Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Fénybeavatások
  2014-07-30 14:26:32, szerda
 
   
  Fénybeavatások

A tizenkétszeres Fénybeavatás


Nagy jelentőségű beavatás sorozat

Az égi tanítók szerint hatalmas belső és külső átalakulások zajlanak le bennünk. Olyan belső folyamatok, melyek megváltoztatják szemléletmódunkat és életminőségünket.

Ezek az átalakulások először bensőnkben tudati szinten történnek meg, hogy aztán az eddigi vezérlést felülírva, irányító elv-ként működhessenek.


Ha a számokat nézzük: 2013. az újraegyesítés éve volt. A kettőből újra egy lesz a három által. Mit jelent ez? Hogy a bennünk működő duális rendszer egy új szemléletben egyesülve megszüli bennünk az Istenemberséget.

Ahogyan az Istenatyai és Istenanyai újra egyesül a Fiúban, Gyermekben, Emberben! Atya, Anya, Fiú, a Szentháromság ereje: Isteni, Istennői, Gyermeki erő, azaz MI.

Összeadva a számokat benne van a 33-as mesterszám ereje, a Krisztus-tudat Fénye, és a 6-os Lélekmag szám. Az az isteni Kód, mely lelkünket a Teremtésben tartja Isten Tüze által, lélekszikránk által. Ezek a vezérlő elvek és erők dolgoznak 2013-ban bennünk és velünk.


Ez az időszak DNS-ünkátállítását is magával hozza. Kozmikus fénysugarak érkeznek a Földre, melyek isteni kódokat tartalmaznak és segítenek bennünket az emelkedésben.

Ennek az átalakulásnak a vezérlője a pozitív 5. dimenzión át Földre érkező Fénysugár, mely a 12 szálú isteni DNS kódjait tartalmazza. Ez a leáradó Fényspirál 12 kristályfonalból álló egységes rendszer.

Minden Fényszál egy-egy isteni kódot tartalmaz, mely bennünk a gondolati, érzelmi vagy akarati irányítást hangolja össze energiatesteinkben.

Ezek a kódok kapcsolódnak 12 Fénytestünk energiájához, csakrarendszerünkhöz és egy különleges egységes Fényteret alakítanak ki síkjaink között.


A 12 Fény-DNS szál középpontjában egy 13. fonál, a Vezérlő Fénytengely árad. Ez kapcsolja össze a Létezés folyamatosságát és ebben húzódik az az ezüstfonálnak nevezett energiakapcsolat, ami szellemi, lelki és fizikai energiánkat összeköti és a tudatosságban tartja. Ez az irányító és vezérlő központi energia, a mi isteni Tudatosságunk és öröklétünk megtartója, a Krisztus-Tudat Bennünk, ami által Atyához mehetünk, ha követjük visszafelé.

A 12 DNS Fényszála tartalmazza a Létezés kódjait, minden tudást, képességet, és minőséget teremtésünk kezdete óta. Ez az információ a különböző síkokon, a tudatosság fényereje szerint hozzáférhető.

Az eredendő finomanyagi emberi test 12 aktív Fény DNS-szálat tartalmaz, ami biztosítja a spirituális létezéshez szükséges funkciókat. Ezek a fényinformációk az emberi érzékelés tartományain kívül rezegnek, így csak a spirituális tudás megfelelő fokának elérése után olvashatóak.

Az anyagba süllyedés folyamatában az ember energetikai vezérlése átalakult. Az agyi csatornák jó része bezárult és az agyi rétegek közötti funkciók is módosultak. Míg régen agyunk minden részét képesek voltunk együttműködően használni, mára azonban a bal agyfélteke szerepe jelentősen megnőtt és bezáródtak azok az emberi szívközpontok, melyek ezeket az "extra" DNS-szálakat aktívan tartották és képesek voltak leolvasni. Ennek következményeként az emberi társadalom elveszítette spirituális örökségét, az érzékek feletti érzékelés és gyógyítás képessége is nagymértékben lecsökkent az emberben. Ennek eredménye az is, hogy agyunknak csak elhanyagolható részét használjuk és a gondolkodásunk lineáris formára alakult a multidimenzionális látásmód helyett. (De már itt vannak az új generáció gyermekei, akik segítenek újra visszatalálni ehhez a többfunkciós tudati gondolkodásmódhoz.)


De csak az agyunk nem emlékszik ezekre az isteni dolgokra, az örök információk, minden bölcsesség és tudás, ami valaha is létezett ott rejtezik bennünk kódolt formában. Minden univerzális minta megtalálható bennünk az alkotó teremtéshez, csak tudni kell olvasni és értelmezni őket.

Szellemünk birtokában van a leolvasás minden kódjának és használja azokat. Lelkünk a megtestesülés segítőjeként, azokhoz fér hozzá, melyek segítik az emberi megélést és a karmikus feladatok ledolgozását.

Apropó karma: sokan úgy gondolják, hogy a karma eltöröltetett. Én kicsit másként látom... Igaz, hogy a karmikus folyamatok átminősültek és a szabályok enyhültek, de maga a karma, mint kényszerítő Fényprogram, nem tűnt el.

Már az is karma, hogy megszülettünk emberként a Földre, hiszen magunkra vettük a megtestesülés kényszerét. Ha mi teljesen tisztán jövünk is emberi életünkbe, ne feledjük, hogy felvállaljuk leendő családunk, nemzetünk és a Föld karmáját is azzal, hogy fizikai emberré leszünk.

A fogamzás pillanatában az ember két különböző vérvonal (apai és anyai) rejtett génjeit párosítja össze magában. Ezek a gének fénykódokat tartalmaznak, melyek segítségével kibontakoztathatjuk magunkban spirituális képességeinket és meggyógyíthatjuk sebzett lélekrészeinket. Nem véletlen tehát a családi háttér megválasztása, hiszen olyan kódrendszerbe kerülünk általa, mely a leginkább segít a fejlődésben. Szüleink és családunk a legjobb tanítóink és felkészítőink vállalt feladataink megoldásához... megérdemlik a tiszteletet ezért.


Ezek a kód-gének ugyanakkor emlékeket őriznek azokról a blokkokról is, melyeket az Egység felé vezető ösvényen állítottunk magunknak, és az elszakadás érzését erősítik bennünk, elfeledtetve velünk isteni lényegünket. Ezek az emlékek olyan élethelyzetek elé állítanak bennünket, melyekben meggyógyulhatunk és megérezhetjük magunkban az összetartozás lényegét.

Még lélektestben (leszületésünk előtt) gondosan kiválasztjuk tehát a családi vérvonalat és szüleinket, hogy azok az élmények, amik ebben az életünkben érnek minket segítsenek minket gyógyulni és hazatalálni. Ezzel a döntésünkkel meghatározzuk tehát DNS struktúránkat is, megadva magunknak a lehetőséget az inaktív szálak felébresztésére.

Földünk rezgésszámának emelkedése az emberi test változásával is jár, mely lehetőséget ad a felébredésre.

Ezek a feladatok éppúgy ott vannak számunkra tanulnivalóként, ezeket a vállalásokat nekünk kell ledolgoznunk, különben hogyan is értenénk meg a lényegét, ha valaki más oldja meg helyettünk a leckét...

Ezért kell átélnünk minden szintünkön a tapasztalás, tanulás és tudatosodás folyamatát, hogy megértsünk... és hatalmunkban álljon ezzel a tudással dönteni. Csak így élhetünk szabadon azzal a hatalommal, amivel Isten ruházott fel minket gyermekeiként.


A 2013-as évben olyan folyamatok indulnak be emberi szintünkön is, melyek képességeinket bontják ki bennünk. Tömeges ébredések és képesség megnyílások várhatóak... folyamatosan szembesítenek bennünket hiedelmeinkkel, gondolati érzelmi képeinkkel, hogy szívünkkel átvilágítva azt, kinyilatkoztassuk hovatartozásunk - az isteni utat járom.

Ne feledjétek, 2012. december 21-én megnyílt egy Fénykapu, amit Aranykapunak is nevezhetünk. Olyan, mint Fény az éjszakában, amit követve eljuthatunk célunkhoz. Ez a Fénykapu egy új dimenzió energiáiba emel minket szépen, folyamatosan, úgy ahogyan azt képesek vagyunk elfogadni. Olyan tudatosságemelő erők áradtak szét energetikánkban, melyek felnyitnak olyan képességeket, melyek a kódok megértését segítik. A Föld és dimenziója, egész naprendszerünk egy új időkód rendszerbe került át. Ez azt jelenti, hogy érzékelésünk is áthangolódik szépen folyamatosan erre a rendszerre... ez eredményezi a lelki érzékszervek megnyílását, és tudatunk befogadóképességének kitágulását.


Ezek a kódok átállítják az emberi test felépítését. Ahogy az isteni fény átkódolja a szálakat, a szétvált DNS struktúrák egyesülnek, aktiválódnak és aktiválódik az új DNS spirálnyaláb 12 szála. Az aktiválások mindenki számára egyéni formában, a neki megfelelő módon történnek. Ez az átalakulás évekig is eltart, hiszen a folyamatosság isteni elv...

Ebben az átalakító folyamatban egy teljesen új idegrendszeri struktúra épül ki, mely képes lesz továbbítani az új információkat és adatokat (kódokat) emberi tudatunkba. Idegrendszeri hálónk olyan rezgéstartományt fog át bennünk, amit már képesek vagyunk tudatosan kezelni. Az idegi-háló átkapcsolóként működik síkjaink között. Minden testünket átjárja egy Fényháló szerkezet, egy kristályrács. Van ilyen a szellemtestünkben, a lélektestünkben és az emberünkben is. Minden energiaterünket átrezgi ez a rendszer.

Átkapcsolója alapszinten az agyunk, magasabb, spirituális szinten a Szívközpont, melynek terei és kapui a 12-es rendszer alapján működnek. Az energetikai és tudati vezérlés tulajdonképpen szív szinten történik, és innen agyunkon, mint vevőrendszeren keresztül jut el az idegrendszeri hálóval minden sejtünkhöz az adott információ.

Ezért nagyon fontos, hogy emberi szívünket is mindig harmóniában, pozitív rezgésekben tartsuk. Ennek egyik lehetséges módszere a pozitív érzések és gondolatok tudatos teremtése. Érzelmi és gondolati adó-vevő készülékünket be kell hangolnunk az emelkedett rezgések tartományaira. Mi is segít ebben? Hát a pozitív hozzáállás, az ÖRÖM!


Elég régóta mondogatom mindenkinek, hogy minden nap tegyen legalább egy olyan dolgot önmagáért (addig ne is feküdjön le), mely örömmel tölti el. Amit csak azért csinál, hogy jól érezze magát. Ennek nem kell valami hatalmas, eget rengető dolognak lennie... csak essen jól, és töltsön el belső megelégedettséggel és szívbéli büszkeséggel azért, mert megtetted, Magadért.

Az öröm legjobb felébresztője az ének. Én mantrázni szoktam, mert rezgése az auratereken és csakrákon át, a testem frekvenciáját is feltölti azokkal az isteni Fényerőkkel, amit megszólítok velük. Onnan tudom, hogy már jól csinálom, hogy mosolyogva éneklem a szavakat, erejük felemel... lebegek.

Ez segíti, hogy Szívünk központjában megnyíljanak az öröm és a boldogság rezgései által a Létezés kapui.


Szívterünkben 12 Fénykapu található. Ez a szív-csakraközpont belsejében nyílik, és csak avatottaknak látható. Ebbe a 12 kapuba csatlakozik a Fény-DNS 12 kristályszála. Ez nemcsak a testi, hanem minden rendszerünkre igaz.

Innen vezérel bennünket a Szív tudatosság az agyi hálón keresztül, az idegrendszer segítségével.

Most ez a kapcsolat is átalakul... Az agyunk eddig kihasználatlan részei aktívakká válnak és lehetővé teszik további testi funkcióink alkalmazását. Eddig szunnyadó agyi csatornák kapcsolódnak be tudati rendszerünkbe. Ahogy testünk fényinformációkkal telítődik, DNS-ünk lehetővé teszi tudatunk kitágulását, ősemlékezetünk feltárul, és multidimenzionális létezésünk valósággá válik. Az Ősforrást fogadhatjuk be tudatosan!

Ahogy a 12 szálú DNS aktiválódik bennünk, becsatlakozik 12 csakrapontunkba, azokba az energiakapukba melyek hozzáférhetővé teszik spirituális örökségünket és dimenziókapuként funkcionálnak létezésünkben. A DNS 12 szála az összekötő láncszem a 12-es csakra-rendszerhez. Ennek a csakra-rendszernek minden pontja létezésünk életerő kapuja. Amint ezek az energia-portálok aktiválódnak, önmagunk isteni megnyilvánulása tárul fel előttünk.


A 12 csakrát én a testhez tartozó energiarendszerben látom, de úgy, hogy átfogják a szellemi szinteket is. Létezésünk fényoszlopában sok energiaközpont található, lelki és szellemi testeinken. Ezek az emberi test fölött helyezkednek el, mint dimenziócsakrák.

Nagyon sok kisebb-nagyobb energiakapu van még a rendszerünkben, ezért van, hogy sokszor keverednek az elképzelések, meglátások... az én tapasztalatom szerint a 7 fő csakraközpont mellett a többi 5 energiakapu a következőképpen helyezkedik el.

Van egy csakra az aura alsó részén, mely Földanya szívéhez, az Ő dimenziótudatához kapcsol minket. Ezzel érezzük a természetet, a kristály-, növény-, és állatvilágot. Lehetne Föld-csakrának nevezni.

Két fontos csakra még a 12-es rendszerben az Alfa és Omega kristály-csakrák. Ezek a kristályos szerkezetű dimenzióközpontok a galaktikus térbe kapcsolnak. Létezéstudatunk szintjeinek összekötői. Az Alfa csakra a homlokunk előtt, az Omega csakra a keresztcsont mögött az energetikai térben van.

A 11. és 12. csakra ugyancsak az energiamezőnkben van, de én nem felettünk, hanem mellettünk látom. Ha mindkét halántéktól jobbra és balra húznék egy vízszintes vonalat, akkor onnan kb. 80-100 cm-re megtalálom ezeket a központokat. Ezek a központok a Téridő-tudat rendszerben tartanak, de ugyanakkor összekötnek az isteni Emlékezet rezgéseivel. A koronacsakrával e két központot összekötve egy háromszöget kapunk, aminek közepén homlokközpontunk a Mindentlátó szem! Máris Isten jele, a háromszögben lévő Szem, megtalálható bennünk is. Újabb Szentháromság az emberben. Ez a rendszer tartja tudati fókuszunkat ott, ahol lenni szeretnénk. Lehetne őket Tudati-kapuknak nevezni.


Ezen a 12-es csakrarendszeren keresztül is dolgozik 2013. energetikai beavatása és Fény-DNS hangolása.

A DNS szálak átalakítása és aktiválása már folyamatban van. Ez a folyamat sok elraktározott érzést és emléket hoz felszínre, melyeket életeink folyamán rejtettünk el. Ezekkel szembesülve hitünk és erőnk segítségével fedezhetjük fel, miként teremtjük saját világunkat.

Amint a DNS szálakon ezek az ismeretek és adatok belépnek a testbe, a magasabb tudatállapot befogadásával az összefüggések az emberi tudatban állnak össze egységes képpé, és megérthetünk olyan dolgokat, melyeket eddig nem tudtunk.

Szívközpontjaink és tudatunk megnyitásával, valamint a 12-es energiarendszer aktiválásával minden választ magunkban keresünk és találunk meg, képesek leszünk megismerni és elfogadni teremtő erőnk működését, szembesülve azzal, hogy mi vagyunk az irányítók.

Ez a Felemelkedés sok változással jár: zűrzavar és fejetlenség uralkodhat el az emberek világában, de ez csak látszatra romboló hatású, mert igazából ez az emberiség nagy lehetősége a fejlődésre, tudatosodásra és a felemelkedésre, csak nyissuk meg magunkat a lehetőségnek. Ugyanígy fejlődik és változik velünk Földanya is. Ezért bármi is történik kollektíven vagy egyénileg velünk, az mind a továbblépés az emelkedés forgatókönyvéért történik. Csak fogadd el a változás törvényszerűségét és megkapod mindazt, amire szükséged van hozzá...


Az ember furcsa egy lény... sokszor kér, de nem tudja, hogyan is kell a kérésére kapott ajándékot befogadni. Sokszor látom azt, hogy sok kegyelem és égi energia tornyosul az emberek feje felett és körülöttük az energiatér szélén. Ez azt jelenti, hogy már régen megkapták azt amit kértek, csak ők nincsenek ennek tudatában és ezért nem is tudják használni ezeket az ajándékokat.

A kollektív tudatba még mindig bele van kódolva az eredendő bűn tudata, és ezzel a gondolati szállal addig minden ember össze van kötve, míg ő maga felismeri, hogy Isten gyermekeként nem a bűnre, hanem a boldogságra teremtetett, és el nem engedi a szál végét, amibe olyan jól kapaszkodik.

Amíg magunknak meg nem bocsátunk, és el nem engedjük a bűntudat álcáját, addig az egos gondolatok sakkban tudnak tartani bennünket a ,,szegény én" szereppel. Ez egy nagyon jól bevált forgatókönyv, amit mindenki magára tud alakítani és vele elzárkózni a felismeréstől. De addig nem tudom meg mi van odakint a nagyvilágban, míg ki nem lépek szobám falai közül. Ehhez hitre és bátorságra van szükségem.

Csak akkor tudom befogadni a kegyelem ajándékait és az Univerzum bőségét, ha kinyitom magam neki és beengedem. A befogadás pedig akkor lehet teljes, ha van helyem, ahová azt beilleszthetem.

Tehát amíg magamat telerakom kétségekkel, hitrendszeri gondolatokkal, érzésekkel, akaratossággal, addig nincs helyem a befogadásra. Ki kell takarítanom minden felesleges dolgot magamból, de nem ám csak úgy, hogy válogatás nélkül mindent kidobálok... hanem alaposan megnézem, emlékszem és megköszönöm mindazt amit tanított nekem, ha kell megbocsátok és szeretettel elköszönök tőle, útjára bocsátom.


Fontos, hogy befogadjuk mindazt, amit az Ég tartogat számunkra, hogy kimondjuk:

Elfogadom az isteni Kegyelmet! Elfogadom mindazt, amit Isten Akarata tartogat számomra!

Elfogadom képességeimet, és befogadom mindazt a Szeretetet és Bölcsességet, ami vezet igaz utamon engem!

Befogadom az engem segítő és vezető Fényerőket!


Így leszünk egyre tudatosabbak és emelkedettebbek...

Ez az emelkedési folyamat visz tovább bennünket utunkon a 2013-as évben is.

Lesznek nagy szembesülések és felismerések. Keserves elválások, elengedések. Lesznek gyökeres átalakulások továbbra is a kapcsolati rendszerekben és az életmódban. De ne feledjétek, valaminek el kell múlnia, le kell áldoznia, hogy az új megjelenhessen és egy új nap kélhessen. Miért tartogatnád azt ami felesleges, ha lehetne számodra jobb és szebb is!

Ezt igazából minden este végigcsináljuk... Lefekszünk és öntudatlanná leszünk (sokan ezt kis halálnak nevezik), majd reggel egy új napra ébredve, új lehetőségeket élünk meg. Ez az egész már ismerős számunkra, olyan sokszor megtettük már. Így van ez az életbe születéssel is. Lelkünknek olyan ismerős, hiszen számtalanszor megtette már. Akkor mitől is tartunk? Engedjük magunkat emlékezni, és fogadjuk be az év ajándékait.


2013. a képességek kibontakozásának az éve. A Fény-DNS hangolások olyan spirituális érzékeket ébresztenek fel sok emberben, mely elsőre lehet furcsa, vagy ijesztő, de ha megtanulják használni, már képessé válhatnak önmagukat vezetni vele.

Az ismeretlen csak az ember számára létezik, ezért csak az ember fél tőle. Lelkünk és szellemünk, mint hozzánk tartozó részeink átvezetnek ezeken a kétségeken, ha engedjük. Ők ismerik az utat és a titkokat. Kérdezz bátran tőlük, azaz Önmagadtól. A célunk az, hogy az én helyett megtanuljunk az ÉN (azaz a MI) szemével látni. Amikor mindent az Egy Lényegéből értünk és a különbözőségek EGY-be olvadnak, összekapcsolódnak a Szeretetben, azaz Istenben.

Ezt úgy képzeld el képletesen, hogy többen nézitek ugyanazt a tévéműsort. Egy adott jelenetnél azt mindenki a saját személyes tapasztalata és hiedelemrendszere szerint értelmezi. Azaz, van aki sír rajta, van aki kineveti és lesz aki nem is érti... Amikor ugyanazt a műsort látva mindenki ugyanazt érti, érzi és éli meg a Szeretet által, akkor már bekapcsolódott a MI Tudatosságába és isteni szemmel néz.

Azt hiszem ehhez még kicsit tudatosodnunk kell.

Pusztai Orsolya

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: meggyógyulhatunk, szívközpontjaink, energiakapcsolat, meggyógyíthatjuk, kristályfonalból, rezgéstartományt, dimenziókapuként, életminőségünket, energiamezőnkben, csakrarendszeren, kibontakozásának, homlokközpontunk, forgatókönyvéért, istenemberséget, megnyilvánulása, lélektestünkben, hovatartozásunk, következőképpen, fényinformációk, dimenziócsakrák, felébresztésére, koronacsakrával, tanulnivalóként, tudatosságemelő, létezéstudatunk, lélekrészeinket, megváltoztatják, energiaterünket, energetikánkban, emelkedettebbek, csakrapontunkba, energiarendszer, folyamatosságát, átkapcsolóként, együttműködően, végigcsináljuk, átalakulások először, eddigi vezérlést, számokat nézzük, kettőből újra, három által, bennünk működő, számokat benne, 33-as mesterszám, 6-os Lélekmag, vezérlő elvek, leáradó Fényspirál, kódok kapcsolódnak, különleges egységes, tudatosságban tartja, különböző síkokon, tudatosság fényereje, Krisztus-tudat Fénye, Isten Tüze, Minden Fényszál, Vezérlő Fénytengely, Krisztus-Tudat Bennünk, Fény DNS-szálat, Lehetne Föld-csakrának, Máris Isten, Újabb Szentháromság, Isten Akarata, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
Hála  Hallgatás  Bolondozás hónapja április  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  A KÖLTÉSZET NAPJÁRA! Hegedüs G...  Április - Rúzsa Magdi  Mint akit agyonvertek  Nem menthetünk meg...  Hála  Nem tudnak mindent, de mindent...  Facebookon kaptam  A fekete ribizli az egyik legc...  125 éve szereztük meg az első ...  Rózsa kosár  Facebookon kaptam  Ibolya csokor  Rózsa kosár  Kellemes teázást  Tánc közben kikapcsolok  Naplemente  Millei Lajos költő, író  Hallgatás  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áldott - békés Vasárnapot kívá...  A csalán gyógyhatásairól  Szagosmüge és a vese  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Fohász  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Hála  Lélektől Lélekig  Erzsébet és Fülöp.......  Hajnal volt. Tavaszi hajnal. S...  A költészetnapján  Tóth Árpád költő  Zsoltárok  Dóró Sándor: Van úgy "Van úgy,...  Dóró Sándor: Van úgy "Van úgy,...  Tóth Árpád költő  Hála  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Annuska bar...  Tudok - e még boldagan kacagni...  Facebookon kaptam  Keresztyén ima  Harmónia......  Facebookon kaptam  Zsoltárok  Hallgatás  A mesés India – mesék né...  Pilinszky János költő  Hála  Mint akit agyonvertek  A veszteségeket  Zsoltárok  Pásztortáska gyógyhatásai  Verzasca-völgy-Svájc.......  Szép napot és hetet kívánok  Hallgatás  Hallgatás  Facebookon kaptam  Április - Rúzsa Magdi  Petőfi Sándor (1823-1849) így ...  A Józan Ész halálára  5077 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Harmónia......  Facebookon kaptam  Nagyon szép.......  Facebookon kaptam  Kökényvirágtea gyógyhatásairól  Hallgatás  Nem menthetünk meg...  Mai harmónia kártyám  Kellemes kávézást  125 éve szereztük meg az első ...  Ametiszt kristály  Kellemes kávézást  Nem menthetünk meg...  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Baryt és dolomitkristály.  Április - Rúzsa Magdi  Facebookon kaptam  Kosztolányi Dezső  Facebookon kaptam Mírjam bará...  A KÖLTÉSZET NAPJÁRA! Hegedüs G...  Imádság  Hallgatás  Facebookon kaptam  Ady Endre  Hallgatás 
Bejegyzés Címkék
átalakulások először, eddigi vezérlést, számokat nézzük, kettőből újra, három által, bennünk működő, számokat benne, 33-as mesterszám, 6-os Lélekmag, vezérlő elvek, leáradó Fényspirál, kódok kapcsolódnak, különleges egységes, tudatosságban tartja, különböző síkokon, tudatosság fényereje, eredendő finomanyagi, spirituális létezéshez, emberi érzékelés, spirituális tudás, anyagba süllyedés, ember energetikai, agyi csatornák, agyi rétegek, emberi szívközpontok, emberi társadalom, érzékek feletti, gondolkodásunk lineáris, többfunkciós tudati, isteni dolgokra, örök információk, alkotó teremtéshez, leolvasás minden, megtestesülés segítőjeként, emberi megélést, karmikus feladatok, karma eltöröltetett, karmikus folyamatok, szabályok enyhültek, megtestesülés kényszerét, fogamzás pillanatában, gének fénykódokat, családi háttér, leginkább segít, legjobb tanítóink, tiszteletet ezért, kód-gének ugyanakkor, elszakadás érzését, emlékek olyan, összetartozás lényegét, családi vérvonalat, életünkben érnek, döntésünkkel meghatározzuk, inaktív szálak, emberi test, feladatok éppúgy, vállalásokat nekünk, tudással dönteni, 2013-as évben, isteni utat, kódok megértését, lelki érzékszervek, kódok átállítják, isteni fény, aktiválások mindenki, neki megfelelő, átalakulás évekig, folyamatosság isteni, átalakító folyamatban, idegi-háló átkapcsolóként, 12-es rendszer, idegrendszeri hálóval, adott információ, pozitív érzések, emelkedett rezgések, pozitív hozzáállás, olyan dolgot, öröm legjobb, testem frekvenciáját, isteni Fényerőkkel, boldogság rezgései, agyi hálón, idegrendszer segítségével, agyunk eddig, energiakapukba melyek, összekötő láncszem, energia-portálok aktiválódnak, testhez tartozó, szellemi szinteket, következőképpen helyezkedik, aura alsó, 12-es rendszerben, kristályos szerkezetű, galaktikus térbe, homlokunk előtt, keresztcsont mögött, energetikai térben, vízszintes vonalat, isteni Emlékezet, háromszöget kapunk, háromszögben lévő, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 105
  • e Hét: 1063
  • e Hónap: 5741
  • e Év: 100316
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.