Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Programozd a vizet fogyókúrára!
  2014-07-21 23:07:47, hétfő
 
   
  Programozd a vizet fogyókúrára!

A sikeres fogyókúra néha egészen egyszerű dolgokon múlik. Talán épp egy pohár vízen. De lássuk csak: egészen hétköznapi vízről vagy valami másról beszélünk?A víz programozása segítségünkre lehet a felesleges kilóinktól való megszabadulásban.
Programozás alatt azt értjük, hogy egy adogg információt viszünk be azzal a szándékkal, hogy az adott objektumban változás jöjön létre.

Miért a vizet programozd?

Mert a víz az egyik legjobb információ-hordozó! Nem tudsz annyi programot elhelyezni benne, amennyit fel ne tudna venni vagy tárolni, ráadásul a vizet tudod legegyszerűbben bejuttatni a szervezetedbe. Történetesen, csak meg kell innod! Egészségedre!





Hogyan épül fel a víz struktúrája?


Az információ meghatározza, hogy a folyamat miként működjön. Az energia pedig mindezt megvalósítja a fizikai síkon. Összerendezi az atomok működését és mozgását, mégpedig az adott információnak megfelelően. A víz az információt nagyon jól felveszi és megőrzi, és szerkezete is e szerint változik meg. Ez a tapasztalati tudás évezredek óta az emberiség birtokában van, ám tudományos bizonyítékokkal csak napjainkban sikerült alátámasztani. Erről olvashatunk Dr. Masaru Emoto könyveiben. Víz és víz között óriási a különbség! Az egészséges vízkristályok képe hatszögletű, szimmetrikus és lenyűgöző szépségű. Ilyenek a még tisztán maradt vizek, a szent források, folyók vizei, a gleccserek és a sarkok több ezeréves hótakarójából felolvasztott vizek. A csapvizek szerkezete és vízstruktúrája katasztrofális. Tulajdonképp, nem is nagyon tudnak létrehozni szerkezetet.


A hozzáadott klór, szinte lehetetlenné teszi a szabályos vízkristályok kialakulását. Ez számodra, három szempontból is komoly problémát jelenthet. (Ami igazából az elsődleges lenne és mindent überel az a fizikális test egészségi állapotára kifejtett hatás, de ezt egyelőre hagyjuk.)


1. Az élettani folyamatok szervezetedben, kizárólag rendezett szerkezetű vízben tudnak maradéktalanul végbemenni. A sejteken belül is rendezett szerkezetű víz van. Szervezetednek rendkívül sok energiájába kerül, mire a rendezetlen szerkezetű vizet megfelelő struktúrájú vízzé átalakítja.
2. Elsősorban a klór miatt borzasztó rossz hatásfokkal őrződnek meg azok a programjaid, amit a vízhez rögzítesz.
3. A vizekben kimutatható vegyszerek, nehézfémek, mérgek, gyógyszermaradványok a saját rezgésükkel töltik fel a vizet. Ez sem kimondottan előnyös számodra! Ezek a kinézetre is rendkívül ronda kristályképet mutató vezetékes csapvizek, pontosan megmutatják, milyen romboló rezgéseket, energiákat és kóros információkat hordoznak magukban.


A sejtjeid tudnak beszélgetni egymással?

Amennyiben a sejteken belüli és a sejtek közötti víz nem azonos frekvenciájú, illetve struktúrájú, akkor megszűnik a sejtek közötti kommunikáció. Dr. Masaru Emototól láttam egy remek szemléltető példát: Megrezegtetett (megszólaltatott) egy hangvillát, mely az "A" hangot, 440 herczen rezegtette. Ha ezt a hangvillát odaközelítette egy ugyan ilyen 440 herczre hangolt hangvillához, akkor ez a hangvilla is átvette a rezgést és elkezdett rezegni, tehát hangot adott ki magából.

Elképesztően érdekes volt, amikor ismét megrezegtette ezt a 440 herczes hangvillát, de most egy tőle minimálisan eltérő, 442 herczre hangolt hangvillához közelítette. A rezgés nem ment át a másik hangvillára és nem rezegtette meg. Pedig mindössze 2 hercz volt a különbség a két hangvilla frekvenciája közt.


Ma már tudjuk, hogy a világon minden rezgésből áll, tehát rezeg. Két objektum (ez lehet bármi, pl. sejtek) között akkor tud létrejönni kapcsolat, ha rendelkeznek azonos rezgéssel. Két darab sejt között az úgynevezett "sejtközti térben, "víz" és kötőszövet van. Ennek a víz alapú folyadéknak a szerkezeti képe minél inkább eltér a sejteken belüli víz szerkezeti képétől, annál nagyobb a rezgésszámbeli különbségük.


A sejtből nehezen adódik át az információ a sejt közti térben levő folyadéknak, és ebből a folyadékból megint csak elégtelenül adódik át az információ a másik sejtnek. Előbb torzul, majd elhal az információáramlás. A víz szerkezeti képét, struktúráját a víz rezgése hozza létre. Ebből logikusan következik, hogy a víz szerkezeti képét illetve rezgését, alapvetően meghatározzák a vízben levő szennyező anyagok, mint a klór, vegyszerek, gyógyszermaradványok, stb.


A sejtek közötti nem megfelelő kommunikáció eredményeként, létrejöhetnek az elfajulásos, daganatos betegségek. Felmerülhet benned a kérdés, hogy az általad elfogyasztott víz, milyen rezgéseket ad át testednek. A bevitt információk milyen irányban akarják módosítani a szervezeted működését? A fentiek után ezek már könnyen megválaszolható kérdések. Természetesen a számodra egészséges víz az, melynek a szerkezete, struktúrája hasonlít a sejtekben levő víz szerkezetéhez.


Egészséget, életerőt ad a víz, ha kristályképe hatszögletű, harmonikus. Ez jeleníti meg számunkra az egészséges energiát és információt. Ezzel szemben a kaotikus, rendezetlen, töredezett kristályképpel rendelkező víz, diszharmonikus energiákat és destrukturáló (romboló) információkat tartalmaz. Mivel szervezeted 70%-a víz, koncentrált figyelmet kell fordítanod a bevitt víz minőségére! Németh Miklós





forrás: Holisztikus Fogyókúra Magazin

és www.astronet.hu
 
 
2 komment , kategória:  Egészség  
Címkék: megszabadulásban, legegyszerűbben, megszólaltatott, megválaszolható, bizonyítékokkal, maradéktalanul, rezgésszámbeli, odaközelítette, szervezetedben, megrezegtetett, szervezetednek, kristályképpel, vízstruktúrája, diszharmonikus, katasztrofális, információkat, hótakarójából, felolvasztott, kristályképet, szervezetedbe, meghatározzák, segítségünkre, elfogyasztott, természetesen, vízkristályok, destrukturáló, információnak, eredményeként, létrejöhetnek, alátámasztani, megrezegtette, szerkezetéhez, hangvillához, tapasztalati, frekvenciája, rendelkeznek, vizet fogyókúrára, sikeres fogyókúra, pohár vízen, felesleges kilóinktól, adogg információt, adott objektumban, vizet programozd, egyik legjobb, vizet tudod, információ meghatározza, folyamat miként, energia pedig, fizikai síkon, atomok működését, adott információnak, információt nagyon, Masaru Emoto, Masaru Emototól, Németh Miklós, Holisztikus Fogyókúra Magazin,
Balázs Teréz (#1)   2014-10-29 13:59:57
Azt szeretném tudni, hogy ha felforralom a vizet, akkor jobban programozható?
taltos1 (#2)   2014-12-08 20:54:05
Kedves Teréz!

Biztosan programozható.
Valamivel tisztább lesz, mint a forralatlan víz.
Természetesen kihűtött állapotban programozd, üvegpohárban,
vagy üvegbe töltve.
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Egy párkányon  Egy tavasz  Minden tavaszból őrizz..  Esterházy Péter: Harmonia c...  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Márai Sándor tollából  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Egy barátság története  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Ismeretlen: Ikarusz monda  Paul David Tripp Április 14  Emlékezz  Horváth Szilvia tollából  Hegedüs Géza: Magyar költészet  Paul David Tripp Április 15  Paul David Tripp Április 15  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szép álmokat!  Somlyó Zoltán - Orgonával  Petőfi Sándor - Mi a szerelem?  Facebookon kaptam  Minden tavaszból őrizz..  Latinovits Zoltán tollából  Martin Buber, A haszidim meséi  Jó éjszakát  Egy párkányon  A felvilágosodás...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 15  Ady Endre - Mindegy átka  Egyszerű  Facebookon kaptam  Borzasztó  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimn...  képre írva  Gebhardt Nóra versei II.  Hamvas Béla  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Borzasztó  Somlyó Zoltán - Orgonával  Az ember emlékekből áll  Ismeretlen: Ikarusz monda  A felvilágosodás...  képre írva  Vannak emberek  Baranyi Ferenc - N i n c s  Ma van a magyar költészet napj...  A sorsod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Töröld le  Szép álmokat!  Egy tavasz  Van néhány kérdés, amin gondol...  Facebookon kaptam  Bornyi Veronika haiku verse  Előfordul, hogy  A felvilágosodás...  Szép estét kedves látogatóimna...  Jó nap volt  IGEN így  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Borzasztó  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Tavaszi este  Ismeretlen: Ikarusz monda  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Jázmin  Szép estét kedves látogatóimna...  Kertem  Az ember emlékekből áll  Facebookon kaptam  Tanmese  Jázmin  Szép estét  Önmaga ellenére  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
vizet fogyókúrára, sikeres fogyókúra, pohár vízen, felesleges kilóinktól, adogg információt, adott objektumban, vizet programozd, egyik legjobb, vizet tudod, információ meghatározza, folyamat miként, energia pedig, fizikai síkon, atomok működését, adott információnak, információt nagyon, tapasztalati tudás, emberiség birtokában, egészséges vízkristályok, szent források, sarkok több, csapvizek szerkezete, hozzáadott klór, szabályos vízkristályok, elsődleges lenne, élettani folyamatok, sejteken belül, rendezetlen szerkezetű, klór miatt, vízhez rögzítesz, vizekben kimutatható, saját rezgésükkel, sejtjeid tudnak, sejteken belüli, sejtek közötti, remek szemléltető, hangvillát odaközelítette, ugyan ilyen, tőle minimálisan, másik hangvillára, világon minden, szerkezeti képe, rezgésszámbeli különbségük, sejtből nehezen, sejt közti, folyadékból megint, másik sejtnek, vízben levő, általad elfogyasztott, bevitt információk, szervezeted működését, fentiek után, számodra egészséges, sejtekben levő, egészséges energiát, megszabadulásban, legegyszerűbben, megszólaltatott, megválaszolható, bizonyítékokkal, maradéktalanul, rezgésszámbeli, odaközelítette, szervezetedben, megrezegtetett, szervezetednek, kristályképpel, vízstruktúrája, diszharmonikus, katasztrofális, információkat, hótakarójából, felolvasztott, kristályképet, szervezetedbe, meghatározzák, segítségünkre, elfogyasztott, természetesen, vízkristályok, destrukturáló, információnak, eredményeként, létrejöhetnek, alátámasztani, megrezegtette, szerkezetéhez, hangvillához, tapasztalati, frekvenciája, rendelkeznek, egészségedre, összerendezi, kialakulását, lehetetlenné, tulajdonképp, megvalósítja, meghatározza, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1474
  • e Hét: 5988
  • e Hónap: 11026
  • e Év: 140733
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.