Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Tökös lecsó darált hússal és kolbásszal
  2014-07-27 23:18:22, vasárnap
 
   
  Tökös lecsó darált hússal és kolbásszal

Hozzávalók:

25 dkg gyalult tök
2 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
30 dkg paprika
1 db kápia paprika
2 db csípős hegyes paprika
1 szelet füstölt szalonna
25 dkg darált hús
10 dkg füstölt kolbász
3 evőkanál étolaj

őrölt feketebors
őrölt csípős paprika
6 db közepes nagyságú újkrumpli

Elkészítés:

A szalonnát felkockázom, a hagymákat durván darabolom, a paprikákat karikára vágom, a paradicsomokat negyedelem.

Egy fazékban teszek fel vizet forralni, megsózom.

Egy serpenyőben olajon megpirítom a szalonnát, rádobom a hagymám, dinsztelem. Majd ráteszem a darált húst, fehéredésig pörkölöm. Ekkor következik a paprika, majd a paradicsom, végül a tök. Fűszerezem.

Közben míg a lecsó készül, megdörzsölöm a krumplit, belevágom a forrásban lévő vízbe. A kolbászt felkarikázom.

Amikor már majdnem kész a lecsó, beleteszem a kolbászt. A tűzhelyt elzárom, s hőntartáson még hagyom a lecsót és a kolbászt készre főni.

Jöhet a tálalás!





Megjegyzés:

A receptet és a fotót Hobbychef küldte. Köszönjük!

Forrás:Mindmegette.hu


 
 
0 komment , kategória:  Receptek-főzelékek, lecsók,   
Címkék: paradicsomokat, megdörzsölöm, felkarikázom, mindmegette, felkockázom, hőntartáson, serpenyőben, vöröshagyma, fehéredésig, paradicsom, beleteszem, fűszerezem, negyedelem, következik, hozzávalók, megpirítom, dinsztelem, feketebors, elkészítés, megjegyzés, kolbásszal, paprikákat, belevágom, hagymákat, darabolom, köszönjük, hobbychef, újkrumpli, szalonnát, fokhagyma, forrásban, forralni, ráteszem, pörkölöm, receptet, megsózom, szalonnát felkockázom, hagymákat durván, paprikákat karikára, paradicsomokat negyedelem, fazékban teszek, serpenyőben olajon, darált húst, lecsó készül, forrásban lévő, kolbászt felkarikázom, tűzhelyt elzárom, kolbászt készre, fotót Hobbychef,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A televizió nem a kultúrát kép...  Szabolcska Mihály – Ákác...  Németh László tollából  Png lepke  Nevem  Png nő  Próbálj meg ...  Akarat  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Fekete-erdő desszert  Fekete-erdő desszert  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam  Még csak most kezdődik a nap  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Szép estét kedves látogatóimna...  Ágai Ágnes – Csendélet  Varga János Veniam - Fontos sz...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  A televizió nem a kultúrát kép...  Bounty krémes  Akarat  Egy maradéktalanul uralt világ  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Akarat  Alázat  Paul David Tripp Április 21  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Facebookon kaptam  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Ne kapaszkodj magasabbra,  Facebookon kaptam  Szép estét  képre írva  Facebookon kaptam  Png csokor  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Nagyon különös  Szép estét kedves látogatóimna...  Szívem  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam Krisztinától  Irgalom és ítélet  Reggel van  Facebookon kaptam Annuska bar...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Elköszönt  Paul David Tripp Április 21  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szívem tiéd  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Szívem tiéd  A másik dolog,  Hogy lehet megtartani  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Facebookon kaptam  Png férfi  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Nem méltó hozzád  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Leonardo da Vinci gondolata  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Idő  Png virág  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyon különös  A nemzeti hovatartozás kulturá...  A kételkedés kezelése  Akarat  Png cica  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Boldog születésnapot a ma ünne... 
Bejegyzés Címkék
szalonnát felkockázom, hagymákat durván, paprikákat karikára, paradicsomokat negyedelem, fazékban teszek, serpenyőben olajon, darált húst, lecsó készül, forrásban lévő, kolbászt felkarikázom, tűzhelyt elzárom, kolbászt készre, fotót Hobbychef, paradicsomokat, megdörzsölöm, felkarikázom, mindmegette, felkockázom, hőntartáson, serpenyőben, vöröshagyma, fehéredésig, paradicsom, beleteszem, fűszerezem, negyedelem, következik, hozzávalók, megpirítom, dinsztelem, feketebors, elkészítés, megjegyzés, kolbásszal, paprikákat, belevágom, hagymákat, darabolom, köszönjük, hobbychef, újkrumpli, szalonnát, fokhagyma, forrásban, forralni, ráteszem, pörkölöm, receptet, megsózom, krumplit, fazékban, karikára, nagyságú, evőkanál, kolbászt, tűzhelyt, szalonna, rádobom, közepes, füstölt, elzárom, gyalult, paprika, kolbász, tálalás, majdnem, hagymám, gerezd, küldte, közben, darált, lecsót, hússal, hagyom, készre, készül, forrás, amikor, durván, csípős, étolaj, olajon, szelet, hegyes, teszek, lecsó, végül, jöhet, vízbe, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4922
  • e Hét: 9503
  • e Hónap: 23408
  • e Év: 153115
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.