Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Lélek-váró
  2014-07-30 16:52:23, szerda
 
   
  Lélek-váró





Lélek-váró

Ezt a tanítást égi segítőkön keresztül kaptam, kiknek feladata a földi létből távozó lelkek további útjának segítése. Ez a "köztes tér", hol ők tevékenykednek, arra szolgál, hogy a lélek továbblépése előtt megnyugvást találjon és felkészülhessen.

Mivel sok kérdésem volt, feltettem őket!


VÁRAKOZÓ



A lélek a köztes tér felé egy Fényalagútban halad... Folyosóján kétoldalt halvány és erősebb fények is világítanak. A folyosó egy nagy, kör alakban kiszélesedett részbe torkollik. A fénylő térben körben, több sorban, mint egy előadóteremben, vagy körszínházban, emberek (lelkek) ülnek. A terem teteje tejszerű kupolát formáz. A lelkek szótlanul és nyugodtan ülnek, láthatóan várakoznak valamire. Békesség és csend jár át mindent, lelki megnyugvást hoz a lágyan rezgő angyali energia.

Ekkor hallom a tanítást:

Ők azok a lelkek, kik arra várnak, hogy utuk a Földön befejeződjék, s máshol folytatódjon. Vagy égi pihenéssel, tisztulással, vagy egy másik fizikai síkon való megnyilvánulással, hol befejezhetik az itt elkezdett tanulást, hasonló körülmények között.
- De ők már eltávoztak a fizikai síkról?

- Igen. Vagy az általatok halálnak nevezett dolog által, vagy mert testükből kilépve, szintén a ti szavatokat használva, kómában vannak, mert még eljövendő feladatukról nem döntöttek, de vissza már nem térnek. Várják, hogy azok a földi energiakötelékek, mik még tartják őket, felbomoljanak.

- De most a Földön vagyunk?

- Nem. Ez egy Földhöz közel lévő köztes tér. Nem tartozik már a Földbolygó anyagi energiáihoz, de még a felsőbb szférák rezgéseit sem vette át teljesen. Ezért a köztes elnevezés. Ez a két dimenzió közötti várakozó.

- A lelkek ilyen nyugalommal várakoznak?

- Igen. Megértik, ez jövendő sorsuk első állomása. Itt már nem emberi léptékűek a gondolatok. Itt már életutakban gondolkodnak. Átérzik a lét minden aspektusát és Tudatukat kiterjesztve a lélek fejlődését látják. Tudják, létük örök megújulás.

- Hová mennek innen ezek a lelkek?

- Akik a tisztulást választják, s nincs olyan tenni valójuk mi halaszthatatlan lenne, mondjuk egy másik lélek szempontjából, ők a felsőbb szférákba mennek pihenni, míg egy másik dimenzióban le nem születnek, amennyiben feladatuk ez. De a lélek fejlettségéhez mérten vállalhat és kaphat más megbizatást is.

- Nem a Földre jönnek újra le?

- Ha befejezetlen feladataik még az elhagyott rezgésekhez kötik őket, akkor hasonló körülmények közé kell jönniük. Ha a Földön ez nem biztosított az emelkedés és rezgésszám-növekedés eredményeképp, akkor itt nem tudnák azt elvégezni. Tehát másik dimenzióba kerülnek, az eltávozásukkor fennállt körülmények közé. Aki feladatát itt nem tudja tovább folytatni, mert a lelke még nem kész az emelkedésre, egy másik dimenzióba kerülve folytatja azt, hogy elvégezhesse mielőtt pihenni menne.

- Hogyan döntik el a lelkek, hogy hová kerülnek?

- Az égi Tanácsok és a lelkek segítői által. Az elemzés ugyanúgy megtörténik, s a helyszín, az élet ugyanúgy megtervezhető, mint mikor a teljes életút után áll a lélek eléjük. A döntést pedig meg kell hozni...
- Mi van azokkal, kik itt hagyják családjukat, földi segítőiket?

- Új segítőket jelölnek ki nekik. Ha valakik életfeladatai szorosan összekapcsolódnak, akkor mindegyik lélek a tanács elé kerül (ez lehet a test alombéli szakasza alatt, amikor is megkérdik a még Földön lakó lelket is), és az együttes sorsfeladatok tükrében születik döntés. Ez lehet maradás, mikor új feladatmegoldásokat állítanak fel célként, vagy együtt kerülnek új dimenzióba, a beteljesítéshez, így együtt távoznak a Földről.

- Ez azokra a lelkekre is vonatkozik, kik még nem döntöttek az emelkedés, vagy távozás mellett?

- Igen. Az ő lelkük felkészítése is, testük ,,álmában" történik, hogy így folyamatosan készülhessenek az emelkedés vagy a távozás döntésére. Dönteniük kell! A választás már megvolt, mert a Földön mindenkit megkérdeztek. A léleknek csak a kilépésről, annak idejéről és módjáról kell dönteni. Emelkedés nélkül lelkük nem képes az új rezgésekbe beilleszkedni, azokat elfogadni. Akkor távoznak, s feladatukat máshol fejezik be.

- Az őrangyalaikkal mi lesz?

- A lélek és az angyal együttes döntése alapján, vagy követik a lelket az új életszínhelyére, s ott is őrzői feladatot látnak el, vagy az angyalok új feladatot kapnak, s a lélek mellé másik őrzőt jelölnek ki. Míg a lélek várakozik, az angyal is pihen és készül a döntésre. Az ő munkájukat is ugyanúgy értékelik, ahogy a lélek fejlődését, ezáltal az angyalok is más-más feladatkörbe kerülnek értékelés után. A fejlődés minden lehetőséget biztosít a tanulásra és a tapasztalatszerzésre. Aki idekerül, ezzel tökéletesen tisztában van és létét lelki bölcsességgel látja. Ezért minden, ami segíti a lélek megérkezését ide, a létezés hasznára válik. Segíthet az elfogadás, az ima ereje, az áldás fénye és a segítők hívása. Sokszor segít belépni a Fényfolyosóba a léleknek, ha érzi a "háta mögött" hozzátartozói szeretetteljes támogatását. Ha ide megérkezik, elmehet egy olyan térbe, ahol találkozhat azokkal a szeretteivel, kik a lelki dimenziókban léteznek és segítenek neki az "átállásban". Így könnyebben megérti ennek törvényszerűségeit.


Végignézek a lelkek sokaságán, áldást kérve rájuk. Tudom, hogy az általunk "halálnak" nevezett dolog csak átlépés abba a térbe, hol megtisztulva és lelki békét találva továbbléphetünk fejlődésünk útján. Egy újfajta létezés kezdete, Új Életre születés!

Köszönöm a tanítást.


Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
 
 
0 komment , kategória:  Tanítások-Üzenetek-Írások   
Címkék: energiakötelékek, beteljesítéshez, életszínhelyére, továbbléphetünk, halaszthatatlan, felkészülhessen, eltávozásukkor, előadóteremben, kristálycsakra, őrangyalaikkal, készülhessenek, szeretetteljes, tevékenykednek, fejlettségéhez, bölcsességgel, fényalagútban, felbomoljanak, életfeladatai, fényfolyosóba, sorsfeladatok, hozzátartozói, beilleszkedni, kiszélesedett, körszínházban, eredményeképp, megtervezhető, szempontjából, tisztulással, szeretteivel, befejezetlen, befejezhetik, felkészítése, feladatkörbe, dimenziókban, folyamatosan, feladatukról, földi létből, lélek továbblépése, fénylő térben, terem teteje, lelkek szótlanul, lágyan rezgő, másik fizikai, fizikai síkról, általatok halálnak, földi energiakötelékek, felsőbb szférák, köztes elnevezés, lelkek ilyen, lélek fejlődését, tisztulást választják, másik lélek, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Az ókori görögök sebkezelésre ...  Szép estét kedves látogatóimna...  Önmaga ellenére  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Jó nap volt  Robert Merle tollából  39 ígéret  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam  Mit ünnepelnek a görögök márci...  Gebhardt Nóra versei II.  Mindent de mindent visszakap  Bársony székben  Magamnak  Bársony székben  Zilahy Lajos gondolata  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Annyira tisztelem a szabadságo...  Facebookon kaptam  Tanmese  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Andrássy Réka - A bolond Böske  Facebookon kaptam  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Önmagunkból tépünk ki a gyors ...  Facebookon kaptam Krisztina b...  Szabó T. Anna - Pitypang  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam Krisztinától  Az egyik legalapvetőbb tézis a...  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam  Töröld le  Az ember  Csend  Facebookon kaptam  Andrássy Réka - A bolond Böske  József Attila - Kopogtatás nél...  Esterházy Péterre emlékezünk  Ma van a magyar költészet napj...  Robin Wight pitypang szobra  Jan Twardowski - Siessünk  Szívek  József Attila - Kopogtatás nél...  A Magyar Költészet napja alkal...  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Szeretem ujjad karcsuságait,  Facebookon kaptam Krisztina b...  IGEN így  József Attila – Keresek ...  Magamnak  40 felett  Baranyi Ferenc - N i n c s  Paul David Tripp Április 15  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Robin Wight pitypang szobra  Önmaga ellenére  A felvilágosodás...  Vidámság  Facebookon kaptam  Hegedüs Géza: Magyar költészet  képre írva  Facebookon kaptam  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Tavaszi este  Márai Sándor tollából  Jó nap volt  Gebhardt Nóra versei II.  Napsütéses vidám hétvégét kivá...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Müller Péter tollából  képre írva  Annyira tisztelem a szabadságo...  Ott van  Egy gondolat  Már Gárdonyi Géza is méltatta  James Allen  Szép estét  Bársony székben  Facebookon kaptam  Reményik Sándor: Pierrot &...  Jó nap volt 
Bejegyzés Címkék
földi létből, lélek továbblépése, fénylő térben, terem teteje, lelkek szótlanul, lágyan rezgő, másik fizikai, fizikai síkról, általatok halálnak, földi energiakötelékek, felsőbb szférák, köztes elnevezés, lelkek ilyen, lélek fejlődését, tisztulást választják, másik lélek, felsőbb szférákba, másik dimenzióban, lélek fejlettségéhez, elhagyott rezgésekhez, eltávozásukkor fennállt, másik dimenzióba, lelkek segítői, elemzés ugyanúgy, élet ugyanúgy, teljes életút, lélek eléjük, döntést pedig, test alombéli, együttes sorsfeladatok, emelkedés vagy, távozás döntésére, léleknek csak, angyal együttes, lélek mellé, lélek várakozik, fejlődés minden, lélek megérkezését, létezés hasznára, áldás fénye, segítők hívása, olyan térbe, lelki dimenziókban, lelkek sokaságán, újfajta létezés, energiakötelékek, beteljesítéshez, életszínhelyére, továbbléphetünk, halaszthatatlan, felkészülhessen, eltávozásukkor, előadóteremben, kristálycsakra, őrangyalaikkal, készülhessenek, szeretetteljes, tevékenykednek, fejlettségéhez, bölcsességgel, fényalagútban, felbomoljanak, életfeladatai, fényfolyosóba, sorsfeladatok, hozzátartozói, beilleszkedni, kiszélesedett, körszínházban, eredményeképp, megtervezhető, szempontjából, tisztulással, szeretteivel, befejezetlen, befejezhetik, felkészítése, feladatkörbe, dimenziókban, folyamatosan, feladatukról, folytatódjon, megkérdeztek, elvégezhesse, befejeződjék, megérkezését, megtisztulva, gondolkodnak, kiterjesztve, továbblépése, rezgésekhez, energiáihoz, támogatását, fejlődésünk, lehetőséget, megtörténik, életutakban, találkozhat, megnyugvást, biztosított, körülmények, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2082
  • e Hét: 6596
  • e Hónap: 11634
  • e Év: 141341
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.