Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Teremtő képzelet/Vizualizáció: Kiáradás
  2017-10-10 00:16:56, kedd
 
   
  Teremtő képzelet/Vizualizáció: Kiáradás





Az adás vagy ,,kiáradás" egy másik kulcsfontosságú elv. Az univerzum tisztán energiából áll, amely természeténél fogva mozog és áramlik. Az élet természete az állandó változás, a folyamatos áramlás. Ha megértjük ezt, akkor ráhangolódunk ritmusára, és tudunk szabadon adni és kapni, mivel tudjuk, hogy igazából soha nem veszítünk el semmit, mindig csak nyerünk.

Ha egyszer sikerült elfogadnunk az univerzum jó mivoltát, természetesen meg is akarjuk osztani másokkal, mivel rájövünk: ha adunk energiánkból, ezzel helyet teremtünk magunkban az új energia befogadására.

Amikor bizonytalanságunk (félelmünk) vagy a ,,nem jut mindenkinek mindenből" érzésünk miatt megpróbálunk görcsösen ragaszkodni ahhoz, amink van, pontosan akkor vágjuk el ezt a csodálatos energiaáramlást. Ha ragaszkodunk ahhoz, amink van, akkor nem engedjük szabadon áramlani az energiát, és nem teremtünk helyet az újonnan érkező' energiának.

Az energia sokféle formát ölthet, lehet szeretet, vonzódás, elismerés és felismerés, anyagi javak, pénz, barátság stb., de az elvek ezen formák mindegyikére egyformán vonatkoznak.

Ha szemügyre veszed közvetlen környezetedben a legboldogtalanabbakat, rájössz, hogy gyakran olyan emberekről van szó, akik valami módon ,,kiéhezettek", és emiatt nagyon szeretnének megkaparintani bizonyos dolgokat az élettől. Úgy érzik, hogy az élet és más emberek nem adják meg nekik, amire szükségük van. Olyan ez, mintha az élet torkát szorongatnák, kétségbeesetten megpróbálva kisajtolni abból az összes szeretetet és megelégedést, amire sóvárognak, de valójában ők maguk fojtják el az utánpótlás útját. Sokan valamelyest hajlamosak vagyunk erre.

Mindannyiunkban végtelen szeretet- és boldogságtartalékok vannak. Megszoktuk, hogy azt gondoljuk, kívülről kell valamit megkapnunk ahhoz, hogy boldogok legyünk, de igazából ez fordítva működik: azt kell elsajátítanunk, hogy rákapcsolódjunk belső boldogságot és megelégedést adó forrásainkra, és aztán ebből kell kifelé áramoltatnunk a többiek felé - és nem azért, mert így vagyunk erényesek, hanem mert ez tényleg csodálatos érzés! Ha egyszer ráhangolódunk, mindig meg akarjuk majd osztani ezt az érzést másokkal, mert ez a szeretet alaptermészete, és mindannyian szerető lények vagyunk.

Miközben kifelé áramoltatjuk szerető energiánkat, helyet teremtünk magunkban újabb energia beáramlására. Hamarosan rá fogunk jönni, hogy önmagában ez a folyamat is olyan jó érzéseket kelt, hogy egyre gyakrabban akarjuk majd megtenni. És minél többet osztasz meg magadból másokkal, úgy tűnik, annál többet kapsz a világból, a kiáramlás-beáramlás elv miatt. (A természet nem viseli el a vákuumot, így ha kifelé áramoltatsz, ezzel helyet teremtesz, ahová valaminek be kell áramolnia.) Az adás megjutalmazza saját magát.

Ha ezt teljes egészében megértettük és e szerint élünk, akkor tudjuk velünk születetten szerető természetünket kinyilvánítani.

így az alkotó vizualizáció használata közben felfedezed majd, hogy minél inkább alapvető életszemléleteddé válik az adás, annál könnyebben tudod megvalósítani álmaidat... de soha ne felejtsd el, hogy csak akkor adhatsz folyamatosan, ha ugyanilyen nyitott vagy a dolgok elfogadására... és hogy az ,,adás" önmagadnak adást is jelent...

Ha kifelé áramoltatásról van szó, akkor is gyakorlat teszi a mestert. Tudatosan kell gyakorolnod, hogy megtapasztald, milyen jó érzés. Megadok itt néhány gyakorlatot a kifelé áramoltatásra, ha ezen a területen szeretnél fejlődni, kipróbálhatod őket:

1. Tűzd ki célul magadnak, hogy többször és sokféleképpen fejezed ki elismerésedet a többieknek. Most ülj le, és készíts egy listát azokról az emberekről, akik felé szeretetet és elismerést akarsz küldeni, és gondolj ki egy-egy módot, ahogy ezt meg is teheted mindegyikükkel a jövő hét folyamán. Ez a kiáramlás történhet szavak formájában, lehet egy érintés, valamilyen ajándék, egy telefonhívás vagy levél, pénz, vagy bármely olyan megnyilvánulásod, ami jó érzéseket kelt a másik emberben. Valami olyat válassz, ami tói te is különösen jól érzed magad, még akkor is, ha ez a feladat esetleg nehezebb, minta többi.

Gyakorold, hogy több köszönő, értékelő és elismerő kifejezést használsz, amikor csak kedved tartja. ,,Szép volt tőled, hogy segítettél nekem." ,,Szeretném, ha tudnád, mennyire értékelem ezt. ",,Csodálatosan ragyogtak a szemeid, amikor ezt mondtad, és nekem olyan jó érzés volt látni téged." (Nem kell, hogy zavarba jöjjünk mindettől!)

2. Válogasd át a holmidat, és válaszd ki azokat, amelyeket nem szívesen viselsz vagy nem használsz gyakran, és ajándékozd oda olyanoknak, akiknek örömet okoznak majd.

3. Ha olyan ember vagy, aki a lehető legkevesebbet költi, és mindent nyereséggel próbál zárni, akkor próbáld ki azt, hogy mindennap némi pénzt feleslegesen költesz el.

Azt vedd meg, ami pár forinttal többe kerül, kényeztesd magad valamivel, hívd meg egy barátodat egy kávéra, adakozz egy jó ügynek stb. Még egy ilyen kis cselekedet is láthatóvá teszi számodra, hogy igenis hiszel abban a bőségről szóló megerősítésben. Ebben az esetben a tettek önmagunkért beszélnek.

4. Jövedelmed egy részét költsd jótékony célra. Ez lehet egyház, spirituális szervezet vagy bármely olyan csoport, amely érzésed szerint hozzájárul a világ jobbításához. Ezzel az egyetemes energiát segíted, és ugyanakkor elismered, hogy minden, amit kapsz, az univerzumból ered (vagy Istentől), és ezért jelképesen egy részt visszajuttatsz a forráshoz. Nem igazán számít az összeg nagysága - mégha csak jövedelmed egy százalékát áldozod is erre, ez is a ki-áramoltatás folyamatos érzésével tölthet el. Csak ne felejtsd el rendszeresen megtenni.

5. Légy kreatív. Gondolj ki más módokat energiád kifelé áramoltatására a magad és mások javára.

Közzétette: www.fenyorveny.hu
 
 
0 komment , kategória:  Fényörvény: üzenetek-tanítások  
Címkék: megnyilvánulásod, rákapcsolódjunk, kulcsfontosságú, kétségbeesetten, energiaáramlást, mindannyiunkban, mindegyikükkel, természetünket, megkaparintani, kinyilvánítani, áramoltatásról, megerősítésben, áramoltatására, alaptermészete, elsajátítanunk, visszajuttatsz, környezetedben, megvalósítani, megjutalmazza, áramoltatnunk, legkevesebbet, áramoltatásra, ráhangolódunk, elismerésedet, természeténél, sokféleképpen, megtapasztald, természetesen, kipróbálhatod, folyamatosan, forrásainkra, vizualizáció, beáramlására, ragaszkodunk, áramoltatjuk, elfogadására, adás vagy, másik kulcsfontosságú, univerzum tisztán, élet természete, állandó változás, folyamatos áramlás, csodálatos energiaáramlást, újonnan érkező, energia sokféle, elvek ezen, élet torkát, összes szeretetet, utánpótlás útját, többiek felé, érzést másokkal, szeretet alaptermészete,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Ne kapaszkodj magasabbra,  Kövesd a cowboyt!  Reggel van  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  képre írva  Adakozás  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bounty krémes  Mai harmónia kártyám  Jó éjszakát  Mai harmónia kártyám  Png ház  Png telefon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Illyés Gyula - Milyen hamar.  A másik dolog,  Facebookon kaptam  Png kislány  Egy maradéktalanul uralt világ  Nem számIt  Png telefon  Facebookon kaptam  Reménység és erő Krisztustól e...  Mi lenne ha  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Png kutya  Png telefon  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Alázat  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Facebookon kaptam  Boldog születésnapot a ma ünne...  Ami embereknek lehetetlen, az...  képre írva  képre írva  Akarat  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Hazára minden embernek szükség...  Mindig jusson idő nevetni  Png csokor  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Nagyi telefonál  Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét  Bertolt Brecht -től idézet  Akarat  Boldog születésnapot a ma ünne...  Irgalom és ítélet  Paul David Tripp Április 20  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Egy hatékony szolga  Szívem  George Byron - Ahogy itt jár -...  Szép estét kedves látogatóimna...  Egy lelki imádság  Png ház  képre írva  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Éretlen vers  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Tanuld meg ezt a versemet  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Neked tudnod kell  Hogy lehet megtartani  Sokan azt tartják  Németh László tollából  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nevem  Alvó cicák  Akarat  Julian Brass gondolata  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Szép estét kedves látogatóimna...  Nagyon különös  Facebookon kaptam  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Egy hatékony szolga  Nevem 
Bejegyzés Címkék
adás vagy, másik kulcsfontosságú, univerzum tisztán, élet természete, állandó változás, folyamatos áramlás, csodálatos energiaáramlást, újonnan érkező, energia sokféle, elvek ezen, élet torkát, összes szeretetet, utánpótlás útját, többiek felé, érzést másokkal, szeretet alaptermészete, adás megjutalmazza, alkotó vizualizáció, dolgok elfogadására, kifelé áramoltatásra, területen szeretnél, listát azokról, kiáramlás történhet, telefonhívás vagy, másik emberben, feladat esetleg, lehető legkevesebbet, bőségről szóló, tettek önmagunkért, részét költsd, világ jobbításához, egyetemes energiát, univerzumból ered, részt visszajuttatsz, összeg nagysága, százalékát áldozod, ki-áramoltatás folyamatos, megnyilvánulásod, rákapcsolódjunk, kulcsfontosságú, kétségbeesetten, energiaáramlást, mindannyiunkban, mindegyikükkel, természetünket, megkaparintani, kinyilvánítani, áramoltatásról, megerősítésben, áramoltatására, alaptermészete, elsajátítanunk, visszajuttatsz, környezetedben, megvalósítani, megjutalmazza, áramoltatnunk, legkevesebbet, áramoltatásra, ráhangolódunk, elismerésedet, természeténél, sokféleképpen, megtapasztald, természetesen, kipróbálhatod, folyamatosan, forrásainkra, vizualizáció, beáramlására, ragaszkodunk, áramoltatjuk, elfogadására, energiánkból, megelégedést, mindegyikére, csodálatosan, szorongatnák, feleslegesen, megpróbálunk, telefonhívás, rendszeresen, univerzumból, befogadására, jobbításához, megértettük, áramoltatsz, energiánkat, mindannyian, áramoltatás, elfogadnunk, vonatkoznak, önmagunkért, megpróbálva, gyakorolnod, gyakorlatot, boldogságot, mindenkinek, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3703
  • e Hét: 8284
  • e Hónap: 22189
  • e Év: 151896
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.