2018-09-20 09:15:52, csütörtök
|
|
|
|
|
|
Vendégváró diós piskóta, a különlegesen finom krém teszi olyan bámulatossá!
Hozzávalók
Tészta:
6 tojás,
20 dkg cukor,
10 dkg darált dió,
15 dkg liszt (GM),
1 sütőpor,
3 evk. forróvíz,
3 evk. olaj,
egy kis baracklekvár.
Krém:
20 dkg margarin,
15 dkg cukor,
30 dkg darált keksz,
1 dl kávé,
rumaroma.
tetejére tejszín (kb 2 dl tejszín).
Elkészítés
Piskótát megsütjük, ha kihűlt lekvárral megkenjük. A darált kekszet összekeverjük a kávéval, rumaromával, majd hozzá adjuk a cukros margarint. A krémmel a piskótát megkenjük, majd kb 2 dl tejszínt kemény habbá verünk, és rásimítjuk a tetejére. Legalább 2 órára tegyük hűtőszekrénybe. |
|
|
0 komment
, kategória: SÜTEMÉNYRECEPTEK |
|
Címkék: hűtőszekrénybe, összekeverjük, baracklekvár, különlegesen, bámulatossá, rumaromával, hozzávalók, rásimítjuk, vendégváró, elkészítés, megkenjük, megsütjük, lekvárral, margarint, tetejére, forróvíz, piskótát, legalább, rumaroma, margarin, tejszínt, tejszín, kekszet, kávéval, krémmel, piskóta, sütőpor, kemény, verünk, darált, kihűlt, cukros, tegyük, tészta, hozzá, olyan, különlegesen finom, darált kekszet, cukros margarint, piskótát megkenjük,
|
|