Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Karmikus sebek, jelek, anyajegyek
  2018-02-20 23:56:25, kedd
 
  Karmikus sebek, jelek, anyajegyek




Vajon van-e jelentésük, valamilyen üzenetük a különféle testtájakon elhelyezkedő bőrelszíneződéseknek, bőrelváltozásoknak, hegeknek, furcsa anyajegyeknek, esetleges fogyatékosságoknak?

A reinkarnáció elméletét kutató szakemberek szerint a válasz: egyértelmű IGEN.
De csakis abban az esetben beszélhetünk a karmikus testi jelekről, ha a fenti elváltozások már a születés pillanatában jelen vannak.

Meghökkentő történeteket adok most közre, és a véleményeteket kérem!

Számtalan olyan esetet jegyeztek már le, amikor regressziós hipnózis alatt a páciens - miközben korábbi életeiről beszélt - pontosan le tudta írni azokat a fizikai sérüléseket, amelyek szélsőséges esetben a halálát okozták.

1.REJTÉLYES TENYÉR NAGYSÁGÚ BŐRELSZÍNEZŐDÉS A SZÍV FÖLÖTT

Egy fiatal ápolónő beszámolt arról, miszerint egyik korábbi életében az I. világháború idején katona volt. 19 évesen, saját önfejűségének köszönhetően veszítette el az életét egy lövészárokban, amikor az ellenséget parancs ellenére megközelítette, majd tapasztalatlanságában nem tudott elmenekülni szorult helyzetéből.
Elfogói a helyszínen agyonlőtték - a golyó, amely a mellkasába fúródott, azonnal végzett vele. A nő a regressziót követően, meglepetten döbbent rá: a mellkasán, pontosan a szíve fölött található, tenyér nagyságú bőrelszíneződés arra az életére emlékezteti.

2. VÁGÁS ALAKÚ HEG A NYAKON EGY SZÖRNYŰ HALÁL EMLÉKE

Az egyik leghíresebb történet egy Ravi Shankar nevű indiai kisfiútól származik, aki 6 évesen azt állította, hogy előző életében lefejezték. A fiú nyakán hatalmas vágás alakú heg éktelenkedett születése óta, noha semmi magyarázat nem volt arra, hogy került oda.

A gyerek hipnózis nélkül, kristálytisztán emlékezett a történtekre: váltig állította, hogy saját rokona ölte meg, méghozzá a pénzéért. A szülők sokszor hallották a gyerek "meséjét", ám többnyire fantáziálásnak tulajdonították a történetet. Végül mégis a hatóságokhoz fordultak, akik utána néztek a gyerek által említett neveknek és időpontoknak - és igazolták azok egyezését.

3. IGAZOLÁST NYÚJTÓ ANYAJEGYEK

William George, egy észak-amerikai halász esete a legmegdöbbentőbb: aki azt állította, érzi, hogy hamarosan meghal, ám annyira szereti családját, hogy következő életében újra velük akar együtt élni, s ezért úgy döntött, a saját unokájaként fog megszületni. Családtagjai hüledezve hallgatták a nagypapa eszmefuttatását, aki azt állította, előre megbeszélt helyen különféle anyajegyei lesznek, amelyek majd bizonyítják, hogy a kicsi testében ő kelt új életre.
Az öreg William nemsokára eltávozott az élők sorából, s menye pedig nem sokkal ezután gyermeket szült. A kisfiún pontosan olyan anyajegyek voltak, mint amilyeneket korábban a nagyapja leírt.
A fiú az évek múlásával külsőre is a nagyapjára kezdett el hasonlítani, és ráismert nagyapja több olyan személyes tárgyára, amit korábban sosem láthatott.

*
A történetek elgondolkodtatóak!
Joggal vetődik fel a kérdést: vajon néhányan tényleg képesek emlékezni az előző életükre, vagy csak porhintés az egész? Ti mit gondoltok?

Engedjetek meg egy személyes történetet és feltevést, amelyre semmilyen bizonyítékom sincs, de valamiért mégiscsak megfordult a fejemben.

Többször előfordult már velem, hogy evéskor félrenyeltem, azaz cigányútra ment a falat.
Nem kaptam levegőt. Fuldokoltam. Egyszer pedig szinte már hörögtem, és biztos voltam benne, hogy nem úszom meg a szerencsétlen helyzetet.
Higgyétek el, azokban a percekben, én már a legrosszabbra is felkészültem gondolatban.Visszaemlékezni sem szeretek rá! Aztán a heves köhögési roham mégiscsak segített rajtam, megszabadultam a légcsövembe jutott ételdarabkától, a légzésem pedig hamarosan normalizálódott.

Ezekből az esetekből következtettem arra, hogy valamelyik előző életemben fulladásos halálom volt.
Itt még nincs vége a történetnek, folytatom!

Apai dédinagymamámról hosszú évekig szinte semmit tudtam. Gyermekkoromban halottak napján mindig gyújtottunk gyertyákat a sírján, de már akkoriban is olvashatatlanok voltak a betűk a porladozó fafejfáján.
Három - négy évvel ezelőtt, amikor családfakutatást végeztem, kikértem a halotti anyakönyvi kivonatát, és megdöbbenve olvastam halálának okát: fulladás.

Előfordulhat, hogy a dédinagymamám én voltam hajdanán? Természetesen!
Az esély meg van rá, mert a reinkarnációk során az eltávozottak igencsak szívesen születnek újjá régi családjukban.

**
Források:
Link
Link
 
 
0 komment , kategória:  Ezoterikus  
Címkék: dédinagymamámról, családfakutatást, legmegdöbbentőbb, olvashatatlanok, visszaemlékezni, kristálytisztán, tulajdonították, eszmefuttatását, bőrelszíneződés, normalizálódott, gyermekkoromban, fantáziálásnak, következtettem, véleményeteket, megközelítette, ételdarabkától, megszabadultam, szerencsétlen, legrosszabbra, önfejűségének, reinkarnációk, éktelenkedett, dédinagymamám, természetesen, lövészárokban, anyajegyeknek, elváltozások, pillanatában, történeteket, bizonyítékom, hatóságokhoz, időpontoknak, családtagjai, félrenyeltem, felkészültem, köszönhetően, különféle testtájakon, reinkarnáció elméletét, esetben beszélhetünk, karmikus testi, fenti elváltozások, születés pillanatában, véleményeteket kérem, fizikai sérüléseket, halálát okozták, fiatal ápolónő, ellenséget parancs, helyszínen agyonlőtték, mellkasába fúródott, regressziót követően, szíve fölött, életére emlékezteti, REJTÉLYES TENYÉR NAGYSÁGÚ BŐRELSZÍNEZŐDÉS SZÍV FÖLÖTT, VÁGÁS ALAKÚ HEG NYAKON EGY SZÖRNYŰ HALÁL EMLÉKE, Ravi Shankar, IGAZOLÁST NYÚJTÓ ANYAJEGYEK, William George,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
A sorsod  Egy barátság története  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  A hagyma antibakteriális hatás...  A hagyma antibakteriális hatás...  Alvó cicák  Erdei gyöngyvirág  Szép estét kedves látogatóimna...  Bársony székben  Latinovits Zoltán tollából  Jean de La Fontaine 1621 júliu...  Facebookon kaptam  képre írva  Facebookon kaptam  Egy gondolat  Tavaszi este  Mindent de mindent visszakap  Facebookon kaptam  Jánosházy György: Fogd a kezem  Anyámról való emlékek  Radnóti Miklós: Hasonlatok (ré...  Vidámság  Facebookon kaptam  Már Gárdonyi Géza is méltatta  Magyar költészet napja  Töröld le  Szép estét kedves látogatóimna...  Minden tavaszból őrizz..  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tavaszi este  Sík Sándor - Ha jő a perc  Szép estét  Erdei gyöngyvirág  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Szép estét kedves látogatóimna...  Az ember  Mindig lesz olyan  Tavaszi este  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Mírjam bará...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Különleges  Facebookon kaptam  Gebhardt Nóra versei II.  Mindent de mindent visszakap  A zsálya az Alzheimer-kórban s...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Bornyi Veronika haiku verse  Bornyi Veronika haiku verse  Bornyi Veronika haiku verse  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nevelőszülőkhöz adták,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szabó T. Anna - Pitypang  Spenót fasírttal  Erdei gyöngyvirág  jó reggelt  Otthon  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Eduardo Sacheri gondolata  Erdei gyöngyvirág  Sok ember olyan, mint a kaméle...  Szabó T. Anna - Pitypang  Megígért békesség  Bornyi Veronika haiku verse  A sorsod  Ismeretlen: Ikarusz monda  Robert Merle tollából  Facebookon kaptam  Pitypang szökőkút  Borzasztó  különleges  Facebookon kaptam  Hogyan válunk hűségesekké?  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tanmese  Otthon  Zilahy Lajos mondta  Pitypang szökőkút  Eduardo Sacheri gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Spenót fasírttal  Facebookon kaptam  Azért kaptad  Facebookon kaptam  Esterházy Péterre emlékezünk  Minden tavaszból őrizz.. 
Bejegyzés Címkék
különféle testtájakon, reinkarnáció elméletét, esetben beszélhetünk, karmikus testi, fenti elváltozások, születés pillanatában, véleményeteket kérem, fizikai sérüléseket, halálát okozták, fiatal ápolónő, ellenséget parancs, helyszínen agyonlőtték, mellkasába fúródott, regressziót követően, szíve fölött, életére emlékezteti, egyik leghíresebb, gyerek hipnózis, szülők sokszor, hatóságokhoz fordultak, gyerek által, észak-amerikai halász, saját unokájaként, nagypapa eszmefuttatását, kicsi testében, öreg William, élők sorából, kisfiún pontosan, nagyapja leírt, évek múlásával, nagyapjára kezdett, történetek elgondolkodtatóak, előző életükre, személyes történetet, szerencsétlen helyzetet, heves köhögési, légcsövembe jutott, légzésem pedig, esetekből következtettem, porladozó fafejfáján, halotti anyakönyvi, reinkarnációk során, eltávozottak igencsak, dédinagymamámról, családfakutatást, legmegdöbbentőbb, olvashatatlanok, visszaemlékezni, kristálytisztán, tulajdonították, eszmefuttatását, bőrelszíneződés, normalizálódott, gyermekkoromban, fantáziálásnak, következtettem, véleményeteket, megközelítette, ételdarabkától, megszabadultam, szerencsétlen, legrosszabbra, önfejűségének, reinkarnációk, éktelenkedett, dédinagymamám, természetesen, lövészárokban, anyajegyeknek, elváltozások, pillanatában, történeteket, bizonyítékom, hatóságokhoz, időpontoknak, családtagjai, félrenyeltem, felkészültem, köszönhetően, beszélhetünk, családjukban, elhelyezkedő, reinkarnáció, eltávozottak, előfordulhat, regressziós, megdöbbenve, világháború, hasonlítani, szakemberek, gondolatban, sérüléseket, testtájakon, légcsövembe, regressziót, meglepetten, szélsőséges, leghíresebb, agyonlőtték, amilyeneket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 434
  • e Hét: 1209
  • e Hónap: 6247
  • e Év: 135954
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.