Belépés
taltos1.blog.xfree.hu
Bármit tesznek ellenem, az a javamra fordul! Tatiosz: Ne kívánd mások balsorsát, mert a sors közös, és a jövő előre nem látható. Ossian: A ritka tisztes... Gábor Gabriella Táltos
1940.08.08
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Az átalakulásról
  2011-07-07 21:05:24, csütörtök
 
   
  Az átalakulásról - Rafael arkangyal üzenete


Rafael arkangyal az átalakulásrólÜdvözöllek benneteket, gyermekek. Rafael szólok hozzátok, halljátok tiszta szívetekkel tanításom. Úgy értsétek meg ezt az üzenetet, hogy szívetekben hangjait fogjátok fel, és a szent isteni Igazság járjon át bennetek, s halljátok meg amit itt, most közvetítenek.
Rafael vagyok Isten kegyelméből. Gyógyító erőm Isten szent Fénye. Az Ő Akaratában rejlik fényességem! S mert Isten Ereje itt van Énbennem, gyógyítani és gyógyulni így tanítalak és segítelek benneteket.
Gyermekek, figyeljetek szavaimra, s nyissátok meg tudatotokat előttem, hogy megértsétek tanításom, s ekképp járjatok el.


Az energiák itt-most e földi térben, s körülöttetek az Univerzum e terében változnak, fejlődnek és segítik az emelkedést a magasabb Fény- Energiákba való átrezgést. Ez a folyamat már régen elkezdődött, de most felgyorsult, mert az energiák megkötődtek, és hatványozottan együttrezegnek. Ez a rezgés egyre intenzívebb, s a gyorsulás ennek következménye: a rezgés(szám) megemelkedett, a Fény terjed. Ezáltal a dimenziók határai közelebb kerülnek egymáshoz, s az átlépés könnyebbé válik. De ehhez még ennek a földi térnek emelkednie kell, hogy elérje azt a rezgést, mi a Kapun átengedi, megnyitja azt a dimenzióteret, hová felemelkedhet: ahol az Új Föld létezhet.
Ahogy a változások zajlanak, bennetek is érzitek ennek hatását. Az Új Energiák rezgései felszabadítanak bennetek olyan régi kötöttségeket - és hoznak felszínre - melyek nem tudnak megmaradni ezekben az új, magasabb Fényrezgésekben. Előjönnek olyan lélek-emlékek és blokkok, melyek bennetek érzelmi, fizikai, gondolati változásokat idéznek elő.

Ez a változás úgy történik, hogy az Univerzum teréből olyan Fényszubsztancia-részecskék érkeznek a Földre, melyek a Föld terében elterjednek, és egy finom szemcse-, részecske-felhőt hoznak létre. Ezek a fényrészecskék beállnak egy meghatározott alakzatba, s így összekapcsolódnak. Ez egy olyan többdimenziós fényháló struktúrát alakít ki, mely az Új Energiáknak a térhálója.

Ez a térháló úgy működik, mint egy vevő - továbbító - árasztó. Ez a Fényszubsztancia tömeg felveszi az Univerzumból azokat a Fényenergiákat, melyek segítik a változásokat. Ezeket (a részecskék) magukban tárolják, és folyamatosan a Föld terébe adagolják.
Ez a (térbeli) Fényháló a Krisztus-háló alatt helyezkedik el, de azzal szerves összeköttetésben áll. Ezt a Fényhálót úgy tudjátok elképzelni, mint amikor a szobába besüt a nap, s a levegőben apró, csillogó porszemeket láttok szállni... ezek a Fényháló részecskék is így vannak benne a ti fizikai légteretekben, de láthatatlanul. Alakjuk meghatározott, többdimenziós. Átszövi egész tereteket, mindenhová bejut. Részei olyan aprók, hogy szubatomi szinten, sőt még az alatt is elérnek mindent. Ezek a részecskék átjárnak benneteket és minden élettereteket. Mint az adó-vevők, melyek veszik az ,,adást" a kibocsájtótól, folyamatosan Fényhullámokat továbbítanak. Ezek a fényhullámok szubatomi szinten berezegtetik részeiteket. Ezek a rezgések továbbadódnak atomjaitokon át molekuláitokba, sejtjeitekbe. Ezek a fényhullámok átrezegtetik sejtszerkezeteiteket, a sejtmagot, és abban Fénymagotokat, mely a (Fény)DNS-t tartalmazza. Új rezgésre hangolja.
Ezek a rezgések viszont felszabadítanak régi energiamintákat és kötöttségeket, melyek ezekbe az Új rezgésekbe már nem illeszkedhetnek be.
Ezt úgy képzeljétek el: hogy van egy nagy tálcátok s rajta össze-vissza a homokszemcsék. Mikor ezt finoman elkezditek rázni, a homok egyenletesen elterül s felveszi a rezgést. De a csomók, kövek, összetapadt részek kiemelkednek s kiválnak belőle, mert ezt a rezgést nem tudják olyan finoman átvenni, visszaverődik róluk.
Ezért, ezeket veszitek most észre! Az Új behangolás elkezdődött! Feljönnek azok az elrejtett lélek minták bennetek, miről tudomást venni nem akartatok, de utatok, létetek folyamán bennetek keletkeztek. Mert így döntöttetek, mert így cselekedtetek. Ezek a lélekminták átrezegnek és megnyilvánulnak bennetek, mert fel kell oldódjanak!
Testi-lelki szinten jönnek elő. Gondolatok, érzések, fizikai történések, apróbb fájdalmak vagy betegségek. Így oldódnak ki ezek az energiablokkok. A régi minták felszabadulnak, hogy feloldódjanak az Újban! Hogy átrezeghesse őket az Új Energia, s részekké bomolhassanak, s így a Fény részévé válhassanak.
Ezért gyermekek, nektek is tennetek kell! Hogy feloldhassátok ezeket a mintákat, tudatosan figyelnetek kell! Bármi, ami előjön bennetek, régi érzés vagy gondolat, akár korábbi életetekből, vagy ezen életetek múltjából, azzal foglalkoznotok kell. Fel kell ismerjétek, mi az, ami már nem a részetek, és el kell engedjétek. Hagynotok, hogy átrezegje ez az Új Fényszubsztancia, és darabokra bontsa. Olyan részecskékre, mik már együtt rezeghetnek ezzel a Fénnyel, hogy feloldódhassanak.
Gyermekek, figyeljetek mindenre bennetek, mert most oldódnak régi energiamintáitok, és ez testi-lelki gyógyulásotok. Hogy szellemi EGYségetekbe érve továbbléphessetek, és az emelkedésben így részt vehessetek.
Minden, mi történik veletek, a ti gyógyulásotokat szolgálja, s Én itt vagyok veletek. Feladatom most az, hogy ebben segítselek benneteket. Ezért kérlek, tudatosan foglalkozzatok magatokkal, s mit észleltek, azt ismerjétek fel. Engedjétek, hogy az Új Energiák átrezegjék. Ne álljatok ellen, ne legyen görcs bennetek. Engedjétek el ellenállásotokat, és fogadjátok el! Legyen ez a szeretetteljes elfogadás a közeg, mert ebben gyógyultok. Akarjatok gyógyulni! Változni! Engedjétek magatokat ezzel a Fényhullámmal átrezegni. Engedjétek, hogy aktivált DNS kódjaitok beállítsák bennetek az Új Ember géneket. Legyetek elfogadóak és fogadjatok mindent szeretettel. Bármi történik veletek, az isteni Kegyelem részeként fogjátok fel. Ha elfogadás, szeretet és hit, mi átjárja létetek, feloldódnak ezek a régi minták, és meglátjátok, meggyógyultok teljesen.
De nem söpörhettek már semmit a szőnyeg alá, mert minden előjön s felbukkan bennetek. Hiába dugtátok el mélyen, lelketek leglentibb bugyrába, a Fényrezgéstől előjön, feltárul, megoldásra várva...
Drága gyermekek, ezek az Új Fényrezgések hangolnak benneteket. Fogadjátok, hogy Új Életetek az Új Földön, Új Emberként a Létezésben, Szeretetben s Fényben legyen.
Oldjátok fel a régi kötődéseket, engedjétek a (régi)mintáknak, hogy szétessenek, s apró fényrészecskékké állva, az Egységbe olvadva meggyógyítsanak benneteket.
Gyermekek, áldottak legyetek! Gyógyulásotok az elfogadás, a szeretet és a hit útján vezet benneteket.
Rafael vagyok és ITT VAGYOK veletek! A gyógyító angyalok körülvesznek titeket. Kérjétek őket is, hogy segítsenek, hogy fényükkel átrezegjenek benneteket teljesen. Érezzétek, ahogyan fényükkel lehatolnak egészen atomjaitokig, hogy az ottani rezgéseket felerősítve, áthozhassák azt a fizikai szintre. Bármilyen érzetetek van, kérjétek magatokba a Fényt, és a Szeretet eltölti azt bennetek!
Így a Fénnyel feloldódhatnak a régi energiaminták, és meggyógyulhattok. Így van, gyermekek! Gyógyulásotok folyamatos, áldott és törvényszerű bennetek.
Legyen meg az Akarat! A Fény és a Szeretet vezessen!
Ámen


Az arkangyal elmondta még, hogy ez a Fényszubsztancia, mi átszövi teljesen fizikai terünket, a minket körülvevő Energia-testeinken átrezegve jut le a fizikai testig. Először a lélekmintákban található atomszerkezetet szövi át a Fény, majd utána átrezegtetve a hozzá tartozó testi szintet is, íródik át a fizikai sejtbe, ami ennek az Új rezgésnek megfelelően kezd működni. Ez hozza létre az észlelhető változásokat.


Ezeket a részeket világítsuk át Rafael-től kért gyógyító Fénnyel, és lássuk/érezzük, ahogy átrezgi a felszabadító, megújító Energia. Tegyük ezt addig, míg az a terület átmelegszik és görcs-/fájdalom- mentessé válik.

Forrás:Kristálycsakra - Pusztai Orsolya
 
 
0 komment , kategória:  Angyalok, angyalos történetek  
Címkék: fényszubsztancia, fényrészecskékké, feloldódhassanak, ellenállásotokat, energiamintáitok, összeköttetésben, meggyógyulhattok, felszabadítanak, meggyógyítsanak, megnyilvánulnak, atomszerkezetet, energiamintákat, fényrezgésekben, gyógyulásotokat, illeszkedhetnek, molekuláitokba, feloldódhatnak, fényenergiákat, felszabadulnak, foglalkozzatok, szeretetteljes, együttrezegnek, hatványozottan, feloldhassátok, foglalkoznotok, energiablokkok, fényrészecskék, kristálycsakra, fényhullámokat, lélekmintákban, kibocsájtótól, élettereteket, dimenzióteret, cselekedtetek, fényhullámmal, átalakulásról, szent isteni, energiák itt-most, magasabb Fény-, energiák megkötődtek, rezgés egyre, gyorsulás ennek, dimenziók határai, átlépés könnyebbé, földi térnek, változások zajlanak, finom szemcse-, fényrészecskék beállnak, meghatározott alakzatba, olyan többdimenziós, vevő –, szobába besüt, Isten Ereje, Fény- Energiákba, Pusztai Orsolya,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Véleményezd!
11.15. 11:01 A Jobbik tiltakozik a képviselői működés szabályainak szigorítása ellen
11.15. 10:31 Közös közleményben támogatja az ellenzék tankötelezettség korhatárának emel...
11.15. 10:21 A Magyar Közút munkatársait és munkagépeit felkészítették a "téli üzemmódra...
11.15. 10:13 ITM: tizenkét ágazat üzemei mutatkoznak be a Modern gyárak éjszakáján
11.15. 10:11 Enyedi Ildikó felújított filmje, Az én XX. századom New Yorkban
11.15. 10:11 Săptămâna viitoare se va verifica pregătirea pentru iarnă a vehiculelor în ...
11.15. 10:01 Távoltartási indítványt terjesztett elő az ügyészség a Bujákon súlyos testi...
11.15. 10:01 Illegális bevándorlás - Szakértő: körkörös védelemre kell berendezkedniük e...
11.15. 09:41 Fogyasztóvédelmi egyesület: tudatosan vásárolnak a magyar fogyasztók
11.15. 09:11 BUX: 43 218,28 pont, változatlan nyitás
Tudjátok ?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
Hogyan lehet megszabadulni a kuponoldalak és a maikupon hírlevéltől ?
Kívánhatok, Boldog Új Évet, minden megmaradt Csatilakónak?
Káros az alkohol ? Ha igen akkor mennyire ?
még több kérdés
Blog Címkék
Jó reggelt kedves látogatóimna...  Természetes antibiotikumok  Katica  Őszi png  Gránátalma gyógyhatásairól  Rózsaszín rózsa vázában  Aranyosi Ervin: Hogy mit dolg...  Uram és Mesterem !  Napraforgó  Szép estét  Szép estét  Fantázia kép  Megváltás  Őszi kép  Őszi gif képek  Facebookon kaptam  Aranyosi Ervin: Felhők mögé bú...  Sárga rózsa  32. évközi hét csütörtök 11.14  Mai harmónia kártyám  Kék csokor  Szünidő  Fantázia kép  Fantázia kép  Elme  Csinos, fiatal pár  Katica  Fantázia kép  Facebookon kaptam  Cappuchino  Őszi kép  Virágoknak polcok  Krisztus szeretete  Felhő fa  Rózsaszín rózsa  Fehér virág pohárban  Romantikus párok  Gyertya  Aki zavarja a templom meghitt ...  Krisztus szeretete  Uram és Mesterem !  Őszi kép  Rózsa csokor  Útravaló – 2019. novembe...  Őszi csendélet  Az evangelizáció iskolája 2019...  Egy nagyon, nagyon fényes  Rózsaszín rózsa vázában  Őszi levelek  Megváltás  Őszi levelek  Őszi csendélet  Bon bon  Gyümölcslé délutánra  Rózsaszín rózsa  Png kislány  Szünidő  Őszi kép  Szeretettel kedves Látogatóimn...  A szobanövény - gyökeresztetés...  Kőrték  Őszi kép  Facebookon kaptam  Az evangelizáció iskolája 2019...  Őszi dekoráció  Mikulástól kérem  Márton napján november 11-én f...  Szünidő  Virágok a szobában  Böröczki Mihály : Őszke  Mikulástól kérem  Cica az ablakban  Png virág  Gyertya  Lila, uszályos ruhában a menya...  Őszi gyümölcsök  Vízcseppes őszi levél  Őszi kép  Csinos, fiatal pár  Útravaló – 2019. novembe...  Őszi kép  Romantikus szép estét  Méz virág  Ez a legnehezebb  Őszi levelek  Kislány őszi levéllel  Facebookon kaptam  Napraforgók  Kellemes kávézást!  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa  Őszi kép  Png nő  Facebookon kaptam  Őszi gif képek  Png kislány  Szèp estét kedves látogat...  Nő kalapban  Facebookon kaptam  Rózsaszín rózsa 
Bejegyzés Címkék
szent isteni, energiák itt-most, magasabb Fény-, energiák megkötődtek, rezgés egyre, gyorsulás ennek, dimenziók határai, átlépés könnyebbé, földi térnek, változások zajlanak, finom szemcse-, fényrészecskék beállnak, meghatározott alakzatba, olyan többdimenziós, vevő &#8211, szobába besüt, levegőben apró, részecskék átjárnak, fényhullámok szubatomi, rezgések továbbadódnak, fényhullámok átrezegtetik, rezgések viszont, nagy tálcátok, homok egyenletesen, elrejtett lélek, lélekminták átrezegnek, régi minták, szeretetteljes elfogadás, isteni Kegyelem, régi kötődéseket, gyógyító angyalok, ottani rezgéseket, fizikai szintre, régi energiaminták, arkangyal elmondta, minket körülvevő, fizikai testig, lélekmintákban található, hozzá tartozó, fizikai sejtbe, észlelhető változásokat, részeket világítsuk, fényszubsztancia, fényrészecskékké, feloldódhassanak, ellenállásotokat, energiamintáitok, összeköttetésben, meggyógyulhattok, felszabadítanak, meggyógyítsanak, megnyilvánulnak, atomszerkezetet, energiamintákat, fényrezgésekben, gyógyulásotokat, illeszkedhetnek, molekuláitokba, feloldódhatnak, fényenergiákat, felszabadulnak, foglalkozzatok, szeretetteljes, együttrezegnek, hatványozottan, feloldhassátok, foglalkoznotok, energiablokkok, fényrészecskék, kristálycsakra, fényhullámokat, lélekmintákban, kibocsájtótól, élettereteket, dimenzióteret, cselekedtetek, fényhullámmal, átalakulásról, homokszemcsék, többdimenziós, visszaverődik, feloldódjanak, meghatározott, felemelkedhet, légteretekben, meggyógyultok, gyógyulásotok, következménye, megemelkedett, láthatatlanul, fényrezgéstől, kötöttségeket, bomolhassanak, , ,
2019.10 2019. November 2019.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 309 db bejegyzés
Összes: 32631 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 488
  • e Hét: 9088
  • e Hónap: 19659
  • e Év: 362448
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.