Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Csillagüzenet
  2014-01-03 22:52:26, péntek
 
   
  CSILLAGÜZENET 65.

A Bak Újhold üzenete

2014. január 1. 12:15, Budapest

Érdekes módon a 2014-es év első napja egybeesik az év első Újholdjával a Bak jegyében, amely mintha különös sürgetéssel hívná fel a figyelmünket a nagyon pontos és átgondolt teremtő folyamatok elindítására, ugyanis ezen a napon mintha egy precízen körvonalazott életprogram íródna bele a Föld kollektív tudatmezejébe, és persze minden egyén személyes erőterébe is.

Ahogy erről korábban már említést tettünk, a szilveszteri évbúcsúztató rituáléjának keretében minden évben érdemes mélyen átgondolnunk mindazt, amit szeretnénk letenni és hátra hagyni, majd pedig fontos lehorgonyoznunk azokat a teremtő álmainkat is, amikkel elindítanánk az előttünk álló évet. De talán azt nem gondolhattuk, hogy ez most ekkora jelentőséggel bír, és ilyen komoly planetáris hatások nyomatékosítják ezt a tudatos folyamatot.

Amint látható az Újhold asztrológiai ábráján, egy óriási erejű stellium bontakozik ki a 9-es Házban a Bak jegyében, amelyben a Nap, a Hold, a Plútó és a Merkúr ereje is összeadódik, hogy körvonalazza az előttünk álló időszak szellemi irányait, célkitűzéseit, a lelki fejlődésünk és emelkedésünk pontos programját. Sőt azokat a belső tartalmakat is megérinti a Plútó által, amelyekben feltétlenül változnunk kell ahhoz, hogy az újévben valóban megújulhassunk szellemi értelemben. Ami ugyanakkor nagyon különleges ebben az az, hogy ez a négyes együttállás T-kvadrátba kerül a 6-os Házban álló Marssal és a 12-es Házban lévő Uránusszal a Kos jegyében, ami igen nagy belső feszültséget hordozhat.

Az év nyitányában tehát egy erőteljes - sőt akár feszült - sürgetést érezhetünk arra, hogy bizonyos dolgokban változzunk és változtassunk, mert mintha azt éreznénk, hogy különben megrekedünk, vagy lemaradunk valamiről. A változás igénye érintheti a munkahelyi környezetünket, de a testi és lelki egészségünk törékeny egyensúlyának megőrzéséért folytatott küzdelmünket is. (Mars a 6-os Házban).

Ugyanakkor a T-kvadrát másik csúcspontjában álló Uránusz, melyre Algenib csillaga vetül, mintha utoljára tenné fel a kérdést, hogy az életünk belső leltárában számba véve a fény és az árnyék felé húzó tendenciákat, hajlandóak vagyunk-e megválni végre olyan dolgoktól, sokszor ismételt, berögzült köröktől, amik már nem szolgálják sem az életünket, sem az egészségünket, sem pedig a fejlődésünket.

Mindez igen komoly belső feszültséget kelthet bennünk, amit azonban nem szabad dühvel, türelmetlenséggel vagy aggodalommal terhes érzésekkel kezelnünk, hanem egyszerűen engedelmeskednünk kell ennek az értünk nyíló csillagkapunak, és valóban át kell gondolnunk, hogy mit teszünk jól és mit rosszul az életünkben. A magunk részéről nem vagyunk a fogadalmak híve, mégis érdekes módon ez a Bak jegyében álló nagy erejű négyszeres bolygóhatás egy hosszú távú program és életterv letételének záloga is, amely felkínálja a lehetőséget arra, hogy egy új szövetséget kössünk a testünkkel és a lelkünkkel is, és valóban egészen új ideákat, álmokat és terveket vetítsünk ki és horgonyozzunk le az életünkben.

Ráadásul azt is láthatjuk, hogy e konstelláció negyedik csúcspontjaként, szinte egy szabályos kereszt kvadrátot formálva ott áll a Jupiter is az IC-re vetülve, ami ebben az esetben úgy működik, mint egy hajtómű belső tüze, a folyamatok motorja és egy láthatatlanul is jelenlévő Isteni inspiráció, amely mindabból táplálkozik, amit már elértünk és megharcoltunk az eddigi életünkben. Az eddigi tanulási folyamataink belső bölcsességéből és azokból a felismerésekből, átélésekből, kapcsolatokból, családi és egyéb kötelékekből merít, amik az alapjául szolgálnak jelen tudatosságunknak. Így a Jupiter oppozíciója a Nappal, a Holddal, a Merkúrral és a Plútóval szinte energiát fecskendez belénk, hogy felkészüljünk a szükséges átalakulásra, ráadásul a Jupiterre éppen a Szírius gyönyörű 6. dimenziós csillaga vetül, amely annak a Kígyó Csillagnemzetségnek az égi bölcsője, amely az egész 2014-es évet vezérli majd az Istennő áldásával!

Mindezek tükrében azt ajánlanánk tehát, hogy ezt a napot töltsd egy mély belső elemzéssel, leltárkészítéssel és teremtéssel. Ajándékozd igazán magadnak. Írd le vagy vedd számba mindazokat a hatásokat és belső folyamatokat, amik valójában lehúznak, visszatartanak és elválasztanak az álmaidtól, illetve igazi önmagadtól! Hozhatsz komoly, nagy erejű posztulátumokat, nagy döntéseket, amik a felszabadulás és változás irányába visznek. Majd pedig nagyon pontosan fogalmazd meg az álmaidat, mindazt, amit szeretnél megvalósítani, s tedd mindezt a 2014-es év oltárára.

Ebben segítségedre lehet az ,,Új Idő Kapujában", illetve a ,,Teremtés első és második kulcsa" vagy akár a ,,Vagyok, aki vagyok tudatosság pillérei" című meditációs cd-éink átélése is.

(Ugyanakkor a mai nap - sőt a következő napok - nagy belső feszültsége miatt jobb, ha védett környezetben otthon maradsz; illetve légy nagyon óvatos, nyugodt, fegyelmezett belül és vigyázz magadra, illetve a szeretteidre, ha úton vagy mégis. Ugyanis nagy éberségre van most szükség, hogy ez a hatás ne kívülre csapódjon, és ott süljön ki, hanem egy a fejlődés irányába mozgató belső, lelki folyamatként valósuljon meg.)

Áldott 2014-es évet és boldogságos új teremtő ciklust kívánunk nektek!

Namasté

Dr. Czeizel Beatrix és Greskó Anikó

Forrás:www.csillagnemzetsegek.hu
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: tudatosságunknak, csúcspontjaként, nyomatékosítják, posztulátumokat, lehorgonyoznunk, felismerésekből, csillagkapunak, csúcspontjában, visszatartanak, megújulhassunk, kapcsolatokból, bölcsességéből, környezetünket, megvalósítani, egyensúlyának, elválasztanak, fejlődésünket, célkitűzéseit, megharcoltunk, változtassunk, felszabadulás, felkészüljünk, jelentőséggel, tudatmezejébe, egészségünket, csillagüzenet, láthatatlanul, horgonyozzunk, körvonalazott, átalakulásra, környezetben, gondolhattuk, szilveszteri, átgondolnunk, segítségedre, körvonalazza, nagyon pontos, napon mintha, precízen körvonalazott, szilveszteri évbúcsúztató, teremtő álmainkat, előttünk álló, tudatos folyamatot, óriási erejű, 9-es Házban, lelki fejlődésünk, belső tartalmakat, újévben valóban, négyes együttállás, 6-os Házban, 12-es Házban, erőteljes –, Kígyó Csillagnemzetségnek, Czeizel Beatrix, Greskó Anikó,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A csonk és a facsemete  Facebookon kaptam  Éljen a magyar szabadság!  Nyíljatok meg  Facebookon kaptam  Hernádkak  A gyász  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Isten áldja  Az agyat és a csontokat is erő...  A nemzet csak akkor...  Fújjad márciusi szél . . .  Emlékeimben mindenütt ott vagy...  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  Evan Esar tollából  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Sötétség és világosság  Szeretettel  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Facebookon kaptam  Az embernek fiatal korában van  Könnyáztatta asszonysorsok  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Március 17  Éljen a magyar szabadság!  Illuziói ne legyen senkinek, a...  Március 15 emlékére virágba bo...  Ibolya  Intelem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kokárda  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Sötétség és világosság  Csörög a telefonom  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  A gyomorrontás tojással is kez...  Nagy László - Szerelem emléke  Amikor 5 éves voltam,  Rochefoucauld - a bölcs  Boldog ünnepeket kívánok minde...  Kezdet  A gyomorrontás tojással is kez...  Facebookon kaptam  Mi a különbség  Mai harmónia kártyám  Rendhagyó tavaszköszöntő Horto...  Esti kép  Márciusi eső  Facebookon kaptam  ...és mégis ráismersz  Atyám !  Könnyáztatta asszonysorsok  Facebookon kaptam  Tanuljuk meg tisztelni más ors...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Könnyáztatta asszonysorsok  Az embernek fiatal korában van  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Rochefoucauld - a bölcs  Facebookon kaptam  A magukat nyílt és őszinte emb...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A halolaj és a hal még a migré...  Facebookon kaptam  Szent-Györgyi Albert gondolata  A szív és a cselekvés egységes...  Szép Álmokat  Nem kellett volna!  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Nem kellett volna!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Amikor még rangja volt...  Esti kép  Alvó baby  Facebookon kaptam  A gyász  Aranyosi Ervin: Március 15. a ...  Meghitt estéken . . .  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyönyörködjünk a március 15 ti...  Szép estét kedves látogatóimna...  Tavaszról álmodom,  Imádkozás Krisztus értelméért 
Bejegyzés Címkék
nagyon pontos, napon mintha, precízen körvonalazott, szilveszteri évbúcsúztató, teremtő álmainkat, előttünk álló, tudatos folyamatot, óriási erejű, 9-es Házban, lelki fejlődésünk, belső tartalmakat, újévben valóban, négyes együttállás, 6-os Házban, 12-es Házban, erőteljes &#8211, változás igénye, munkahelyi környezetünket, életünk belső, árnyék felé, értünk nyíló, magunk részéről, fogadalmak híve, hosszú távú, lehetőséget arra, szabályos kereszt, hajtómű belső, folyamatok motorja, eddigi életünkben, eddigi tanulási, alapjául szolgálnak, szükséges átalakulásra, egész 2014-es, napot töltsd, mély belső, következő napok, tudatosságunknak, csúcspontjaként, nyomatékosítják, posztulátumokat, lehorgonyoznunk, felismerésekből, csillagkapunak, csúcspontjában, visszatartanak, megújulhassunk, kapcsolatokból, bölcsességéből, környezetünket, megvalósítani, egyensúlyának, elválasztanak, fejlődésünket, célkitűzéseit, megharcoltunk, változtassunk, felszabadulás, felkészüljünk, jelentőséggel, tudatmezejébe, egészségünket, csillagüzenet, láthatatlanul, horgonyozzunk, körvonalazott, átalakulásra, környezetben, gondolhattuk, szilveszteri, átgondolnunk, segítségedre, körvonalazza, feszültséget, kötelékekből, aggodalommal, tendenciákat, évbúcsúztató, rituáléjának, konstelláció, asztrológiai, elindítására, küzdelmünket, elindítanánk, szeretteidre, figyelmünket, emelkedésünk, megőrzéséért, folyamatokat, folyamatként, fegyelmezett, folyamataink, bolygóhatás, nyitányában, újholdjával, összeadódik, boldogságos, letételének, teremtéssel, együttállás, sürgetéssel, , ,
2024.02 2024. Március 2024.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 482
  • e Hét: 2227
  • e Hónap: 10493
  • e Év: 127146
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.