre elvállaltál azt szeretettel elfogadod, és megengeded, hogy az ennek elvégzéséhez szükséges ősi erő felébredjen, és támogasson mindenki és minden javára.


Március 27. - Telihold energiája erőteljesen tisztít bennünket. A Holderők most spirális, ezüstös-fehér fényszálat küldenek hozzánk. Ez a fényszál segít, hogy elfogadjam és megértsem, a világ olyan amilyennek és gondolom, ezáltal olyan amilyennek gondolataim érzékeltetik. Mivel saját világom teremtőjeként részt veszek az Életjátékban, befolyásolom annak minden rezdülését a magamban létrehozott képekkel. Ez a holdfény-szál rámutat saját teremtésem visszásságaira, hogy megváltoztathassam őket, jobbá tehessem ezáltal magam és a világom.


Március 30-31. - Ez a két nap, mint a hónap energiáinak lezárása egyfajta szeretetbe öltöztetés. Lényünk egy új fényruhát kap, ami ragyogva és védelmezve terül szét rajtunk. Isteni ajándékunk célja, hogy megmutassa szeretett és szerető gyermekek vagyunk, csak emlékeznünk kell önvalónkra. Érzed meg ma magadon ezt a csodás fénypalástot és viseld büszkén, isteni gyermekként.

Mikor hajlamos vagy alulértékelni magad, gondolj rá erre a ,,királyi/királynői" palástra, a benned lakozó fénylő szellemi lényre, és engedd, hogy megnyilvánuljon eme fenség általad!


Ültessük be lelkünk kertjét színes, illatos virágokkal és gyönyörködjünk benne! Ez a gyönyörűség vezesse minden lépésedet!


Áldással: Orsi

Forrás:Pusztai Orsolya-Kristálycsakra

Link

 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: tudatosságunkból, tapasztalatokhoz, összekapcsolódik, fényesszenciából, rákoncentrálunk, megnyilvánuljon, megtermékenyítő, napéjegyenlőség, feldolgozhassák, visszásságaira, összehangolnod, megsemmisítjük, elajándékozzuk, aktiválásukkal, képességcsírák, megvendégeljük, megszerzéséhez, felajánlásokat, megvalósulását, kristálycsakra, szereteterőink, gyönyörködjünk, szeretetteljes, összekapcsolja, vonatkozásban, rendszerünket, harmóniájához, alulértékelni, tapasztalatra, láthatatlanul, végbemehessen, tapasztaltunk, feladatainkat, információkat, tudatosítanod, feltöltéséhez, hónap fontosabb, naptári tavasz, napon érkező, bennünk szunnyadó, lélekmagokat szeretettel, adott tárgy, teremtő energia, kristályfény hálóról, felsőbb akarat, magas frekvencián, aktiválásukkal lehívható, szükséges frekvencia, testünk nagyon, többi test, magasabb dimenzió, belső megértéshez, Pusztai Orsolya-Kristálycsakra,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Nem vagyunk mások  Facebookon kaptam  Malacka  A négy egyezség  Tulipànok  Png nő  Tóth Árpád: Április  Szeretem az áprilist,mert akko...  Mert mint leszáll az eső És a ...  Tulipànok  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  G.Ferenczy Hanna - Április  Magyarország kifosztásának tör...  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Mosolyka  Zöld fluorit  Ne szabjuk meg egymásnak, merr...  Facebookon kaptam  A szeretet a világ megváltója  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Kislány virágzó fával  Verzasca-völgy-Svájc.......  Visszajárok egy régi utcába . ...  Európában az első és egyetlen:...  Magyarország kifosztásának tör...  Jó reggelt kedves látogatóimna...  Kellemes napot kívánok  A sors kegyes volt velem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  csak ha kedvem van  Micsoda tavasz van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png nő  Kellemes teázást  Hálátlanság  Ibolya csokor  Csend van bennem és emlékezem  Facebookon kaptam  Mai harmónia kártyám  Facebookon kaptam  Nem vagyunk mások  Még nem főtt le  Mint akit agyonvertek  Alvó baby  Mai harmónia kártyám  Tavaszi csokor  Az emberben ott rejlik az egés...  Facebookon kaptam  A szeretet a világ megváltója  Tavaszi csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szeretem az áprilist,mert akko...  Mert mint leszáll az eső És a ...  Csend van bennem és emlékezem  A terhesség alatti gyógyszersz...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Malacka  Facebookon kaptam  Amiben most élünk, egy átmenet...  Tulipànok  Hallgatás  Carl Gustav Jung idézet  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam  Halló Április!  Tulipànok  Jó éjszakát!  Rózsaszin rózsa  Facebookon kaptam Annuska bar...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Facebookon kaptam  A mesés India – mesék né...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  csak ha kedvem van  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A mesés India – mesék né...  Ne szabjuk meg egymásnak, merr...  Facebookon kaptam  Kellemes napot kívánok  Facebookon kaptam  Ne szabjuk meg egymásnak, merr...  G.Ferenczy Hanna - Április  Csend van bennem és emlékezem  Szép napot és hetet kívánok  Rózsaszin rózsa 
Bejegyzés Címkék
hónap fontosabb, naptári tavasz, napon érkező, bennünk szunnyadó, lélekmagokat szeretettel, adott tárgy, teremtő energia, kristályfény hálóról, felsőbb akarat, magas frekvencián, aktiválásukkal lehívható, szükséges frekvencia, testünk nagyon, többi test, magasabb dimenzió, belső megértéshez, jelek sokszor, ilyen jelet, ilyen kapott, szimbólum rezgései, belső tudást, lelkünkben lévő, hármas erőt, lélek teremtő, kettősség egyként, dolog igaz, szellemi dimenziókban, figyelmet tudatosabb, egység szemszögéből, univerzális igazságba, helyzetet több, isteni Rend, isteni Rend-szerbe, napja nekünk, napon nemzeti, olyan impulzust, útmutatás arra, erőt magam, tudatát annak, összefogás szív, szeretetteljes elfogadás, olyan energia, testeden túli, alakot megnövelni, fizikai testedig, hatalmas ember, napon bőséghozó, ember semmiben, szertartáson meghívjuk, segítő szellemi, oltárt készítünk, isteni erőket, bőség istenét, agyag vagy, szellemi nagyságok, papírt megsemmisítjük, felajánlott dolgokat, földbe elássuk, jeles napokon, sötétség aránya, napéjegyenlőség idején, yang erők, sűrű fényesszenciából, tiszta erőket, emberiség ősemlékezete, létezési erőket, őskép információk, életre elvállaltál, ennek elvégzéséhez, fényszál segít, világ olyan, magamban létrehozott, holdfény-szál rámutat, hónap energiáinak, csodás fénypalástot, benned lakozó, gyönyörűség vezesse, tudatosságunkból, tapasztalatokhoz, összekapcsolódik, fényesszenciából, rákoncentrálunk, megnyilvánuljon, megtermékenyítő, napéjegyenlőség, feldolgozhassák, visszásságaira, összehangolnod, megsemmisítjük, elajándékozzuk, aktiválásukkal, képességcsírák, megvendégeljük, megszerzéséhez, felajánlásokat, megvalósulását, kristálycsakra, szereteterőink, gyönyörködjünk, szeretetteljes, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 1433
  • e Hónap: 6111
  • e Év: 100686
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.