Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma
  2015-08-12 23:12:44, szerda
 
   
  Adama és Ahnahmar: A Szövetség Temploma





Üdvözlet és áldás, Adama vagyok Telosból. Itt vagyok ma Ahnahmarral, az időseink egyikével Telosból, aki itt él már a föld alatti életünk kezdete óta több mint 12.000 éve. Ahnahmar a kontinensünk elvesztését megelőzően több, mint 2.000 évig élt a felszínen és 14.000 éven át fenntartotta fiatal testét. Ő nagyon magas, energikus és jóképű, kb. 35-38 éves életerős férfinek néz ki.
Lemúria ideje alatt Ahnahmar, felépített az ikerlángjával egy "A Szövetség Templomának" elnevezett csodálatosan szép templomot. Ez a templom az ikerlángok Szeretetének és Egységének tiszteletére épült. Azóta Ahnahmar és ikerlángja az őrzői a bolygón a Halhatatlan Szeretet lángjának. Most pedig Ahnahmarnak adom át a szót a folytatáshoz.


Ahnahmar folytatja:
Áldás és Szeretet mindazoknak, akik olvasni fogják ezt az üzenetet. Lemúria idejében sok férfi és nő osztotta meg életét az ő választott ikerlángjával. Ez a fenséges templom biztosított helyet ezeknek a házassági szertartásoknak. A párok szépen és elegánsan feldíszítették magukat "Szövetségük", a Halhatatlan Szeretet Lángjának energiájával történő megszentelésére. Bár ez a Szeretet Láng a 3. dimenzióban kialudt, mikor Lemuria elmerült, egy negyedik dimenziós rezgésre emelve megőrizték azt a bolygón a Szövetség Templomában, a kontinens pusztulásakor.
Ez a templom még mindig, a mai napig is létezik a Shasta-Hegy közelében, ugyan azon a helyen, és most ötödik dimenziós frekvencián rezeg. Bár a fizikai szerkezete már nem létezik a harmadik dimenzióban, nem látnád a valóságodban, de biztosítalak, hogy számunkra nagyon is valóságos és tapintható. A templom, a mai napig nagyon is aktív és továbbra is minden funkciót ellát. Ez a templom a Fény Kristályvárosában, a Shasta-hegy éterikus környezetében található, közel 40 mérföldes átmérőjű kiterjedésben. Azt ígérted, hogy ez a csodálatos lemúriai város alászáll majd számos fizikai kifejezésbe, és sokan közületek képesek lesztek meglátni és belépni oda. Azt kérdezed, hogy ez mikor történik? A pontos időpontja ismeretlen számunkra. Úgy számoljuk, hogy ennek az évtizednek (2000-2010-ig) a vége felé. Amikor ez megtörténik, a templom, a kristályváros és más csodák, elérhetők lesznek azok számára, akik a spirituális fejlődésük kapcsán össze kívánják illeszteni velünk vibrációjukat.
Aurelia, tudod Louise Jones, aki Lemuria idejében már volt a templomban, és pár évvel ezelőtt egy néhány mérföldes rövid séta alatt nem messze az otthonától, a hegyen újra fölfedezte a templom helyét a Shasta körzetben. Ráhangolódott erre az igazán nagyon különleges helyre. Ismeretlen okokból, gyakori vonzást érzett, hogy a környéken sétáljon és meditáljon. Többször egy héten néztük, ahogy felsétál a dombra. Ez mindig örömteli és gyönyörködtető látvány volt, különösen első alkalommal, ahogy láttuk eljövetelét. Vártuk a napot, hogy közvetlenebbül kommunikálhassunk vele. Minden alkalommal, mikor eljött, a belső síkon befogadta a meleg fogadtatást, a sok figyelmet és szeretetünket.
Több ezer év elteltével ismét lehetőségünk volt tudatosan kommunikálni felszíni személlyel ezen a helyen. Voltak, akik ezen a területen éltek és néha-néha alkalmanként felsétáltak a dombra, de egyikük sem tudta, hogy ez a hely mit is képvisel. Több felvilágosítást kívántunk adni barátunknak, Aureliának kedvenc természeti helyéről, ahonnan olyan mindig erős vonzást érzett. Figyelembe véve a hely szentsége iránt érzett nagy tiszteletét és szeretetét, megengedtük neki, hogy nyíltabban feltárulhasson számára a Szövetség Templomában korábban végzett nagy mértékű részvétele.
Van egy végső tervünk a hely leleplezésére és reméljük, hogy a közeljövőben ez a szent hely publikussá válik. Úgy látjuk, hogy az elkövetkezendő 2 - 3 évben egy kis templomot fognak ide építeni, ahol majd a támogatásunkkal házasságkötési ceremóniákat és spirituális oktatásokat fognak tartani. Azt is tudjuk, hogy hamarosan sok pár lesz idevezérelve, hogy eljöjjenek megszentelni a házasságukat a Templom energiái által.
Aurelia, nemrégiben (2001. november 1.) tartott ezen a helyen egy esküvői szertartást a Fény birodalmának részvételével és a mi teljes jelenlétünkkel. Ez volt az első alkalom Lemúria elsüllyedése óta, hogy esküvői szertartás történt a fizikai síkon közvetlenül azon a helyen, ahol az ötödik dimenziós Szövetség Temploma elhelyezkedik. A legörömtelibb pillanat volt, melyet megéltünk és felajánlottuk teljes támogatásunkat. Én Ahnahmar, teljesen összeolvadtam Aurelia-val a szertartás ideje alatt.
Felemelkedett az ismeretlenbe a csodálatos élményért. Követte a belső vezettetést és javasolta ezt a csodálatos helyet egy ikerláng párnak, akik megkérték őt, hogy vezesse le a házassági szertartásukat. A Telosiak a Lemúriai Tanács tagjai és a Fény Birodalmának lényei nagyon boldogok voltak ezen az eseményen. A szó szoros értelmében milliók érkeztek hozzánk az éterikus testeinkbe a láthatatlan birodalmakból, hogy megtekinthessék ezt a házasságot. Bizonyos módon szerencsés volt, hogy ők nem láttak minket, mert esetleg félelmetes lehetett volna számukra a látvány, tekintettel a hatalmas tömegre, melyet a helyszínen, mint látogatók képviseltünk. Ott volt mindenki Telosból és a Fény Birodalmából és együtt tapsoltuk a Szeretet Lángjának felélesztését a fizikai síkon a templomunkban az Ikerlángok által. Az esküvő után lelepleztünk sok információt a templom igaz természetéről és a bolygó jövőjéért tartott csodálatos aktiválási ceremóniáról. Aurelia, szívének és a belső vezettetésének követése által megtudta, hogy milyen módon szolgálhat minket a teremtésben ezen a csodálatosan megnyíló fizikai síkon. A tökéletes folytatás forgatókönyvére már régóta vártunk, mely valóban folytatódott a házasságkötési ceremónia által. Ez mindannyiunknak nagy örömet szerzett.
Sokan közületek felfedezték, hogy a házassági kapcsolatok gyakran tönkre mennek, több nyomást és csalódást okoznak, mint örömöt és boldogságot. Ennek az az oka, hogy a dualitásban stresszel vannak teli a kapcsolataitok az Isteni Szeretet érzése helyett. Ez által a szív soha nem tud kiteljesedni, hogy igazán mélyen érezhess.
Most lehetőséget kaptam egy kis előadásra. Mint őrzője a Szeretet Lángjának, már régóta figyeltem a kapcsolataitokat a felszínen. Azok, akik szívük választottját valahol magukon kívül keresgélik azt mondják, hogy sehogy sem találják, nem akar jönni. A szíved választottja már a te részed. Lehet neki teste a külső világban, de a találkozás az Eggyel, amikor még nincs az teljesen előkészítve, meglehetősen bonyolult. A legnagyobb érdeklődésed ellenére sem mindig biztosít a harmadik dimenzió tökéletes összeférhetőséget a személyiség és a szellem részére, hacsak a párok el nem érték fejlődésüknek ugyan azt a szintjét. Hallgassatok jól rám kedveseim. Az Egyet először magatokon belül keressétek, a szívetek és lelketek minden egyes sejtjében és atomjában kezdjétek kialakítani a kapcsolatot azzal az Eggyel. Az az Egy, Te magad vagy, a saját Isteni másolatod. Ő benned él. Az összefüggés azzal, hogy keresgélsz, semmi több annál, hogy rátalálj saját tükörképedre, a csodálatos Isteni Énedre. Amikor megtanulod szeretni önmagad, lényed minden tekintetében Istenséged, valamint emberi tapasztalataid minden aspektusát, szíved és életed tökéletes uralkodójává válsz és nem akarsz majd tovább keresgélni. Tudni fogod, hogy rátaláltál. Nem igazán fognak számítani a formaságok, a szíved teljes és megelégedett lesz.
Spirituális életed fejlődésének ezen szakaszánál, önmagad tökéletes szeretetének a tükre, vagy tükörképe nem tesz mást, mint manifesztálja magát az életedben. Ez az Isteni törvény és nem vallasz vele kudarcot. Ha ezt még nem érted el, akkor ez azt jelenti, hogy még nem tartasz ott. A Felsőbb Éned az Isteni időzítésben meg fogja mutatni neked, és csak várakozz, ha ez egy várakozó periódusod, nem lesz semmi gond, mert tudod, hogy már egyesültél a szívedben a keresésed tárgyával. Tudni fogod, hogy az Isteni párod, vagy ikerlángod majd úgyis megtalálod, mivel az Isteni tökéletes egység fogja manifesztálni egyszer. A magasabb dimenziókban már elérték az Isteni szeretetnek ezen szintjét. Amikor te is eléred ezt a szintet, felemelkedsz a magasabb birodalmakba és abba a tökéletes egységbe kerülsz azzal az eggyel, aki már hosszú ideje megmenekült a pusztulástól. Ez történik a harmadik dimenziós valóságodban. Ha egyszer rátaláltál az Isteni szeretetre a szívedben, soha nem tudod megtagadni azt magadtól még akkor sem, ha az esetleg az ikerlángod.
Az Isteni szeretet nevében, javasolnám, hogy indítsd el most a keresést önmagadban Önazonosságod iránt. Ez a leggyorsabb út, hogy egyesülj ikerlángoddal. Nem kell hozzá apróhirdetést feladni, vagy klubokba járni. A szó szoros értelmében nyalogatja majd a fülcimpádat és nem leszel képes rá, hogy elkerüld.
Találkozhatsz az Isteni szeretet ölelésével. Örömömre szolgál, hogy átadhatom meghívásomat ma éjjelre a templomomba, ahol a besorolást adom az ikerlángjukkal újraegyesülni kívánóknak. Én nem házasságkötést ajánlok, ahogy a ti nyelveteken mondjátok. Mi csak támogatást nyújtunk a sok idővel ezelőtt elhagyott csodálatos Önmagaddal történő újraegyesülésedhez; az igazi rész, ami felmágnesezi szíve választottját és még minden mást, amire vágysz az életedben. Nem mi fogjuk felmágnesezni a szíved választottját, mi megmutatjuk neked, hogyan tedd meg ezt te magad. Meg fogunk tanítani a "szövetség" szó igazi jelentésére.
Mielőtt elmész aludni az éjjel, kérd a vezetőidet, hogy hozzanak el téged hozzánk látogatóba a Szövetség Templomába. A földalatti legénységem és én ott leszünk fogadni téged. Megígérem, hogy igazán remek időtöltés lesz együtt. Ha majd esetleg reggel nem emlékszel rá, ne légy szomorú. Ahogy vékonyodik a fátyol, hamarosan egyre több mindenre kezdesz majd emlékezni az elragadó éjszakai kalandokból.
Közzétette: Sandal / www.fenyorveny.hu

Forrás:
Link
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Címkék: kapcsolataitokat, mindannyiunknak, támogatásunkkal, megszentelésére, megtekinthessék, szertartásoknak, felvilágosítást, forgatókönyvére, házasságkötési, közvetlenebbül, feldíszítették, támogatásunkat, szertartásukat, ikerlángjukkal, kapcsolataitok, gyönyörködtető, vezettetésének, feltárulhasson, elkövetkezendő, jelenlétünkkel, házasságkötést, tapasztalataid, manifesztálni, kiterjedésben, találkozhatsz, felélesztését, környezetében, újraegyesülni, természetéről, birodalmakból, szeretetünket, leleplezésére, ikerlángjával, önazonosságod, ikerlángoddal, manifesztálja, időseink egyikével, föld alatti, kontinensünk elvesztését, ikerlángok Szeretetének, fenséges templom, házassági szertartásoknak, párok szépen, negyedik dimenziós, kontinens pusztulásakor, fizikai szerkezete, harmadik dimenzióban, csodálatos lemúriai, pontos időpontja, vége felé, spirituális fejlődésük, néhány mérföldes, Szövetség Temploma, Szövetség Templomának, Azóta Ahnahmar, Halhatatlan Szeretet, Halhatatlan Szeretet Lángjának, Szeretet Láng, Szövetség Templomában, Fény Kristályvárosában, Louise Jones, Lemúriai Tanács, Fény Birodalmának, Fény Birodalmából, Szeretet Lángjának, Isteni Szeretet, Isteni Énedre, Felsőbb Éned, Szövetség Templomába,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
még több kérdés
Blog Címkék
A vashiányos vérszegénység ot...  Szép estét - jó éjt kívánok !  Sóhegyek Iránban  5307 az új fertőzött, elhunyt ...  Facebookon kaptam  Elmélkedés  Ima a Családom védelméért  A Janssen védőoltásról  Tihanyi Márk-Az ember ébredése  Zöld turmalinkristály  Hívő ember  Az önsajnálat  Tihanyi Márk-Az ember ébredése  Az élethez bátorság kell.....  Tulipànok  Az életek védelme  Facebookon kaptam  Zöld turmalinkristály  Facebookon kaptam  A boldogság olyan, mint a tava...  Az élet értelme  A Janssen védőoltásról  Facebookon kaptam  Edinburgh hercege és II. Erzs...  Facebookon kaptam  Kellemes délutánt kívánok  Játszuk el, hogy most neked is...  Szép kép  Jézus  Biztonságban Istenben  Szép jó éjszakát kívánok !  Facebookon kaptam  Png nő  Facebookon kaptam  Kellemes délutáni kikapcsolódá...  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Idézet Petőfi Sándortól  A boldogság olyan, mint a tava...  Lila fluoritkristály  Kereszthalál  Facebookon kaptam  Esernyő  Tsavorit kristály  Kellemes teázást  Gramofon  Panda maci  Mindazt...  Kellemes teázást  Kellemes napot kívánok  Neked tudnod kell  Helyettesítés  Facebookon kaptam  Szép kristály  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kérek egy kulcsot a szívedhez....  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Gyertya  Ima a Családom védelméért  Vízeslés  A világ minden csodája ott rag...  A vese egészségés működéséhez ...  Ima a Családom védelméért  Facebookon kaptam  Jó éjszakát!  Pasi típusok  Kezek  Facebookon kaptam  A szerencse  Kék fluoritkristály  Hívő ember  Spirálgalaxis  Elkiabáltam  A vese egészségés működéséhez ...  Kereszt  Jó reggelt kedves látogatóimn...  Gondolkodó  Koronavírus és az immunrendsze...  Spirálgalaxis  Mi lesz az emberiséggel . . ...  Elvetettség és szenvedés  Elvetettség és szenvedés  Cukorbetegség és a vese  Gyertya  Szép estét kedves látogatóimna...  Verses képem  Kereszt  Facebookon kaptam  Egy csésze kávét?  Png virág  A Janssen védőoltásról  Boldog születésnapot a ma ünne...  Megváltó  Elvetettség és szenvedés  Szép kép  Png nő  Facebookon kaptam  Naplemente 
Bejegyzés Címkék
időseink egyikével, föld alatti, kontinensünk elvesztését, ikerlángok Szeretetének, fenséges templom, házassági szertartásoknak, párok szépen, negyedik dimenziós, kontinens pusztulásakor, fizikai szerkezete, harmadik dimenzióban, csodálatos lemúriai, pontos időpontja, vége felé, spirituális fejlődésük, néhány mérföldes, hegyen újra, templom helyét, igazán nagyon, környéken sétáljon, héten néztük, belső síkon, meleg fogadtatást, területen éltek, hely szentsége, végső tervünk, hely leleplezésére, szent hely, támogatásunkkal házasságkötési, esküvői szertartást, első alkalom, fizikai síkon, ötödik dimenziós, legörömtelibb pillanat, szertartás ideje, csodálatos élményért, belső vezettetést, csodálatos helyet, ikerláng párnak, házassági szertartásukat, éterikus testeinkbe, láthatatlan birodalmakból, hatalmas tömegre, esküvő után, templom igaz, bolygó jövőjéért, belső vezettetésének, teremtésben ezen, csodálatosan megnyíló, tökéletes folytatás, házasságkötési ceremónia, házassági kapcsolatok, dualitásban stresszel, szív soha, szíved választottja, külső világban, teljesen előkészítve, legnagyobb érdeklődésed, harmadik dimenzió, szellem részére, kapcsolatot azzal, saját Isteni, összefüggés azzal, csodálatos Isteni, szíved teljes, várakozó periódusod, keresésed tárgyával, magasabb dimenziókban, magasabb birodalmakba, tökéletes egységbe, harmadik dimenziós, keresést önmagadban, besorolást adom, ikerlángjukkal újraegyesülni, igazi rész, szíved választottját, földalatti legénységem, elragadó éjszakai, kapcsolataitokat, mindannyiunknak, támogatásunkkal, megszentelésére, megtekinthessék, szertartásoknak, felvilágosítást, forgatókönyvére, házasságkötési, közvetlenebbül, feldíszítették, támogatásunkat, szertartásukat, ikerlángjukkal, kapcsolataitok, gyönyörködtető, vezettetésének, feltárulhasson, elkövetkezendő, jelenlétünkkel, házasságkötést, tapasztalataid, , ,
2021.03 2021. április 2021.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2054
  • e Hét: 5384
  • e Hónap: 10062
  • e Év: 104637
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2021 TVN.HU Kft.