2018-10-23 17:00:25, kedd
|
|
|
|
|
|
Karfiolfasírt
Hozzávalók
1 kg karfiol
só
bors
majoránna
2 db tojás
1-2 ek zsemlemorzsa
olaj a sütéshez
Elkészítés
A karfiolt rózsákra szedve sós-borsos vízben puhára főzzük, majd leszűrjük, és villával finomra törjük. Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal, majoránnával.
A karfiolhoz hozzáadjuk a tojásokat és jól eldolgozzuk. Ha túl lágynak találjuk, kevés zsemlemorzsával szikkasztjuk.
A masszából pogácsákat formázunk, és forró olajban aranybarnára sütjük. Bármilyen szósszal, mártással kínáljuk. |
|
|
0 komment
, kategória: RECEPTEK |
|
Címkék: zsemlemorzsával, karfiolfasírt, majoránnával, zsemlemorzsa, aranybarnára, szikkasztjuk, eldolgozzuk, pogácsákat, karfiolhoz, hozzáadjuk, elkészítés, hozzávalók, bármilyen, formázunk, mártással, leszűrjük, tojásokat, ízesítjük, masszából, majoránna, villával, kínáljuk, találjuk, sütéshez, karfiolt, rózsákra, szósszal, borssal, lágynak, olajban, szerint, karfiol, finomra, puhára, vízben, borsos, karfiolt rózsákra, karfiolhoz hozzáadjuk, masszából pogácsákat,
|
|