Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Március 5., a tízmilliószoros nap - vigyázz, mit kívánsz!
  2015-03-05 21:54:13, csütörtök
 
  Március 5., a tízmilliószoros nap - vigyázz, mit kívánsz!

Itt van 2015. első dharmacsakra napja, ami ráadásul épp teliholdra esik: holnap, azaz március 5-én tehát vigyázz, mit kívánsz, mert az tízmilliószoros súllyal esik latba! A legjobb, ha arra gondolsz, amit teremteni szeretnél az életedben, és megpróbálsz elengedni minden rosszat - ebben most komoly segítséget nyújt a telihold, használd ki az erejét!

A tízmillószoros napokon a pozitív illetve negatív cselekedetek hatása tízmilliószorosára hatványozódik, ezért fontos, hogy ilyenkor arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Most ehhez nyújtunk segítséget.






Teremts!

A módszer nagyon egyszerű. Tulajdonképpen még hinned sem kell benne! Az univerzum ugyanis olyan, akár egy katalógus, amelyből csak ki kell választani a ,,terméket". Neked sincs semmi másra szükséged. Egyszerűen mondd ki halkan vagy hangosan, amit szeretnél!

Persze az már egyáltalán nem mindegy, miképp fogalmazod meg kérésedet. Sem a tudatalatti, sem a világegyetem nem érti azt a megfogalmazást: ,,nem akarom ezt vagy azt", illetve: ,,remélem, nem történik meg ez vagy az". Hiszen amit az ember nem akar, de képe a szeme előtt lebeg, útjában áll valódi vágyainak. Magyarán: mindig pozitívan kell fogalmazni. Tehát legjobb, ha ezt mondod: ,,Ezt és ezt akarom, ez és ez történjen!"

Kérdéseidet nem kell sokszor elmondanod! Hiszen egy katalógusból is csak egyszer szokás rendelni. Az nem járja, hogy valaki feladja a rendelést, aztán elkezd kételkedni benne, vajon megérkezett-e, ezért feladja még párszor. Hinned kell, hogy amit kértél, teljesül.

Természetesen nem egyszerű egy régóta vágyott esemény bekövetkeztét tökéletes nyugalommal várni. Az ember ilyenkor akaratlanul is arra gondol: ,,Hé, ti, odafönn, hallottátok a kérésemet?" A türelmetlenség valójában azt jelzi, kételkedsz a sikerben. Pedig minél inkább bízol a módszerben, az annál hatékonyabban működik.
Mondj hálát!

Ha minden nap hálát adsz, azért amid van, pozitívabb, boldogabb és sikeresebb lehetsz. Hogyan csináld? Lefekvéskor gondold végig a napodat és sorold fel magadnak, mi az amiért köszönetet mondasz. Például így: ,,Hálás vagyok, mert ma sütött nap, találkoztam a barátnőmmel és finom vacsorát főztem a családomnak." Ha úgy érzed, semmi különösebb nem történt veled , akkor mondj köszönetet azért, ami teljesen természetesnek tűnik az életedben. Például, hogy van hol laknod, van mit enned, vannak barátaid stb. ...Hiszen sokszor hajlamosak vagyunk elfelejteni, tulajdonképpen mennyi jó történik velünk, mennyi ,,csoda" van az életünkben. Észre fogod venni, minden egyes kimondott mondattal egyre jobb kedvű leszel.






Mondj köszönetet a rosszért!

Természetes, a jóért könnyű hálát adni. A tízmilliószoros napon azonban az is feladat, hogy elengedd a régi sérelmeidet - ebben segíthet a mostani telihold - illetve megpróbálj a rosszra kihívásként, megoldandó feladatként tekinteni. Fontos megjegyezni, hogy valójában nincsenek jó és rossz eseményeket, ezeket mi, emberek ,,címkézzük".

Ha tehát úgy érzed valamilyen csalódás ért vagy valamilyen nehézséggel kell szembenézned, igyekezz felfogni azt úgy, hogy mit kell megtanulnod az adott eseményből. Ráadásul, ha a rosszért mondasz köszönetet, azzal magadhoz vonzhatod a legjobb megoldást is. A tízmilliószoros nap tehát erre is tökéletesen alkalmas!
Mit tegyél még ezen a napon?

A spirituális gyakorlatok végzése javasolt.
Gondolj arra, amit teremteni szeretnél az életedben.
Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel, mondd ki hangosan, hogy elengedd őket!
Problémáid, gondjaid feloldását érdemes erre a napra időzíteni
Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek.
Lásd, hogy az emberek világbékét ünnepelik!

Forrás: http://www.astronet.hu

Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: tízmilliószoros, szeretettelinek, tízmillószoros, megfogalmazást, türelmetlenség, természetesnek, tulajdonképpen, természetesen, egészségesnek, hatékonyabban, bekövetkeztét, hatványozódik, katalógusból, szembenézned, emberiségnek, világegyetem, dharmacsakra, cselekedetek, megpróbálsz, családomnak, tudatalatti, gyakorlatok, eseményeket, megtanulnod, találkoztam, tökéletesen, megjegyezni, gondolataid, nehézséggel, barátnőmmel, spirituális, feladatként, nyugalommal, akaratlanul, kérdéseidet, lefekvéskor, tízmilliószoros súllyal, tízmillószoros napokon, pozitív illetve, módszer nagyon, univerzum ugyanis, szeme előtt, régóta vágyott, ember ilyenkor, türelmetlenség valójában, annál hatékonyabban, amiért köszönetet, jóért könnyű, tízmilliószoros napon, régi sérelmeidet, mostani telihold, rosszra kihívásként,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Hazára minden embernek szükség...  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Zilahy Lajos gondolata  Png kislány  Jó éjszakát  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  A boldog családok mind hasonló...  Alázat  Irgalom és ítélet  Radikális szeretet  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  A televizió nem a kultúrát kép...  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Kaffka_Margit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Png férfi  Az igazi szeretetért rendszeri...  A sors  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Egy lelki imádság  Nevem  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Kaffka_Margit  Png telefon  Még csak most kezdődik a nap  s immár én is felragyogva, ért...  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Irgalom és ítélet  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Png nő  Akarat  Paul David Tripp Április 19  Facebookon kaptam  Akarat  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Gonosz démon-álarc  Facebookon kaptam  Akarat  Neked tudnod kell  A sors  Ami embereknek lehetetlen, az...  Varga János Veniam - Fontos sz...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Jónás Tamás – Végtelen b...  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Hogy lehet megtartani  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Adakozás  Alázat  Alázat  Png kislány  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam Krisztinától  Leonardo da Vinci gondolata  Png virág  Facebookon kaptam  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Adakozás  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  s immár én is felragyogva, ért...  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Nagyi telefonál  Alázat  Amikor Jézus rátapos a lábadra 
Bejegyzés Címkék
tízmilliószoros súllyal, tízmillószoros napokon, pozitív illetve, módszer nagyon, univerzum ugyanis, szeme előtt, régóta vágyott, ember ilyenkor, türelmetlenség valójában, annál hatékonyabban, amiért köszönetet, jóért könnyű, tízmilliószoros napon, régi sérelmeidet, mostani telihold, rosszra kihívásként, adott eseményből, rosszért mondasz, legjobb megoldást, spirituális gyakorlatok, napra időzíteni, emberek világbékét, tízmilliószoros, szeretettelinek, tízmillószoros, megfogalmazást, türelmetlenség, természetesnek, tulajdonképpen, természetesen, egészségesnek, hatékonyabban, bekövetkeztét, hatványozódik, katalógusból, szembenézned, emberiségnek, világegyetem, dharmacsakra, cselekedetek, megpróbálsz, családomnak, tudatalatti, gyakorlatok, eseményeket, megtanulnod, találkoztam, tökéletesen, megjegyezni, gondolataid, nehézséggel, barátnőmmel, spirituális, feladatként, nyugalommal, akaratlanul, kérdéseidet, lefekvéskor, megérkezett, elfelejteni, hallottátok, természetes, kihívásként, sérelmeidet, elmondanod, megpróbálj, fogalmazod, életünkben, segítséget, hajlamosak, különösebb, megoldandó, kételkedni, köszönetet, módszerben, egyáltalán, valamilyen, egyszerűen, kételkedsz, választani, fogalmazni, eseményből, szeretetet, sikeresebb, feloldását, teliholdra, világbékét, pozitívabb, problémáid, történjen, katalógus, boldogabb, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 745
  • e Hét: 1553
  • e Hónap: 15458
  • e Év: 145165
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.