Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Baukó Éva: "Rossz volt látni az emberek arcán az utálatot"
  2015-02-07 22:46:27, szombat
 
   
  Szily Nóra interjúja: Baukó Éva: "Rossz volt látni az emberek arcán az utálatot"
Ki szeretne lépni VV Évi árnyékából és megmutatni másik - szerinte valódi - oldalát. Baukó Éva, akit 4 éve a ValóVilág 4-ben láthattunk, és azóta is több valóságshow-ban szerepelt, ma már a Belevaló műsorvezetője. Maga mögött hagyhatja a múltat? Ha a vágyain és az akaratán múlik - úgy tűnik, hogy a válasz: igen.

Kicsit aggódtam, hogy késni fogsz... Nem tudom, miért, de azt hittem, szétszórt vagy. Máris bocsánat!

Nem volt ez mindig így. Én pontossá váltam. Sőt, ma már általában 10 perccel hamarabb érek oda mindenhová. Régen nemcsak hogy nem voltam pontos, hanem sokszor ki is kapcsoltam a telefonomat, nem mentem el találkozókra - annyira megbízhatatlan voltam.


Mióta változtál meg?

19 hónapja. Amikor úgy döntöttem, hogy az alkoholt kizárom az életemből. Elég sokat változtam azóta. Nyilván a vehemenciám megmaradt, de teljesen másképp látom a dolgokat. Már tudom, hogy mi fontos és mi nem.

A vehemencia honnan ered? Az a kiscsaj voltál, aki már a suliban is legyalogolta a többieket?

Kitűnő tanuló voltam sokáig, de a magatartásjegyemért mindig könyörögnöm kellett. A fiúkkal jöttem ki jobban, a lányokkal általában konfliktusaim voltak. Nagyhangú voltam, de ez azért is lehet, mert nagyon hangos családban nőttem fel. Mindent azonnal kimondtunk, és én annyira megszoktam ezt a zajos életet, hogy amikor kiskoromban átmentem a barátaimhoz, nagyon furcsálltam, hogy másoknál milyen csend van. Én folyamatosan pörögtem.

A ValóVilág 4-ben és tavaly, a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban is a "hangos" Évát láttuk. Pár hónapja már műsort vezetsz, ami egészen más szerep. Szerinted mit gondolnak rólad általában az emberek?

Mindig is megosztó voltam, de amit a dzsungelben képviseltem, az túl sok lett. A nézők közül akkor sokan bántottak, rengeteg negatív kommentet kaptam. Nehezen kezeltem, nem gondoltam, hogy annyira fájni fog. Rossz volt látni az emberek arcán az utálatot. De ahogy telnek a hetek, szerencsére már ez is változik, hiszen műsorvezetőként nem úgy viselkedem. Alapvetően én egy vicces, életvidám, akaratos lány vagyok, akinek vannak hisztirohamai, de ahogy múlik az idő, érzem, amint lassan lecsillapodom. Már nem akarok mindenáron győzni.


Mit gondolsz, hogy lehet azon a benyomáson változtatni, ami az évek alatt kialakult rólad?

Nem tudom. Tisztában vagyok vele, hogy úgy vagyok eladható termék, egy csomag, amilyennek az emberek megismertek. A "nagyszájú, nagyhangú, negatív csaj". Ha túlságosan visszavennék, akkor a karakterem veszne el. Épp az, amit megjegyeztek az emberek. De egy dolog, hogy hogyan viselkedtem a valóságshow-kban, és egész más, amit a Belevalóban mutatok magamból. Ott konszolidáltabb, visszafogottabb viselkedést tanúsítok, és már ezt képviselem otthon is. Boldog lennék, ha azt látnák, hogy szórakoztató, vicces, kicsit pikírt vagyok, de nem egy őrjöngő, kiabáló idegbeteg. És képzeld, mostanában kapok olyan kommenteket, hogy "Évi, ha így viselkedtél volna a dzsungelben, mint amilyen műsorvezető vagy, akkor szerettelek volna". Ez tök jó érzés, mert ezek szerint látják már, hogy van normálisabb énem is.

Anno nem tudhattad, mit jelent, hogy milliók látnak, megítélnek. Amikor 2010-ben a ValóVilág 4-be jelentkeztél, mit gondoltál? Mit képzeltél?

Ha most kerülnék be, minden más lenne. Amikor jelentkeztem, nem tudtam róla, hogy komoly pánikbetegségem volt. Azért fogyasztottam annyi alkoholt, mert oldotta a szorongásomat. De ezzel nem voltam tisztában. Nem tudtam, mi miért van. Nem értették a viselkedésemet, talán én magam sem értettem. Pedig amikor bementem, azt szerettem volna, hogy kitűnjek, és majd a médiában érvényesüljek. Mindannyian erre vágytunk. Ma már persze tudom, hogy ez nem megy csak úgy... Ahhoz nagyon sokat kell tanulni.

Ugródeszkának tekintettétek a műsort?

Igen. A VV 4-et rengetegen nézték, amikor kijöttünk, azzal szembesültünk, hogy szinte mindenhol felismernek minket. Sokunkkal elszaladt a ló. Velem is. Nagyképűek lettünk, dorbézoltunk, haknizgattunk, és azt hittük, a pénz, amit keresünk, sosem fogy el. Aztán persze nem így lett. Tényleg igaz, hogy a könnyen jött pénz könnyen megy el. Elvertem, amit kerestem, lassan csúsztam lefelé, egyre többet ittam, a párkapcsolatom is tönkrement. Nem nullára kerültem, hanem mínuszba. Minden tekintetben.


Valamit nem értek. Hova lett a kitűnő tanuló gimis lány? Mi történt vele? Hiányzik nekem egy puzzle-darab.

17 éves koromig voltam rendben. A gimi utolsó évét már végiglógtam, elkezdtem fiúzni, bulizni, belekerültem egy rossz, drogos társaságba, és be sem fejeztem a középiskolát. 21 évesen szereztem meg az érettségit, akkor ültem vissza az iskolapadba. Feljöttem Budapestre, mert ez volt az álmom, felvételiztem a Corvinus Egyetemre, fel is vettek, tele voltam célokkal... aztán megint megbolondultam, elkezdtem szórakozni járni, a hév megint rossz irányba vitt. Apuék már nem tudtak támogatni, hoszteszként nagyon kevés pénzt kerestem, és akkor jött a ValóVilág. Van bennem egy kettősség, amit még ma sem értek. A pszichiáteremtől is kérdeztem, miért van az, hogy valami nagyon érdekel, aztán pedig egyszer csak feladom, és rossz irányba fordulok. Nem szeretném, hogy megint megtörténjen.

Sok víz folyt le a Dunán úgy, hogy te voltál a problémás csaj.

Nem szégyellem a múltamat. Azt tanultam meg és tanulom is, hogy nagyon mélyről is lehet építkezni. Mindazt, ami történt, el kell tenni. Igen, ez volt, de többet ilyet nem akarok. Saját magam nehezítettem meg az életemet, de most már csak feljebb és feljebb megyek. Lett új célom. A televíziózásban szeretnék dolgozni, mint műsorvezető vagy szerkesztő. Erre vágyom, és bizonyítani is akarok.

Mi vonz a televíziózásban?

Nem csak a szereplés. Nyilván szeretem azt is, hiszen sokáig éltem a kamerák kereszttüzében, de az egész tetszik. Jól érzem magam, pozitív energiát ad, szeretek a tévések között forogni, a szerkesztők, műsorvezetők és a celebek között, és én nem akarok mást csinálni. Képtelen lennék egy irodában papírmunkát végezni napi 8 órában. Tudom, hogy alkalmatlan vagyok rá, és nem is végezném jól.

Szeretnél kiválni a tömegből?

Igen. A horoszkópom Vízöntő. Nagyon hiszek ebben - a Vízöntő mindig különc, és ezt magamon is érzem.


Szereted ezt az Évát?

Azt, aki most vagyok - igen. Ki vagyok békülve önmagammal, a családommal is rendeződött a viszonyom, nem veszekszem, nem vagyok indulatos. Mondom is mindenkinek, hogy meg lehet csinálni. Igenis lehet változtatni. Tudok úgy szórakozni és jól érezni magam, hogy nem piálok, és olyan furcsa, hogy már nem is tudok sokáig kimaradni és végignézni, ahogy mások leisszák magukat. Már undorodom ettől. Tudok úgy örülni, ahogy régen, szebb az arcom, a bőröm, mosolygok, nincs pánikrohamom - kell ennél több?

Egy ideje nagyon véded a magánéletedet ahhoz képest, hogy régen minden a címlapokon volt. Olvastam egy kapcsolatodról, ami másfél évig tartott, de aztán nem oly régen azt is, hogy a párod "kidobott".

Igen, annak vége. Nem akarok nagyon beszélni róla. Az utolsó félévben megváltozott valami. Megroppant a bizalom. Voltak olyanok is, akik kívülről ártottak nekünk. Biztos az is benne van, hogy az életem kifordult a sarkából. Elkezdtem magam építeni, elindultam a saját utamon. Nem tudom, de nem is akarok ezen rágódni. Arra kell koncentrálnom, ami előttem áll. Úgy látszik, a sors azt akarja, hogy teljesen tiszta lapot nyissak.

És a szívedet is nyitod újra?

Most eléggé zárkózottan élek. Tudod, azzal is szembesülnöm kellett, hogy ismert emberként nem könnyű eldönteni - valaki a VV Évát szeretné skalpnak, vagy a Baukó Évára kíváncsi. Én arra az emberre várok, aki engem lát, megért, akivel sokat lehet nevetni és elfogad mindazzal együtt, aki vagyok és aki lenni szeretnék. De nem akarok ezen görcsölni, most jó, hogy beletemetkezhetek a munkába. Végre pénzt keresek, nem kell függnöm senkitől, tudok segíteni anyuéknak, nem vagyok kiszolgáltatva. Jó ez így, le is kopogom! Most gyűjtögetek, azt szeretném, ha majd lenne egy saját kis otthonom...


Mekkorát változott minden! Ha belegondolok, mi lett volna, ha két éve futunk össze!

Hát, szerintem lehet, hogy el sem jöttem volna, már bocs! De olyan állapotban voltam...

És két év múlva?

Hát, akkor remélem, hogy velem lesz már a gyerekem is. Szeretnék 33 éves koromig szülni. Azt látom, hogy lehet karriert csinálni úgy is, ha valaki anyuka. Tulajdonképpen csupa olyan dologra vágyom, amire minden normális ember. Biztonságra, családra... Soha többet nem szeretnék olyan helyzetbe kerülni, amiben lejáratom magam. Persze az egyediségemet nem akarom elveszíteni. Azt szeretném, ha az emberek számára a humorommal, a stílusommal és a jófejségemmel tűnnék fel. Ugye, sikerülni fog? Sikerülnie kell.


Forrás: http://www.life.hu/sztarszerzok
 
 
0 komment , kategória:  Szily Nóra riportjai  
Címkék: pszichiáteremtől, konszolidáltabb, visszafogottabb, pánikbetegségem, műsorvezetőként, televíziózásban, tulajdonképpen, kapcsolatodról, kereszttüzében, viselkedésemet, megbolondultam, megbízhatatlan, kiszolgáltatva, párkapcsolatom, fogyasztottam, koncentrálnom, műsorvezetője, felvételiztem, lecsillapodom, szorongásomat, jófejségemmel, haknizgattunk, ugródeszkának, konfliktusaim, hisztirohamai, tekintettétek, érvényesüljek, egyediségemet, magánéletedet, szembesültünk, megjegyeztek, belegondolok, jelentkeztél, pánikrohamom, nehezítettem, folyamatosan, emberek arcán, akaratán múlik, alkoholt kizárom, vehemenciám megmaradt, vehemencia honnan, fiúkkal jöttem, lányokkal általában, zajos életet, dzsungelben képviseltem, nézők közül, benyomáson változtatni, évek alatt, emberek megismertek, karakterem veszne, médiában érvényesüljek, könnyen jött, Baukó Éva, Szily Nóra, Feljöttem Budapestre, Corvinus Egyetemre, Baukó Évára,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
10.20. 23:22 Farkas Örs: erősödhet a verseny az ellenzéken belül
10.20. 23:13 Életműrekordok születtek a Virág Judit Galéria őszi árverésén
10.20. 21:22 Jégkorong Erste Liga - Az Újpest vendégeként nyert a listavezető Csíkszered...
10.20. 21:02 Gulyás: a kereszténység kultúrája az igazság keresésének kultúrája
10.20. 20:33 Jégkorong Kontinentális Kupa - Továbbjutott az FTC
10.20. 20:32 A németek többsége elégedetlen a kormány teljesítményével
10.20. 20:22 Osztrák jégkorongliga - Újabb Fehérvár-siker
10.20. 20:02 Labdarúgó NB II - Fordított az éllovas MTK
10.20. 19:52 Szlovák jégkorongliga - Magyar vereségek
10.20. 19:52 Női kézilabda NB I - Érdi győzelem az újonc ellen
Tudjátok ?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
Kívánhatok kellemes ünnepeket?
még több kérdés
Blog Címkék
Orchidea  Ha az élet művésze akarsz lenn...  Búcsú  Őszi kép  őszi divat  A "B1" vitaminról  Facebookon kaptam  Menyasszonyi csokor  Őszi kép  Jó reggelt , szép napot  Facebookon kaptam  Megfojtalak  Őszi kép  Süni virág csokorral  Mai harmónia kártyám  Neked adom magam  Szép őszi napot  Kellemes délutánt kívánok!  Vezetőnek lenni nem azt jelent...  Rózsa csokor  ősz  Facebookon kaptam  A "B12" vitaminról  őszi divat  Dáliák  Őszi kép  Facebookon kaptam  H.Kohut Katalin: Igazság  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Mi lenne ha megfogadnád, hogy ...  Vezetőnek lenni nem azt jelent...  A hajnövekedés feltételei  Szülinapra  Szép estét  Facebookon kaptam  Őszi kép  Facebookon kaptam  Brutális melegfront érkezik, e...  Őszi kép  Mai evangélium - Szent Lukács ...  Facebookon kaptam  Vezetőnek lenni nem azt jelent...  Facebookon kaptam Erzsikétől  Oltalmazzuk az ÉLETET  Png rózsa  Szèp estét kedves látogat...  Őszi kép  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép őszi napot  Tévelygés  Süni virág csokorral  ősz  Vidám, szép napot  Vágyakozó  Még napsütést !  Harmónia......  Oltalmazzuk az ÉLETET  Vörös rózsák  Png kutya kosárban  Őszi kép  Cica az ablakban  őszi divat  Őszi levelek  Ha nincsenek ellenségeid és kr...  Újraélesztés - Czeizel Ilona b...  Őszi kép  Az ember,a kutya,meg a lova  Rakodás  Nő rózsával  Őszi kép  Vörös rózsa  Jó reggelt , szép napot  Szèp napot és hétvégét kí...  Kellemes délutáni pihenést  Bordó rózsák  Facebookon kaptam  Ez a hét is véget ért  Búcsú  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Őszi kép  Neked adom magam  A hajnövekedés feltételei  Jó éjszakát  Őszi kép  Boldog szülinapot a ma ünneplő...  Harmónia......  Látogatható lesz a cella - Pi...  Szèp estét kedves látogat...  A "H" vitaminról - más néven b...  A megtérések pillanatát nem le...  Mókus esernyővel  Szèp estét kedves látogat...  Png rózsa  Png nő  Vörös rózsák  Harmónia......  Ablakban 
Bejegyzés Címkék
emberek arcán, akaratán múlik, alkoholt kizárom, vehemenciám megmaradt, vehemencia honnan, fiúkkal jöttem, lányokkal általában, zajos életet, dzsungelben képviseltem, nézők közül, benyomáson változtatni, évek alatt, emberek megismertek, karakterem veszne, médiában érvényesüljek, könnyen jött, kitűnő tanuló, gimi utolsó, problémás csaj, televíziózásban szeretnék, kamerák kereszttüzében, egész tetszik, tévések között, celebek között, irodában papírmunkát, horoszkópom Vízöntő, ideje nagyon, magánéletedet ahhoz, címlapokon volt, utolsó félévben, életem kifordult, saját utamon, emberre várok, emberek számára, jófejségemmel tűnnék, pszichiáteremtől, konszolidáltabb, visszafogottabb, pánikbetegségem, műsorvezetőként, televíziózásban, tulajdonképpen, kapcsolatodról, kereszttüzében, viselkedésemet, megbolondultam, megbízhatatlan, kiszolgáltatva, párkapcsolatom, fogyasztottam, koncentrálnom, műsorvezetője, felvételiztem, lecsillapodom, szorongásomat, jófejségemmel, haknizgattunk, ugródeszkának, konfliktusaim, hisztirohamai, tekintettétek, érvényesüljek, egyediségemet, magánéletedet, szembesültünk, megjegyeztek, belegondolok, jelentkeztél, pánikrohamom, nehezítettem, folyamatosan, megváltozott, hoszteszként, visszavennék, műsorvezetők, belekerültem, megtörténjen, középiskolát, sztarszerzok, jelentkeztem, legyalogolta, szembesülnöm, szórakoztató, találkozókra, dorbézoltunk, vehemenciám, szerkesztők, tekintetben, dzsungelben, képviseltem, normálisabb, viselkedtél, viselkedtem, bizonyítani, zárkózottan, szerencsére, szerettelek, műsorvezető, telefonomat, , ,
2019.09 2019. Október 2019.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 309 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 33
  • e Hét: 821
  • e Hónap: 24091
  • e Év: 333210
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.